Telegram Web Link
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
🔻به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان:

چهاردهمین گردهمایی معاونین و مدیران دانشجویی دانشگاه‌های منطقه شش کشور برگزار شد

چهاردهمین گردهمایی معاونین و مدیران دانشجویی دانشگاه‌های منطقه شش کشور، صبح امروز با حضور معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان و سرپرست صندوق رفاه دانشجویان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در اين گردهمايي با بيان اين كه در سال گذشته به دلیل خروج کشور آمریکا از برجام، کشور با یک وضعیت جدیدی مواجه شد و از لحاظ اقتصادی مقداري در تنگنا قرار گرفت، گفت: دانشگاه هاي كشور، حوزه دانشجویی و سازمان امور دانشجویان نیز همانند ديگر حوزه‌های اداری کشور، با مشکلات مالي مواجه شدند.
دکتر علم، با اشاره به افزایش تعداد استفاده‌کنندگان از خدمات تغذيه دانشجویی در سلف ها و بار مالي فراوان اين موضوع براي دانشگاه ها، افزود: براي كاهش اين مشكل، پیشنهاد استفاده از ظرفیت رستوران‌های مکمل جهت كم كردن فشار مالي در دانشگاه‌ها مطرح شد.
وي با تأکید بر کاهش نیافتن خدمات دانشجویی در دانشگاه ها، خواستار استفاده بهینه از منابع براي عبور از اين مشكلات شد و گفت: با تقويت منابع مالی در این حوزه و به‌کار بردن توانایی مدیریتی در دانشگاه ها، تلاش شد تا موج فزاینده استفاده از سلف‌هاي دانشجويي مديريت گردد.
معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با اشاره به تعديل در ساختارهای بودجه و مالي كشور و نقش آن در محدودیت‌های بیشتر برای دانشگاه‌ها، افزود: در تلاش هستیم از طریق کارگاه‌های آموزشی و تعامل با دانشگاه‌ها، برنامه‌ریزی مناسبي را دنبال كنيم تا رستوران‌های مکمل بتوانند در کاهش قیمت غذا به دانشجویان و مدیران كمك نمايند.
علم با اشاره به حوادث سيل اخير و خسارات آن به دانشگاه ها و حوزه‌های آموزش عالی مناطق سيل زده، ادامه داد: برآوردهای اولیه خسارات دانشگاه‌هایی که در اين مناطق آسیب دیده‌اند انجام گرفته و در صدد ترمیم اين آسیب‌ها هستیم كه پس از فرو نشست كامل آب نيز پايش وضعيت فيزيكي دانشگاه ها ادامه خواهد يافت.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان نيز در این نشست، با اشاره به توانمندي هاي بالاي دانشگاه هاي منطقه شش در كشور، گفت: اين منطقه، پس از تهران، بزرگ‌ترین و توانمندترین منطقه کشور در آموزش عالی است و لازم است از این ظرفیت‌ها به نحو شایسته‌تری استفاده شود.
دکتر مدرس هاشمی با تأكيد بر وضعيت بسیار خوب منطقه شش در شاخص‌های کمی مانند تعداد دانشجو و استاد و شاخص‌های کیفی همچون تعداد مقالات، طرح‌ها و ارجاعات، افزود: دانشگاه‌های بزرگی همچون صنعتی اصفهان، اصفهان، کاشان، شهرکرد و یزد در این منطقه وجود دارند و حضور دو دانشگاه سطح يك مانند دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه اصفهان در اين منطقه به خوبي نشان دهنده جايگاه منطقه شش دانشگاهي ايران است.
وي با بيان اين كه از سال 2018 ميلادي تاكنون حدود 1600 مقاله ISI در دانشگاه صنعتی اصفهان منتشر شده و در سال 1397 نيز قرارداد بيش از 130 طرح صنعتی در اين دانشگاه منعقد گرديده است، گفت: اين موارد بيانگر وضعیت مناسب اين دانشگاه در این حوزه است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، با ابراز نگراني از تأثير کمبودهای مالی در افت کیفی فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه ها، افزود: اين کمبودها مهم‌ترین موضوع کنونی است و تأثير اين موضوع در تجهیزات و مواد آزمایشگاهی، افت کیفی پژوهشی را به دنبال دارد.
مدرس هاشمی، با بيان اين كه مشکلات مالی، مسائلي همچون خوابگاه، غذا، کار دانشجویی و غیره را تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ به افزایش شدید هزینه‌هاي گوناگون اشاره كرد و گفت: اين در حالي است كه بودجه این دانشگاه در سال 1398 نسبت به سال گذشته، تنها حدود 15 درصد افزایش پیدا کرده است.
وي با تأکید بر لزوم بازنگری در برخی آیین‌نامه‌ها در حوزه دانشجویی مانند بورس ها، گفت: در سال گذشته فرصت تحقیقاتی دانشجویان دکترا در خارج از کشور به شدت کاهش پیدا کرد كه اميدواريم نشست امروز با حضور مسئولين وزارت علوم، تحقيقات و فناوري موجب نتایج خوبی براي حل این مشکلات گردد.
معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز تبادل نظر پیرامون مباحث مختلف حوزه دانشجویی شامل تسهیلات و خدمات رفاهی به دانشجویان، توجه به امور بهداشت روانی و جسمانی دانشجویان و ارائه بازخوردهای اقدامات انجام شده در این حوزه‌ها به مسئولین وزارت علوم تحقیقات و فناوری را از جمله اهداف برگزاري اين نشست عنوان كرد و گفت: کمبود بودجه و تأخیر در اختصاص آن ها در سال گذشته، موجب به وجود آمدن مشکلاتی در دانشگاه‌ها شد كه با تمهیدات در نظر گرفته شده، حوزه دانشجویی و فرهنگي کمترين تاثير را از اين مشکلات داشتند.
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
دکتر کلانتری، اجرایی نمودن طرح تحول راهبردی دانشگاه صنعتی اصفهان در حوزه دانشجویی و فرهنگي را مهم‌ترین برنامه معاونت دانشجویی اين دانشگاه در سال جاري عنوان كرد و افزود: نوسازی تجهیزات سلف مرکزی، تعمير خوابگاه شماره دو، تعمير و تجهيز دیگر خوابگاه‌ها و نوسازي و افزايش امکانات ورزشی مانند زمین چمن مصنوعی در كنار خوابگاه ها، از دیگر اولویت‌های كاري اين معاونت در فصل تابستان است.
وي با تأكيد بر توجه ویژه دانشگاه ها به بهداشت و ارتقای سلامت جسمانی و رواني دانشجویان در سال جاري، گفت: اجراي برنامه هاي مناسب مراكز بهداشت و مشاوره دانشگاه صنعتی اصفهان موجب شد تا اين مراكز به عنوان دبیر منطقه شش، مشغول فعالیت باشد و بر فعاليت دانشگاه‌های اين منطقه نظارت نمايد.
گفتنی است: چهاردهمین گردهمایی معاونین و مدیران دانشجویی دانشگاه‌های منطقه شش کشور، با حضور معاونین دانشجویی و مدیران حوزه دانشجویی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي صنعتی اصفهان، صنعتی مالک اشتر، اصفهان، هنر اصفهان، کاشان، یزد ، شهركرد، حائري ميبد، گلپایگان، خوانسار ، اردکان و شهرضا، با بررسي مباحثي همچون، کار دانشجویی، شورای صنفی، صندوق رفاه دانشجویان، آیین‌نامه شورای انضباطی، کمیسیون موارد خاص و استفاده از سامانه سجاد، به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
http://www.tg-me.com/iutonline
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
🔻با موضوع حمل و نقل و برنامه ریزی شهری:

نخستین رویداد ایده شو تخصصی بین المللی دردانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

نخستین رویداد ایده شو تخصصی بین المللی با محوریت حمل و نقل و برنامه ریزی شهری اصفهان، صبح امروز در تالار شيخ بهايي دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار شد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در این مراسم، با بيان اين كه خوشبختانه شهر تاریخی و علمی اصفهان مزين به نهادهای علمی و آموزشی قابل مباهات است، گفت: شهرت این دانشگاه پرافتخار همواره به تلاش مجدانه آموزشی و پژوهشی برای بهبود شرایط جامعه از مسیر علم و فناوری بوده و اين دانشگاه به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر کشور، دستاوردهای زیادی را به جامعه ملی و بین‌المللی هدیه کرده است.
دكتر سيد محمود مدرس هاشمي با تأكيد بر آموزش علمي با کیفیت دانشگاه صنعتي اصفهان، افزود: اعتبار اصلي این دانشگاه برگرفته از فعالیت‌های آموزشی کیفی، نوآوری، خلاقیت و فعالیت‌های پژوهشی است.
وي انتشار مقالات با کیفیت، انجام طرح‌های صنعتی و کاربردی برای رفع نیازهای جامعه، ایجاد مرکز نوآوری و شرکت‌های دانش بنیان، مركز رشد و فعالیت‌های علمي بین‌المللی گسترده را بخشی از اقدامات مؤثر دانشگاه صنعتی اصفهان عنوان كرد كه علاوه بر تثبیت جایگاه این دانشگاه در بین دانشگاه‌های برتر و سطح يک کشور باعث شده تا در سال‌های اخیر در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی آسیا و دنيا به نتایج خوبی دست یابد.
مدرس هاشمي با اشاره به اين كه برنامه راهبردی دانشگاه صنعتی اصفهان چشم‌انداز این دانشگاه در افق 1404 را مشخص نموده؛ یکی از اهداف اصلي این دانشگاه را بین‌المللی شدن آن دانست و گفت: اگرچه در طول سالیان گذشته همواره ارتباطات بین‌المللی وجود داشته، اما بین‌المللی‌شدن امری است که به تلاش و جدیت و برنامه‌ریزی بیشتری نیاز دارد.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با ابراز خرسندي از برگزاري کارگاه علمی مشترک ایران و سوییس در حوزه حمل و نقل و برنامه ریزی شهری در اين دانشگاه، افزود: خوشبختانه با تصمیم وزارت علوم مبنی بر اعطای نمایندگی به دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان مرکز هماهنگ‌کننده کلیه همکاری‌های علمی با کشور سوییس، این ارتباطات شتاب بیشتری گرفته و با توجه به حمایت جدی دانشگاه از گسترش همکاری ها با اين كشور، ارتباطات ما با دانشگاه هاي مختلف آن در حال رشد و توسعه است.
وي برگزاري اين کارگاه در زمینه حمل و نقل را یکی از دستاوردهای استراتژیک دانشگاه صنعتي اصفهان عنوان نمود و ابراز امیدواري كرد تا این کارگاه علمی به نتایج بسیار ارزشمند و مؤثري دست یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان نیز در اين مراسم، با بيان اين كه توسعه پایدار یکي از مباحث اساسی مورد توجه اين استان است، گفت: با توجه به تغییر اقلیم که ایجاد شده، لازم است این موضوع بسیار جدی گرفته شود.
دكتر سید حسن قاضی عسگر، با تأكيد بر كيفيت بخشي زندگي شهري در استان اصفهان، افزود: توسعه انرژی خورشیدی، توسعه حمل و نقل ريلي و بهینه سازی مصرف آب و انرژی از جمله موضوعات مهمي است كه مي تواند در تحقق اين امر موثر باشد.
وي با بيان اين كه كشور سوييس يكي از نمونه هاي فاخر توسعه پایدار محسوب می‌شود؛ مدیریت، حفظ محیط زیست و توسعه مناسب را از جمله خصوصیات بارز اين کشور دانست و افزود: مي توان از تجربیات مناسب دانشگاه هاي سوييس در اين زمينه استفاده نمود.
مدیر مرکز روابط بین الملل دانشگاه صنعتی اصفهان نيز در حاشيه اين مراسم گفت: سمینار مشترک بین دانشگاه‌های صنعتی اصفهان، تهران و ETH زوریخ به مدت يك هفته با تمرکز بر روی توسعه ريلي برگزار شد و تیم‌های ایده‌پرداز دانشجویی با همکاری متخصصین اجرايي و استادن برجسته بر روي موضوعاتي همچون معضلات حمل و نقل و ترافیک شهر اصفهان، قطار تندرو اصفهان-تهران و جانمایی ایستگاه قطار براي اتصال قطار تندرو به شبکه حمل و نقل اصفهان، کار کردند.
دکتر سیما فاخران با بيان اين كه 80 شرکت‌کننده از دانشجویان دانشگاه‌های صنعتی اصفهان، تهران، مازندران و ETH زوریخ در اين كارگاه علمي حضور داشتند، افزود: ايده پردازان با در نظر گرفتن موضوعات زیست محیطی، گره‌های ترافیکی شهر، فاینانس، مالکیت اراضی و غیره ایده‌های تيم خود را برای بهبود وضعیت ترافیک شهر آماده كردند كه 5 ایده اصلی توسط پنج گروه ایده‌پرداز ایرانی و سوئیسی ارائه می‌گردد.
وي با اشاره به اين كه در اين ايده شو تلاش شد تا با تمرکز بر روی یک مشکل جامعه راه حل واقعي چالش شهری با استفاده از متخصصین و مسئولین ارايه گردد، گفت: در طول برگزاری اين برنامه، شرکت‌کنندگان برای مشاهده شرایط واقعی و درك بهتر با متخصصین اجرایی و مسئولان شهری و مردم در ارتباط بودند و از ایستگاه هاي قطار، ترمینال‌ها و ديگر اماكن مرتبط با موضوع نيز از نزدیک بازديد كردند.
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
گفتنی است: سمینار علمی مشترک با موضوع شهر و راه آهن با حضور 25 نفر از محققان دانشگاه ETH زوریخ به عنوان یکی از برترین دانشگاه¬های اروپا، 7 الی 12 اردیبهشت ماه در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار و آئین پایانی آن به عنوان نخستین ایده شو تخصصی بین المللی به منظور ارائه ایده های برتر، صبح امروز پنج شنبه و با حضور مسئولین استان، مدیران بخش خصوصی، حامیان مالی، استادان و دانشجویان برگزار خواهد شد.
http://www.tg-me.com/iutonline
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
http://www.tg-me.com/iutonline

🔻 30و 31 خردادماه:
نخستين همایش ملی علوم ورزشی با رویکرد علوم فنی مهندسی در دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار مي شود

نخستين همایش ملی علوم ورزشی با رویکرد علوم فنی مهندسی، 30 و 31 خردادماه سال جاری به ميزباني دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار خواهد شد.

دبیر اجرایی این همایش ملی با اعلام خبر فوق، گفت: اين همايش با حمایت مؤثر سازمان ها و مجامع علمی و همکاری گروه های تربیت بدنی و فنی مهندسی دانشگاه های سراسر کشور برگزار مي شود.
دكتر بابايي با بيان اين كه اين همايش علاوه بر انتشار مقالات روزآمد در حیطه علوم ورزشی، سعي در ايجاد ارتباط کاربردی با علوم فنی مهندسی با همکاری محققان و علاقمندان به این علوم را دارد، افزود: سازمان ها و مجامع علمی و دانشگاهی مي توانند با ايجاد ارتباط بین رشته ای، گامی مؤثر در ارتقاي حوزه هاي علوم ورزشی و علوم فنی مهندسی بردارند.
وي، آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی، بیومکانیک، بیومواد، مهندسی و فناوری ورزشی و فیزیولوژی، استعدادیابی و تغذیه ورزشی را از جمله محورهاي نخستين همایش ملی علوم ورزشی با رویکرد علوم فنی مهندسی عنوان كرد و ادامه داد: کاربرد ابزارهای فنی مهندسی در علوم ورزشی، مدیریت، اقتصاد، جامعه شناسی، ارتباطات و گردشگری ورزشی و سایر کاربردهای علوم فنی مهندسی با رویکرد پزشکی ورزشی و ارگونومی ورزشی نيز از ديگر محورهاي اين همايش ملی خواهد بود.
عضو هيئت علمي مركز تربيت بدني دانشگاه صنعتي اصفهان، با اشاره به پیش بینی کارگاه های گوناگون بین رشته ای به منظور آموزش متخصصان و علاقمندان در اين همايش، تصریح کرد: علاقمندان برای ارسال چکیده و متن مقالات تا تاريخ 30 ارديبهشت ماه و به منظور ثبت نام و شرکت در همایش نيز تا تاريخ 25 خرداد ماه فرصت خواهد داشت.
گفتنی است: نخستين همایش ملی علوم ورزشی با رویکرد علوم فنی مهندسی، 30 و 31 خردادماه سال جاری به ميزباني دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار می شود و علاقه مندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این همایش می توانند به وب سایت https://pe-tec.iut.ac.ir/fa/ مراجعه نمایند.
🔻مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان خبر داد:

دکتر سيد مهدي ابطحي به عنوان سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان منصوب شد

مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان از انتصاب دکتر سید مهدی ابطحی به عنوان سرپرست جدید این دانشگاه خبر داد.

محمد جواد براتی گفت: دکتر منصور غلامي وزير علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی، دکتر سيد مهدي ابطحي رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را با حفظ سمت به عنوان سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان منصوب کرد.

وی افزود: در این حکم با اشاره به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند دکتر ابطحي ابراز امیدواری شده است که با بهره مندي از تجارب اعضاي هيات علمي دانشگاه، امكانات و همچنين جامعه نيكوكاران حامي آموزش عالي، وظایف سرپرستی دانشگاه صنعتی اصفهان بر پایه قوانین، سیاست ها وبرنامه های تقديم شده به مجلس و ماموريت هاي تعيين شده براي دانشگاه به انجام رسانیده شود.
مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به استعفای دکتر محمود مدرس هاشمی رئیس سابق‌ این دانشگاه، تصریح کرد: وزير علوم در حکمی جداگانه ضمن قدردانی از زحمات بي شائبه دكتر مدرس هاشمي، با استعفاي ايشان نیز موافقت نموده است.
براتی اضافه کرد: آئین معارفه سرپرست جدید و تکریم رئیس سابق دانشگاه صنعتی اصفهان به زودی برگزار و اطلاع رسانی خواهد شد.
دکتر سیدمهدی ابطحی، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان است.
وی دوره کارشناسی خود را در رشته راه و ساختمان در دانشگاه شیراز و کارشناسی ارشد و نیز دکترای عمران راه و ترابری را از دانشگاه علم و صنعت اخذ نموده است.
دکتر ابطحی انتشار ده ها مقاله علمی پژوهشی، هدایت ده ها پایان نامه و رساله تحصیلات تکمیلی، تألیف ۳ جلد کتاب و ثبت ۵ اختراع را در کارنامه فعالیت علمی خود دارد.
معاون دانشجویی-فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان طی سال های ۸۰ تا ۸۴، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان از سال ۹۲ تا ۹۷ و رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از تیرماه ۹۷ تاکنون، از جمله مسئولیت های اجرایی دکتر ابطحی بوده است.

http://www.tg-me.com/iutonline
🔻پس از تحمل دوران طولانی بیماری:
دکتر مصطفی مبلی استاد پیشکسوت دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتي اصفهان دارفاني را وداع گفت

دکتر مصطفی مبلی، استاد فرهیخته و پیشکسوت گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان پنجشنبه گذشته، پس از تحمل دوران طولانی بیماری دار فانی را وداع گفت.
پيكر این استاد فرهیخته دانشگاه صنعتی اصفهان صبح امروز طي مراسمي با حضور اعضاي هيئت علمي، دانشجويان، كاركنان و دانشگاهیان دانشگاه صنعتي اصفهان تشييع و در آرامستان باغ رضوان اصفهان به خاك سپرده شد.
دکتر مصطفی مبلی ساليان متمادي به عنوان استاد گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان علاوه بر فعاليت هاي علمي، آموزشي و پژوهشي گسترده در اين عرصه، هدایت پایان نامه ها، رساله ها و ارائه تأليفات و مقالات فراواني در زمينه علوم مهندسي كشاورزي را از خود به جاي گذاشت.
وي كه عضو شاخه علوم باغبانی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران بود، مدرك كارشناسي خود را در سال 1352 از دانشگاه شيراز دريافت كرد و پس از آن دوره كارشناسي ارشد خود را در دانشگاه اصفهان گذراند.
دکتر مبلی، دکتراي خود را در رشته فیزیولوژی محصولات باغبانی از دانشگاه ردینگ انگلستان اخذ نمود و ضمن فعالیت علمی در دانشگاه صنعتي اصفهان، مسئوليت هايي اجرايي همچون معاونت آموزشی و معاون اداری و مالی دانشکده کشاورزی، مدیرگروه علوم باغبانی و عضويت در شورای انتشارات دانشگاه را نیزعهده دار گردید.
رییس انجمن علوم باغبانی ایران، سردبيري مجله علوم و فنون باغبانی ایران، عضويت هیئت مدیره انجمن علوم باغبانی ایران و عضويت درکمیته علمی کنگره ها و سمینارهای متعدد در سطح ملی نيز از ديگر مسئوليت هاي مرحوم مبلي در زمان حياتشان بود.
این خیّر نیک اندیش که اقدامات متعدد خیریه نیز از جمله افتخارات ارزشمند وی به شمار می رود،كسب عنوان کتاب برگزیده سال ۱۳۷۵ و خادم فرهنگ مكتوب اصفهان در سال 1392، به عنوان بخشی دیگر از افتخارات علمی را در کارنامه خود به جای گذارد.
گفتني است مجلس ترحیم مرحوم دکتر مصطفی مبلی امشب (شنبه 11 خردادماه) از ساعت 21 الی 23 در حسینیه بنی فاطمه واقع در خیابان ابن سینا اصفهان برگزار خواهد شد.
همچنين مراسم بزرگداشت آن مرحوم نیز از سوي هيئت رئيسه دانشگاه صنعتي اصفهان، صبح فردا (یکشنبه 12 خردادماه) از ساعت 10 الی 11:30 در مسجد فاطمه الزهرا (س) دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد.
روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان ضمن عرض تسلیت فقدان این استاد پیشکسوت و فرهیخته به جامعه دانشگاهی، همکاران، دانشجویان، دوست داران و به ویژه بازماندگان آن فقید سعید، از عموم دانشگاهیان قدرشناس دعوت می می نماید تا به منظور پاسداشت جایگاه والای علمی و اخلاقی آن استاد فرهیخته و نیز ابراز همدردی با بازماندگان آن فقید سعید در مراسم های ترحیم و بزرگداشت آن مرحوم شرکت نمایند.
http://www.tg-me.com/iutonline
#دعوتنامه

پوشش خبری آئین معارفه سرپرست جدید دانشگاه صنعتی اصفهان
🔺با حضور جناب آقای دکتر باقری، قائم مقام محترم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، استاندار اصفهان، رؤسای دانشگاه ها و مدیران ارشد استان و شهر اصفهان

🗓زمان: یکشنبه مورخ 98/3/19 از ساعت 10 صبح
🚩مکان: تالار بزرگ شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان

http://www.tg-me.com/iutonline
2024/09/23 02:19:32
Back to Top
HTML Embed Code: