Telegram Web Link
Forwarded from عکس نگار
📝📝تداوم راهبرد ۶۵ ساله آیزنهاور در خصوص ایران ، وسه گزینه نهایی پیش روی بزرگان کشور ؛
مجید بهمن زاده،حقوقدان و کارشناس ارشد علوم سیاسی ،سوم خرداد ماه سال ۱۳۹۸
🔰بازنشر به مناسبت تلاش های اخیر اسرائیل برای درگیر کردن ایران در یک جنگ تمام عیار با غرب؛

@jomhuriyat

♈️در سال 1952میلادی( 1331 خورشیدی) آقای آیزنهاور، ژنرال پنج ستاره وفاتح جنگ جهانی دوم، بعنوان سی وچهارمین رئیس جمهوری آمریکا انتخاب شد، فردی آگاه به تاریخ وشرایط جغرافیایی جهان، آشنا به جنگهای بزرگ جهانی وسیاستمداری نظامی وآکادمیک که نظریات وی بعنوان راهبردهای کلان و طولانی مدت پیش روی ایالات متحده از هفت دهه گذشته تاکنون نیز در راس دستور کار دولتهای این کشور قرار دارد و بیش از ۶۰ سال است که در حال اجرا می باشد.

♈️ لطفا به برخی ازصحبتهای آیزنهاور  در اولین سخنرانی وی بعنوان رئیس جمهور آمریکا در 29 نوامبر سال 1952در خصوص ایران توجه بفرمایید :
["" گمان نمی کنم منطقه ای مهمتر از ایران روی نقشه جغرافیایی جهان وجود داشته باشد، ایران دارای نفت است و در چهارراه جهان واقع شده است، همچنین نباید وضعیتی پیش آید تا ایران به گذشته دور خود بازگردد ویک قدرت نظامی شود.

♈️وای به روزی که نظامی گری ایران زنده شود، بروید تاریخ این کشور را بخوانید تا متوجه شوید چه می گویم. ""]

♈️اهمیت فوق العاده جایگاه ایران برای دولت آمریکا، زمانی آشکارتر می شود که بدانید این صحبت های آیزنهاور در نخستین سخنرانی وی در جایگاه رئیس جمهور آمریکا در زمانی ایراد می شود که آمریکا در شدیدترین دوران جنگ باویتنام قرار داشته است.‼️

♈️همانطور که ملاحظه فرمودید، بر اساس نگاه راهبردی دولتمردان صاحب نظر آمریکایی، جایگاه حساس و ژئوپلتیک ایران بعنوان محل اتصال قاره های کهن وتمدنهای بشری از یکسو، و پیشینه اقتصادی، نظامی وتاریخی امپراتوری ایران که تا مدتها مغرب زمین را نیز تحت سیطره خود داشت، جزو نگرانیهای عمیق و کابوس همیشگی و تاریخی آمریکا وغرب محسوب می شود.

♈️همین تعبیر را آقای برژنسکی به شکل دیگری عنوان می کند و در اوایل دهه 70 میلادی، راهبرد نهایی آمریکا وغرب  را تجزیه ایران وترکیه به منظور ایجاد کشورهای کوچک وقابل مدیریت ازسوی قدرتهای غربی می داند.
@jomhuriyat

♈️مثال دیگری که تاییدی برطی این  روند شصت ساله ازسوی آمریکا وغرب می باشد، گفته های آقای جرج بوش در زمان حمله به عراق است، چرا که آقای بوش در برابر سوال یک خبرنگار در خصوص کم اهمیت بودن کشور عراق برای لشگر کشی آمریکا به این کشور، اعلام می دارد که :
["" بحث یک کشور کوچک در منطقه نیست، موضوع نظم نوین جهانی است که ما در خاورمیانه بدنبال آن هستیم.""]

♈️با توجه به این پیشینه تاریخی که به استحضار خوانندگان عزیز رسید، تصدیق میفرمایید که ورود ناوگان آمریکایی به خلیج فارس و اقدامات اخیرنظامی این کشور، چیزی بیش ازیک تهدید صرفا نظامی و تلاش برای ارعاب نظام ایران با اقدامات روانی می باشد.

♈️لذا در این شرایط ،سه گزینه اصلی در تقابل با ایران وغرب به رهبری آمریکا قابل تصور است که بدین شرح می باشند:

🔰۱) اتخاذ سیاست ""نه جنگ و نه مذاکره ""که به جهت اجرای تحریمهای شدید آمریکا وپیروی جهانی از آن،در نهایت منجر به مبتلا شدن ایران به سرنوشت کره شمالی و انزوای جهانی خواهد شدو شرایط اقتصادی دشواری را به توده مردم تحمیل خواهد کرد.

🔰۲) ورود به جنگ با آمریکا ومتحدانش درمنطقه وناتو که تبعات بسیار گسترده و غیرقابل پیش بینی در برخواهد داشت و هزینه های اقتصادی وانسانی بسیاری را برای طرفین، بویژه ایران درپی خواهد داشت.

🔰۳) مذاکره با آمریکا وکشورهای غربی وتلاش برای اقناع افکار عمومی جهان در خصوص دفاعی بودن قدرت نظامی ایران وآغاز توسعه سیاسی واقتصادی با محوریت منافع ملی وشروع مسیرتقویت قدرت وتوان اقتصادی ایران بعنوان مولفه پیشتاز قدرت کشورها درعرصه جهانی درقرن بیست ویکم

@jomhuriyat
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📝📝اسرائیل به همان سگ هاری تبدیل شده است که آرزویش را داشت
@jomhuriyat

♈️موشه دایان، فرمانده نظامی و وزیر دفاع سابق اسرائیل، جایی گفته است: «اسرائیل باید مثل سگی هار به نظر برسد، خطرناکتر از اینکه کسی جرئت کند مزاحمش شود».

♈️دایان حتی از سوی نظامیان اسرائیل، فرماندهی بسیار خشن و تندرو به شمار می‌رفت که ایده‌هایش معمولاً خطرناک به نظر می‌آمد. اما لویی رنه برس، پژوهشگر تشکیلات نظامی اسرائیل، می‌گوید دایان با ایدۀ «سگ هار» خود، در واقع شیوه همیشگی اسرائیل را در دیوانه‌ نشان‌دادن خود برملا می‌کند.

♈️بعد از گذشت یک سال از دور جدید جنگ اسرائیل علیه فلسطینیان، اقدامات جنون‌بار ارتش رژیم اسرائیل، بیش از همیشه در معرض دید همگانی قرار گرفته است.

♈️جهت یک مقایسه، کافی است بدانیم که میزان مهماتی که در حملات هوایی ارتش اسرائیل، تنها طی ۲۵ روز اول جنگ، بر سر مردم غزه ریخته شده است، معادل بیش از دو بمب اتمی از نوعی است که در هیروشیما منفجر شد. با این تفاوت که این بمب‌ها در مساحتی نزدیک به یک‌سوم مساحت شهر هیروشیما در لحظۀ انفجار بمب اتمی فرود آمده‌اند.

♈️وسعت تخریب در غزه، طبق محاسبات فیلیپ وبر، متخصص آمار و محقق مسائل امنیتی، طی چهار ماه اول حمله، به سطح مرگبارترین بمبارانِ یک شهر در تاریخ، یعنی حملۀ نیروهای متفق به شهر درسدن آلمان در انتهای جنگ جهانی دوم رسید. وبر می‌گوید آنچه بعد از ماه چهارم در غزه رخ داده است، بی‌تردید هیچ نمونه‌ای در طول تاریخ ندارد.

♈️حمله به بیمارستان‌ها و قتل‌عام مصدومان، با خاک یکسان‌کردن مدرسه‌ها، حمله به مناطق امن، پناهگاه‌ها و چادرهای آوارگان، جاسازی مواد منفجره در بستۀ کمک‌های غذایی، استفادۀ مکرر از تسلیحات ممنوعه، کوچاندن اجباری چندبارۀ مردم و جلوگیری از رسیدن دارو و غذا به مردم بخشی از این جنون مرگبار است.

♈️در پردۀ تازه‌ای از این جنایات، اسرائیل در عملیاتی که آن را «نظم جدید» نامیده است، با فروریختن بیش از هشتاد تُن بمب بر سر چند ساختمان مسکونی و با کشتن بیش از سیصد غیرنظامی، اقدام به ترور دبیرکل حزب‌الله لبنان، سید حسن نصرالله و فرماندهان همراه او کرده است. اسرائیل به همان چیزی تبدیل شده است که موشه دایان توصیه می‌کرد: سگ هار.

♈️ایلان پاپه، مورخ سرشناس اسرائیلی، اخیراً در مصاحبه‌ای گفته است: «فکر می‌کنم آنچه شاهد آن هستیم، آغازِ پایان پروژۀ صهیونیسم است. و مورخان خوب می‌دانند که آغازِ پایان پروژه‌هایی مانند صهیونیسم، خطرناک‌ترین فصل از تاریخ یک خطه‌ است».

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝«یازده سپتامبرِ هفت اکتبر»

✍️مهدی تدینی
@jomhuriyat

♈️آیا زمان آن نرسیده است که ما هم اجازه داشته باشیم دربارۀ عملیات هفتم اکتبر سؤال کنیم؟ آیا زمان آن نرسیده است بپرسیم عملیات هفتم اکتبر را دقیقاً چه کسانی با چه انگیزه‌ای برنامه‌ریزی و اجرا کردند؟ فقط یک هفته به سالگرد عملیات هفت اکتبر مانده و هیچ یک از فرماندهان حماس و حزب‌الله بر کرسی فرماندهی خود نمانده‌اند. فضای رسمی حاکم بر کشور، جو مطلقاً تبلیغاتی رسانه‌های رسمی و تک‌صدایی محض موجود در مسئلۀ فلسطین چنان بلند است که هیچ صدای دیگری نه مجال شنیده شدن دارد و نه اجازۀ طرح و بحث. اما دقیقه‌ای هم به ما فرصت دهید حرفی بزنیم!

♈️اسرائیل محل دقیق اقامت هنیه در تهران را می‌دانست (از مباحث عملیاتی سر درنمی‌آورم که نظر دهم). مکان و ساعت جلسۀ فرماندهان ایرانی در کنسولگری ایران در دمشق را می‌دانسته است. دربارۀ پیجرها فقط انگشت حیرت به دهان گرفته‌ایم که سطح نفوذ تا چه حد می‌توانسته است باشد که چنین محالی ممکن شود. علاوه بر نمونه‌های متعدد دیگر ــ مانند حمله به جلسۀ فرماندهان رضوان ــ که می‌توان ذکر کرد، در آخرین و بزرگ‌ترین مورد، اسرائیل می‌دانسته است سیدحسن نصرالله چه ساعتی کجا حضور می‌یابد. اجازه داریم دست از دهان عقل سلیم برداریم و بپرسیم چطور ممکن بوده است نهادهای امنیتی اسرائیل که چنین اطلاعات دقیقی را در امنیتی‌ترین سطح می‌توانسته‌اند کسب کنند، از قضا از عملیات هفتم اکتبر هیچ چیز نمی‌دانسته‌اند؟!

♈️دقیقه‌ای از تبلیغ ــ که بخش طبیعی هر جنگی است، اما آفت تحلیل است ــ فاصله بگیرید، و خود قضاوت کنید آیا این تناقض عقل را نمی‌آزارد؟ عملیات هفتم اکتبر بسیاری چون مرا بهت‌زده کرده بود، چون دقیقاً پرسشم این بود که «خب! فردا چه؟» یک سال گذشت و دیدیم چه فرداهایی در پیش بود. شخصاً اعتقاد داشتم ــ و هنوز اعتقاد دارم ــ طراحان و مجریان عملیات هفتم اکتبر نه حزب‌الله و نه جمهوری اسلامی را در جریان عملیاتشان قرار داده بودند و یقین دارم اگر هر یک از این دو مطلع بودند مانع آن می‌شدند، زیرا آشکار بود این عملیات تله‌ای می‌شود برای حزب‌الله (و طبعاً حزب‌الله هم تله‌ای برای به واکنش کشاندن جمهوری اسلامی). سال‌ها بود که درگیری حزب‌الله و اسرائیل در چنین ابعادی به احتمالی بسیار کمرنگ بدل شده بود. فقط چیزی چون هفتم اکتبر و واکنش اسرائیل ــ که همان صبح هفتم اکتبر هم انتظار آن می‌رفت ــ می‌توانست چنین تنشی میان حزب‌الله و اسرائیل پدید آورد.

♈️چه حزب‌الله و چه جمهوری اسلامی آشکارا «جنگ‌پرهیزی» پیشه کرده بودند. حزب‌الله بیشتر قصد داشت نشان دهد بی‌تفاوت نیست، اما قصد جنگ هم نداشت. در آخرین سخنرانی نصرالله مسجل شد حزب‌الله قصد جنگ ندارد (آن هم با وضعیت پساپیجری) و فقط گفت اگر حملۀ زمینی صورت گیرد جنگ خواهند کرد و گفت تا زمانی که غزه درگیر است، به حملات راکتی ادامه خواهند داد. اما این «جنگ‌پرهیزی» نصرالله دقیقاً همان پیامی بود که اسرائیل منتظر شنیدنش بود و وارد شدیدترین فاز حملات خود شد. اما حقیقت این است که کار دیگری هم نمی‌شد کرد؛ حزب‌الله یک سازمان قومی‌ـ‌مذهبی است و پاسخگویی به دیگر بخش‌های مردم لبنان ــ که جنگ دامان آنها را هم می‌گیرد ــ برایش از جنگ با اسرائیل سخت‌تر است.

♈️خلاصه اینکه فقط چیزی چون «هفت اکتبر» می‌توانست چنین زنجیره‌ای از حوادث را رقم بزند. من هیچ جوابی برای پرسشم ندارم. فقط می‌پرسم آیا طراحان و مجریان عملیات هفت اکتبر، که با دوربین‌های روشن روی پیشانی‌ راهی آن عملیات شدند، حساب فردا و فرداها را کرده بودند؟ حساب کرده بودند چه زنجیره‌ای از حوادث مهارناشدنی را به جریان می‌اندازند؟ آیا طرفشان را نمی‌شناختند، نظم جهانی را نمی‌شناختند، نمی‌دانستند غزه محاصره است و چه بلایی سر ساکنان غزه می‌آید ــ با توجه به رفتاری که از اسرائیل سراغ داشتیم و امکان بازدارنده‌ای هم در برابر آن نبود. نفوذ در میان نیروهای حماس و تصمیم‌گیرندگانشان از نفوذ به پیجرهای حزب‌الله سخت‌تر است؟

♈️در همان هفتم اکتبر این عملیات را نوعی «عملیات انتحاری» توصیف کردم؛ یعنی عملیاتی که فرد خود را آگاهانه به کشتن می‌دهد تا دشمنش را هم بکشد. اما عملیات انتحاری هم منطقی دارد و منطقش این است که فرد فقط خود را به کشتن می‌دهد. اسرائیل از همه چیز باخبر بوده است، مگر از اینکه قرار است چند صد رزمنده صبح از خواب بیدار شوند و با دوربین‌های روشن به جشنوارۀ موسیقی که از ملیت‌های مختلف در آن حضور داشته‌اند، حمله کنند؟

♈️از این بیشتر نه می‌دانم و نه اگر بدانم میلی دارم درباره‌اش بنویسم. فقط ای کاش چنین تکصدایی محضی دربارۀ این مسئله وجود نداشت تا تبلیغ دستمایۀ تحلیل نشود.
#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝حمله اسرائیل به مقر حزب الله، هدف؛ کشاندن ایران به جنگی منطقه ای

رئوف پیشدار ،استاد دانشگاه و روزنامه نگار
خبرنگار در بیروت ١٩٨٢
@jomhuriyat

♈️اسرائیل شامگاه جمعه  ششم  مهرماه ١۴٠٣ عملیات نظامی سنگینی را روی منطقه ضاحیه در جنوب بیروت انجام داد.
اسرائیل مدعی است که مقر فرماندهی حزب‌الله را هدف گرفته است و می گوید ارتش مشغول بررسی است که آیا «سید حسن نصرالله» هم در ساختمانی ١٠ طبقه که ویران شده است، بوده یا نه!

♈️این حمله اوضاع خاورمیانه را بشدت بحرانی تر از هر زمانی می کند و بیشتر حس می شود که منطقه دارد وارد جنگی می شود که ماشه سلاح ها را اسرائیل نزدیک به یک‌سال است که در حمله به غزه کشیده است.

♈️بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل بلافاصله بعد از حمله جمعه شب به بیروت بدون اشاره به پیشنهاد آمریکا دایر بر آتش‌بس فوری بین اسرائیل و حزب‌الله، در واقع برعکس قول داد تا زمانی که «همه ی اهداف محقق نشوند» به جنگ ادامه دهد.

♈️در عوض، نتانیاهو همان‌طور که بارها قبلا گفته بود، سخنرانی خود را بر «مصیبت ایران» متمرکز کرد و از قدرت‌های جهان درخواست کرد که در مقابل ایران در کنار اسرائیل بایستند.
او ادعا کرد که: «دست کشورش می‌تواند به هر نقطه‌ای از ایران و خاورمیانه برسد.»

♈️اسرائیل، ایران را دشمن جدی خود می داند و هدف اصلی آن از حملات روزانه به منافع حزب الله در لبنان، درگیر کردن ایران با غرب است.

♈️یک فرضیه که روز به روز به واقعیت نزدیکتر می‌شود اجتناب ناپذیر کردن اصل درگیری ایران با اسرائیل و از آن طریق درگیر شدن با حامیانش یعنی غرب است. بر اساس این فرضیه اسرائیل  ایران را جدی‌ترین و قوی‌ترین دشمن خود می‌داند و از دید خود چنان‌چه بتواند ایران را با غرب در‌گیر کند، حداقل برای چند دهه برایش مصونیت ایجاد خواهد شد.

♈️حال با فرض فراهم بودن همه ی زمینه ها از جمله سیاسی برای تهاجم اسرائیل به ایران، از منظر استراتژیک عملی شدن این تهدید و منتج به نتیجه شدن ، امری در دسترس نیست .

♈️از منظر استراتژیک، یک تهاجم نظامی بخصوص اگر از نوع پیش دستانه دانسته شود ، باید که بتواند با اولین ضربه و در نخستین تهاجم :

الف : اهداف مورد نظر را کاملا از بین ببرد .

ب : امکان پاسخگویی را از طرف مقابل بگیرد.

♈️برآوردهای استراتژیک می گوید که کفایت منطقی مابین ایران و اسراییل سال‌هاست که به نفع ایران تغییر کرده است . براساس وضعیت جدید که متکی بر دفاع هوایی است ، ایران قدرت اول منطقه و برخوردار از توان هوایی بالایی است که امکان دفاع به این کشور در فضائی حداقل ٢٠٠٠ کیلومتری را می دهد و در این حوزه اسرائیل و هر یک از حامیان منطقه ای آن کاملا در تیررس دفاع هوایی ایران قرار دارد .

♈️رهبران اسرائیل و همراهان آن‌ها به همین حد هم باید توجه داشته باشند که جنگ لفظی هم خالی از خطر نیست.
رهبران آمریکا و اسرائیل می دانند که هر تعرضی به ایران  در حداقل ! به تغییر جغرافیای جهان خواهد انجامید. و یا فاجعه ای را برای خاورمیانه بزرگ ، اقتصاد جهانی و امنیت غرب به همراه خواهد آورد و چنین حمله ای اصلا به نفع اسرائیل‌ و هیچ طرفی نیست .

♈️محاسبات و برآوردهای استراتژیکی نشان می دهد یکی از مهمترین نکاتی که اسرائیلی ها در هر تحرک نظامی باید درنظر داشته باشند که عمده ترین و اساسی ترین نقطه آسیب آن نیز هست، نداشتن عمق استراتژیک است .
اسرائیل دارای عمق استراتژیک نیست و ارتجاع منطقه نیز نمی تواند عمق استراتژیک آن قرار بگیرد .

♈️امروز ایران قابلیت های دفاعی بسیار زیادی در داخل کشور دارد و به علاوه با توجه به عمق استراتژیک  ایران در جهان اسلام، امکان ضربه زدن به هر متجاوزی در جهان بسیار بالاست که بخش مهمی از این موارد به توانمندی های موشکی جمهوری اسلامی ایران ارتباط دارد.
با این همه، ایران باید سیاستی خردمندانه در برابر تهدیدهای اسرائیل اتخاذ کند که هم امنیت و هم منافع ملی آن را به خطر نیندازد و در اولین قدم، ضمن حفظ قدرت دفاعی و هوشیاری در سطح بالای نظامی برای پاسخگویی به هر تهدیدی، دیپلماسی را اصل قرار دهد.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝آیا ترور رهبران، راه‌حلی موثر است؟

✍️سهند ایرانمهر
@jomhuriyat

♈️ترور افرادی در سطح سیدحسن‌نصرالله اتفاق جدیدی نیست. شیخ‌احمد یاسین (بنیانگذار و رهبر معنوی حماس۲۰۰۴)،عبدالعزیز الرنتیسی (رهبر وقت حماس۲۰۰۴)، فتحی شقاقی (دبیرکل وقت جهاد اسلامی۱۹۹۵)، سید عباس موسوی ( دبیرکل سابق حزب‌الله ۱۹۹۲)،عماد‌مغنیه ( از فرماندهان عالی نظامی حزب‌الله۲۰۰۸)، حسن‌اللقیس( از فرماندهان بخش فنآوری حزب الله ۲۰۱۳) و مصطفی بدرالدین ( فرمانده نظامی ارشد حزب‌الله و جانشین عماد مغنیه۲۰۱۶) بخشی از کارنامه ترورهای اسراییل در این سطح عالی است که تا این لحظه منجر به حل حتی بخشی از مشکل نشده است و افراد جدیدی گاه با رویکردهای تندتر جایگزین شده‌اند.

♈️‏در بسیاری از موارد تاریخی، ترور رهبران یا شخصیت‌های کلیدی در کوتاه‌مدت ضربه‌هایی به ساختار یا سازمان آن‌ها وارد کرده و باعث اختلال در تاکتیک شده است، اما در بلندمدت معمولاً نتایج پیچیده‌تری داشته و در برخی موارد حتی موجب تقویت ایدئولوژی و ادامه مقاومت شده است.

♈️‏در مورد روش Leader Decapitation مطالعات زیادی انجام شده است:

♈️‏جنا جردن (استاد و‌محقق دانشگاه جرجیا) در کتاب"Leadership Decapitation: Strategic Targeting of Terrorist Organizations" با بررسی ۱۰۰ ترور هدفمند نتیجه می‌گیرد در بیش از ۷۰ درصد موارد ترور رهبران نتوانسته به نابودی گروه‌ها یا جنبش‌ها منجر شود زیرا این گروه‌ها ساختارهای غیرمتمرکز و ایدئولوژی‌های قوی دارند که با ترور یک رهبر از بین نمی‌روند.

♈️‏موسسه معتبر تحقیقاتیRAND که در زمینه امنیت و مسائل نظامی فعالیت دارد، در پژوهشی با عنوان How Terrorist Groups End بیان می‌کند اگر گروهی توانایی جایگزینی فرماندهی و ایدئولوژی قوی داشته باشد، ترور رهبرانش اثری کوتاه‌مدت دارد مگر آنکه گروه مزبور رهبری مطلق‌العنان و ساختاری ضعیف و غیرقابل انعطاف داشته باشد.

♈️‏مساله‌مهم‌تری هم وجود دارد و آن استمرار مساله و معضلی است که فلسفه وجودی آن گروه مبتنی برتلاش برای حل یا رفع آن است و مبنای حمایت مردمی نیز تداوم مشکل حل نشده است. در این وضعیت پرونده باز یک مشکل اساسی( عقیدتی،تاریخی، اجتماعی و‌ سیاسی) با ترور یا حبس افراد بسته نمی‌شود.

♈️‏با این گزاره‌ها موفقیت اسراییل در بکارگیری روش  Leader Decapitation به صرف ترور نصرالله تضمین نمی‌شود و‌ باید دید سامانه جایگزینی رهبری، محبوبیت مردمی، جذابیت ایدئولوژیک و از همه مهم‌تر «استمرار معضل منجر به تاسیس گروه» پس از این ترورها در چه وضعیتی هستند؟

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝«تله جنگ» کیهان

حسین ثنایی نژاد
@jomhuriyat

♈️روزنامه کیهان در یادداشتی به آنها که مخالف جنگ با اسرائیل هستند، شدیدا تاخته است.
سوال اما اینجاست که اگر کیهانیان توصیه به جنگ می‌کنند، دقیقا منظورشان چگونه جنگی است؟!

♈️با توجه به اینکه ما بیش از هزار کیلومتر با اسرائیل فاصله داریم، لشکر‌کشی و جنگ زمینی قابل تصور نیست.

♈️انتقال نیرو از راه هوا به لبنان، وقتی از دیروز فرودگاه این کشور به دستور وزیر راهش بر روی هواپیماهای ایرانی بسته شده، کاملا منتفی است. می‌ماند مرز سوریه که آن هم منوط به رضایت آن کشور است. کشوری که تقریبا هرهفته مورد حمله هوایی اسرائیل قرار دارد ولی کوچک‌ترین واکنشی از خود نشان نمی‌دهد.

♈️با این حساب  اگر منظور از جنگ، تکرار همان پرتاب ۳۰۰ موشک و پهپاد است که قبلا یک بار انجام شد، بعید است بتوان با چنان جنگی تاثیری بر جبهه لبنان و غزه گذاشت.

♈️در واقع اگر چنین تاثیری بر چنان عملیاتی متصور بود، خیلی زودتر از اینها و قبل از آنکه غزه با خاک یکسان شود و رهبران حماس و حزب‌الله کشته شوند انجام می‌شد.

❗️بنابراین وقتی شما دم از جنگ با اسرائیل می‌زنید، دقیقا چه سازوکاری در نظرتان هست؟!

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ خبر ویژه؛
ببینید خبرنگار RT شبکه دولتی روسیه چه عجله ای برای کشیدن ایران به آتش جنگ دارد
،

خبرنگار روسی به وزیر کشور ایران:
*«مطالبه همه مردم ایران پاسخ قاطع و کوبنده به اسرائیله؛
مردم در تجمعات‌شون خواستار پاسخ کوبنده هستند؛برنامه‌تون برای پاسخ چیه؟

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝ایران وارد جنگ خواهد شد یا نه؟

یدالله کریمی پور
@jomhuriyat

♈️شاید بهتر است پرسش بدین گونه باشد که: آیا جمهوری اسلامی ناچار به ورود به جنگ‌ اسرائیل خواسته می شود؟

♈️در جایگاه معلمی هیچگاه نشده که پاسخ دو پهلو و پر ابهام و ایهام، آن هم به پرسشی حیاتیچونان این سوال بدهم. به گمانم پاسخ این‌گونه ها پرسش ها تا جای ممکن می بایست رک و بدون ترس از آبروریزی های (پرستیژ دانشگاهی) بعدی باشد.

♈️نتانیاهو و کابینه اش، در ۴۵ روز آتی بر مسائل زیر متمرکز خواهند بود:

🔰۱- تداوم‌ فشار بر حزب الله و وادار کردن این سازمان به عقب نشینی تا پشت رود لیتانی. نتانیاهو تا جایی که ممکن است از نیروی زمینی استفاده نخواهد کرد، ولی بس بعید است که ناگزیر به ورود سربازانش به لبنان‌ نشود؛

🔰۲- وارد کردن‌ جمهوری اسلامی به جنگ، با بهره گیری همه جانبه از هر گونه ترفند و دامی. حتی در صورت تداوم‌ صبوری استراتژیک کنونی تصمیم سازان ایران، احتمال هدفگیری هوایی و پرتابی مستقیم به مراکز حساس کم نخواهد بود؛

🔰۳- کشاندن ایالات متحده به جنگ با فرض وارد کردن‌ جمهوری اسلامی.

♈️با این همه و با وجود بکارگیری دهها سناریو مشابه ترور حسن نصرالله و حتی حمله مستقیم هوایی-پرتابی به خاک ایران، چهار مساله بسیار ساده می تواند بر تصمیمات جمهوری اسلامی موثر قرار گیرد:

الف- ناترازی فاحش توان هوایی و پدافندی ایران-اسراییل (اشغالگر). تصور نمی کنم هیچ نهاد تصمیم سازی باشد که هنوز به فهم این ناترازی آگاه نشده باشد؛
ب- چگونگی سرنوشت برخورد و درگیری اسرائیل- حزب الله(لبنان)؛
پ- فرایند و روند نبرد غزه؛
ت- دور بودن جغرافیایی ایران از اسرائیل و همسایه نبودن این دو.

♈️اگر من به تنهایی در شرایط کنونی تصمیم گیر بودم. باز هم‌ بر صبوری استراتژیک پای فشرده و تا سرحد ممکن، هیچ واکنش مستقیمی نمی دادم. زیرا نمی خواهم‌ ملت و کشورم وارد بازی از پیش طراحی شده بی بی- پوتین شوند.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝همه در انتظار!
#صابر_گل_عنبری
@jomhuriyat

♈️تا جایی که رسانه‌های اسرائیلی و منطقه را در این چند روز دنبال کرد‌ه‌ام، همه منتظر واکنش حزب‌الله به ترور دبیرکل خود هستند. تقریبا این اتفاق نظر وجود دارد که حزب الله با وجود ضربات سنگین، اما همچنان از ذخیره استراتژیک خود (موشک‌ها) استفاده نکرده و قدرت آتش خود را به شکل موثری افزایش نداده است.

♈️برخی این مساله را به احتمال موثر بودن حملات اسرائیل به برخی سایت‌های موشکی ربط می‌دهند، اما اغلب کارشناسان نظامی در اسرائیل و منطقه معتقد هستند که با توجه به تداوم حملات موشکی و گسترش دامنه آن در سطح مشخصی در سایه اتفاقات اخیر، حزب الله هنوز تصمیم به کاربرد قدرت موشکی راهبردی خود نگرفته است. از این رو، عده‌ای می‌گویند به احتمال زیاد بعد از مراسم تشییع و تدفین سید حسن نصر الله و انتخاب جانشین ایشان پاسخ جدی حزب‌الله شروع می‌شود.

♈️واقعیت این است که حزب الله علی رغم مطرح نکردن تهدید خاصی در بیانیه تایید ترور رهبر خود، هنوز اعتبار کلام خود را در میان تحلیگران اسرائیلی حفظ کرده است و برخی از آن‌ها حتی تهدید نکردن در بیانیه را واجد معانی بیشتری می‌دانند.

♈️اکنون باید منتظر ماند و دید که حزب الله در روزهای آینده چه واکنشی و در چه کمیت و کیفیتی نشان خواهد داد. در واقع، پاسخ احتمالی حزب الله سنجه مهمی برای ارزیابی میزان آسیب وارده به قدرت موشکی و رزمی آن و همچنین پیش‌بینی آینده جنگ کنونی است.

♈️البته برخی نیز بعید ندانسته‌اند که حزب الله اجرای کامل قطعنامه 1701 را برای توقف جنگ بپذیرد.

♈️می‌توان گفت که اولا بعید است حزب الله این قطعنامه، گسست ارتباط با جبهه غزه و خارج کردن نیروهای خود تا شمال رود لیطانی را در این شرایط و پس از این ترورها بپذیرد و ثانیا چندان محتمل نیست که خود اسرائیل بعد از آن کوتاه بیاید و این موضع طرف لبنانی را نشانه تاثیر جدی جنگ و ترورها خواهد دانست. کما این که خود نتانیاهو امروز سرمست از ترورهای اخیر از تلاش برای تغییر خاورمیانه و ایجاد نظم جدید سخن گفت و بعید است با عقب‌نشینی طرف مقابل کوتاه بیاید.

♈️اما در عین حال، قابل تامل این است که آن اندازه که ناظران منتظر واکنش خود حزب الله هستند، توجه مشابهی به تهدیدهایی که جسته و گریخته در این چند روز از ایران صادر شده و در مقایسه با قبل بسیار کم بوده است، نشان نمی‌دهند. امروز که یک شبکه ماهواره‌ای معروف در منطقه را می‌دیدم و اخباری فوری درباره تهدیدهای یک مقام ایرانی مبنی بر بی‌پاسخ نماندن ترورها منتشر شد، کارشناس برنامه اظهار داشت که باید منتظر واکنش خود حزب الله بود.

♈️با این حال، نظر به شرایط خطیر کنونی و تاثیرات روند اتفاقات اخیر بر آینده جنگ کنونی و همچنین نفوذ و محور تحت رهبری ایران در منطقه، اکثر ناظران و تحلیل‌گران منتظر چگونگی مواجهه ایران با تحولات جدید هستند.

♈️البته نظر نگارنده این است که ایران به احتمال زیاد واکنش نشان خواهد داد و باید دید در چه سطحی خواهد بود و چه تاثیری بر وضعیت کنونی، محاسبات و ادراک طرف مقابل خواهد داشت و این که دو طرف آمریکایی و اسرائیلی چه واکنشی نشان خواهند داد.

♈️حال، پرسش این است که آیا از دل روند سریع و تند تحولات کنونی، دیپلماسی جدی و توافقی شکل خواهد گرفت؟ یا جنگ در منطقه گسترش می‌یابد؟ یا بدون گسترش جنگ، وضعیت  لبنان نیز مانند غزه در نهایت برای اسرائیل قفل خواهد شد و.....؟ چه بسا بعد از پاسخ حزب الله و واکنش احتمالی ایران و روند تحولات بعد از آن آسان‌تر بتوان به این پرسش‌ها پاسخ گفت.


#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ سلام برایران زیبا و سرزمین آبا و اجدادی ما
♈️ سلام بر ملت بزرگ و پرغرور ایران زمین

🔰 صبح زیبا و پاییزی اعضای فرهیخته خانواده جمهوریت بخیر
اوقات خوب و شادی پیش پیش داشته باشید

♈️ روستای درازنو فاصله ی کمی از شهر گرگان داره. پاییز حیرت آور و آرامش بخش ، رنگ و بوی تازه ای به وجودتون میده.

♈️ اینجا بهشتی گم شده به نام روستای درازنو، گرگان، گلستان

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰آرزوی نیمه‌کاره شدن دولت پزشکیان⁩ با اصرارمداوم برای ورود ایران به جنگ!
مصطفی فقیهی

♈️دو گروه، این‌روزهاهمه‌ی تلاش خودرا برای ورود ایران به جنگ با اسرائیل، به کار بسته‌اند.

♈️گروه اوّل، «شبه‌انقلابیون»⁩ هستند؛ همانها که در دولت رییسی⁩ توصیه به ⁧ #صبر_استراتژیک⁩ بجای انتقام⁩ داشتند وحالا ازموضعِ «دلسوز احساسی»، «واکنش فوری نظامی» رامطالبه می‌کنند!

♈️علتِ این انتظارات چیست؟ پاسخ اماحاکی از یک دلیلِ کاملاً سیاسی/غیرآرمانی برای استفاده‌ای «صرفاً داخلی» است:

♈️«زمین زدن پزشکیان⁩ وتعبیر رویای نیمه‌کاره شدن دولت»

♈️گروه دوم، اپوزیسیون است که مدت مدیدی‌ست دچار اشتراکات شگفتی با «تندروهای وطنی» شده؛ چندان‌که با همین مقصود، آرزوی ورودایران به جنگ وآغاز درگیری رسمی را در خاورمیانه دارد.

♈️هر دو گروه اما ازسر جهل وحُبِّ قدرت و بی‌توجه به شرایط مردم، تصور می‌کنند که با ورود ایران به جنگ و تضعیف دولت-حاکمیت، «همه‌ی ارکان قدرت»، خیلی فوری، شیک و مسالمت‌آمیز، به آن‌ها تقدیم می‌شود!

♈️یکی دیگر از نشانه‌های «ابتذال سیاست»⁩ در ایران، همین نگرش‌ها و تحلیل‌های کودکانه ازحوادث است.

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰اگر نمایندگان واقعی ملت درمجلس بودند اسرائیل جرأت می‌کرد؟

✍️مجید مرادی


♈️ظهره‌وند نماینده پایداری چی درمجلس خطاب به رسانه جلیلی می‌گوید: اگرجلیلی رئیس جمهور بود اسرائیل جرئت این اقدامات را نداشت!!!

♈️این نماینده پایداری چی درست می‌گوید. اما بهتر است از ترور سید عباس موسوی در سی و دو سال پیش شروع کند. بعد ترور عماد مغنیه وحاج قاسم وهجوم موشکی بالستیک باساختمان سفارت ایران در دمشق، هیچ کدام اتفاق نمی افتاد تنها و تنها اگر سعیدجلیلی رئیس‌جمهور ایران بود. حتی حادثه هلی کوپتر رئیسی و زغال سنگ طبس هم اگر سعید جلیلی رئیس‌جمهور بود اتفاق نمی‌افتاد!
علاوه بر اینها رشد 8 درصدی هم داشتیم همراه صادرات پوست بز!

♈️حالا نمی‌شود ظهره‌وند بگوید آن سلاحی که سعیدجلیلی در اختیار دارد و دراختیار نظام جمهوری اسلامی قرار نمی‌دهد چیست؟!
پس سردارحاجی‌زاده چه کاره است؟! سردار قاآنی چه می‌کند؟!

♈️پرسش من از ظهره‌وند این است که اگربجای شما نمایندگان پنج درصدی وهفت درصدی، نمایندگان واقعی مردم درمجلس بودند وشورای نگهبان راه مشارکت مردم رانمی‌بست آیا اسرائیل جرأت می‌کرداین همه غلط‌ها را مرتکب می‌شد؟!

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝 به آتش کشیدن منطقه

داود حشمتی
@jomhuriyat

♈️استراتژی «به آتش کشیدن منطقه» از «قطر تا امارات و عربستان و اردن» استراتژی افراطی های ایران است که فکر می کنند هم برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند و هم می تواند برایشان در سیاست داخلی بار دیگر نقشی تعریف کرده و زمینه فعالیت در قدرت ایجاد کند.

♈️این سیاست البته به نفع اسرائیل و آمریکاست. اسرائیل منفعت می برد چون از ایران یک تهدید برای امنیت جهان می سازد و هر اقدام نامشروع خودش را مشروع جلوه می دهد.
‏برای آمریکا منفعت دارد چون تولید کننده و صادر کننده نفت و انرژی به جهان است. تنها مشکل آنها کنترل نرخ بنزین در داخل آمریکاست.

♈️برای چین ضرر دارد، چون مصرف کننده انرژی جهان هستند و از بهم ریختگی منطقه و به آتش کشیدن آن به خاطر واردات نفت ضرر می کند.
‏روس ها نیز از این وضعیت منفعت مضاعف خواهند برد. هم از فشار اوکراین خلاص میشوند و هم از صادرات انرژی بهره مضاعف میبرد.

♈️همه اینها در شرایطی است که یک عده در توهم این هستند که اساسا می توانند «منطقه را به آتش بکشند» و نزاع ما با اسرائیل را در قالذب یک نزاع آخرالزمانی  تعریف می کنند.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝وارد کردن ایران به مهلکه جنگ خیانت به ملت ایران‌ است

✍️احسان سلطانی
@jomhuriyat

♈️زیرساخت‌های انرژی ایران به شدت فرسوده شده‌اند و نیاز فوری به دستکم ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی دارند؛ اگر نه، ممکن است در آینده نزدیک به یکی از بزرگ‌ترین وارد کنندگان انرژی تبدیل شویم.

♈️وارد کردن ایران به مهلکه جنگ خیانت به آیندگان و ملت ایران‌ است؛ مملکتی که دو دهه زیر سنگین‌ترین تحریم‌ها بوده و صادرات نفتی رسمی آن ‌به صفر رسیده و دیگر هیچ نقش تعیین کننده‌ای در بازار انرژی دنیا ندارد را وارد مهلکه جنگ نکنید؛ آسیب احتمالی به همین زیرساخت‌های فرسوده برای دهه‌ها غیرقابل جبران خواهد شد.

♈️اسرائیل امروز در حدیده نشان داد به لطف نیروی هوایی به روز و کارآمدش چطور در مسافتی دوبرابر ایران به اهدافش ضربه می‌زند.

♈️‏سلسله حوادث ۱۴ روز گذشته بیروت، از انفجار پیجرها و اجرای بزرگ‌ترین عملیات خرابکاری همزمان که ۳۶۰۰ عضو حزب‌الله را زمین‌گیر کرد و با نشان دادن قدرت نفوذش در شبکه تامین تجهیزات ارتباطی حزب‌الله همه را حیرت‌زده کرد، با ترور سریالی تمامی فرماندهان عالیرتبه و نهایتا ترور نصرالله اشراف اطلاعاتی‌اش را به رخ کشید، همه در ایران در ابعاد وسیع‌تری اتفاق خواهد افتاد.
‏نفوذ و رخنه اطلاعاتی به وضوح در نهادهای اطلاعاتی و نظامی جمهوری اسلامی عمیق‌تر از حزب الله است.

♈️چند موشک شلیک می‌کنید و اسرائیل هم کمی ضربه خواهد دید؟ تمام خرابی‌های احتمالی آن در عرض چند ماه با کمک آمریکا و اروپا جبران خواهد شد. چه کسی در جنگ ۸ ساله با صدام به کمک ایران آمد که حالا در این مادر جنگ‌ها با اسرائیل به کمک‌ شما بیاید؟

♈️‏همین کشورهایی که از ۸ سال جنگ ایران و عراق و سال‌ها تحریم ایران، اقتصادشان پویاتر و توانمندتر شد با آغوش باز به استقبال جنگ ایران با اسرائیل خواهند رفت.
‏به فکر ایران باشید؛ آیندگان به خاطر چنین سفاهت و بلاهتی هرگز شما را نخواهند بخشید.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝زمانی که ستون جنگی حرکت می‌کند!!
(دانش رزم)

رستم شجاعی مقدم، ۱۴۰۳/۷/۹
@jomhuriyat

♈️بخشی از هنر فرماندهی نظامی زمان شناسی برای اجرای عملیات یا پیش بینی آغاز عملیات دشمن است، چنین هنری فرصت آمادگی و به کارگیری موثر امکانات و نیروهای رزمی را در اختیار فرماندهان قرار میدهد.

♈️اگر فرماندهی کل از نظر زمان شناسی حرفه‌ای عمل کند، میتواند زمان کنش مناسب را از دشمن سلب کند و او را ناچار نماید که زمان را از دست بدهد.

♈️پرواضح است که بهترین زمان حمله نقطه اوج ضعف و آشفتگی، کمبود آذوقه ، سوخت و شرایط دشوار طبیعی در جبهه مقابل است، حمله اصلی اگر در چنین موقعیتی اجرا گردد شانس پیروزی را در اختیار قرار میدهد.

♈️اگر جبهه مقابل اهل فریب و استتار حرفه‌ای قدرت و حضور خود باشد ممکن است دشمن خود را چنان به اشتباه بیندازد که او را وادار به حمله در زمانی که خود میخواهد کند و در نتیجه حمله کننده را در دام انداخته و شکست دهد.

♈️آنچه این روزها در درگیری اسراییل و حزب‌الله لبنان مشاهده میشود، مقدماتی به اجرا گذشته شده است که گویا زمان را برای حمله اصلی به لبنان فراهم ساخته است.

♈️حذف سرفرماندهی سیاسی نظامی، فشار بر جبهه پشتیبانی کننده، حذف پی‌درپی افراد موثر و بمباران زیرساختهای جنگی حزب‌الله نشانهایی هستند که داشتن هدف تحرک اساسی و زمینی در لبنان را پشتیبانی میکنند.

♈️به نظر می‌رسد دامنه این فشارها بر زیرساختهای سوریه نیز گسترش داده شود، حتی احتمال اشغال بخشهایی از خاک سوریه که در آن تاسیسات تهدید کننده فراهم شده‌اند نیز وجود دارد.

♈️روزهای آینده فشارهای سیاسی بر دولتهای منطقه برای کنترل پروازها و کالاهای احتمالی که با واسطه از مبدا ایران باشند اعمال خواهد شد، به دلیل خستگی منطقه از نزاع‌های طولانی زمینه همراهی سیاسی دولتها به نفع راهبرد اسراییل وجود دارد.

♈️هدف نهایی اسراییل در این جنگ به مراتب فراتر از مهار گروههای مسلح حماس ، حزب‌الله و.... بوده و تحولات اساسی با تحمیل شرایط جدید بر منطقه است، گامهایی که برداشته شده است چنین هدفی را نشان میدهد.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝باد بی نیازی خداوند است که می‌وزد!

حبیب رمضانخانی
@jomhuriyat

♈️عطا ملک جوینی در تاریخ جهانگشا آورده است؛ در هنگامه تهاجم مغول، وقتی چنگیز خان و نیروهایش بعد از کشتار گسترده، با اسب وارد مسجد جامع شهر بخارا شده و بی احترامی ها به ساحت دین می کردند، امام جمال الدین، رو به کناری خود می‌گوید: این چه حالت است که می‌بینم؟ این که می‌بینم به بیداریست یارب، یا به خواب؟ که در این حین مولانا امامزاده به او نهیبی زده و می‌گوید: خاموش باش! باد بی نیازی خداوند است که می وزد. سامان سخن گفتن نیست.

♈️حال این روزها که اسراییل به پشتوانه تسلیحاتی و اطلاعاتی غرب در حال گسترش ماشین جنگی خود در منطقه بوده و ابایی از هدف گیری مناطق مسکونی و زیرساخت های خدماتی ندارد، این مثال و پاسخ در مورد کسانی که مرتب در حال ترغیب و تشویق ایران به جنگ مستقیم و انتقام در این وقت، از این رژیم هستند، مصداق پیدا می‌کند!

♈️چرا که بر کسی پوشیده نیست، اسراییل و موجودیت آن تا به امروز بر پایه بحران و جنگ بنا شده است و از امتداد و گسترش تنش استقبال می‌کند.
همه شواهد هم گویاست غرب و آمریکا تمام قد از اقدامات این رژیم حمایت کرده و به همراه همسایگان عرب، ترکیه، باکو، طالبان و خاصه روسیه از کشاندن جنگ به ایران استقبال می کنند.

♈️از طرفی، ایران سال ها تهدید اسراییل مبنی بر ماجراجویی در ایران را با بازوهای نیابتی خود، حماس و حزب الله، کنترل و خنثی می‌کرد. ولی حالا هر دوی این ها در این مدت اندک بسیاری از توان و تشکیلات خود را از دست داده اند.
در نتیجه امروز شرایط برعکس شده و اسراییل از طریق پایگاه ها و نفوذ خود در جمهوری آذربایجان، کردستان عراق، امارات، بحرین و... در کنار مرزهای ایران قرار گرفته و در مواجهه احتمالی، ایران فقط باید متکی به توان موشکی و پهپادی خود از داخل ایران باشد.

♈️همه این ها در کنار توان بالای جنگ هوایی اسراییل و متحدانش که در قضیه حمله موشکی ایران به آن رژیم هم مشخص شد و این اواخر هم حتی خود مرحوم حسن نصرالله هم به آن اذعان کرد، خطری است که فراتر از نابودی مراکز هسته ای و نظامی، پالایشگاه ها، سکوهای نفتی و حتی مراکز تاریخی و فرهنگی ایران را تهدید می‌کند که مقامات آمریکا و اسراییل خود بارها به آن اشاره و تهدید کرده اند.

🔰چکیده کلام: بسیاری می خواهند پای ایران را به جنگ مستقیم با اسراییل بکشند. در این تقابل، ایران نه تنها مقابل آن رژیم بلکه بایستی با ائتلاف گسترده از متحدان غربیش قرار بگیرد. بدون شک، مردم امروز ایران نیز همچون دهه شصت و جنگ با عراق، آن همدلی و همراهی را نخواهند داشت و در نتیحه، در جنگ احتمالی، علاوه بر نابودی زیرساخت ها و امکانات کشور، بر موج نارضایتی ها افزوده و همان اندازه توان که برای مقابله با دشمن خارجی نیاز هست، دو چندان برای اقناع و کنترل داخل باید هزینه شود.
پس عاقلانه است حداقل تا انتخابات امریکا و این ۴۰ روز، ایران صحنه را مدیریت و از افتادن در این تله و دام پرهیز کند!
#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰مدیرگروه مطالعات لبنان مرکز تحقیقات استراتژیک خاورمیانه: راهبرد تهران جنگ مستقیم با تل آویو نیست

🗣محمد خواجوئی، مدیرگروه مطالعات لبنان مرکز تحقیقات استراتژیک خاورمیانه:

♻️به طور کلی ایران استراتژی عدم تقابل مستقیم با اسراییل را دنبال می‌کند و دست به اقدام مستقیم نمی‌زند. در حال حاضر تلاش می‌شود آسیب به حزب الله و حماس را جبران کنند و انسجام را به آن‌ها بازگرداند.

♻️ایران به دنبال تقویت نیرو‌های فلسطینی و لبنانی برای یک جنگ تدریجی است تا اسرائیل را محدود کند

♻️حزب الله یک گروه دست ساز نیست که با ضربه به بدنه تشکیلاتی‌اش از بین برود؛ این گروه با حمله نظامی آسیب می‌بیند، اما نابود نمی‌شود.| انتخاب

      #رستاک_ایران
❇️ @Rastak_iran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ سلام بر ایران زیبا و سرزمین مادری ما
♈️ سلام بر ملت بزرگ و آزاده وطن

🔰 صبح زیبا و دلنشین اعضای فرهیخته خانواده جمهوریت بخیر
روز خوب و شادی پیش رو داشته باشید

🔰بندر لافت یا روستای تاریخی و دیدنی لافت یکی از مناطق بسیار مهم، حساس و در عین حال جذاب در شهر هرمزگان است.  این بندر یکی از بندرهای نزدیک به جزیره قشم بوده که شما می‌توانید با پیمودن مسافتی حدود ۲۲ کیلومتر از قشم به این بندر زیبا بروید. این بندر در دل خود جاذبه‌های متعدد تاریخی از جمله اکو موزه، اسکله باستانی، چاه‌های تلا، ساحل و نخلستان‌های بسیار بزرگی را جای داده است.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝قانون اساسی چه می گوید؟

یدالله کریمی پور
@jomhuriyat

♈️جناب امیرحسین ثابتی طی توییتی نوشته است: ضمن تشکر از موضع خوب آقای مطهری، از ایشان میخواهم تا دقیقا اعلام کنند چه کسی فریب امریکا را خورد و با سرپیچی از دستور رهبر معظم انقلاب و متوقف کردن عملیات انتقام شهید هنیه، باعث ترور سیدحسن نصرالله شد؟

🔰۱- نخست آن که جناب ایشان به اصول ۱۱۰ و ۱۷۶ قانون‌اساسی بنگرد. مگر نه این بر پایه آن ها، اعلام جنگ و صلح و بسیج قوا در اختیار رهبر است؟
و مگر نه این حتی مصوبات شورای عالی امنیت ملی تنها پس از تایید رهبری اجرایی خواهد شد؟ رییس جمهور و کابینه و حتی مجلس در این میان چه کاره اند؟

🔰۲- چه کسی فریب آمریکا را خورده و از دستور رهبر سرپیچی کرده است؟ چرا رئیس جمهور و معاون پارلمانی در این مورد بدیهی پاسخ نمی دهند؟

🔰۳- لابد تصور می کنید حملات انتقامی موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی پاسخ متقابل اسرائیل را در بر ندارد.

#جمهوریت
@jomhuriyat
2024/10/01 05:05:50
Back to Top
HTML Embed Code: