Telegram Web Link
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
بزرگ ترین مسابقه مدل سازی و بهینه سازی کشور توسط دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار می شود

بزرگ ترین مسابقه مدل سازی و بهینه سازی کشور(OR Competition) با هدف آشنایی بیشتر دانشجويان و دانش‏آموختگان با مسائل واقعی صنعت و نیز به چالش کشیدن مهارت‏های آن‏ها در این حوزه به همت دانشکده مهندسی صنایع و سیستم ها دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

مدل سازي و بهينه‌سازي مجموعه دانش ومهارت‏هایی است که به تصمیم‏سازان در اخذ تصمیمات بهینه یاری می‏رساند. در نتیجه استفاده از این ابزارها، می‏توان به اخذ تصمیماتی پرداخت که منجر به استفاده بهینه از منابع، کاهش هزینه‏ها، کاهش مخاطرات و افزایش سود شد.
دبیر اجرایی بزرگ ترین مسابقه مدل سازی و بهینه سازی کشور در این باره گفت: کار بر روی مسائل بهینه‏ سازی، در قالب یک مسابقه گروهي باعث می‏شود شرکت‏ کنندگان علاوه بر محک زدن سطح علمی و مهارتی خود، رقابت مهیّجی را در این زمینه تجربه کنند و برگزاری این چالش در یک فضای تیمی، سبب تقویت مهارت‏های ارتباطی و کار گروهی شرکت‏ کنندگان خواهد شد.
دکتر مهدی ایران‏پور خاطر نشان كرد: اين مسابقه با همكاري جمعي از اساتيد برجسته دانشگاه‏هاي كشور و متخصصانی از صنعت برگزار مي شود و صنایع برتر کشور نیز حامی این مسابقه هستند.
وی تأکید کرد: امید است، این رویداد به تقویت ارتباط میان صنعت و دانشگاه منجر شود. ارتباطی که یکی از نتايج مثبت آن آشنایی و شناخت بیشتر از ظرفيت‏هاي دانش آموختگان دانشگاهي در راستای برطرف کردن موانع و حل مسائل صنعت است.
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: شركت كنندگان در این دوره از مسابقه، با دو سؤال روبرو خواهند بود. یکی از سؤالات عمومی است و سؤال دوم از سوی شرکت فولاد مبارکه اصفهان انتخاب شده است. اطلاعات بیشتر در مورد سؤالات و مهلت پاسخگویی به آن‏ها در وب سایت مسابقه و شبکه‏های اجتماعی در دسترس علاقه‏مندان قرار می‏گیرد.
ايران‏پور ادامه داد: برندگان مسابقه در سه رتبه تيمي برتر به ترتيب، 20، 12 و 8 ميليون تومان جايزه نقدي دريافت مي‏كنند.
وی با اشاره به برگزاری مجموعه ای از کارگاه های آموزشی مجازی در حوزه بهینه‏سازی در طول برگزاري این مسابقه، تصریح کرد: حضور در این کارگاه‏ها برای شرکت‏کنندگان در مسابقه رایگان بوده و همچنین به شرکت‏ کنندگان، گواهی حضور در کارگاه اعطاء می‏گردد.
دبیر اجرایی بزرگ ترین مسابقه مدل سازی و بهینه سازی کشور در پایان با دعوت از همه علاقه مندان به حوزه بهینه‏سازی برای شرکت در این مسابقه گفت: ثبت نام هم اکنون آغاز شده و آخرین مهلت ثبت نام، 17 شهریور 1400 است.
شایان ذکر است: علاقه‏مندان به حوزه‏های بهینه‏سازی می توانند برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر به وب‏سایت مسابقه به آدرس https://orcompetition.ir مراجعه نمایند.
-------------------------
📲 @iutonline
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
دومین گردهمایی همکاری دانشگاه‌های ایران با مركز پژوهش‌های هسته‌ای اروپا (CERN) برگزار می‌شود

دومین گردهمایی تبادلات علمی و همکاری‌های دانشگاه‌های ایران با آزمایشگاه cms مركز پژوهش‌های هسته‌ای اروپا (CERN) 23 شهریورماه به‌صورت برخط به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

هدف از برگزاری این نشست گسترش همکاری با متخصصان داخل کشور و ایجاد انگیزه برای جذب نیروهای جوان به‌منظور پیشبرد هرچه بهتر پژوهش‌های علمی و آموزشی در ارتباط با سرن است.
این دوره از همایش مركز پژوهش‌های هسته‌ای اروپا (CERN) با گستره بیشتر و با حضور استادان و دانشجویان محقق و علاقه مند برگزار می گردد و فرصتی است تا علاوه بر مرور تاریخچه‌ی فعالیت‌های داخلی و نگاهی به برنامه‌ی جامعه‌ی جهانی برای آینده‌ی فیزیک ذرات، امکانات و پتانسیل‌های پژوهشی موجود در ايران معرفی گردد.
در این گردهمایی اعضای هیئت علمی از جمله دکتر رضا منصوری فیزیک‌دان برجسته کشور و دکتر شهرام راحتلو، فیزیک‌دان ایرانی دانشگاه استنفورد، به ارائه گزارشی از دستاوردهای همکاری‌های مشترک در طول دوسال گذشته و برنامه‌ی فیزیک آزمایشگاه cms سرن خواهند پرداخت.
علاوه بر این ضمن سخنرانی رئیس آزمایشگاه cms سرن، دکتر مجتبی محمدی نجف‌آبادی رئيس آزمايشگاه ذرات و شتابگرهای پژوهشگاه دانش‌های بنیادی به بررسی اهمیت شتابگرهای آینده، فیزیک مورد بررسی در آن ها و پتانسیل های مشارکت و دکتر محسن خاکزاد عضو هيئت علمي پژوهشگاه دانش‌هاي بنيادي دررابطه‌با تجربیات آشکارسازی در برخورد دهنده های ذرات به ارائه دستاوردهای علمی خود می‌پردازند.
پیش از این گردهمایی، مدرسه‌ی سه‌روزه‌ی آشنایی با فعالیت‌های سرن برای دانشجویان و محققان علاقه‌مند از روز گذشته آغاز شده و تا 22 شهریورماه ادامه خواهد داشت. این مدرسه که با محوریت اجرای یک پروژه با بخشی از داده‌های آزمایش cms برنامه‌ریزی‌شده، از دو بخش جلسات آموزشی و انجام پروژه (کارگاه عملی) تشکیل شده است.
در پایان این رویداد، نشست هم‌اندیشی مدیران پژوهشی مؤسسات و دانشگاه‌ها دررابطه‌با همکاری‌های مشترک با مرکز سرن از ساعت 9 صبح روز سه شنبه 23 شهریورماه به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.
گفتنی است: اطلاعات بیشتر و امکان حضور در این رویداد از طریق پایگاه اینترنتی این همایش به آدرس https://indico.cern.ch/e/iut1400 در دسترس می باشد.
-------------------------
📲 @iutonline
دومین گردهمایی همکاری دانشگاه‌های ایران با مرکز پژوهش‌های هسته‌ای اروپا (CERN) / تأکید رئیس آزمایش CMS سرن بر توانمندی های محققان دانشگاه صنعتی اصفهان

*دومین گردهمایی همکاری محققان فعال در آزمایش CMS مرکز پژوهش‌های هسته ای اروپا صبح امروز سه شنبه 23 شهریور ماه به صورت برخط و با حضور دکتر لوکا مارگاریت رئیس آزمایش CMS سرن به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.*

سرن (CERN) بزرگترین مجموعه آزمایشگاهی دنیا در زمینه فیزیک ذرات بنیادی و فیزیک هسته ای است که حدود 66 سال قبل یعنی در سال 1954 میلادی توسط سازمان اروپائی تحقیقات هسته ای ایجاد و در طی این مدت پژوهش های متعددی را به رهبری دانشمندان برتر دنیا (از جمله6 دارنده جایزه نوبل) به سرانجام رسانید.
در این مرکز که مهمترین هدف آن"کشف رازهاى مبداء جهان" تعریف شده است هم اینک بیش از 3 هزار فیزیکدان و مهندس به عنوان کارکنان مقیم در زمینه های مختلف نظری و آزمایشگاهی مشغول به کار هستند و بیش از 6 هزار و 500 دانشمند از 500دانشگاه از 80 کشور دنیا به صورت بازدیدهای کوتاه مدت حضور می یابند که این امر خود نشان از همکاری بزرگ و بی نظیر علمی دانشمندان و پژوهشگران عرصه علمی جهان دارد.
بزرگترین برنامه کنونی سِرن، علاوه بر تحقیقات گوناگون در زمینه فیزیک هسته ای و ذرات بنیادی، اجرای پروژه بزرگ LHC یا همان “برخورد دهنده ی بزرگ هادرونی” به عنوان بزرگترین پروژه علمی جهان است که یک شتاب دهنده ذرات با انرژى و پیچیدگى بى نظیر و بى سابقه بوده و نتیجه آن همکارى و مشارکت جهانى براى آشکارسازى بخش جدید پنهانى از حقیقت خواهد بود.
پس از پذیرفته شدن دانشگاه صنعتی اصفهان در سال 1398 به عنوان نخستین و تنها دانشگاه ایرانی به عضویت مرکز پژوهش های هسته ای اروپا(CERN)، در دومین دستاورد بزرگ و ارزشمند علمی بین المللی در آذرماه 1399، طرح پیشنهادی محققان این دانشگاه به منظور ساخت دستگاه اندازه گيري درخشندگي ناشی از برخورد ذرات با خطاي كمتر از یک درصد به عنوان طرح برگزیده این پروژه علمی جهانی برگزیده شد.

حضور در مراکز بزرگ تحقیقاتی جهان، هدفمندی و پایداری درخطوط پژوهشی را موجب می‌شود

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در ابتدای این نشست با بیان این‌که همکاری با آزمایشگاه‌های بزرگ جهان افزون بر یک وظیفه علمی برای محققان است، افزود: توسعه همکاری‌های علمی وظیفه فراملی دانشگاه‌ها در جهت پاسخ دادن به پرسش‌های بنیادی است و برای ایران امروز مزایای بسیاری دارد.
دکتر سید مهدی ابطحی با تأکید بر این‌که در کشور ما شبکه سازی علمی بسیار ضروری است خاطر نشان ساخت: دانشگاه‌های بزرگ و مراکز علمی پژوهشی ایران، نیازمند همکاری‌های وسیع علمی بين المللي هستند.
وی ادامه داد: به اشتراک گذاری امکانات و ایجاد آزمایشگاه‌های مشترک نه تنها لازمه شرایط امروز ایران است بلکه بیانگر درک و فهم مدیران کشور از توسعه علمی است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این‌که حضور در سرن به محققان جوان ما شیرینی این اشتراک گذاری علمی را می‌آموزد و این ضرورت را در وجودشان نهادینه می‌کند، تصریح کرد: درک این نکته از اهمیت بسیاری برخوردار است که پرداختن به پاسخ سؤالات بنیادی و سرمایه گذاری در آن علاوه بر آن‌که تصویری روشن از حقایق جهان هستی به ما می‌دهد در رشد فناوری بسیار مؤثر و لازم است.
ابطحي با اشاره به اين‌كه همکاری با مراکز علمی مطالبه درستی در محققان جوان کشور برای سرمایه گذاری کشور در علوم پایه ایجاد می‌کند گفت: عدم درک مديران كشور از عرصه پژوهش از دلايلي است كه در طرح‌های کلان ملی، روندكار را طولانی یا تخصیص اعتبارات را محدود می نماید.
وي خاطر نشان كرد: آن‌چه ما را همواره نگران کرده، عدم وجود خطوط پژوهشی مشخص و پیوستگی پژوهش در کشور است. کمیت خروجی‌های تحمیل شده به محققان جوان درکشور یک سردرگمی پژوهشی در آن‌‌ها ایجاد می‌کند و حضور در مراکز بزرگ تحقیقاتی جهان، هدفمندی و پایداری درخطوط پژوهشی را موجب می‌شود که این یک مزیت بزرگ برای کشور است.
رئيس دانشگاه صنعتي اصفهان از ديگر مزاياي همكاري هاي علمي را رعایت اخلاق حرفه ای در تقسیم دستاوردها بین پژوهشگران و اعتبار بخشی به برون دادهای پژوهشی دانست و تأكيد كرد: اعتبار بخشي به نتايج تحقيقات با ذکر نام تمام افراد دخیل و ارزش‌گذاری به دخالت افراد بيشتر در انجام یک پژوهش از نکات قابل توجهی است که از همکاری با سرن می‌توان آموخت.
ابطحي در پايان تصریح کرد: عالی‌ترین هدف سرن یعنی گسترش صلح در سایه علم، نیاز امروز منطقه ماست. و اين ها مهمترين دلايلي است كه به عنوان یک مدیردانشگاهي، قبول هزینه‌های نمایندگی سرن، آسان و باخشنودی براي ما همراه باشد. به همكاري با سرن افتخار مي‌كنيم و به کمک محققان كشوردر ارتباط با مركز سرن، مسير توسعه علمي كشور هموار خواهدشد.
ما به دنبال ساخت ابزارهای جدید، آشکارسازی ذرات در فضای جدید و استفاده از فن‌آوری‌های پیشرفته برای کشف دنیای جدید هستیم

رئیس آزمایش CMS سرن نيز در اين گردهمايي با ابراز مسرت از همكاري با دانشمندان ايراني گفت: با مرور به كارنامه عملكرد 20 ساله ارتباط علمي ايران با سرن متوجه شديم ايران در مدت زمان کوتاهی توانسته سازه بزرگی را که نگهدارنده گرماسنج هادرونی در بخش جلویی آشکارساز CMS است را بسازد و به آزمایشگاه تحویل دهد. پس از این اتفاق همکاری ها همواره رو به رشد بوده است.
دکتر لوکا مارگاریت افزود: آزمایش CMS، آزمایشی بزرگ با 250 مؤسسه و دانشگاه عضو از 54 کشور دنیا است، پنج هزار نفر در آن فعالیت می‌کنند و حدود دوهزار نفر در تولید مقالات علمی آن مشارکت دارند.
وي اضافه كرد: ایران با دو مؤسسه (آی پی ام و دانشگاه صنعتی اصفهان) و حدود 30 نفر ، عضو مهمی از این خانواده بزرگ است که در ساخت آشکارساز و پژوهش فیزیک مشارکت دارد.
رئیس آزمایش CMS سرن با ابراز خرسندي از مشارکت ایران درآزمايشات مهم بخش آشكارساز تصريح كرد: عمليات طراحي سنجه درخشندگي توسط محققان دانشگاه صنعتي اصفهان مورد تأييد داوران علميLHCC قرار گرفته است.
وی با تأكيد بر اين‌كه اندازه‌گیری دقیق درخشندگی بر دقت همه اندازه‌گیری‌های فیزیکی تأثیر مهمی دارد ادامه داد: پس از ارتقاء، LHC وارد فاز درخشندگی بالا می‌شود که دراین فاز داده‌گیری و اهمیت سنجه درخشندگی با مشارکت دانشگاه صنعتی اصفهان است انجام خواهد شد.
مدير ارشد سرن با اذعان به اين كه ایران در پژوهش فیزیک کوارک تاپ و ذره هیگز نقشی بسزا دارد از حضور فعال عضو هيئت علمي دانشگاه صنعتي اصفهان خانم دکتر عبیده جعفری به عنوان فیزیکدانی برجسته و دارای مسئولیت مهم در بخشی فیزیک آزمایش CMS قدرداني كرد و افزود: ما امیدواریم در آینده شاهد پیوستن مؤسسات بیشتر و متخصصانی بیشتر از ایران باشیم.
دکتر لوکا مارگاریت با اشاره به اين‌كه در جریان کار و ارتقاء CMS ما راننده یک ماشین قدیمی نیستیم وکار تکراری نمی‌کنیم تأكيد كرد: ما به دنبال ساخت ابزارهای جدید هستيم و بناست در فضای جدیدی ذرات را آشکارسازی کنیم و از فن‌آوری‌های پیشرفته برای کشف دنیای جدید استفاده نماییم.
وي در پايان خطاب به دانشجويان شركت كننده دراين رويداد گفت: ما از مشارکت بیشتر به گرمی استقبال می‌کنیم. مخصوصاً روی سخنم با دانشجویانی است که در این جلسه حضور دارند. ما به تمامی دانشجوها خوش‌آمد میگوییم و با برنامه‌هایی در سرن، نظیر مدرسه تابستانی و مشابه آن ازدانشجويان حمایت می‌كنيم تا مطالب جدید بیاموزند و به بازیگران اصلی این صحنه در آینده تبدیل شوند.
-------------------------
📲 @iutonline
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران خبرداد:

توسعه نرم افزار «طراحی یکپارچه شبکه بهینه ریلی کشور» برای نخستین بار در دانشگاه صنعتي اصفهان

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از توسعه ی نرم افزار «طراحی یکپارچه شبکه بهینه ریلی کشور» برای نخستین بار با محوریت تیم پژوهشی دانشکده مهندسی حمل‌ونقل دانشگاه صنعتی اصفهان و در چارچوب فاز ۲ مطالعات جامع حمل و نقل کشور خبر داد.

دكتر سعيد رسولي با بيان اين‌كه در تمام اسناد بالادستي نظام، جایگاه راهبردی حمل‌ونقل ریلی به عنوان حمل ونقل سبز و پیشران در توسعه‌ی پایدارکشور، به عنوان یکی از راهبردهای اساسی مورد توجه ويژه مسئولین و سیاست‌گذاران قرار دارد،گفت: مسئله طراحی یکپارچه‌ شبکه ریلی کشور، یکی از مهمترین موضوعات در سطح برنامه‌ریزی استراتژیک حمل‌ونقل کشور است.
وی با برشمردن برخي چالش هاي پيش روي گسترش شبكه ريلي كشور تصريح كرد: یکی از چالش‌های مهم در گسترش شبکه ریلی، محدودیت منابع مالی است. به جهت پهناوری سرزمینی و نیز تنوع بسیار زیاد گزینه‌های پیش رو، تصمیم‌گیری درباره نحوه تخصیص منابع جهت افزایش ظرفیت یا احداث محورهای جدید، یک مسئله مهم و دارای ابعاد گوناگون است که اغلب سبب اختلاف نظرها درباره اولویت‌های توسعه شبکه می شود.
مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: هدف از پروژه طراحی شبکه بهینه ریلی کشور به عنوان بخشي از مرحله فاز ۲ مطالعات جامع حمل و نقل کشور، ایجاد یک سند بالادستی با نگاه علمی و توجه به همه‌ی جوانب مسئله با رعایت منافع ملی کشور است كه بتواند اولویت‌های توسعه‌ی ریلی کشور برای يك افق زمانی 20 ساله را تعیین نماید.
رسولی، بیان کرد: با طراحی نرم‌افزار هوشمند سه سطحی شبکه ریلی برای نخستین بار دركشور و به عنوان نقشه راه توسعه متوازن و یکپارچه این شبکه، اولویت ایجاد هاب‌های لجستیکی، احداث کریدورهای جدید و بهبود ظرفیت کریدورهای موجود شبکه ریلی کشور به صورت یکپارچه تعيين خواهد شد.
مديرعامل شركت راه آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به همکاری‌های محققان دانشگاه صنعتي اصفهان افزود: تیم پژوهشی دانشکده مهندسی حمل و نقل این دانشگاه پيش از اين، در همکاری با مرکز فناوری شرکت راه آهن جمهوري اسلامي از حسن انجام كار برخوردار بوده است و با تمرکز ویژه بر موضوع طراحی شبکه‌های حمل‌ونقل ریلی، برون‌دادهاي معتبر علمی داشته است.
همچنین دكتر محمد تمنايي مجري پروژه توسعه نرم افزار طراحی یکپارچه شبکه بهینه ریلی کشور، ضمن بیان برخی جزئیات فنی این نرم افزار، عنوان کرد: در این نرم افزار، اولویت‌های گسترش شبکه ریلی بر اساس کمینه‌سازی کلیه هزینه¬های اقتصادی، زیست¬محیطی و اجتماعی تحمیلی به شبکه‌های ریلی و جاده‌ای کشور و لحاظ محدودیت‌هایی از قبیل بودجه، ظرفیت محورهای ریلی و هاب‌های لجستیکی، قیمت‌گذاری شبکه، تاثیرات متقابل عرضه و تقاضا، بار و مسافر داخلی و نیز ترانزیت بین‌المللی و با لحاظ رقابت شیوه‌ی ریلی با شیوه‌های جاده‌ای و ترکیبی برای حدود 160 هزار زوج مبدأ-مقصد مشخص خواهد شد.
عضو هیئت علمي دانشکده مهندسی حمل و نقل دانشگاه صنعتي اصفهان افزود: یافتن یک روش بهینه برای طراحی شبکه ریلی، مستلزم توجه به ابعاد متنوعي از موضوع است. احداث یک محور ریلی جدید و یا بهبود ظرفیت محور ریلی موجود، می‌تواند در الگوی اندرکنش بین خطوط ریلی و مراکز لجستیک تغییرات زیادی ایجاد کند و سبب تغییر مطلوبیت حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و ترکیبی برای زوج مبدأ-مقصدهای مختلف در شبکه شود.
تمنایی با اشاره به اين‌كه در این طراحی برای اولین بار دو نگرش ملی و بنگاهی بخش خصوصی به صورت همزمان مدل‌سازی شده است، اضافه كرد: در اين شبيه سازي، شیوه رفتار بخش خصوصی و صاحبان بار و ناوگان ریلی کشور در مواجهه با تصمیم های کلان دولتی پیاده سازی شده تا تصوير دقیقی از فضای واقعی حاکم بر حمل و نقل ریلی کشور ارائه گردد.
شايان ذكر است با انجام اين طرح مهم و راهبردی كه در راستای مدیریت بهینه مصرف انرژی است، كشور ما شاهد افزايش سهم حمل و نقل سبز ریلی در جابجایی کالا و مسافر خواهد شد. همچنين ارتقای یکپارچگی در برنامه‌ریزی توسعه شبکه ریلی و افزایش بهره¬وری از ظرفیت های موجود در طول سال‌های آینده از ديگر دستاوردهاي مهم اين طرح كلان ملي است.
در حال حاضر، اجرای این طرح توسط تیم پژوهشی دانشکده مهندسی حمل و نقل دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز شده است و تا اوایل سال 1401، نتایج آن به وزارت راه وشهرسازی و شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران ارائه خواهد شد.
-------------------------
📲 @iutonline
#دعوتنامه

باسلام؛
همان گونه که مستحضر هستید، هفته گذشته و طی یک برنامه زنده تلویزیونی در مشهد مقدس، خبر شناسایی شهید والامقام حسین شکرائیان (از طریق آزمایش DNA) به خانواده این شهید اعلام و انتظار 39 ساله ایشان به پایان رسید.

شهید شکرائیان که درزمان شهادت دانشجوی دانشگاه علم و صنعت بود، در سال 1386 و به دلیل عدم شناسایی به همراه دو شهید گمنام دیگردر بهشت شهدای گمنام دانشگاه صنعتی اصفهان دفن شده است.

اینک به منظور استقبال از والدین این شهید والامقام و نیز زیارت ایشان از مزار پاک فرزندشان، مراسم ویژه ای به همراه آئین بزرگداشت این شهید و 144 شهید گلگون کفن دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور مسئولین لشگری و کشوری تدارک دیده شده است.

با عنایت به اهمیت این رویداد مستدعی است درخصوص پوشش رسانه ای این مراسم، دستور مقتضی مبذول فرمائید.

نظر به ضرورت انجام هماهنگی جهت حضور همکاران ارجمند، خواهشمند است اسامی خبرنگاران و عکاس محترم آن رسانه را تا پایان ساعت اداری 4شنبه 12 آبان ماه به شماره 09333191515 (جناب آقای نصر) اعلام فرمایید.

باتشکر
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
دکتر میر محمدی میبدی به عنوان سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان منصوب شد

دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی دکتر سید‌علی‌محمد میر‌محمدی میبدی را به عنوان سرپرست جدید دانشگاه صنعتی اصفهان منصوب کرد.

دکتر زلفی‌گل در این حکم انتصاب آورده است؛ نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان» منصوب می‌شوید.
انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی و روحیۀ انقلابی و توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران و یاوران علمی (کارکنان)، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری به ویژه «تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت» با رویکردی تحول گرایانه و مسأله محور در راستای تحقق «تمدن نوین اسلامی»، حرکت در مرزهای دانش و دستیابی به دیپلماسی و مرجعیت علمی به انجام رسانید.
دکتر میرمحمدی میبدی دانش‌آموخته کارشناسی مهندسی کشاورزی(گرایش زراعت) از دانشگاه صنعتی اصفهان، کارشناسی ارشد اصلاح نباتات از دانشگاه تربیت مدرس و دکتری این رشته از دانشگاه لندن است و هم اینک استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان می باشد.
ریاست دانشگاه یزد طی سال های 1385 تا 1392، معاونت امور دفاعی دانشگاه صنعتي اصفهان در زمان دفاع مقدس، ریاست بسیج اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان، مدیریت گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه صنعتی اصفهان و عضویت در هیئت ممیزه دانشگاه صنعتی اصفهان، بخشی از مسئولیت های دانشگاهی دکتر میرمحمدی میبدی است.
احراز عنوان استاد نمونه کشوری،کسب عنوان کتاب سال دانشجویی، رتبه سوم جایزه کتاب سال دفاع مقدس و عنوان «پژوهشگر برگزیده» در عرصه تألیف و ترجمه در دانشگاه صنعتی اصفهان، بخشی از افتخارات علمی دکتر سید علی محمد میر محمدی میبدی است.
وزیر علوم، همچنین در نامه‌ای جداگانه از خدمات و تلاش‌های دکتر سید مهدی ابطحی، رئیس سابق دانشگاه صنعتی اصفهان در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
-------------------------
📲 @iutonline
2024/09/23 22:25:22
Back to Top
HTML Embed Code: