Telegram Web Link
انجمن حقوق‌شناسی و گروه حقوق خانه اندیشمندان علوم انسانی هشتاد‌و‌پنجمین جلسه از سلسله نشست‌های یکشنبه‌های حقوق‌شناسی را برگزار می‌کنند:

امکان بازداشت سران اسرائیل و حماس در ترازوی اساسنامه دیوان کیفری بین‌المللی

سخنران به ترتیب الفبا:

حسین آقایی جنت‌مکان
عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران
علی پزشکی
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
محمد‌هادی ذاکرحسین
عضو هیات علمی دانشگاه تهران
محمد‌علی مهدوی ثابت
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
دبیر نشست:
عبدالله عابدینی
عضو هیات علمی سمت

یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۷
خیابان استاد نجات‌اللهی(ویلا)، نبش خیابان ورشو، خانه اندیشمندان علوم انسانی، سالن حافظ

حضور برای عموم آزاد و رایگان است.

@iranianlls
Forwarded from حقوق و هنر
با استادان تاریخ شفاهی:
دکتر حسین آقایی‌نیا؛ ۱۳۲۳ - اصفهان

استاد حسین آقایی‌نیا، چهره‌ای خاص در حقوق ایران است. او از دانشگاه پلیس شروع کرد و تا درجه سرتیپی، ریاست پلیس تهران و رییس دانشگاه پلیس در این سازمان خدمت کرد. همزمان در سطح حرفه‌ای فوتبال بازی می‌کرد و پنج سال در تیم پاس بود.
بعد از این درخشش‌ها، او به دانشگاه تهران آمد و استادی ممتاز در حوزه حقوق کیفری شد. پژوهشگری که ورزش را به حقوق پیوند زد و از پیشگامان حقوق ورزشی نیز محسوب می‌شوند.

در مراسم رونمایی جلد چهارم تاریخ شفاهی حقوق ایران، میزبان دکتر حسین آقایی‌نیا و گزیده گفتگوهای ایشان هستیم.

@lawandart99
@iranianlls
📷 گزارش تصویری هشتاد‌و‌پنجمین جلسه از سلسله نشست‌های یکشنبه‌های حقوق‌شناسی با موضوع "امکان بازداشت سران اسرائیل و حماس در ترازوی اساسنامه دیوان کیفری بین‌المللی"

🗓 یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳

🏡 سالن حافظ

💢انجمن حقوق شناسی💢

💢خانه اندیشمندان علوم انسانی💢

@iranianlls
انجمن‌حقوق‌شناسی
@iranianlls
انجمن علمی ایرانی حقوق اساسی «شعبه فارس» با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شیراز برگزار می کند:
همایش ملّی «بازخوانی انتقادی اندیشه های دکتر ابوالفضل قاضی(شریعت پناهی)»

✔️مقالات پذیرفته شده در داوری در مجله ی مطالعات حقوقی دانشکده حقوق و علوم سیاسی( دارای رتبه علمی_پژوهشی) منتشر خواهند شد.

✔️مقالات باید از دستورالعمل نگارش مقالات درج شده در بخش راهنمای نویسندگان در سایت www.confpublic.ir پیروی کنند و مقالات فاقد ویژگی های مندرج در دستورالعمل در فرآیند ارزیابی قرار نخواهند گرفت.

علاقمندان جهت ارسال مقاله به همایش «بازخوانی انتقادی اندیشه های دکتر ابوالفضل قاضی(شریعت پناهی)» می توانند تا تاریخ ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۳ مقالات خود را از این طریق به دبیرخانه همایش ارسال نمایند:

📧 [email protected]
🌎www.confpubliclaw.ir
📞989012348540


@iranianlls
استخاره‌های محمدعلی‌شاه،

سیف‌الله وحیدنیا.

برگرفته از:
https://www.tg-me.com/elonlinebook/13744

@iranianlls
انجمن‌حقوق‌شناسی
استخاره‌های محمدعلی‌شاه، سیف‌الله وحیدنیا. برگرفته از: https://www.tg-me.com/elonlinebook/13744 @iranianlls
استخارۀ به توپ بستن مجلس

* محمدعلی‌شاه بسیاری از تصمیمات مهم خود را به استخاره وامی‌نهاد؛ اگر خوب می‌آمد، نیت‌اش را عملی می‌کرد، وگرنه دست‌کم برای مدتی دست نگه می‌داشت. آنچه می‌خوانید استخارۀ او برای به توپ بستن مجلس است که گویا نخستین‌بار احمد توکلی آن را در مجلۀ یادگار منتشر کرد.

@iranianlls
🖊به یاد دکتر ابولفضل قاضی شریعت پناهی

📚وطن‌پرست بی‌ادعا

📥احمد نقیب زاده
🖇آنچه دکتر قاضی را به چهره ای کم بدیلی تبدیل می کند فقط تبحر در تدریس و اشراف بر قوانین اساسی کشورهای مختلف نیست بلکه شخصیت برجسته اوست که توامان در سیرت و صورت تبلور می یابد. قامتی بلند، چشمانی درشت و پر هیبت و بینی عقابی همراه با نگاهی نافذ اجازه نمی داد کسی از برابر او بی تفاوت بگذرد. او از آندسته شخصیت هایی بود که مناصب و مشاغل به حضور او ابهت می یافتند و نه آنکه وی به سبب مناصب تشخص یابد. برای مدنی معاونت آموزشی دانشکده را برعهده گرفت و آن زمانی بود که ریاست این دانشکده در ردیف وزارت اگر بیشتر نبود کمتر هم نبود.

🖇درعین حال ریاست و معاونت هم نوعی تقسیم کار بین اساتید برجسته آن زمان تلقی می شد و نه محملی برای منصب خواهی. دکتر قاضی مدت کوتاهی هم به معاونت وزارت کشور منصوب شد تا نشان دهد که هم مرد علم است و هم مرد عمل. سابقه طرفداری از نهضت ملی نفت در پرونده او اجازه فراتر رفتن از حد معاونت وزیر را به او نمی داد. ولی به روایت فرمانداران آن زمان ، نامه ها و بخشنامه هایش با نوشته های دیگر صاحبمنصبان متفاوت بود و نشان می داد که اندیشه اش در قالب تنگ دیوانسالاری نمی گنجد و بیشتر بوی معلمی می دهد تا بوروکراسی.

🖇خاطره ای که از آن دوران تعریف کرد این بود که وقتی روز اول وارد اتاق کار خود شد انبوهی از پرونده ها را روی میز خود دید که منتظر امضاء بودند ولی او به درایت دریافت که این شگرد بوروکرات های کوتوله است برای اینکه معاون جدید فرصتی برای تغییرات پیدا نکند. اوهم دستور داد تا مدیران کل به این پرونده ها رسیدگی کنند و خود مشغول برنامه ریزی شد.

🖇درآخرین ماههای رژیم سابق پست وزارت علوم به وی یشنهاد شد که با شرایطی پذیرفت ولی پس از کشتار 17 شهریور طی بیانیه ای که حمایت و دوستی مردم از آن به مشام می رسید استعفاء داد و همین متن بود که سبب نجات او از گرفتاری های بعد از انقلاب شد. در عین مدت کوتاهی در زندان بود و به استناد متن استعفای خود توانست ایام محبس را به حداقل برساند. متأسفانه بعد از آن هم به دلیل شرکت در میهمانی یک عنصر سیاسی و هجوم به این میهمانی دستگیر شد که آن هم به دلیل بی اطلاعی او از مواضع سیاسی صاحب خانه به درازا نکشید.

🔹متن کامل این مقاله را می‌توانید در شماره چهارم و پنجم سیاست‌نامه مطالعه کنید.

🦉@goftemaann
▫️پروژه تاریخ شفاهی حقوق دانشگاه علامه طباطبائی تقدیم می‌کند:

تاریخ شفاهی حقوق ایران (جلد چهارم)

▫️رونمایی از کتاب و پخش گزیده گفتگوها با حضور:

اسدالله امامی، ولی‌الله انصاری
سیدباقر میرعباسی و حسین آقایی‌نیا

▫️سخنران:
محمد محمدی(گرگانی)

▫️کاری از:
وحید آگاه، تهمورث بشیریه
محمد جلالی و امیرحسین سلیمیان

▫️اجرای مراسم:
زینب تعالی

▫️دیدار:
سه‌شنبه، ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، ساعت ۱۷

📍خانه اندیشمندان علوم انسانی

@lawandart99
@iranianlls
نشست "امکان بازداشت سران اسرائیل و حماس در ترازوی اساسنامه دیوان کیفری بین‌المللی" برگزار شد

نشست "امکان بازداشت سران اسرائیل و حماس در ترازوی اساسنامه دیوان کیفری بین‌المللی" روز یکشنبه ۲۷ خرداد در سالن حافظ خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی خانه اندیشمندان علوم انسانی، نشست "امکان بازداشت سران اسرائیل و حماس در ترازوی اساسنامه دیوان کیفری بین المللی" به همت انجمن حقوق شناسی و گروه حقوق خانه اندیشمندان علوم انسانی، روز یکسنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ در سالن حافظ خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد. عبدالله عابدینی دبیری این نشست را برعهده داشت. خلاصه ای از گزارش این نشست در ادامه می آید.

https://ihht.ir/c/236

💢خانه اندیشمندان علوم انسانی💢

🆔 @iranianhht
2024/09/30 19:36:59
Back to Top
HTML Embed Code: