Telegram Web Link
نماد اعتماد الکتروینکی چیست؟ نشانه‌اي نمادين است که منحصراً توسط مرکز توسعه تجارت الکترونيکي صادر شده و به کسب و کارهاي مجازي (کسب و کار اينترنتي و موبایل) مجاز با هدف ساماندهي، احراز هويت و صلاحيت آنها اعطا مي‌گردد؛ اين نماد پس از بررسي درگاه‌ (وب‌سایت) و احراز هويت و صلاحيت مالک (حقيقي يا حقوقي) آن براي مدت يک سال صادر مي‌گردد.
ستاره های نماد اعتماد به چه معنی است؟
سطح اعتماد و کیفیت عملکرد و‌ب‌سایت را نشان می‌دهد. تعداد ستاره‌های بالاتر، نشان‌دهنده سطح بالاتر اعتماد و کیفیت بهتر عملکرد و‌ب‌سایت است.
در خرید اینترنتی عجله نکنید
امروزه فروشگاه‌های الکترونیکی بزرگی در سطح کشور در حال فعالیت هستند که به‌واسطه قیمت مناسب کالا و ارسال سریع محصولات در جامعه برای خود نام و اعتماد کسب کرده‌اند، اما متاسفانه تعدادی از این فروشگاه‌های بزرگ برای کسب سود بیشتر، دست به تغییر رویه زده وکالاهای خود را با نرخی بالاتر از میانگین بازار به فروش می‌رسانند و با سوء‌استفاده از اعتماد مردم به گران‌فروشی مي‌پردازند. سعی کنید در انتخاب فروشگاه عجله نکنید و کالای مورد نظر خود را در چند فروشگاه اینترنتی معتبر بررسي کنيد تا گرفتار خرید محصولی با قیمت بالا نشوید. حتما قیمت‌ها را کنترل کنید. اگر می‌خواهید جنس نو، دست دوم یا حراجی بخرید، حتما قیمت‌ها را در چند فروشگاه معتبر بررسي کنید. همچنین سعی کنید بر احساس خود هنگام مزایده غلبه کرده و جنسی را بالاتر از قیمت خود نخرید؛ چه‌بسا که خرید آن جنس از بازار ارزان‌تر از خريد آن از اینترنت باشد، پس در خرید اینترنتی عجول نباشید.
آیفون به تازگی کتری جدیدی را با نام iKettle روانه بازار کرده که با استقبال چشمگیر مخاطبان مواجه شده است. این کتری هوشمند با کمک برنامه ای به گوشی آیفون وصل شده و با لمس دکمه On که روی برنامه این گوشی قرار داده شده، می توان کتری برقی را روشن و در زمانی که کتری به جوش می آید، آلارمی به گوشی ارسال می شود تا کاربر از جوش بودن آب کتری مطلع شود.
آن چه نباید در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شود!
۱- وقتی که سفر هستید

زمانی که افراد به مسافرت می روند ، تمایل بیشتری برای به اشتراک گذاری شور و هیجان خود با فالوور ها و دوستان خود دارند و تصاویر متعددی حین سفر منتشر می کنند. دقت داشته باشید که بهتر است این کار را بعد از اتمام سفر خود انجام دهید و زمانی که سفر هستید ، دیگران را از خالی بودن منزل خود آگاه نکنید تا احیانا سرقت از منزل در نبود شما ، اتفاق نیفتد.
۲- موقعیت جغرافیایی فعلی

موبایل های هوشمند قادر هستند که با استفاده از GPS ، موقعیت شما را شناسایی کنند و در اختیار شبکه های اجتماعی مختلف بگذارند. به عنوان مثال در اینستاگرام ، قابلیت نمایش لوکیشن فعلی شما وجود دارد و می توانید با آپلود هر عکس ، موقعیت خود را اعلام کنید.
پیشنهاد می کنیم که از انتشار شماره تلفن خود و یا موقعیت مکانی خود خودداری کنید. چرا که افراد مختلفی در کمین هستند که با پیگیری شماره تلفن و آدرس ها ، اطلاعات مختلفی از شما به دست بیاورند و بعد ها به شیوه های مختلفی از آن سو استفاده کنند.
3- اطلاعات کاری و حرفه ای

افشای اطلاعات شخصی و محرمانه در فضای مجازی ، مسئله ی مهمی است که افراد درگیر آن هستند و البته بیشتر به صورت ناخواسته این اطلاعات افشا و منتشر می شود. مثلا ممکن است که قرار داد محرمانه ی مربوط به کار خود را به صورت ناخواسته و در قالب یک تصویر ، منتشر کنید.
۴- شکایات و مطالبات

در صورتی که بابت موضوع خاصی شاکی هستید و یا مطالباتی از جایی دارید ، انتشار درخواست شما در شبکه های اجتماعی ، منطقی نیست. به یاد داشته باشید که همین شکایات و بیان نارضایتی های شما در شبکه های اجتماعی که باید در مراجع مخصوص به خود انجام شود ، ممکن است نهایتا به ضرر شما تمام شود. همچنین هیچ گاه نباید به صورت مستقیم پستی را در ارتباط با نهاد ، شرکت و یا بخشی رسمی منتشر کنید و در آن به بدگویی بپردازید. فراموش نکنید که فعالیت های شما در هر کشوری که باشید ، تحت کنترل است .
۵- انتشار مدارک و شواهد علیه خود

به این نکته توجه داشته باشید که هر تصویری که در این شبکه های منتشر میشود ، لزوما مجاز و قانونی نیست و مسلما اگر خلاف مقررات کشوری که در آن زندگی می کنید باشد ، پیگرد قانونی دارد. به عنوان مثال انجام حرکات نمایشی در بزرگراه ها ، حرکتی غیرقانونی است. حال اگر شما فیلمی مشابه را که خودتان در آن حضور داشته باشید را در صفحه شخصیتان منتشر کنید ، مدارکی را برای اثبات گاهنکاری خود به اشتراک گذاشته اید!
۶- تصاویر خرید جدید و گران قیمت خود

مدتی است که در شبکه های اجتماعی ، انتشار تصاویر از زندگی مجلل افراد و نقاط برجسته آن مرسوم شده است. همچنین برخی بعد از خرید اجناس گران قیمتی نظیر ماشین ، خانه ، موبایل و… عکس های آن را به اشتراک گذارند و سعی دارند شادی و هیجان خود را با بقیه شریک شوند و گاهی نیز خودنمایی کنند!
دقت داشته باشید که این کار بنا به دو دلیل توصیه نمی شود:

اول این که انتشار این تصاویر ، حس خشم و حسادت افرادی که موقعیت خریداری این وسایل را ندارند بر می انگیزد و سبب میشود که به شیوه های مختلف ، در فضای مجازی و یا واقیعت ، برای شما مشکلاتی به وجود آید. مثلا سواستفاده از این تصاویر ، شایعه پراکنی و…
دوم این که این کار به همان اندازه که سبب شهرت شما در این شبکه ها میشود ، ریسک سرقت ، کلاهبرداری و مواردی از این قبیل را افزایش می دهد.
7_هر چیزی که ممکن است در آینده پشیمانی به بار آورد!

به اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی با دنیای واقعی یک فرق اساسی دارد و آن این است که نمی توان سوابق و شواهد آن را به طور کامل از بین برد. چرا که مسلما افرادی وجود دارند که این تصاویر را ذخیره کرده اند یا به اشتراک گذاشته باشند. بنابراین از انتشار مطالبی که ممکن است بعد ها پشیمانی به دنبال داشته باشد ، خودداری کنید و قبل از این کار ، فکر کنید.
اپلیکیشنی برای جلوگیری از برخورد با اشیا و اشخاص هنگام تایپ در موبایل
برخورد با اشخاص و اشیا مختلف زمانی که شخصی در حال تایپ کردن با گوشی خود است و دید درستی از رو به رو ی خود ندارد یک اتفاق دردناک و در برخی از موارد خطرناک است،حال نرم افزاری (App) مخصوص آیفون به نام Type n Walk این مشکل را به شیوه ای بسیار ساده و جالب حل کرده است.
2024/10/07 04:20:24
Back to Top
HTML Embed Code: