Telegram Web Link
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران خبرداد:

توسعه نرم افزار «طراحی یکپارچه شبکه بهینه ریلی کشور» برای نخستین بار در دانشگاه صنعتي اصفهان

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از توسعه ی نرم افزار «طراحی یکپارچه شبکه بهینه ریلی کشور» برای نخستین بار با محوریت تیم پژوهشی دانشکده مهندسی حمل‌ونقل دانشگاه صنعتی اصفهان و در چارچوب فاز ۲ مطالعات جامع حمل و نقل کشور خبر داد.

دكتر سعيد رسولي با بيان اين‌كه در تمام اسناد بالادستي نظام، جایگاه راهبردی حمل‌ونقل ریلی به عنوان حمل ونقل سبز و پیشران در توسعه‌ی پایدارکشور، به عنوان یکی از راهبردهای اساسی مورد توجه ويژه مسئولین و سیاست‌گذاران قرار دارد،گفت: مسئله طراحی یکپارچه‌ شبکه ریلی کشور، یکی از مهمترین موضوعات در سطح برنامه‌ریزی استراتژیک حمل‌ونقل کشور است.
وی با برشمردن برخي چالش هاي پيش روي گسترش شبكه ريلي كشور تصريح كرد: یکی از چالش‌های مهم در گسترش شبکه ریلی، محدودیت منابع مالی است. به جهت پهناوری سرزمینی و نیز تنوع بسیار زیاد گزینه‌های پیش رو، تصمیم‌گیری درباره نحوه تخصیص منابع جهت افزایش ظرفیت یا احداث محورهای جدید، یک مسئله مهم و دارای ابعاد گوناگون است که اغلب سبب اختلاف نظرها درباره اولویت‌های توسعه شبکه می شود.
مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: هدف از پروژه طراحی شبکه بهینه ریلی کشور به عنوان بخشي از مرحله فاز ۲ مطالعات جامع حمل و نقل کشور، ایجاد یک سند بالادستی با نگاه علمی و توجه به همه‌ی جوانب مسئله با رعایت منافع ملی کشور است كه بتواند اولویت‌های توسعه‌ی ریلی کشور برای يك افق زمانی 20 ساله را تعیین نماید.
رسولی، بیان کرد: با طراحی نرم‌افزار هوشمند سه سطحی شبکه ریلی برای نخستین بار دركشور و به عنوان نقشه راه توسعه متوازن و یکپارچه این شبکه، اولویت ایجاد هاب‌های لجستیکی، احداث کریدورهای جدید و بهبود ظرفیت کریدورهای موجود شبکه ریلی کشور به صورت یکپارچه تعيين خواهد شد.
مديرعامل شركت راه آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به همکاری‌های محققان دانشگاه صنعتي اصفهان افزود: تیم پژوهشی دانشکده مهندسی حمل و نقل این دانشگاه پيش از اين، در همکاری با مرکز فناوری شرکت راه آهن جمهوري اسلامي از حسن انجام كار برخوردار بوده است و با تمرکز ویژه بر موضوع طراحی شبکه‌های حمل‌ونقل ریلی، برون‌دادهاي معتبر علمی داشته است.
همچنین دكتر محمد تمنايي مجري پروژه توسعه نرم افزار طراحی یکپارچه شبکه بهینه ریلی کشور، ضمن بیان برخی جزئیات فنی این نرم افزار، عنوان کرد: در این نرم افزار، اولویت‌های گسترش شبکه ریلی بر اساس کمینه‌سازی کلیه هزینه¬های اقتصادی، زیست¬محیطی و اجتماعی تحمیلی به شبکه‌های ریلی و جاده‌ای کشور و لحاظ محدودیت‌هایی از قبیل بودجه، ظرفیت محورهای ریلی و هاب‌های لجستیکی، قیمت‌گذاری شبکه، تاثیرات متقابل عرضه و تقاضا، بار و مسافر داخلی و نیز ترانزیت بین‌المللی و با لحاظ رقابت شیوه‌ی ریلی با شیوه‌های جاده‌ای و ترکیبی برای حدود 160 هزار زوج مبدأ-مقصد مشخص خواهد شد.
عضو هیئت علمي دانشکده مهندسی حمل و نقل دانشگاه صنعتي اصفهان افزود: یافتن یک روش بهینه برای طراحی شبکه ریلی، مستلزم توجه به ابعاد متنوعي از موضوع است. احداث یک محور ریلی جدید و یا بهبود ظرفیت محور ریلی موجود، می‌تواند در الگوی اندرکنش بین خطوط ریلی و مراکز لجستیک تغییرات زیادی ایجاد کند و سبب تغییر مطلوبیت حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و ترکیبی برای زوج مبدأ-مقصدهای مختلف در شبکه شود.
تمنایی با اشاره به اين‌كه در این طراحی برای اولین بار دو نگرش ملی و بنگاهی بخش خصوصی به صورت همزمان مدل‌سازی شده است، اضافه كرد: در اين شبيه سازي، شیوه رفتار بخش خصوصی و صاحبان بار و ناوگان ریلی کشور در مواجهه با تصمیم های کلان دولتی پیاده سازی شده تا تصوير دقیقی از فضای واقعی حاکم بر حمل و نقل ریلی کشور ارائه گردد.
شايان ذكر است با انجام اين طرح مهم و راهبردی كه در راستای مدیریت بهینه مصرف انرژی است، كشور ما شاهد افزايش سهم حمل و نقل سبز ریلی در جابجایی کالا و مسافر خواهد شد. همچنين ارتقای یکپارچگی در برنامه‌ریزی توسعه شبکه ریلی و افزایش بهره¬وری از ظرفیت های موجود در طول سال‌های آینده از ديگر دستاوردهاي مهم اين طرح كلان ملي است.
در حال حاضر، اجرای این طرح توسط تیم پژوهشی دانشکده مهندسی حمل و نقل دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز شده است و تا اوایل سال 1401، نتایج آن به وزارت راه وشهرسازی و شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران ارائه خواهد شد.
-------------------------
📲 @iutonline
#دعوتنامه

باسلام؛
همان گونه که مستحضر هستید، هفته گذشته و طی یک برنامه زنده تلویزیونی در مشهد مقدس، خبر شناسایی شهید والامقام حسین شکرائیان (از طریق آزمایش DNA) به خانواده این شهید اعلام و انتظار 39 ساله ایشان به پایان رسید.

شهید شکرائیان که درزمان شهادت دانشجوی دانشگاه علم و صنعت بود، در سال 1386 و به دلیل عدم شناسایی به همراه دو شهید گمنام دیگردر بهشت شهدای گمنام دانشگاه صنعتی اصفهان دفن شده است.

اینک به منظور استقبال از والدین این شهید والامقام و نیز زیارت ایشان از مزار پاک فرزندشان، مراسم ویژه ای به همراه آئین بزرگداشت این شهید و 144 شهید گلگون کفن دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور مسئولین لشگری و کشوری تدارک دیده شده است.

با عنایت به اهمیت این رویداد مستدعی است درخصوص پوشش رسانه ای این مراسم، دستور مقتضی مبذول فرمائید.

نظر به ضرورت انجام هماهنگی جهت حضور همکاران ارجمند، خواهشمند است اسامی خبرنگاران و عکاس محترم آن رسانه را تا پایان ساعت اداری 4شنبه 12 آبان ماه به شماره 09333191515 (جناب آقای نصر) اعلام فرمایید.

باتشکر
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
دکتر میر محمدی میبدی به عنوان سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان منصوب شد

دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی دکتر سید‌علی‌محمد میر‌محمدی میبدی را به عنوان سرپرست جدید دانشگاه صنعتی اصفهان منصوب کرد.

دکتر زلفی‌گل در این حکم انتصاب آورده است؛ نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان» منصوب می‌شوید.
انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی و روحیۀ انقلابی و توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران و یاوران علمی (کارکنان)، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری به ویژه «تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت» با رویکردی تحول گرایانه و مسأله محور در راستای تحقق «تمدن نوین اسلامی»، حرکت در مرزهای دانش و دستیابی به دیپلماسی و مرجعیت علمی به انجام رسانید.
دکتر میرمحمدی میبدی دانش‌آموخته کارشناسی مهندسی کشاورزی(گرایش زراعت) از دانشگاه صنعتی اصفهان، کارشناسی ارشد اصلاح نباتات از دانشگاه تربیت مدرس و دکتری این رشته از دانشگاه لندن است و هم اینک استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان می باشد.
ریاست دانشگاه یزد طی سال های 1385 تا 1392، معاونت امور دفاعی دانشگاه صنعتي اصفهان در زمان دفاع مقدس، ریاست بسیج اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان، مدیریت گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه صنعتی اصفهان و عضویت در هیئت ممیزه دانشگاه صنعتی اصفهان، بخشی از مسئولیت های دانشگاهی دکتر میرمحمدی میبدی است.
احراز عنوان استاد نمونه کشوری،کسب عنوان کتاب سال دانشجویی، رتبه سوم جایزه کتاب سال دفاع مقدس و عنوان «پژوهشگر برگزیده» در عرصه تألیف و ترجمه در دانشگاه صنعتی اصفهان، بخشی از افتخارات علمی دکتر سید علی محمد میر محمدی میبدی است.
وزیر علوم، همچنین در نامه‌ای جداگانه از خدمات و تلاش‌های دکتر سید مهدی ابطحی، رئیس سابق دانشگاه صنعتی اصفهان در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
-------------------------
📲 @iutonline
📷چهارمین همایش گردشگری با محور توسعه پایدار با حضور علیرضا ایزدی رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد
خبر تکمیل می شود
https://nikan.iut.ac.ir/prw7y12p95b9/?OWASP_CSRFTOKEN=6d950e515c04e5872dfffb0cf238778fd532c62d67f2001aeba36dee70136c58
باسلام و احترام.
لینک جلسه امروز چهارمین همایش گردشگری
برای مشاهده فیلم جلسه ضبط شده
موفق باشید🌹
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
📷چهارمین همایش گردشگری با محور توسعه پایدار با حضور علیرضا ایزدی رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد خبر تکمیل می شود
تاکید بر توسعه گردشگری علمی و آموزشی در چهارمین همایش گردشگری استان اصفهان
چهارمین همایش گردشگری با محور توسعه پایدار اصفهان و با تاکید بر گردشگری علمی و آموزشی عصر امروز یکشنبه ۱ اسفندماه به‌صورت حضوری و برخط در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
دکتر حمیدرضا صفوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان در ابتدای این نشست با گرامیداشت یاد و خاطر دکتر الهیاری مدیرکل فقید میراث‌فرهنگی و گردشگری اصفهان بیان داشت: رویکرد همایش امسال در منطقه مرکزی ایران و یکی از دانشگاه‌های برتر کشور ازاین‌جهت دارای اهمیت است که نگاه دانشگاهی به موضوع گردشگری صرفاً اقتصادی نیست. دانشگاه‌ها از ابعاد فرهنگی، علمی، اجتماعی و محیط زیستی به مسئله گردشگری اهتمام دارند .
دکتر صفوی با اشاره به مساحت یک‌صد و هفت هزارکیلومتری، تنوع زیستی، پوشش گیاهی و بهره‌مندی از اقلیم و جغرافیای منحصربه‌فرد استان اصفهان در مرکز ایران افزود: مسئولیت اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان به‌عنوان دانشگاه برتر در منطقه مرکزی ایران، توجه به موضوع گردشگری علمی و آموزشی است.
وی با بیان اینکه حضور مراکز بزرگ صنعتی، تحقیقاتی و آموزشی در استان اصفهان این قابلیت توسعه توریسم علمی را ایجاد می‌کند؛ تصریح کرد: توریسم علمی یکی از عرصه‌های مهم در حوزه گردشگری است که این مأموریت به دانشکده مهندسی منابع طبیعی به‌عنوان نماینده دانشگاه صنعتی اصفهان در حوزه گردشگری واگذار شده است.
عضو هیئت‌رئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان ابراز امیدواری کرد از سال آینده موضوع بازدیدها و تورهای گردشگری علمی آموزشی برای دانشجویان به‌طورجدی در این دانشگاه انجام شود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: با وجود چشم‌انداز توسعه دیپلماسی علمی و بین‌المللی در این دانشگاه و رفع تحریم‌های یک‌جانبه علیه کشورمان، این همایش می‌تواند در سال‌های آینده به‌صورت بین‌المللی کار خود را دنبال کند.
آموزش ابزاری کلیدی برای دستیابی به گردشگری پایدار
مدیرکل میراث‌فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری استان اصفهان با حضور در این رویداد بیان داشت: گردشگری به‌عنوان زمینه‌ای برای ایجاد اشتغال و درآمدزایی سال‌هاست موردتوجه قرار گرفته که در این میان یکی از شاخه‌های پرطرف‌دار این حوزه، گردشگری علمی است.
دکتر علیرضا ایزدی با بیان اینکه سفر به کشورهای دیگر برای گذراندن دوره‌های علمی و تحصیلی بالاتر، اکتشافات علمی و حضور در سمینارها و همایش‌های بین‌المللی از مصادیق گردشگری علمی است خاطرنشان کرد: سؤال این است که در کشور ما جامعه متخصص که از دانشگاه‌های خوب تربیت شده‌اند تا چه حد در بالابردن آموزش گردشگری یا گردشگری علمی تأثیر داشته‌اند؟
وی ادامه داد: تفاوت مهمی میان آموزش درباره توسعه پایدار و آموزش برای توسعه پایدار وجود دارد. مورد اول آموزشی از نوع آگاهی‌دهنده و یا حتی تئوریک است، اما مورد دوم استفاده از آموزش به‌عنوان ابزاری برای دستیابی به توسعه پایدار است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری استان اصفهان افزود: در این دوران به چیزی فراتر از بحث تئوریک نیاز داریم. آموزش برای توسعه پایدار سعی دارد تا دنیا را برای نسل حاضر و آینده، بیشتر قابل زیستن کند.
دکتر ایزدی با تأکید بر اینکه لازمه این کار بالابردن دانش و مهارت مردم برای آموزش مادام‌العمر است تا بتوانند راه‌حل‌های جدیدی برای مسائل زیست‌محیطی، اقتصادی و اجتماعی خود بیابند، خاطرنشان کرد: برنامه‌های آموزشی، گردشگران را تشویق می‌کند تا نتایج و اثرات زیست‌محیطی و اجتماعی فعالیت‌هایشان را در نظر گرفته و تعدیلی خود راهبر و اخلاقی در رفتارهای شخصی خود به کار گیرند.
وی با تأکید بر اینکه آموزش ابزاری کلیدی برای دستیابی به گردشگری پایدار است، ادامه داد: تفاوت مهم انواع جدید گردشگری باهدف پایداری با گردشگری رایج و متداول، واردکردن عنصر آموزش به فعالیت است. البته برای پایدار بودن، فقط نیاز به کسب مدارک بالای دانشگاهی نیست، بلکه کافی است یکی از اهداف فعالیت، این باشد که فرد درک بهتری از نحوه، کار محیط طبیعی و انسانی پیدا کند.
ایزدی تأکید کرد: گردشگری پایدار با تلفیق آموزش این امکان را ایجاد می‌کند که افراد یک محیط حفاظت شده را دیده و با آن ارتباط برقرار کنند، بدون آنکه منابع را از بین برده و یا متضرر کنند.
گفتنی است در این همایش یک‌روزه، سخنرانی‌های علمی با موضوعات نقش گردشگری علمی و آموزشی در توسعه پایدار گردشگری، دیپلماسی علمی گردشگری، نقش و اهمیت سمن‌ها در گردشگری پایدار، اکوتوریسم راهکارهایی برای توسعه و حفاظت از طبیعت و میراث‌های فرهنگی، ضرورت‌ها و ظرفیت‌های گردشگری علمی و آموزشی در جاذبه‌های تاریخی، نقش اقتصاد تجربه در کارآفرینی جوامع محلی، تفریح و آموزش در گردشگری و برنامه‌ریزی و استفاده از ارزش‌ها و کارکردهای گردشگری تالاب‌ها با حضور اساتید و کارشناسان این حوزه ارائه شد.
📲@iut_news
*نشست چالش ها و فرصت هاي منابع طبيعي و محيط زيست ايران برگزار مي شود.*
نشست علمي- تخصصي چالش ها و فرصت هاي منابع طبيعي و محيط زيست ايران در آستانه ورود به قرن پانزدهم، روز 18 اسفندماه به ميزباني دانشكده مهندسي منابع طبيعي دانشگاه صنعتي اصفهان به صورت برخط برگزار مي شود.
عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی و دبیر اجرایی نشست با اعلام اين خبر گفت: در اين نشست، اندیشمندان برجسته كشوري در رابطه با ابعاد اجتماعي، اقتصادي، قانوني و فرهنگي بحران هاي منابع طبيعي و محيط زيست، به ارائه ديدگاه هاي خود مي پردازند.
دکتر سیدعلیرضا موسوی، هدف از برگزاري اين نشست را بازنگري و بازانديشي در سياست هاي حوزه محيط زيست و منابع طبيعي كشور در آستانه ورود به قرن پانزدهم دانست و بيان داشت: تأملي بر بحرانهای موجود از سویی و فرصتها و فعاليت هاي اثربخش در حوزه منابع طبیعی و محيط زيست از سوی دیگر، از دلايل مهم برگزاري اين نشست است.
وي افزود: اين نشست با سخنرانی مسئولین سازمان منابع طبيعي و آبخيزداري کشور، سازمان حفاظت محیط زیست کشور، دكترطغياني نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي و استادان برجسته اي از دانشگاه هاي كشور، و با حضور رؤسا و کارشناسان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، اداره کل حفاظت محیط زیست استان و استادان و دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان از ساعت ۸ صبح كار خود را آغاز مي كند.
گفتني است در تشكيل اين نشست علمي، سازمان منابع طبيعي و آبخيزداري كشور، سازمان حفاظت محيط زيست کشور، اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان اصفهان، اداره كل حفاظت محيط زيست استان اصفهان،
اتاق بازرگاني و صنايع، معادن و كشاورزي اصفهان و سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان مشاركت فعال دارند.
علاقمندان جهت شركت در اين نشست مي توانند به تارنماي پخش زنده برنامه به نشاني زير مراجعه كنند.
https://nikan.iut.ac.ir/naturalresources
برگزاری همایش ملی علم و دین: معنای زندگی در دانشگاه صنعتی اصفهان
همایش ملی علم و دین معنای زندگی، به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان روز پنجشنبه ۱۹ اسفندماه، با حضور اندیشمندان حوزه فلسفه علم به صورت برخط برگزار شد.
دکتر مهدی گلشنی عضو فرهنگستان علوم و دبیر علمی همایش با اشاره به تحولات جهان در سه دهه اخیر، بیان داشت: در این همایش پیرامون تحولات بسیار مهم در زمینه علم، دین و فلسفه که تأثیر بسیار در فرهنگ دینی کشور داشته است، سخن گفته می‌شود که این مسائلی است که دانشگاه‌ها نسبت به آن غفلت داشته‌اند.
وی تأکید کرد: در بسیاری از دانشگاه‌های مطرح دنیا، دپارتمان‌های مشترک علوم پایه و فلسفه تأسیس و دوره‌های آموزشی بلندمدت در این حوزه‌ها ایجاد شده است اما با وجود تلاش‌های گسترده در کشور، در این زمینه بی‌توجهی شده است.
چهره ماندگار علمی کشور تحول دیگر جوامع را رویکرد دین گرایی و خداباوری در دانشگاه‌های مطرح دنیا دانست و افزود: در دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که پاسخ به تمام سؤالات بشر از عهده علم خارج است و باید آن را در دین جستجو کرد.
نظریه پرداز علم فلسفه کشور افزود: در حالیکه در دانشگاه‌های بزرگ مهندسی دنیا همچون MIT دوره‌های ویژه فلسفه علم ایجاد شده است، لازم است در دانشگاه‌های فنی و مهندسی ایران نیز به آموزش اصول دین و فلسفه در ارتباط با علوم اهمیت ویژه‌ای دهند.
دکتر گلشنی با بیان اینکه اگر چتر دین بر علم حاکم نباشد، انسان پاسخ پرسش‌های بنیادی را نخواهد یافت تصریح کرد: در دانشگاه‌های برجسته‌ی دنیا فلاسفه با ریاضی‌دان‌ها و فیزیک‌دان‌ها دور یک میز، گرد هم می‌آیند تا بتوانند به سؤالات اساسی بشر پاسخ دهند و این تحول مهم در دنیای امروز باید در کشور ما هم اتفاق بیفتد.
حجت‌الاسلام والسملین دکتر محسن عمیق عضو هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، دیگر سخنران این همایش علمی نیز در ادامه لزوم توجه به مسئولیت و تعهد انسانی را در تعریف معنای زندگی ضروری دانست و افزود: رویکرد غرب به معنای زندگی، صرفاً لذت بیشتر و مصرف‌گرایی است در حالیکه در فلسفه اسلامی، انسان موجودی متعهد و مسئول نسبت به زندگی و تعالی خود است.
وی افزود: بحث اسلامی شدن دانشگاه‌ها، تنها محدود به ایجاد یک درس و گرایش در دانشگاه نیست؛ بلکه لازم است دانشگاه‌ها به‌جای مصرف‌کننده محتوایی علم، نقش سازنده در تعریف ایدئولوژی و بازنگری در اندیشه انسان متعالی داشته باشند.
دکتر عمیق افزود: علم‌گرایی، دغدغه مهم فلاسفه امروز کشور است. دانشگاه‌ها فلسفه را رها کرده‌اند و به علم محض تکیه دارند در حالیکه این مسئله با جهان‌بینی فلسفه اسلامی در تضاد است.
استاد معارف دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: معنای زندگی از دیدگاه فلسفه این است که پیوست عدالت در توسعه برقرار شود و بشر نسبت به آینده خود و طبیعت احساس دغدغه و وظیفه کند. این عدالت باید در توسعه و پیشرفت علوم و فناوری در دانشگاه‌ها مد نظر قرار گیرد.
علیرضا اسدی، رئیس مرکز معارف اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز با ارائه گزارشی از مقالات ارسالی به دبیرخانه این همایش ملی بیان داشت: از تعداد ۳۰ عنوان مقاله دریافت شده، کمیته علمی ۱۹ مقاله را پذیرش و همچنین ۶ مقاله برتر را برای ارائه در همایش انتخاب کرد.
دکتر اسدی اضافه کرد: با برگزاری سلسله همایش‌های فلسفی در دانشگاه امیدواریم در آینده نزدیک شاهد ایجاد پژوهشکده علم و دین در دانشگاه صنعتی اصفهان و همچنین ایجاد یک گرایش فلسفه علم در دوره تحصیلات تکمیلی باشیم.
گفتنی است در این همایش که به همت مرکز معارف اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان اصفهان و همکاری مؤسسات علمی کشور از جمله پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و پایگاه استنادی علوم جهان برگزار شد، علاوه بر سخنرانی دکتر مهدی گلشنی، فیلسوف برجسته کشور، دکتر عبدالرحیم گواهی استاد ادیان، عرفان و فلسفه و دکتر رضا غلامی مدرس و پژوهشگر عرصه فلسفه سیاسی و مطالعات فرهنگی سخنرانی علمی داشتند.
2024/09/21 07:55:33
Back to Top
HTML Embed Code: