Telegram Web Link
جلسه دوم کلاس اخلاق:
کودکان
🟣پنل متخصصین حقوق
🟣پنل متخصصین روانشناسی
🟣بررسی حقوق کودک، کودک آزاری و …
چهارشنبه ۳۱ مرداد ساعت ۱۶
شرکت در جلسه دوم کلاس اخلاق برای عموم آزاد و رایگان است.

@iranianlls
Forwarded from شرق
🔺در مناقب و مصائب ملی‌شدن نفت

🔹بی‌گمان، ملی‌کردن نفت در دهه 1330 از‌جمله حسنات و برکات دولت دکتر مصدق به شمار می‌رود، اما به گمان عده‌ای این اقدام زود‌هنگام و ناسنجیده دکتر مصدق بیش از اینکه برای سعادت ملت ایران مفید بوده باشد، مصائبی هم در پی داشته است؛ زیرا موجب سقوط دولت ملی او شد، کشور را از تجربه حاکمیت ملی و گسترش و تعمیق دموکراسی محروم کرد و به دست خارجیان بهانه داد تا بساط استبداد و استعمار را به دست شاه بگسترانند. به نظر آنها از ملی‌کردن نفت چیزی عاید ملت نشد؛ زیرا یک سال پس از کودتا، یعنی در سال 1333، قرارداد کنسرسیوم با چهار شرکت نفتی منعقد شد که مفاد آن دست‌کمی از مفاد تحمیلی قرارداد‌های امتیازی که ملی شده بود، نداشت.
یک نکته در این قضاوت و تحلیل از ماجرای ملی‌شدن نفت مغفول مانده است. ویلیام فاکنر در نطق جایزه نوبل گفته بود «انسان از آن‌رو که مقاومت می‌کند، انسان است». این جمله در پشت جلد مجله علم و زندگی خلیل ملکی، یار وفادار اما منتقد دکتر مصدق -‌در قضیه انحلال مجلس- هم نقش بسته بود.

🔻یادداشت سعید محبی را اینجا بخوانید:

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-940508
Forwarded from انجمن علمی حقوق دانشگاه خوارزمی تهران (𝗔𝗹𝗶𝗿𝗲𝘇𝗮)
انجمن علمی دانشجویی حقوق دانشگاه خوارزمی با همکاری فدراسیون انجمن های ورزشی و انجمن حقوق ورزش ایران برای اولین بار در کشور برگزار می‌کند.

«مدرسه حقوق ورزش»

- مدرسین:

👤 جناب آقای دکتر عبدالله سمامی
نائب رئیس سابق کانون وکلای دادگستری مرکز

👤 سرکار خانم دکتر حمیرا اسدی 
مشاور وزارت ورزش و جوانان کشور

👤 جناب آقای دکتر حمید باقرنیا
رئیس انجمن حقوق ورزش ج.ا ایران

👤 جناب آقای دکتر عبد الرضا نباتچیان
افسر کنترل دوپینگ DCO و عضو ایران نادو

👤 جناب آقای دکتر مجتبی اصغریان
عضو هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه خوارزمی

👤 جناب آقای دکتر حسین محمد نبی
داور و قاضی سابق دادگاه عالی ورزش CAS عضو کمسیون داوری کانون وکلای جهان IBA

👤 سرکار خانم دکتر فرشته اشرفی
مدرس دانشگاه، رئیس کمیته بین الملل انجمن حقوق ورزش، عضو انجمن وکلای ورزش انگستان (SLA)

از تاریخ ۱۷ شهریورماه تا ۲ آبان‌ماه

• دوره در بستر مجازی برگزار می‌شود.

🔹جهت ثبت نام از طریق لینک زیر اقدام نمایید.

https://digiform.ir/khusportslaw


انجمن علمی حقوق دانشگاه خوارزمی⚖️

@kharazmi_law
http://instagram.com/khu__law
انجمن‌حقوق‌شناسی
به نام خداوند جان و خرد پیشنهاد جناب دکتر حسین سیمایی صراف، عضو محترم هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی از سوی ریاست محترم جمهور برای وزارت علوم، تحقيقات و فناوری موجب خرسندی و امیدواری جامعه علمی است. به ویژه این انتخاب از آنجا اهمیت بیشتری می‌یابد…
رای نمایندگان محترم مجلس به جناب آقای دکتر حسین سیمایی صراف، استاد حقوق و وکیل دادگستری موجب مسرت و امید برای دانشگاهیان حق‌مدار است.
انجمن حقوق‌شناسی که خود اولین پیشنهاد‌دهنده ایشان برای سمت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بود، این گزینش ریاست محترم جمهور و رای مجلس محترم را به فال نیک می‌گیرد و امیدوار است با تدبیر وزیر محترم که خود اهل دغدغه است، از دلنگرانی‌های جامعه دانشگاهی به نحو قابل قبولی کاسته شود و آسیب‌های وارده به استاد و دانشجو و مهم‌تر از آن به آزادی اندیشه و استقلال دانشگاه به نحو قابل توجهی کاهش یابد.
جناب آقای دکتر سیمایی صراف!
با تبریک انتخاب جنابعالی، برای شما آرزوی توفیق در مسیر اعاده حقوق از دست رفته اهالی دانش و نظر و بهبود حال دانشگاه را داریم.
#انجمن_حقوق_شناسی

@iranianlls
Forwarded from Mj.darvishzadeh
🔸 فراخوان مقاله دوفصلنامه تحقیق و توسعه در حقوق عمومی

🔸 جهت ارسال مقاله از طریق سایت نشریه به نشانی jrpl.illrc.ac.ir اقدام نمایید.

🌐 @Iranian_law
احساس کهتری ملی

... تصورات تحقیرآمیز ملت‌های غیر پیشرفته از خود و خیال‌پردازی آنها درباره میزان پیشرفت ملل پیشرفته میان دو جهان متفاوت شکافی می‌اندازد که سرچشمه تصورات یوتوپیایی و دیستوپیایی (یا آرمان‌شهری و تباه‌شهری) می‌گردد و آسیب فرهنگی و اجتماعی عمده‌ای به همراه می‌آورد. تصویر آرمانی و اغراق‌آمیز از شرایط ملت‌هایی که به رأی‌العین دیده نشده است، به آسانی هر وضع موجودی را به چالش می‌کشد و بر رفتار مردم تاثیر می‌گذارد. البته ملت‌هایی که از آن‌ها چنان تصویرهایی در اذهان ترسیم می‌شود، ملت‌های غربی بوده‌اند که در برابر دیگر ملت‌ها پیشرفته تلقی می‌شوند. طبعاً پیشینه استعمار در سده‌های گذشته در پیدایش این تصورات و احساسات نقش اصلی را داشته است. از سوی دیگر، تصویر خیالی غرب به عنوان آرمان‌شهر در عصر توسعه و ترقی احساس فروتری همه جانبه ملت‌های دیگر را فراگیر ساخته است. عقیده و تصوری که ملت‌های برتر درباره ملت‌های فروتر داشته باشند در تشکیل تصور ملت‌های اخیر از خودشان موثر می‌افتد.

مردمی که خود را ملتی فرودست و حقیر و عقب‌مانده می‌شمارند، تنها با «خود نبودن» و از خود بیگانه شدن و وانمود به دیگری بودن می‌توانند «خود دیگری» برای خود بتراشند و با تقلید زبان و فرهنگ «بیگانه برتر» هویتی به خود ببخشند. چنین تصویری از دیگری به ندرت پیوندی با واقعیت دارد، بلکه فرآورده ذهن کسانی است که در چنبر احساس حقارت گرفتارند. اگر هم آنها در فرهنگ خود ویژگی‌های برتری می‌یابند، همان ویژگی‌هایی است که در فرهنگ «بیگانه برتر» هم یافت می‌شود.
گاه یافتن این ویژگی‌ها به دغدغه اصلی چنین مردمی تبدیل می‌شود. این خود نشانه‌ای از چشم‌اندازی وسیع‌تر است که در آن فرد خود را از نگاه دیگری می‌بیند و ارزیابی می‌کند. با سلطه این نگاه مهارت‌ها و ویژگی‌های برتر چنان مردمی از نگاه خودشان ناچیز می‌نماید.
نتیجه اینکه باید هویت تازه‌ای ساخت و همه چیز را از نو به پا کرد که چیزی جز «خودفراموشی» نخواهد بود. ...

... این تصور اسطوره‌ای که یک الگوی انسانِ کامل و مثالی و یوتوپیایی وجود دارد و وحدت و مرکزیتی در همه عرصه‌ها، از جمله شیوه زندگی، باید باشد، سرچشمه احساس کهتری و گناه و ذلّت فرهنگی است. در مقابل چنین تصوری از وحدانیت و مرکزیت باید به کثرت فرهنگ‌های اقوام و ملل توجه داشت. هیچ شیوه زندگی مرکزی و اصیل و واحدی متصور نیست.

#حسین_بشیریه

از این‌جا تا ناکجا
دیباچه‌ای بر آسیب‌شناسی سیاسی
صص ۷۸ و ۸۲
نشر نی

#موسسه_مطالعاتی_بشیریه
@bashiriyehins
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
قانون امر بالمعروف.pdf
2.3 MB
قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر افغانستان

@iranianlls
Forwarded from حقوق و هنر
🔗 مدرسه فقه هنر و پژوهشگاه مطالعات فقه معاصر، برگزار می کنند:

دوازدهمین کرسی علمی ترویجی

«نقد فیلم بازی مرکب از نگاه نظریه قرارداد اجتماعی در حقوق عمومی»

ارائه دهنده:
 دکتر حسین خالق‌پرست
قاضی دیوان عدالت اداری و مدرس دانشگاه


🎙ناقدین:
 دکتر وحید آگاه
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه


دکتر سید محسن قائمی
مدرس حوزه و  دانشگاه علامه



دبیر علمی جلسه:
نواب حضرتی
کارشناس فقه هنر


۷ شهریور ۱۴۰۳

🕔 ساعت ۱۷

برنامه به صورت مجازی برگزار خواهد شد‌.

ورود از طریق لینک زیر:

https://B2n.ir/w48459

@lawandart99
Forwarded from فرهیختگان
قانون اساسی مشروطه

« این قانون اساسی در ۲۹ شهر شعبان به حضور برده شد و شاه بدون غور و تعمق صحّه نمودند. این قانون از روی قانون بلژیک ترجمه شده و خیلی موادّ آن سخت‌تر از اصل است…
…مردم عموماً، وکلا خصوصاً امروز دم از الوهیت و خداوندی می‌زنند. خود را مالک جان و مال این مشت مردم بیچاره می‌دانند. هر یک خود را در علوم از ادِیسُن و نیوتن بالاتر، و در پُلیتیک از بیسمارک و سالزبری والاتر [می‌دانندّ]؛ در صورتی که یکی علاف است، یکی بقال، یکی کفش‌دوز، ماست‌بند و علاقه‌بند. زیرا این انتخاب دوره‌ی اول طبقاتی و از اصناف شده، و آن‌ها خیال می‌کردند در این مجلس از نان و گوشت و پنیر و ماست صحبت می‌شود.» (صص. ۱۸۰۳-۱۸۰۴)
«ما درست «رولسین [Revolution] فرانسه و لوئی شانزدهم را در شرارت، هرزگی، مال مردم‌خوری، و هرج و مرج تعاقب کرده تا نقطه‌ی آخر پیروی داریم. اما فرانسه چه دولتی بود. قوانین آن در مواقع خود نشر و اجرا می‌شد. سیصد سال تا لوئی شانزدهم سلطنت مقننه و پارلمان داشت. علم و صنعت داشت. از همه بالاتر همسایگان او از فرانسه خیلی پست‌تر، بی‌علم‌تر و بی‌تربیت‌تر بودند در کار نیست. غور و تحقیقی ابداً در این مواد نمی‌شود. همین لوئی را کشتند، زنش را کشتند، مستبدین را کشتند، مملکت این‌طور شد که می‌بینم.» (ص. ۱۸۲۳.)
«چون ترتیبات مملکت ما امروز از فرانسه شروع شد ناچار این دو سه مطلب نوشتم که پارلمنت در اوایل خود یا اواسط و اواخر توفیری دارد. این پارلمنت ما ترجمه کرده است قوانینی که هر یک در عهدی جاری و مُمضی شده و می‌خواهد به آنِ واحد در این مملکت مُجری شود. ترجمه با اصل فرق دارد. خوب بود ملاحظه می‌کردند هر ماده‌ی قانونی با ماده‌ی دیگر چقدر مدت و طول زمان داشته. این‌ها هم به همان ترتیب رفتار کنند؛ نه قانون اساسی یا حریت و مساوات و آزادی مطبوعات که بعد از مرور دهور و زمان پس از سیصد چهارصد سال ترقیِ مملکت و تمدن ملت، هر یک را در موقع خود جزو قانون کرده‌اند، یک مرتبه ترجمه کرده به دست مردم بدهند. معلوم است که آن زحمتی که فلان مؤلف کشیده، در ترجمه‌ی آن مترجم نبرده. آن کسی که دانه دانه این قوانین را از سلطنت مستقله اخذ کرده با آن‌ که ترجمه‌ی آن را می‌کند و می‌خواهد یک ملت وحشی را پیرو آن کند، فرسنگ‌ها مسرفت است.» (ص. ۱۸۲۵.)

«مملکت علم ندارد، ثروت ندارد، فقط از سه جلد کتاب سه تفنگدار ترجمه‌ی مرحوم محمد طاهر میرزا که رمان تاریخی است پروگرام و دستورالعمل برداشته و دنبال لوئی شانزدهم افتاده‌ایم. مملکت خود را فرانسه [می‌دانیم] و همان‌طور میل داریم رفتار کنیم. نمی‌دانیم به حلواگفتن دهان شیرین نمی‌شود. این عهد با ان عهد، این مملکت با ان مملکت، این مردم با ان مردم کرورها فرسنگ مسافت دارند. فرانسه گذشته از ترقیات، دو همسایه مثل روس و انگلیس در این حالتی که ما هستیم نداشت.» (ص. ۱۸۰۷)

روزنامه‌ی خاطرات عین السلطنه (قهرمان‌میرزا سالور)، به کوشش مسعود سالور-ایرج افشار، جلد سوم، تهران، انتشارات اساطیر، ۱۳۷۷



#فرهیختگان راهی به رهایی
جناب آقای دکتر محسن رنانی،
عضو محترم هیات علمی دانشگاه اصفهان و همراه انجمن حقوق‌شناسی!

مصیبت وارده را خدمت جنابعالی و خانواده محترم تسلیت عرض می‌کنیم و برای بازماندگان آرزوی شکیبایی و سلامتی داریم.
#انجمن_حقوق_شناسی

@iranianlls
نشست علمی:
«تحلیل چگونگی اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول»
🎙سخنرانان:
دکتر عباس کریمی؛ استاد تمام دانشگاه تهران، رئیس هیأت مدیره انجمن آیین دادرسی مدنی ایران

دکتر عزت اله امانی شلمزاری؛ عضو معاون و مدیرکل هیات عمومی دیوان عالی کشور

جناب آقای صفدر کشاورز؛ معاون امور املاک و کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور

جناب آقای سید صادق سعادتیان ؛ معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور

جناب آقای علی خندانی؛ رئیس کانون سردفتران و دفتریاران

🖊دبیر علمی: دکتر خدیجه رضائیان، مدرس دانشگاه علامه طباطبایی، سردفتر اسناد رسمی

🗓زمان برگزاری: سه شنبه ۶ شهریور ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۰۰

🏢مکان برگزاری: خیابان فیاض بخش، ساختمان شماره یک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور

@iranianlls
🔹فراخوان شرکت در
اولین دوره مسابقات دادگاه شبیه سازی شده دادگاه ها
(موت کورت)

ثبت نام از 26 مرداد ماه


دانشگاه آزاد مشهد برگزار می کند
ویژه دانشجویان و کارآموزان وکلا و قضات و سردفتران

🎁همراه با جوایز ارزنده🎁

🥇 20 میلیون تومان
🥈10میلیون تومان
🥉5 میلیون تومان
موتر برتر 2 میلیون تومان
لایحه برتر 2 میلیون تومان

با موضوعیت پرونده های کیفری، حقوقی برگزار می گردد
جهت ثبت نام به سایت: Meshkat.iau.ir

یا ارسال کلمه موت کورت به شما 09150100209

📝 و یا جهت ثبت نام به شماره تماس و آیدی زیر خود مراجعه نمایید
@dadiran_azad

آیدی کانال جهت بررسی و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی:
https://www.tg-me.com/dad_iran_azad
لوازم حقوقی- سیاسی حلالیت طلبی

حسن وکیلیان
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی


این روزها که وزاتخانه ها و دستگاههای دولتی به وزرا و مقامات دولت جدید تحویل داده میشود بازار حلالیت طلبی هم داغ شده است. کسانی که چند سالی منابع عمومی در یدشان بوده و اختیاراتی داشته اند آخرین حرفشان در هنگام واگذاری این سمتها حلالیت طلبیدن است. البته این کار پسندیده ای است که فرد از چنان وجدان بیدار و نفس مراقبی برخوردار باشد که نسبت به خطاهای احتمالی خود عذرخواه و شرمسار باشد. اما در تصدی سمت های عمومی اگر فرد به همین مقدار بسنده کند و یا بدتر از آن رندی پیشه کند و این کار را قلم عفوی در قبال عملکرد نامناسب خود و نتایج فضاحت بار آن بداند، آنگاه باید به روایی چنین حلالیت طلبی هایی به دیده تردید نگریست. از منظر حقوقی - سیاسی کسی که به هر نحو متصدی سمت های عمومی است باید در قبال عملکرد خود در مقابل مردم، مستقیم و غیر مستقیم مسئول و پاسخگو باشد. این مسئولیت نه تنها متوجه شخص اوست بلکه کسانی که او را پیشنهاد داده اند و از او پشتیبانی کرده اند نیز مسئول عملکرد او هستند. این مسئولیت صرفا به نکوهش اخلاقی آنها ختم نمی شود بلکه باید این فرصت برای مردم به عنوان صاحبان اصلی حق حاکمیت وجود داشته باشد که آنها (یعنی هم شخص و هم حزب و جریان سیاسی حامی او را) دست کم برای یک یا چندین دوره از تصدی سمت های عمومی از طریق انتخابات آزاد منع کنند. همچنین عملکرد آنها باید بتواند موضوع نقد و بررسی جدی و آزادانه همه شهروندان قرار گیرد. دراین صورت حلالیت طلبی هم امر پسندیده ای است و چه بسا لازم نباشد شخص آن را به طور علنی و در مقابل دوربین ها اظهار کند که خدای ناکرده در معرض اتهام ارتکاب ریاکاری و عمل فریبکارانه قرار گیرد. اما اگر این افراد هنوز از سمت قبلی فارغ نشده به سمتی مهم تر در نهاد قدرتمندتری گمارده شوند که اتفاقا توان سلطه و اثرگذاری بیشتری نسبت به منصب قبلی داشته باشند آنگاه باید از چنین حلالیت طلبی هایی به خدا پناه برد و بر سرنوشت ملتی با چنین صاحب منصبانی بیمناک بود. حلالیت طلبی کسی مورد قبول است که اولا صلاحیت تصدی سمت عمومی پیشنهادی را داشته باشد، ثانیا تمام تلاش خود را برای انجام صحیح ماموریت در عین پاکدستی به کار گیرد و از همه مهمتر در صورتی که توانایی انجام صحیح ماموریت را نداشته باشد و یا چنانکه در این ملک مرسوم است "نگذاشتند" کارش را انجام دهد استعفا دهد و کناره گیری کند و نشان دهد که صرفا مجری و توجیه کننده سیاست های غلط نیست بلکه پاسخگوی اعتمادی است که مردم به او ارزانی داشته اند و حاضر نیست به هر قیمت صندلی خود را حفظ کند. اینها نشانه های سیاستمداران و مقامات عمومی دارای پرنسیپ است والا این قبیل حلالیت طلبیدن ها جز آزردگی و بدبینی بیشتر نسبت به صداقت حلالیت طلبان، حاصل دیگری ندارد. حلالیت طلبی کسانی که باعث شده اند استانداردهای زندگی مردم تا حدی سقوط کند که حسرت اینترنت آزاد در دبی و دوحه و استانبول را بخورند و به هر شرایطی برای زندگی در جایی غیر از خاک و مملکت خود تن در دهند و لحظه های بی بازگشت زندگی خود را قربانی عملکرد غلط آنها ببینند چندان کافی و قابل قبول به نظر نمی رسد.

@iranianlls
Forwarded from شرق
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گزارش تحقیقی شرق با همکاری انجمن حقوق شناسی و انجمن علمی باستان شناسی ایران در خصوص گنج‌یابی و غارت میراث فرهنگی

تیشه پوآرو بر پیکر خاتون های ایران
پوآرو یا اژدهای میراث

متاسفانه سالیانی است که افراد مختلفی در فضای مجازی، به رایگان، غارت میراث فرهنگی را به سوداگران آموزش می دهند. گنج ، دفینه ، طلا ، فلزیاب ، سیستم فلزیاب ، باستان ، گوردخمه و مانند آنها، واژگانی است که بیش از همه جوانان را در این وضعیت وخیم اقتصادی، به غارت و نابودی فرهنگ و تمدن خود، تشویق می کند. تشویق گروه #پوآرو به گنج یابی و شکافتن قبرها و محوطه های میراث فرهنگی، خیل عظیمی از سودجویان را به سودای پولدار شدن یک شبه به مکان های حفاظت شده گسیل نموده و متاثر از فضایی که او و امثال او به وجود آورده اند، بازیافته های فرهنگی که ارزش مالی چندانی برای قاچاقچیان ندارند نابود می شوند.
این گزارش در خصوص مردی است که در اینستاگرام به پوآرو معروف است و به صورت جدی به مخاطب آموزش حفاری های غیر مجاز می دهد.

@sharghdaily
sharghdaily.com
❤️ابعاد حقوقی بازداشت مالک تلگرام در فرانسه

🎓سخنران نشست:

👤دکتر باقر انصاری
عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی

👤دبیر نشست:
محمدرضا کدخدائی الیادرانی

زمان: چهارشنبه ۷ شهریور، ساعت ۲۰
⌨️به صورت مجازی در بستر اسکای‌روم

💰حضور در نشست برای تمامی علاقه‌مندان رایگان است.

📌 لینک شرکت در جلسه در کانال تلگرام انجمن علمی حقوق شبکه نخبگان ایران قرار می‌گیرد، لطفا جهت شرکت در برنامه در کانال عضو شوید.

👨‍💻آیدی پشتیبانی انجمن علمی حقوق شبکه نخبگان ایران👇:
🆔@iran_law_admin

⚖️ در کانال انجمن علمی حقوق شبکه نخبگان ایران با ما همراه باشید
|
@IranLawAssociation |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
14030527روزنامه اطلاعات.pdf
168.9 KB
آشنایی با کتاب روان_آسیب شناسی عمومی
(نظریات پروفسور کارل یاسپرس)


اثر دکتر فربد فدایی


مفید برای اهالی حقوق، فلسفه، روانشناسی و روانپزشکی

@iranianlls
کارگروه علمی ارتباطات صلح انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات با همکاری پایگاه استنادی علوم سیویلیکا، به مناسبت 19 آگوست، روز بین المللی انسان دوستی، در چارچوب اجرای همایش های علمی، نودمین نشست علمی هفتگی را برگزار می کنند:


اسکایپ وبینار

گسترش آشتی بشری، ابزاری جهت مهار نسل زدایی در گستره تاریخ انسانی


سخنران:

مهدی داوودی گرمارودی(استاد دانشگاه و پژوهشگر دوره دکترای حقوق بین الملل عمومی دانشگاه تهران)



دبیر علمی نشست: شیما کاظم نیا (پژوهشگر حقوق بین الملل، کودکان و صلح)


زمان: پنج شنبه 8 شهریور ماه 1403( 29 آگوست 2024)


ساعت: 5 تا 6 بعد از ظهر


همراه با اعطای گواهی علمی دو زبانه رایگان


نام نویسی پیام به اسکایپ

mahan7000


طرح پوستر: الهام دانشجو(مترجم متون صلح)

طراح نشست: بنیامین صادقی(صلح پژوه)

با کد اختصاصی سیویلیکا


@Peacecommunication
🔹️کنفرانس سالیانه IBA

🔹️کنفرانس سالیانه کانون بین المللی وکلا IBA امسال در تاریخ ۲۵ تا ۳۰ شهریور ۱۴۰۳، در شهر مکزیکو سیتی، پایتخت کشور مکزیک برگزار می شود.

🔹️کنفرانس‌IBA یک گردهمایی عظیم از وکلای سراسر دنیا برای توسعه و نشر اطلاعات حقوقی تخصصی بین المللی را فراهم می‌کند و راهی بسیار عالی و منحصر به فرد برای توسعه روابط حرفه ای بین المللی و بحث درباره آخرین به‌روزرسانی‌ها و پیشرفت‌ها در حوزه های مختلف حقوقی در سطح بین المللی است.

🔹️لینک اطلاعات بیشتر و ثبت نام:

Mexico 2024 - Attending the conference | International Bar Association

https://www.ibanet.org/Mexico2024/attending

گزارش: دکتر رضا یزدی، دبیر کمیسیون بین الملل کانون وکلای مرکز
2024/09/29 19:36:15
Back to Top
HTML Embed Code: