Telegram Web Link
🔰 حذف آلاینده‌های آلی با کمک علم فیزیک

🔻«ویژگی‌های ساختاری، مغناطیسی، مکانیکی و الکترومغناطیسی اکسیدهای فریت نانوبلوری برای امکان استفاده در کاربردهای کاتالیزوری، فوتوکاتالیستی و دی‌الکتریک» عنوان طرح پژوهشی احمد قلی‌زاده، دانشیار گروه فیزیک دانشگاه دامغان است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام داده است.

🔸علم مواد به‌عنوان حلقه ارتباط‌دهنده بین علوم و فنون، یک حوزه میان‌رشته‌ای است که با کشف و طراحی مواد جدید سروکار دارد و به مطالعه ساخت، تعیین ساختار، خواص فیزیکی و شیمیایی و کارکرد مواد می‌پردازد. ساخت و تعیین ساختار و مشخصه‌یابی خواص فیزیکی نوری، الکترونیکی، مغناطیسی و شیمیایی مواد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/584

@insf_pr
#کافه_علم_و_فناوری

💠 تحلیل کلان روندهای جهانی و روندهای آینده ایران برای برنامه هفتم توسعه

🖋️ برنامه هفتم توسعه، اولین برنامه توسعه جمهوری اسلامی ایران در گام دوم انقلاب و در قرن پانزدهم هجری شمسی است. با توجه به تغییرات و تحولات شتابان جهانی و ایران در آینده، برنامه هفتم توسعه باید آینده‌نگرانه و مبتنی بر فرصت‌های جهانی و ظرفیت‌های ملی باشد. بر این اساس در این گزارش کلان روندهای جهانی و روندهای آینده ایران، مورد توجه قرار گرفته است. جمعیت شناختی، فرهنگی، اجتماعی، علم و فناوری، اقتصادی، انرژی، امنیتی و سیاسی، تغییرات اقلیمی و روندهای منطقه‌ای بین‌المللی ازجمله روندهای آینده ایران است که برمبنای نظرات خبرگان و اسناد آینده‌نگرانه ارائه شده است.👇

📎 ادامه مطلب

@insf_pr
🔰 لزوم توسعه شهری بر مبنای اصول معماری ایرانی اسلامی

🔻«تحلیل وارزیابی انطباق طرح‌های توسعه شهری با اصول و ارزش‌های معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی (مورد مطالعه: کلان‌شهر تهران)» عنوان طرح کیمیا قاسمی است که در قالب پسادکتری و با راهنمایی مصطفی بهزادفر و حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

🔸تعیین اصول و ارزش‌های شهرسازی و معماری ایرانی اسلامی و میزان مطابقت طرح‌های توسعه شهری با این اصول، تحلیل محتوای طرح جامع کلان‌شهر تهران و تعیین چارچوبی برای تحلیل و ارزیابی سرانه‌های پیشنهادی در طرح‌های جامع شهری تهران از جمله اهداف انجام این طرح بوده است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/551

@insf_pr
🔰 سامانه‌ها و سایت بنیاد ملی علم ایران از ساعت ۱۸ شنبه ۲۱ بهمن‌ماه تا ساعت ۲۴ سه‌شنبه ۲۴ بهمن‌ماه قطع می‌باشد.

🔻 به اطلاع پژوهشگران و مخاطبان بنیاد ملی علم ایران می‌رساند، سامانه‌ها و سایت بنیاد به منظور تغییرات زیر ساختی و بهبود کیفیت دسترسی از ساعت ۱۸ شنبه ۲۱ بهمن‌ماه تا ساعت ۲۴ سه‌شنبه ۲۴ بهمن‌ماه قطع می‌باشد.

🔸 ضمن عذرخواهی از پژوهشگران و محققان، فعالیت سایت و سامانه‌های بنیاد علم، پس از انجام تغییرات در ساعات ذکر شده، به حالت عادی خود باز خواهد گشت.


@insf_pr
🔰 سامانه‌ها و سایت بنیاد ملی علم ایران تا اطلاع ثانوی در دسترس نمی‌باشد.

🔻 به اطلاع پژوهشگران و مخاطبان بنیاد ملی علم ایران می‌رساند، سامانه‌ها و سایت بنیاد به منظور تغییرات زیر ساختی و بهبود کیفیت دسترسی تا اطلاع ثانوی در دسترس نمی‌باشد.

🔸 ضمن عذرخواهی مجدد از پژوهشگران و محققان، بلافاصله اتمام به‌روزرسانی‌ها و باز شدن دسترسی اطلاع رسانی خواهیم کرد. از شکیبایی شما عزیزان سپاسگزاریم.

@insf_pr
🔰 همه سامانه‌های بنیاد ملی علم ایران در دسترس هستند

🔻به اطلاع می‌رساند بعد از تلاش‌های بی‌وقفه همکاران واحد آی تی برای به‌روزرسانی و اعمال تغییرات ساختاری، کلیه سامانه‌های بنیاد ملی علم ایران در دسترس هستند. از شکیبایی شما عزیزان سپاسگزاریم.

@insf_pr
🔰 چهارمین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران (INSF) و بنیاد ملی علوم طبیعی چین (NSFC)

🔻چهارمین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران ( INSF ) و بنیاد ملی علوم طبیعی چین ( NSFC ) با هدف حمایت از حداکثر ۱۰ طرح پژوهشی و ۶ کارگاه پژوهشی مشترک در حوزه‌های علمی زیر منتشر شد. در این فراخوان برای اولین بار علاوه بر حمایت از طرح‌های پژوهشی مشترک، به صورت مشترک با بنیاد ملی علوم طبیعی چین حمایت از کارگاه‌های تخصصی با اهداف توسعه شبکه پژوهشگران، به‌اشتراک‌گذاری نتایج یافته‌ها و پژوهش‌های علمی متخصصین، ظرفیت‌سازی برای توسعه ارتباطات علمی و فناوری و همچنین ترویج علم و فناوری انجام می‌گیرد.

🔸پژوهشگران ایرانی از تاریخ ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ لغایت ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ پروپوزال‌های مشترک خود را در سامانه کایپر بنیاد ملی علم ایران ثبت نمایند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/641

@insf_pr
🔰 تسهیل فرمول‌های داروسازی با کمک پژوهشگران شیمی

🔻«روش جدید انانتیوگزین در طراحی و سنتز خانواده هورسفیلین و HIV-1 NNRT inhibitorها از طریق واکنش نامتقارن حلقه‌زایی [۳+۲]و [۱+۲]» عنوان طرح پژوهشی خسرو جدیدی دانشیار دانشگاه شهید بهشتی است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به انجام رسانده است.

🔸سنتز نامتقارن یکی از مهمترین مسیرهای ساخت دارو و ترکیب‌های بیولوژیکی است و ترکیبات متنوعی از داروها با این روش سنتز می‌شوند. همچنین، در سال‌های اخیر، با توجه به عملکرد متفاوت انانتیومرها در سیستم‌های بیولوژیکی، توجه زیادی به سنتز داروها به‌صورت خالص نوری جلب شده است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/549

@insf_pr
#کافه_علم_و_فناوری

💠 فناوری در ۲۰۳۰ - هوش موضوعی

🖋️ پیش‌بینی می‌شود عوامل مختلفی از جمله جمعیت‌شناسی، اختلال در زنجیره تأمین، تنش‌های ژئوپلیتیکی و جمعیت‌شناسی تغییرات عمیقی در اقتصاد جهانی ایجاد کند. این گزارش به بررسی چگونگی تبدیل فناوری همه جنبه‌های زندگی از جمله آموزش، مراقبت‌های بهداشتی، سرگرمی، تولید و حمل و نقل می‌پردازد.👇

📎 ادامه مطلب

@insf_pr
🔰دست‌یابی به دانش بومی باتری لیتیومی با الکترولیت جامد

🔻«بررسی تأثیر دوپانت نئودیمیم بر عملکرد الکترولیت جامد گارنت (LLZO) برای باتری‌های لیتیومی» عنوان طرح پژوهشی محمد گل‌محمد استادیار پژوهشگاه نیرو است که این طرح، با حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام شده است.

🔸گل‌محمد با مدرک دکتری تخصصی -مهندسی مواد سرامیک درباره این طرح توضیح داد: مسلماً با گسترش صنایع، تقاضا و مصرف انرژی نیز گسترش پیدا کرده است و البته درصد عمده‌ای از انرژی مورد نیاز ما از سوخت‌های فسیلی تأمین می‌شود. این منابع انرژی دارای مشکلاتی از قبیل کاهش منابع سوخت‌های فسیلی و مشکلات زیست‌محیطی هستند به همین دلیل، یافتن منابع جدید انرژی امری ضروری است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/550

@insf_pr
🔰 افزایش سقف حمایت‌های بنیادملی علم ایران از ابتدای سال ۱۴۰۳

🔻به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی علم ایران (INSF)، در راستای حمایت هرچه بیشتر از پژوهشگران سقف حمایت‌های بنیاد ملی علم ایران برای سال ۱۴۰۳ افزایش چشمگیری یافت و طی چند روز آینده نرخ‌های مصوب اعلام خواهد شد.پژوهشگران می‌توانند با پیگیری اخبار صفحات بنیاد علم از افزایش مبالغ حمایت‌ها مطلع شوند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/647

@insf_pr
🔰 انعقاد ۳۰ تفاهم‌نامه با دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی مأموریت‌گرا

🔻مرحله اول «برنامه حمایت از دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی مأموریت‌گرا» با انعقاد تفاهم‌نامه با ۲۶ دانشگاه و ۴ مؤسسه پژوهشی، وارد فاز اجرایی شد. طی این برنامه ۴۴۱ حمایت به دانشگاه‌های استان تهران و ۵۵۶ حمایت به دانشگاه‌های شهرستان‌ها و ۴۲ حمایت به سایر مؤسسات مأموریت‌گرا تخصیص یافت و در مجموع ۱۰۳۹ حمایت در مرحله اول این برنامه به امضا رسید.

🔸گفتنی است درمرحله اول این برنامه از استان تهران دانشگاه‌های شهید بهشتی، صنعتی شریف، تربیت مدرس، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، خوارزمی، علامه طباطبایی و صنعتی امیرکبیر و در بخش شهرستان دانشگاه‌های صنعتی اصفهان، فردوسی مشهد، کاشان، لرستان، علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، بیرجند، صنعتی بیرجند، ایلام، دامغان، بین‌المللی امام خمینی ره، ولی عصر رفسنجان، شیراز، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان، صنعتی کرمانشاه، محقق اردبیلی، سمنان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان با بنیاد ملی علم ایران تفاهم‌نامه امضا کردند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/646

@insf_pr
#فراخوان

🔰 تنها ۱۰ روز تا پایان مهلت شرکت در فراخوان شب علم باقیست

🔻 در راستای توجه به فعالیت های ترویج علم در کشور، بنیاد ملی علم ایران از برگزاری رویداد شب علم در دانشگاه ها و مؤسسات علمی- پژوهشی حمایت می کند.

🔸 «شب علم رویدادی است که به وسیله دانشمندان و مروجان علم برای علاقه مند کردن عموم مردم به علم طراحی و اجرا می شود.» متقاضیان شرکت در این فراخوان می‌توانند سوالات خود را در گروه برنامه شب علم به نشانی ble.ir/join/MjRhNGQxMm ارسال نمائید؛ همکاران ما در اسرع وقت پاسخگو خواهند بود. همچنین با بررسی این صفحه می توانید در جریان اولین شب علم برگزار شده در دانشگاه تربیت مدرس باحمایت بنیاد ملی علم ایران قرار بگیرید.


🔹 دانشگاه‌ها و مؤسسات علمی- پژوهشی ازتاریخ ۱۰ دی‌ماه تا ۱۰ اسفندماه فرصت دارند که پیشنهاده (پروپوزال) خود را از طریق سامانه کایپر برای بنیاد ملی علم ایران ارسال نمایند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/587

@insf_pr
#فراخوان

🔰 فراخوان «برنامه جامع تاب‌آوری شهری در برابر مخاطرات طبیعی، تغییرات اقلیم، تنش‌های آبی و انرژی با رویکرد سیستمی و تعامل ذینفعان متعدد»

🔻در راستای ارزیابی و بهبود تاب‌آوری شهرهای کشور، بنیاد ملی علم ایران (INSF) حمایت از تحقیقات «برنامه جامع تاب‌آوری شهری» را به عنوان یکی از «برنامه‌های جامع تحقیقاتی مرتبط با اقدامات سیاستی» در دستور کار خود قرار داده است.

🔸مهلت ارسال پیشنهاده اظهار تمایل: تا ساعت ۲۴ جمعه ۱۸ اسفند ۱۴۰۲
شرکت در کارگاه نیم روزه و دریافت اطلاعات و پیوست‌های تکمیلی فراخوان: یک هفته پس از دریافت پیشنهاده‌های اظهار تمایل
مهلت ارسال پیشنهاده اصلی: ۲۵ فروردین ۱۴۰۳


📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/648

@insf_pr
🔰 تولید کود فسفاته با فاضلاب

🔻«تولید استروویت در حضور بایوچار به‌عنوان کود آهسته رهش فسفاته از پساب و فاضلاب‌ها» عنوان طرح مرضیه پیری است که در قالب پسادکتری با راهنمایی ابراهیم سپهر و حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام داده است.

🔸شواهد نشان داده است که فاضلاب‌های شهری دارای مقدار زیادی فسفر هستند، به‌طوری‌که در تصفیه‌خانه‌ها قبل از رهاسازی آب در محیط‌زیست به دلیل اثرات جبران‌ناپذیر فسفر در آب‌های سطحی از طریق پدیده سرشارسازی، این عنصر حذف می‌شود.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/585

@insf_pr
#کافه_علم_و_فناوری

💠 گزارش فناوری و نوآوری ۲۰۲۳

🖋️کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد گزارش فناوری و نوآوری ۲۰۲۳ را منتشر کرده است.

از آنجایی که چالش‌های انسانی و اقتصادی، اختلالات ژئوپلیتیکی و تهدیدات زیست‌محیطی کشورهای در حال توسعه را با وضعیتی بی‌سابقه از بحران غذا، سوخت و مالی مواجه می‌کند. در راستای این شرایط ناگوار، گزارش فناوری و نوآوری ۲۰۲۳ استدلال می کند که موج تغییرات فناورانه به راه افتاده توسط فناوری‌های تجدیدپذیر و سایر فناوری‌های سبز، دریچه فرصت جدیدی را برای جهان باز می‌کند تا در برابر تهدیدات انعطاف‌پذیری ایجاد کند، اقتصادهای قوی‌تر و متنوع‌تر رشد کند و به سمت بهتر شدن حرکت کند.👇

📎ادامه مطلب

@insf_pr
#فراخوان

🔰 تمدید زمان فراخوان حمایت از برگزاری رویداد شب علم در دانشگاه‌ها و مؤسسات علمی- پژوهشی کشور

🔻 در راستای توجه به فعالیت های ترویج علم در کشور، بنیاد ملی علم ایران از برگزاری رویداد شب علم در دانشگاه ها و مؤسسات علمی- پژوهشی حمایت می کند.

🔸 «شب علم رویدادی است که به وسیله دانشمندان و مروجان علم برای علاقه مند کردن عموم مردم به علم طراحی و اجرا می شود.» متقاضیان شرکت در این فراخوان می‌توانند سوالات خود را در گروه برنامه شب علم به نشانی ble.ir/join/MjRhNGQxMm ارسال نمائید؛ همکاران ما در اسرع وقت پاسخگو خواهند بود. همچنین با بررسی این صفحه می توانید در جریان اولین شب علم برگزار شده در دانشگاه تربیت مدرس باحمایت بنیاد ملی علم ایران قرار بگیرید.

🔹 دانشگاه‌ها و مؤسسات علمی- پژوهشی ازتاریخ ۱۰ دی‌ماه تا ۲۴ اسفندماه فرصت دارند که پیشنهاده (پروپوزال) خود را از طریق سامانه کایپر برای بنیاد ملی علم ایران ارسال نمایند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/656
@insf_pr
2024/09/27 23:21:33
Back to Top
HTML Embed Code: