Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️اظهارات جنجالی سارا فلاحی نماینده ایلام در مجلس علیه هجوم اتباع بیگانه در کشور

❗️سازمان غیرقانونی اقامت ملی را تعطیل کنید
با صد میلیون اقامت میدهند امنیت مردم را به خطر انداخته اند ...

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰 تحمیل حجاب و فیلترینگ و تحریم حکم واحد دارند!

✍️ مجید مرادی

♈️خسروپناه دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی: بعضی ازمسولین تصور می کنندکه پروژه ون می تواند مشکل حجاب راحل کند!

♈️جناب آقای خسروپناه می‌دانند گفتن همین دو کلمه که حجاب را نباید با اجبار و زور گشت ارشاد و طرح نور و ون کشی به خیابان تحمیل کرد در سه سال و نیم دولت دبش چقدر هزینه داشت؟! باز هم دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است.

♈️امیدوارم به زودی حاکمیت به این نتیجه برسد که خنثی‌سازی و دورزدن تحریم‌ها هم راه حل تحریم‌ها نیست و تنها هزینه بیشتری برمردم تحمیل می‌کند و به قول دکتر روحانی دورزدن تحریم همان تحریم زدن مردم است.

♈️امیدوارم حاکمیت به زودی به این نتیجه برسد که فیلترینگ هم نابخردانه است وتنها هزینه مردم را زیادتر می‌کند.

♈️امیدوارم نظام به زودی به این نتیجه برسد که اف ای تی اف را باید بپذیرد تا ازهرز رفتن سی درصدی درآمدصادراتی ایران جلوگیری شود.

♈️امیدوارم حاکمیت دریابدکه بایدراه کاسبی کاسبان تحریم را با استانداردسازی رفتارخود ببندد.

♈️ امیدوارم حاکمیت دریابد که رفع سریع حصر فضای سیاست داخلی رابهبود می‌دهد.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝گذشته و درسهای آن
سهند ایرانمهر
@jomhuriyat

♈️ین درست است که نباید در گذشته ماند اما این به معنای فراموشی درس‌های آن نیست. امروز سالروز عقد پیمان آخال است ( رکورددار بیشترین میزان جدایی از خاک ایران)که بین ایران قاجار ناصری و امپراتوری روسیه منعقد و باعث‌شد آسیای میانه، خوارزم، خیوه، شرق مازندران و مرو، سمرقند و بخارا (شامل ترکمنستان و بخش‌های بزرگی از تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان و قزاقستان امروزی با بیش از ۱میلیون و ۲۲۶ هزار کیلومترمربع ) از ایران جدا شود. محمود محمود در کتاب تاریخ روابط ایران و‌انگلیس  به پیمان آخال میان ایران و روسیه هم اشاره می‌کند و می‌گوید:

♈️اشتباه طرف ایرانی «اعتماد بیش از حد» به وعده‌های روسیه بود. در جریان مذاکرات، تیم ایرانی به تصور اینکه روس‌ها در قبال امتیازاتی که از ایران می‌گیرند، دیگر به سمت تصرف بیشتر اراضی ایرانی نخواهند رفت، با شرایط روسیه موافقت کرد. این در حالی بود که روسیه پس از معاهده آخال همچنان به نفوذ خود در مناطق شمالی ایران ادامه داد و معاهده‌ هیچ‌گاه مانع توسعه‌طلبی روس‌ها نشد.

♈️منطقه‌ای که حتی پس از پیمان آخال و خارج از مفاد آن مورد دستبرد روس‌ها قرار گرفت روستای فیروزه بود. منطقه‌ای ییلاقی و تفریحی در ترکمنستان امروز که تا دوران‌پهلوی برای بازگرداندن آن تلاش شد اما سرانجام، ایران از دنبال کردن بازگرداندن مالکیت آن دست کشید.

#جمهوریت
@jomhuriyat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♈️ سلام ایران زیبای من
♈️ سلام بر ملت بزرگ و پرغرور ایران زمین

🔰 صبح زیبا و دلنشین خانواده جمهوریت بخیر
روز خوب و شادی پیش رو داشته باشید

♈️ ویدیویی کم نظیر از طبیعت پرسخاوت زاگرس در منطقه اورامانت ، روستاهای داریان و هجیج در استان کرمانشاه

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️تو آمدی و بهشت برین مکه شدی
امان آمنه بودی امین مکه شدی

♈️گل از جمال تو الهام شاعرانه گرفت
محمدی شد و نام تو را بهانه گرفت

🎊ولادت حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) مبارک باد.

#جمهوریت
@jomhuriyat
♈️سطح دستمزدها در خاورمیانه

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝 انتخابات آمریکا: رقابتی که به "مو" بند است /ائتلاف نتانیاهو و ترامپ در بستر راست های افراطی جهان /  ضرورت هشیاری نسبت به احتمال بحران آفرینی مجدد نتانیاهو / دموکرات ها چه خواهند کرد؟

ابوالفضل فاتح
@jomhuriyat

♈️ انتخابات آمریکا، این روزها نزدیک ترین رقابت را تجربه می کند. هیجان اولیه ی کاندیداتوری «هریس» قدری فرونشسته و رقابت سنگین خودنمایی می کند.

♈️ نظرسنجی ها در سطح ملی «هریس» را حدود ۳ درصد پیشتر از «ترامپ» نشان می دهند، اما در ایالت های چرخشی وضعیت بسیار نامتعین است.

♈️تازه ترین نظرسنجی ها نشان می دهد در ایالت های ویسکانسین و میشیگان، «هریس» به وضوح پیشتاز است و در آریزونا، «ترامپ» پیش افتاده است. اما، در سه ایالت جورجیا، نوادا و پنسیلوانیا، هیچ یک از دو کاندیدا فاصله ی معناداری با دیگری ندارند.

♈️در سیاست خارجی، همچنان جنگ غزه از تاثیرگذارترین رخدادها بر انتخابات آمریکا است. هر کس حمایت صریحتری از اسرائيل داشته باشد، پشتیبانی لابی پر نفوذ یهودی آمریکا را بدست خواهد آورد و در مقابل آراء مسلمانان و جنبش های پروگرسیو را از دست خواهد داد و بالعکس.

♈️ در یادداشت قبلی بیان شد که رویکرد نتانیاهو، تدوام جنگ برای بقای خود و به  پیروزی رساندن ترامپ است. گویی نتانیاهو و ترامپ به ائتلافی استراتژیک دست یافته اند. این ائتلاف هم در قالب ائتلاف راست های افراطی جهان  و هم‌منافع دوجانبه قابل درک است. هیچ رئیس جمهوری در آمریکا به اندازه ترامپ حامی اشغالگران نبوده است.

♈️تنها تفاوت این دو در آن است که نتانیاهو به ایده ی «پیروزی کامل» باور دارد و ترامپ به ایده ی «پیروزی سریع» که هر دو یک نتیجه ی مشترک خواهند داشت، عدم توافق بر آتش بس در شرایط فعلی! دیگر نقطه ی اشتراک این دو ایده، خطرناک بودن آن است. نقطه ی اشتراک سوم این دو ایده نافرجام بودن آن به دلیل نادیده گرفتن «مردم فلسطین» است.

♈️چه بسا، ایده ی بحران ساز  ترور شهیدان «اسماعیل هنیه» و «فواد شکور»، نیز نتیجه ی همین «ائتلاف استراتژیک» و «پخت و پز» نتانیاهو از آخرین دیدارش با «ترامپ باشد».

♈️اهمیت بحران منطقه برای نتانیاهو و ترامپ آنجاست که در شرایط فعلی، انتخابات آمریکا «به مویی بند» است. به این معنا که با چندین هزار رای در برخی ایالت های چرخشی نتیجه ی فرد پیروز تعیین خواهد شد و چه بسا نتیجه نهایی انتخابات پر چالش آمریکا به همان چند هزار رای وابسته باشد.

♈️مناظره ی سه شنبه ی آینده اگر برنده ی واضحی داشته باشد، می تواند در تعیین وضعیت ماه های آینده تاثیر گذار باشد و اگر برنده ی واضحی نداشته باشد، آنگاه یکی از فشرده ترین و نزدیک ترین رقابت ها را شاهد خواهیم بود که حتی تا روزهای آخر هم  شاید نتوان حدس زد، چه کسی برنده انتخابات خواهد بود.

♈️چنانچه نتانیاهو، وضعیت خود و ترامپ را در تهدید ببیند، اگر بتواند نه تنها مانع آتش بس خواهد شد، بلکه چه بسا به اقدامات خطرناک تر از ترور هنیه و شکور دست بزند تا  با ایجاد بحرانی پر دامنه، از یک سو فضای داخلی اسرائیل و از سوی دیگر انتخابات آمریکا را تحت تاثیر جنگ طلبان قرار دهد. احتمال راهبرد خطرناک تر «نتانیاهو» چه در قالب ترورهای بزرگ و چه در قالب گسترش بحران و حتی بهره گیری از سلاح های ممنوعه نیازمند بیداری جهان،  منطقه، ایران و «محور مقاومت» است.

♈️در سوی دیگر دموکراتها که تاکنون حمایتی همه جانبه از اسرائيل  داشته  و شریک نسل کشی صهیونیست ها هستند، نتانیاهو را به وضوح در کمپ راستگرای ترامپ می بینند. از دموکرات ها انتظار رفتاری واقعی به نفع مردم فلسطین نمی رود اما، منطقا برای حفظ منافع خود باید حداکثر تلاش را برای برقراری آتش بس به انجام برسانند تا در فضای آتش بس به انتخابات وارد شوند. این اقدام، دو راه بیشتر ندارد؛ قانع کردن نتانیاهو به آتش بس، یا کنار زدن او به هر طریق و شاید تلفیقی از آتش بس و کنار زدن او. چرا که حتی با فرض آتش بس، احتمال ماجراجویی نتانیاهو در جبهه ای دیگر چه دور و چه نزدیک بعید نیست.

#جمهوریت
@jomhuriyat
♈️ پیامبر اکرم ص:

بدترین مردم کسی است که گناه را نبخشد و از لغزش چشم نپوشد، و باز از او بدتر کسی است که مردم از گزند او در امان و به نیکی او امیدوار نباشند.

♈️ امام جعفر صادق علیه السلام
:

به زيادى نماز و روزه و حج و احسان و وِرد و ذكرِ شبانهٔ مردم منگريد، بلكه به راستگويى و امانت‌دارىِ آنان توجّه كنيد.


🔰 میلاد دو قطب عالم امکان مبارک🌹🌹🌹

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰ضعف گفتاری رئیس جمهور باعث به‎وجود آمدن موج واکنش ها چه در داخل و چه در خارج و واشنگتن شده است. 

♈️ بی تردید عدم دقت در استخدام واژگان درست و دقت در اتصال به‎جای کلمات و جملات به یکدیگر توسط پزشکیان به پاشنه آشیل او  تبدیل خواهد شد. به‎ویژه در موضوعات خارجی و بین المللی که حساسیت خود را دارد. به کاربردن جمله‌هایی چون «از خدا می‌خواهم با مصر رابطه داشته باشیم» یا «با آمریکا هم برادریم» و... از یک فرد عامی چندان عجیب نیست؛ اما هرکدام از این عبارات در روابط بین‌الملل ممکن است معنایی داشته باشد که منافع کشور را تحت الشعاع خود قرار بدهد. یا مثلا استفاده از لفظ «شوروی» به جای روسیه و «افغانی‌ها» به جای مهاجران شاید یک اشتباه لفظی ساده باشد ولی در ذهن مخاطب اثر منفی می‌گذارد.

♈️  پزشکیان طی دوماهه گذشته بارها و بارها نشان داده که چیزی که می‎گوید غیر از چیزی است که در نظر داشته بگوید. شاید حالا دیگر وقتش رسیده که  مشاوران پزشکیان طنازی کاربران فضای مجازی  درباره مدل حرف زدن پزشکیان در سازمان ملل را جدی بگیرند و فکری به حال پزشکیان کنند.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝طالبان در تهران

سید هاشم فیروزی
@jomhuriyat

♈️آگاهی و خودآگاهی برآمده از دل درک تجربیات متکثر در درون جمهوری اسلامی بما نشان می دهد آنچه جریان و حلقه ای خاص از بطن سازمان های نظامی و امنیتی در مورد کشور، منطقه و جهان می اندیشد همواره دچار نقض و بطلان می شود.

♈️از مسئله حجاب تا برجام و افول آمریکا از درک اشتباه در جنگ روسیه تا شروع ناصحیح جنگ غزه و وضعیت حزب الله در لبنان و در نهایت تفسیر غلط از «طالبان».

♈️بی احترامی نماینده طالبان به سرود جمهوری اسلامی ایران در تهران تأسفی عمیق را در پی دارد.
تأسفی از جنس درک ناصحیح «ابژه» «دیگری» «الگو» و «همراه» برای ایران.

♈️آنچنان که فروید روانشناسی الگو را جهت فهم توده مطرح نمود، بدرستی که انسان همواره در هر حالتی در حال زیست و حیات اجتماعی می باشد.

♈️هر فرد الگویی تاریخی و یا معاصر جهت همانند سازی خود با او دارد، همراهی جهت همراهی در طول زندگی دارد، دیگری جهت تقابل دارد و در نهایت ابژه ای دارد جهت اعمال نظر و تحمیل خواست و اراده.

♈️وضعیت امروز کشور ناظر به عدم عبور موفقیت آمیز در نسبت با چهار مولفه مطرح شده از نگاه فروید که همزمان جنبه فردی و اجتماعی دارند، شاکله روانی ساختار حاکم و به تبع ملت را دچار پارادوکس های جدی نموده است.

الگو کیست؟
الگو چیست؟
ما می خواهیم شبیه کدام کشور و تمدن شویم؟
آیا این ما مای جمعیست و یا نظر عده ای قلیل؟
چین غایت ماست؟ روسیه؟ آمریکا؟ ترکیه؟ یا کره شمالی؟
ساز و کار تحقق این الگو چیست؟
تجربیات زیسته چین و روسیه و ترکیه و جنوب شرق آسیا در پیشرفت و توسعه چیست؟
آیا بدون تعامل با جهان می توان به پیشرفت رسید؟

همراه کیست؟
همراه چیست؟
همراهی آدابی دارد!
چرا عمدتا روس ها و البته چینی ها اینگونه همراهی می کنند؟
چرا ما مفهوم همراه را با ابژه خلط نموده ایم؟
همراه بخشی از هزینه راه را می دهد و نه سربار است و نه هزینه بر!
اساسا ما چرا همراه را در بیرون از مرزها جستجو نموده ایم و از همراهی ملت احساس بی نیازی می کنیم!
ما چرا نمی دانیم همراهی هر ملت با دولت و حاکمیت خویش بالاترین نعمت و فقدان آن بالاترین نغمت است!

دیگری کیست؟
دیگری چیست؟
وای بروزی که حاکمان در نزد اذهان ملت خویش جای دیگری بیرونی را بگیرند! (دشمن ما همینجاست دروغ میگن آمریکاست).
این دیگری های بسیار غلو شده غربی چرا مامن فرزندان و تمامی خانواده های حاکم است!

♈️چرا سیاستهای مختلف فرهنگی، رسانه ای، ما اشبه الحکومت به دیگری نفی شده خودمان است!
آیا واقعا دیگری مقابل ایران غرب است؟
آیا دیگری های منطقه ای مهم نیستند؟

♈️آیا روسیه بعنوان دیگری تاریخی و البته علی الظاهر هم اکنون در نقش دوست و همراه در این چند دهه بارها از دل همراهی باما بدنبال منافع خویش نبوده و بما خیانت نکرده است؟
آیا اینکه به هر دلیلی جهان اسلام را به دیگری خویش تبدیل نموده ایم درست است؟
آیا اینکه جهان اسلام از هر نوعش از ترس دیگری بنام ایران به دامان اسرائیل پناه ببرد درست است؟

ابژه کیست؟
ابژه چیست؟
آیا ملت ابژه حاکمان هستند و یا حاکمان ابژه ملت؟
آیا اساسا بهتر نیست این رابطه را مبتنی بر احترام و نقش فعالانه دو سویه بازتعریف کنیم؟

♈️چرا طالبانی که بعضاً سرانش در تهران ساکن بودند و با حمایت و نظر شما روی کار آمد و زودتر از همه نیز او را به رسمیت شناختید باز دارد شاخ و شانه می کشد؟
چرا حق آبه ما را نمی دهد؟

♈️درست است که ابژه حرمت دارد و حقوق دارد، اما چرا ابژه هایی که دست پرورده شما هستند پس از خدمت های فراوان مالی و جانی همواره یا دست ما را گاز گرفته اند و یا از ما عبور نموده اند!
مگر سوریه ابژه شما نیست؟
پس چرا بهره مالیش متعلق به ترکهاست...

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰 #تاریخ

♈️بعدظهر روز ۳۱ شهریور ماه سال۱۳۵۹ خورشیدی نیروی هوایی ارتش عراق با ۱۹۲ جنگنده طی چند مرحله به فرودگاه ها و مراکز مهم نظامی و پالایشگاه های ایران حمله کرد. عراق قصد داشت همانند حمله سال ۱۹۶۷ میلادی اسرائیل به پایگاه های نیروی هوایی مصر و سوریه به پایگاه های نیروی هوایی ایران حمله کند و جنگنده های ارتش ایران را روی زمین نابود کند که البته دستاورد خاصی برای عراقی ها نداشت زیرا نه خلبان های عراقی مهارت و سطح بالای آموزش خلبان های اسرائیلی را داشتند و تجهیزات آنها هم به خوبی اسرائیل ها نبود و از سوی ایران یک کشور پهناور که دارای پایگاه های متعدد بود و همه ی جنگنده های نیروی هوایی ایران  در همه پایگاه ها به جز تهران  همه در آشیانه ها بتنی ضد بمب بودند و نیروی هوایی عراق فاقد تجهیزات هدایت شونده و نفوذگر برای انهدام هواپیمای های ایرانی مستقر در آشیانه های بتنی بود. لذا حمله عراق در آن روز با شکست مواجه شد. همچنین پدافند نیروی هوایی ارتش آن روز ۵ فروند جنگنده متجاوز عراقی را ساقط کرد که منجر به اسارت دو خلبان عراقی و کشته شدن چندین خلبان متجاوز عراقی شد.

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📝📝 نجوای قمارباز
رسول_خادم

♈️ پاکباخته و دلیرانه مین ها را به آغوش کشیدند … تا گذری برای عبور سربازان وطن، باز شود …!
برای دفاع از خاک و مردم ، جانشان را کف دستشان گرفتند و …
خونبازی کردند و رفتند …
یادشان ماندگار …

♈️ و هزاران لعنت خدا بر سودجویانِ ریاکاری که به خونِ شهیدان وطن خیانت کرده و یا میکنند …

🔰 پ.ن؛چهل و چهار سال پیش در سی و یکم شهریورماه سال ۱۳۵۹ خورشیدی، عراق به سرزمین ایران تجاوز کرد …

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰بازگشت ۱۶ میلیون دانش‌آموز به مدارس

▪️۷۹۰۰۰۰ نفر غایبند؟

♉️سال تحصیلی جدید برای حدود ۱۶ میلیون دانش‌آموز کشور از فردا یکشنبه اول مهرماه آغاز می‌شود.

♈️طبق اعلام سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، ۸۹۰ هزار دانش‌آموز هنوز کتاب‌‌های درسی خود را سفارش نداده‌اند.

♈️از این تعداد، ۱۰۰ هزار نفر در مدارس ثبت‌نام اما کتاب درسی خود را سفارش نداده‌اند و ۷۹۰ هزار نفر در مدارس ثبت‌نام نکرده‌اند.

♈️۲.۵ میلیون دانش‌آموز کشور نیز در ۱۸ هزار مدرسه غیردولتی تحصیل می‌کنند.

#جمهوریت
@jomhuriyat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♈️ سلام بر وطن، سلام بر سرزمین مادری ما
♈️ سلام بر ملت بزرگ و پرغرور ایران زمین

🔰 صبح زیبا و پاییزی اعضای فرهیخته خانواده جمهوریت بخیر
هفته خوب و شادی پیش رو داشته باشید

♈️ اینجا لرستان زیبا و سرزمین آبشارهای رویایی است
آبشار داله لو (داله لان)
آبشار داله‌لان، با ارتفاع ۵۰ متر، با طبیعتی خشن در ۵۴ کیلومتری جنوب نورآباد در شهرستان دلفان در قلب مهراب‌کوه واقع است.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝یک بام و دو هوای رسانه جبلیلی!
تقدیس رئیسی و بی‌احترامی به پزشکیان!

مجید مرادی
@jomhuriyat

♈️در برنامه به اضافه یک یکی از شرکت‌کنندگان گفته است شرم می‌کند از این که بگوید پزشکیان رئیس‌جمهور ماست و از این که پزشکیان گفته است ما با آمریکایی‌ها برادریم از ملت‌های عرب‌زبان عذر می‌خواهد.

♈️حق هر شهروند است که احساسات خود را نسبت به حاکمان بدون ترس بیان کند و بگوید شرم می کند از بودن آنان در کرسی قدرت یا به آنان افتخار می‌کند اما رسانه ای که سالانه 24 هزار میلیارد تومان از پول نداشته ملت فقیر ایران را به جیب می‌زنند نباید به بوقی برای بی‌احترامی به منتخب آنان تبدیل شود و اگر شد، نباید بین رؤسای جمهور فرق بگذارد. تا دو ماه بعد از درگذشت آقای رئیسی در شبکه‌های مختلف این رسانه شبانه روزی رئیسی را برای دستاوردهای نداشته‌اش تقدیس می‌کرد و هرگز از فسادچای دبش سه و نیم میلیارد دلاری دولت رئیسی نگفت و برای لاپوشانی این ابرفساد دولتی تاریخ ملل جهان شرم نکرد.‌

♈️اما عذرخواهی این جوان از ملت های عرب برای برادر خواندن آمریکایی‌ها نشانه آن است که ایشان ملت‌های عرب‌زبان را نمی‌شناسد و نمی‌داند ملت های عرب‌زبان مدت هاست که با آمریکایی‌ها برادر شده‌اند و برخی از این عرب‌ها آرزوی شکست ایران و حتی #حزب‌الله لبنان را دارند و به دلایل متعدد کینه‌ای عمیق از ایران دارند و صلاح نمی‌دانم بیش از این در شرایط کنونی موضوع را باز کنم تا مبادا این جوان از هم‌کیشی با آنها شرمنده شود.‌

♈️این جوان شرمنده حق دارد در فضای مجازی و از غیر رسانه ملی احساسات شخصی اش را بیان کند اما حتما می داند که اگر در دوران رئیسی کسی حتی در فضای مجازی علیه او موضع می‌گرفت، از مجازات در امان نبود تا چه رسد به رسانه رسمی جمهوری اسلامی!

♈️این‌جانب سال گذشته از بخشی خاص در دانشگاهی غیر دولتی! که قرارداد یک ساله همکاری علمی با آن داشتم، احضار شدم.‌ روی میز آن مسئول، صدها برگ چاپ شده یادداشت‌های من در همین کانال (قنات) قرار داشت که هنگام زیر و رو شدن برگ‌ها عناوین برخی یادداشت‌ها را دیدم و مطمئن شدم که آن برادر خودش را به چه زحمتی انداخته است. می‌توانست کدبرداری کند نه اینکه صدها برگ را هدر دهد.

♈️پس از ابلاغ تهدید به برخورد مقاماتی که نامشان را نبرد پرسش‌های فراوانی طرح کرد و از جمله این که چرا نسبت به رئیس‌جمهور رئیسی این قدر مواضع تند گرفته‌ای؟! گفتم اینها نقد است و نه توهین! گفت توهین هم کرده‌اید! گفتم یک مورد را نشان دهید! گشت و گشت تا رسید به عبارت شش کلاس سواد رئیسی! گفتم اولا این توهین نیست ثانیا این جمله را رقیب رئیسی در سیمای جمهوری اسلامی گفته است. ثالثا من نوشته ام مردم اکنون و با این خرابکاری‌های دولت، مفهوم سوال مهرعلیزاده را درک می‌کنند که پرسید آیا با شش کلاس سواد می‌توان کشور را اداره کرد! رابعاً فرض کنیم که من در فضای مجازی به رئیس‌جمهور توهین کرده باشم آیا باید به این‌جا احضار و بازجویی شوم؟! خامسا اگر در زمان دولت روحانی کسی به او بدترین فحش‌ها و اهانت‌ها را می‌نوشت به این‌جا احضار می‌شد یا حتی در دولت خود او ارتقاء هم می‌گرفت؟! (سکوت عمیق و فکورانه آن برادر که دلم برای بی‌جوابی‌اش سوخت) سادسا من در مواردی از دولت روحانی و خود او هم انتقاد کرده‌ام.
گفت نقدهایی کرده‌اید اما نه به این شدت! گفتم او هم عیب‌هایی داشت، نه به این شدت!

♈️ من در کانال شخصی خودم چیزی در باره رئیسی نوشتم و کارم نهایتا به احضار و انفصال خودخواسته کشید. تصور کنید من در پخش زنده تلویزیون می گفتم من با تحصیل و دانش حوزوی و دانشگاهی بسیار بالاتر از رئیسی شرم می کنم که بگویم این آدم رئیس جمهور ایران است آیا از جام جم سالم بیرون می‌آمدم یا طعمه پایداری‌چی‌های جلیلیست می‌شدم؟! قضاوت با شما!

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰 عباس عبدی: روسای قوه قضاییه و مجلس، با شعار وفاق ملی پزشکیان همراهی می کنند؛ صداوسیما ساز خودش را می زند

عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت
:

♈️به جز رفتار صدا و سیما که همسو با این رویکرد نیست در دولت و دو قوه دیگر و نیروهای مسلح التزام به قواعد وفاق مطابق انتظارات خوب بوده است.ولی تقابل رویکرد رسانه‌های رسمی با وفاق و کم‌توجهی به الزامات وفاق در سطح حکومت، می‌تواند خطر جدی باشد.

♈️پیش از هر چیز باید رسانه‌های رسمی به ویژه صدا و سیما و نیز رسانه‌هایی که از منابع عمومی ارتزاق می‌کنند، از گردونه اختلاف‌افکنی خارج شوند. رفتار کیهان‌گر چه چندان اثرگذار نیست، ولی سکوت در برابر آن می‌تواند مسری باشد.
♈️نظرسنجی‌گونه غیرعلمی صدا و سیما درباره گفت‌وگوی رییس‌جمهور یکی از نمودهای این رفتار در صدا و سیما است که در ادامه نیز تکرار شده است.

♈️با آمدن آقای پزشکیان و شعار وفاق ملی، اولین مساله کوشش برای شکل‌گیری وفاق درون ساختار قدرت بود. تاکنون نیز به نحو مطلوبی پیش رفته است.

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 🔰سید محمد خاتمی: محتوای گفت و گوی تمدنها نفی و طرد خشونت طلبی، تروریسم و جنگ است

♈️ سخنرانی کمتر دیده شده سید محمد خاتمی در یونسکو؛ سال 1384
به مناسبت سالروز پیشنهاد گفت و گوی تمدنها در 30 شهریور 1377


#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰 نماینده طالبان اگر موسیقی را حرام می داند، باید دستش را روی گوشش می گذاشت، نه اینکه از جای خود بلند نشود/ خیلی به طالبان امتیاز داده ایم

روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز خود نوشت:

♈️بی‌احترامی نماینده اعزامی طالبان به کشورمان در کنفرانس وحدت اسلامی که با برنخاستن به هنگام پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران در جلسه افتتاحیه این کنفرانس در روز پنجشنبه 29 شهریور در تهران صورت گرفت، کاملاً منطبق با ماهیت این گروه بوده و نباید باعث تعجب شود.

♈️این ادعا که نماینده طالبان به دلیل اعتقاد به حرمت موسیقی حاضر نشد هنگام پخش سرود جمهوری اسلامی بایستد نیز توجیه غیرموجهی است که حتی مادران تازه ‌فرزند ‌مرده را نیز به خنده وامی‌دارد. نماینده طالبان این اندازه درک و شعور دارد که بفهمد حرمت موسیقی (البته اگر سرود رسمی جمهوری اسلامی ایران موسیقی حرام باشد) با نشستن منتفی نمی‌شود بخصوص که این آقای طالب به هنگام پخش سرود، گوش خود را نگرفته بود!

#جمهوریت
@jomhuriyat
♈️از پلیدی‌های استبداد این است
که شریف زیستن را مدام دشوارتر می‌کند
استبداد کارش این است که هرروز
آدم‌های بیشتری را مجبور به انتخاب
بین شرافت و آسایش کند


#واتسلاف_هاول
📚 قدرت بی‌قدرتان

#جمهوریت

@jomhuriyat
📝📝آقازاده‌ها با اقتصاد ایران چه می‌کنند؟

✍️ محمد طاهری
@jomhuriyat

♈️ اکثریت افراد جامعه، با شدت و ضعفی متفاوت، در حال تلاش برای بقا و تامین حداقل نیازهای خود هستند. در همین حال عده زیادی از تجار و کارآفرینان نیز تلاش می‌کنند تا کسب‌وکار خود را از گزند آسیب‌های بی‌شمار در امان نگه دارند. این وضعیت برای عده اندکی از افراد ذی‌نفوذ جامعه کاملا متفاوت است. این عده اندک، آقازاده‌هایی هستند که در سال‌های تحریم، بر جریان‌های اصلی تولید و تجارت تسلط یافته‌اند و سهم بسیار بزرگی در اقتصاد دارند اما ردپای آنها آشکار نیست.

♈️در دوران بحران اقتصادی، هر پدیده مرتبط با فسادی که به نوعی منتسب به نهاد دولت و حاکمیت باشد، در چشم مردمِ گرفتار در تنگنای اقتصادی، بزرگ‌تر و عظیم‌تر جلوه می‌کند. حتی در مفاسدی که در بخش خصوصی هم رخ می‌دهد، مردم علاوه بر حلقه خطاکاران، به دنبال خط و ربط‌های پس پرده هستند که اغلب به اعضای خانواده و منسوبان سیاستمداران ختم می‌شود. با برملا شدن برخی مفاسد آقازاده‌ها، ذهنیت جامعه ایرانی نسبت به خانواده‌های سیاستمداران حساس شده و آنها را کانون توزیع رانت و سوءاستفاده از قدرت و ثروت و حتی دست‌اندازی به بیت‌المال می‌دانند.

♈️ در نظر مردم، موتور تولید فساد با قدرت تمام به کار مشغول است و آقازاده‌ها سوخت این موتور را تأمین می‌کنند. البته همه آقازاده نیستند و نسبت نزدیک داشتن هم برای بهره بردن از مواهب، کفایت می‌کند. اینجاست که پای داماد‌ها، عروس‌ها، خواهرزاده‌ها و برادرزاده‌ها نیز به میان می‌آید. در چنین شرایطی، نسبت نزدیک داشتن با سیاستمداران ارزش اقتصادی بالایی دارد.
نقش آقازاده‌ها در اقتصاد ایران در چند دهه گذشته مدام رو به افزایش بوده است. با این حال مساله این نیست که آقازاده خوب نداریم و بسیاری از آقازاده‌ها هرگز به دنبال استفاده از رانت موقعیت خانوادگی خود نبوده‌اند اما پررنگ شدن مصادیقی از مفاسد فرزندان و منتسبان نزدیک به مقامات مسوول دولتی و حاکمیتی و لشکری و کشوری، باعث تقویت سوء‌ظن مردم نسبت به هر آقازاده‌‌ای شده است.

♈️ قدیم‌ها آقازادگی به فرزندان سیاستمداران ذی‌نفوذ محدود می‌شد اما این روزها پسران و دختران مدیران میانی سازمان‌های اقتصادی هم آقازاده محسوب می‌شوند ضمن این‌که منافع مشترک اقتصادی باعث شراکت آقازاده‌ها با مفسدان سیاسی و اقتصادی شده است. گاهی چند آقازاده با هم شراکت می‌کنند و امپراطوری بزرگی تشکیل می‌دهند اما گاهی سایه یک آقازاده هم می‌تواند سودهای کلان برای یک شرکت به همراه داشته باشد. به این ترتیب آنها همه جا حضور دارند. از یک شرکت حق‌العملکاری تا هیأت مدیره یک باشگاه‌ فوتبال.

♈️به دلایل زیادی پدران ترجیح دادند پسران نقش‌شان را بر عهده گیرند. فعالیت اقتصادی کارگزاران نظام در جمهوری اسلامی عملی تقبیح شده است و اغلب پدران ترجیح می‌دهند وارد این چالش نشوند. به همین دلیل پسران و دختران شاید به نیابت از پدران وارد صحنه شده‌اند.
قدرت گرفتن آقازاده‌ها با تحریم‌های اقتصادی هم نسبت مستقیم دارد. به نظر می‌رسد در مقاطعی، ترجیح حلقه قدرت این بوده که خودی‌ها وظیفه دور زدن تحریم‌ها را بر عهده گیرند. بعد از رسوایی بابک زنجانی که نشان داد افرادی خارج از حلقه قدرت به ثروت‌های انبوه دست یافته‌اند، احتمالا این پرسش پیش آمد که چرا باید غریبه‌ها از این ثروت بهره‌مند شوند، در حالی‌که از خودی‌ها چنین امکانی سلب شده است.

♈️ اما آقازاده‌ها برای ساختار سیاسی، خطرات زیادی به همراه دارند. هزینه اصلی این است که آقازاده‌ها مبارزه با فساد را برای ساختار سیاسی، پرهزینه و بعضا غیر ممکن می‌کنند. نظام حکمرانی در کشور ما چهاردهه هم و غم خود را صرف مبارزه پیگیر با فساد کرده ولی هر روز ابعاد مالی فساد بزرگ‌تر و دامنه اجتماعی آن گسترده‌تر شده و شهرت و اعتبار حاکمیت را بیشتر مخدوش کرده است. یکی از دلایل اصلی این ناکامی، فساد گسترده اعضای خانواده و منسوبان سیاستمداران که معمولا پشت پرده اغلب پرونده‌ها حضور دارند. اغلب آقازاده‌ها مثل پدران خود به ارزش‌های انقلابی و اسلامی اعتقاد راسخ ندارند و اغلب ظواهر را رعایت می‌کنند و شیوه زندگی آنها با پدران‌شان متفاوت است. دلایل بنیادین آنها برای حفظ ساختار موجود، ایدئولوژیک و اعتقادی نیست و فقط به بزرگ شدن قلمرو‌ اقتصادی خود فکر می‌کنند./تجارت فردا

#جمهوریت
@jomhuriyat
2024/09/30 14:16:20
Back to Top
HTML Embed Code: