Telegram Web Link
Forwarded from اتچ بات
✴️كارشناسی نفقه فرزند

@jenab_vakill


كارشناس مكلف است با بررسی وضع زندگی خانوادگی فرزندو نیز بررسی مداركی كه از سوی مادر یا قیم او ارائه می شود، میزان هزینه نگهداری فرزندرا محاسبه كند.

🔸 همچنین زنان شاغل هم می‌توانند بابت نفقه فرزند خود طرح دعوی كنند. از طرف دیگر، موقعیت زندگی مادر در تعیین میزان نفقه تاثیر زیادی دارد و طبيعتا وضعیت زندگی مادر به زندگی فرزند او نیز سرایت می‌كند.

🔸اگر مادری در دوران نوجوانی خود از وضعیت مرفهی برخوردار باشد یا در زمان طرح شكایت ساكن منطقه‌ای گرانقیمت باشد، این مساله نیز در تعیین نفقه فرزند او موثر است. حتی میزان نفقه فرزند از یك جامعه روستایی به یك شهر و در نقاط مختلف شهر نیز تفاوت دارد.

https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️اجرت المثل زن چیست؟

@jenab_vakill


از جمله دعاوی مهمی که به موجب طلاق در دادگاه خانواده مطرح می شود آن است که زن اجرت یا بهای اعمالی که در طول زندگی مشترک در منزل شوهرش انجام داده است را مطالبه نماید که به آن اجرت المثل ایام زوجیت یا اجرت المثل زندگی مشترک گفته می شود . البته این حق ، در برابر تکالیفی است که زن در قبال شوهرش بر عهده دارد که از جمله آن می توان به تمکین زن در برابر شوهرش اشاره کرد .

🔸به طور کلی قانونگذار در ماده 336 قانون مدنی ، دریافت اجرت کارهایی که انجام شده و شرایط دریافت اجرت المثل را بیان کرده است . به موجب این ماده ، " هر کس بر حسب امر دیگری اقدام به عملی کند که عرفا برای آن عمل اجرتی بوده یا آن شخص عادتا مهیای آن عمل باشد ، عامل مستحق اجرت عمل خود خواهد بود ؛ مگر اینکه معلوم شود که قصد تبرع داشته است " . این قاعده کلی ، در خصوص زندگی زناشویی زن و مرد نیز صدق می کند و قانونگذار دریافت اجرت المثل زن از شوهر خود را نیز در شرایطی پیش بینی کرده است .

🔸همچنین ، قانون حمایت خانواده نیز در ماده 29 در ارتباط با حقوق مالی زن بعد از طلاق ، تعیین اجرت المثل ایام زوجیت را بر اساس تبصره ماده 336 قانون مدنی پیش بینی کرده است که بر اساس آن ، " چنانچه زوجه کارهایی را که شرعا بر عهده وی نبوده و عرفا برای آن کار اجرت المثل باشد ، به دستور زوج و با عدم قصد تبرع انجام داده باشد و برای دادگاه نیز ثابت شود ، دادگاه اجرت المثل کارهای انجام گرفته را محاسبه و به پرداخت آن حکم می نماید " . بر این اساس ، حق دریافت اجرت المثل زن بعد از فوت شوهر نیز وجود دارد .

🔖شرایط دریافت اجرت المثل

🔸در تبصره ماده 336 قانون مدنی ، شرایط دریافت اجرت المثل ایام زوجیت بیان شده است . به موجب این ماده ، از جمله شرایط دریافت اجرت المثل ، آن است که زن باید کارهایی که شرعا جز وظایف زن نبوده است را به دستور همسرش انجام داده باشد و قصد انجام دادن رایگان این کارها را نداشته باشد و این امر در دادگاه ثابت شود . در این شرایط است که دادگاه حکم به پرداخت اجرت المثل ایام زوجیت زن می دهد .


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️مجازات خیانت مرد به زن

@jenab_vakill

خیانت ممکن است به صورت ارتباط جنسی مرد با نامحرم باشد که در اینجا به واسطه آن که وی متأهل است و زنای محصنه ارتکاب یافته است حکم وی اعدام خواهد بود.

🔸اما اگر رابطه نامشروع به صورت مادون زنا مثل در آغوش کشیدن، بوسیدن ، پیام هایی با محتوای جنسی و ... باشد مشمول #ماده_637_قانون_مجازات_بخش_تعزیرات خواهد بود و مجازات آن شلاق می باشد.

https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️منظور از سختی کار چیست ؟

@jenab_vakill

تعریف مشاغل سخت و زیان آور، مطابق تبصره 2 اصلاحی ماده 76 قانون تامین اجتماعی موجب این تبصره: « کارهای سخت و زیان ‌آور، کارهایی است که در آنها عوامل فیزیکی، شیمیایی، مکانیکی و بیولوژیکی محیط کار، غیر استاندارد بوده و در اثر ‌اشتغال کارگر، تنشی به مراتب بالاتر از ظرفیتهای طبیعی (جسمی و روانی) در وی ایجاد گردد که نتیجه آن، بیماری شغلی و عوارض ناشی از آن بوده و ‌بتوان با بکارگیری تمهیدات فنی، مهندسی، بهداشتی و ایمنی و غیره، صفت سخت و زیان ‌آور بودن را از آن مشاغل، کاهش یا حذف نمود. »

🔸بنابراین، با توجه به این ماده، برخی مشاغل، به دلیل وجود یک سری عوامل فیزیکی و شیمیایی و نظیر آن، فشارهای جسمی یا روانی خارج از حد طبیعی را بر کارگران، وارد کرده که با عوارض و بیماری هایی برای آنها همراه می باشد. اعم از اینکه بتوان با اقدامات فنی، ایمنی و بهداشتی، آن عوامل را حذف کرد و یا کاهش داد.

🔸کار در معدن، مراکز روان درمانی، مشاغل درگیر با تجهیزات دارای ارتعاش و اشعه، مراکز با آلودگی صوتی بالا و زندان ها و ندامتگاه ها، مثال ها و نمونه هایی از مشاغل سخت و زیان آوری بوده که مطابق تعریف قانون گذار در تبصره فوق الذکر می باشد.

🔸از آنجا که مشاغل سخت و زیان آور، با فشاری فراتر از فشارهای مشاغل نرمال، بر کارگران، همراه بوده، قانون گذار، به منظور جبران این فشارها و عوارض، مزایای خاص و متفاوتی از مزایای پیش بینی شده برای سایر کارگران در قانون کار را برای کارگران این مشاغل، در نظر گرفته است که مجموع این مزایا، تحت عنوان سختی کار، شناخته می شوند.

🔖 این مزایا، به شرح زیر می باشند:

🔸ساعت کار کارگران این مشاغل، حداکثر 6 ساعت در روز و مجموعا، 36 ساعت در هفته بوده که در مقایسه با ساعت کار قانون کار، برای سایر کارگران، کمتر می باشد.

🔸مرخصی سالانه کارگران در این نوع از کارها، 5 هفته است.

🔸بازنشستگی کارگران مشاغل سخت و زیان آور، با 20 سال متوالی یا 25 سال متناوب سابقه کار در این مشاغل، امکان پذیر بوده و نیاز به رعایت شرط سنی نمی باشد. ضمنا، هر سال سابقه پرداخت حق بیمه در این کارها، معادل یک و نیم سال، محاسبه می گردد. بنابراین، درصورتی که برای کارگری، 10 سال بیمه رد شود، این کارگر، دارای 15 سال سابقه بیمه خواهد بود.

چگونه بفهمیم سختی کار داریم؟

🔸طبق قانون جدید 1401، در هر مورد، کارگر متقاضی، باید درخواست خود را ثبت و آن را برای کمیته بدوی مشاغل سخت و زیان آور استانی، ارسال کرده تا مورد بررسی قرار گرفته و سپس، با اظهارنظر کارشناسان مربوطه، وضعیت شغلی متقاضی، از حیث سخت و زیان آور بودن و تعلق سختی کار به آن، مشخص گردد.

🔸در صورتی که نظر کمیته مزبور، بر سخت و زیان آور بودن شغل مورد درخواست متقاضی باشد، سختی کار، به متقاضی، تعلق گرفته و در غیر این صورت، درخواست فرد، رد خواهد شد. البته، این رای، قابل اعتراض در کمیته تجدیدنظر مشاغل سخت و زیان آور استانی و سپس، شورای عالی حفاظت فنی می باشد

📌 آدرس سامانه مشاغل سخت و زیان آور

sakht.mcls.gov.ir


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
✴️ اجباری‌شدن چادر برای زنان کارمند در قم

@jenab_vakill


🔸تصویر نامه‌ای منتسب به معاون استانداری قم در فضای مجازی انتشار یافته که بر اساس آن زنان شاغل در همه ادارات، سازمان‌ها و نهادهای دولتی این استان ملزم به استفاده از چادر شده‌اند

زنان عضو کادر درمان از این تصمیم مستثنی اعلام شده‌اند


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️ "فرجام‌خواهی" چیست و کدام احکام قابل فرجام هستند؟

@jenab_vakill

"فرجام‌خواهی" یکی از راه‌های اعتراض به رأی صادره از سوی دادگاه بدوی یا تجدیدنظر است؛ با این تفاوت که مرجع رسیدگی به آن دیوان عالی کشور خواهد بود.

🔖فرجام‌خواهی از روش‌های شکلی اعتراض به رأی است. به این معنی که دیوان عالی کشور وارد ماهیت پرونده‌نشده و صرفا اقدام به بررسی انطباق رأی صادره با موازین قانونی و شرعی می‌کند. در صورت قبول درخواست فرجام‌خواهی از سوی دیوان عالی کشور، پرونده به شعبه هم‌عرض ارسال خواهد شد و دیوان خود رأسا اقدام به صدور رای نخواهد کرد.

همه آراء کیفری قابلیت فرجام‌خواهی نداشته و بر اساس ماده ۴۲۸ قانون آیین‌دادرسی کیفری تنها در جرایمی که که مجازات قانونی آنها مرگ، قطع عضو، حبس ابد و مجازات‌های زندان ۱۰ سال و بیشتر به همراه جرائم مطبوعاتی و سیاسی و جنایت‌های عمدی نصف دیه و بیشتر است، می‌توان از فرجام‌خواهی استفاده کرد.

🔸بنا بر ماده ۴۶۴ قانون آیین‌دادرسی کیفری ارائه درخواست فرجام‌خواهی باید مستند به یکی از این موارد باشد:

🔸ادعای عدم رعایت قوانین مربوط به تقصیر متهم و مجازات قانونی او

🔸ادعای عدم رعایت اصول دادرسی با درجه‌ای از اهمیت که منجر به بی‌اعتباری رأی دادگاه شود و

🔸 ادعای عدم انطباق مستندات با مدارک موجود در پرونده.

🔖مهلت ارائه درخواست فرجام ۲۰ روز از زمان ابلاغ حکم بدوی یا تجدیدنظر است و محکومانی که در زندان نیستند باید آن را به دفتر شعبه صادرکننده رأی بدوی یا تجدیدنظر ارائه دهند. زندانیان نیز می‌توانند با ارائه درخواست فرجام‌خواهی خود به دفتر قضایی زندان خواهان فرجام در رأی صادره علیه خود شوند.

https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️اموال قابل توقیف بابت مهریه


@jenab_vakill


به طور کلی، تمامی اموال منقول و اموال غیر منقول را می توان بابت مهریه توقیف کرد البته ، اموال قابل توقیف بابت دریافت مهریه نباید در دسته اموال غیر قابل توقیف باشند وگرنه این امکان برای شوهر وجود داشته تا به توقیف آنها اعتراض کند و از آنها رفع توقیف نماید .

🔸اموال قابل توقیف بابت مهریه، شامل موارد زیر می باشد:

۱.اموال غیر منقول شامل زمین، آپارتمان و خانه

۲.اتومبیل

۳.حقوق پرسنلی کارمندان دولت (تا یک سوم در صورت نداشتن همسر و فرزند و تا یک چهارم در صورت داشتن همسر یا فرزند)

۴.سهام

۵.حساب سپرده

۶.مطالبات شوهر از اشخاص ثالث

🔸نکته ای که باید در رابطه با لیست اموال قابل توقیف بابت مهریه به آن توجه نمود آن است که توقیف خانه و آپارتمان بابت مهریه در صورتی امکان پذیر می باشد که آن خانه یا آپارتمان جزء اموال غیر قابل توقیف یا مستثنیات دین نباشد. هم چنین در صورتی که اتومبیل، تاکسی بوده و وسیله امرار معاش شوهر باشد، قابل توقیف نخواهد بود.


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️دریافت مهریه تا 110 سکه


@jenab_vakill


برای دربافت مهریه کمتر 110 سکه یا خود 110 سکه ، خانم می تواند طبق روال عادی به دادگاه مراجعه کند و مهریه خود را مطالبه کند . امتیازی که قانون گذار برای مهریه تا 110 سکه در نظر گرفته است این است که تا این مقدار نیازی نیست که خانم در دادگاه ثابت کند که مرد توانایی پرداخت مهریه را دارد . به عبارتی مهریه تا 110 سکه ، بدون اثبات توانایی مالی مرد باید پرداخت شود البته اگر مرد ادعای اعسار کرد ، دادگاه به این ادعا رسیدگی و در اغلب موارد مهریه را قسط بندی می کند .

🔸 دریافت مهریه بالای 110 سکه برخلاف مهریه تا 110 سکه به این نیاز دارد که خانم به دادگاه مراجعه کند و ثابت کند که مرد توانایی مالی پرداخت مهریه را تا میزان بیش از 110 سکه را دارد . برای این کار خانم باید اموالی را از آقا به دادگاه معرفی کند . معرفی اموال برای دریافت مهریه شرایطی دارد .

🔸علاوه برای مهریه بالای 110 سکه دادگاه حکم حبس صادر نمی کند و خانم نمی تواند از مرد شکایت کیفری کند .


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️ رئیس کل دادگستری استان تهران: «تحدید آزادی زوج» در پرونده‌های مهریه، در بسیاری موارد «تهدید حقوق زوجه» است/ برای صدور قرار بازداشت زوج در دعاوی خانواده عجله نکنید

@jenab_vakill



علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران گفت:

🔸در یک پرونده با موضوع امور خانواده ممکن است حسب شکایت زوجه، امکان قانونی برای بازداشت زوج فراهم باشد؛ اما نباید بدون درنگ و عجولانه اقدام کرد؛ چرا که صدور برخی از قرار‌ها از جمله قرار بازداشت در دعاوی خانوادگی ممکن است بقا و استمرار زندگی مشترک زوجین را با مشکل جدی مواجه کند.

🔸هیچ شک و تردیدی وجود ندارد که مهریه دینی بر ذمه زوج و حق زوجه است اما باید این ادای دین بر اساس تفسیر صحیح از قانون و احتیاط در محبوس کردن زوج صورت گیرد.

🔸 تحدید آزادی زوج در بسیاری از موارد تهدیدی علیه احقاق حقوق زوجه محسوب می‌شود./قوه قضاییه


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️ نماینده مجلس: در بحث آلودگی هوا، غیر از تذکر و سئوال، کاری نمی‌توانیم بکنیم


@jenab_vakill


محمدحسن آصفری، نماینده مجلس:

🔸️ کسانیکه مازوت سوزی را انکار کردند خودشان می‌دانند که بیشترین آلودگی را در کشور مازوت سوزی ایجاد می‌کند.

🔸️ بهترین داور، مردم هستند که از کنار نیروگاه‌ها عبور می‌کنند.

🔸️ ما غیر از تذکر به رئیس جمهور و سوال از رئیس جمهور کاری نمی‌توانیم انجام دهیم. /انتخاب


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️درباره سقط جنین بدانم


@jenab_vakill

دیه سقط جنین بر عهده چه کسی می‌باشد؟

🔸 دیه بر عهده کسی است که متصدّی عمل سقط جنین بوده، پس اگر مادر با خوردن قرص بچه را سقط کرده بر عهده مادر است و اگر دکتر با آمپول زدن بچه را سقط کرده بر عهده دکتر است.


🔸 دیه سقط جنین به چه کسی باید پرداخت شود؟

🔸 اگر مادر متصدی سقط جنین شده دیه آن را باید به پدر یا در صورت فقدان پدر به سایر ورثه بپردازد و اگر پدر متصدی آن شده باید دیه را به مادر بدهد و اگر شخصی دیگر متصدی آن شده باید دیه را به پدر و مادر بدهد، و به عبارت دیگر هر کس مباشر در سقط است دیه به او نمی‌رسد، و دیه به طبقه بعد باید داده شود و اگر پدر و مادر به سقط جنین راضی باشند هر چند مباشر در سقط نباشند، احتیاط واجب این است که دیه به طبقه بعد داده شود و پدر و مادر دیه را نگیرند.


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
وقتي دختري در زمان عقد دانشجو باشد آيا بعد از عقد، شوهرش مي تواند از ادامه تحصيل وي جلوگيري كند؟


@jenab_vakill


درصورتی که زن در موقع ازدواج درحال تحصیل باشد ميتوان گفت مرد بطور ضمنی با ادامهٔ تحصیل همسرش موافقت نموده و بعد از ازدواج حق مخالفت با ادامه تحصيل وي را ندارد.


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️فوت اصحاب دعوا در جریان رسیدگی‌های قضایی

@jenab_vakill


🔖اصحاب دعوا

"اصحاب دعوا به افرادی گفته می‌شود که مخاطب جلسه دادرسی قرار می‌گیرند."

🔸این افراد در امور حقوقی، خواهان و خوانده و در امور کیفری، شاکی و متهم هستند

فوت شاکی خصوصی

"با فوت شاکی خصوصی، تمامی حقوق ناشی از دعوی به ورثه او می‌رسد. در حقیقت فوت شاکی خصوصی سبب انتقال حقوق خصوصی وی به ورثه او می‌شود و با فوت شاکی، ورثه به جای وی در دادگاه یا دادسرا حاضر شده و ضمن پیگیری جریان پرونده در دادگاه شرکت می‌کنند.
اگر جرم قابل گذشت باشد ورثه می‌توانند به قائم مقامی از طرف متوفی دعوی را پیگیری کنند و اگر جرم از نوع جرم غیرقابل گذشت باشد صرف‌نظر از اینکه در این حالت نیز وراث می‌توانند تعقیب را پیگیری کنند اساسا فوت شاکی تأثیری در قابلیت تعقیب متهم ندارد.

فوت متهم

طبق #ماده_13_قانون_آیین_دادرسی_کیفری ، تعقیب امر جزایی و اجرای مجازات که طبق قانون شروع شده باشد، موقوف نمی شود، مگر در موارد زیر:

*فوت متهم یا محکوم‌علیه در مجازات های شخصی

*گذشت شاکی یا مدعی خصوصی در جرائم قابل گذشت

*مشمولان عفو

*نسخ مجازات قانونی

*اعتبار امر مختومه

*شمول مرور زمان در موارد پیش بینی شده در قانون

*توبه متهم در موارد پیش بینی شده در قانون
با فوت متهم، امر تعقیب، محاکمه و اجرای مجازات متوقف می‌شود؛

🔸 زیرا برابر اصل شخصی بودن مجازات‌ها، فقط شخص مرتکب مسئول عمل غیر قانونی خود است، نه ورثه و اطرافیان او. در این راستا تنها استثنای وارد بر اصل شخصی بودن مجازات ها در حقوق ما ،مسئولیت عاقله ،اقارب و بیت المال در پرداخت دیه است. دیه که یکی از انواع مجازات‌ها محسوب می‌شود باید از اموال متوفی قبل از تقسیم ترکه پرداخت شود .

🔸در حالتی که متهمین چند نفر باشند فوت یکی از آنها تنها موجب توقف دعوی نسبت به همان متهم می شود و تاثیری در رسیدگی به اتهام سایرین ندارد.

🔖فوت در جریان امور حقوقی

🔸بر اساس #ماده_۱۰۵_قانون_آیین_دادرسی_مدنی، هرگاه یکی از اصحاب دعوا فوت کند یا محجور شود یا سمت یکی از آنان که به موجب آن سمت، داخل دادرسی شده است، زایل شود، دادگاه رسیدگی را به طور موقت متوقف و مراتب را به طرف دیگر اعلام می‌دارد. پس از تعیین جانشین و درخواست ذی‌نفع، جریان دادرسی ادامه می‌یابد، مگر اینکه فوت یا حجر یا زوال سمت یکی از اصحاب دعوی تاثیری در دادرسی نسبت به دیگران نداشته باشد که در این صورت دادرسی نسبت به دیگران ادامه خواهد یافت.

https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️بررسی حالت های مختلف فوت در جریان امور حقوقی

@jenab_vakill


فوت خوانده قبل از تقدیم دادخواست
در این حالت" قرار عدم استماع دعوا صادر می شود" .

🔸فوت یکی از اصحاب دعوا در حین دادرسی
اگر دعوا قائم به شخص باشد مثل طلاق در این صورت قرار سقوط دعوا صادر می شود.
در غیر اینصورت قرار توقیف دادرسی صادر می شود.
 
🔸فوت یکی از اصحاب دعوا پس از ختم دادرسی
این حالت هیچ تاثیری در روند پرونده ندارد .

🔸فوت محکوم علیه قبل از انقضای مهلت تجدیدنظرخواهی
مهلت جدید به وراث یا قائم مقام یا نماینده قانونی وراث ابلاغ می شود.

🔸فوت تجدیدنظر خوانده قبل از ثبت دادخوست تجدیدنظر
قرار توقیف دادرسی صادر می شود.

🔸فوت محکوم علیه قبل از ابلاغ اجرائیه
در این حالت به ولی،قیم،امین،وصی،ورثه یا مدیر ترکه او ابلاغ می شود .

🔸فوت محکوم علیه پس از ابلاغ اجرائیه
اگر مهلت ۱۰ روزه گذشته باشد اجرا ادامه خواهد داشت اما اگر مهلت ۱۰ روزه نگذشته باشد مهلت جدید حسب مورد به ولی، قیم ،امین ، ورثه ، یا مدیر ترکه محکوم علیه ابلاغ می شود.

https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
✴️شگفتی جدید در نقض حقوق شهروندان: نمایش تصویر اشخاص در مانیتور ایستگاه‌های قطار و هواپیمای مشهد/ روزنامه شهرداری مشهد: برای جلوگیری از عملیات تروریستی است!


@jenab_vakill


🔸امروز تصویری در رسانه‌ها منتشر شد که نشان می‌داد چهره و اطلاعات شهروندان در مانیتور نصب شده در ایستگاه مترویی در مشهد نمایش داده می‌شود.

🔸در واکنش به انتشار این خبر، شهرآرا (روزنامه شهرداری مشهد) نوشت:

«نصب این دوربین‌ها و مانیتورها به‌منظور بازدارندگی امنیتی در مشهد آغاز شده است؛ باتوجه به اتفاقات تروریستی در برخی شهرهای کشور این اتفاق می‌تواند به برقراری امنیت در محل‌های مهم شهر کمک کند.»

🔸در همین حال سکینه‌سادات پاد، (دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی اجتماعی) خواستار برخورد استاندار خراسان رضوی با مرتکبین این موضوع شد و اعلام کرد:

این اقدام کرامت انسانی و حریم خصوصی را نقض می‌کند و در واقع ناقض اصول ۲و ۲۵ قانون اساسی است.

https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️ وزیر کشور: حضور در انتخابات یعنی حمایت از غزه و فلسطین


@jenab_vakill


احمد وحیدی، وزیر کشور:

🔸دشمن به دنبال این است که با تبلیغات دروغین برای آمدن پای صندوق های رای تردید ایجاد کند.

🔸شعار ما برای انتخابات «یک رای بیشتر به مقاومت» است.

🔸امروز انتخابات ما با مقاومت فلسطین گره خورده و تقویت مشارکت و حضور، یعنی حمایت از غزه و فلسطین./فارس


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
#گذاشتن_مانع_در_خیابان


@jenab_vakill

✴️قرار دادن موانع از سوی کسبه، نگهبانان ادارات و یا هر شخص دیگر در کنار کوچه، خیابان، مقابل مغازه یا خانه و ممانعت از پارک خودروهای دیگر نقض آشکار حقوق شهروندی است و طبق قانون مجازات نیز دارد»

مسدود كردن كوچه و خيابان  جرم است و مجازات دارد،#طبق_ماده_۲۴_قانون_مدنی هیچ کس نمی تواند کوچه و خیابان هایی که بن بست یا مسدود نیست را تحت تملک قرار دهد.

🔖بنابراین نصب هر گونه تابلو پارک ممنوع، یا تهدید به پنچری خودروها در کوچه و خیابان های شهر جرم محسوب می شود و می توان از متخلفین در دادسرا شکایت کرد.

https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
✴️آیا می‌توان با استناد به فیلم ضبط شده‌، از شخصی شکایت کرد؟

@jenab_vakill


دلایل اثبات جرم عبارتند از:

🔸 مطابق #ماده_۱۶۰_قانون_مجازات_اسلامی ادله اثبات جرم عبارت است از: اقرار، شهادت، قسامه و سوگند در موارد مقرر قانونی و علم قاضی.

🔸بنابراین فیلم ضبط شده یا صدای ضبط شده و سایر مواردی از این دست نمی‌تواند به‌عنوان تنها دلیل شاکی، کافی باشد.

🔸هرچندکه می‌توان چنین مواردی را به‌عنوان اماره‌ای در کنار سایر اماره‌ها قرار داد که قاضی رسیدگی‌کننده به پرونده بتواند براساس آن به علم کافی در مورد قضیه دست یابد و رای صادر کند.

🔸در حالت کلی در پرونده های کیفری اماره ای قوی برای علم قاضی و در پرونده های حقوقی اماره ای قوی در کارشناسی میباشد.


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
@jenab_vakill


✴️ممنوعیت ورود موبایل و بازرسی بدنی کارشناسان رسمی در تمام مجتمع های قضایی تهران رفع و تابلوهای «ورود کارشناسان با موبایل ممنوع» جمع‌آوری شد



https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
Forwarded from اتچ بات
#تفاوت_حکم_طلاق_و_گواهی_عدم_امکان_سازش

@jenab_vakill


✴️تفاوت حکم طلاق و گواهی عدم امکان سازش را می توان در موارد زیر بررسی کرد :

1- وقتی قرار باشد دادگاه درباره موضوعی حکم صادر کند ، به طور کامل آن را بررسی کرده ، دفاعیات طرفین را می شنود و در نهایت تصمیم می گیرد که به نفع چه کسی و چگونه حکم صادر کند . در اصطلاح حقوقی به این روند ، ورود دادگاه به ماهیت دعوا می گویند .

همانطور که گفته شد یکی از این موارد زمانی است که زن بدون داشتن حق طلاق درخواست طلاق کند . اما دادگاه زمانی گواهی عدم امکان سازش صادر می کند که لزومی برای ورود به ماهیت دعوی وجود ندارد و تنها قصد دارد تصمیم به طلاق را تایید کند .

2-  طبق قانون حمایت خانواده ، مدت اعتبار حكم طلاق شش ماه از تاريخ ابلاغ راي فرجامی يا انقضای مهلت فرجام خواهی است اما گواهی عدم سازش اگر تا 3 ماه به دفترخانه ارائه نشود ، دیگر اعتبار ندارد . 

3- حکم طلاق دستور دادگاه به جدایی است اما در گواهی عدم سازش طلاقی صورت نگرفته بلکه تنها اجازه طلاق صادر شده است و در صورتی که در مدت مشخص شده 3 ماهه طلاق ثبت نشود ، به منزله انصراف از جدایی است.


https://www.tg-me.com/joinchat-BamC9j6HusXfBL0BQaK9kA
2024/09/28 21:26:31
Back to Top
HTML Embed Code: