Telegram Web Link
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
عضويت مجدد استاد دانشكده شيمي دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان نماينده ايران در كميته مشورتي و علمي سزامي

دکتر محمود تبریزچی، استاد دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان مجدداً به عنوان نماينده ايران در كميته مشورتي و علمي سزامی انتخاب شد.

تابش سینکروترون یک امکان توانمند برای مطالعه ساختمان مولکولی و تغییرات شکل و ترکیبات سلولی در هنگام واکنش‌های شیمیایی است و پروژه سزامی (مرکز تابش سینکروترون برای تحقیقات و علوم کاربردی در خاورمیانه) مربوط به بهره‌برداری از یک دستگاه سیکلوترون در منطقه است.
ایران در کنار ارمنستان و اردن در سال 1999 به عنوان نامزد مکان نصب پروژه سینکروترون خاورمیانه مطرح شد، ولی در نهایت کشور اردن موفق به دریافت این امتیاز شد. این در حالی بود که دو سال بعد، ارمنستان شروع به ساخت سینکروترون ملی خود کرد.
در این پروژه بین المللی افزون بر حمایت مالی کشورهای عضو، از حمایت مالی ایتالیا، یونسکو، اتحادیه اروپا و مرکز تحقیقاتی سرن در سوییس هم بهره‌مند بوده تا اولین و تنها سنکلوترون دنیا در خاورمیانه ساخته شود.
قابل ذکر است، 60 سینکروترون دیگری که در دنیا وجو دارند در خارج از خاورمیانه هستند و ایران در سال 2007 با تصویب دولت و مجلس رسما به عضویت این طرح علمی درآمد.
در صورت پیشرفت پروژه در آینده این مرکز می‌تواند به عنوان اولین مرکز تولیدکننده نور سینکروترون برای تحقیقات و آزمایش‌ها در خاورمیانه به مرکز پایه علوم و صنعت شتابدهنده تبدیل شود.
با استفاده از آزمایشگاه‌های سزامی پژوهش در زمینه‌های مختلف درتحقیقات علوم بنیادی، فناوری نانو، زیست‌ فناوری، باستان‌شناسی، علم ساختارشناسی، مهندسی مواد، محیط زیست، تهیه داروهای نوین و پزشکی امکان‌پذیر می‌شود.
گفتنی است: دکتر محمود تبریزچی استاد برجسته دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان که ده ها افتخار ملی و بین المللی درخصوص پژوهش های بنیادین در علوم پایه را در کارنامه دارد این بار نیز با توجه به برخورداری از تسلط و دانش گسترده و همچنین سابقه پنج ساله حضور و فعالیت در این کمیته، مجدداً به عنوان نماينده ايران در كميته مشورتي و علمي سزامی انتخاب شد.
📲 @iutonline
طراحی و ساخت بزرگترین چاپگر سه بعدی کشور با قابلیت تولید کامپوزیت های الیافی در دانشگاه صنعتی اصفهان

🔺محققان دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان با طراحی و ساخت بزرگترین چاپگر سه بعدی مجهز به دو سامانه لایه گذار، امکان تولید کامپوزیت های تقویت شده با الیاف به منظور بهره گیری در صنایع مختلف را فراهم آوردند.

#مشروح_خبر 👈
📎 vrgl.ir/Rg3Yg

--------------------------
📲 @iutonline
روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، در صدر روابط عمومی های برتر وزارت علوم، تحقیقات وفناوری

🔷در جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری کشور، روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب عنوان نخست کشور در 2 شاخص از 3 شاخص عمومی دانشگاه های الف، در صدر روابط عمومی های برتر وزارت علوم، تحقیقات وفناوری قرار گرفت.

🔶در گروه (الف) این جشنواره، روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان جایگاه نخست بخش"تبلیغات و انتشارات" را به خود اختصاص داد و دانشگاه های شیراز و تبریز به ترتیب در رده های دوم و سوم کشور قرار گرفتند.

🔷در بخش "روابط عمومی الکترونیک" این گروه نیز، روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان جایگاه اول این بخش مهم و کاربردی جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری کشور را کسب کرد.👈
📎 vrgl.ir/xwzNX

--------------------------
📲 @iutonline
35 هزاردانشجو-امتحان مجازی درگروه های دو تا هزار نفره طی 14روز در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

🔶در نشست تقدير از عوامل اجرایی و پشتیبانی آموزش مجازی دانشگاه صنعتی اصفهان، معاون آموزشی این دانشگاه از برگزاری35 هزاردانشجو-امتحان مجازی درگروه های دو تا هزار نفره طی 14روز در این دانشگاه خبر داد.👈

📎 vrgl.ir/hLHwx

--------------------------
📲 @iutonline
تأکید وزیر خارجه سوییس بر استمرار همکاری های علمی مشترک میان ایران و سوییس با مرجعیت دانشگاه صنعتی اصفهان

🔷در نشست مشترک نمایندگان دانشگاه صنعتی اصفهان با وزیر خارجه و سفیر سوییس در تهران، وزیر خارجه سوییس ضمن قدردانی از فعالیت های علمی بین المللی این دانشگاه به عنوان مرجع همکاری های علمی ایران و سوییس، بر استمرار و ارتقاء این همکاری ها تأکید کرد.👈
📎 vrgl.ir/t8Ayy


--------------------------
📲 @iutonline
2024/09/23 18:30:46
Back to Top
HTML Embed Code: