Telegram Web Link
🔰 فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و آژانس توسعه نوآورانه وزارت علوم،آموزش عالی و نوآوری جمهوری ازبکستان تمدید شد

🔻اولین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران (INSF) و آژانس توسعه نوآورانه وزارت علوم،آموزش عالی و نوآوری جمهوری ازبکستان با هدف حمایت از ۱۰ طرح پژوهشی مشترک در چهار حوزه علمی منتشر شد. حداقل مدت زمان اجرای طرح پژوهشی در قالب این فراخوان یک سال، و حداکثر مدت زمان اجرا سه سال می‌باشد.

🔸پژوهشگران ایرانی پروپوزال‌های مشترک با همکاران ازبک خود را در سامانه مدیریت پژوهش بنیاد ملی علم ایران ثبت نمایند. ارسال پروپوزال نهایی پژوهشگران ایرانی تنها از طریق سامانه بنیاد میسر خواهد بود.

🔹در صورت هرگونه سوال می‌توانید با خانم دکتر مرادحاصلی با ایمیل [email protected] و شماره تلفن ۰۲۱۸۲۱۶۱۱۱۲ تماس بگیرید.‌‌‌‌‌‌‌

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/595

@insf_pr
🔰 بخش تیکت سامانه کایپر فعال شد/ ارتباط سریع‌تر پژوهشگران و دبیران کارگروه‌ها با تیکت

🔻 به‌منظور تسریع فرایند پاسخ‌دهی، پیگیری سؤالات و دغدغه‌های پژوهشگران و محققان، بخش تیکت در سامانه کایپر فعال شد.

🔸 بخش تیکت سامانه کایپر، پس از چندین ماه فعالیت واحد توسعه فناوری اطلاعات بنیاد ملی علم ایران، برای آرامش خاطر بیشتر محققان و پژوهشگران و سرعت‌بخشیدن به فرایند پرسش‌وپاسخ و پیگیری مشکلات کاربران، برای تمامی حساب‌های کاربری سامانه کایپر فعال شده است.

🔹 به همین منظور، با فعالیت این سامانه، تمامی دبیران و اعضای کارگروه‌ها، بررسی بخش تیکت سامانه کایپر را در اولویت قرار داده‌اند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/588

@insf_pr
🔰 نقش دین در پیشرفت جامعه

🔻بنیاد ملی علم ایران از طرح‌های حوزه معارف و علوم انسانی هم، همچون سایر طرح‌ها و پژوهش‌های بنیادی، حمایت می‌کند.

🔸«سنت‌های الهی و پیشرفت» عنوان طرح پژوهشی قاسم ترخان مدیر گروه تخصصی علوم انسانی قرآنی و عضو هیئت علمی گروه کلام پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

🔹این پژوهش با هدف ارائه تحقیق در نسبت بین پیشرفت و تحقق جامعه مطلوب اسلامی و سنت‌های اجتماعی الهی انجام شد و با تفحص در آیات و روایات، قوانین مشروطی که ناظر به امور دنیوی و در حیطه زندگی اجتماعی است، بررسی شد.


📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/537

@insf_pr
#فراخوان

🔰فقط ۵ روز تا پایان مهلت شرکت در فراخوان برنامه تابستانه دانشمندان جوان فرصت دارید

🔻مؤسسه بین‌المللی تحلیل سامانه‌های کاربردی (یاسا) از اول ژوئن تا پایان آگوست هر ساله میزبان ۵۰ دانشجوی دکتری از کشورهای مختلف جهان است.در این برنامه دانشجویان دکتری برگزیده به اجرای پروژه علمی مرتبط با زمینه‌های تحقیقاتی یاسا می‌پردازند.

🔸دانشجویان مقطع دکتری که متقاضی شرکت در دوره تابستانی سال ۲۰۲۴ هستند، می‌توانند حداکثر تا ۱۲ ژانویه درخواست خود را برای بررسی علمی در مؤسسه یاسا با مراجعه به سایت یاسا و تکمیل فرم‌‌های مرتبط ارسال نمایند.

🔹 همچنین جهت کسب حمایت بنیاد ملی علم ایران برای منتخبین ایرانی این فراخوان، متقاضیان بایستی فرم درخواست تکمیل شده خود در سایت یاسا را به‌همراه فایل اطلاعات تکمیلی بنیاد به آدرس ایمیل [email protected] ارسال نمایند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/597

@insf_pr
🔰 ارائه پژوهانه ۱۰ هزار دلاری به پروژه‌های تحقیقاتی دارای همکار خارجی در حوزه فناوری‌های راهبردی

🔻مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در حاشیه برگزاری نهمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری و پنجمین آئین اعطای جایزه مصطفی (ص) که مهرماه سال جاری در اصفهان برگزار شد، با هدف تعامل بیشتر و تقویت همکاری بین دانشمندان و فعالین علم، فناوری و نوآوری، تثبیت مشارکت‌های بین موسسات ایرانی و سازمان‌های تاثیرگذار جهان و کمک به پیشرفت علم و فناوری در کشورهای مشارکت کننده، ۷ کمک هزینه برای پروژه‌های تحقیقاتی مشترک در حوزه‌های فناوری‌های زیستی، اطلاعات و ارتباطات، اپتیک و کوانتوم، مواد و ساخت پیشرفته، نانو و میکرو، پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی و علوم شناختی بین محققان ایرانی و سایر کشورها در نظر گرفته است.

🔸علاقمندان می‌توانند به منظور آشنایی با موضوعات گرنت‌ها، کسب اطلاعات بیشتر و ارسال پروپوزال، به وبگاه مرکز تعالی ابن سینا به آدرس زیر مراجعه نمایند:
https://isf-bmn.ir/ace/en/bilateral-research-collaboration/

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/598

@insf_pr
🔰 واکاوی پدیده قومیت‌گرایی در مصرف محصولات داخلی

🔻 بازاریابی و بررسی بازار داخلی همواره از راه‌های مهم برای کسب موفقیت در تولید و صادرات به بازارهای جهانی بوده است. بنیاد ملی علم ایران هم به دلیل اهمیت بالای این موضوع در اقتصاد کشور، از طرح‌های تحقیقاتی در این زمینه حمایت می‌کند.

🔸 «طراحی الگوی پیشامدها و پیامدهای قومیت‌گرایی مصرف‌کننده در مصرف برندهای داخلی، با تمرکز بر نقش هویت ملی و فرهنگ‌پذیری مصرف‌کننده: مورد مطالعه صنایع پوشاک و چرم ایران» عنوان رساله دکتری مرتضی مداح است که با راهنمایی مجید محمد شفیعی و حمایت بنیاد ملی علم ایران این طرح را به نتیجه رسانده است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news518

@insf_pr
#کافه_علم_و_فناوری

💠 ۵ روند برتر فناوری در سال ۲۰۲۴

🖋️هوش ماشینی، محو شدن مرزهای بین واقعیت و مجاز و شکل‌دادن به تکامل مداوم اینترنت، به‌طور قابل توجهی زندگی ما را تحت تأثیر قرار خواهند داد. اما شاید مهم‌تر از همه، جستجوی راه‌هایی برای ادامه رشد و شکوفایی و در عین حال به حداقل رساندن آسیب‌هایی باشد که به محیط زیست وارد می‌کنیم – و شاید حتی معکوس کردن برخی از آسیب‌هایی که در گذشته ایجاد شده است. ۵ روند برتر فناوری سال ۲۰۲۴ را با هم بشناسیم 👇

📎 ادامه مطلب

@insf_pr
🔰 استفاده از پوشش پلیمری برای سنسورهای هوشمند

🔻«تهیه نقاط کربنی فلورسانس‌کننده با پوشش پلیمرهای پاسخگو به محرک جهت استفاده در کاربردهای سنسور» عنوان طرحی است که مریم صالح محمدنیا در قالب پسادکتری با راهنمایی حسین روغنی ممقانی و با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

🔸در دهه گذشته مطالعات فراوانی بر روی نقاط کربنی برای اطلاع‌یافتن از مکانیسم رفتار نوری، تعیین ساختار و روش‌های مختلف سنتزی این ترکیبات، انجام شده است. در بین نقاط کربنی، نقاط کربنی گرافنی از انواع نانومواد صفر بعدی بر پایه گرافن هستند که دارای ترکیب بسیار خوبی از خواص به‌دست‌آمده از گرافن و نقاط کربنی هستند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/573

@insf_pr
🔰 توسعه معادلات دیفرانسیل برای کمک به علوم پزشکی و داروسازی

🔻«طراحی، پیاده‌سازی و اجرای یک روش عددی کارا برای حل معادلات دیفرانسیل جزئی و انتگرالی کسری با داده‌های ناهموار» عنوان طرحی است که مصطفی جانی در قالب طرح پسادکتری با راهنمایی کوروش پرند انجام داده است و بنیاد ملی علم ایران هم از انجام این طرح حمایت کرده است.

🔸در این طرح برای اولین بار با استفاده از ایده تقریب توابع ناهموار با توابع رگرسیون قطعه‌ای چندجمله‌ای، یک روش عددی برای انتگرال‌گیری عددی از توابع ناهموار و سیگنال‌های نویزدار طراحی می‌کنیم و مرتبه همگرایی روش را به صورت عددی و تحلیلی محاسبه می‌کنیم و با روش‌های موجود مقایسه می‌کنیم.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/519

@insf_pr
🔰 تلاش برای رفع نواقص محصولات کشاورزی و هموار کردن راه صادرات

🔻«پاسخ‌های چهار رقم انگور و ترکیب پیوندی آن‌ها به کمبود آهن ناشی از بی‌کربنات در کشت بدون خاک» عنوان طرحی است که فاطمه شاهسوندی در قالب رساله دکتری و با راهنمایی سعید عشقی انجام داده است و بنیاد ملی علم ایران هم از این طرح حمایت کرده است.

🔸 کم‌سبزینگی ناشی از کمبود آهن یک ناهنجاری تغذیه‌ای وسیع و گسترده در گیاهان چوبی به‌ویژه انگور است.کم‌سبزینگی موجب کاهش قابل توجه عمر، کارایی و بهره‌وری تاکستان‌ها، رشد شاخه و ریشه و از بین رفتن عملکرد و کیفیت انگور نیز می‌شود لذا حل مشکلات ناشی از این موضوع برای کشاورزان و اقتصاد کشور اهمیت زیادی دارد.برای حل این مشکلات از نظر اقتصادی و زیست‌محیطی بهتر است علاوه بر کاهش استفاده از کلات‌های آهن، از پایه‌های مقاوم و کارا استفاده شود.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/523

@insf_pr
#فراخوان
🔰 فراخوان طراحی و توسعه دستیار هوشمند بانکی

🔻براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، بنیاد ملی علم ایران در راستای مأموریت‌گرا‌شدن پژوهش‌ها و حمایت از طرح‌های پژوهشی که به فناوری روز دنیا می‌پردازد و می‌تواند باری از دوش صنعتگران کشور بردارد، فراخوان‌هایی را با عنوان برنامه حمایت از پژوهش عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان منتشر می‌کند. در این برنامه، نیاز‌های پژوهشی پرریسک شرکت‌های دانش‌بنیان، از طریق سامانه کایپر بنیاد ملی علم ایران به این نهاد اعلام می‌شود و پس از بررسی و داوری‌های لازم، فراخوان پژوهش‌های عمیق و پرریسک شرکت‌های دانش‌بنیان به پژوهشگران و محققان اعلام می‌شود.
فراخوان طراحی و توسعه دستیار هوشمند بانکی به عنوان یکی دیگر از فراخوان‌های این برنامه، منتشر می‌شود.

🔸 کلیه افراد واجد شرایط به مدت یک ماه از تاریخ انتشار فراخوان یعنی تا ۲۵ بهمن فرصت دارند که پروپوزال خود را از طریق سامانه کایپر برای بنیاد ملی علم ایران ارسال نمایند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/606

@insf_pr
🔰 بررسی مشکلات ماشین‌های الکتریکی برای کاهش هدر‌رفت انرژی و هزینه

🔻«کاهش جریان نشتی در مبدل متصل به شبکه پل متوالی در کاربرد فتوولتائیک» عنوان طرحی است که مسعود شهاب‌الدینی پاریزی در قالب رساله دکتری با راهنمایی حسین ایمان عینی و با حمایت بنیاد ملی علم ایران به انجام رسانده است.

🔸ساختارهای با ترانسفورماتور فرکانس بالا شامل چندین مرحله تبدیل توان هستند؛ این موضوع خود باعث کاهش بازدهی و افزایش قیمت سیستم‌ها می‌شود. همچنین استفاده از ترانسفورماتور فرکانس پایین نیز منجر به حجیم شدن سیستم شده و علاوه بر بالا بردن هزینه و کاهش بازده، نصب سیستم را نیز مشکل‌ساز می‌کند. بنابراین حذف ترانسفورماتور می‌تواند گزینه مناسبی برای سیستم‌های فتوولتائیک باشد.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/522

@insf_pr
#فراخوان
🔰 فراخوان نرم افزار ارسال تصحیحات موقعیت‌یابی دقیق ماهواره‌ای شبکه‌ای

🔻بنیاد ملی علم ایران در راستای مأموریت‌گرا‌شدن پژوهش‌ها و حمایت از طرح‌های پژوهشی که به فناوری روز دنیا می‌پردازد و می‌تواند باری از دوش صنعتگران کشور بردارد، فراخوان‌هایی را با عنوان برنامه حمایت از پژوهش عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان منتشر می‌کند.«نرم افزار ارسال تصحیحات موقعیت‌یابی دقیق ماهواره‌ای شبکه‌ای» به عنوان یکی دیگر از فراخوان‌های این برنامه، منتشر می‌شود و متقاضیان تا ۲۵ بهمن برای ثبت نام مهلت دارند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/608

@insf_pr
#کافه_علم_و_فناوری

💠 *ایده های بزرگ ۲۰۲۳*

🖋️ مؤسسه ARK متخصص سرمایه‌گذاری در حوزه نوآوری مخرب است. این شرکت، بیش از ۴۰ سال تجربه در سرمایه‌گذاری در فناوری‌هایی که هدف آن افزایش رشد با تغییر صنایع است، دارد گزارش تحقیقاتی سالانه این مؤسسه به معرفی و برجسته کردن پیشرفت‌های فناورانه‌ای می‌پردازد که امروز در حال تحول هستند و پتانسیل رشد فوق‌العاده نمایی را در آینده دارند.👇

📎 ادامه مطلب

@insf_pr
🔰 توسعه همکاری بنیاد ملی علم ایران با پژوهشکده قلب و عروق

🔻به گزارش روابط‌عمومی بنیاد ملی علم ایران (INSF)، روز سه‌شنبه ۲۶ دی‌ماه، مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری بنیاد ملی علم ایران با پژوهشکده بیماری‌های قلب و عروق برگزار شد.

🔸در این مراسم، تفاهم‌نامه همکاری بین علی‌محمد سلطانی رئیس بنیاد ملی علم ایران و فرزاد مسعود کبیر، رئیس پژوهشکده بیماری‌های قلب و عروق به امضا رسید و بر اساس این تفاهم‌نامه، بنا شد بنیاد ملی علم ایران از پژوهش‌های پژوهشگران معرفی شده از سوی پژوهشکده قلب و عروق، در قالب‌های مختلف پژوهشی نظیر طرح پژوهشی، رساله دکتری، پسادکتری و…حمایت ویژه داشته باشد.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/610

@insf_pr
🔰 استفاده از پیل سوختی برای تأمین برق منازل مسکونی

🔻«افزایش فاکتور ظرفیت نیروگاه بادی با تولید هم‌زمان هیدروژن از انرژی بادی و بهره‌گیری آن در سیکل ترکیبی بادی-پیل سوختی» عنوان طرح علیرضا زاهدی، عضو هیئت‌علمی دانشگاه علم و صنعت ایران است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام داده است.

🔸همان‌طور که می‌دانید کاهش منابع فسیلی و اثرات زیست‌محیطی آن از جمله دلایل اصلی توجه به استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر به حساب می‌آیند اما به دلیل‌عدم تولید مداوم برق در نیروگاه‌های تجدیدپذیر و وابستگی شدید آن‌ها به ساعات مختلف شبانه‌روز و فصول گوناگون سال، استفاده از سامانه‌های هیبریدی تعاملی اهمیت زیادی دارد. از منابعی که به شرایط جغرافیایی وابستگی ندارند و در هر زمان امکان تولید برق دارند، می‌توان به راکتورهای هسته‌ای، سامانه‌های احتراقی شامل سوخت‌های فسیلی و زیستی و همچنین پیل سوختی اشاره کرد که در این تحقیق از پیل سوختی استفاده شده است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/524

@insf_pr
🔰 گردهمایی یک روزه فعالان مردمی آبادانی و پیشرفت فناورانه

🔻 به همراه اختتامیه جایزه ملی آبادیران
⬅️ با حضور چهره‌های عرصه فناوری، نوآوری، آبادانی و پیشرفت

زمان: ۹ بهمن ماه ۱۴۰۲ _ ساعت ۸:۳۰ الی ۱۶
مکان: سالن خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

🔗لینک ثبت نام: B2n.ir/f52833

حضور برای عموم آزاد است

دبیرخانه برنامه ملی آبادیران

☎️ ۰۲۱۸۳۵۳۲۴۴۳
📌 @abaadiran_ir
🌐 https://Abaadiran.ir

@insf_pr
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥#پوشش_زنده|رئیس بنیاد علم ایران: بنیاد ملی علم ایران از طرح ها از 180 میلیون تا 4.5 میلیارد تومان حمایت می کند

علی محمد سلطانی در پنجاه و نهمین اجلاس معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها:

🔸20 درصد حمایت های بنیاد ملی علم ایران مستمرا و به شکل افقی و 80 درصد عمودی خواهد بود.

🔸تلاش می کنیم حمایت های ما از طرح های بزرگ و درشت باشد.

🆔 @snntv
🔰 سلول‌های خورشیدی نسل سوم در کشور جایگاه خود را پیدا می‌کنند؟

🔻«ساخت بومی اولین پنل ۱ کیلووات‌ساعت سلول‌های خورشیدی نسل سوم در کشور به عنوان منبع انرژی پاک و تجدیدپذیر» عنوان طرح محمود صمدپور عضو هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی است که بنیاد ملی علم ایران هم از این طرح حمایت کرده است.

🔸برای کم کردن اتکاء جهانی به منابع طبیعی پایان‌پذیر و سوخت‌های مخرب محیط زیست، تلاش‌های علمی فراوانی شده است. در عین حال ما منابعی داریم که هم تجدیدپذیر هستند و هم ضرری برای محیط زیست ندارند که از جمله این منابع می‌توان به انرژی خورشیدی، آب، باد، زمین‌گرمایی، حرارتی و جزر و مد اقیانوس‌ها اشاره کرد.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/525

@insf_pr
#فراخوان
🔰 ۱۰ فراخوان حمایت از پژوهش عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان تمدید شد

🔻با توجه به استقبال گسترده پژوهشگران و اعضای هیئت‌علمی از فراخوان‌های منتشرشده در چهارچوب برنامه حمایت از پژوهش عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان و درخواست ایشان، مهلت ارسال پروپوزال برای ۱۰ فراخوان اخیر بنیاد علم تا ۱۵ بهمن‌ماه تمدید شد.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/618

@insf_pr
2024/09/27 11:25:17
Back to Top
HTML Embed Code: