Telegram Web Link
فصلنامه پیشرو - شماره 3 (1).pdf
5.2 MB
"برای توسعه، ابزاری موثرتر از توانمندسازی زنان وجود ندارد."کوفی عنان، هفتمین دبیرکل سازمان ملل متحد

💡شماره سوم فصلنامه پیشرو منتشر شد!

🔹️در کلام می گوييم: "دختر و پسر فرقی ندارند مهم سالم بودنشان است" اما در عمل از لباس پوشیدن تا دوچرخه سواری ایشان محل تبعیض است! خروجی چنین انگاره هایی چه می تواند باشد؟ جامعه ای متوازن و متعادل؟ چنین جامعه ای توسعه یافته است؟ آیا بین توانمندسازی زنان و توسعه نسبتی وجود دارد؟ در شماره سوم فصلنامه پیشرو برای پاسخ به این دست پرسش ها، ضمن گفتگو با متخصصینی چون سرکار خانم پریسا پروشانی کارآفرین و دبیر انجمن بازاریابی ایران و  دکتر سحر بنکدارپور، رئس مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران، به بررسی امکان و نقش کارآفرینی زنان در دستیابی به توسعه پرداخته ایم.

📥 جهت ارتباط:
@pishroquarterly
www.pishromagazine.com

@iranianlls
Forwarded from حقوق و هنر
📸 اولین آلبوم عکس از آیین رونمایی جلد چهارم تاریخ شفاهی حقوق ایران که در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ برگزار شد.


@lawandart99
@iranianlls
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جز آستان توام در جهان پناهی نیست
سر مرا به جز این در حواله‌گاهی نیست

شعر: حافظ
 
موسیقی: اجرای خصوصی آتش زمانه با آواز محمدرضا شجریان و ساز حسن کسایی و همایون شجریان.

#حقوق_و_هنر
#شعر_و_حقوق

@iranianlls
@lawandart99
انجمن‌حقوق‌شناسی
جز آستان توام در جهان پناهی نیست سر مرا به جز این در حواله‌گاهی نیست شعر: حافظ   موسیقی: اجرای خصوصی خرمن عمر با آواز محمدرضا شجریان و ساز حسن کسایی، جلیل شهناز و ناصر فرهنگ‌فر. #حقوق_و_هنر #شعر_و_حقوق @iranianlls @lawandart99
* «حواله‌گاه»، بنا بر فرهنگ نفیسی، دست‌کم دو معنا دارد: یکی، «مقام تفرجی [است] که گرداگرد شهر باشد.» و دیگر، «جایی [است] که چیزی به آن حواله یا محوّل شود». (به نقل از سعید حمیدیان، شرح شوق، جلد ۴، ص. ۳۳۹۵) بنابراین، حواله‌گاه، در این بیت، در معنای نخست، تفرجگاه تواند بود و، در معنای دوم، میعادگاه؛ چنان‌که حافظ در غزلی دیگر نیز گفته است: «صوفیِ صومعهٔ عالَمِ قُدسَم لیکن / حالیا دیرِ مُغان است حوالت‌گاهم»
اما می‌توان از این هم پیش‌تر رفت و از این عبارت فایده‌ای حقوقی به دست آورد: می‌دانیم که حواله در لغت به معنای انتقال و در اصطلاح به معنای نقل دین و تحول آن از ذمۀ محیل (بدهکار) به محال‌علیه (شخص ثالث) است. (تعریفات جرجانی) بنا بر این، حواله‌گاه (یعنی جای سپردن و محلِ حواله) باید جایی، یا به عبارت دقیق‌تر، شخصی باشد که طلبکار (محتال) برای گرفتن طلب خود بدان رجوع می‌نماید؛ در این معنا، حواله‌گاه همان محال‌علیه است. اما در معنایی دقیق‌تر، هرگاه محیل از محال‌علیه طلبکار باشد، می‌تواند از محتال بخواهد که طلب خود را از همان دین خاصی که محیل نزد محال‌علیه دارد بخواهد و، در این صورت، محل حواله (حواله‌گاه) همان دین خاصی می‌شود که محیل نزد محال‌علیه دارد و محتال نیز چاره‌ای جز رجوع به آن ندارد. (برای مطالعۀ بیش‌تر در باب محل حواله، بنگرید به: محمدجعفر جعفری لنگرودی، عقد حواله، شمارۀ ۱۵۲ به بعد)

#حقوق_و_هنر
#شعر_و_حقوق

@iranianlls
@lawandart99
Forwarded from حقوق و هنر
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
مروری بر مراسم رونمایی از جلد چهارم تاریخ شفاهی حقوق ایران.

۱۴۰۳/۰۳/۲۹

@lawandart99
@iranianlls
Forwarded from حقوق و هنر
📸 دومین آلبوم عکس از آیین رونمایی جلد چهارم تاریخ شفاهی حقوق ایران که در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ برگزار شد.


@lawandart99
@iranianlls
2024/11/18 15:34:54
Back to Top
HTML Embed Code: