Telegram Web Link
📷 گزارش تصویری از نشست:

قتل به اعتقاد مهدورالدم بودن
«با تاکید بر پرونده قاتل عنکبوتی»

سخنرانان:

دکتر محمدعلی اردبیلی
دکتر فیروز محمودی‌جانکی



#موسسه_مطالعاتی_بشیریه

@bashiriyehins
💢 در دانشگاه کانون وکلا صورت می‌پذیر؛
♨️ برگزاری هم‌زمان ۷ دوره وکالت تخصصی + لینک شرکت
رایگان

🔻 مرکز علمی کاربردی کانون وکلای دادگستری مرکز با هدف توزیع عادلانه فرصت و امکانات آموزشی در کشور و در راستای گسترش دانش تخصصی کاربردی حقوق و تربیت وکیل متخصص در نظر دارد تا با همکاری کانون های استانی به همکاران سراسر کشور در زمینه دوره های وکالت تخصصی ارایه خدمات نماید.

▫️ لینک عمومی شرکت برخط در جلسه اول هفت دوره تخصصی که ساعت ۱۵ امروز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۰۳ آغاز می گردند، جهت آشنایی بیشتر با دوره های فعلی، در دسترس عموم وکلای محترم می باشد.

▫️ وکلای عضو کانونهای سراسر کشور می توانند در اولین جلسه به‌صورت رایگان شرکت کرده و در صورت تمایل و علاقمندی به شرکت در کل دوره، با هماهنگی کانون متبوع خود اقدام به ثبت نام در دوره وکالت تخصصی مورد علاقه خود نمایند.

🔻 عناوین هفت دوره در شرف برگزاری و لینک عمومی و رایگان شرکت در جلسه اول به شرح ذیل می باشد:

۱- دوره وکالت تخصصی داوری
لینک:
https://www.skyroom.online/ch/uicbar/davari

۲-دوره وکالت تخصصی شرکت ها و ورشکستگی
لینک:
https://www.skyroom.online/ch/uicbar/sherkatha

۳-دوره وکالت تخصصی مالیاتی
لینک:
https://www.skyroom.online/ch/uicbar/maliati

۴-دوره وکالت تخصصی ثبت و اجرای ثبت
لینک:
https://www.skyroom.online/ch/uicbar/sabti

۵- دوره وکالت تخصصی بانکی
لینک :
https://www.skyroom.online/ch/uicbar/banki

۶- دوره وکالت تخصصی پیمانکاری
لینک :
https://www.skyroom.online/ch/uicbar/peymankari

۷- دوره وکالت تخصصی شهری و شهرداری
لینک :
https://www.skyroom.online/ch/uicbar/shahri


📌 ورود آزاد و رایگان با انتخاب ورود مهمان

@UICBAR
روزنامه اطلاعات
پنجشنبه۴ مرداد۱۴۰۳

دولت نوین و سلامت روان

دکتر فربد فدائی- روانپزشک


فشار روانی یا استرس، عامل زمینه‌ساز یا آشکار ساز نابسامانی‌های روانی است و هرگونه بی‌ثباتی یا دگرگونی که نیاز به سازگاری مجدد را ایجاب کند، یک عامل فشار روانی یا استرسور محسوب می‌شود. برای نمونه، بیکارشدن و طلاق؛  البته دگرگونی‌های مثبت‌ نیز مستلزم سازگاری دوباره است که به عنوان مثال به ازدواج و فراغت از تحصیل می‌توان اشاره کرد. بی‌تردید دگرگونی‌های مثبت، هم با فشار روانی کمتر همراه است و هم انگیزه و توان فرد برای رویارویی با آن بیشتر است. برای نمونه، به دنیا آمدن فرزند یک عامل فشار روانی است، زیرا حالا پدر و مادر باید به فکر مقدمات زایمان، مخارج بیمارستان، پوشک و احیاناً تهیه شیر خشک و واکسن‌های گوناگون باشند که البته هر یک از آن‌ها یک استرسور به شمار می‌رود. از دست دادن فرزند هم یک استرسور است، اما تولد فرزند کجا و فقدان فرزند کجا؟ به نحوی که برخی پژوهش‌ها فقدان فرزند را در جامعه ایرانی به عنوان شدیدترین استرسور تعیین کرده‌اند و در عین حال به طور عام در سراسر جهان از دست دادن همسر شدیدترین استرسور محسوب می‌شود، زیرا نیاز به سازگاری با اکثر جنبه‌های زندگی را ایجاب می‌کند. زندگی روزانه مجموعه‌ای از رویدادهاست که هر کدام از آنها می‌تواند یک استرسور باشد: ورود به دانشگاه، آغاز کار جدید، جریمه رانندگی، گرفتن وام و ادای آن و حتی تعطیلی‌های پیش بینی نشده، همه جزء استرسورها هستند. استرسورهای شدید و ناگهانی یا تعداد زیادی استرسور خفیف یا متوسط در دوره زمانی کوتاه به نحوی که استرس کنترل ناپذیر و فراتر از توان رویارویی فرد باشد، به شکل اضطراب، افسردگی، شکایات مبهم بدنی، اختلال رفتار و پرخاشگری تظاهر می‌کند. اما گذشته از آن استرس موجب کاهش ایمنی بدن و افزایش آسیب پذیری نسبت به بیماری‌های عفونی و بدخیمی‌ها(سرطان) می‌شود. در واقع زمانی که انسان با استرس روبرو می‌شود، یا می‌تواند آن را از میان بردارد یا به نحوی با آن مدارا می‌کند یا در برابر آن از پا درمی‌آید و بیمار می‌شود که این بیماری می‌تواند روان ـ تنی، روانی یا آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد، ارتکاب جرم و جنایت و بی‌توجهی به اصول زندگی اجتماعی باشد. 
اکنون مشخص می‌شود که دولت نوین و رئیس جمهوری برگزیده چگونه می‌تواند از نابسامانی‌های روانی و آسیب‌های اجتماعی بکاهد: با ایجاد شغل، با دور کردن شبح جنگ که روان انسان‌ها را می‌فرساید، با رفع شبح بی آبی، بی‌برقی، آلودگی محیط زیست و تخریب آن، با رویارویی با فساد مالی و خویشاوند‌سالاری و به کارگیری زن و فرزند و داماد و پسرخاله و دختر عمه به عنوان کارگزار حکومتی و همچنین به وسیله مقابله با قوانین متغیر و سلیقه‌‌ای و مالیات‌های بی‌شمار.
اینها همه اقداماتی است که نیاز به برپایی روزافزون تخت‌های بیمارستانی و از جمله تخت‌های روانپزشکی، کانون‌های اصلاح و تربیت و ساخت زندان‌های جدید را رفع می‌کند. دکتر پزشکیان عزیز! اگر ما به عنوان روانپزشک بیماران را یک به یک درمان می‌کنیم، شما می‌توانید آنان را هزار هزار پیشگیری و درمان کنید.
نسل جوانی که بر هویت ملی او تأکید نشده است، طبعاً تعلق خاطری به این آب و خاک احساس نمی‌کند، بگذارید هویت ملی و تاریخ درخشان مبتنی بر مدارا و مسالمت و اختراعات و اکتشافات ایرانیان، آفریده‌های هنری و ادبی و جانبازی پهلوانان اسطوره‌ای و واقعی این آب و خاک از رستم و گیو تا ابومسلم و عباس میرزا و ستارخان و باقرخان علاوه بر شهدای گرانقدر جنگ تحمیلی جلوه گر شود تا جوانان ایرانی، زندگی در این قطعه آب و خاک بهشت آسا را از هرگونه بهشت تصوری در شرق و غرب جهان، برتر بدانند.  
 
@iranianlls
کسانی که رویکرد سازنده و مبتکرانه به آینده دارند آن را عرصه پیش‌بینی یا آینده‌نگری نمی‌بینند بلکه آینده برای آنها «عرصه ساختن» است. اعتقاد به ساخت آینده موجب می‌شود تا پیچیدگی، فشردگی، بی‌ثباتی، ابهام، علم پایه و رقابتی بودن حیات بشری، نه تنها تهدید فرض نشود بلکه فرصتی برای رشد انسان در عرصه‌های مادی و معنوی تلقی شود. ساختار اقتدارگریز در نظام بین‌الملل؛ پیچیدگی‌های رفتاری کنش‌گران بین‌المللی؛ تعدد بازیگران دولتی و غیر دولتی؛ منافع متعارض و رقابتی؛ فشردگی تحولات؛ نقش فزاینده علم و فن‌آوری؛ بی‌ثباتی و نظم در حال گذار نظام بین‌الملل از جمله ویژگیهای روابط بین‌الملل امروزی است که آینده را ابهام‌آمیزتر کرده است. در این مختصات فهم نیروهای پیش‌برنده امروز به آینده؛ شناسایی علائم تغییر و تمرکز بر نوپدیدهای آینده‌ساز اهمیت می‌یابد. بر این اساس آینده‌پژوهی در سیاست خارجی به مثابه «دیدبان در میدان جنگ» عمل می‌کند و با تحلیل واقع‌بینانه از آرایش رقبا در محیط بین‌المللی و تحلیل شرایط امروز و آینده؛ ره‌نگاشت و هشداره‌های ضروری برای تصمیم‌گیران کشور ارائه می‌کند.
#معرفی_کتاب
#سیدرضا_موسوی_نیا
#آینده_پژوهی

@iranianlls
کارگاه آموزشی:
راه‌های حقوقی کاهش درآمـد مشمول مالیـات
«مبانی حقوقی کاهنده‌های مالیـاتی
»

با تدریس:
میرمحسن طاهری تاری
مدرس و پژوهش‌گر حقوق مالیـاتی


حضوری،
ظرفیت محدود،
همراه با ارائه گواهینامه


🕠 زمان:
چهارشنبه ۱۰ مردادماه ۱۴۰۳
ساعت ۱۷ تا ۲۰:۳۰


🏢 مکان:
سعادت‌آباد، چهارراه سرو، پلاک ۷۲، برج سروناز، موسسه مطالعاتی بشیریه

هزینه کارگاه: 
۷۰۰.۰۰۰ تومان

📝 ثبت‌نام در واتس‌اپ یا تلگرام:
۰۹۲۱۸۵۰۹۸۹۷

#موسسه_مطالعاتی_بشیریه

@bashiriyehins
Audio
🎵 پوشه شنیداری سخنرانی دکتر محمدرضا ضیایی بیگدلی در همایش
«گفتمان صلح و دولت آينده در ايران» (روز دوم)

🗓 چهارشنبه 3 مرداد 1403

🏠سالن فردوسی

💢انجمن علمی مطالعات صلح ایران💢

💢خانه اندیشمندان علوم انسانی💢

🆔 @iranianhht
بیانیه انجمن جامعه‌شناسی ایران در ارتباط با خبر پلمب ساختمان مرکز آموزش انجمن

در ارتباط با انتشار خبر پلمب ساختمان انجمن جامعه‌شناسی ایران در  رسانه‌ها در روزهای اخیر، به اطلاع کلیه اعضا و علاقه‌مندان انجمن جامعه‌شناسی و فعالان جامعه مدنی می‌رساند:
۱. دفتر انجمن جامعه‌شناسی ایران از آغاز فعالیت در سال ۱۳۷۱ در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران بوده و به‌رغم محدودیتهای ایجاد شده در دو سال اخیر، همچنان فعال است.
۲. ساختمانی که توسط شهرداری تهران اشغال شده و اموال آن به مکان نامعلومی انتقال داده شده است، مرکز آموزش‌های جامعه‌محور انجمن بوده که بر اساس مصوبه شورای شهر وقت تهران در سال ۱۳۹۲، شهرداری منطقه ۶ در اختیار انجمن جامعه‌شناسی ایران قرار داده و از آن زمان محل برگزاری کلاسهای آموزشی انجمن بوده است که به رغم مکاتبات با مدیران شهرداری در دو سال اخیر و اعتراضات و پیگیری‌های فراوان هیأت مدیره انجمن، متاسفانه شهرداری تهران در اقدامی غیرمدنی و مغایر با مصوبه شورای شهر اموال آن را منتقل و نسبت به بستن آن اقدام نموده است.
۳. انجمن جامعه‌شناسی ایران با قوت همانند گذشته فعالیت‌های علمی و انجمنی خود را ادامه می‌دهد  و تضییقات ایجاد شده برای دفتر انجمن در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و بستن محل مرکز آموزش انجمن توسط شهرداری تهران هیچ خللی در اراده اعضا و هیأت مدیره انجمن در ادامه فعالیت‌های این نهاد که میراث ارزشمند فعالان و بزرگان علوم اجتماعی کشور است بوجود نمی آورد.
در پایان، از همه اصحاب علوم اجتماعی و فعالان جامعه مدنی کشور انتظار داریم به هر شیوه ممکن از انجمن و فعالیت‌های علمی آن حمایت کنند و اعتراض خود را نسبت به اقدام غیرقانونی شهرداری تهران اعلام نمایند.
@iran_sociology
#انجمن_جامعه_شناسی_ایران
کارگروه علمی ارتباطات صلح انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات با همکاری پایگاه استنادی علوم سیویلیکا، در چارچوب اجرای همایش های علمی، و در ادامه نشست های تبیین زمینه های تحقق صلح در جامعه ایران، هشتاد و هفتمین نشست علمی هفتگی را برگزار می کنند:


اسکایپ وبینار


بسترسازی و زمینه های حقوقی تحقق صلح


سخنران:

دکتر عبدالرسول دیانی(هیات علمی دانشگاه و وکیل پایه یک دادگستری)




دبیر علمی نشست: بنیامین صادقی (پژوهشگر صلح، حل و فصل مخاصمات و میانجی گری بین المللی)


زمان: پنج شنبه 11 امرداد ماه 1403( 1 آگوست 2024)


ساعت: 5 الی 6 بعد از ظهر


همراه با اعطای گواهی علمی دو زبانه رایگان


نام نویسی پیام به اسکایپ

mahan7000


طرح پوستر: الهام دانشجو(مترجم متون صلح)


طراح نشست: شیما کاظم نیا(صلح پژوه)


کد اختصاصی سیویلیکا


@Peacecommunication
مشارکت انجمن حقوق‌شناسی در برگزاری:
دوره تخصصی اخلاق حرفه‌ای پزشکی در ایران؛

اصول اخلاقی و حقوقی در مواجهه با بیماران

مدرس:
نگار فاضلی

اعضای پنل:
سپیده دولتشاهی
شاهپور دولتشاهی
تهمورث بشیریه

عواید این کارگاه صرف کودکان دارای معلولیت می‌شود.

@iranianlls
2024/09/29 09:27:52
Back to Top
HTML Embed Code: