Telegram Web Link
📝📝نهضت ادامه دارد
یدالله_کریمی_پور
@jomhuriyat

♈️دیروز دوم خرداد(۲۲ می) هنگامی که سه کشور بسیار پیشرفته ایرلند، نروژ و اسپانیا، فلسطین را به عنوان کشور به رسمیت شناختند، در اسرائیل(اشغالگر) غوغایی برپاشد شد. بی بی و کابینه اش خشمگینانه سفیران هر سه را فراخوانده و تهدید به کاهش سطح مناسبات شد. ولی خیز و عزم جهانی برای به رسمیت شناختن حداقل حقوق فلسطینی ها، همان گونه که در یادداشت 10 اپریل(۲۴ فروردین) با عنوان: در مسیر تشکیل کشور فلسطینی با جزئیات پیش‌بینی شد، هرگز متوقف نخواهد گردید. به زودی حتی دولت های محافظه‌کاری چونان بریتانیا و استرالیا نیز به این کاروان خواهند پیوست. تا امروز ۸ کشور از ۲۷ دولت اتحادیه اروپایی و در مجموع ۱۴۱ کشور، فلسطین را به عنوان دولت به رسمیت شناخته اند. 

♈️ تداوم محتوم رویکرد رسمیت شناسی، دستکم سه پیامد شگفت خواهد داشت:

🔰۱- تشدید دعوای درونی اسرائیل و در تنگنا قرار گرفتن لیکود و لیکودیسم، همراه با تضعیف شدن دولت تندروی نتانیاهو؛

🔰۲- ناگزیر شدن جمهوری اسلامی و محور مقاومت به تغییر کلان در رویکردشان؛

🔰۳- با پذیرش احتمال کشور فلسطینی بر پایه قراردادهای اسلو ۱ و ۲ و تایید آنها در شورای امنیت، به اغلب احتمال عربستان با کاروانی متشکل از ۱۶ کشور دیگر، اسرائیل را به رسمیت خواهند شناخت.

♈️در صورت پافشاری بی بی بر مواضع تندش، احتمال جدا شدن بنی گانتز و گالانت و شش وزیر دیگر از کابینه جنگی، کم نیست. نتانیاهو قصد دارد با هزینه کرد دستکم ۶ میلیارد، حکومتی نظامی در باریکه غزه مستقر کرده، حمس را نابود و گروگان ها را آزاد و بقای خودش را بدین وسیله تضمین کند. چنین رویکردی در جهان امروز همانقدر ممکن الوقوع است که نابودی اسراییل.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝آیا تعطیلی شنبه به دین مرتبط است؟
محمدرضا یوسفی

@jomhuriyat

♈️ اساسا دین برای هدایت بشر آمده است و ورودی به تعطیلات نداشته است. تنها موردی که می توان در موردش صحبت کرد، وجوب نماز جمعه است که در سوره جمعه آمده که برای نماز جمعه دست از کار بکشید و هنگامی که نماز جمعه تمام شد برای کسب و کار می توانید بروید. بنابراین حتی روزجمعه هم در قرآن توصیه به تعطیلی نشده است.

♈️ تعطیلات امری بر اساس شرایط زمانه  بوده است. به عنوان مثال در دنیای سنتی که ساختار اقتصاد مبتنی بر کشاورزی بوده است. معمولا زمستان ها فاقد کار معین بودند و به اصطلاح امروزی ایام تعطیلات و استراحت محسوب می شد. اما در تابستان ها،  شبانه روز کار می کردند. در نظام صنعتی و به تعبیری دنیای جدید و پس از اعتراضات فراوان کارگری و به رسمیت شناختن حقوق دستمزدبگیران، نظام اداری و صنعتی به تعطیلات یک روز در هفته تن داد. با رشد دنیای توسعه یافته، کاهش ساعات کار روزانه، بحث تعطیلات دو روز در هفته مطرح شد. تعطیلات دو روز در هفته با توجه به کاهش ساعات کاری در نتیجه مبارزات کارگری، نسبت به تعطیلات یک روز در هفته کم هزینه تر و مقرون به صرفه بود.

♈️به عنوان مثال، اگر چهل ساعت در هفته باید کار شود، به جای اینکه پنج روز در هفته را هفت ساعت و یک روز را پنج ساعت و یک روز تعطیل باشد، بهتر است که پنج روز در هفته، روزانه هشت ساعت کار شود و دو روز تعطیل گردد. دو دلیل برای ترجیح تعطیلی دو روز وجود دارد. یکی کاهش هزینه های بنگاه و دوم افزایش نشاط کاری. مطالعات انجام شده  نشان داد که کسانی که دو روز در هفته تعطیل هستند از توازن بیشتری بین کار و زندگی خانوادگی و از نشاط بیشتری نسبت به کسانی که تنها یک روز تعطیل هستند،  برخوردارند.

♈️بنابراین کشورهای توسعه یافته امروزی به مرور به تعطیلات دو روز در هفته یعنی شنبه و یکشنبه رسیدند. بنابراین پشتوانه این قانونگذاری؛ عرف جامعه، مطالعات تجربی، منطق اقتصادی کاهش هزینه ها، بهبود کیفیت نیروی کار و در نهایت رشد اقتصادی بوده است.

♈️ با توجه به نکات فوق، همانطور که دین در مورد ساعات کاری اظهار نظر نکرده است.  به عنوان مثال، بنابر قانون سال۱۳۶۹،  ساعات کار هفتگی ۱۷۶ بوده و بنابر مصوبه جدید ۱۶۰ است، هیچ فقیهی نه در آن زمان و نه در این زمان در مورد ساعات کاری اظهار نکرده نکرده است.

♈️ اما در مورد مباحث امروز در ایران، با توجه به کاهش ساعات کاری از ۱۷۶ ساعت به ۱۶۰ ساعت در ماه، به دلیل کاهش هزینه های اداری و بنگاه های اقتصادی و همچنین احتمال افزایش نشاط کاری، ترجیح با تعطیلات دو روز در هفته است تا از این طریق بهبود بهره وری نیروی کار، رشد اقتصادی میسور گردد. امروزه به جز معدودی از کشورها مانند جیبوتی، سومالی و نپال که همگی جزء عقب مانده ترین کشورهای جهانند، سایر کشورها، دو روز تعطیل هستند. این در حالی است که در برخی از کشورهای پیشرفته، بحث از تعطیلات سه روزه است.

♈️ به عبارت دیگر اینها از اموری است که برحسب عرف و مصالح جامعه تصمیم گرفته می شود. مگر اینکه بر یکی از عناوین فقهی محرم تطبیق داده شود که در نتیجه مشمول یکی از احکام شود که در مورد تعطیلی روزهای کاری چنین چیزی نیست.

♈️ آنچه امروز مورد بحث در مورد تعطیلی شنبه یا پنج شنبه است. منطق اقتصادی یادشده، ترجیح را به شنبه می دهد. زیرا امروز در معظم کشورهای دنیا روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل است. مراودات اقتصادی نیازمند هر چه بیشتر هماهنگ تر شدن با دنیای خارج است. به همین دلیل بسیاری از کشورهای مسلمان نیز علاوه بر تعطیلی مرسوم جمعه در میان مسلمانان، شنبه را نیز تعطیل کرده اند. در حالی که اگر پنج شنبه تعطیل شود، تنها امکان سه روز مروادت با دنیای بیرون وجود دارد.
https://andishehma.com/21772-2/
#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝قالیباف و مخبر، قانونا می‌توانند کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ شوند؟

محمدهادی جعفرپور،. وکیل دادگستری روزنامه هم‌میهن نوشت
:
@jomhuriyat
♈️راجع به موقعیت حقوقی معاون اول ریاست‌جمهوری این پرسش مطرح شده که چون وی بنا بر مفاد اصل۱۳۱ می‌بایست ترتیبی دهد تا ظرف ۵۰روز رئیس‌جمهور انتخاب شود، آیا خودشان نمی‌تواند نامزد انتخابات شود؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت: در دانش حقوق عمومی-سیاسی از اصل ۱۳۱قانون اساسی تحت عنوان «کفالت ریاست‌جمهوری» یاد شده است.

♈️بنا بر قاعده کلی، کفیل واجد تمامی اختیاراتی است که شخص اصیل داراست؛ مگر صلاحیت‌ها و اختیارات شخصی و ذاتی که پرداختن به این اوصاف ارتباطی به مسئله کفالت ریاست‌جمهوری بنا بر اصل مذکور ندارد.

♈️همانطور که رئیس‌جمهور پس از پایان دوره‌ی اول ریاست‌جمهوری می‌تواند  برای دور دوم  نامزد شود، کفیل وی نیز واجد چنین حقی است.
نکته دیگری که قابل بررسی است، موقعیت رئیس فعلی مجلس یازدهم در این شورا با توجه به پایان دوره چهارساله‌ی مجلس یازدهم است. اصل شصت‌وپنجم قانون اساسی مقرر می‌کند: پس از برگزاری انتخابات جلسات مجلس با حضور دوسوم مجموع نمایندگان رسمیت می‌یابد... لذا بنا بر ماده۹۹ قانون انتخابات مجلس پس از صدور اعتبارنامه دوسوم مجموع نمایندگان، معاونت قوانین مجلس مراتب را به منظور فراهم نمودن مقدمات افتتاح مجلس به اطلاع وزیر کشور می‌رساند، سپس وزیر کشور بنا بر ماده۱۰۰این قانون از منتخبین دعوت می‌کند تا ظرف ۵روز در مجلس حاضر شوند و سپس مستند به ماده۱۰۱با نطق وزیر کشور راجع به گزارش انتخابات مجلس رسمیت می‌یابد.

♈️توجه به مقررات یادشده و نظر به اینکه در زمان تشکیل شورای مورد اشاره در اصل۱۳۱رئیس قوه مقننه دارای مسئولیت در این رکن از ارکان حاکمیت است، عضویت رییس مجلس در این شورا منطبق بر قانون بوده و هیچ خللی بر آن وارد نیست.

🔰متن کامل:
https://hammihanonline.ir/fa/tiny/news-16520
#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰 به رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط سه کشور اروپایی چه نتایجی را به همراه خواهد داشت؟

♈️ روزنامه الاهرام مصر با اشاره به تصمیم به رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط سه کشور اسپانیا، نروژ و ایرلند نوشت:

♈️ نخستین نتایج این تصمیم آن است که آغازی برای پیروی دیگر کشورها از چنین تصمیمی است و نتیجه دوم این است که این تصمیم رسوایی افراط گرایی، خشونت و وحشی گری اسرائیل علیه مردم اسرائیل است.

♈️ نتیجه سوم نیز این است که این به رسمیت شناختن و به رسمیت شناختن های پس از آن، به از سرگیری تلاش های متوقف شده برای برقراری صلح عادلانه و فراگیر کمک خواهد کرد و نتیجه چهارم نیز این است که می تواند کشتارهای روزانه و نسل کشی ارتش اسرائیل در غزه را متوقف کرده، دولت آمریکا را به بازنگری در حمایت بدون قید و شرط از دولت اسرائیل وادار کند./شفقنا
_
#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰شرح حادثه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور از زبان رئیس دفتر رئیس‌جمهور

ناصر دانشفر

♈️من تخصصی در مخابرات و شنود ندارم و نمی‌دانم آیا اینگونه رخدادها که در فیلم‌های سینمایی به تکرار دیده‌ایم تا چه اندازه با واقعیت انطباق و همخوانی دارد.

♈️آری بارها و بارها در سینما و تلویزیون مشاهده کرده‌ایم که پلیس برای جانمایی دزدان و افراد گروگان‌گیر، روی تماس با عاملان اینگونه اعمال مجرمانه حساب بسیاری باز می‌کنند. فراوان اتفاق افتاده که بزهکاران با استفاده از همین شیوه به دام افتاده‌اند.

♈️حالا به فرض درستی این مقدمات و با توجه به روایت رئیس‌دفتر آقای رئیس‌جمهور, من که نمی‌توانم هضم کنم که چطور سه ساعت تمام، کانال ارتباطی نظام با یکی از آسیب‌دیدگان برقرار بوده و حضرات مدعی علم اول و آخر دنیا، نتوانسته‌اند محل سقوط را مشخص کنند و به ناچار سراغ استفاده از تکنولوژی بروز کشور همسایه رفته‌اند؟

♈️اگر این صغری و کبرای من درست باشد، یکی به من توضیح دهد که چرا از این راهکار عهد عتیق بهره نگرفته و حالا باید در بارهٔ توانایی پهباد‌های خود و پهباد آکینجی رطب و یابس به هم ببافند.

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰صدای کمتر شنیده شده احمد كاظمى از نخستین پیام بی‌سیم به قرارگاه فتح، هنگام ورود رزمندگان به خرمشهر‏: "آقا میگم من تو شهرم"

♻️فتح غرور آمیز خرمشهر گرامی باد
یاد و خاطره همه رزمندگان و شهدای این عملیات تا ابد جاودانه
#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝تاملی کوتاه درمرگ ناباورانه و پر از ابهام ابراهیم رئیسی

محمدجواد مظفر

@jomhuriyat

♈️امروز دوم خرداد ۱۴۰۳، دقیقا ۲۷ سال پس از دوم خرداد ۱۳۷۶، روزی که مردم ایران خصوصاً نسل جوان با چه شور و شوقی پای صندوق‌های رأی رفتند و با انتخاب «سید محمد خاتمی» طرحی نو در اداره کشور را طلب کردند.

♈️ و چه بگویم از بازی زمانه که در چنین روزی از قضای روزگار، مردم شاهد و ناظر تشییع پیکر رئیس‌جمهور، وزیر خارجه و همراهانش باشند که در جریان سقوط بالگرد، جان خود را از دست داده‌اند.

♈️ جوانان ۱۸ تا ۲۵ ساله دوم خرداد ۷۶ که موتور محرک اصلی این تحول و دگرگونی بودند، امروز ۴۵ تا ۵۲ ساله هستند و در این سال‌ها چه تحولات و حوادثی را که نظاره کرده‌اند و چه امیدها و آرزوهای آنان که در بستر تحولات سیاسی این سال‌ها به‌گونه‌ای دیگر رقم خورده‌است.

♈️ در طی این سال‌ها دو رئیس‌جمهور به‌گونه‌ای ناباورانه و پرسش‌برانگیز جان خود را از دست داده‌اند. سه رئیس‌جمهور به انزوا کشیده شدند و از سوی حاکمیت بعضاً ممنوع‌التصویر و بی‌صلاحیت برای پذیرش هرگونه مسولیتی شده‌اند.

♈️یک نخست وزیر و یک رئیس مجلس ۱۴ سال است که در حصر به سر می‌برند و مردم ایران به زندگی که چه عرض کنم به زنده بودن خود ادامه می‌دهند.

♈️ وا اسفا! چه زمانی قرار است از این درهم تنیدگی مرگ و زندگی بیاموزیم؟!
آیا نباید ازسوی حاکمیت روزنه‌ای برای همدلی و وحدت ملی گشوده شود؟

♈️ یا به قول فرخی یزدی باید گفت:
«زندگی کردن من مردن تدریجی بود / آنچه جان کند تنم عمرحسابش کردم»؟

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝چالش‌های اقتصادی آموزش در میان طبقه متوسط
🔰رویاهای بر باد رفته

مولود پاکروان

@jomhuriyat
♈️وی در تازه‌ترین شماره «تجارت فردا» طی مقاله‌ای به چالش‌های آموزش در میان طبقه متوسط پرداخته و استدلال کرده است که، در روزگار دشوار رکود و تورم به نظر می‌رسد طبقه متوسط ایران به زودی توان بالا رفتن از نردبان آموزش و رشد را از دست خواهد داد.
چکیده آن مقاله را می‌خوانید:

♈️در شرایط اقتصادی این روزها، طبقه متوسط با چشم‌انداز چالش‌برانگیزی برای تامین هزینه‌های زندگی روبه‌رو است. روزگاری که طبقه متوسط می‌توانست از برخی کالاهای لوکس بهره‌مند شود سپری شده و بار مالی تورم، بسیاری از رویاهای این طبقه را که زمانی به راحتی قابل دستیابی بود، به باد داده است. آموزش هم اندک‌اندک به این رویاهای دوردست می‌پیوندد.

♈️تا همین چندی پیش، به‌رغم تورم، پویایی اقتصاد سبب می‌شد خانوار طبقه متوسط جامعه بتواند بخش قابل توجهی از درآمد خود را به آموزش فرزندانش اختصاص دهد. حالا اما، در حالی که هزینه‌های اساسی زندگی مانند مسکن و غذا سر به فلک کشیده، رکوردزنی تورم ماهانه آموزش هم زنگ خطر دیگری را برای این طبقه به صدا درآورده است.

♈️کافی است نگاهی به شهریه مدارس غیرانتفاعی، کلاس‌های ورزش و زبان و موسیقی بیندازید و برچسب قیمت لوازم‌التحریر و کتاب‌های درسی و لباس‌های ورزشی را بخوانید؛ به سادگی درخواهید یافت که آموزش هم از تندباد تورم در امان نمانده است.

♈️ هزینه آموزش نه‌تنها به بار مالی خانوار تبدیل شده که در حال شکل دادن به هنجارهای جدیدی در حوزه آموزش است. بسیاری از خانواده‌های طبقه متوسط حالا با انتخاب‌های سختی روبه‌رو هستند: آیا می‌توانیم از پس شهریه مدارس غیرانتفاعی بربیاییم؟ و آیا با افت قابل توجه کیفیت دانشگاه‌ها و فرصت‌های شغلی اندک در بازار، تحصیل در دانشگاه ارزش هزینه کردن دارد؟

♈️خانوارهای کم‌درآمد اغلب نیازهای اقتصادی ضروری را به آموزش ترجیح می‌دهند و به همین دلیل ممکن است فرزندان آنها برای کار یا کمک به درآمد خانواده، ناچار به ترک تحصیل شوند. این وضعیت در خانوارهای طبقه متوسط اندکی متفاوت است. افزایش هزینه آموزش در این طبقه ممکن است سبب شود خانواده دسترسی فرزندان خود به آموزش باکیفیت را محدود کند.

♈️تجربه‌های جهان در دوره‌های رکود و تورم نشان داده افت کیفیت آموزش به دلیل فشار اقتصادی می‌تواند چشم‌انداز آینده طبقه متوسط را به شیوه‌های مختلف غبارآلود کند. سرخوردگی و ناامیدی ره‌آورد دیگر این روند است. زمانی که کیفیت آموزش کاهش پیدا کند، والدین ممکن است سرخورده شوند و ایمان خود را به سیستم آموزشی از دست بدهند.

♈️کیفیت آموزش نقش مهمی در تجهیز افراد به مهارت‌ها و دانش مورد نیاز برای بازار کار ایفا می‌کند. حذف آموزش باکیفیت سبب می‌شود دانش‌آموزان با مهارت‌های ناکافی فارغ‌التحصیل شوند که با خواسته‌های بازار کار همخوانی ندارد. این شکاف مهارتی می‌تواند فرصت‌های شغلی آنها را محدود کند و به مشاغل کم‌درآمد یا بیکاری منجر شود.

♈️کاهش کیفیت آموزش می‌تواند به انتقال بین‌نسلی محرومیت‌ها دامن بزند. وقتی کودکان طبقات محروم یا متوسط، آموزش را با کیفیت پایین‌تری دریافت می‌کنند، احتمال بیشتری وجود دارد که در بزرگسالی هم با چالش‌های اجتماعی-اقتصادی مواجه شوند. این روند، چرخه‌ای از فقر و فرصت‌های محدود را در میان نسل‌ها تداوم می‌بخشد و رهایی خانواده‌ها از مشکلات اجتماعی-اقتصادی را دشوار می‌کند.

🔰منبع: تجارت فردا، شماره ۵۴۶

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰ذبح اخلاق توسط مدعیانش!

حبیب رمضانخانی


♈️احمدی نژاد روز بعد از حادثه سقوط بالگرد، با لباس سفید در افتتاحیه خبرگان حاضر و آمنه سادات ذبیح پور هم به روال نواختن مخالفان، احمدی نژاد را نیز می نوازد که در ادامه به وقیح ترین حالت از جانب یاران او پاسخ می گیرد!

🔰در رابطه با این تقابل:

♈️۱. خانم آمنه سادات! چطور سال ها احمدی نژاد و دارو دسته اش، با ۸۰۰ میلیارد دلار درآمد نفتی، وقتی تحریم، فساد و رانت و... را بسترسازی و کشور را به این فلاکت رساندند و شما سر سفره بودید، اعلام بیزاری نکردید و حالا که از مدار شما خارج شده، از او بیزارید؟

♈️۲. آمنه سادات به خیال نواختن مخالفان که امکان و تریبونی برای دفاع ندارند و بیشتر حریم اخلاقی را رعایت می کنند، این اشتباه محاسباتی را انجام و به جنگ بهاری ها رفت و اینگونه پاسخ گرفت!

♈️۳. نحوه و ادبیات پاسخ گویی یاران احمدی نژاد، بار دیگر نشان داد، برای این جماعت، اخلاق و دین صرفا ابزاری در جهت منافع و قدرت بوده و مردم محلی از توجه نیستند که اگر بودند، این لیست ادعایی مفسدان و افشاگری ها در زمان خود منتشر می شد نه به وقت تسویه حساب و‌ جنگ قدرت!

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰خرمشهر، بخارای بی دفاع بود در برابر لشکر چنگیز

قاسم خرمی


♈️فتح خرمشهر واقعه، واقعا بزرگی بود. بزرگ بود به این خاطر که یک ملتِ در معرض هجوم و شکست، ناگهان به خود آمد و ایستاد و ماند.
مردم متفرق و مایوس و زخم خورده ای که در اغلب جنگ ها شکست خورده بودند، در سوم خرداد 1361 این بار در کنار هم و در یک نبرد سرنوشت ساز، پیروز شدند.
ما اگر ما باشیم، هنوز هم می توانیم پیروز شویم   و پیروز باشیم

♈️خرمشهر فقط یک شهر نبود. نماد « ایران» مجروح و پر غرور  بود. بخارای  بی دفاع بود در مقابل لشکر چنگیز مغول ، خوارزم بود در محاصره تیمور گورکانی، كرمان بود در چنگال محمدخان قاجار، استالینگراد بود در برابر ارتش هیتلر

♈️ اغلب ما در زندگی شخصی برای بودن و یا بهتر بودن و نشکستن فقط به یک پیروزی کوچک نیاز داریم. فقط  یک پیروزی کوچک و نمادین…؛ پیروزی در خرمشهر اما فتح الفتوح بود. ایران برای ایران ماندن به آن پیروزی بزرگ نیاز داشت

♈️یاد همه آنهایی که در خرمشهر جنگیدند و به خاک افتادند و دیواری مقابل دشمنان ایران شدند، گرامی باد

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝سکته دوم اروپا نزدیک است؟
@jomhuriyat

♈️اقتصاد اروپا ممکن است دوباره وضعیتی بحرانی پیدا کند. قاره سبز در شرایطی آرام‌آرام از شوک ناشی از جنگ اوکراین خارج می‌شود که خطر گسترش جنگ و افزایش تنش در سطح اروپا این بخش از جهان را تهدید می‌کند. ترور نخست‌وزیر اسلواکی می‌تواند به مثابه سکته دوم اقتصاد اروپا باشد.

♈️دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهور سابق روسیه و پیش‌بینی‌کننده جنگ جهانی سوم، هیچ تردیدی در مقایسه قاتل احتمالی رابرت فیکو، نخست‌وزیر اسلواکی با مرد جوانی که آتش جنگ جهانی اول را در اروپا آغاز کرد، نداشت.

♈️به نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، مدودف در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: فردی که به فیکو، یک رهبر ملی‌گرا که طرفدار روابط دوستانه با روسیه است، شلیک کرد، نسخه‌ای از گاوریلو پرینسیپ بود.»

♈️پرنسیپ، ملی‌گرای ۱۹ساله صرب بوسنی بود که با ترور آرشیدوک فرانتس فردیناند در سارایوو در ۲۸ ژوئن ۱۹۱۴، کلید جنگ جهانی اول را زد؛ جنگی که چرچیل آن را «سخت‌ترین، بی‌رحمانه‌ترین» همه جنگ‌ها خواند. از بسیاری جهات این یک حمله وحشیانه بود.

♈️امپراتوری‌هایی که بین سال‌های ۱۹۱۴ و ۱۹۱۸ در اروپا شکل گرفت، مدت‌هاست که از بین رفته است، همان‌طور که اروپای دیگری جایگزین آن شد و آشویتس را خلق کرد.

♈️به جای آنها، اتحادیه اروپا متشکل از ۲۷عضو، از جمله اسلواکی، با زحمت ساخته شده است، با هدف اصلی غیرممکن کردن جنگ در قاره‌ای که مدت‌ها ویران شده است.

♈️با این حال، در حالی که تنها سه هفته به برگزاری انتخابات پارلمان اروپا باقی مانده است، نشانه‌هایی شوم فراتر از افزایش خشونت تیراندازی به فیکو وجود دارد که وضعیت وی همچنان وخیم است./بلومبرگ

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰سلام بر آنهایی که رفتند تا بمانند و نماندند تا بمیرند.

♈️فرارسیدن سوم خرداد سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر در سال ۱۳۶۱ بعد از ۵۷۶ روز اشغال ارتش بعثی عراق و روز مقاومت و پیروزی گرامی باد.🌹

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰سرنوشت کشورها پس از مرگ­ ناگهانی رییس جمهور

♻️بیش از یک‌صد نفر از روسای جمهور در کشورهای مختلف جهان طی یک قرن گذشته، پیش از پایان ماموریت خود در دفتر ریاست‌جمهوری، از دنیا رفته‌اند. سرنوشت سیاست و اقتصاد در این کشورها چگونه بوده است؟

♻️به گزارش اکوایران، مرگ روسای جمهور ممکن است به صورت کوتاه‌مدت آشوب و بحران سیاسی و اقتصادی ایجاد کند. تجربه کشورها به چه صورت بوده است؟

♻️نسیم بنایی از سرنوشت اقتصاد و سیاست کشورها پس از مرگ ناگهانی روسای جمهورشان می‌گوید.

#رستاک_ایران
❇️ @Rastak_iran
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♈️ سلام بر ایران زیبا و سرزمین مادری ما
♈️ صبح زیبا و بهاری اعضای خانواده جمهوریت بخیر
آدینه خوب و شادی پیش رو داشته باشید

🔰 کردستان زیبا روستای پالنگان

🌹افرادی که باما هم عقیده
هستند
#آرامش
وافرادیکه مخالف ماهستند
به ما 
#دانش میدهند

🌹آدمی برای لذت بردن از
زندگی به
#آرامش نیاز دارد
و برای چگونه زندگی کردن به
#دانش

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ کارشناس صدا و سیما: شورای نگهبان کار بسیار خوبی کرد که رقبای ابراهیم رئیسی را در انتخابات ۱۴۰۰ رد صلاحیت کرد و الان هم باید این اتفاق بیفتد‼️

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰 سه تن، دو پا،
یک وطن

♈️به یاد قهرمانانی که خرمشهر را از عراقی‌ها پس گرفتند

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝آیا همان تحریم‌هایی که ابراهیم رئیسی بی اثر می‌پنداشت، جان او را گرفت؟
@jomhuriyat

♈️ابراهیم رئيسی بر این باور بود که «ایران تحریم‌‌ناپذیر است»، باوری که بسیاری به آن به دیده تردید می‌نگرند. گمانه‌زنی‌ها از دلایل سقوط بالگرد حامل وی عمدتا بدی آب و هوا و تئوری‌های توطئه داخلی و خارجی را شامل می‌شود، برخی اما تحریم‌ها را هم بی‌اثر نمی‌دانند،از جمله محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه سابق.

♈️فرضیه محمد جواد ظریف در مورد تحریم‌هایی که به قیمت جان ابراهیم رئیسی تمام شده است، از طرف سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه هم تکرار شد که گفتند کشورهای تحت تحریم آمریکا «قطعات یدکی و تجهیزات آمریکایی، از جمله برای حمل و نقل هوایی» را دریافت نمی کنند.یورونیوز

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝سیگنال تحولات را دریافت کنید؛
حکومت ایران سیگنال حوادث و فجایع را دریافت نمی‌کند!!

رستم شجاعی مقدم، ۱۴۰۳/۳/۴
@jomhuriyat

♈️حادثه‌ها در جهان هستی یکی از پیشرانه های تحولات طبیعی و متعاقب آن تغییرات در شرایط زیستی و انسانی هستند.

♈️آنچه ویژگی جهان مادی است حادثه است که از موقعیت تا ماهیت را بی‌فتور متحول می‌کند و انسان ضعیف در این منظومه بی‌نظم جز بر خرد و اندیشه خود نمی‌تواند تکیه کند.

♈️جامعه بشری، تمدن، فرهنگ و هر گونه ساختار انسان ساخته مانند حکومت‌ها فقط و فقط تا زمانی پابرجا خواهند ماند که در مقابل حوادث و تحولات عاقلانه چاره اندیشی کنند و عملا قادر باشند که نقشه‌های چاره‌ساز را اجرا نمایند.
چه بسا نیرومندترین جانداران روی زمین قبل از همه منسوخ و منقرض شده باشد چرا که از عقلانیت چاره اندیشانه محروم بوده‌اند.

♈️آنچه برای امروز که عصر ارتباطات و تحولات عاقلانه و خردپایه در همه زمینه‌ها است، ضرورت تغییر پذیری سریع و دریافت فوری سیگنال حوادث را تشدید کرده است این است که واماندگی از جهان در حال رشد و حرکت دقیقا مساوی نابودن و مرگ است چراکه جامعه یا حکومت وامانده همه نقشهای جهانی خود را واگذار کرده است، دیگران برای او تصمیم میگیرند، قلمرو ظاهری او زمین بازی عوامل دانا شده دیگری است، بودن در جهان متحول بدون فهم تغییرات همانا پناه گرفتن در جزیره‌ توهم خویش است.

♈️حوادث و تصادفات هم سیگنال میفرستند بلکه سخن میگویند و گاهی حتی فریاد میزنند که هان بیراهه میروید، توقف کنید و‌ بیندیشید، به راه برگردید و گامها را حساب شده و از نو بردارید!

♈️سیگنال تحولات را دریافت کنید!

#جمهوریت
@jomhuriyat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♈️ وضعیت ابر بحران مسکن در ایرلن

🔰 یک جوان ایرانی در چند سالگی صاحب مسکن می‌شود؟!

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝حاکمیت یکدست نظام بعد از رئیسی حفظ می‌شود!

علی نظری
@jomhuriyat

♈️هشتمین رئیس جمهور ایران در حرم امام رضا به خاک سپرده شد.
از روز شنبه فعالیت‌های انتخاباتی گروه‌های سیاسی برای تصاحب دولت چهاردهم آغاز می‌شود.
روندی که نظام برای یکدست سازی قوای سه گانه از سال ۱۳۹۸ در انتخابات مجلس یازدهم استارت زده است،همچنان تداوم می‌یابد!

♈️اکنون سه قوه مدیریت کشور در دست کسانی است که بیشترین همراهی و همسویی با رأس هرم نظام جمهوری اسلامی را دارند.
معتدلین، اصلاح‌طلبان و کلیه گروه‌هایی که با مشی سیاسی رهبری زاویه دارند باید بپذیرند که  هیچ شانسی برای کسب کرسی‌های قدرت در قوای سه گانه ندارند!

♈️از این رو باید به صراحت گفت، نظام سیاسی مستقر، پیاده شدگان از قطار قدرت مانند اصلاح‌طلبان، اعتدالیون و اصولگرایان معتدل را در مستطیل سبز وارد بازی نمی کنند!
قاطبه اکثریت ملت در این برهه از روی سکوهای استادیوم فقط ناظر و تماشاگر بازی‌ها باشند. همانطور که در انتخابات مجالس یازدهم و دوازدهم و همچنین انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ طیف های گسترده مردم فقط تماشاگر بودند!

♈️رهبری در نخستین واکنش بعد از حادثه سقوط بالگرد هم با صراحت اعلام کرد هیچ گونه اختلالی در کار اداره کشور بوجود نخواهد آمد!
انتخابات روز هشتم تیر ۱۴۰۳ به مثابه یک مسابقه داخلی بین اصولگرایانِ همسو با رهبری خواهد بود.

♈️اینک که رئیسی با نثار جانش از قطار قدرت پیاده شد،پر واضح است افرادی چون قالیباف یا مخبر به عنوان خلف مرحوم رئیسی در کاخ پاستور مستقر خواهند شد.
از سوی دیگر در انتخابات حداقلی مثل ۱۴۰۰ همان کسی بعنوان رئیس جمهور از صندوق بیرون می‌آید که تابع محض باشد.

♈️به اعتقاد اینجانب نظام سیاسی فعلی هرگز مایل به برگزاری انتخابات حداکثری و رقابتی نیست.
زیرا تجربه انتخابات رقابتی در چهار دهه گذشته نشان داده است، افرادی در چنین شرایطی از صندوق بیرون می‌آیند که نظیر خاتمی و روحانی با رهبری اختلاف نظر داشته اند!

♈️در خاتمه باید گفت،انتخابات روز جمعه ۸ تیر ۱۴۰۳ بقول اهالی فوتبال، یک مسابقه دوستانه و داخلی بین معتمدان نظام است. قشر خاکستری و همه گروه‌های سیاسی غیر همسو با نظام در این مسابقه خاص می‌توانند بعنوان تماشاگر به تشویق تیم مورد نظر حاکمیت بپردازند!

#جمهوریت
@jomhuriyat
2024/10/01 07:26:51
Back to Top
HTML Embed Code: