Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ ره چنان بسته که پروازِ نگه
در همین یک قدمی می ماند ...

🔰 زنده یاد، استاد امیرهوشنگ ابتهاج 🌹

#جمهوریت
@jomhuriyat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♈️ در گفتگو با فیاض زاهد، نویسنده و  فعال سیاسی:
_ دانش‌آموز فرانسوی تاریخ هخامنشی می‌خواند، دانش آموز ایرانی نمی‌خواند.
_جامعه بی‌هویت به توسعه یافتگی نمی‌رسد،

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ وضعیت مهاجران غیر قانونی و ۱۰ میلیون خارجی که در ایران از یارانه استفاده میکنند‼️

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝آقای فاضلی صدا و سیما هم سوئیس نبود
فرج مومنی
@jomhuriyat

♈️دکتر فاضلی در یادداشتی با عنوان" سوئیسی ها اینجا ایران است "به انتقاد از کسانی پرداخته که به پزشکیان ازجهت معرفی این کابینه اعتراض داشته اند.

♈️اما باید در پاسخ به آقای فاضلی نوشت:

♈️جناب فاضلی شما در رسانه ملی پیش چشم میلیون ها ایرانی بخاطر اعتراض و انتقاد صواب و یا ناصواب آن کارشناس برنامه چنان به خشم آمده که کنترل رفتارخویش را از دست داده و میکروفن را به سمت پزشکیان پرتاپ و برنامه را ترک کردید حال چه شده برای مردم و ملتی  که با وعده های اقتصادی رفع فیلترینگ و مقابله با طرح گشت ارشاد قهر با صندوق رای را به امید تغییرات اساسی شکستند و پای صندوق رای آمدند، به رای و انتخابشان خیانت شده و امیدی که با شعار برای ایران در دلشان زنده شد را به تاراج رفته میبینند اینگونه تاختید.

♈️باید اضافه کرد که شما انتقاد شخصی و فردی به خود را برنتابیدی حال به جماعتی که حقوق و آمال ملتی را از دست رفته میبینند را اینگونه به باد توهین و تمسخر گرفتی صد البته خشم امروز شما در امتداد همان رفتار غیر مدنی و غیر سیاسی ؛ که گریبان شما را گرفته و راهی جز فرار رو به جلو نداشته و ندارید اما باید گفت تلاش شما جهت جبران رفتار غیر مدنی کاری بیهوده است

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝باز هم جنگی در کار نیست
#یدالله_کریمی_پور
@jomhuriyat

♈️تقریبا همه آژانس های هواپیمایی بین المللی، پرواز به ایران، لبنان و اسرائیل را لغو کرده اند. نیروی هوایی اسرائیل مرخصی پرسنل را لغو کرده و از مستشاران و سایر نظامیانش در خارج، از جمله جمهوری آذربایجان و گرجستان خواسته است بیدرنگ به کشور برگردند. زیر دریایی یو اس اس جورجیا, مجهز به ۱۹۵ موشک هدایت شونده مادون قرمز و ناوگروه یو اس اس آبراهام لینکلن، به دستور وزیر دفاع آمریکا راهی خاورمیانه شده اند. کوتاه آن که خبرگزاری ها چنین وانمود می کنند که عملیات خونخواهی ایران و حزب الله همین امشب تا بیشینه پنج شنبه ۲۵ امرداد انجام انجام خواهد شد. حتی خوش بینانه ترین کارشناسان نیز وقوع حملات و در پی آن تکوین جنگ‌ بزرگ منطقه ای در خاورمیانه را گریزناپذیر می پندارند. گفته می شود نتانیاهو و گالانت نیز ارتش و دفاع غیر عامل را به حالت آماده باش درآورده اند.‌ به هر روی چنین وانمود می شود که جنگ‌ منطقه ای، آن هم‌ در شرایطی که مذاکرات برقراری آتش بس بین حماس- اسرائیل(اشغالگر) در مراحل پایانی است، حتمی است و تا چند روز و بلکه امشب و طی چند ساعت دیگر آغاز خواهد شد.

♈️با این همه جمهوری اسلامی در نجنگدیدن خبره شده است. تصمیم سازان کلان تهران،‌ به خوبی روش های دور کردن کشور از جنگ گسترده با قدرت های بزرگ را آموخته و در آن به کمال خبرگی دست یافته اند.

♈️مگر ممکن است جنگی به بزرگی نبرد با اسرائیل در میان باشد و شبکه های تلویزیونی در حال پخش برنامه های معمول آشپزی،‌ آگهی تبلیغاتی، سریال ها و سخنرانی و ...باشند؟! مگر نه این که اگر قرار بر رخداد جنگی بزرگ است، دستکم‌ دفاع غیر عامل باید اطلاعیه ای صادر کند؟! وقوع جنگ‌ بین دو کشور، با عملیات محدود هوایی هرگز یکسان تلقی نمی شود.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝انتخابات ۱۴۰۳ و آرایش جدید اجتماعی سیاسی

محسن گودرزی- بهناز خسروی
@jomhuriyat

♈️اکنون یکی از مهم‌ترین انتخابات کشور به پایان رسیده و نتیجه آن معلوم شده است اما هنوز جنبه‌های اجتماعی مختلف این انتخابات و پیامدهای آن مشخص نیست. به نظر می‌رسد الگوی مشارکت در انتخابات تغییر کرده ولی به خاطر آن که اطلاعات کامل منتشر نشده است نمی‌توان گفت چه تغییراتی و به چه میزان و با چه شدتی در فضای سیاسی اجتماعی ایجاد شده است.
با این حال، بعضی از خطوط کلی تغییرات را می‌توان با اتکاء به نتایج کلی انتخابات نشان داد.

♈️نتایج نشان می‌دهند که از سال ۱۳۹۸ که میزان مشارکت به کمتر از ۵۰ درصد رسید و در چند انتخابات متوالی در همان میزان متوقف شد، اندکی افزایش یافت ولی هنوز فاصله زیادی با انتخابات سال ۱۳۹۶ و پیش از آن دارد. انتخابات اخیر وجه بنیادین و اساسی از وضعیت اجتماعی سیاسی ایران را آشکار کرد و آن عقب‌ماندن یا تاخر نهادهای سیاسی از تحولات اجتماعی در ایران است.

♈️یکی از جلوه‌های این وضعیت در اینجا دیده می‌شود که دو جناح و جریان اصلی کشور که در گذشته اکثریت مردم کم‌و‌بیش آنها را نماینده و یا سخنگوی مطالبات خود می‌دانستند، تا حد زیادی موقعیت قبلی خود را از دست داده‌اند.
این جناح‌ها نفوذ و اعتبار خود را از کف داده‌اند و طرفداران‌شان به اقلیت تبدیل شده‌اند.

♈️غیر از این، کثیری از افراد احساس می‌کنند هیچ یک از دو جریان اصلی قادر نیستند مشکلات کشور را حل کنند چرا که مردم مشکل اصلی را در شیوه کشورداری می‌دانند و معتقدند که برای حل مشکلات اساسی کشور باید تغییراتی بنیادین در سیاست‌های اصلی صورت گیرد وگرنه مشکلاتی مثل گسترش فساد، فقر، افزایش تورم و بیکاری، بحران زیست‌محیطی با تغییر این فرد و آن فرد حل نخواهد شد. این مشکلات ادامه یافته‌اند و حتی بدتر شده‌اند و در نتیجه، از دید بخشی از مردم نهاد انتخابات به نحوی که تا کنون بوده است، گرهی را از مشکلات باز نکرده است. آنها دیگر به خیلی از نهادهای سیاسی موجود اعتمادی ندارند و معتقدند که این نهادها قادر به حل مشکلات نیستند.

♈️با وجود آن که فاصله و شکاف بین مردم و حکومت زیاد شده، ولی از دید بخشی از مردم این انتخابات نشانه‌ای از تغییرات را آشکار کرده است و از این رو، بخشی از ناراضیان از وضع موجود از این فرصت برای تغییر وضعیت استقبال کردند.

♈️به عقیده ما، با نتایج انتخابات اخیر، به طور خلاصه این تغییرات سه مشخصه اصلی در فضای سیاسی ایران مشاهده می‌شود:

🔰۱-نارضایتی گسترده و عمیق از وضعیت کشور که به شکل کناره‌گیری از آیین‌ها و روال‌های سیاسی (کاهش مشارکت) بروز کرده است.

🔰۲-کاهش نفوذ و اعتبار دو جریان اصلی سیاسی (اصلاح‌طلبان و اصول‌‌گرایان) به نحوی که اکثریت بزرگی از مردم خواست و مطالبات خود را در آینه این گروه‌ها نمی‌بینند.

🔰۳-ریزش رای از سمت اصول‌گرایان به سمت اصلاح‌طلبان که نشان دهنده نارضایتی حامیان این گروه از سیاست‌های رسمی است که این گروه در سالیان اخیر دنبال کرده‌اند.

♈️در این یادداشت کوتاه با اتکاء به نتایج آماری موجود چند فرضیه را مطرح می‌کنیم و امیدواریم با انتشار اطلاعات بیشتر از انتخابات راه برای ارزیابی دقیق‌تر هموار شود.

🔰متن کامل مقاله
https://hammihanonline.ir/fa/tiny/news-19410

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ سلام بر ایران زیبا و سرزمین مادری ما
♈️ سلام بر ملت بزرگ و آزاده وطن

♈️ صبح زیبا و تابستانی خانواده جمهوریت بخیر
اوقات خوب و شادی پیش رو داشته باشید

🔰 دریاچه پله/الندان ساری ❤️🌳
دریاچه شگفت‌انگیز پله/الندان در بخش چهاردانگه ساری و نزدیکی روستای ازنی قرار دارد.

🔰دریاچه‌ای طبیعی با قدمت ۲٫۵ میلیون سال و متعلق به عصر کواترنری زمین‌شناسی که در فهرست آثار ملی ایران نیز به ثبت رسید.

🔰آب این دریاچه زیبا و طبیعی،‌ تنها با نزولات جوی و بارش برف و باران تامین می‌شود و هیچ رودخانه یا چشمه‌ای در شکل‌گیری آن دخیل نیست. تغییر مساحت این دریاچه در فصول پر بارش و کم‌ بارش سال،‌ از جمله ویژگی‌های خاص آن معرفی می‌شود؛ گستره‌ای ۱۷ هکتاری که با افزایش بارندگی، به ۳۰ هکتار می‌رسد و آب شالیزارهای اطراف را تامین می‌کند.

🔰جنگل سبز و انبوه الندان یا پله نیز در اطراف این دریاچه، زیبایی و جذابیت این منطقه را مضاعف کرده است.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝کابینه یا شرکت تعاونی؟!

فتح الله امی، عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها
@jomhuriyat

♈️در کشورهای توسعه یافته با حاکمیت اکثریت رای مردم، رسم براین است که نامزدهای ریاست جمهوری، کابینه خود را قبل از رای‌گیری معرفی میکنند، متاسفانه در کشور ما که در حال تمرین دمکراسی هستیم، معرفی کابینه بعد از  کسب آرای اکثریت مردم معرفی می‌شوند لذا اگر منطبق بر وعده‌های ریس جمهور منتخب نباشد به نوعی کلاه سر مردم رفته است و از نظر شرع مقدس این غش در معامله  محسوب  محسوب می‌شود و قرارداد باطل است.

♈️روی سخن با جناب دکتر پزشکیان است که به نظر حقیر این کابینه که شبیه به یک شرکت تعاونی است تا وفاق ملی، هرگز نمی‌تواند به وعده‌های انتخاباتی ایشان عمل کند،

♈️کسی که علنا گفته است به دولت مسعود رای نخواهد داد که معنی این سخن یعنی افکار مسعود را قبول ندارد چگونه میخواهد به وعده های مسعود عمل کند!
ذات نایافته از هستی  بخش
کی تواند که بود هستی بخش؟!

♈️مروری می‌کنیم بر وعده های مسعود پزشکیان در یازده راهبرد ایشان قبل از انتخابات که به تقلید از امام علی(ع) فرمود: ملت شریف ایران گردنم در گروه وعده‌هایم:

🔰۱-«اینجانب به‌عنوان یکی از فرزندان ملت در صورت انتخاب همه توان خود را صرف ساختن و پیشرفت ایران عزیز میکنم»
اکنون سوال این است با این کابینه که بیشتر به یک شرکت تعاونی است تا کابینه با تفکر اصلاحات و توسعه،

🔰۲-«ایران را از چالش ها و مسایل بزرگ و گره‌های پیچیده در حوزه اقتصادی و سیاسی و بین‌المللی و فرهنگی و اجتماعی بگشایم»
آیا وزیری که صراحتا گفته تفکر شمارا قبول ندارد و معتقد است جامعه امروز ما هیچ گره‌ای ندارد و با لابی ریس فعلی مجلس به کابینه شما راه یافته میتواند این گره‌ها را باز کند؟!

🔰۳-«در دوره اصلاحات گام‌های خوبی در جهت رفع محرومیت مناطق محروم کشور برداشته شد اما سیطره ساختار نامعقول بودجه‌ریزی‌های غلط این نابرابری را بویژه در مناطق محروم بیشتر نمود»
آیا وزیر پیشنهادی شما می‌تواند عدالت در بودجه ریزی را اجرا کند؟!

🔰۴-«شخصیت‌های ترکمن، کرد، بلوچ و تالش به علت تمایز مذهبی از جایگاه مناسب و در شان یک ایرانی محروم میشوند»
چرا از این اقوام  و اهل تسنن هیچکس در کابینه شما راه نیافته است؟!

🔰۵-«ایران بدون فرهنگ کردی، آذری های غیور، بلوچ و سیستانی دلاور، ارمنی و آشوری و زرتشتی نیک پندار و عربهای رشید و ترکمنان زیبا اندیش و قشقایی ها نمیتوان پرچم ایران و انسجام ملی را به اهتزاز درآورد»
آیا این وزیر ارشاد شما میتواند این انسجام فرهنگی را ایجاد کند؟!

🔰۶-«توجه به ایرانیان  بر اساس حقوق شهروندی »
همه‌ میدانیم براساس عدم رعایت حقوق شهروندی چه اتفاقات تلخی مثل واقعه تلخ «زن ، زندگی،آزادی » در کشور رخ داد که موجب مرگ صدها نفر از فرزندان این ملت شد ، اکنون این وزیر کشور پیشنهادی به حقوق شهروندی معتقد هست که آنرا اجرا کند؟!

🔰۷-«توسعه مناطق کم برخوردار»
آیا ریس سازمان مدیریت و برنامه ریزی  به این اصل مهم اعتقادی دارد که در این دوره چهار ساله اجرا کند؟

♈️اینجانب از سایر وعده‌های داده شده صرف‌نظر خواهم کرد و در مقال دیگری به آن خواهم پرداخت، ولی  استعفای دکتر ظریف نشان میدهد که بقول مثل فارسی: این درب دولت می‌خواهد بر همان پاشنه بچرخد که تاکنون چرخیده و ملت را  به این روزگار تلخ سیاست های خارجی و داخلی دچار کرده است!

♈️امیدواریم این عهد و پیمان پایدار باشد و مردم دچار غبن در این عهد نامه نشوند که عاقبت تلخی در انتخابات آینده خواهد داشت و بقول شاعر:
ای خدا این وصل را هجران نکن
سرخوشان عشق را نالان مکن
باغ جان را تازه و سرسبز دار
قصد این مستان و این بستان مکن

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝 پيشنهاداتي براي كابينه پزشكيان

دکتر وحید شقاقی شهری
@jomhuriyat

♈️۱۹وزير كابينه چهاردهم و وزراي اقتصادي كابينه رسما معرفي شدند. وزرايي كه معرفي آنها بعضا با اقبال و نقد مواجه شد. اساسا اين ويژگي هر انتخابي است كه گروهي موافق و تعدادي مخالف را دارد. اما فعالان اقتصادي بايد براي مساعدت به دولت راهكارها و پيشنهادات خود را ارايه كنند تا گرهي از هزار توي مشكلات كشور باز شود. من هم ۳رويكرد پيشنهادي براي كابينه و دولت دارم كه در اين يادداشت به آنها مي‌پردازم.

🔰۱) نخستين پيشنهاد من در خصوص كابينه چهاردهم آن است كه از ميان اين افراد معرفي شده، يك نفر به عنوان فرمانده اقتصادي دولت انتخاب شود. كابينه براي فرماندهي اقتصادي به اجماع نياز دارد، يك نفر بايد قدرت جمع‌بندي اختلافات، تناقضات و نگاه‌هاي مختلف را داشته باشد. نخستين كاري كه كابينه بايد در حوزه اقتصاد انجام دهد، ايجاد همين هماهنگي است.

♈️كابينه ممكن است در برخي تصميمات هماهنگ باشد و در برخي موارد تعارضاتي در ميان باشد، اما به يك فرمانده نياز است تا در آخر چهارچوب‌هاي اقتصاد را به جمع‌بندي برساند و حرف آخر را بزند. در دولت سيزدهم ديدم برخي وزرا در خصوص سياست‌گذاري‌هاي پولي و بودجه‌اي و... به مجادله و بگو و مگو مي‌رسيدند. اين اشتباه است و براي كشور هم هزينه ايجاد مي‌كند.كابينه به يك فرمانده اقتصادي نياز دارد. معاون اول در سال‌هاي قبل اين مسووليت را ايفا مي‌كرد اما آقاي عارف تحصيلات متفاوتي دارند.

♈️هرچند علي طيب نيا هم براي ايفاي نقش فرماندهي اقتصادي مناسب بود اما به دليل عدم حضور در ميان وزرا يا معاونان رييس‌جمهور نمي‌تواند ايفا‌كننده اين نقش باشد. اين وظيفه بايد به گردن وزير اقتصاد بيفتد، يا رييس كل سازمان برنامه و بودجه يا رييس كل بانك مركزي . به نظرم اگر اين مسووليت به عهده همتي وزير اقتصاد گذاشته شود بهتر است. وزير اقتصاد هم دامنه و گستره سازماني وسيع‌تري دارد و هم ارتباط مناسبي با رييس جمهور دارد.

♈️حوزه‌هاي مالياتي، گمركي، بانكي، سرمايه‌گذاري، نظم و نظامات بازارهاو...، در اختيار وزير اقتصاد است و مي‌تواند اين وظيفه را به نحو احسن ايفا كند. معتقدم وزير اقتصاد بايد ضعف‌هاي جدي دولت سيزدهم را پوشش دهد. مشكل دولت سيزدهم اين بود كه دولت فاقد فرمانده اقتصادي بود. اين روند باعث تشديد اختلافات مي‌شد. گاها به جمع‌بندي هم نمي‌رسيدند و كار از دست خارج مي‌شد. در دولت چهاردهم اين نقيضه و ضعف بايد پوشش داده شود.

🔰۲) تيم اقتصادي در خصوص برخي نقشه راه‌هاي اقتصادي و برخي از سياست‌هاي كلان اقتصاد، بايد به جمع‌بندي برسد. در واقع الگوي مشتركي بايد طراحي و اجرايي شود. اقتصاد ايران به الگو و نقشه راه اقتصادي نياز دارد.

♈️ الگويي كه در آن زمان‌بندي‌ها، سناريوهاي احتمالي، ‌منابع مالي، اولويت‌بندي‌هاي اصلاحات اقتصادي، اولويت‌بندي‌هاي سخت و... بايد در قالب سناريو‌ها آماده شود.

🔰۳) براي آماده شدن در خصوص آبان ۱۴۰۳ دولت بايد در دو قالب خوش‌بينانه و بدبينانه آماده شود. اين تاريخ، موعد رسمي انتخابات امريكاست و در صورت پيروزي جمهوري‌خواهان احتمالا شاهد بازگشت تحريم‌هاي نفتي و اقتصادي خواهيم بود.

♈️در صورت پيروزي دموكرات‌ها هم سياست‌هاي چند‌ساله اخير تداوم مي‌يابد. دولت بايد خود را از امروز براي آن تاريخ آماده كند. حدود ۸۵ روز تا آن تاريخ باقي مانده است. از زمان آغاز به كار كابينه اين زمان كمتر هم مي‌شود. دو سناريوي خوشبينانه با فرض عدم تشديد تحريم‌ها و سناريوي بدبينانه با فرض تشديد تحريم‌ها بايد آماده اجرايي شدن شود. ضعف‌ها و حوزه‌هايي كه در صورت تشديد تحريم‌ها مي‌تواند تحت تاثير سياست‌هاي تحريمي قرار بگيرد بايد پوشش داده شوند. شخصا برنامه‌اي را با عنوان تقويت تاب‌آوري سه‌ماه اقتصاد ايران آماده كرده‌ام كه پس از راي اعتماد مجلس به ناصر همتي آن را تقديم او مي‌كنم.

♈️ تيم اقتصادي دولت براي كوتاه‌مدت بايد برنامه تقويت تاب‌آوري اقتصاد ايران با دو سناريوي خوش‌بينانه و بدبينانه داشته باشد. خوش‌بينانه در صورت كاهش تحريم‌ها و بدبينانه در صورت تشديد‌ها بايد آماده شوند. اين ۳پيشنهاد مقدماتي من به دولت چهاردهم و وزراي پيشنهادي است. ساير پيشنهادات را به صورت جزئي‌تر طي يادداشت‌هاي آينده تشريح خواهم كرد.
#جمهوریت
@jomhuriyat

📝📝 مسابقات المپیک پاریس و سرمایۀ اجتماعی

✍️ احسان هوشمند
@jomhuriyat

♈️میدان مسابقات ورزشی بااهمیتی نظیر مسابقات المپیک و قهرمانی جهان، افزون بر آنکه فرصتی برای سنجش توانایی ورزشی کشور در میادین بین‌المللی است و نشان می‌دهد که در کشور چه میزان برای ورزش قهرمانی اهمیت قائل شده و چه میزان سرمایه‌گذاری شده و به نوعی ملاکی برای ارزیابی برنامه‌های چند سال گذشته در حوزۀ ورزشی است، فرصتی برای تجدید سرمایۀ اجتماعی در مقیاسی ملی است. این مهم نه‌تنها دربارۀ ایران ما صدق می‌کند که برای دیگر کشورها نیز مصداق دارد.

♈️حضور قهرمانانی از گوشه و کنار کشور در میدان مسابقات بااهمیت جهانی یعنی المپیک از کرمانشاه تا مازندران و خوزستان و تهران و قزوین و اصفهان و دیگر نقاط موجب می‌شود تا در دورۀ برگزاری مسابقات حسِ همدلی ملی به شکل قابل‌توجهی در سطح کشور تقویت شود. شادی ملت ایران در جای‌جای کشور به خاطر قهرمان‌شدن جوان ورزشکار کرمانشاهی یا قهرمانان خوزستانی، مازندرانی، تهرانی، قزوینی و اصفهانی بخشی از کارکردهای مسابقاتی در سطح المپیک است که به افزایش سرمایۀ اجتماعی در کشور منجر می‌شود. در این دوره از مسابقات حضور بانوان و دختران تکواندوکار در مسابقات جهانی و کسب دو نشان باارزش نقره و برنز شادی‌بخش تمام ایرانیان به ویژه بانوان و جوانان کشور بود. شاید این قهرمانی بتواند موجب جلب توجه بیشتر به ورزش بانوان کشور شود. اما این تمام ماجرا نیست و تنها قهرمانی جوانان کشور و شادی ملی ناشی از این قهرمانی نیست که سرمایۀ اجتماعی را در سطحی ملی افزایش می‌دهد.

♈️برای کشوری تاریخی مانند ایران‌زمین قهرمانان ورزشی به عنوان میراث‌داران سنت پهلوانی افزون بر وجه قهرمانی، میدان مسابقات ورزشی فرصتی است تا در کنار مسابقات وجه دیگری از ظرفیت‌های فرهنگی و ملی کشور را به نمایش بگذارند.

♈️از جمله در مسابقات المپیک پاریس یکی از کشتی‌گیران ایرانی یعنی صباح شریعتی که زادۀ سنندج است، برای «جمهوری آذربایجان» کُشتی می‌گرفت و با اتمام مسابقه و شکست مقابل امین میرزازاده از ورزش قهرمانی خداحافظی کرد، میرزازاده و مربیان تیم ایران به محض آنکه متوجه قصد این ورزشکار ایرانی شدند، با اقدامی پهلوان‌منشانه به رسم پهلوانی و قدرشناسی، صباح شریعتی را در آغوش گرفتند و بر دوش خود دور تشک گرداندند تا هم بر وجه پهلوانی ورزش تأکید کنند و هم احترام و منزلت ورزشکار هموطن ایرانی را یادآور شوند. میرزازاده دراین‌باره گفت صباح شریعتی یکی از ورزشکاران بااخلاق ایران است و وظیفۀ خودمان می‌دانستیم که موقع خداحافظی‌اش از کشتی در کنارش باشیم.

♈️هرچند این موضوع باید به صورت جدی آسیب‌شناسی شود که چرا شرایط در کشور به گونه‌ای رقم خورده که برخی از قهرمانان از کشور خارج و با نام دیگر کشورها در مسابقات ورزشی بین‌المللی حاضر می‌شوند. آیا نهادهای مسئول به وظایف خود در برابر قهرمانان ورزشی عمل کرده‌اند؟ خروج ورزشکاران همچون دیگر نخبگان علمی، صنعتی و اقتصادی از ایران هزینه‌های زیادی به کشور تحمیل می‌کند و کشور را از سرمایۀ خود محروم می‌کند. نباید در برابر این روند بیش از این سکوت کرد و تماشاچی خسارات وارده بر کشور به دلیل مهاجرت ورزشکاران قهرمان بود.

♈️در اقدام ارزنده دیگری که در حواشی مسابقه المپیک اثرات بسیار مثبتی بر جای گذاشت، این بود که سعید اسماعیلی، کشتی‌گیر تیم ملی فرنگی کشور که در رقابت‌های المپیک امسال با درخشش خود موفق به کسب مدال طلای باارزش المپیک شد، پس از کسب افتخار قهرمانی المپیک در اقدامی ملی و با منش پهلوانی تصویر قهرمان دیگری را پیش چشم رسانه‌های بین‌المللی و داخلی به رخ کشید و نشان داد که قهرمانی تنها روی تشک نیست که روی می‌دهد.

♈️تصویر اسماعیل کریمی، جنگل‌بان قهرمان کامیارانی که در مبارزه با شعله‌های آتش که به جان جنگل‌های منطقه افتاده بود، جانش را فدا کرد تا آتش جنگل را مهار کند بر لباس اسماعیلی، قهرمان المپیک، ادامه مسابقه‌ای بود که اسماعیلی در آن مسابقه هم جایزه گرفت. اقدام اسماعیلی در کل کشور به ویژه در استان کردستان مورد استقبال عمومی قرار گرفت.

♈️درآغوش‌گرفتن [کیمیا] علیزاده توسط بانو [ناهید] کیانی نیز از دیگر صحنه‌هایی بود که در المپیک امسال مورد استقبال قرار گرفت. المپیک و مسابقات قهرمانی در عرصه بین‌المللی از وجوه متنوعی در دنیای امروز اهمیت اساسی دارد. اگرچه مهم‌ترین وجه اهمیت این مسابقات کسب عناوین و نشان‌های رنگارنگ قهرمانی است اما در حواشی این مسابقات صحنه‌هایی خلق می‌شود که به افزایش سرمایۀ اجتماعی ختم می‌شود، امید آنکه بیش از گذشته ورزش قهرمانی مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد.

🔰منبع: روزنامه شرق، شمارۀ ۲۲ امرداد ۱۴۰۳ خورشیدی

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰بذر تمام بدبختی‌های ما در سال‌هایی کاشته می‌شود که با آدم‌هایی سر و کار داریم که معتقدند نه تنها دریافته‌اند چه چیزهایی برای خودشان درست است، بلکه صلاح دیگران را نیز می‌دانند.


👤ویلیام گلاسر

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝 میرزاده، کارشناس محیط زیست: بیش از ۸۰ درصد منابع آب تجدیدشونده را مصرف کرده‌ایم / اولین نسل بشر هستیم که بستر خشک کارون را دیده‌ایم

حمیدرضا میرزاده، کارشناس محیط زیست:
@jomhuriyat

♈️اتفاقی که امروز در حال وقوع است، مصرف مهم‌ترین سرمایه کشور یعنی آب است. عده‌ای هم معتقدند اصلاً بحران آب وجود ندارد. طبق آمار رسمی بیش از ۸۰ درصد منابع آب تجدیدشونده را مصرف کردیم، عمق چاه‌ها به بیش از صد متر رسیده و به مناطق شور رسیده‌ایم.

♈️ما دیگر هیچ رودخانه دائمی در کشور نداریم و اولین نسل تاریخ بشر هستیم که بستر خشک کارون را دیدیم. این تجربه نشان می‌دهد که بزرگترین بحران ما آب است. چالش آلودگی هم وجود دارد اما قابل مدیریت است؛ بحران آب چیزی نیست که عده‌ای آن را قبول نکنند. وقتی بعد از هفت هزار سال تاریخ تمدنی به سمتی رفتیم که آب شور دریا را شیرین کنیم و به وسط کویر ببریم، یعنی بحران داریم./رویداد۲۴

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝کفن نویسی ...
علی قاینی
@jomhuriyat

♈️ اخیرا سردار رادان در مصاحبه ای فرمودند که روی کفنم بنویسید که کسی بود که برای حجاب تلاش کرد!

♈️ جناب رادان کدام تلاش ؟ آیا ون ارشاد شبستان مسجد است که بی حجاب در شبستانش معتقد به حجاب
شود ؟ تلاش برای چی ؟ برای اینکه زنان را بازیگری کنید که برایتان نقش محجبه
را بازی کنند ؟ مگر جامعه  صحنه ی تئاتر است ؟ گیریم که عده ای از سر اجبار و از ترس اینکه مسافر آن ون شوم شوند محجبه شدند دیگر تمام شد اینکه بگویند من چادر سر میکنم برای رضایت رادان قربه الی الرادان شما را به آرزویتان میرساند ؟

♈️ چرا نگاه سردارها درباره ی مقوله حجاب باید اینقدر متفاوت باشد که یکی بیحجاب را دختر خودش خطاب کند و دیگری بیحجاب را مسافر ون گشت ارشاد کند ! آیا شهروندان حق ندارند بپرسند که این حجاب اجباری چیست که این همه کشور اسلامی از فایده اش غافلند و فقط  ایران و طالبان واقف به فایده اش هستند !

♈️چرا روی کفن چیزی نوشته شود کفن که جای این شعارها نیست کفن جای اسماء متبرکه ست اگر قرار به نوشتن باشد ما قول میدهیم که روی قلبمان بنویسیم که خدا عزت دهد به سردار و سردارانی که گشت ارشاد مدیران را در خیابانهای فسادخیز اداری و غیر اداری به حرکت می آورند و یک به یک فاسدان و مختلسان را داخلش میچپانند ...

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ بروز فاجعه در حوزه آموزش کشور و افت نگران کننده سطح آموزش ‼️

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ سیصد گل سرخ یک گل نصرانی
ما را  زسر  بریده میترسانی
ما گر ز سر بریده میترسیدیم
در محفل عاشقان نمی رقصیدیم

روایتی پرافتخار از جانفشانی آزادیخواهان و مشروطه طلبان وطن؛

#جمهوریت
Forwarded from عکس نگار
📝📝 چرا مشروطه خواهی در ایران، منجر به آزادی و رفع استبداد نشد؟
مجیدبهمن زاده، حقوقدان وکارشناس ارشد علوم سیاسی، ۱۷ مردادماه سال ۱۴۰۳
🔰قسمت سوم
@jomhuriyat

♈️در دو قسمت قبل، در خصوص عدم توجه آزادیخواهان و مشروطه طلبان نسبت به لزوم انقیاد قدرت و اعمال محدودیت بر دامنه اختیارات حکمران در قانون اساسی مشروطه و متمم آن، مطالب مستندی را تقدیم خوانندگان عزیز کردم و به دلایل شکست مشروطه خواهان و به توپ بسته شدن خانه ملت که ناشی از تجمیع اختیارات بدون قید و شروط در دستان حاکمیت مطلقه فردی قاجار و مبری کردن وی از هرگونه مسولیت پذیری و پاسخگویی در پیشگاه ملت بود، توضیحاتی را تقدیم کردم .

♈️اما مشروطه خواهان ایران علیرغم این بی توجهی تاریخی، مرتکب یک اشتباه ویرانگر و غیرقابل جبران شدند
و با این تصور که دامنه قدرت سلطان، محدود به امور دیوانی، ارتش و اخذ مالیات است، از بازوان قدرت اجتماعی حکمرانی، بویژه جایگاه زعمای حکومتی ونفوذ کرسی نشینان شریعت بر جامعه و افکار عمومی غافل شدند، از همین رو با این باور که روحانیون توجهی به قدرت و مال اندوزی دنیوی ندارند، دستگاه دیانت را نیز با اختیاراتی بسیار وسیع و بدون اعمال هرگونه نظارت و محدودیت، در کنار شاه نشانده و کرسی نشینان شریعت را شریک بلامنازعه حاکمیت قرار دادند و همین اشتباه فاحش، زمینه تداوم استبداد فردی و مطلقه سلطان و رسمیت یافتن استیلای چهره های دینی بر سرنوشت جامعه و ظهور دین دولتی را فراهم کرد.

♈️از همین رو، زعمای حکومتی و قدرت طلب دوران قاجار، در جریان تدوین متمم قانون اساسی که با موافقت و همراهی محمدعلی شاه قاجار و ساده اندیشی مشروطه خواهان صورت گرفت، در نخستین گام، حضور یک هیئت حداقل پنج نفره از علمای تراز اول را به قانون اساسی ومجلس منتخبین ملت تحمیل کردند، در حالی که روحانیون به اصطلاح تراز اول برای حضور در خانه ملت، از کاندیداتوری و کسب آرای ملت معاف شدند و مقرر گردید تا این افراد با معرفی مراجع عظام وارد مجلس شوند و وظیفه نظارت بر مصوبات خانه ملت در خصوص عدم مغایرت با شریعت را بعهده بگیرند، جالبتر اینکه اظهارنظر روحانیون در این خصوص قطعی و غیرقابل تجدیدنظر و اعتراض بود.‼️

♈️از طرفی، دین اسلام و مذهب شیعه در متمم قانون اساسی رسمیت یافت (اصل اول) و تصدی پست وزارت، محدود به مسلمانان شد (اصل ۵۸) و  بدین وسیله در نخستین قانون اساسی مدون ایران، شهروندان به درجات اول، دوم و سوم تقسیم شدند، برهمین اساس شاه و روحانیت بعنوان شهروندان درجه اول، نیازی به کسب رضایت و آرای عمومی برای سلطنت و حضور در مجلس قانونگذاری نداشتند، شهروندان درجه دوم، مسلمان ایرانی الاصل بودند که امکان تصدی مناصبی چون وزارت را داشتند و باورمندان به دیگر ادیان نیز بعنوان شهروندان درجه سوم قلمداد شده و از حق حضور در ارکان حکمرانی محروم شدند.

♈️در ادامه و با نزدیکی صاحبان کرسی شریعت به شاه، منصبی حاکمیتی تحت عنوان "" امام جمعه"" ایجاد شد و داماد شاه قاجار نیز بعنوان نخستین امام جمعه رسمی تاریخ منصوب شد، مطالب دینی به بهانه برخورد با مکتوبات ضاله و مخالف دین، برای نخستین بارمشمول ممیزی از سوی روحانیون شدند،( اصل۲۰) و رسیدگی به دعاوی شرعی مردم کماکان به کرسی نشینان شریعت واگذار شد (اصل۲۷) و مصیبت بارتر از همه انکه سلطنت، ودیعه ای الهی در دستان شاه دانسته شد که منشأ آسمانی دارد (اصل ۳۶) و از همین رو، اصول سلطنت از شمول هرگونه اصلاح و  تغییر در قانون اساسی مستثنی شد و تلاش بسیاری از سوی شرکای دینی سلطنت صورت گرفت تا  به حکمرانی مطلقه فردی قاجار و استیلای روحانیت بر بخش قابل توجهی از جامعه، اعتباری آسمانی، مقدس، فرا زمانی و غیرقابل نظارت اعطا شود. (اصل الحاقی به متمم قانون اساسی مشروطه)

♈️به جرات میتوان گفت که اشتباه مشروطه خواهان در اعطای اختیارات گسترده رسمی و دیوانی به زعمای دینی و ایجاد زمینه بروز دین دولتی، تاثیری عمیق تر و مخرب تر از عدم انقیاد و اعمال محدودیت اختیارات سلطان بر سرنوشت ایران گذاشت و زمینه انسداد مسیر آزادیخواهی و توسعه کشور را در یک مشارکت قانونی فیمابین شاه و صاحبان قدرت و ثروت از یکسو و روحانیونی چون شیخ فضل الله نوری، عبدالله بهبهانی و ظهیرالاسلام از سوی دیگر فراهم کرد .

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝۳ هزار میلیارد تومان درآمد ترکیه از کنسرت خواننده‌های ایرانی در شهریور ۱۴۰۳
بهمن بابازاده
@jomhuriyat

♈️کنسرت خواننده های ایرانی در شهریور ماه در استانبول چه گردش مالی ای دارد؟ قیمت بلیت کنسرت چقدر است و برای یک خانواده دو نفره، هزینه حضور در یک کنسرت به همراه هزینه های جانبی چقدر است؟
ما در این گزارش میدانی، جزء به جزء موارد مالی و هزینه های حضور در یک کنسرت را بررسی کرده ایم.

♈️شهریور ۱۴۰۳ بیش از ده کنسرت در استانبول برگزار میشود و اجراهای کوچک تر و مجلسی تر هم علاوه بر این ده کنسرت بزرگ، در استانبول روی صحنه میرود. کنسرت های بزرگ برای خواننده های ایرانی همچون: معین، شادمهر، ابی، سیاوش قمیشی، شهرام شب پره، مارتیک، اندی، منصور، سندی، کینگ رام و… در بزرگترین سالن های استانبول برگزار خواهد شد و رپ فارسی هم پذیرای مخاطبان چهره هایی چون: آرتا، پوبون، سیجل و لیتو است. تجمیع عدد ظرفیت کل سالن برای این کنسرت ها بین ۴۵  تا ۵۰ هزار نفر است. معین با فروش بالای ده هزار بلیت رکورددار است و شادمهر و ابی و قمیشی نیز ۵ تا ۶ هزار نفر را میزبانی خواهند کرد. رپرها هم در بهترین حالت ۶ هزار مخاطب دارند و با افزودن مخاطبان کنسرت های سندی، منصور، شهرام صولتی، بیژن مرتضوی و… ما با یک عدد ۵۰ هزار نفره مواجه ایم که البته تا روز اجرای برنامه ها قطعا افزایشی بین ۲۰ تا ۳۰ درصد نیز خواهد داشت.  

♈️قیمت گذاری بلیت های کنسرت در استانبول هیچ متر و معیار مشخصی ندارند. حداقل قیمت بلیت از ۱۲۸ دلار آغاز و تا حداکثر ۱۲۰۸ دلار در نوسان است. البته جایگاه های وی آی پی عمدتا با حدود قیمت ۵۰۰ تا ۶۰۰ دلار به فروش میروند و قیمت های بالای ۱۰۰۰ دلار، معدود صندلی هایی هستند که VIP پلاس به حساب می آیند و تعداد بالایی ندارند. با انتخاب میانگین ۳۰۰ دلاری برای هر نفر که تنها برای یک کنسرت به استانبول می آید، برای ۵۰ هزار نفر با عددی حدود ۹۰۰ میلیارد تومان مواجه هستیم که این عدد فقط شامل قیمت بلیت یک نفر برای یک کنسرت است.

♈️ما با بررسی دو سایت مرجع در رزرو تورهای مسافرتی به استانبول که بر اساس تعداد روز استاندار یک هفته ای معرفی میشوند، مثلا از تاریخ ۱۰ تا ۱۷ شهریور ، به قیمت گذاری های ۴۰ میلیون تومانی رسیدیم. دو سایت «علی بابا» و «لست سکند» برای تورهای یک هفته ای آن هم هتل های ۳ و ۴ ستاره (تنها خدمات ترانسفر به هتل و صبحانه) حداقل قیمت ۴۰ میلیون تومانی را ارائه داده اند. این عدد وقتی در تعداد مسافران این کنسرت ها ضرب شود، دو هزار میلیارد تومان عدد مورد نظر!
بله درست خوانده اید. دو هزار میلیارد تومان!

♈️تا اینجای کار و با محاسبه فقط قیمت بلیت برای یک کنسرت و هزینه هتل و پرواز، نزدیک ۳ هزار میلیارد تومان از جیب توریست های ایرانی برای کشور ترکیه درآمدزایی شده است. به این عدد، هزینه های غذا، رفت و آمد بین شهری، خرید، تفریح و … هم اضافه میشود و حالا شما میتوانید با هر ذهنیتی، این عدد را ضرب در همه این هزینه ها کنید و نتیجه نهایی و عدد به دست آمده را در تیتر این گزارش اضافه کنید!

کل بودجه وزارت فرهنگ و ارشاد چقدر است؟

♈️وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعلام افزایش چند برابری بودجه این وزارتخانه در تاریخ شانزدهم تیر ۱۴۰۳ گفته: مجموع بودجه وزارتخانه در سال ۱۴۰۰، ۱۲۰۰ میلیارد تومان بود، امسال در لایحه بودجه امسال  به ۲۰ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرده و در همه بخش‌ها این اتفاق‌ها افتاده است. نقل این گفتگو به این دلیل است که با محاسبه مجموع عدد خرج شده از سوی ایرانی ها در همه کنسرت های شهریور سال ۱۴۰۳، به این نتیجه میرسیم که کل بودجه فرهنگی کشور (که شامل سینما، تئاتر و کلیه حوزه های فرهنگی علاوه بر موسیقی نیز می شود)، تنها هفت برابر هزینه خرج شده در کنسرت های ایرانی در شهریور ۱۴۰۳ در ترکیه است!
#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝«آقای رییس‌جمهور! ما نان‌مان را با گندم می‌پزیم نه با صبر!
غلامرضا علیزاده
@jomhuriyat

👤مسعود پزشکیان:
🔰 [مردم عزیز، سرمایه بزرگ دولت شمایید، توجه و حساسیت شما در انتخاب اعضای کابینه ارزشمند است. بی‌تفاوتی به رفتار سیاستمداران جای خود را به انتقاد داده است. این یعنی ما یک گام به جلو رفته‌ایم.
در مرحله انتخاب و بررسی کابینه از صاحب‌نظرانِ متعددی مشورت گرفتیم و تلاش کردیم با رویکرد وفاق و همدلی، بهترین وضعیت ممکن را با ظرفیت‌های موجود رقم بزنیم.
صبر کنید کابینه کار کند و آن را از روی عملکردش نقد کنید]

♈️جوابیه👇👇👇

♈️جناب پزشکیان! دیرزمانی امیلیانو زاپاتا خطاب به رییس‌جمهور پورفیریو دیاس گفته بود:

«آقای رییس‌جمهور! ما نان‌مان را با گندم می‌پزیم نه با صبر! صبر از حصار و نگهبان قلعه عبور نمی‌کند...» 

♈️این چگونه شور و مشورتی‌ است که داد و فریاد همه اعضای شورای راهبری را درآورده و محسن رنانی را که ۳هفته از نصف‌جهان عزم تهران کرده بود تا شایستگیِ وزرایت را همراه با دیگر دوستانش بررسی کند به فغان واداشته است! دریغ، اگر همین وقت را در بسطام به بست می‌نشست و چله‌نشینی می‌کرد یحتمل عارفی به عارفان سپاهان افزوده می‌شد.

♈️مسعود عزیز! گفته‌اید که جای شعف و خوشوقتی‌ست که بی‌تفاوت نیستیم و رفتار سیاستمداران را نقد می‌کنیم، البته که چنین است و یادمان نرفته که گفته بودی، اگر به وعده‌هایت عمل نکنی و عهد خویش را به‌فراموش بسپاری، رای خود را بازپس بگیریم.

رهنمود داده‌ای که صبر کنیم؟ آیا این وزرای نحیف به لحاظ دانایی و قدرت تدبیر می‌خواهند وزر سنگین مسئولیت تدبیر مُدن را به دوش بکشند؟ وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش یا کشور و بسیاری از وزارتخانه‌های دیگر، چه سنخیتی با شعارهای انتخاباتی‌ات دارند. نقش صالحیِ امیری در ستاد انتخاباتی‌ات چه بود که وزارت گردشگری و میراث فرهنگی را به او هبه کرده‌ای؟ چه شد که در وزارت ورزش، از دادکان به دنیامالی رسیدی تا یک جهان به کام قالیباف شیرین شود‌.

♈️افق دید اقتصاد‌ی‌ات اگر شخصی در سطح نازلِ همتی بود، پس به کدام دلیل طیب‌نیا را به‌عنوان پیش‌قراول سپاه تبلیغاتی‌ات برگزیدی؟ وقتی از همین اکنون قافیه را واداده‌ای و برای به‌دست‌آوردنِ قلوب مدعیان و رقیبان سیاسی، کابینه را چون جگرِ زلیخا بین‌شان تقسیم نموده‌ای، آن‌چنان‌که رئیس ستاد انتخاباتی‌ات را هم شوکه کرده، پس دیگر برای چه‌کسی چشم‌بندی می‌کنی، و درصدد آنی شیرِ چربی‌گرفته‌ی ورزقان را به پنیر تبدیل کرده؛ برچسب لیقوان را رویش بچسبانی و به خلایق بیندازی!!

♈️نه دکتر مسعود عزیز! تو فقط نامه‌ها و خطبه‌های نهج‌البلاغه‌ و غرر و درر را خوانده‌ای، که به دستوراتِ آن‌ها هم عمل نمی‌کنی و دولتت را میان مدعیان کوفه و بصره و مدینه تقسیم کرده‌ای. ای‌کاش در آن ۳‌هفته‌‌ای که محسن رنانی دل از سپاهان کنده بود و در تهران اقامت گزیده بود؛ ازش می‌خواستی ۳-۴ کتاب در حوزه توسعه به شما معرفی کند. محمدفاضلی (مشاور بی‌اعصابت)، پادکست‌های خوبی تو این زمینه تولید کرده و در بک‌گراند یکی از آن‌ها، آهنگ «ممد نبودی ببینی» را هم گنجانده است...!!!

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝در مورد کابینه دکتر پزشکیان پرسیده اند...!

علی مرادی مراغه ای
@jomhuriyat

♈️دوستان مدام از من در مورد کابینه دکتر پزشکیان پرسیده اند حکایتی یادم افتاد:

♈️حمیدیه که قبل از انقلاب نماینده مجلس بود عادت داشت همین که می خواست صحبت از حوزه انتخاباتی خود کند، می‌گفت: آنجاهایِ ما...!
مثلا می گفت در آنجاهایِ ما مردم خیلی فقیرند یا در آنجاهایِ ما کار پیدا نمی‌شود، برای آنجاهای ما باید دولت فکری بکند و از این قبیل...

♈️یک روز دستکش کرکی زیبایی از محل تولد ایشان رسیده و به دست کرده بود وقتی با میر اشرافی نماینده دیگر مجلس روبرو شد میر اشرافی گفت:
به، به، چه دستکش خوبی است، آقای حمیدیه این دستکش را از کجا آوردی؟
حمیدیه هم به سادگی جواب داد: این دستکش مال آنجاهای ماست، از الیافِ آنجاهایِ ما بافته اند، اگر میخواهی، بگویم یک جفت هم برای شما ببافند...!

♈️خلاصه بگویم که کابینه دکتر پزشکیان هم فعلا فردی تازه ندارد همه اش از الیافِ آنجاهای دولتهای قبلی بوده است...

مبر گمان که به پایان رسید کار مغان
هزار باده ناخورده در رگ تاک است


#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️سلام بر ایران زیبا و سرزمین مادری ما، سلام زندگی

♈️ صبح زیبا و دلنشین همراهان گرانقدر جمهوریت بخیر
روز خوب و شادی پیش رو داشته باشید

🔰طبیعت زیبای مخمل‌کوه ، لرستان

#جمهوریت
@jomhuriyat
2024/10/03 04:35:15
Back to Top
HTML Embed Code: