Telegram Web Link
🔻در میان بیش از 70 شرکت و مرکز سایبری:

مرکز آپا دانشگاه صنعتی اصفهان، غرفه برتر چهارمین نمایشگاه بومی سایبری

✳️در پایان چهارمین نمایشگاه بومی سایبری کشور، مرکز آپا دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان غرفه برتر این نمایشگاه معرفی شد.

🔺مرکز آپا دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور در چهارمین نمایشگاه بومی سایبری کشور که با هدف شناسایی و همراهی با شرکت‌های فناوری در حوزه امنیت سایبر برگزار شد، جدیدترین محصولات خود از جمله سامانه مقابله با حملات DDOS و خدمات نوآورانه در حوزه امنیت را به نمایش گذاشت.
در این نمایشگاه که با مشارکت سازمان پدافند غیرعامل کشور برپا شده بود، بیش از ۷۰ شرکت و مرکز فعال در حوزه بومی سایبری، دستاوردها و طرح های خود را ارایه دادند.
مرکز آپا دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور فعال در چهارمین نمایشگاه بومی سایبری که با عنوان" بهره‌برداری از محصول بومی، تضمین امنیت پایدار" برگزار شد، برای نخستین بار به معرفی سامانه مقابله با حملات DDOS پرداخت و مورد استقبال بازدیدکنندگان و مسئولان افتای کشور قرار گرفت.
جانشین قرارگاه پدافندسایبری، دبیر شورای عالی فضای مجازی، معاون پلیس فتا، جانشین مدیرعامل شرکت صا ایران و دیگر مسئولان سایبری کشور در بازدید از غرفه مرکز تخصصی آپا دانشگاه صنعتی اصفهان، با آخرین دستاوردهای این مرکز و خدمات نوآورانه در حوزه امنیت آشنا شدند.
رادیو آپا که به صورت بسته های شنیداری هفتگی در ۷ دقیقه به مرور مهمترین اخبار و تحلیل آنها می‌پردازد و همچنین برگزاری پنجمین جشنواره ملی افتا و رویدادهای گوناگون آن شامل مسابقه کسب و کارنوافتا از دیگر برنامه های مرکز آپا دانشگاه صنعتی اصفهان بود که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.
در پایان نیز، غرفه مرکز تخصصی آپا دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان غرفه برتر چهارمین نمایشگاه صنعت بومی سایبری کشور معرفی و تندیس یادبود نمایشگاه به این مرکز اهدا شد.
گفتنی است: چهارمین نمایشگاه بومی سایبری کشور از 13 تا 16 آبان ماه با تأکید بر بومی‌سازی محصولات توأم با بهسازی تجهیزات موجود و ممنوعیت تأمین نیازهای امنیتی از خارج از کشور در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد.
www.tg-me.com/iutonline
🔻با درخشش عضو هیأت علمی دانشکده ریاضی:

محقق دانشگاه صنعتی اصفهان، برنده جایزه ترویج علم ایران و سخنران كليدي كنگره جهانی آمار

✳️دکتر علی رجالی، عضو هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی اصفهان، ضمن کسب جایزه ترویج علم ایران در سال 1396، بعنوان یکی از دو سخنران كليدي كنگره جهانی آمار در سال 2017 انتخاب شد.

🔺هجدهمین دوره جایزه ترویج علم ایران پنج شنبه گذشته و با حضور اساتید دانشگاه و مروجان علم در باغ کتاب تهران برگزار شد.
در این آئین، به دلیل فعالیت و تلاش بی¬ وقفه، مسئولانه، هدفمند و مستمر در حوزه‌های دانشگاهی و عمومی برای بسط دانش ریاضی و همچنین تعهد به ترویج ریاضیات در مدارس، مشارکت در بنیان‌گذاری خانه ریاضیات و مشارکت در راه‌اندازی انجمن‌های علمی ـ آموزشی معلمان، در اصفهان توسط دکتر علی رجالی، دانشیار دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی اصفهان، جایزه ترویج علم سال 1396 به ایشان اعطاء شد.
این جایزه، به منظور قدردانی از کوشش‌های مروجین علم و تشویق عموم به فعالیت و زمینه‌سازی برای ارتقای بینش و تفکر علمی در جامعه، هرساله به افراد یا سازمان‌هایی که بهترین و مؤثرترین فعالیت‌ها را برای همگانی‌ کردن علم، گسترش اندیشه و فرهنگ علمی در ایران و کاربرد علم در هریک از سطوح زندگی اجتماعی انجام داده‌اند، تعلق می گیرد.
هفته ترویج علم هرسال و همزمان با روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه مصادف با دهم نوامبر، که از سوی سازمان یونسکو در تقویم جهانی ثبت شده است، در ایران برگزار می شود.
همچنین، این عضو هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان يكي‌ از دو سخنران كليدي كنگره اتحاديه بين‌المللي آموزش آمار در سال 2017 نیز انتخاب شد.
اين نخستين بار است كه يك نفر از ايران بعنوان سخنران كليدي در اين كنگره سخنراني‌ مي كند.
اتحاديه بين‌المللي آموزش آمار، شاخه آموزش انستيتو بين‌المللي آمار است. انستيتو بين‌المللي آمار در سال ۱۸۵۳ تأسيس شده است و حدود 4 هزار عضو دارد. اين انستيتو برگزار كننده كنگره جهاني‌ آمار است.
کنگره جهانی آمار بعنوان بزرگترين مجمع جهاني آماركه هر دو سال يك بار برگزار مي‌شود 11 تا 14 جولای 2017 در رباط، مراکش برگزار می شود.
مشارکت در بنیانگذاری مسابقات ریاضی ایران، تأسیس خانه ریاضیات اصفهان و راه اندازی انجمن های علمی معلمان، بخشی از تلاش های ۴۰ ساله دکتر علی رجالی، دانش آموخته دکتری آمار دانشگاه استنفوردآمریکا و دانشیار دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی اصفهان به شمار می رود.
www.tg-me.com/iutonline
🔻با حضور اعضای هیأت علمی، محققان و پژوهشگران:

آغاز دهمین کنفرانس بینایی ماشین و پردازش تصویر ایران دردانشگاه صنعتی اصفهان

✳️دهمین کنفرانس بینایی ماشین و پردازش تصویر ایران، صبح امروز در تالار شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز به کار کرد.

🔺معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان در این مراسم، با تأکید بر این که توسعه فناوری بعنوان راهی برای توسعه مبتنی بر دانش مطرح است، گفت: پویایی پژوهش، توجه به پژوهش‌های بین رشته‌ای، پاسخ‌گویی دانشگاه به نیازهای جامعه و صنعت، توجه همزمان به مرزهای دانش و تولید علم در این زمینه از اهمیت خاصی برخوردار است.
دکتر سید مهدی ابطحی، کاهش پیوسته نظارت بر محصولات، مسامحه در کنترل کیفی در شرایط کار سخت، اشتباهات نیروی انسانی، راندمان پایین و کم بودن سهم صنعت از بازار جهانی را از جمله چالش های مهم صنعت کشور عنوان کرد و افزود: واماندگی صنعتی، اشکالات مدیریت شهری، نیاز به توسعه دفاعی، لزوم پیش‌بینی بیماری‌ها و لزوم افزایش کیفیت و توجه به بازار رقابتی، محیط مناسبی را برای موضوع این کنفرانس ایجاد کرده است.
وی با اشاره اهداف مهم کنفرانس بینایی ماشین و پردازش تصویر، تصریح کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان به همراه انجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر، میزبان همایشی است که علاوه بر تعقیب اهداف بلند مدت در این زمینه، دارای دستاوردهای کوتاه مدت کاربردی نیز خواهد بود.
رئیس انجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران نیز در این مراسم با تبریک چهلمین سال تأسیس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: هدف اصلی این انجمن از برگزاری کنفرانس ها و عضو گیری از میان متخصصین و انتشار مجله علمی پژوهشی ISC در این زمینه، ایجاد همکاری و آشنایی بین متخصصین این رشته در دانشگاه ها و صنعت است.
دکتر سوریانی، خودکفایی در بینایی ماشین و پردازش تصویر را مهمترین هدف انجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر دانست و تأکید کرد: باید با انجام پژوهش ها، نیازهای صنعت ایران را درون کشور تأمین نماییم.
وی همچنین، به گسترش و بهبود ارتباط صنعت با این انجمن اشاره کرد وگفت: صنایع گوناگون از جمله ایران خودرو با حضور در دهمین کنفرانس بینایی ماشین و پردازش تصویر ایران، توانمندی های مختلف در این زمینه را معرفی می نمایند.
دبیر اجرایی دهمین کنفرانس بینایی ماشین و پردازش تصویر نیز با بیان این که 230 مقاله ارسال شده به این کنفرانس، توسط 91 داور بررسی شد افزود: در پایان، از 91 مقاله پذیرفته شده، تعداد 29 مقاله به صورت پوستر و 62 مقاله نیز به صورت شفاهی ارایه خواهد شد.
دکتر مازیار پالهنگ، با اشاره به برگزاری مسابقه علمی با موضوع پردازش تصاویر پزشکی و شناسایی بیماری دیابت از روی تصاویر چشم با حضور پنج تیم داخلی و خارجی افزود: برای نخستین بار در این کنفرانس از 4 پایان نامه برتر کارشناسی ارشد و دکترا در زمینه بینایی ماشین و پردازش تصویر تقدیر بعمل خوهد آمد.
گفتنی است: دهمین کنفرانس بینایی ماشین و پردازش تصویر ایران، تا سوم آذر ماه در دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه خواهد داشت.
www.tg-me.com/iutonline
دومین برنامه دانشجویی #جمهور
🔺با حضور دکترسعید زیباکلام
🔻کارگران شرکت هپکو ومعدن یورت

🗓یکشنبه، 5 آذر ساعت 13:30
🚩تالارشهید فتوحی دانشگاه صنعتی اصفهان

@iutonline
🔻در شانزدهمین گردهمایی:

اجلاس رؤسای دانشگاه های سطح یک کشور با حضور وزیر علوم دردانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود

✳️شانزدهمین اجلاس رؤسای دانشگاه های سطح یک کشور، پنجشنبه هفته جاری و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

🔺رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اعلام خبر فوق گفت: این نشست ها که با هدف تبادل نظر در خصوص مسائل کلان آموزش عالی، راه‌حل‌های رفع مشکلات این دانشگاه‌ها و کمک به وزارت علوم برای تدوین آیین نامه‌ها و تصمیم‌گیری‌ها برگزار می شود، مقارن با چهلمین سال تأسیس دانشگاه صنعتی اصفهان و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، برای دومین بار در این دانشگاه برگزار خواهد شد.
دکتر سید محمود مدرس هاشمی با اشاره به نحوه شکل گیری اجلاس رؤسای دانشگاه های سطح یک کشور، افزود: وجود مسائل و مشکلات مشترک میان دانشگاه های بزرگ و برتر کشور و لزوم تبادل تجربیات در حوزه های مختلف، دانشگاه صنعتی اصفهان را برآن داشت تا در سال 1393 نسبت به تشکیل چنین اجلاسی مبادرت ورزد.
وی اضافه کرد: به دنبال این ایده، در دی ماه سال 1393 از رؤسای 11 دانشگاه دعوت کردیم تا با حضور در دانشگاه صنعتی اصفهان به تبادل دیدگاه ها و تجربات خود بپردازند که حاصل این رویداد مبارک که با استقبال رؤسای این دانشگاه ها مواجه شد، شکل گیری نخستین اجلاس رؤسای دانشگاه های بزرگ و برتر کشور بود.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به روند ایجاد دبیرخانه این اجلاس، افزود: در همان نشست ابتدایی، ریاست این اجلاس بر عهده دانشگاه تهران گذاشته شد و دبیرخانه دائمی اجلاس نیز در دانشگاه تهران تشکیل شد و مقرر شد حدود دو ماه یکبار جلساتی را داشته باشیم.
مدرس هاشمی ادامه داد: البته مقارن با این ابتکار دانشگاه صنعتی اصفهان و یا کمی پس از تشکیل نخستین اجلاس، وزارت علوم نیز دانشگاه‌های کشور را سطح بندی و دانشگاه‌های سطح یک کشور را معرفی کرد که بر این اساس همان 12 دانشگاه پیش بینی و دعوت شده از سوی دانشگاه صنعتی اصفهان به همراه دانشگاه علامه طباطبایی جزو 13 دانشگاه سطح یک کشور شناخته شدند وبدین ترتیب پس از آن، این اجلاس با حضور 13 دانشگاه برتر کشور ادامه پیدا کرد.
وی تشکیل چنین اجلاسی را زمینه ساز ایجاد ارتباطات سازنده با وزارت علوم طی سه سال گذشته دانست و تصریح کرد: ارائه کمک های فکری و تأثیرگذاری در برخی تصمیمات مهم آموزش عالی کشور سبب شده است که خوشبختانه امروز این جمع، برای همه ارکان وزارت علوم یک جمع شناخته شده و تأثیرگذار تلقی گردد.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به تنوع موضوعات مورد بحث در این نشست ها، به بیان مهمترین سرفصل های مورد بررسی در شانزدهمین اجلاس رؤسای دانشگاه های سطح یک کشورپرداخت و افزود: موضوعات اساسی مانند جذب دانشجو، نحوه جذب استاد، مسائل حقوقی، مسائل پژوهشی، اعتبارات پژوهشی و مسائل مربوط به هیئت‌های امنای دانشگاه ها، از جمله این سرفصل ها خواهد بود.
مدرس هاشمی شیوه جذب اعضای هیأت علمی و اختیارات دانشگاه‌ها در این زمینه و شیوه جذب دانشجو را از موضوعات خاص مورد بررسی در این اجلاس عنوان کرد وگفت: موضوع اقتصاد آموزش عالی، بودجه و اعتبارات دانشگاه ها و تنوع‌بخشی به منابع درآمدی از جمله مسائلی است که بطور مرتب روی آن ها بحث شده که با عنایت به وضعیت امسال دانشگاه ها و کمبود اعتبارات ومشکلات جدی در این خصوص، بسیار حائز اهمیت است.
وی اضافه کرد: در این نشست گزارشی نیز از سومین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های ایران و روسیه و بررسی راهکارهای تداوم این همکاری‌ها خواهیم داشت.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، با اشاره به حضور دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در شانزدهمین اجلاس رؤسای دانشگاه های سطح یک کشور، این حضور را مهم ترین ویژگی این اجلاس دانست و تصریح کرد: در نشست های قبلی، با مسئولین مختلف وزارتخانه در رده‌های گوناگون جلساتی را برگزار کرده ایم اما برای نخستین بار این اجلاس با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می گردد.
مدرس هاشمی، تمایل دانشگاه صنعتی اصفهان به منظور حضور و بازدید وزیر علوم از این دانشگاه و نیز حضور ایشان در اجلاس رؤسای دانشگاه های سطح یک را از جمله دلایل دعوت از ایشان عنوان کرد و افزود: اعلام آمادگی دانشگاه های بزرگ و برتر درجهت کمک به این وزارتخانه، درجریان قرارگرفتن وزیر علوم از موضوعات مهم مورد بررسی در این نشست ها و بهره گیری از دیدگاه ها ونقطه نظرات ایشان، از جمله اهداف حضور دکتر غلامی در اجلاس شانزدهم در دانشگاه صنعتی اصفهان است.
وی ابراز امیداوری کرد: شانزدهمین اجلاس رؤسای دانشگاه های سطح یک کشور با حضور مؤثر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، همانند نشست های قبلی این دانشگاه ها، ثمربخش و پربار باشد.
اجلاس رؤسای دانشگاه های سطح یک کشور با حضور وزیر علوم در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود

✳️شانزدهمین اجلاس رؤسای دانشگاه های سطح یک کشور، پنجشنبه هفته جاری و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.
(ادامه خبر)👈
📲 www.tg-me.com/iutonline
#دعوتنامه
✳️اجلاس رؤسای دانشگاه های سطح یک کشور با حضور #وزیر_علوم فردا پنجشنبه 9 آذر در #دانشگاه_صنعتی_اصفهان برگزار می شود

📲 www.tg-me.com/iutonline
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
#دعوتنامه ✳️اجلاس رؤسای دانشگاه های سطح یک کشور با حضور #وزیر_علوم فردا پنجشنبه 9 آذر در #دانشگاه_صنعتی_اصفهان برگزار می شود 📲 www.tg-me.com/iutonline
باسلام
باعنایت به سؤالات مکرر همکاران گرامی درخصوص برنامه #وزیر_محترم_علوم در اصفهان (پیرامون ساعت اعلام شده در نمابر همکاران محترم شهرک علمی و تحقیقاتی)، به استحضار می رساند، جناب آقای دکتر غلامی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری از حدود ساعت 8:30 صبح فردا پنج شنبه 9 آذرماه، میهمان #دانشگاه_صنعتی_اصفهان و اجلاس رؤسای دانشگاه های سطح یک کشور خواهند بود و این حضور حداقل تا ساعت 10:30 صبح به طول خواهد انجامید.
🔻ساعات ابتدایی امشب صورت گرفت:

بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از توانمندی ها و دستاوردهای دردانشگاه صنعتی اصفهان

✳️دکتر منصورغلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با حضور دردانشگاه صنعتی اصفهان، ضمن آشنایی با توانمندی ها و دستاورهای این دانشگاه، در نشست شورای دانشگاه صنعتی اصفهان شرکت نمود.

🔺در این بازدید، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از طرح های پژوهشی کلان پژوهشکده علوم و فناوری زیردریا، پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات، مرکز ابررایانش شیخ بهایی و دستاوردهای شرکت های دانش بنیان در مرکز نوآوری و تجاری سازی فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان بازدید کرد.
دکتر منصور غلامی، درنشست شورای دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور رؤسای دانشکده ها و پژوهشکده های این دانشگاه گفت: خودم را از خانواده دانشگاه صنعتی اصفهان می‌دانم و به همین خاطر خوشحال هستم که در جمع اساتید این دانشگاه حضور دارم.
وی با اشاره به دیدگاه های مدیران و اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان دغدغه های عمومی در سطح کشور، افزود: چارچوب هایی بعنوان برنامه ها و اسناد ملی وجود دارد که اجرای آن ها وحرکت بر مبنای آن ها برای ما تکلیف است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان این که اعتقادم این است که برای مدیریت باید از مجموعه بدنه دانشگاه‌ها ایده، الهام و فکر بگیریم، تصریح کرد: نباید به برنامه‌های محدود و به جمع کوچکی از مدیران تکیه کنیم و از سوی دیگر نیز ممکن است تنوع سلایق و فکرها گاهی ما را هم محدود کند.
غلامی با تأکید بر لزوم تعریف برنامه عملیاتی و راهکارهای اجرایی در جهت نیل به اهداف، بیان کرد: اگر در جایی فکر می‌کنیم بعضی از برنامه‌ها اجرایی نیست، آرمانگرایی زیادی دارد و یا واقع‌بینانه نیست، باید حتماً روی آن فکر کنیم و آن ها را اصلاح نماییم.
وی با انتقاد از تراکم برنامه‌های درسی و روش‌های آموزشی که حداقلِ همراهی دانشجویان و اساتید را بخصوص در دوره کارشناسی تعریف کرده است، اضافه کرد: تربیت دانشجو در کلاس هم باید با نگاه تربیت اسلامی و هم با نگاه تربیت علمی باشد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بخش آموزش کشور را نیازمند یک انقلاب دانست و ادامه داد: از زمانی که دانشجو بودم تا کنون تقریباً مدل کلاس‌های تئوری ما در دانشگاه‌ها یک گونه بوده است.
وی با اشاره به عدم تحول در برخی کلاس‌های عملی در بسیاری از دانشگاه‌ها به دلیل ضعف امکانات، افزود: لازم است از متخصصین و صاحب‌نظران با تجربه‌های گوناگون در این عرصه بهره گرفت.
غلامی، تصریح کرد:کاهش داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها از لحاظ جمعیتی و انگیزه ای، فرصت فراغت نسبی را برای تغییر و تحول در بخش آموزشی در اختیار می‌گذارد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با بیان این که در خیلی از دانشگاه‌ها برای پژوهش‌ها هدف نداریم، ادامه داد: اساتید به دلیل خواست دانشجویان و یا امکانات و تجهیزات کم و دیگر دلایل، فعالیت های پراکنده زیادی انجام می‌دهند که لازم است سازماندهی کارهای پژوهشی در قالب گروه‌های پژوهشی هدفمند انجام شود.
وی هدف از فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه ها را تربیت دانشجو بعنوان یک شخص معتقد تعالی و پیشرفت کشور، اخلاق‌مدار، متدین و تلاشگر عنوان کرد و ادامه داد: اعتقادم این است که باید در مجموعه دانشگاه‌ها فعالیت‌های فرهنگی را با کمک اساتید پیش ببریم.
غلامی، با بیان این که آمایش و سازماندهی آموزش عالی آغاز ‌شده است، افزود: خوشبختانه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی پشتوانه بسیار خوبی است و ما باید از این فرصت و ظرفیت استفاده کنیم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، انتظارات از دانشگاه ها را بسیار زیاد دانست وگفت: این وزارتخانه نمی‌تواند تغییر ایجاد کند مگر اینکه خود دانشگاه‌ها این تغییر را آغاز نمایند.
وی تصریح کرد: اگر در وزارت علوم نقش هماهنگ کنندگی خود را به خوبی انجام دهیم، سیاست‌گذاری ها در راستای اهداف برنامه‌ها شکل خواهد گرفت.
غلامی با بیان این که در وزارت علوم برنامه داریم که در بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فناوری کارهایی انجام شود که ماندگار گردد، افزود: تقویت دانشگاه‌ها و تجمیع به‌معنای هدفمند کردن و مأموریت گرا کردن مراکز متعدد دانشگاهی کشور از جمله برنامه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
وی اضافه کرد: برگرداندن دانشگاه‌هایی مانند پیام نور، علمی کاربردی و فرهنگیان به مأموریت های قانونی خودشان،کار بسیار سختی است؛ اما وزارت علوم اراده کرده است که این سازماندهی و سامان‌دهی را روی دانشگاه‌های اصلی کشور انجام دهد تا وارد مأموریت‌های خودشان شوند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با اعلام این خبر که رقم خوبی از صندوق توسعه ملی برای نوسازی تجهیزات در اختیار دانشگاه‌ها قرار خواهدگرفت، ادامه داد: قرار بود این مبلغ به صورت وام با تنفس دو ساله باشد، اما با تلاش‌های صورت گرفته و پیگیری ریاست جمهوری و کسب اجازه از مقام معظم رهبری، مقرر شد این رقم را به صورت کمک به دانشگاه‌ها از صندوق توسعه ملی دریافت کنیم.
غلامی در پایان اضافه کرد: تلاش می‌کنیم در دولت، تا پایان سال جاری بودجه دانشگاه‌ها به صورت کامل پرداخت شود.
توجه ویژه به افزایش بودجه دانشگاه ها، لزوم در نظر گرفتن توانمندی‌های علمی و پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان در میان دانشگاه‌های کشور، رعایت عدالت در پرداخت تسهیلات و امکانات، نقش‌آفرینی وزارت علوم در سپردن مسئولیت حل چالش‌های گوناگون کشور به دانشگاه‌ها، توجه به ارتقاء تجهیزات پژوهشی در دانشگاه ها، توجه به استقلال دانشگاه‌ها، تسهیل قوانین و حمایت بیشتر از طرح‌های دانش‌بنیان و توجه ویژه به آمایش آموزش عالی کشور، از مهمترین موضوعات طرح شده توسط تعدادی از رؤسای دانشکده ها و پژوهشکده ها و اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان بود.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این نشست با ابراز خرسندی ازمیزبانی این دانشگاه از وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری همزمان با چهلمین سال تأسیس دانشگاه، گفت: رؤسای دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها در شورای دانشگاه صنعتی اصفهان بار اصلی مدیریت این دانشگاه را بر دوش دارند.
دکتر سید محمود مدرس هاشمی با بیان این که دانشگاه صنعتی اصفهان پس از 40 سال کار وتلاش، با ارائه دستاوردهای ارزشمند دارای ظرفیت‌هایی کم نظیر است، گفت: تقریباً تمامی رشته‌های مهندسی کشور در این دانشگاه وجود دارد.
وی با اشاره به فعالیت پژوهشکده‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات، علوم و فناوری زیر دریا، آب و آبفا، فولاد، نانو فناوری و مواد پیشرفته، زیست فناوری و مهندسی زیستی، اویونیک و صنعت حمل و نقل در دانشگاه صنعتی اصفهان، افزود: دانشگاه صنعتی اصفهان دارای کمترین تعداد مقالات نامعتبر در کشور است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با تأکید بر حرکت این دانشگاه از طرح‌ها و قراردادهای پراکنده و جزئی به سمت طرح‌های کلان و قراردادهای بزرگ گفت: حضور در بین 800 دانشگاه برتر دنیا، حضور در بین 100 دانشگاه برتر آسیا و حضور در میان 100 دانشگاه برتر جوان دنیا از افتخارات بین‌المللی این دانشگاه محسوب می شود.
مدرس هاشمی ارائه ایده راه‌اندازی پارک‌های علم و فناوری در کشور برای نخستین بار با راه‌اندازی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، استفاده از اراضی دانشگاه به منظور توسعه پارک‌ها و شرکت‌های دانش بنیان و راه‌اندازی مرکز نوآوری دانشگاه را از جمله دستاوردهای این دانشگاه در حوزه نوآوری و فناوری عنوان کرد وگفت: موضوع راه‌اندازی کریدور علم و فناوری اصفهان با محوریت شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان نیز از جمله این دستاوردها است.
وی با اشاره به چشم‌انداز دانشگاه صنعتی اصفهان در افق 1404 افزود: در این افق این دانشگاه، دانشگاهی برخوردار از فضای علمی و فرهنگی پویا و کیفیت گرا است که دارای مرجعیت علمی و فناوری در آسیا، سرآمد در تربیت دانش‌آموختگان توانمند در تراز جهانی، اخلاق‌مدار و نقش‌آفرینی در توسعه کشور، تأثیرگذارترین دانشگاه کشور در منطقه پیرامونی خود و یکی سه دانشگاه برتر کشور برای تحقق جامعة دانایی محور خواهد بود.
گفتنی است: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری فردا نیز در شانزدهمین اجلاس رؤسای دانشگاه های سطح یک کشور که با حضور رؤسای 13 دانشگاه برتر کشور برگزار می شود حضور خواهد یافت.
www.tg-me.com/iutonline
🔻با هدف حمایت از کودکان بیمار سرطانی:

چهارمین جشن خیریه "آوات" در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

✳️چهارمین جشن خیریه "آوات" با هدف حمایت از کودکان بیمار سرطانی توسط کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه صنعتی اصفهان شب گذشته در تالار شیخ بهایی این دانشگاه برگزار شد.

🔺رئیس اداره دانشجویی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در حاشیه این جشن دانشجویی، با اشاره به فعالیت بیش از یک هزار کانون دانشجویی هلال احمر در مراکز آموزش عالی کشور، گفت: این کانون ها بستر مناسبی برای فعالیت های بشردوستانه فراهم نموده اند تا دانشجویان علاقه مند به فعالیت های خیرخواهانه، مشارکت فعالی در دوران دانشجویی خود داشته باشند.
فاطمه بی باک با بیان فراهم بودن شرایط لازم برای آموزش و جذب کمک‌های مردمی درکانون‌های جوانان سازمان هلال احمر سراسر کشور، تأکید کرد: فعالیت های امدادی یکی از شاخص ترین مأموریت های جمعیت هلال احمر محسوب می شود که اعضای دانشجویی این کانون ها نیز در زمان وقوع حوادث به کمک این جمعیت آمده و در مناطق آسیب دیده کشور حضور پیدا می کنند.
وی با قدردانی از مسئولان دانشگاه صنعتی اصفهان برای فراهم نمودن بستر شکل‌گیری و فعالیت کانون دانشجویی هلال احمر این دانشگاه، افزود: کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه صنعتی اصفهان یکی از فعال‌ترین کانون‌ها در امدادرسانی، جمع‌آوری کمک و همچنین حضور اعضای آن در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه بود.
معاون امور جوانان جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان نیز با اشاره به این که در حال حاضر50 کانون دانشجویی هلال‌احمر در مراکز آموزش عالی این استان مشغول فعالیت هستند، گفت: فعالیت های کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه صنعتی اصفهان، از لحاظ کمی وکیفی در صدر این کانون‌ها قرار دارد که ثمره استقبال و علاقه دانشجویان نسبت به فعالیت‌های خیرخواهانه و همچنین حمایت مسئولان این دانشگاه است.
خانبازی، با بیان این که کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه صنعتی اصفهان در سال گذشته بعنوان برترین کانون در سطح استان اصفهان شناخته شد، افزود: برگزاری جشنواره‌های خیریه، دوره‌های آموزشی گوناگون و جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای مناطق آسیب دیده از جمله فعالیت‌های این کانون است.
وی، فعالیت‌های آموزشی امداد و کمک‌های اولیه برای اساتید، دانشجویان و کارمندان را یکی از مهمترین برنامه های جاری جمعیت هلال‌احمر عنوان کرد و ادامه داد: طرح اهدای خون، برگزاری جشن های نیکوکاری برای بیماران، اردوهای جهادی در روستاهای محروم، بازدید از سرای سالمندان و برنامه های فرهنگی از دیگر فعالیت های کانون دانشجویی هلال احمر محسوب می شود.
گفتنی است: چهارمین جشن خیریه "آوات" با هدف حمایت از کودکان بیمار سرطانی توسط کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه صنعتی اصفهان شب گذشته در تالار شیخ بهایی این دانشگاه برگزار شد.
www.tg-me.com/iutonline
🔻در آیین اختتامیه سیزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان؛

تجلیل از سه عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان پژوهشگران برتر استان

✳️همزمان با هفته پژوهش و فناوری در مراسم اختتامیه سیزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان، سه عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان پژوهشگران برتر استان معرفی و تجلیل شدند.

🔺به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان، در این آئین که از 18 پژوهشگر برتر، سه طرح برتر و سه طرح دانش آموزی برتر استان اصفهان تجلیل شد، آقایان دکتر محمود بهبودی عضو هیأت علمی دانشکده ریاضی، دکترشمس الله ایوبی عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی و دکتر جعفر قیصری عضو هیأت علمی دانشکده برق وکامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان، بعنوان پژوهشگران برتر استان مورد تجلیل قرارگرفتند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این مراسم در سخنانی گفت: در تقسیمات وزارت علوم استان اصفهان به همراه استان های یزد و چهارمحال بختیاری در منطقه ۶ کشوری قرار دارد که این منطقه ۱۵ درصد تولیدات علمی کشور را شامل می شود یعنی پس از تهران دومین منطقه کشوری از لحاظ تولید علم در اختیار منطقه است.
دکتر سید مهدی ابطحی با بیان اینکه دو دانشگاه برتر وزارت علوم کشور در استان اصفهان واقع شده اند، افزود: استان اصفهان پس از تهران دومین شهر کشور است که دارای چند دانشگاه های برتر است.
وی با تأکید بر اینکه شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان یک گوهرگرانبها در توسعه علم است، تصریح کرد: این شهرک مجموعه بینظیری در مقایسه با دیگر پارک های علم و فناوری کشور است که در اصفهان واقع شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان تنها راه نجات مشکلات استان را توسعه فناوری عنوان کرد و افزود: ظرفیت این توسعه در دانشگاه های استان موجود است.
ابطحی با تأکید بر این که تجاری سازی فناوری راهگشای حل مشکلات کلانشهر اصفهان است، گفت: تجاری سازی فعالیت‌های پژوهشی نیز از جمله فعالیت‌های برجسته نمایشگاه است، اطمینان داریم با وجود شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان که بعد بین‌المللی خوبی نیز دارد نقش‌آفرینی بیشتری داشته باشیم.
گفتنی است:سیزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان اصفهان از ۱۸ تا ۲۰ آذر سالجاری در محل نمایشگاه های بین المللی استان برگزار شد.
www.tg-me.com/iutonline
2024/09/24 06:20:41
Back to Top
HTML Embed Code: