Telegram Web Link
جستجوی یک کلمه یا موضوع در یک سایت خاص با استفاده از گوگل @jtitnews
توسط این قابلیت جالب می‌توان کلمات کلیدی را در سایت مدنظر جستجو کرد، کاربرد این ویژگی بیشتر برای زمانی است که قصد دارید مقاله یا مطلب خاصی را در سایت مدنظر جستجو کنید. در این حالت دست یابی به نتایج جستجو سریع‌تر انجام خواهد یافت. فرمولی که برای این قابلیت استفاده شده به این حالت است:
site:jtt.ir پزشکی

بجای jtt.ir سایت مد نظر خود و به جای پزشکی کلمه‌ی کلیدی که قصد جستجوی آن را دارید وارد کنید.
علت گرم شدن گوشی تلفن همراه @jtitnews
دوربین تلفن همراه
یکی از تلفن هایی که اتفاقا با این قضیه دست و پنجه نرم می کند، Sony Xperia Z5 است که گاهی پس از چند دقیقه ضبط با دوربین جلو، بسیار گرم می شود. گاهی هم این قضیه به حدی خطرناک می شود که اخطاری هم بر روی آن به نمایش در می آید. به نوشته یکی از سایت های انگلیسی زبان که به این مشکل پرداخته، علت این داغ کردن هم چندان عجیب نیست؛ چون علاوه بر بسته بودن کامل قاب دور تلفن، در نور شدید هم قرار داشته و پیوستگی این عوامل همراه با نور صفحه زیاد و بازی های رایج می توانند موجب خاموش شدن یا آسیب جدی به تلفن همراه شوند.

ویروس ها
بدافزارها نیز جزء عناصری هستند که می توانند به حرارت خطرناک منجر شوند، البته هکر ها مایل به آسیب زساندن به شما نیستند، بلکه می خواهند داده های شما را در دست داشته باشند. اگر گوشی تان داغ می کند، پیش از هرچیز باید چک کنید برنامه های تان یا مستقیما از Google Play نصب شده باشند و یا از آن هایی که نصب کرده اید کاملا مطمئن باشید.

قابهای بسته و ضخیم
یکی از بزرگترین اشتباهات ما استفاده از قابهایی بسته و ضخیم می باشد.تقریبا هر قابی که از پلاستیک ساخته شده باشد و یا درصد بالایی از آن را در خود جای دهد چنین مسئله ای را به صورت اکید به وجود می آورد؛ اساس کار پلاستیک اینست، گرما در داخل، سرما در بیرون.
به همین دلیل به شما توصیه می کنیم از قاب هایی مناسب استفاده کنید و مخصوصا در روز های گرم از آن ها استفاده نکنید. فرض کنید خودتان در گرمای تابستان مجبورید یک کت چرم به تن کنید. تلفن همراه که زبان ندارد!

باتری و کابل شارژر !
اگر تلفن تقریبا قدیمی دارید که چندین بار OverCharge (به معنای شارژ حتی بیش از حد نیاز) شده است مطمئنا با این مسائل مواجه شده اید. کما این که متخصصان توصیه می کنند تا اصولا شارژ باتری را در بازه ۸۰-۹۰% نگه دارید تا به سلامت تلفن و باتری تان افزوده شود.
پس از بررسی و شاید هم تعویض باتری، زمان به بررسی شارژر می رسد. هنگام شارژ تلفن ها نباید داغ شوند (البته کمی گرما طبیعی است، اما نه آن قدر که باعث بروز مشکل شود). اگر میزان گرما از حدی فراتر رفت، مطمئن باشید باتری شما نیز رو به تخریب است و ممکن است سلامتی شما را نیز تحت الشعاع قرار دهد ، پس سریعا از یک شارژر دیگر ترجیحا فابریک استفاده نمایید.
Wi-Fi عامل موذی و خطرناک!
همه ما گاهی فراموش می کنیم هنگام شارژ وای فای را خاموش کنیم. البته این ایده شما صحیح است، اما علت اصلی در جایی دیگر ریشه دارد، برنامه های باز مانده ای که هم با اینترنت و هم CPU کار می کنند.
خانه‌تکانی نوروزی یکی از سنت‌های مرسوم خانواده‌های ایرانی است. وسایل خانه جابه‌جا شده، تمیز و مرتب می‌شود، اضافات دور ریخته می‌شود و.... اما خانه‌های دیجیتالی نیز خانه‌تکانی یا به عبارت بهتر «فایل‌تکانی» لازم دارند.
فایل‌ها و فولدرهای داخل رایانه، گوشی یا تبلت باید مرتب شده و اضافات دور ریخته شود. اما همان‌طور که خانه‌تکانی قلق‌ و ریزه‌کاری‌های خودش را دارد، برای انجام یک فایل‌تکانی خوب هم بهتر است بعضی نکات و ترفندها را رعایت کنید.
در دنیایی که گوشی‌های هوشمند دوربین‌های عکاسی هستند، تعداد تصاویر گرفته شده گاهی آن‌قدر زیاد می‌شود که مرتب کردن آنها به کابوس تبدیل می‌شود! از طرفی تصاویر جزو مهم‌ترین فایل‌های هر فرد یا یک خانواده‌ به حساب می‌آید و حفاظت از آنها اهمیت بسزایی دارد. برای این‌که بتوانید تصاویرتان را مدیریت کنید و نگران از دست رفتن آنها نباشید، حواستان به این نکات باشد:
1ـ سعی کنید تصاویر (بخصوص تصاویر خصوصی) را روی تلفن‌ همراه‌تان نگه ندارید. این کار علاوه بر خطر افتادن تصاویر در دست افراد ناشناس در صورت گم یا دزدیده شدن گوشی، خطر از بین‌رفتن اطلاعات به دلایل مختلف سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری را نیز دارد. بنابراین پیوسته تصاویرتان را از گوشی به رایانه منتقل کنید. برای این‌ کار می‌توانید از اتصال گوشی به رایانه با سیم یا نرم‌افزارهایی مانند AirDroid یا ShareIt استفاده کنید که به‌صورت بی‌سیم عمل انتقال را بسرعت انجام می‌دهند.
2ـ قاعده‌ای در دنیای امنیت وجود دارد که شما باید سه نسخه‌ پشتیبان از اطلاعاتی که برایتان مهم است داشته باشید و البته توصیه می‌شود این سه نسخه در حداقل دو قالب مختلف باشد. مثلا دو نسخه در دو جای هارد و یک نسخه روی DVD. یا دو نسخه روی دو DVD و یک نسخه روی یک فلش یا حالت‌های دیگر. این قاعده در هیچ‌ موردی بیش از تصاویر صادق نیست و بهترین کار برای این‌که مطمئن شوید تصاویرتان را از دست نمی‌دهید، رعایت قاعده‌ سه پشتیبان است.
3ـ احتمالا برایتان پیش آمده که هنگام مرتب کردن فایل‌های تصاویر، یادتان نیاید هر تصویر را چه زمانی گرفته‌ بودید. نگران نباشید، کافی است در ویندوز روی فایل کلیک راست کنید و در قسمت خصوصیات (properties) گزینه‌ جزئیات را بزنید تا تاریخ گرفته‌شدن عکس را به روز و ساعت ببینید. اگر تاریخ ویندوزتان شمسی باشد این تاریخ را به شمسی می‌بینید، در غیر این صورت به کمک تقویم یا اینترنت می‌توانید تاریخ میلادی را به شمسی تبدیل کنید. این قضیه به تصاویر دریافتی با تلفن‌های همراه محدود نیست و دوربین‌های دیجیتال هم تاریخ را در هر عکسی که می‌گیرند ذخیره می‌کنند. با داشتن تاریخ عکس‌ها، منظم کردن آنها بر حسب تاریخ کار سختی نخواهد بود.
4ـ زمانی حدس این‌که عکسی در کجا گرفته شده خودش نوعی تفریح به شمار می‌آمد! اما با فراگیر شدن عکسبرداری با گوشی‌های هوشمند، ذخیره‌ مکان در اطلاعات تصویر نیز عجیب نیست. کافی است هنگام گرفتن عکس GPS گوشی‌تان روشن و مکان‌تان مشخص باشد تا این اطلاعات در تصویر نیز ذخیره شود. (البته امکان غیرفعال‌کردن این امکان وجود دارد) بنابراین اگر خواستید تصاویر را بر حسب مکان مرتب کنید، می‌توانید از اطلاعات مکانی ذخیره‌شده در همان جزئیات استفاده کنید. دقت کنید این اطلاعات عموما به‌صورت طول و عرض جغرافیایی است که به کمک سرویس‌هایی مثل نقشه‌ گوگل می‌توانید آن‌ را جست‌وجو و مکان جغرافیایی را پیدا کنید.
5 ـ یکی از راه‌های مرتب کردن تصاویر به‌صورت پشت‌سر هم نامگذاری آنها به‌صورت پیشوند + شماره است. مثلا مکان یا تاریخ مشترک تصاویر به‌عنوان پیشوند و شماره از یک تا تعداد تصاویر. برای این کار می‌توانید از نرم‌افزار‌هایی مانند ReNamer استفاده کنید که امکان تغییر نام دسته‌جمعی فایل‌ها را به شما می‌دهد و به کمک آن می‌توانید با هر قاعده‌ای که می‌خواهید (مثل آن‌ که گفته شد) این نامگذاری دسته‌جمعی را انجام دهید.
آنهایی که فیلم و سریال‌‌بین باشند می‌دانند مرتب کردنشان چقدر مهم است و این اهمیت وقتی مشخص می‌شود که می‌خواهید از بینشان یکی را پیدا کنید!
1ـ مهم‌ترین اصل برای داشتن یک مجموعه‌ مرتب و ساختارمند از فیلم‌ها، داشتن یک قاعده و رعایت آن برای تمام‌ آنهاست. یکی از این قواعد، قرار دادن هر فیلم در یک فولدر مجزا با نامگذاری مشخص است. مثلا [Movie Name(Year) [720p/1080p. این چیدمان مزایای زیادی دارد: هر فولدر مثل جعبه‌ای است که تمام فایل‌های مربوط به آن فیلم (زیرنویس‌ها، پوستر و...) را می‌توانید در آن بگذارید، پیدا کردن فیلم‌ها از فهرست فیلم‌ها به آسانی انجام می‌شود، انتقال و مقایسه‌ فهرست فیلم‌ها سخت نخواهد بود و همچنین با رعایت این قاعده، دیگر نگران نام فایل‌ها نیستید و هرفیلم با هر نام فایلی که داشته باشد، در داخل فولدر با نام مشخص آن قابل شناسایی است.
2ـ برای سریال‌ها، چیدمان قسمت‌های یک فصل در فولدری با شماره‌ آن فصل و فولدرهای فصول در یک فولدر با نام سریال، چیدمان مناسبی خواهد بود. اگر هم خیلی دقیق هستید و می‌خواهید نام هر قسمت را هم درست ذخیره کنید، این نام‌ها را می‌توانید در سایت IMDB پیدا کنید. البته حواستان باشد نام فایل‌ها را هم با قاعده ذخیره کنید و شماره‌ قسمت حتما قبل از نام آن باشد که قسمت‌ها به ترتیب قرار گیرند.
سازماندهی اسناد و فایل‌های متنی به شرط نامگذاری قاعده‌مند آنها کار سختی نیست، اما رعایت برخی نکات به نظم بیشتر آنها کمک می‌کند:
1ـ بهتر است اسناد را به‌صورت محتوایی و نه فرمتی مرتب کنید. مثلا اگر از یک سند دو نسخه‌ با فرمت‌های doc و pdf دارید، هر دو را کنار هم قرار دهید و نه در دو جای متفاوت.
2ـ لزومی به ذخیره‌ تکراری یک فایل به فرمت‌های مختلف نیست. به جای نگهداری یک فایل با دو فرمت متفاوت، از آن فایل دو نسخه‌ دیگر به‌صورت پشتیبان در مکان مجزا ذخیره کنید.
3ـ سرویس‌های ذخیره‌ ابری مانند دراپ‌باکس یا گوگل درایو گزینه‌های بسیار خوبی برای پشتیبان‌گیری از اسناد است. شما می‌توانید تعداد زیادی از فایل‌های متنی را با حجم کمی در آنها نگهداری کنید. سرویس‌هایی مانند Evernote هم برای نگهداری یادداشت‌هایتان و دسترسی به آنها روی همه‌ دستگاه‌ها به کار می‌آید.
مفهوم SAR چیست و چرا در گوشی موبایل مهم است؟
بر خلاف تصور عامه مهم نیست که شما در یک میدان الکترومغناطیسی با چه شدتی قرار می گیرید بلکه مهم این است که بدن شما چقدر از ان میدان انرژی جذب کند! شاخصی که برای تعیین میزان این جذب انرژی که توسط بدن انسان صورت می گیرد همان پارامتر SAR یا Specific Absorption Rate است.
خوب حالا روشن شد که اگر SAR بالاتر باشد یعنی بدن شما در میدان مذکور جذب انرژی بیشتری دارد و طبیعتاً اثر آن دستگاه بر روی بدن شما بیشتر خواهد بود. پس SAR از آن مقادیری است که هر قدر کمتر باشد از نظر زیستی بهتر است.
اما وقتی قرار باشد SAR خیلی خیلی کم شود توان آنتن دهی گوشی شما نیز کم خواهد شد. بنابراین یک بهینه بی خطر و یا کمر خطرتر از SAR مورد پذیرش است.
آمریکا و اتحادیه اروپا تعاریف متفاوتی از SAR دارند. در آمریکا حداکثر میزان سار ۱/۶ وات بر کیلوگرم در یک گرم بافت بدن و در کشورهای اروپایی ۲ وات بر کیلوگرم در ده گرم بافت بدن مورد پذیرش است. در واقع همان طور که مشاهده می کنید به غیر از تفاوت عددها واحد اندازه گیری نیز فرق دارد، به همین سبب نمی توان SAR را به صورت مستقیم در اروپا و آمریکا به عنوان معیار مقایسه کرد.
با این تعاریف بهتر است که مقدار SAR گوشی شما تا حد امکان پایینتر باشد و اگر گوشی شما دارای مقدار SAR بالایی باشد نشانه خوبی نیست. البته نباید فراموش کنید که همه سازندگان ملزم به رعایت این استانداردها هستند و گوشی موجود در بازار از یک برند معتبر بدون شک حداقل ایمنی را دارد اما ممکن است گوشیهای بی نام و نشان چنین نباشند!
Forwarded from Bita
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from Bita
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from Bita
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
2024/10/06 20:25:00
Back to Top
HTML Embed Code: