Telegram Web Link
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
با اعطای کمک 4 میلیارد ریالی:

مدرسه شهید کاظمی پلدختر به همت دانشگاهیان صنعتی اصفهان بازسازی و بهره برداری شد

به همت دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان و با کمک هایی بالغ بر 4 میلیارد ریال، مدرسه 12 کلاسه شهید کاظمی پلدختر که در سیل فروردین ماه گذشته دچار آسیب جدی شده بود، بازسازی، نوسازی و مورد بهره برداری قرار گرفت.

پس از حادثه سيل فروردین ماه سال جاري در مناطق مختلف کشور، دانشگاهيان دانشگاه صنعتي اصفهان در اقدامی خودجوش و در راستای رسالت علمی و آموزشی این دانشگاه برتر کشور با جمع آوری و اعطای بیش از 4 میلیارد ریال از سوی استادان، کارکنان، دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه، مدرسه 12 کلاسه شهید کاظمی شهرستان پلدختر را بازسازی و نوسازی کردند.
در آئین افتتاح این مدرسه، معاون اداری و مالی دانشگاه صنعتی اصفهان با ابلاغ سلام دانشگاهیان این دانشگاه به هموطنان و دانش آموزان پلدختری گفت: بلاياي طبيعي اثرات جانسوز و مخربي دارد اما همين حادثه زمینه ای شد كه زيبايي هايي خلق شود.
دکتر امین اله معصومی افزود: با توجه به وضعيت اقتصادي كشور، دانشگاه صنعتي اصفهان نیز همچون ديگر سازمان ها و ادارات به لحاظ بودجه ای با مشکلاتی مواجه است اما دانشگاهيان اين دانشگاه با احساس وظیفه در کمک به هموطنان سیل زده پیام همیاری و درکنار شما بودن را به این عزیزان ابلاغ کردند.
وی با اشاره به محدودیت زمانی برای بازسازی مدارس آسیب دیده و تلاش برای رساندن آن ها به اول مهرماه، بیان کرد: دانشگاهیان این دانشگاه با تلاش شبانه روزی در تابستان گذشته این مدرسه را به صورت بنیادین بازسازی و نوسازی کردند.
معصومی با ابراز قدردانی از استادان و کارمندان دانشگاه صنعتی اصفهان به دلیل تخصیص بخشی از حقوق شان و نیز دانشجویان و فارغ التحصیلان داخل و خارج از کشور که با کمک های نقدی به انجام این اقدام بزرگ کمک کردند، از تلاش های شبانه روزی گروه های جهادی از كارمندان و دانشجويان این دانشگاه تجلیل کرد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان پلدختر نیز در این مراسم آموزش و پرورش را كليد توسعه جوامع و عامل سعادت و موفقيت ملت ها دانست و گفت: آينده هر جامعه اي را مي توان از سيماي كنوني آموزش و پرورش آن دريافت و براي اين توسعه علمي نياز است كه فرزندان هر كشور در محيط علمي مناسب و مدارس مجهز و پيشرفته رشد و تحصيل كنند.
رضا شاهمرادی با بیان این که دبستان شهيد كاظمي این شهرستان با كمك دانشگاهیان دانشگاه صنعتي اصفهان بسیار بهتر از گذشته بازسازي شده است، افزود: قدرداني از اين عزيزان بسيار سخت است چون ترازويي براي سنجش اين عمل وجود ندارد و به طبع آن قدرداني هم مشكل است.
امام جمعه پلدختر نیز با تقدیر از همت دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان به دلیل کمک در بازسازی مدرسه شهید کاظمی، گفت: از عزيزان این دانشگاه كه يكي از دانشگاه هاي مادر كشور مي باشد و سهم زيادي در توليد علم در كشور دارد قدردانی می نمایم.
حجت الاسلام و المسلمین موسوي افزود: هموطنان عزیز اصفهانی به عنوان ستاد معین، سنگینی کار بازسازی این منطقه را بر عهده داشتند و گروه های جهادی این استان نیز که به منطقه آمده اند، هنوز نیز در پلدختر حضور دارند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي اصفهان، پس از حادثه سيل فروردین ماه سال جاري در مناطق مختلف کشور، دانشگاهيان دانشگاه صنعتي اصفهان در نخستین روزهای سال جاری و در حركتي خود جوش اقدام به جمع آوري كمك هاي مردمی به منظور یاری رسانی به هموطنان سیل زده نمودند.
این کمک ها در قالب ستاد متمرکز همياري و كمك به هموطنان سیل زده در دانشگاه صنعتی اصفهان ساماندهی و با ایجاد موکب خدمت رسانی این دانشگاه در شهرستان معمولان استان لرستان، در چند مرحله اقلام غیرنقدی متعددی شامل حدود 7 تن برنج، 5 هزار قرص نان، 12 تن آرد، 60 حلب روغن، 200 كيلوگوشت گرم، 250 كيلو رب گوجه فرنگي، قریب به 3 هزار متر مربع موكت، 10 تخته فرش 12 متري، 500 تخته پتو و حدود 12 هزاركيك و آبميوه به مناطق سیل زده ارسال گردید.
در ادامه این حرکت خودجوش، دانشگاه صنعتی اصفهان ضمن اعزام دو دستگاه ماشین آلات سنگین متعلق به این دانشگاه شامل یک دستگاه کامیون ولوو 10 تن و نیز یک دستگاه لودر به منظور تسهیل امدادرسانی به هموطنان عزیز سیل زده، با تسهیل فرآیند اداری برای کارکنان متقاضی خدمت در این مناطق مبنی برعدم نیاز به اخذ مرخصی توسط آنان، گروه های جهادی متعددی را برای خدمت رسانی به این مناطق اعزام نمود.
با ادامه عزیمت گروه های جهادی با حضور چشمگیر دانشجویان و نیز کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، این گروه ها در بخش های مختلف تخصصی شامل خدماتی و عمرانی و نیز انجام فعالیت های آموزشی برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل، خدمت رسانی نمودند.
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
در بخش کمک های نقدی نیز تعداد قابل توجهی از اعضای هیئت علمی و کارکنان این دانشگاه یک تا چند روز از حقوق خود را به منظور کمک به هموطنان عزیز سیل زده اعطاء نمودند که با تجمیع این کمک ها و نیز دیگر دیگر هدایای نقدی جمع آوری شده توسط گروه های خودجوش دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان، ده ها میلیون میلیون ریال کمک های نقدی به هموطنان سیل زده اعطاء گردید.
http://www.tg-me.com/iutonline
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان خبر داد:

دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان نخستین دانشگاه ایرانی به عضویت مرکز پژوهش های هسته ای اروپا (CERN) پذیرفته شد

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان از پذیرش این دانشگاه به عنوان نخستین دانشگاه ایرانی به عضویت آزمایش CMS نهاد معتبر علمی سرن (CERN) یا مرکز پژوهش های هسته ای اروپا خبر داد.


دکتر سید مهدی ابطحی با بیان این که مرکز سرن با سابقه ی حدود 65 ساله، در حال حاضر بزرگترین و مؤثرترین مجموعه آزمایشگاهی دنیا در زمینه فیزیک ذرات بنیادی است افزود: این مجموعه عظیم علمی بین المللی مهد شکل گیری و پیشبرد آخرین تکنولوژی های بشر در علوم مرتبط با تحقیقات این مرکز به شمار می رود.
وی اضافه کرد: تحقیقات، آزمایش ها و پژوهش های انجام شده در این مرکز و کسب جوایز متعدد توسط دانشمندان و پژوهشگران فعال در این نهاد معتبر بین المللی، از جمله ۶ جایزه ی نوبل، نشان از اهمیت سرن در عرصه تبادلات علمی دنیا دارد.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، ساخت و به روزرسانی شتابگرها و آشکارسازها با بهره گیری از آخرین یافته های ابررسانایی، علم مواد و مهندسی الکترونیک و خواندن، نگهداری و تحلیل حجم عظیم داده های بزرگ را از دیگر ویژگی های منحصر بفرد این نهاد علمی جهانی دانست و بیان کرد: پدید آمدن مفهوم شبکه جهانی وب برای نخستین بار در این مرکز به منظور انتقال اطلاعات و ارتباط دانشمندان آن، نشان از پیشتازی سرن در حوزه آی تی دارد.
ابطحی ادامه داد: همکاری گروه های مختلف از دانشمندان سراسر دنیا در فعالیت های عظیم و پیشرفته این مرکز جهانی اعم از ساخت، نگهداشت، داده گیری، تصحیح داده ها و تحلیل آن ها و نهایتاً تولید نتایج فیزیکی سبب گردید تا در سال ۲۰۱۲ و در دو آزمایش این مرکز، حلقه مفقوده مدل استاندارد فیزیک ذرات یعنی ذره هیگز کشف و جایزه نوبل فیزیک به آن تعلق گیرد.
وی با بیان این که جمهوری اسلامی تا به امروز تنها از طریق پژوهشگاه دانش‌های بنیادی(IPM) با سرن در ارتباط بوده است، افزود: دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان جزو نخستین دانشکده هایی است که در رشته فیزیک ذرات بنیادی آزمایشگاهی به سرن دانشجو فرستاد که در طول سال های گذشته سه نفر از مجموع 15 دانش آموخته این رشته از دانشگاه صنعتی اصفهان فارغ التحصیل شده اند.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با تشریح روند پذیرش عضویت این دانشگاه به عنوان نخستین دانشگاه ایرانی در سرن، تصریح کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان با برخورداری از بیش از چهار دهه تجربه علمی و فنی و نیز سابقه ای درخشان در داخل و خارج از کشور، با جذب دو عضو هیئت علمی در زمینه فیزیک ذرات آزمایشگاهی در سال 1397، گام نخست حضور جدی تر در این حوزه علمی را برداشت.
وی افزود: با رسمیت یافتن این عضویت، از این پس دانشگاه صنعتی اصفهان می تواند به عنوان رابط همکاری کلیه دانشگاه های کشور با مجموعه سرن ایفای نقش نموده و پژوهشگران علاقه مند از دانشگاه های مختلف کشور می توانند در این خصوص همکاری نمایند.
ابطحی به تلاش های انجام شده در مرکز سرن و امکان سنجی پذیرش این دانشگاه از تابستان سال گذشته اشاره کرد و گفت: در آذرماه سال 97 نشست هم اندیشی با حضور معاون پژوهشی وزات عتف، نمایندگانی از مرکز تحقیقات فیزیک نظری و همچنین برخی دانشگاه های کشورو در راستای تحکیم ارتباط باسرن در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
وی ادامه داد: همچنین در سال گذشته تعدادی از محققان دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان مرجع همکاری های علمی ایران با کشور سوئیس به همراه یک هیئت عالی رتبه علمی ایرانی به ریاست دکتر سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل، با حضور در این کشور، ضمن بازدید از سرن وآشکارساز CMS، به طور رسمی آمادگی پذیرش عضویت دانشگاه صنعتی اصفهان در این نهاد علمی بین المللی را اعلام نمودند.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان اضافه کرد: به دنبال این تلاش ها و نیز با پیگیری دکتر عبیده جعفری و دکتر حامدبخشیان، دو عضو هیئت علمی جدید این دانشگاه و دو محقق ارزشمند مرکز سرن، در مهرماه سال جاری دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان نخستین دانشگاه ایرانی به عضویت مرکز پژوهش های هسته ای اروپا(CERN) پذیرفته شد.
ابطحی، تلاش برای گسترش همکاری های علمی بین المللی کشور در یک عرصه بزرگ و ارزشمند جهانی، بهره گیری از توان تخصصی و اجرایی پژوهشگران علاقه مند در سراسر کشور، بهره گیری از ظرفیت های علمی این همکاری در بسیاری از رشته های علوم و مهندسی و آشنایی محققان، استادان و دانشجویان کشور با فعالیت های روز دنیا در علوم مربوطه را از جمله اهداف ارزشمند این همکاری علمی بین المللی توصیف کرد.
وی با ابراز قدردانی از حمایت های بی دریغ وزارت عتف از این حرکت ارزشمند علمی، بر پشتیبانی بیش از پیش مراکز علمی و تحقیقاتی کشور به منظور برداشتن گام های بعدی به منظور تحقق اهداف این همکاری علمی بین المللی تأکید کرد.
http://www.tg-me.com/iutonline
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان از پذیرش این دانشگاه به عنوان نخستین دانشگاه ایرانی به عضویت آزمایش CMS نهاد معتبر علمی سرن (CERN) یا مرکز پژوهش های هسته ای اروپا خبر داد

✴️ #مشروح_خبر 👈
www.tg-me.com/iutonline
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان خبر داد:

دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان نخستین دانشگاه ایرانی به عضویت مرکز پژوهش های هسته ای اروپا (CERN) پذیرفته شد

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان از پذیرش این دانشگاه به عنوان نخستین دانشگاه ایرانی به عضویت آزمایش CMS نهاد معتبر علمی سرن (CERN) یا مرکز پژوهش های هسته ای اروپا خبر داد.


دکتر سید مهدی ابطحی با بیان این که مرکز سرن با سابقه ی حدود 65 ساله، در حال حاضر بزرگترین و مؤثرترین مجموعه آزمایشگاهی دنیا در زمینه فیزیک ذرات بنیادی است افزود: این مجموعه عظیم علمی بین المللی مهد شکل گیری و پیشبرد آخرین تکنولوژی های بشر در علوم مرتبط با تحقیقات این مرکز به شمار می رود.
وی اضافه کرد: تحقیقات، آزمایش ها و پژوهش های انجام شده در این مرکز و کسب جوایز متعدد توسط دانشمندان و پژوهشگران فعال در این نهاد معتبر بین المللی، از جمله ۶ جایزه ی نوبل، نشان از اهمیت سرن در عرصه تبادلات علمی دنیا دارد.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، ساخت و به روزرسانی شتابگرها و آشکارسازها با بهره گیری از آخرین یافته های ابررسانایی، علم مواد و مهندسی الکترونیک و خواندن، نگهداری و تحلیل حجم عظیم داده های بزرگ را از دیگر ویژگی های منحصر بفرد این نهاد علمی جهانی دانست و بیان کرد: پدید آمدن مفهوم شبکه جهانی وب برای نخستین بار در این مرکز به منظور انتقال اطلاعات و ارتباط دانشمندان آن، نشان از پیشتازی سرن در حوزه آی تی دارد.
ابطحی ادامه داد: همکاری گروه های مختلف از دانشمندان سراسر دنیا در فعالیت های عظیم و پیشرفته این مرکز جهانی اعم از ساخت، نگهداشت، داده گیری، تصحیح داده ها و تحلیل آن ها و نهایتاً تولید نتایج فیزیکی سبب گردید تا در سال ۲۰۱۲ و در دو آزمایش این مرکز، حلقه مفقوده مدل استاندارد فیزیک ذرات یعنی ذره هیگز کشف و جایزه نوبل فیزیک به آن تعلق گیرد.
وی با بیان این که جمهوری اسلامی تا به امروز تنها از طریق پژوهشگاه دانش‌های بنیادی(IPM) با سرن در ارتباط بوده است، افزود: دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان جزو نخستین دانشکده هایی است که در رشته فیزیک ذرات بنیادی آزمایشگاهی به سرن دانشجو فرستاد که در طول سال های گذشته سه نفر از مجموع 15 دانش آموخته این رشته از دانشگاه صنعتی اصفهان فارغ التحصیل شده اند.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با تشریح روند پذیرش عضویت این دانشگاه به عنوان نخستین دانشگاه ایرانی در سرن، تصریح کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان با برخورداری از بیش از چهار دهه تجربه علمی و فنی و نیز سابقه ای درخشان در داخل و خارج از کشور، با جذب دو عضو هیئت علمی در زمینه فیزیک ذرات آزمایشگاهی در سال 1397، گام نخست حضور جدی تر در این حوزه علمی را برداشت.
وی افزود: با رسمیت یافتن این عضویت، از این پس دانشگاه صنعتی اصفهان می تواند به عنوان رابط همکاری کلیه دانشگاه های کشور با مجموعه سرن ایفای نقش نموده و پژوهشگران علاقه مند از دانشگاه های مختلف کشور می توانند در این خصوص همکاری نمایند.
ابطحی به تلاش های انجام شده در مرکز سرن و امکان سنجی پذیرش این دانشگاه از تابستان سال گذشته اشاره کرد و گفت: در آذرماه سال 97 نشست هم اندیشی با حضور معاون پژوهشی وزات عتف، نمایندگانی از مرکز تحقیقات فیزیک نظری و همچنین برخی دانشگاه های کشورو در راستای تحکیم ارتباط باسرن در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
وی ادامه داد: همچنین در سال گذشته تعدادی از محققان دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان مرجع همکاری های علمی ایران با کشور سوئیس به همراه یک هیئت عالی رتبه علمی ایرانی به ریاست دکتر سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل، با حضور در این کشور، ضمن بازدید از سرن وآشکارساز CMS، به طور رسمی آمادگی پذیرش عضویت دانشگاه صنعتی اصفهان در این نهاد علمی بین المللی را اعلام نمودند.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان اضافه کرد: به دنبال این تلاش ها و نیز با پیگیری دکتر عبیده جعفری و دکتر حامدبخشیان، دو عضو هیئت علمی جدید این دانشگاه و دو محقق ارزشمند مرکز سرن، در مهرماه سال جاری دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان نخستین دانشگاه ایرانی به عضویت مرکز پژوهش های هسته ای اروپا(CERN) پذیرفته شد.
ابطحی، تلاش برای گسترش همکاری های علمی بین المللی کشور در یک عرصه بزرگ و ارزشمند جهانی، بهره گیری از توان تخصصی و اجرایی پژوهشگران علاقه مند در سراسر کشور، بهره گیری از ظرفیت های علمی این همکاری در بسیاری از رشته های علوم و مهندسی و آشنایی محققان، استادان و دانشجویان کشور با فعالیت های روز دنیا در علوم مربوطه را از جمله اهداف ارزشمند این همکاری علمی بین المللی توصیف کرد.
وی با ابراز قدردانی از حمایت های بی دریغ وزارت عتف از این حرکت ارزشمند علمی، بر پشتیبانی بیش از پیش مراکز علمی و تحقیقاتی کشور به منظور برداشتن گام های بعدی به منظور تحقق اهداف این همکاری علمی بین المللی تأکید کرد.
http://www.tg-me.com/iutonline
به پاس ارج نهادن به خدمات ارزشمند در حوزه آمار:

عضو هیأت علمی دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی اصفهان، استاد برتر آماری ایران

مرکز آمار ایران دکتر علی رجالی عضو هیئت علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی اصفهان را به عنوان استاد برتر آماری کشور معرفی و از خدمات ارزشمند وی تجلیل کرد.

دکتر علی رجالی، دانش آموخته دکتری آمار دانشگاه استنفورد آمریکا و عضو هیئت علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی اصفهان، چهره‌ ای شناخته شده در مجامع ملی و بین‌المللی در زمینه آموزش ریاضیات و آمار است.
وی از بنیان گذاران اصلی انجمن آمار ایران در سال 1371 و عضو مؤسس خانه‌های ریاضیات است که هم‌اکنون بیش از 35 شعبه در سراسر کشور دارد و در خارج از کشور نیز در کشور های بلژیک و فرانسه و اخیرا در کانادا از آن الگو برداری شده است.
این عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان سال هاست در جهت آماده سازی معلمان ریاضی سراسر کشور برای تدریس درس آمار در مدارس فعالیت می نماید که تلاش های او برای گنجاندن دروس آمار و احتمال در برنامه های درسی مدرسه ای به ترویج تدریس درس آمار در مدارس کشور منجر شده است.
تهیه نظام آمار شناسی جهت استفاده از متخصصان آماری برای انجام پروژه های آماری، دریافت جایزه بهزاد به عنوان تنها جایزه بین المللی انجمن ریاضی‌ ایران در نخستین دوره و به دلیل برترین مدیریت در پیشبرد ریاضیات و کسب جایزه ترویج علم ایران در سال 1396 از جمله افتخارات ملی این ریاضیدان برجسته است.
انتخاب به عنوان نخستین محقق ایرانی سخنران كليدي در كنگره اتحاديه بين‌المللي آموزش آمار در سال 2017، کسب جایزه بین‌المللی پاول اردوش از فدراسیون جهانی‌ مسابقات ملی ریاضیات، انتخاب به عنوان معاون فدراسیون جهانی‌ مسابقات ملی ریاضیات و عضویت در کمیته برنامه ریزی این فدراسیون تا سال 2018 و نیز مسئولیت برنامه ریزی بخش هایی از کنفرانس های این فدراسیون در کانادا، استرالیا و چین و همچنین کنگره های بین المللی آموزش ریاضی در دانمارک، مکزیک، کره جنوبی، آلمان و 2020 چین، برگ های دیگری از افتخارات بین المللی دکتر رجالی است.
ایجاد شبکه بین المللی خانه های ریاضیات با محوریت خانه ریاضیات اصفهان و با همکاری تعدادی از ریاضیدانان و آموزشگران ریاضی بین المللی در آخرین کنگره بین المللی آموزش ریاضی در آلمان، عضویت در کمیسیون بین المللی آموزشگران ریاضی به عنوان نماینده ایران و همکاری در حداقل دو مطالعه بین المللی این کمیسیون، از دیگر فعالیت های بین المللی این عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان است.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻به عنوان نخستین تیم ایرانی:
کسب مقام نخست دانشگاه صنعتی اصفهان در مسابقات بین المللی حل مسئله امریکا

تیم دانشکدة مهندسی صنایع و سیستم‌ها دانشگاه صنعتی اصفهان در مسابقات بین‌المللی حل مسئله در حوزه حمل و نقل ریلی (RAS 2019 INFORMS) مقام نخست را به خود اختصاص داد.

برترین های نهایی مسابقات بین‌المللی حل مسئله در حوزه حمل و نقل ریلی (RAS 2019 INFORMS) در نشست سالانه مؤسسه تحقیق در عملیات و علم مدیریت که معتبرترین ارگان تحقیق در عملیات (Operations Research) در دنیا است و همه ساله با حضور بیش از 7 هزار نفر از محققان و شرکت‌های بزرگ صنعتی و خدماتی برجسته از سراسر دنیا برگزار می شود به رقابت پرداختند.
در این نشست و مسابقه علمی که 20 الی 23 اکتبر 2019 و با رقابت 53 تیم از کشورهای مختلف جهان، در سیاتل آمریکا برگزار شد، تیم دانشکده مهندسی صنایع و سیستم ها دانشگاه صنعتی اصفهان متشکل از آقایان پوریا ارسلانی (دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی صنایع و سیستم‌ها)، دکتر محمد رئیسی نافچی (عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی صنایع و سیستم‌ها) و دکتر وحید فامیل دردشتی (پژوهشگر مرکز CIRRELT کانادا) به مقام نخست این رقابت ها دست یافت.
همچنین در رقابت پوستر RAS 2019 این نشست بین المللی، پس از راهیابی 15 پوستر به مرحله نهایی، تیم دانشکده مهندسی صنایع و سیستم ها دانشگاه صنعتی اصفهان موفق شد رتبه نخست این رقابت را نیز به خود اختصاص دهد.
گفتنی است: مسابقات بین‌المللی حل مسئله در حوزه حمل و نقل ریلی (RAS 2019 INFORMS) از سال 2010 و به صورت سالیانه برگزار می‌ شود و این برای اولین بار است که یک تیم از دانشگاه‌های ایران موفق به کسب چنین مقامی در مسابقات با این سطح می‌شود.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻از میان 26 تيم از دانشگاه هاي سراسر كشور:
دانشگاه صنعتی اصفهان، در رتبه نخست چهارمین دوره مسابقات سراسری متالوگرافی ايران

دانشجويان دانشگاه صنعتي اصفهان، با درخشش در چهارمین دوره مسابقات سراسری متالوگرافی ايران، موفق به كسب عنوان نخست اين رقابت ها شدند.
در پايان چهارمین دوره مسابقات سراسری متالوگرافی ایران، تیم "تکنیکوگرافی" دانشگاه صنعتی اصفهان همراه با تیم "آرسموند" دانشگاه صنعتی امیرکبیر به مقام نخست این رقابت ها دست يافتند و تیم "struers" دانشگاه زنجان نيز موفق به کسب مقام سوم شد.
حامد صفاري، محمدپرهام دبير و سينا برزگر، دانشجويان دانشكده مهندسي مواد دانشگاه صنعتي اصفهان بودند كه با عملكرد و كسب نمرات عملي مناسب، موفق به كسب اين جايگاه در ميان 26 تيم شركت كننده از دانشگاه هاي سراسر كشور در اين رقابت علمي شدند.
گفتني است: مسابقات ملی متالوگرافی يكي از مسابقات بزرگ کشوری در سنجش دانش فنی و مهارت عملی دانشجویان، در حوزه علم بلورشناسی و متالوگرافی محسوب مي شود كه چهارمین دوره آن، زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان:
چهل و سومین نشست معاونین پژوهش و فناوری دانشگاه های بزرگ و برتر کشور برگزار شد.

سی و چهارمين نشست معاونین پژوهش و فناوری دانشگاه هاي بزرگ و برتر کشور، صبح امروز با حضور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوري و معاونین و مدیران پژوهشی این دانشگاه ها، به ميزباني دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه اين گردهمايي با تاكيد بر برگزاري مستمر و منظم جلسات معاونین پژوهش و فناوری دانشگاه بزرگ و برتر کشور؛ به آثار مثبت اين نشست ها در اين حوزه اشاره كرد و گفت: معاونین پژوهش و فناوری دانشگاه هاي بزرگ و برتر كشور با حضور در اين جلسات برنامه هاي خود را با يكديگر هماهنگ مي نمايند و تصمیم‌گیری‌های مهمي نيز در اين حوزه صورت مي گيرد.

دكتر مسعود برومند، بررسي چالش هاي گوناگون حوزه فناوري و پاسخگويي به نيازهاي مختلف در رابطه با توسعه آن را از مهمترين موضوعات مطرح‌شده در این نشست عنوان كرد و افزود: با استفاده از مکانیزم هاي مشخص از فن‌آوران و نوآوران كشور در رابطه با موضوع تجاری پشتیبانی مي گردد.

وي با اشاره به کمبود بودجه پژوهشی دانشگاه‌ها و لزوم ايفاي نقش دانشگاه ها در توسعه علمی ، فناوری و نوآوری، گفت: در اين خصوص نشست هاي مشترکی میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان برنامه و بودجه برگزار شده تا براي رفع اين مشكل اقدامات لازم صورت پذيرد.

دکتر برومند با بيان اين كه به طور معمول 15 تا 20 درصد بودجه دانشگاه‌ها باید به حوزه‌های پژوهشی اختصاص يابد، افزود: بودجه پژوهشی کشور که دانشگاه‌ها نیز بخشی از آن محسوب می‌شوند باید به حدود يك و نيم درصد تولید ناخالص ملی برسد كه در حال حاضر اين رقم كمتر از نصف اين مقدار است.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تاكيد بر پشتیبانی از پارک‌های علم و فناوری توسط وزارت علوم و اولويت قائل شدن دانشگاه‌ها برای حوزه فناوری و توسعه آن گفت: در نقاط گوناگون کشور پارک‌های علم و فناوری ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شکل گرفته اند كه در سال جاری بالاترین نرخ رشد بودجه در كشور مربوط به اين پارك ها است.

وي با اشاره به بهبود میزان مشارکت صنایع و دانشگاه‌ها نسبت به گذشته، گفت: بحث اصلي امروز این است که چگونه می‌توانیم ارتباطات و تعاملات خودمان را با بخش مختلف جامعه و صنعت افزایش دهيم تا دانشگاه ها از منابع آنها در راستای نیازهای فن‌آورانه استفاده نمايند.

دكتر برومند با تاكيد بر فعال بودن کنسرسیوم دانشگاه‌های بزرگ در حوزه محیط زیست، تصريح كرد: این شکل همکاری با وزارتخانه‌های مختلف مانند وزارت صنایع، وزارت نفت و وزارت نیرو شکل منسجمی گرفته و برنامه‌ریزی‌های مناسبي نيز برای آینده صورت گرفته است.

وي همچنين با تاكيد بر جایگاه بالای ایران در توسعه علمي جهانی؛ گفت: یکی از راهبردهای اساسي که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در اين خصوص دارد، حضور و مشاركت دانشمندان ایرانی در پژوهش هاي علمي بزرگ همچون مرکز پژوهش های هسته ای اروپا (CERN) است.

رئيس دانشگاه صنعتي اصفهان نيز در اين نشست، با بيان اهداف كلان برنامه تحول اين دانشگاه در افق ده ساله، گفت: تبليغات، اطلاع رساني و شبكه سازي، افزايش فعاليت هاي آموزشي بين المللي و جذب دانشجويان خارجي، ارتقا دانشگاه در شاخص هاي مربوط به رتبه بندي هاي بين المللي، جذب اعتبارات بين المللي از طريق گسترش فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي مشترك و گسترش همكاري هاي بين المللي در حوزه انتقال فناوري از جمله مهمترين پروژه هاي پيش روي اين دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوري است.

دکتر سيد مهدي ابطحی، قبول ظرفيت كافي دانشگاه براي حل مسائل گوناگون از طرف صنايع را يكي از مهمترين موضوعات حال حاضر براي جلب اعتماد صنعت و دانشگاه نسبت به يكديگر دانست و افزود: با توجه به ظرفیت بسیار بالاي دانشگاه در بخش هاي گوناگون، اگر صنعت مسائلش را مطرح کند به پاسخ‌های خوبی خواهد رسید كه مشکلات را اساساً حل خواهد کرد.

وي بررسي موضوع "پویش دانش‌بنیان برای حل مسائل صنعت و حمایت از تولید داخلی" را يكي از مهمترين موضوعات سي و چهارمين نشست معاونين پژوهش و فناوري دانشگاه هاي بزرگ و برتر كشور عنوان كرد و گفت: وظیفه دانشگاه در شرایط تحریمي این است که به صنعت کمک کند و دانشگاه نيز همین مسیر را ادامه خواهد داد.

گفتني است سی و چهارمين نشست معاونین پژوهش و فناوری دانشگاه بزرگ و برتر کشور، با حضور معاون وزير علوم، تحقيقات و فناوري، مديران و مشاوران اين وزارتخانه و معاونين پژوهش و فناوري دانشگاه هاي صنعتي اصفهان، تهران، علم و صنعت ايران، علامه طباطبايي، خواجه نصيرالدين طوسي، شهيد بهشتي، تبريز، اصفهان، فردوسي مشهد، تربيت مدرس، صنعتي اميركبير، صنعتي شريف و شيراز در مجتمع آموزشي و فرهنگي ارديبهشت دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار شد.
2024/09/22 22:36:15
Back to Top
HTML Embed Code: