Telegram Web Link
Forwarded from اتچ بات
#رابطه_نامشروع_میان_زوجین

@jenab_vakill

✴️شاید برخی تصور كنند وجود رابطه زوجیت میان همسران به آنها اجازه می‌دهد تا در ملاءعام به یكدیگر به شكلی غیرطبیعی ابراز محبت كنند.

🔸در #ماده_638_قانون_مجازات_اسلامی در ارتباط با جرایم و اعمال منافی عفت آمده است:

هر كس علنا در انظار و اماكن عمومی ‌و معابر تظاهر به عمل حرامی ‌نماید، این كار او مجازات دارد و به حبس از 10 روز تا دو ماه یا تا 74 ضربه شلاق محكوم می‌شود،
و در صورتی كه مرتكب عملی شود كه نفس عمل دچار كیفر نمی‌باشد مثل روبوسی زن و شوهر ولی عفت عمومی‌ را جریحه‌دار نماید، فقط به حبس از 10 روز تا دو ماه یا تا 74 ضربه شلاق محكوم می‌شود.

بهتر است بدانید روابط زن و شوهر در خارج از چارچوب حریم منزل، از نظر قانون قبیح و جرم است.


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️عقد عاریه

@jenab_vakill


تعریف عقد عاریه در ماده 635 قانون مدنی آمده است . بر اساس این ماده " عاریه عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین به طرف دیگر اجازه می دهد که از عین مال او مجانا منتفع شود . عاریه دهنده را معیر و عاریه گیرنده را مستعیر گویند " بنابراین با توجه به این ماده عاریه قراردادی است بین عاریه دهنده ( معیر ) یا عاریه گیرنده ( مستعیر ) که با توجه به آن معیر به مستعیر اجازه می دهد که از مال او به طور رایگان استفاده کند .

🔖خصوصیات عقد عاریه

در قرارداد عاریه مالکیت شیء انتقال نمی یابد؛ بلکه صرفا اجازه‌ی بهره‌مندی و استفاده داده می‌شود.

به علاوه در این قرارداد اصل آن میباشد که طرف بدون پرداخت مبلغی و به‌صورت مجانی از شیء و مال استفاده کند. اما عاریه ‌دهنده می‌تواند شرط کند که مبلغی یا مابازایی به او پرداخت شود. مال مورد عاریه باید پس از استفاده و بهره‌گیری قابل باقی‌ماندن باشد و از بین نرود.

🔸به عنوان مثال نمی‌توان خوراکی را برای خوردن به عنوان عاریه به دیگری داد، زیرا با خوردن آن، مال از بین می‌رود. درحالی که می‌توان خوراکی را برای نمایش دادن در فروشگاه به عاریه داد. به عبارت دیگر، مالی را می‌توان به عاریه داد که با استفاده‌، عینِ مال باقی بماند .

🔸ماده ۶۳۸ قانون مدنی
عاریه عقدی است جائز و به موت هر یک از طرفین منفسخ میشود.

https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️اسنپ‌ فود هک اطلاعات خود را تایید کرد


@jenab_vakill


🔸یک گروه هکری که تابستان امسال تپسی را هک کرده بود دیشب مدعی شد اطلاعات بیش از ۲۰ میلیون کاربر و ۸۸۰ میلیون سفارش اسنپ‌فود را به‌دست آورده است.

🔸حالا اسنپ‌فود با تأیید این خبر اعلام کرده:

مسئولیت این اتفاق را می‌پذیریم. درحال بررسی دقیق موضوع هستیم.
از طریق مذاکره با هکرها تمام تلاش خود را برای جلوگیری از انتشار اطلاعات کاربران انجام خواهیم داد.


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️ رجوع از مهریه چیست؟

@jenab_vakill


زوجه ممکن است به دلایل مختلف مهریه یا همان حق مالی اش را به زوج ببخشد چون نسبت به آن مالکیت مطلق دارد اما در بعضی مواقع هم ممکن است از این کار خودش پشیمان شود و دنبال راهی باشد تا بتواند به آن چه بخشیده رجوع کند . اگر زوجه بتواند دوباره مالک مهریه بشود که قبلا آن را بخشیده بود ، به این اتفاق رجوع به مهریه بخشیده شده می گویند .

به طور کلی مهریه به سه صورت به زوج بخشیده می شود که عبارت است از :

🔸بخشیدن مهریه به صورت هبه غیرمعوض .

🔸بخشیدن مهریه به صورت هبه معوض .

🔸بخشیدن مهریه به صورت ابراء .

🔸"هبه غیرمعوض" یعنی؛ این که زن بدون هیچ چشم داشتی و بدون این که در مقابل بخشیدن مهریه اش چیزی از شوهرش گرفته باشد مهریه اش را به او می بخشد .

🔸"هبه معوض "یعنی؛ بخشیدن مهریه در مقابل چیزی که می تواند آن چیز ، انجام دادن یا انجام ندادن کاری باشد ، مثلا زوجه در عوض موافقت زوج با طلاق ، تمام یا قسمتی از مهریه خود را می بخشد که طلاق خلع یکی از این نوع بخشش مهریه است .

🔸در " طلاق خلع " زن در مقابل دادن مالی به شوهر که معادل یا بیشتر از مهریه است رضایت شوهر به طلاق را دریافت می کند اما اگر پشیمان شود در مدت عده می تواند به آن چه به شوهر بخشیده رجوع کند و در عوض شوهر هم حق رجوع به زن را خواهد داشت . اما ابراء آن است که زن ذمه شوهر را نسبت به مهریه ساقط کند . یعنی بگوید چیزی از حق من بعنوان مهریه به گردن تو نیست و بریء الذمه هستی (اسقاط دین) که در این صورت دیگر زن هیچ حقی نسبت به مهریه و بازگشت
به آن نخواهد داشت .


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from Lawyer⚖
✴️ جزئیات اینترنت هدیه دولت: ۵ گیگ اینترنت بین‌الملل برای هر نفر


@jenab_vakill


🔸زارع‌پور، وزیر ارتباطات گفت: «فعال‌سازی اینترنت رایگان هدیه دولت برای مردم در قالب ۱۰ گیگا بایت اینترنت داخلی (معادل پنج گیگا بایت اینترنت بین الملل) بر روی یکی از سیم‌کارت‌های هر فرد به انتخاب خود او انجام می‌شود. کاربران می‌توانند با مراجعه به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به آدرس my.gov.ir از این هدیه بهره‌مند شوند.»

🔸زارع‌پور دیروز گفته بود بسته طراحی شده به گونه‌ای است که بخش اصلی نیاز مردم به اینترنت تا پایان سال را تامین می‌کند.


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from Lawyer⚖
✴️ امکان شرکت سربازان و دانشجویان در آزمون اسفندماه مرکز وکلای قوه قضاییه


@jenab_vakill


به گفته حسن عبدلیان‌پور دانشجویان ترم آخر که تا ۳۱ شهریور سال ۱۴۰۳ فارغ‌التحصیل شوند و سربازانی که تا همان تاریخ کارت پایان خدمت خود را دریافت کنند می‌توانند در آزمون اسفندماه مرکز وکلای قوه قضاییه شرکت کنند

https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️ آیا برای ازدواج دوم مرد ، اجازه زن اول لازم است یا خیر؟

@jenab_vakill


باید گفت، قانون گذار، در هیچ یک از قوانین خود، شرط صحت ازدواج مجدد مردان را اذن همسر اول ندانسته و این بدان معنا است که حتی اگر مرد، بدون اذن همسر اول، اقدام به ازدواج مجدد کند، مساله ای از حیث بطلان یا عدم نفوذ ازدواج مجدد، متوجه او نخواهد شد.

🔸اما، چنانچه مردی بدون اذن همسر اول خود ازدواج کند، این حق قانونی به همسر او داده خواهد شد که بتواند، به واسطه عسر و حرج ناشی از این امر، از همسر خود، طلاق بگیرد، بدون اینکه برای این جدایی، نیاز به اذن مرد داشته باشد؛ صرفا کافی است که زن، دادخواست صدور حکم طلاق به واسطه عسر و حرج ناشی از نکاح مجدد مرد را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، ثبت کرده و ازدواج مجدد او را اثبات کند.

🔸همچنین، مرد، در ثبت ازدواج مجدد بدون اذن همسر اول، با مشکل مواجه خواهد شد و با ضمانت اجرای عدم ثبت ازدواج موقت (در موارد لزوم) و دائم نیز روبرو می گردد؛ چرا که ماده 56 قانون حمایت از خانواده، مقرر می دارد:" هر سردفتر رسمی که بدون اخذ .... حکم صادرشده درمورد تجویز ازدواج مجدد... به ثبت ازدواج اقدام کند....، به محرومیت درجه چهار موضوع قانون مجازات اسلامی از اشتغال به سردفتری، محکوم می شود."

🔸بنابراین ماده، مردی که بدون اذن همسر اول خود یا بدون داشتن گواهی تجویز ازدواج مجدد، اقدام به اختیار کردن همسر دوم نماید، در ثبت آن، با مشکلات قانونی مواجه خواهد شد، چرا که دفاتر اسناد رسمی، از ثبت چنین ازدواجی، منع شده اند.

🔸همچنین، مرد، با جریمه عدم ثبت ازدواج که جزای نقدی و حبس است، روبرو می گردد. چرا که قانون گذار، در ماده 49 قانون حمایت از خانواده مقرر می دارد: " چنانچه مردی، بدون ثبت در دفاتر رسمی، به ازدواج دائم، طلاق یا فسخ نکاح اقدام یا پس از رجوع تا یک ماه از ثبت آن خودداری یا در مواردی که ثبت نکاح موقت الزامی است از ثبت آن امتناع کند، ضمن الزام به ثبت واقعه به پرداخت جزای نقدی درجه پنج و یا حبس تعزیری درجه هفت محکوم می شود. "

🔸باید گفت، علی رغم اینکه اذن همسر اول، برای ازدواج مجدد مرد، شرط صحت یا نفوذ آن ازدواج نیست، اما، با توجه به تبعاتی که ازدواج دوم بدون اجازه همسر اول، برای مرد در پی دارد، به نوعی، مرد، نیاز دارد تا برای رها شدن از این تبعات، نظیر عدم امکان ثبت واقعه ازدواج توسط سردفتر و همچنین روبرو شدن با مجازات عدم ثبت واقعه نکاح که حبس و جزای نقدی است، اذن همسر اول خود را برای نکاح مجدد بگیرد یا برای صدور حکم تجویز ازدواج مجدد از طریق دادگاه، اقدام نماید.

https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
@jenab_vakill


✴️ هشدار رییس مرکز روابط‌عمومی وزارت ارتباطات درباره امکان کلاهبرداری با پیامک جعلی اینترنت رایگان



https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
اگر مالك اتومبيل يا موتورسيكلت، سرقت يا مفقود شدن وسيله نقليه خود يا سرقت پلاك آن را به نيروي انتظامي اطلاع ندهد مجازات خواهد شد!

@jenab_vakill


🔖#ماده_۷۲۲_قانون_مجازات_اسلامی:

چنانچه وسیله موتوری یا پلاک آن سرقت یا مفقود شود، شخصی که وسیله در اختیار و تصرف او بوده اس
ت اعم از آن که مالک بوده یا‌نبوده، پس از اطلاع مکلف است بلافاصله مراتب را به نزدیکترین مرکز نیروی انتظامی اعلام نماید.

🔸متخلف از این ماده به جزای نقدی از ٥٠٠ هزار تا‌یک میلیون ریال محکوم خواهد شد.

https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️قواعد پارک‌کردن در کوچه‌هایی که بن‌بست نیست

🔸فضای کوچه، در ملکیت هیچ شخص خاصی نیست و به عموم مردم تعلق دارد.

@jenab_vakill


کوچه از جمله اموالی است که غیر قابل تملک اعلام شده است. (ماده ۲۴ قانون مدنی) و با رعایت سایر قوانین، هر کسی می‌تواند از منافع آن بهره‌مند شود. (ماده ۹۲ قانون مدنی) تا زمانی که سد معبر نکرده باشید یا در جایی که توقف ممنوع اعلام نشده، توقف نکرده باشید، پارک در کوچه حق شماست و سهم شماست.

🔸مگر با یک استثنا هر کسی با مالکیت، صاحب حق‌هایی می‌شود که برای بهره‌برداری از آن ملک در اموال دیگران وجود دارد. اگرچه کوچه در مالکیت عمومی است، اما خانه‌های در کوچه در حد رفت و آمد خود نسبت به آن حق دارند.

🔸 به این حق، «حق ارتفاق نسبت به ملک غیر» می‌گویند. (مواد ۹۳ تا ۱۰۸ قانون مدنی) در پارکینگ در کوچه‌ها نباید راه رفت و آمد صاحبان منزل گرفته شود بنابراین حق پارک در برابر درب پارکینگ منزل را ندارید.

🔸همین طور پارک در برابر سایر درب‌ها، اگر امکان رفت و آمد آدمیزاد یا وسایل متعارف آن درب مثل دوچرخه و موتور سیکلت را سلب کند، ممنوع است. این استثنای پارک در کوچه‌هاست.

🔸این که شما زحمت کشیده اید پیاده‌رو را سنگ‌فرش کرده اید، یا گل و بته و درخت کاشته‌اید، برای شما هیچ حقی نسبت به آن و فضای مجاور در کوچه نمی‌کند. در پارک‌کردن در فضای غیر عبوری کوچه‌ها، قاعده «هر کی زودتر رسید» حاکم است.

🔸نمی‌توان گفت: زیر پنجره و جلوی دیوار، حریم ملک است. کوچه در مالکیت عمومی است و ایجاد حق در ملک عمومی، جنبه استثنایی و حداقلی دارد.

این‌جا به بحث شیرین پارک= پنچری می‌رسیم. حتی اگر کسی در برابر درب پارکینگ شما پارک کند، شما حق ندارید او را به پنچری تهدید کنید. جلوی درب منزل که قصه این است، پس قصه بقیه دیوار منزل و زیر پنجره و ... به طریق اولی تکلیفش روشن است.

🔸شما تنها می‌توانید از ضابطین قضایی (در اینجا نیروی انتظامی) برای رفع مزاحمت کمک بخواهید، شما قاضی نیستید که برای گرفتن حق‌تان رأسا اقدام کنید. صرف تهدید دیگران به خسارت مالی (پنچری یا حتی خالی کردن باد تایر) جرم است.

🔸تهدید به ایراد ضرر مالی تا ۷۴ ضربه شلاق یا دو ماه تا دو سال حبس دارد. (ماده ۶۶۹ کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی) تخریب عمدی اموال دیگری نیز از ۶ ماه تا ۳ سال حبس خواهد داشت. (ماده ۶۷۷ کتاب پنجم قانون مجازات). یک توهین ساده نیز می‌تواند مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا جزای نقدی به همراه داشته باشد. (ماده ۶۰۸ همان قانون).



https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
آیا ماموران ایست بازرسی به استناد یک حکم کلی میتوانندشماراموردبازرسی وتفتیش قراردهند؟

@jenab_vakill


#طبق_ماده_55_قانون_آیین_دادرسی_کیفری_سال_92، تفتیش و بازرسی اشخاص و اشیا، قانونا با اجازه و دستور موردی مقام قضایی است.

🔖بنابراین به یاد داشته باشید که چنانچه یک مامور در یک ایست و بازرسی، قصد بازرسی داخل ماشین یا حتی جیب های شما را داشت، حق دارید ابتدا از او حکم قضایی موردی برای بازرسی ماشین خود مطالبه کنید

🔸در صورت عدم وجود حکم قضایی و در جرایم غیر مشهود، شما حق دارید ضمن استناد به ماده 55 قانون آیین دادرسی کیفری، از بازرسی ماشین خود امتناع کنید.

https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
#آیا_می_دانید

درصورت بازداشت بی مورد وبدون دلیل میتوانیدازدولت مطالبه خسارت کنید؟

@jenab_vakill


🔸مطابق #ماده_255_قانون_آیین_دادرسی_کیفری_جدید، چنانچه افرادی در هنگام رسیدگی #کیفری به هر دلیل بازداشت گردند و بعداً مشخص گردد که بی گناه بوده اند و حکم برائت آنها صادر شود، می توانند خسارت دریافت کنند.

🔸چنین افرادی می توانند ضمن مراجعه به کمیسیون های استانی و در صورت لزوم به کمیسیون ملی، خساراتی که به ایشان از بازداشت اشتباه وارد شده را از دولت مطالبه کنند.

https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️بازپرس مکلف است ضمن صدور قرار قبولی کفالت یا وثیقه، به کفیل یا وثیقه‏ گذار تفهیم کند که در صورت احضار متهم و عدم حضور او بدون عذر موجه و عدم معرفی وی از ناحیه کفیل یا وثیقه‏ گذار، وجه‏ الکفاله وصول یا وثیقه طبق مقررات این قانون ضبط می‏ شود.


@jenab_vakill



🔖تبصره - تفهیم مفاد ماده (۱۹۴) این قانون نسبت به کفیل و وثیقه‏ گذار نیز الزامی است.

🔸 #ماده_۲۲۴_قانون_آیین_دادرسی_کیفری

🔸#ماده_۱۹۴_قانون_آیین_دادرسی_کیفری

"بازپرس در ابتدای تحقیق به متهم تفهیم می کند محلی را که برای اقامت خود اعلام می نماید محل اقامت قانونی او است و چنانچه محل اقامت خود را تغییر دهد باید محل جدید را به گونه‏ای که ابلاغ ممکن باشد اعلام کند و در غیر این صورت احضاریه ها و سایر اوراق قضایی به محل اقامت اعلام شده قبلی فرستاده می شود. تغییر محل اقامت به منظور تاخیر و تعلل به گونه‏ای که ابلاغ اوراق دشوار باشد پذیرفته نیست و تمام اوراق در همان محل اعلام شده قبلی ابلاغ می شود. تشخیص تغییر محل به منظور تاخیر و تعلل با مقامی است که به اتهام رسیدگی می کند. رعایت مقررات این ماده از نظر تعیین محل اقامت شاکی یا مدعی خصوصی نیز لازم است".


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️متهمی که در مورد او قرار کفالت یا وثیقه صادر می‌شود تا معرفی کفیل یا سپردن وثیقه به بازداشتگاه معرفی می‌گردد

@jenab_vakill


اما در صورت بازداشت، متهم می‌تواند تا مدت ده روز از تاریخ ابلاغ قرار بازپرس، نسبت به اصل قرار منتهی به بازداشت یا عدم پذیرش کفیل یا وثیقه اعتراض کند.

🔖تبصره- مرجع صادر کننده قرار و رئیس یا معاون زندان مکلفند تمهیدات لازم را به منظور دسترسی متهم به افرادی که وی برای یافتن کفیل یا وثیقه گذار معرفی می کند، فراهم کنند و هر زمان متهم، کفیل یا وثیقه معرفی نماید هرچند خارج از وقت اداری باشد، درصورت وجود شرایط قانونی، مرجع صادر کننده قرار یا قاضی کشیک مکلف به پذیرش آن هستند.


🔸 #ماده_۲۲۶_قانون_آیین_دادرسی_کیفری


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️خیار تبَعُضِ صَفقه

@jenab_vakill


"تبعض" در لغت به معنای؛ تجزیه شدن و صفقه ؛ به معنی دست ها را بهم زدن و معامله آمده است چرا که در قدیم رسم بر این بوده است که طرفین معامله برای نشان دادن رضایت خود نسبت به عقد قرارداد به یکدیگر دست می دادند.

🔸 خیار تبعض صفقه زمانی محقق می شود که پس از عقد روشن شود که جزئی از قرارداد به دلایلی باطل بوده است. ماده ۴۴۱ از قانون مدنی به این امر اختصاص یافته و در این ماده می خوانیم: "خیار تبعض صفقه وقتی حاصل میشود که عقد بیع نسبت به بعض مبیع به جهتی از جهات باطل باشد در اینصورت مشتری حق ‌خواهد داشت بیع را فسخ نماید یا به نسبت قسمتی که بیع واقع شده است قبول کند و نسبت به قسمتی که بیع باطل بوده است ثمن را استرداد کند".

🔖 به مثال زیر توجه کنید:

شخصی خانه ای را که سه دانگ آن متعلق به خودش و سه دانگ دیگرش به نام همسرش می باشد، به شما می فروشد. این معامله نسبت به سه دانگی که متعلق به فروشنده بوده صحیح و نسبت به بخشی که متعلق به همسر ایشان بوده و رضایت به فروش نداشته، باطل است. در این فرض شما به عنوان خریدار دو راه دارید:

🔸یا با استناد به خیار تبعض صفقه معامله را فسخ نمایید

🔸و یا
از فسخ خودداری نموده و نسبت به سه دانگی که معامله باطل بوده است از فروشنده پولتان را پس بگیرید.

🔸 قانون گذار در ماده ۴۴۲ قانون مدنی برای محاسبه ثمنی که می توانید از فروشنده مسترد دارید، راهکار ارائه داده است. طبق این ماده: در مورد تبعض صفقه قسمتی از ثمن که باید به مشتری بر گردد به طریق ذیل حساب میشود:
‌آن قسمت از مبیع که به ملکیت مشتری قرار گرفته منفرداً قیمت میشود و هر نسبتی که بین قیمت مزبور و قیمتی که مجموع مبیع در حال اجتماع دارد‌ پیدا شود به همان نسبت از ثمن را بایع نگاه داشته و بقیه را باید به مشتری رد نماید.

"در مثال ما ارزش سه دانگ که صحیحا به شما منتقل شده است ۴ میلیون و ارزش کل شش دانگ را ۱۰ میلیون در نظر می گیریم. در این مورد فروشنده می بایست نسبت چهار از ده مبلغ را نگه دارد و بقیه را به شما پس دهد"

شرط وجود خیار تبعض صفقه

به موجب ماده ۴۴۳ تبعض صفقه وقتی موجب خیار است که مشتری در حین معامله عالم به آن نباشد ولی در هر حال ثمن تقسیط می‌شود.بنا براین ماده در صورت آگاهی و علم مشتری به باطل یا غیرنافذ بودن بخشی از معامله خیار فسخی برای او باقی نمی ماند چرا که با علم به این موضوع معامله نموده و علیه خود اقدام نموده است و “خود کرده را تدبیر نیست!” اما از آن جایی که معامله نسبت به جزئی از مورد معامله باطل بوده بخشی از پول دریافتی می بایست به خریدار مسترد شود.

🔖عدم فوریت خیار تبعض صفقه

خیار مورد اشاره فوری نیست و اصل بر این است که صاحب خیار می تواند با تاخیر نیز به حق خود برسد مگراینکه تاخیر و تعلل به گونه ای باشد که عرف این امر را به معنای اسقاط خیار تشخیص دهد.


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️آیا شما با استفاده از کالای معیوب که به تازگی خریداری کرده اید دچار خسارتی شدید

@jenab_vakill

مطابق با ماده 18 قانون حمایت از مصرف کننده شما می توانید از فروشنده شکایت کنید و فروشنده موظف است علاوه بر جبران خسارت، جزایی نقدی حداکثر تا معادل چهار برابر خسارت به شما پرداخت نماید. همچنین در صورتی که فروشندگان کالا و خدمات از انجام هر یک از تعهدات خود در قبال خریدار خودداری کرده یا آن را به صورت ناقص یا با تأخیر انجام دهند مکلفند علاوه بر انجام کامل تعهد، خسارت وارده را نیز جبران نمایند.


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️ هفته جاری آخرین مهلت ثبت‌نام اینترنت رایگان دولت


@jenab_vakill


🔸براساس اعلام مسئولان، هفته آینده آخرین مهلت ثبت اینترنت رایگان دولت به مردم اعلام شده است و کاربران فرصت دارند تا ۱۴ فروردین سال آینده از این هدیه استفاده کنند.


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️اختلاف وراث در تقسیم ارث

@jenab_vakill


اگر یک یا چند نفر از ورثه راضی به تقسیم ترکه نباشند، کسی که مایل است اموال تقسیم شود باید از دادگاه تقسیم ترکه را درخواست نماید.

🔖دادگاه همه ورثه را دعوت و به موضوع رسیدگی می کند.اگر مال قابل تقسیم باشد(مثل پول نقد) دادگاه سهم هر یک از ورثه را تعیین می کند، ولی اگر مانند خانه یا اتومبیل باشد که نتوان سهم هر یک از ورثه را جداگانه به وی داد، دادگاه آن را به مزایده می گذارد و پس از فروش، سهم هر یک از ورثه را به آنها پرداخت می کند.

https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️ پیشنهاد پلیس برای افزایش ۳ برابری مبلغ جریمه‌های رانندگی

@jenab_vakill


سردار هادیانفر، رئیس پلیس راهور فراجا:

🔸با پیشنهاد پلیس بنا بر این شد که مبلغ جرائم رانندگی به طور میانگین حدود ۳.۱ برابر افزایش پیدا کند.

🔸همچنین اینطور شد که رقم جریمه‌ها برای سراسر کشور باشد و دیگر شهر و روستا و شهرهای کوچک و بزرگ و ... دارای تغییر نباشند.

🔸این موضوع در کمیسیون قضایی دولت با ریاست وزیر دادگستری تصویب شد و به هیات دولت رفت و به محض تصویب برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

🔸این افزایش به‌طور میانگین و درمورد کلیات است.

🔸 طبیعتا در مورد تخلفات حادثه‌ساز ممکن است میزان افزایش بیشتر باشد و در مورد برخی دیگر از تخلفات نیز میزان افزایش کمتر باشد./ایسنا


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️ چک تضمین شده رمزدار چیست؟


@Jenab_vakill


برای صدور چک تضمینی نیاز به به داشتن دسته چک نیست بلکه هر فردی می‌تواند با مراجعه به بانکی که در آن حساب دارد درخواست صدور چک تضمین شده کند.
چک تضمین شده رمزدار در وجه شخص ذینفع صادر می‌شود و اعتبار آن از طرف بانک تضمین می‌شود. در زمان صدور چک تضمینی، مبلغ آن از حساب شما کسر می‌گردد در نتیجه چک حکم پول نقد را خواهد داشت.

https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
2024/09/28 09:24:08
Back to Top
HTML Embed Code: