Telegram Web Link
پیام رسانهای معروف کشورهای دنیا! @jtitnews
نرم‌افزارهای پیام‌رسان با بهره‌گیری از قابلیت‌های مختلف، تنوع گسترده‌ای از خدمات را پیش روی کاربران قرار داده‌اند. این در حالی است که در کشورهای مختلف، پیام‌رسان‌های متفاوتی به محبوبیت در میان کاربران رسیده‌اند.

به گزارش دنیای اقتصاد، در گزارش وب‌سایت Similarweb و برپایه اطلاعات به‌دست آمده از سیستم‌عامل اندروید در 187 کشور مختلف دنیا، محبوب‌ترین پیام‌رسان‌های اینترنتی در هر کشور مورد بررسی قرار گرفته است. بر این اساس، واتس‌اپ با محبوبیت در 109کشور یا 6/ 55 درصد جهان، پیشتاز این رقابت است. کشورهایی مانند برزیل، مکزیک، هند، روسیه و برخی کشورهای دیگر در آمریکای جنوبی، اروپا، آفریقا، آسیا و اقیانوسیه بیشترین استفاده از واتس‌اپ را دارند.

این در حالی است که پیام‌رسان فیس‌بوک با محبوبیت در 49کشور جهان از جمله استرالیا، کانادا و ایالات متحده آمریکا در مکان بعدی قرار گرفته است. پس از مسنجر‌فیس‌بوک، وایبر تنها پیام‌رسانی است که محبوبیت در 10 (یا بیشتر) کشور‌های جهان را به‌دست آورده است. این نرم‌افزار در اروپای شرقی محبوبیت زیادی به‌دست آورده و در کشورهایی مانند بلاروس، مولداوی و اوکراین پیشتاز بازار است. بد نیست بدانید بر مبنای بررسی انجام شده در آوریل 2016 میلادی، نرم‌افزار وایبر روی 65 درصد از دستگاه‌های اندرویدی فعال در کشور اوکراین نصب شده و به‌طور متوسط، 16دقیقه در روز توسط کاربران این کشور مورد استفاده قرارگرفته است. محبوبیت وایبر به دیگر نقاط جهان و کشورهایی مانند عراق، لیبی و سریلانکا نیز می‌رسد.
لاین، و‌ی‌چت و تلگرام، دیگر نرم‌افزارهای پیام‌رسان محبوب بازار هستند که در کشورهایی مانند ژاپن، چین و ایران به محبوبیت بالایی دست یافته‌اند. لاین نه‌تنها محبوب‌ترین نرم‌افزار همراه در کشور ژاپن به حساب می‌آید، بلکه استفاده متوسط 40دقیقه در روز را برای کاربران ژاپنی به همراه داشته است. تلگرام هم که عمدتا در ایران محبوبیت دارد. در نهایت، از جمله نرم‌افزارهای پیام‌رسانی که تنها در یک کشور به محبوبیت رسیده‌اند می‌توان به Kakao Talk در کشور کره جنوبی، imo در کوبا، Zalo در ویتنام، ChatOn در اریتره و BBM در اندونزی اشاره کرد. برمبنای گزارش منتشر شده در آوریل سال 2016 میلادی، BBM روی 87/ 5 درصد از مجموع دستگاه‌های اندرویدی فعال در کشور اندونزی نصب شده است. این در حالی است که در ایالات متحده آمریکا تنها 42/ 0 درصد از دستگاه‌های اندرویدی از پیام‌رسان بلک‌بری بهره می‌برند.
کنترل اینترنت در دست کیست؟ @jtitnews
این امر موضوع ساده ای نیست که بتوان آن را به سادگی توضیح داد. اینترنت شامل تعدادی پروتکل می شود که از طریق آن ها با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند واکثر سرورها و کابل های اینترنتی به صورت خصوصی مورد استفاده قرار می گیرند. هرچند، شرکت بین المللی ICANN بیشترین کنترل و قدرت را در دست دارد.
این سازمان یک سازمان بین المللی غیرتجاری است که مسئولیت ایجاد استانداردهای اینترنتی را برعهده دارد. بدون وجود استاندارد و سيستمى مشخص براى اينترنت , امروزه بايد با تداخل نام هاى مختلفى در اين جهان پهناور روبه رو می بوديم , اما اينک چنين مشکلى على رغم گوناگونى کاربران و تعدد مکان هاى اتصال به آن وجود ندارد. ICANN مسئوليت مديريت عناصر فنى در اين فعل و انفعال را بر عهده دارد تا کاربران در سراسر جهان بتوانند آدرس هاى متعبر را در اين شبکه پيدا کنند. مسايل ديگرى چون کنترل محتواى اينترنتى , وضع قوانين براى تجارت روى شبکه , نامه هاى ناخواسته و محافظت از اطلاعات خارج از وظايف تکنيکى ICANN است.
به خاطر آنکه اين شرکت در ايالات متحده قرار دارد اين سرويس ها تمامى تحت قراردادهاى دولت ايالات متحده و همچنين مسوول شماره ها و نام هاى اينترنتى اين کشور (IANA) قرار دارد . کلیه گزارش های این شرکت به وزارت بازرگانی دولت آمریکا اعلام می گردد و سپس به صورت گسترده توسط دولت ایالت متحده رصد می شوند.
یکی از مدیران شرکت ICANN می گوید: " قدرت نفوذ ایالت متحده آمریکا بر هر آنچه که در شبکه اینترنت می گذرد، بیشتر است. نقش این دولت با بقیه دولت های جهان فرق می کند و این تبدیل به یک نگرانی در سراسر جهان شده است"
آیا اینترنت می تواند خودآگاهی داشته باشد؟ @jtitnews
صراحتا پاسخ مثبت است. از دید مهندسی، شباهت های کمی زیادی بین مغز انسان و شبکه پیچیده نود های اینترنتی وجود دارد؛ هردو می توانند اطلاعات را تحلیل، پردازش و انتقال دهند. رئیس مرکز تحقیقات هوش مصنوعی، بن جئورتزل، می گوید: " جریان اینترنتی تا حد زیادی شبیه به مغز عمل می کند و می توان ادعا کرد که تا حدی هم هوشیار است." البته هوشیاری و آگاهی سیستم کامپیوتری در حد انسان نیست. به گفته محققان هوش مصنوعی در دانشگاه فری، ایجاد آگاهی و هوشیاری در سیستم های شبکه امری است که باید با دقت بسیار بالا انجام شود و نمی توان به یکباره وارد مرحله تازه ای شد. با افزایش دقت و ایجاد کنترل خود آگاه بر روی شبکه، خود آگاهی اینترنت به جایی خواهد رسید که می تواند دائما عملکرد و ساختار خود را بهبود بخشد و حفره هایی که در دانش اش وجود دارد، به صورت خود آگاه پر و جبران کند.
خطر جدی شارژ گوشی با اتصال به کامپیوتر @jtitnews
اتصال تلفن همراه به کامپیوتر برای شارژ شدن، چراغ سبزی است به هکرها برای نفوذ به تلفن همراه تان.

به گزارش کلیک، اگر از آن دسته افرادی هستید که فکر می‌کنید شارژ کردن تلفن همراه با استفاده از کامپیوتر، روش امنی است، کاملا در اشتباه هستید. فرض کنید در حال کار کردن با کامپیوترتان هستید و ناگهان هشدار موبایلتان را می‌شنوید که خبر از شارژ کم می‌دهد همان لحظه اول بدون فکر کردن موبایلتان را به کامپیوترتان وصل می‌کنید تا شارژ شود، اما صبر کنید، بهتر است دوباره فکر کنید!

به عقیده متخصصان امنیت، وصل کردن موبایل به کامپیوتر برای شارژ شدن که کاری بسیار ساده به نظر می‌رسد، می‌تواند به منزله چراغ سبزی برای هکرها در نفوذ به تلفن همراهتان باشد. بر اساس تحقیقات انجام شده در آزمایشگاه کاسپر اسکای، اتصال آیفون یا دستگاه‌های اندرویدی به کامپیوتر باعث می‌شود تا کل اطلاعات بین دو دستگاه، تلفن همراه و کامپیوتر، رد و بدل شود. این اطلاعات می‌تواند شامل نام، سازنده، نوع، شماره سریال، اطلاعات سیستم‌ عامل، اطلاعات نرم افزاری، فایل‌های سیستمی و شناسه چیپ الکترونیک تلفن همراه یا دستگاه باشد. بر اساس گزارش این آزمایشگاه امنیتی، به نظر برخی افراد این اطلاعات مهم نیستند، دسترسی به این اطلاعات برای هک شدن و کنترل کردن دستگاه شما کافی است.
محققان با استفاده از یک کامپیوتر شخصی و یک کابل یو اس بی عادی، به راحتی و بدون جلب توجه کاربر تلفن همراه موفق به نصب اپلیکیشن روت بر روی تلفن هوشمند آزمایشی شدند.

این اولین باری نیست که سرقت اطلاعات از روی تلفن همراهی که به کامپیوتر وصل است، رخ می‌دهد. در سال ۲۰۱۳ گروه رد اکتبر (Red October) از این روش برای هک کردن دستگاه‌های تلفن همراه استفاده کردند. این گروه هکری توانستند از طریق اتصال کامپیوترهایی که به تلفن همراه متصل بودند، نرم‌افزارهای مخربی را بر روی تلفن‌های همراه نصب کنند.

در هر دو مورد ذکر شده در بالا، هکرها راهی پیدا کردند تا به مسیر ایمن تبادل اطلاعات بین کامپیوتر و تلفن همراه متصل به آن کامپیوتر نفوذ کنند.

با بررسی اطلاعات شناسایی از روی دستگاه متصل به کامپیوتر، هکرها توانستند نوع و مدل تلفن همراه قربانی را پیدا کرده و بعد از این اطلاعات برای ورود به تلفن همراه استفاده کنند. البته دسترسی به این داده‌ها در صورتی آسان و عملی است که گزینه تبادل اطلاعات بین کامپیوتر و تلفن همراه در زمان اتصال در تنظیمات تلفن همراه فعال باشد. به گفته الکسی کامارو، محقق آزمایشگاه کاسپر اسکای، خطر امنیتی زمانی بالا می‌رود که شما مرتبا از کامپیوتر برای شارژ تلفن همراهتان استفاده می‌کنید. چون در این صورت شناسه تلفن همراهتان به راحتی ردیابی می‌شود و باج‌افزارها و تبلیغ افزارها به راحتی بر روی تلفن همراهتان جا خوش می‌کنند.
حتی اگر شما در هک کردن دستگاه‌های تلفن همراه حرفه‌ای نباشید، کافی است در دنیای وب و اینترنت جستجو کنید و ببینید به راحتی آب خوردن می‌توانید هکر شوید. این یعنی راحت‌تر از آب خوردن هم تلفن همراه شما هک می‌شود.

اما اگر نگران هک شدن تلفن همراهتان هستید بهتر است به این سه قدم امنیتی که توسط آزمایشگاه کاسپر اسکای ارایه شده است، عمل کنید:
•اگر می‌خواهید از کامپیوتر برای شارژ تلفن همراهتان استفاده کنید، بهتر است از امن بودن کابل یو اس بی و کامپیوتر مطمئن شوید.
•از رمز عبور و یا سایر روش‌های امنیتی مثل شناسایی اثر انگشت و غیر استفده کنید و هرگز وقتی تلفن همراهتان در حال شارژ شدن است، قفلش را باز نکنید.
•از تکنولوژی رمز گذاری داده‌ها در تلفن همراه استفاده کنید یعنی اطلاعات مهم تلفن همراه را رمز گذاری کنید تا جلوی سرقت‌شان گرفته شود.
•استفاده و نصب برخی از آنتی ویروس‌ها که قابلیت تشخیص بدافزارها بر روی تلفن همراه را دارند، می‌تواند مفید باشد.
چگونه پیام واتساپ را بدون آنکه فرستنده متوجه شود بخوانیم.
اگر پیامی دریافت کردید و می خواستید که فرستنده آن متوجه نشود که شما پیامش را خوانده اید، تنها کاری که باید بکنید این است که ابتدا گوشی خود را به حالت پرواز “airplane mode” ببرید سپس پیام دریافت شده را بخوانید. با این کار نرم افزار هم به حالت آفلاین می رود اما هر چیزی که در قسمت cache نرم افزار ذخیره شده باشد، مثل پیام های دریافتی، قابل دیدن است و فرستنده پیام تشخیص نخواهد داد که شما پیام را خوانده اید. پس از خواندن پیام از نرم افزار خارج شوید و موبایل خود را از حالت پرواز در بیاورید.
روش بعدی زمانی بهتر عمل می کند که شما قسمت یاد آور گوشی خود را باز گذاشته اید تا بتوانید پیش نمایشی از پیام های دریافتی را داشته باشید و با این روش دیگر نیازی به حالت airplane ندارید.
اگر حوصله انجام این کار ها را ندارید و می خواهید کسی متوجه نشود که شما پیامشان را خوانده اید، بهتر است که سیستم خط ها را به طور کامل غیر فعال کنید.
برای این کار به قسمت تنظیمات واتس اپ رفته و بر روی گزینه Account ضربه بزنید، سپس به بخش privacy رفته و گزینه read receipt را خاموش کنید. بعد از انجام این مراحل دیگر کنار پیام ها هچ خطی نمایش داده نمی شود. البته این روش برای هر دو طرف این کار را می کند، یعنی شما هم قادر نخواهید بود که بفهمید دریافت کننده پیام شما، آن را خوانده است یا خیر.
اگر شما عضو گروهی در واتس اپ باشید این ویژگی غیر فعال می شود و قادر خواهید بود خط ها را مشاهده کتید.
2024/10/06 10:29:40
Back to Top
HTML Embed Code: