Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♈️ مراسم عزاداری هیئت محمدیه یزد با مضامینی بسیار زیبا و آگاهی بخش؛

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ سلام بر ایران زیبا و سرزمین مادری ما
♈️ سلام بر ملت بزرگ و پرغرور ایران زمین

🔰 روز خوب و پربرکتی پیش رو داشته باشید

♈️ اینجا گوشه ای از خوزستان زیبای ماست،
منطقه اندیکا در کنار رود هامون

🔰خوزستان، جان ایران ماست،

#جمهوریت
@jomhuriyat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♈️ زوایای پنهان قیام امام حسین از زبان دکتر دینانی

#جمهوریت
@jomhuriyat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♈️ اختلاس چهل میلیون لیتر گازوئیل، توسط مسئولان شرکت نفت.
حسابهای بانکیشون هم دیگه گنجایش نداشته، پولها را میدادن طلا و آب میکردن و در منزل پنهان می‌کردند.

♈️ وقتی گفته می‌شود که فساد ساختاری در کشور بیداد می کند، یعنی همین،
زیرا قاچاق سوخت در این حجم نمی‌تواند توسط مردم عادی مرزنشین انجام شود و مردم نباید با گران شدن قیمت سوخت، هزینه این فجایع را بپردازند.

🔰 ممنون از شجاعت و شفافیت رئیس محترم دادگستری استان کرمان؛

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ چهره فاجعه بار فقر و درد دلهای مردم مظلومی که زیر بار تورم ویرانگر کمر خم کرده اند؛

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝آینده تلگرام پس از بازداشت مالک آن چه می شود؟
@jomhuriyat

♈️دستگیری پاول دوروف نگرانی های جدی در مورد آینده تلگرام ایجاد کرده است. سازمان‌های اطلاعاتی غربی، به عنوان بخشی از تحقیقات خود، ممکن است سعی کنند سرورهای تلگرام را توقیف کنند. اگرچه بعید است که آنها بتوانند رمزگذاری برنامه را بشکنند، اطلاعات و اطلاعات کاربر ممکن است مانند واتس اپ به خطر بیفتد.

♈️کارشناسان توصیه می کنند که کاربران فوراً از داده های مهم در یک رایانه محلی نسخه پشتیبان تهیه کنند. برای انجام این کار، به «تنظیمات» بروید، «پیشرفته» و سپس «صادرات داده» را انتخاب کنید.

🔰اما آیا باید فوری تلگرام را پاکسازی کرد؟

♈️خطرات کنترل اطلاعات خصمانه بر پیام رسان برای دولت و افراد متفاوت است. برای دولت، تهدید اولیه فقط در شنود ارتباطات حساس بین مقامات، پرسنل نظامی، یا رهبران افکار نیست، بلکه در درک گسترده تر از روحیه کشور و محیطی است که تصمیمات آینده را شکل می دهد. این هدف اصلی هر عملیات اطلاعاتی است.

♈️برای شهروندان، در حالی که فکر کسی که پیام‌هایشان را می‌خواند ناراحت‌کننده است، خطر اصلی در چیزی است که «قیف بزرگ» نامیده می‌شود. گفت‌وگوهای بیشتر مردم ممکن است اکنون بی‌اهمیت به نظر برسد، اما در میان 1 درصد دانشجویان امروزی یا کارمندان سطح پایین، رهبران آینده کشور هستند. سال‌ها بعد، اطلاعاتی که امروز جمع‌آوری می‌شود می‌تواند به سلاح تبدیل شود.

♈️تمرکز نباید روی حذف عجولانه چت ها یا دانلود آرشیو باشد. در عوض، ضروری است همیشه فرض کنیم که هر پیام رسان در نهایت ممکن است به خطر بیفتد./ایران تایمز

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰مرغهای خندان فیلیپینی

🔅محیط بدون استرس

✍️ سیدهاشم فیروزی


♈️سخنان رئیس صندوق توسعه ملی پیرامون مهمترین علل سیه بختی چند ده گذشته ایران یعنی کیفیت بد «رابطه با آمریکا» از منظرهای مختلف قابلیت بررسی دارد.

♈️از یک منظر و شاید مهمترین منظر براستی در آن هنگام که در بلاد غرب و شرق حتی تا سطح خوراک هم دقت می شود که مرغ زبان بسته «استرس» را تجربه نکند و در نتیجه ارزش و کیفیت غذاییش از دست نرود!

ما به کدامین حق و با کدامین حجت شرعی این حجم از استرس پایدار،وخیم و بدخیم را بواسطه ستیز با غرب دائما به ملت خویش تزریق کردیم!!


♈️« ترجمه عکس: در محل بدون استرس پرورش داده شده»

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰هلال شیعه بدون آفتاب نوروز!
صلاح‌الدین خدیو


♈️۱۵۰سال پس ازمارکس که می گفت؛ کارگران جهان وطن ندارند، امت گرایان ایران درعمل آنرا نشان دادند!
اگرمی خواهید بدانید؛ چرا ایرانیان سنی علیرغم وعدەهای مکرر پزشکیان، نتوانستند واردکابینه شوند، به این تصویر نگاه کنید!

♈️سعید جلیلی باپرچم صدام روی دوش،شمایلی ازیک انترناسیونالیست افراطی است.

♈️شرط برابری همەی ایرانیان فارغ ازمذهب، زبان ونژاد، وجود ناسیونالیسم مدنی درشاکلەی دولت است.

♈️این مهم اماپس از انقلاب از دوسو موردحمله قرار گرفت؛ ازسمت راست توسط هویت گرایان که مذهب را تنهاومهم ترین مولفەی ایرانیت می دانند
و نیزامت گرایانی که ازسوی چپ به مصاف ملی گرایی مبتنی بر قانون اساسی می روند.

♈️کسانی که وطن را درکلیتی بنام جهان اسلام می بینند وایران را متروپل و ام القرای آن.

♈️آنچه امروز می بیینیم ترکیب عجیب خاص گرایی فرهنگی و امت گرایی درجریاناتی چون پایداری است.
معجونی که به فقر فزایندەی ملی گرایی مدنی وتناقضات کارکردی مهم منجرمی شود؛ اسماعیل هنیه تامرتبەی قدیسی برکشیده می شود، اماهم کیشانش در داخل باید برای تحقق حقوق شهروندی خویش بکوشند!

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰این همان پلی است که در سال ۱۳۲۰ یک سرش در خاک ایران بود و سر دیگرش در خاک سابق ایران که آن روزها اتحاد جماهیر شوروی خوانده می‌شد.

♈️روز سوم شهریورماه ۱۳۲۰ وقتی لشکری از ارتش شوروی قصد عبور از آن را داشتند، سه مرزبان ایرانی، متجاوزان را ساعت‌ها آن‌ سوی پل نگه داشتند تا سرانجام با آتش توپخانه دشمن خاموش شدند: محمد مصیبی کلانور، میرمحمد راثی هاشمی و عبدالله شهریاری.
پیکر آنان را همان‌جا، کنار پل آهنی جلفا به خاک سپردند.

ماند به صدر صفحه تاریخ نام ما
جام حقیقت است رفیقان به کام ما
در کوی عشق، بیم ز جان غیر ننگ نیست
جان را به راه هستی جانان درنگ نیست
پروای جنگ نیست….

از حمیدرضا حسینی

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰ایستادن دو خادم تجاوز از حدود است

♈️امام خمینی رهبری بود که بشدت از چاپلوسی و تملق نفرت داشت  و از اینکه ضریحی این چنین بیارایند و چون حرم ائمه دو خادم دوطرف بایستند، بیزار بود

♈️اگر آن مرحوم بود بشدت با کسانی که حرم و بارگاه و ضریحی چنین برایش بنا کنند و تشبیه به معصومش کنند با ساختن زیارتنامه و ضریح بشدت برخورد می کرد

♈️امام با ساده زیستن دل مردم را برد . او با تمام ارادتی که به ائمه داشت بطوری که در مدت اقامت در نجف هر شب به حرم امیر المومنین می رفت. اما حاضر نشد یکبار به مشهد مقدس مسافرت کند چون می دانست این سفر دیگر زیارت نیست بلکه یک مانور و قدرت نمایی است .
امام اگر اینطور عمل نمی کرد بعد ار رحلتش بنا به گفته خبرگزاری های غربی بیش از ۱۰ میلیون نفر آن مرحوم را بدرقه نمی کردند

🔰در این ویدئو ببینید چگونه او با افراط و گزافه گویی در مورد خود برخورد می کرد.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝اگر این روزنامه نگاران زن کرد جمال خاشقچی بودند!

اجلال قوامی
@jomhuriyat

♈️حملات هوایی و پهپادی دولت ترکیه به مناطق کردی در سوریه و عراق مساله ای تازه نیست و هر بار هم شهروندان مدنی در این حملات قربانی می شوند.در تازه ترین این دست از حمله های هوایی خودروی دو زن کورد " گلستان تارا و " هیرو بهاالدین" که هر دو روزنامه نگار بودند در اقلیم کردستان مورد هدف قرار گرفت و این دو روزنامه نگار زن کورد جان باختند.در این رابطه ذکر چند نکته ضروری به نظر می آید:

🔰یکم: سکوت حکومت اقلیم کردستان در برابر این حملات تا اینجای کار انتقادات و اعتراض های بسیاری را در میان دیگر جریان های سیاسی کوردی به دنبال داشته است.هر گونه حمله و تجاوز دولت ترک باید صریحا محکوم شود و از طریق گوناگون دولت ترکیه را به توقف این حملات وادار ساخت‌.

🔰دوم: دولت ترکیه تمامی حمله ها و تجاوزات آشکار خود را به مناطق کردستان به بهانه حضور نیروهای مسلح کوردی مخالف خود توجیه می نماید این در حالی است که در اکثر موارد خانه و کاشانه مردم مورد حمله قرار گرفته و آسیب جدی دیده اند.سکوت دولت های عراق و سوریه در این موارد جای پرسش و انتقاد جدی دارد.

🔰سوم: هفت سال پیش در جریان قتل جمال خاشقچی روزنامه نگار منتقد سعودی در ترکیه دولت ترک سر و صدا و جنگ رسانه ای قوی را برای پاسخگویی دولت عربستان سعودی به راه انداخت ؛ حال حکومت اقلیم کردستان و دولت مرکزی عراق آیا قادرند از ظرفیت های رسانه ای و بین المللی خود دولت ترکیه را به پاسخگویی وادارند؟

♈️ اگر به جای این دو روزنامه نگار زن کورد جمال خاشقچی دیگری در ترکیه هدف ترور قرار می گرفت واکنش دولت ترکیه چه می بود؟ بهتر می دانیم دولت ترکیه از این مسائل چگونه بهره برداری می کرد و فریاد نقض حقوق بشر و ِزادی بیان و حق مخالف دولت ترک گوش فلک را کر می کرد.
#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝برای پاول دورف(Pavel Durov)
محمدحسین غیاثی
@jomhuriyat

♈️امریکای کاپیتالیستی قصد داشت در داخل مدیریت تلگرام نفوذ کند. جمهوری اسلامی تلگرام را فیلتر کرده است. روسیه‌ی کمونیستی بنیان‌گذار، مالک و مدیرعامل تلگرام را تحت تعقیب قرار داده بود و عاقبت پاول دورف در فرانسه، مهد دموکراسی جهان مدرن بازداشت شد. معلوم شد در دنیای مدرن موضوعاتی وجود دارد که ازین سر طیف تا آن سر طیف همگی بر سر آن توافق داشته باشند.

♈️سلطه و حاکمیت بی‌چون و چرا بر جهان موجب وحدت حکومتهاست. انها ترجیح می‌دهند چند دولت انگشت‌شمار بر سر سرنوشت جهان صحبت کنند تا که هرکسی از هرگوشه‌ای ازین جهان اگر حرفی دارد، سخن خود را بگوید.

♈️از وزیر ارتباطات حسن روحانی بعد ازین که از اسب قدرت پیاده شده بود پرسیدند چرا تلگرام در ایران فیلتر شد؟ گفت تلگرام یک رسانه است.

♈️من نزدیک به ده سال در دو کانال تلگرام نوشته‌ام. نمی‌دانم چند هزار صفحه یا چند میلیون کلمه شده است. بدون اینکه مدیرمسئول یا سردبیری نوشته‌های مرا کم یا زیاد یا حذف کند!

♈️بدون انکه من رسانه‌ای داشته باشم، توانسته‌ام نظرات، دغدغه‌ها، افکار، نگرانی‌ها و خیلی چیزهای دیگر را با دیگران درمیان بگذارم.این تلگرام است که رسانه‌ی بی‌صدایان است.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝 مشارکت مدنی به حداقل خود رسیده است / نهاد‌های اجتماعی ما رویکرد ضد اجتماعی دارند

👤سعید معیدفر، جامعه‌شناس:
@jomhuriyat

♈️متاسفانه در کشوری زندگی می‌کنیم که مشارکت مدنی در حداقل است. احزاب، صنوف، انجمن‌ها و نهاد‌های دیگری که مردم باید در آن‌ها، فعال باشند در کشور ما در پایین‌ترین سطح است.

♈️در نتیجه در خلاء نهاد‌های مدنی و احزاب و انجمن‌ها چه کار اجتماعی قرار است انجام شود. در محلات، چه کار اجتماعی توسط مردم شکل می‌گیرد؟ عملا هر کاری انجام می‌دهیم ضداجتماعیست، حتی اگر به نام اجتماعی باشد.

♈️در شرایط فعلی بیشترین شکاف میان مردم و حاکمیت وجود دار و در نتیجه هر کاری که حاکمیت انجام دهد، عملا ضداجتماعی ارزیابی می‌شود. چرا که زمینه‌های مشارکت اجتماعی مردم مسدود شده است.

♈️به همین دلایل است که وجه اجتماعی اقدامات دولت ناملموس است؛ بنابراین یک مشکل بزرگ که در فرایند اجتماعی دولت آقای پزشکیان موجود است، همین شکاف بزرگ بین مردم و حاکمیت است. 

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝شاه بی‌تاج تاریخ ایران
مهدی تدینی
@jomhuriyat

♈️ #کریم‌خان‌زند تنها شاه بی‌تاج تاریخ ایران است؛ لر اهل ملایر، بیسواد، ساده و رو راست. وقتی شاه شد همان بود که قبلا بود. حالا اسم خودش را گذاشته بود وکیل الرعا، مردمی‌ترین شاه تاریخ ایران.

♈️ یک شیعه خودمانی بود، همان که امروز در اکثریت مطلق هستند. نماز و روزه و روضه خوانی و عرق خوری و مجالس بزم  همه را با هم داشت و خستگی ناپذیر بود حتی بالای هفتاد سالگی. اما هرگز شاه زورگونبود،  با زیردستان نیکو رفتار و با مردم مهربان بود.

♈️ در اواخر حکومت گرفتار آفت در مزارع فارس و اصفهان شد. قیمت گندم به ده برابر رسید و شاه هرگز به اطرافیان اجازه سودجویی نداد. محکم جلوی اطرافیان ایستاد، ذخیره گندم اصفهان و فارس از انبارهای دولتی را توزیع کرد و دستور داد هر چه شتر و قاطر و الاغ در دستگاه دولت است به آذربایجان و ری و قزوین برود و گندم بیاورد.

♈️ گندم را گران خرید و ارزان به مردم داد و تفاوت را از خزانه پرداخت. وقتی در جریان ساخت دیوار شیراز سکه پیدا شد، در آن طمع نکرد، مال دولت اعلام نکرد و بین کارگران تقسیم کرد.

♈️هرگز شهرهای تصرف شده را غارت نکرد و برای جلوگیری از تجاوز سربازان به زنان شهرهای تصرف شده که چیزی عادی بود در لشگر خود فواحش بسیار به جهت لشکریان می‌داشت و لولیان شهرآشوب و دلربا و ارباب طرب با اردوی خود همه‌جا می‌برد. عارضم که شانس گاهی سراغ ایران می‌آمد ولی دوام نداشت. به‌قول شاعر "عیش مدام" هرگز نبود؛ این درد از بزرگترین مشکلات ایران است.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝روستاهایی که بیهوده آباد شدند

سعید معدنی
@jomhuriyat

♈️قبل از انقلاب برنامه‌ریزان اقتصادی و اجتماعی رژیم پهلوی به درستی آینده جهان و آینده ایران را آینده‌ی شهری می‌دانستند. لذا سرمایه‌گذاری در بسیاری از روستاها را معقول و مقرون به صرفه نمی‌دانستند. چون در هرحال بسیاری از روستائیان در آینده شهرنشین می‌شدند. تجربه امروز نشان می‌دهد که این کارشناسان پربی‌راه نمی‌گفتند و امروزه چیزی حدود ۴۰ هزار روستا که اکثراً دارای برق، لوله‌کشی آب و یا گاز هستند،  خالی از سکنه شده، اکثریت مهاجرت کرده و یا تعداد انگشت شمار خانوار که شامل پیرمردان و پیرزنان هستند باقی مانده‌اند.   

♈️در اواخر دهه‌ چهل و دهه‌ پنجاه شمسی دانشجویان انقلابی احساسی (رمانتیسم) - که غالباً از خانواده‌های فقیر شهری و یا روستایی بودند - تحت تاثیر اندیشه‌های مارکسیستی، اسلامِ انقلابی و سوسیالیستی قرار گرفته، به روستاها می‌رفتند تا فقر را به اطلاع مردم و به رخ حکومت بکشند که شاه به روستائیان فقیر رسیدگی نمی‌کند، غافل از اینکه در فرایند برنامه‌ریزی توسعه، همه‌ی روستاها ارزش سرمایه‌گذاری ندارند و برعکس با ایجاد امکانات سیل مهاجرت به شهر شتاب بیشتری می‌گیرد.

♈️حتی در کشوری مثل ژاپن حدود ۶۵ هزار خانه روستایی خالی از سکنه است و مردم، بویژه جوانان حاضرند در آپارتمانی ۲۰ - ۳۰ متری شهری مثل توکیو زندگی کنند اما در روستا نباشند. چون احساس می‌کنند شهر محل پیشرفت است. شما نمی‌توانید در یک روستای دور از شهر به دنیا بیایید، همان‌جا بزرگ شوید و سپس مثلاً مهندس، یا خلبان و کارمند شوید. اگر می‌خواهید پزشک و خلبان و مهندس و فیلسوف و متفکّر و معلّم شوید باید به شهر بروید. به همین خاطر بین توسعه‌یافتگی کشور‌ها و تعداد روستاها رابطه وجود دارد. کشورهای صنعتی مثل آلمان و فرانسه و ایتالیا و مانند آن کم‌تر از ۵ درصد روستا و روستانشین دارند اما در  مقابل کشورهای جهان سوم مانند هند و افغانستان حدود ۶۰ درصد مردم‌شان روستانشین هستند.

♈️دانشجویان انقلابی دهه ۵۰، رژیم پهلوی و شخص شاه را دائماً سرکوفت می‌زدند و روستاهای فقرزده پاشنه‌ی آشیل نظام شده بود. در مقابل، ساواک هم به این رفتارها واکنش نشان می‌داد. در کتاب "جامعه‌شناسی در ایران" نوشته لهسایی‌زاده و مهدی آمده که در دهه‌ ۱۳۵۰ شمسی دانشجویان و محققانی برای تحقیق روی فقر به روستا می‌روند و پس از بازگشت دستگیر می‌شوند!

♈️سرانجامِ چنین شعارها و سایر مبارزات، منجر به انقلاب ۱۳۵۷ شد. تحت تاثیر همان رمانتیسم انقلابی، جهاد سازندگی شروع کرد به رسیدگی به روستاها و سعی کرد به روستاهای بالای ۲۰ خانوار برق و آب بهداشتی برساند که بعدها گازکشی هم اضافه شد. بعضاً اعلام شد گاهی در هر روز به ۶ روستا برق وصل می‌شد. برایشان جاده هم می‌ساختند و ما غرق در شادی بودیم که روستاهای ما دارای امکانات می‌شوند اما غافل از اینکه این جاده‌ها در آینده جاده‌ مهاجرتِ خیل عظیم به شهرها می‌شوند.

♈️در جایی خواندم در هند به ۹ هزار روستا برق‌رسانی نمی‌کنند وقتی از مسئولین سوال شد، پاسخ دادند اگر برق برسد سایر امکانات مثل تلویزیون، یخچال، کولر و سایر لوازم را هم می‌خواهند، همچنین تا چشم این‌ها به جمال تلویزیون روشن شود به شهرها هجوم می‌آورند و ما توان مدیریت نخواهیم داشت. باید این کار به تدریج و به مرور و حساب شده انجام شود.

♈️اما بعد‌ از انقلاب با آن اقدامات بدون اندیشه و برنامه‌ریزی، ده‌ها هزار روستای ایرانی که دارای امکانات اولیه هستند خالی از سکنه شده‌ و روستا از حالت بازدهی و سودمندی خارج شده است. بگذریم که الآن بسیاری با بی‌آبی و کم‌آبی هم مواجه هستند. 

♈️روستاها را از وجهی می‌توان به سه دسته تقسیم کرد:

🔰۱. روستاهایی که امکان و پتانسیل شهر شدن دارند؛
🔰۲. روستاهایی که ییلاقی و توریستی هستند و یا می‌توانند برای سکونت و مهاجرت معکوس جذاب باشند؛
🔰۳. روستاهایی که فاقد دوخصیصه فوق هستند. این‌ها خالی از سکنه شده و یا در آینده این اتفاق خواهد افتاد. متاسفانه سرمایه‌گذاری در این روستاها ارزش نداشته و یک کارشناس پیش‌بینی کرده تا سال ۱۴۵۰ احتمالا کمتر از هیجده درصد روستانشین داشته باشیم.

♈️به‌هرروی رمانتیسم انقلابی بعد از انقلاب باعث شد که ما بسیاری از روستاها را آباد کنیم اما امروزه جمعیت فعالی در آن وجود ندارد. تازه روستاهایی از نوع دوم هم بیشتر املاک شهرنشینان بوده که افغانستانی‌های قانع و صبور، از  مزارع و ویلاها مراقبت می‌کنند.

♈️اگر شما به روستاهای ساوجبلاغ، شهریار، ورامین و سایر مناطق اطراف تهران بروید می‌بینید اکثریت ساکنان دائمی آنها افغانستانی هستند که از املاک شهرنشینان محافظت می‌کنند. تجربه ۵۰ ساله بعد از انقلاب نشان داد ما روستاهایی را آباد کردیم که بعضاً نیاز نبود و فقط مهاجرت روستائیان را تسهیل و تسریع کرد.
#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝صنعت ایران بدون برق به زودی می‌میرد!!
رستم شجاعی مقدم ،۱۴۰۳/۶/۴
@jomhuriyat

♈️بخش صنعت شدیداً به برق وابسته است و اگر عدم سرمایه‌گذاری در این بخش به همین منوال ادامه داشته باشد، دیری نخواهد پایید که صنعت به طور کلی از اقتصاد ایران حذف خواهد شد و متعاقب آن بورس نیز به کلی سقوط خواهد کرد.

♈️به نظر می‌رسد بدون پویش متوازن در روابط بین‌الملل و احیای تعامل جهانی در سطح و‌ شأن کشور ایران امکان تامین نیازهای تکنولوژیک و سرمایه‌ای برای توسعه انرژی برق وجود ندارد و در چنین صورتی ایرانیان باید با بخش صنعت و سهام مرتبط با آن وداع نمایند.

♈️از جهت وابستگی سایر بخشها مانند کشاورزی، آب، آموزش، بهداشت و ....نیز در نبود انرژی برق میتواند وضعیت کشور را با دشواری مواجه نماید.

♈️آنچه نگرانی ها را تشدید می‌کند ابرام حکومت و تیم سیاسی جدید (دولت پزشکیان) بر طریق ناصواب گذشته مبنی بر تقدم تظاهرات ایدئولوژیک بر منافع ملی و‌ ضرورتهای ایران است.

♈️در حالی که اقتضای عمومی و اورژانسی ایران امروز خردگرایی و عملیات احیای سیاست خارجی. فساد و اصلاح مبنایی حکمرانی در داخل  است، حاکمیت همچنان بر هزینه کرد منابع در بیراهه توهمات خود ادامه میدهد.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝شکاف حکومت و مردم!
سالگرد اربعین حسینی ع گرامی‌باد!

دکتر مصطفی معین
@jomhuriyat
♈️جامعه‌ای داریم با حداقل روحِ همدلی، عدم اعتماد و امید به آینده و با شکاف‌هائی به عمق درّه‌های عمیق بین حکومت و مردم؛ دولتی که با هماهنگی دستوریِ رای اعتماد مجلس به اعضای دولت شکل گرفته است بیش از آن‌که دولت وفاق ملّی باشد، "دولت وفاق حاکمان" است!

♈️البته اینکه بین خود سران قوا و اعضای آن بر سر تقسیم "لحاف کهنه ملّانصیرالدّین" دعوا و "تنازع بقا" نباشد خودش برای مردم مغتنم است، چون از قدیم گفته‌اند که "ما را به‌خیر تو امید نیست شرّ مرسان!"

♈️ولی همانگونه که جناب صالحی وزیر محترم ارشاد در بیان می‌کنند، تا وفتی شکاف عمیق حکومت و مردم ترمیم و برطرف نشود، مساله کشور حلّ نخواهد شد!

♈️البته رفع این بی‌اعتمادی مردم نسبت به حکومت علاوه بر رویکرد اخلاقی حکومت از قبیل داشتن صداقت، شفافیت و بازنگری و تجدید‌نظر در نگرش و رفتار خود، و اعتراف به اشتباهات و یا...؟ و...عذرخواهی...؛
نیازمند یک تحول ساختاری در قانون اساسی و نظام حکومتی است!

♈️تحول در قانون اساسی و نظام حکومتی باید بر پایه "دموکراسی" باشد و نه به‌اصطلاح "دموکراسی دینی" یا "دموکراسی سازگار با دین" که "جمع بین ضدّین" است!

♈️در دموکراسی، مشروعیت و مقبولیت حکومت با رای آگاهانه مردم است، در صورتی‌که به‌گفته جناب مصباح یزدی، در حکومت دینی رای مردم فقط جنبه زینتی داشته و فاقد هرگونه مشروعیت بخشی است!
#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝 بیش از هزار و ۱۲۰ بیمار تالاسمی بعد از بازگشت تحریم‌‌ها فوت کرده‌‌اند/ بیش از پنج‌درصد جامعه تالاسمی را از دست داده‌ایم!
@jomhuriyat

♈️ بچه‌های مبتلا به اس.‌ام.‌ای یک‌به‌یک در حال فوت‌شدن یا وخیم‌شدن شرایط‌شان هستند/ فوت ۲۰ کودک در طول شش‌ماه که تزریق دارو قطع شده است


♈️بعد از کاهش کیفیت داروهای داخلی، تعداد مرگ‌ومیر کودکان مبتلا به تالاسمی افزایش پیدا کرد و بسیاری از موارد مرگ‌ومیر مربوط به این بیماری، کودکان زیر 18 سال بودند و دلیل بخش بزرگی از آنها داروهای بدون کیفیت بودند؛ آماری که از سوی مریم اخوان‌توکلی، از اعضای هیئت‌مدیره انجمن تالاسمی مطرح شد.

♈️یونس عرب، مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی از آمارهای فوت این بیماران به‌دلیل نرسیدن داروی باکیفیت می‌گوید: «بیش از هزار و 120 بیمار تالاسمی بعد از بازگشت تحریم‌ها فوت کرده‌اند. این آمار نشان می‌دهد، بیش از پنج‌درصد جامعه تالاسمی را از دست داده‌ایم که دلیل آن هم فقط مشکلاتی است که در چرخه دارویی و دسترسی نداشتن به دارو در طول سال‌های اخیر رخ داده است.»

♈️سعید اعظمیان، عضو انجمن اس.‌ام.‌ای می‌گوید که تزریق دارو به بیمارانی که هشت‌ماه تحت درمان بودند قطع شد و کار تزریق به بیماران اولویت دوم با داروی موجود شروع شد. بااین‌حال دارو باز هم به تمام افراد مشمول اولویت دوم نرسید و فقط ۱۱۰ نفر از ۲۰۰ نفر توانستند دارو دریافت کنند؛ آن‌هم حدود پنج‌ماه: «حالا این داروها تمام شده و دارویی دیگر در کشور وجود ندارد. حتی پزشکان تیم علمی هم با این پیشنهاد همراهی نکردند.

♈️سازمان غذا و دارو اعلام کرده است که معاونت تحقیقات اثربخشی آن را تایید نکرده، اما این معاونت تکذیب کرد. به‌تازگی این معاونت نامه به سازمان غذا و دارو زده که دقیقاً نظر تیم علمی را منعکس کرده و گفته است که این دارو را باید برای بچه‌ها تامین کنیم. اما درحال‌حاضر داروی اولویت اول شش‌ماه است که قطع شده و بچه‌ها یک‌به‌یک در حال فوت‌شدن یا وخیم‌شدن شرایط‌شان هستند. نیمی از اولویت دوم هم که دارو گرفتند، داروی‌شان قطع شد. اولویت سوم هم تا امروز دارو دریافت نکردند و همچنان بلاتکلیفند.»

♈️اعظمیان از فوت ۲۰ کودک در طول شش‌ماهی که تزریق این دارو قطع شده، می‌گوید: «در این مدت موارد فوت بیمار زیاد داشتیم. در شش‌ماهی که دارو قطع شد، بیش از ۲۰ کودک فوت شدند که بخشی از آنها دارو گرفته بودند و بعضی از آنها هم بیماران جدیدی بودند که به‌تازگی به دنیا آمده بودند و به‌دلیل نبود دارو فوت کردند. کسی پاسخ درستی به ما نمی‌دهد، همه در حال انداختن این توپ در زمین دیگری‌اند. طبق نظر تیم علمی که خودشان مشخص کردند و از بهترین نورولوژیست‌های کشورند، دارو اثربخش بوده. همه می‌دانیم مشکل منابع مالی است، اما وزارت بهداشت به‌جای طرح این موضوع از ابزارهای تخصصی خودش سوءاستفاده می‌کند، اما مدرکی از هیچ پزشک و تیم علمی‌ در تایید آن پیدا نمی‌کنید. در این میان بیماران به‌ویژه کودکان از این شرایط آسیب می‌بینند.»/ روزنامه هم میهن
#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰عجیب اما واقعی

اینجا ایران است!

♈️شش سال پیش تلگرام را فیلتر کردند و حالا چون که مالک تلگرام توسط یک کشور غربی بازداشت شده به حمایت از تلگرام و پاول دورف روی آوردند.

♈️آیندگان از شما به عنوان انسان‌هایی پر ادعا یاد خواهند کرد!

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝عاقبت رسانه های مستقلی که خود را تحت کنترل دولت ها در نمی آورند!

حبیب رمضانخانی
@jomhuriyat

♈️دستگیری پاول دوروف، مالک و بنیانگذار پیام رسان تلگرام، خبری بود که بسیاری، از جمله استفاده کنندگان از این پیام رسان محبوب را نگران کرد.

♈️این خبر، خاصه برای ما ایرانیان از آن جهت نگران کننده تر است که؛

🔰۱. به دلیل گستردگی استفاده از آن، بسیاری از امورات ارتباطی و شغلی ما در بستر آن انجام می شود.

🔰۲. به دلیل سایه سنگین کنترل شدگی و محدودیت در همه امورات ایرانیان، تلگرام برای ایرانیان حکم نفس و برآورده کردن فضای آزاد و خارج شدن از آن فضای کنترل شدگی حاکمیت است.

♈️در آنسو، نکته قابل تامل اما، این دستگیری و برخورد با مالک تلگرام بابت ایحاد فضای آزاد و خارج از کنترل دولت ها، نه در کشور روسیه، ایران، چین و... که سانسور و محدودیت برای رسانه ها و تحت انقیاد درآوردن آن ها امر معمولی است، بلکه در فرانسه که خود را مهد آزادی بیان و حقوق بشر می داند اتفاق افتاده است!

♈️آن هم به اتهام مشابهی که روس ها هم دنبال برخورد با پاول دورف بودند؛ عدم اجازه و دسترسی بابت کنترل و اعمال اختیارات و محدودیت در این پیام رسان! آنچه امثال زاگربرگ، مالک متا، تحت امر آن کشورها رفته و شاهدیم چگونه هر محتوای مخالف با آرمان ها و محتوای دنیای غرب را حذف و چگونه مفاهیم مدنظر خود را به مخاطب القا و غالب می کنند!

♈️آری، رسانه های بزرگ تاثیرگذار در غرب، از گذشته همواره تحت کنترل و نظارت کشورهای صاحب خود بوده که با برنامه ها و محتوای تولیدی مدنظر، به صورت نرم، مستقیم و غیرمستقیم اهداف و نیات آن ها را را ترویج، تبلیغ و به مخاطب القا می کنند.

♈️اما از زمانی که در بستر اینترنت، گستره و نفوذ پیام رسان ها فزونی گرفته و در نتیجه این برتری تسلط غربی ها بر رسانه های تاثیرگذار کم رنگ شده، به شیوه های مختلف در صدد برخورد و حذف رسانه هایی شده اند که حاضر به آن تابعیت و کنترل مدنظر آن ها نیستند.

♈️کافی است به یاد بیاوریم، غربی ها و خاصه آمریکا نسبت به پیام رسان محبوب چینی «تیک تاک» چه برخوردی کردند. مشابه آنچه با شرکت و فناوری مخابراتی «هوآوی» شد. مشابه برخوردی که با جولیان آسانژ، ادوارد اسنودن و... شد.

♈️چکیده کلام: بی شک در بسیاری از مولفه ها، غرب نمود آزادی بیان و حقوق بشری هست که حداقل ما مردمان زیسته در کشورهای تمامیت خواه، نمی توانیم آن را نادیده بگیریم. ولی در سوی دیگر و خاصه برخورد با رسانه های تاثیرگذار، غربی ها گوی سبقت از شرقی ها را ربوده و رسانه ای که در خدمت اهداف و نیات و کنترل شدگی آن ها نباشد و بستری برای نمود اهداف و آرمان های آن ها نباشد را اینگونه به زیر می کشند!

#جمهوریت
@jomhuriyat
2024/10/02 04:32:16
Back to Top
HTML Embed Code: