Telegram Web Link
🔻از سوی رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان صورت گرفت:

انتصاب معاون جدید پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان

🔺دکتر محمد جواد امیدی، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق وکامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان به سمت معاون پژوهش و فناوری این دانشگاه منصوب شد.
✳️دانشیار دانشکده مهندسی برق وکامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان که دانش آموخته دکتری الکترونیک دانشگاه تورنتو کانادا است، از بنيان گذاران چند شرکت موفق در زمينه هاي مختلف همچون تجارت الکترونيک و طراحي سيستم هاي الکترونيکي ومخابراتي در کشور کانادا است.
دکتر محمد جواد امیدی، داراي مقالات متعدد در ژورنال ها و کنفرانس هاي علمي است و ثبت بيش از ده اختراع بین المللی را در کارنامه خود دارد.
ریاست مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی اصفهان، مشاور فناوری اطلاعات و ارتباطات استانداری اصفهان، ریاست دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان و معاونت توسعه فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، از جمله سوابق اجرایی معاون جدید پژوهش وفناوری دانشگاه صنعتی اصفهان است.
دکتر محمد جواد امیدی در پی انتصاب دکتر سید مهدی ابطحی (معاون سابق پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان) به سمت رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، عهده دار این سمت گردید.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻با تجلیل در حاشیه بيستمين کنگره شيمی ایران:

استادان دانشگاه صنعتی اصفهان، شیمیدان های برجسته ایران

🔺دکتر بهزاد رضایی و دکتر حسن حدادزاده، دو عضو هیئت علمی دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان، عنوان شيميدان برجسته کشور را به خود اختصاص دادند.
✳️در حاشیه بيستمين کنگره شيمی ایران که 26 الی 28 تیرماه به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، از دو استاد دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان شیمیدان های برجسته ایران در سال 1397 تجلیل شد.
دکتر بهزاد رضائی، استاد گروه شیمی تجزیه دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان شیمیدان برجسته کشور در سال 1397 در گرایش شیمی تجزیه و دکتر حسن حدادزاده، استاد گروه شیمی معدنی دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان شیمیدان برجسته کشور در سال 1397 در گرایش شیمی معدنی، معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.
شایان ذکر است: طی اداوار مختلف معرفی شیمیدانان برجسته ایران در سال های گذشته، دست کم 9 عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، عنوان ارزشمند شیمیدان برجسته کشور را به خود اختصاص داده اند.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻همزمان با ایام انتخاب رشته آزمون سراسری:

چهاردهمین همایش بزرگ معرفی رشته های تحصیلی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود

🔺چهاردهمین همایش بزرگ معرفی رشته های تحصیلی دانشگاه صنعتی اصفهان، به همراه معرفی بورس های تحصیلی ویژه این دانشگاه به داوطلبان ممتاز آزمون سراسری، 14 و 15 مردادماه برگزار خواهد شد.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی اصفهان با اعلام این خبر گفت: همایش بزرگ علمی، آموزشی معرفی رشته های تحصیلی دانشگاه صنعتی اصفهان، همزمان با ایام انتخاب رشته آزمون سراسری و به منظورکمک به داوطلبان ممتاز جهت انجام بهترین انتخاب، برگزار می گردد.
دکتر علی زینل همدانی افزود: در این همایش که با حضور داوطلبان با معدل ديپلم 18 و بالاتر برگزار می شود، استادان مجرب رشته های مختلف دانشگاه صنعتی اصفهان، مهم ترین و به روزترین اطلاعات لازم درخصوص رشته های تحصیلی این دانشگاه را به شرکت کنندگان ارائه خواهند کرد.
وی اضافه کرد: معرفی امکانات، توانمندی ها، تسهیلات، خدمات و محیط دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان و نیز ویژگی های برجسته و برتری های این دانشگاه در مقایسه با سایر دانشگاه های بزرگ کشور، از دیگر بخش های چهاردهمین همایش بزرگ معرفی رشته های تحصیلی دانشگاه صنعتی اصفهان خواهد بود.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این که این دانشگاه به داوطلبان ممتاز آزمون سراسری تسهیلات ویژه ای اعطا می کند، افزود: بطور نمونه رتبه هاي کمتر از 100 كشوري آزمون سراسری که دانشگاه صنعتی اصفهان را برای تحصیل انتخاب کنند، در دوره کارشناسی ماهيانه يك ميليون تومان کمک هزینه تحصیلی دریافت می نمایند.
زینل همدانی تصریح کرد: اعطای کمک‌هزینه‌های تحصیلی ماهانه به مدت یک سال به رتبه‌های برتر کنکور شامل، ماهيانه 250 هزار تومان به رتبه‌های تک‌رقمی كنكور با 5/2 انحراف معيار بالاتر از ميانگين، ماهيانه 200 هزار تومان به رتبه‌های دورقمی كنكور با 5/2 انحراف معيار بالاتر از ميانگين، ماهيانه 200 هزار تومان به رتبه‌های سه‌رقمی كنكور با 5/2 انحراف معيار بالاتر از ميانگين و همچنین اعطاي ماهيانه 200 هزار تومان به داوطلبان دارای مدال از المپيادهاي دانش¬آموزي، ازجمله تسهیلات اعطایی دانشگاه صنعتی اصفهان به داوطلبان ممتاز آزمون سراسری خواهد بود.
وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی اصفهان، تسهیلات متعدد دیگری برای داوطلبان ممتاز آزمون سراسری که این دانشگاه را برای تحصیل انتخاب نمایند تعیین نموده که فهرست آن‌ها در سایت دانش‌آموزی دانشگاه صنعتی اصفهان قابل‌مشاهده است.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی اصفهان در پایان افزود: چهاردهمین همایش بزرگ معرفی رشته‌های تحصیلی دانشگاه صنعتی اصفهان برای دانش آموزان دختر روز یکشنبه 14 مردادماه و برای دانش آموزان پسر روز دوشنبه 15 مردادماه در تالار شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است: دانش آموزان ممتاز با معدل ديپلم بالاتر از 18 به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام رایگاه جهت حضور در این همایش می‌توانند به سایت http://daneshamooz.iut.ac.ir مراجعه و یا با تلفن 33912722 (دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه صنعتی اصفهان) تماس حاصل نمایند.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻با حضور مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم:

پنجمین همایش فعالان فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

✳️پنجمین همایش فعالان فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان عصر امروز با حضور دانشجويان فعال در عرصه های مختلف فرهنگی این دانشگاه در تالار شهيد فتوحي برگزار شد.

🔻در ابتدای این آئین رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: اعتقاد ما این است که دانشگاه صرفاً محل کسب یک تخصص و مهارت خاص نیست و برای دانشگاه تعریف جامع‌تری قائل هستیم.
دکتر سید محمود مدرس هاشمی افزود: دانشگاه محل شکوفا شدن استعدادهای دانشجویان است كه در بهترین دوران عمر خود وارد این محیط می‌شوند.
وی بسترسازی مناسب برای این هدف را مهم ترین وظیفه مسئولین دانشگاه دانست و تصریح کرد: حوزه فکر، اندیشه و نظري یکی از حوزه‌های مهم محسوب می‌شود كه متأسفانه در کشور دچار مشکل جدی در این زمینه هستیم.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، ادامه داد: متأسفانه کمتر به مسائل نفوذ می کنیم و این مسئله موجب می‌شود که در مورد مسائل مختلف با سعی و خطا جلو برویم و هزینه‌ها و ضررهای بسیار زیادی را به کشور و خودمان تحمیل نمائیم.
مدرس هاشمی، تحجر، جمود، قشري و سطحی بودن را مهم ترین مانع اندیشه بیان کرد و افزود: تشکل‌های فرهنگی که در زمینه فکری و اندیشه‌ورزی فعالیت می‌کنند مسئولیت بزرگی در این زمینه دارند تا آزاداندیشی و عمق اندیشه‌ها را بیشتر نمایند.
وی با انتقاد از وضعیت نامطلوب جامعه در حوزه های رفتاری و اخلاقی، صداقت، اخلاق‌مداری، وجدان کاری، تعهد، وفای به عهد ، مسئولیت‌پذیری و نظم را از مصادیق آن برشمرد و تأکید کرد؛ دانشگاه باید در حوزه رفتاري و اخلاقي پیشرو باشد.
مدرس هاشمی ادامه داد: راه نهادینه کردن یک اندیشه در جامعه عرضه اندیشه در قالب هنر است و نقش تشکل‌ها و کانون‌ها در این زمینه بسیار مهم است.
وی حوزه مهارت و سبک زندگی را از دیگر چالش های فرهنگی و اجتماعی عصر حاضر بیان کرد و گفت: طرح تم دانش دانشگاه صنعتی اصفهان با هدف افزایش مهارت‌آموزی در دانشجویان انجام شد، اما موفقیت این طرح به تشکل‌ها وکانون‌های فرهنگی وابسته است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: قانون، اخلاق و مدارا از جمله ملزومات اصلی و به رسمیت شناختن دیگران نیز از مبانی اصلی انجام فعالیت‌های فرهنگی می باشد.
مدرس هاشمی با تأکید بر لزوم شفافیت در مواضع و فعالیت ها، تصریح کرد: حرکت در چارچوب اسناسنامه، عدم واهمه، صمیمیت افراد و تشکل‌ها و حفظ آرامش به ما کمک می‌کند تا در دانشگاه بتوانیم جلو برویم.
وی با اشاره به شرایط سخت و پیچیده کشور، بیان کرد: علاوه بر مسئولیت‌های عادی که همه مردم کشور دارند، مسئولیت ویژه ای نیز متوجه کسانی است که در حوزه فرهنگ فعالیت می‌کنند.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، کاهش امید و انگیزه مردم به ویژه قشر جوان را از معضلات اساسی درکشور دانست و گفت: به عقیده من این معضل مهم تر از مسائل اقتصادی است.
مدرس هاشمی اضافه کرد: فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در کنار برنامه‌های درسی، بسیار ارزشمند و امیدآفرین است كه با جذب دانشجویان جدیدالورود به این فعالیت‌ها، کمک قابل توجهی به افزایش شور و نشاط در دانشگاه خواهد شد.
حضور پر نشاط و با انگیزه دانشجویان، بهترین مؤلفه در انجام رسالت تاریخی دانشگاه ها
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در اين همايش با تأكيد بر اين كه مجموعه های دانشجویی از بنیادی‌ترین عرصه‌ها برای سامان‌دهی و ارتقای فرهنگی دانشگاه‌ها است، افزود: انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌های فرهنگی و شوراهای صنفی در کنار تشکل‌های اسلامی دانشجویان و دانشگاهیان کلیت فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های ایران را رقم می‌زنند.
محمد هادی عسکری، كانون هاي فرهنگي هنری را مکانی برای بازخوانی و اداره روزآمد مباحث فرهنگی و مذهبی در دانشگاه‌ها دانست و با تأكيد بر ضرورت توجه بيشتر به فعالیت کانون‌ها و تشکل‌های فرهنگی و اجتماعی، افزود: در همين راستا تعامل مناسبي با وزارتخانه‌های کشور و بهداشت داريم.
وي با ارايه گزارشی از فعالیت‌های اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بر نقش نشریات دانشجویی در ارايه تحليل درست مسائل مختلف به مدیران دانشگاه‌ها اشاره كرد وگفت: نشریات دانشجویی برآیند اندیشه در نظام اجتماعی هستند و درواقع ویترین اندیشه دانشجویان در زمینه هاي گوناگون محسوب مي شوند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بيان نقش مؤثر نشریات دانشجویی در خارج كردن دانشگاه ها از ركود و سوق دادن دانشگاهيان به سمت مسئولیت‌پذیری، افزود: در راستاي جلوگیری از تضییع حقوق دانشجویان و نشریات دانشجویی، سامانه جامع نشریات دانشجویی را ايجاد کرده‌ایم و به زودی نيز از اين سامانه رونمایی خواهد شد.

عسکری با تأكيد بر اين كه انجمن‌های علمی در کنار فعاليت تشکل‌ها و کانون‌ها می‌توانند استعداد
هاي مختلف را به بروز و ظهور برسانند، تصریح کرد: امروز بیش از 9 هزار انجمن علمی در کشور داریم كه در کنار سایر فعالان فرهنگی یک فضای خیلی خوب را در دانشگاه‌ها ایجاد کرده‌اند.
وي با اعلام اين كه تاکنون 10 دوره جشنوارة حرکت برگزار شده است، افزود: یازدهمین دورة جشنوارة ملی حرکت در سال جاري با رویکردهاي ویژه، مانند گفتگوی علمی و انتقادی با جامعه و بازار و حضور بخش صنعت با حضور 80 دانشجوي واجد شرايط بين المللي از كشورهاي مختلف به ميزباني دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، داشتن یک فضای تعاملی در زمینه‌های مختلف را لازمه پیشرفت دانشگاه‌ها و کشور دانست و ادامه داد: یکی از بهترین مؤلفه‌هایی که می‌توانند به دانشگاه‌ها در انجام رسالت تاریخی خود کمک ‌کند، حضور پر نشاط و با انگیزه دانشجویان است.
عسکری با اشاره به ویژگی دانشگاه‌های مؤثر و نسل سوم كه نسبت به مسائل پیرامون خود بی‌تفاوت نيستند و همواره در حال رصد مسائل و مشکلات کشور بوده و برای رفع آنها راهكار ارايه مي دهد، گفت: دانشگاه مؤثر، دانشگاهي است که پس از انقلاب اسلامی توانست در ساختن کشور، مدیریت جنگ، تأمین نیروی انسانی براي جنگ و کمک به دولت در اداره جنگ مؤثر باشد.
برگزاری نشست پرسش و پاسخ فعالان فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان با مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز نشست های کارشناسی مربوط به اقدامات کانون های فرهنگی هنری، انجمن های علمی و تشکل های دانشجویی، از جمله بخش های مهم این مراسم بود.
گفتني است: پنجمین همایش فعالان فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور مجموعه‌های دانشجویی، کانون‌ها، انجمن‌های علمی، تشکل‌ها، مجموعه‌های فرهنگی خوابگاه، رابطین طرح هدا در دانشکده‌ها و فعالین نشريات دانشجويي، عصر امروز در تالار شهيد فتوحي اين دانشگاه برگزار شد.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻25 مهرماه جاری:

ششمین جشنواره‌ ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود

✳️ششمین دوره جشنواره‌ ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات (افتا) چهارشنبه 25 مهرماه در تالار شهید فتوحی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد.

🔻مرکزتخصصی آپا دانشگاه صنعتی اصفهان این جشنواره را به‌صورت سالیانه باحمایت مرکز ماهر و سازمان فناوری اطلاعات و با مشارکت شرکت‌های پیشرو اَفتا برگزار می‌کند.
این جشنواره در قالب رویدادهای گوناگون شامل همایش افتتاحیه، کمپین استارتاپ امن، کارگاه‌های اَفتا، مسابقه‌ی ملی فتح پرچم، همایش امنیت فراگیر سایبری در سازمان‌ها، رویداد کاروکسب نواَفتا و همایش اختتامیه برگزار می شود.
آئین افتتاحیه این همایش ملی روز چهارشنبه 25 مهرماه از ساعت 9 الی 12 صبح در تالار شهید فتوحی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد.

http://www.tg-me.com/iutonline
🔻با حضور پرشور متخصصان و دانشجویان:

افتتاح ششمین جشنواره ملی افتا دردانشگاه صنعتی اصفهان

✳️ششمین جشنواره ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات، صبح امروز و با حضور چشمگیر متخصصان، دانشجویان و علاقه مندان این حوزه در دانشگاه صنعتی اصفهان افتتاح شد.

🔻در ابتدای این مراسم، دبیر این جشنواره ملی با بیان این که جشنواره ملی افتا با هدفی کاملاً ترویجی فنی برگزار می شود، افزود: در این رویداد قصد داریم درکنار آموزش های دانشجویان در دانشگاه، موضوع مهم امنیت بعنوان یک حوزه تأثیرگذار درآینده دانشجویان مورد توجه قرار گیرد.
دکتر علی فانیان ادامه داد: امروز دیگر روزی نیست که درگیر فناوری اطلاعات نباشیم و با توجه به گستردگی این حوزه مهم، نیازمند برنامه ریزی جهت بهره برداری هرچه بهتر از این فرصت هستیم.
وی با اشاره به نقش ویژه فناوری اطلاعات در ثروت آفرینی، تصریح کرد: با مروری بر ارزش کسب شده پس از زمان 10 سال برای 10 استارتاپ موفق دنیا، به خوبی می توان دید که 8 مورد از این استارتاپ ها در حوزه فضای تبادل اطلاعات بوده و افزایش ارزش بسیار چشمگیری داشته اند.
رئیس مرکز تخصصی آپا دانشگاه صنعتی اصفهان با تأکید بر این که از دیدگاه کلان در حوزه افتا سرویس ها صرفاً سرویس های امنیت نیست، افزود: امروزه هر سرویس که با داده های عمومی مثل آمار مکانی و پزشکی مردم سروکار دارد حتماً با امنیت اطلاعات درگیر است و بنابراین افتا با هرمحصول و فناوری درگیر بوده و این محصولات لازم است با ملاحضلات امنیتی تولید، آزمایش و پشتیبانی شوند.
فانیان اضافه کرد: در این رقابت جدی، کسانی می توانند حضور خود را حفظ نمایند که سرویس های امن، پایدار و مطمئن ارائه کنند و از داده های افراد به شکل مناسبی حفاظت کنند.
عضو هیئت علمی دانشکده برق وکامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: فضاسازی درخصوص چالش ها و فرصت های این عرصه از جمله مهم ترین اهداف برگزاری جشنواره ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات است.
دبیر ششمین جشنواره ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات با بیان این که لازم است همگی ما نسبت به محیط پیرامون خود حساس و مسئولیت پذیر باشیم افزود: همان گونه که نیاکان ما در برهه های مختلف تاریخ همچون ملی شدن صنعت نفت و یا در دفاع از کشور برای امروز ما تلاش کردند و ما امروز از آنان به نیکی یاد می کنیم، لازم است ما نیز با مسئولیت پذیری در قبال پیرامون خود، سابقه ای ارزشمند در دیدگاه آیندگان به یادگار گذاریم.
فانیان کاروکسب افتا را از رویدادهای مهم این جشنواره دانست و ادامه داد: اگر پای صحبت های شرکت های موفق در این حوزه بنشینیم، این توفیق را مرهون سه مؤلفه می دانند که در قالب اضلاع یک مثلث ترسیم می شود.
وی اضافه کرد: ایده پروری و ارائه ایده نوکه غالباً مبتنی بر یک چالش مهم و یا دستاوردهای یک حوزه است، تیم منسجم و کامل که در اصول و اهداف مشترک بوده و ترکیبی از متخصصان مختلف را دربرگیرد و توجه به بازار که از ضروریات این حوزه است، سه ضلع مثلث موفقیت در حوزه کاروکسب افتا است که با صبر و پشتکار موفقیت را فراهم خواهد آورد.
دبیر ششمین جشنواره ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات در پایان یاد و خاطره شادروان دکتر مهدی برنجکوب، رئیس سابق مرکز تخصصی آپا دانشگاه صنعتی اصفهان و بنیان گذار این جشنواره ارزشمند را گرامی داشت.
این مراسم با معرفی بخش هکرها و مسابقات فتح پرچم، باشگاه فن‌آفرینی آپاچی، میزگرد استارت‌آپ، کمپین استارت‌آپ امن و ارائه داستان موفقیت یکی از معتبرترین شرکت های این عرصه ادامه یافت.
گفتنی است: ششمین جشنواره‌ی ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات، با مشارکت سازمان‌ها و شرکت‌های فعال در زمینه‌ی فناوری اطلاعات کشور در شش بخش مسابقه‌ی ملی فتح پرچم، رویداد کار و کسب نواَفتا، کارگاه های آموزشی، نمایشگاه اکوسیستم افتا و کمپین و مسابقه استارتاپ امن، پاییز و زمستان سال جاری در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.
http://www.tg-me.com/iutonline
2024/09/23 16:28:57
Back to Top
HTML Embed Code: