Telegram Web Link
🔰 #فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو در حوزه «برداشت انرژی (Energy Harvesting)» و «آزمون‌های تشخیص بر بالین (Point Of Care Test)»

🔻«ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو» و «بنیاد ملی علم ایران (INSF)» در جهت شتاب‌دهی به رشد و توسعه در ابعاد مختلف طی فراخوانی از فعالیت‌های علمی، پژوهشی و توسعه‌ای حمایت می‌کنند.

🔸در این فراخوان از طرح‌های پژوهشی مصوب تا سقف ۲,۵۰۰ میلیون ریال و از رساله‌های دکترا تا ۱,۱۰۰ میلیون ریال حمایت خواهد شد. رقم حمایتی شامل خرید تجهیزات نخواهد بود.

🔹طرح‌های پژوهشی دارای پشتیبان صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان از اولویت برخوردار خواهند بود. (در صورت داشتن چنین مستنداتی در هنگام ارسال پیشنهادیه به پیوست ارسال شود) • طرح‌های مصوب مستلزم ارائه گزارش‌های پیشرفت بر اساس زمان‌بندی در طول اجرای طرح و تأیید توسط ناظر می‌باشند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/454

@insf_pr
🔰 تلاش برای حل مشکلات صنعت حمل و نقل دریایی با « جادوی قرن ۲۱»

🔻نانو، از جمله علومی است که ردپای آن را می‌توان در سایر علوم نیز دید. این علم به پیشرفت صنعت نیز کمک کرده است. از همین رو، بنیاد ملی علم ایران هم از طرح‌های محققان در حوزه این علم حمایت می‌کند.

🔸«سنتز زیستی نانوکامپوزیت گرافن اکساید احیا شده با ترکیبات طبیعی دریایی و بررسی اثرات آنتی فولینگ» عنوان طرحی است که سولماز سلیمانی با راهنمایی مرتضی یوسف‌زادی و با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

🔹در این مطالعه برای اولین بار نانوکامپوزیت گرافن‌اکساید احیا شده با ترکیبات طبیعی دریایی که دارای خواص آنتی‌فولینگی است سنتز شده که نه‌تنها به محیط زیست آسیبی وارد نمی‌کند بلکه ارزان‌تر از رنگ‌ها و ترکیبات آنتی‌فولینگ موجود در بازار است و حتی باعث از بین رفتن موجودات مزاحم شده و هزینه‌های مربوط به حذف این موجودات از بدنه کشتی را نیز کاهش می‌دهد.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/445

@insf_pr
🔰 زخم‌پوش گیاهی نانویی، کم‌هزینه و کم‌خطر برای بیماران

🔻زخم‌ها انواع مختلفی دارند که سطح آن‌ها و روند بهبودی‌شان، ارتباط مستقیمی با شدت زخم و بیماری‌های زمینه‌ای دارد که افراد به آن دچار هستند. به همین دلیل تولید زخم‌پوش‌ها در سال‌های اخیر موردتوجه محققان قرار گرفته است و بنیاد ملی علم ایران هم از طرح‌های تحقیقاتی در این زمینه حمایت می‌کند.

🔸«تهیه فیلم‌های پوشش زخم هیدروژل نانوکامپوزیتی حاوی دارو بر پایه پلیمرهای طبیعی و چارچوب‌های آلی فلزی» عنوان رساله دکتری سپیده هزاری است که با راهنمایی علی اولاد قره گوز و حمایت بنیاد ملی علم ایران، آن را به پایان رسانده است.

🔹افراد در طول عمر خود با زخم سروکار داشته و کم‌وبیش درگیر آن می‌شوند. تولید زخم‌پوش‌ها با ترکیبات گیاهی و خاصیت آنتی‌باکتریال هدف از انجام این طرح بود. گرچه زخم‌ها انواع گسترده‌ای دارند؛ اما زخم‌پوش تولید شده در این تحقیق، قابلیت استفاده عمومی برای انواع مختلف زخم را دارد.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/447

@insf_pr
🔰 چاره‌جویی مخابرات مولکولی برای حل مشکلات صنعت و علم پزشکی

🔻محققان در حوزه‌های مختلف، تلاش می‌کنند تا با تحقیقات گسترده، مشکلات و چالش‌های پیش روی صنعت را از بین برده و با کمک به علومی نظیر پزشکی، زندگی انسان‌ها را تسهیل‌ و راه نجات بشر را هموارتر کنند. بنیاد ملی علم ایران هم به سهم خود، در این راه از طرح‌های محققان حمایت می‌کند.

🔸«راهبردهای ارسال و آشکارسازی مشارکتی در مخابرات مولکولی» عنوان طرحی است که لادن خالوپور در قالب رساله دکتری با راهنمایی مهتاب میرمحسنی به پایان رسانده و در این راه از حمایت بنیاد ملی علم ایران بهره برده است.

🔹مخابرات مولکولی یکی از روش‌های ارسال، انتقال و دریافت اطلاعات با استفاده از مولکول‌ها است و معمولاً در مواردی کاربرد دارد که شرایط انتقال پیام از قبیل ابعاد، ماهیت محیط انتقال، ماهیت یا نوع سیگنال اولیه ارسالی و دریافتی با ویژگی‌های مولکولی سازگار باشد. از این موارد می‌توان به کاربرد در پزشکی، بهداشت و درمان، کاربردهای صنعتی و زیست‌محیطی اشاره کرد.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/448

@insf_pr
🔰 کاهش عوارض بیماری روماتیسم با نانو داروها

🔻کمک نانوفناوری به پیشرفت و توسعه سایر علوم، به ویژه در پزشکی و داروسازی آشکار است. محققان تلاش می‌کنند تا عوارض ناشی از بیماری‌های مختلف را به حداقل برسانند و بنیاد ملی علم ایران هم در راه پیشرفت علوم، محققان را تنها نمی‌گذارد و از طرح‌های تحقیقاتی حمایت می‌کند.

🔸«سنتز و شناسایی نانوسامانه هسته- پوسته بر پایه صمغ‌های طبیعی و شبکه پلی فنول (تانیک اسید) -طلا و ارزیابی کارایی آن بر سلول‌های مدل آرتریت روماتوئید» عنوان طرحی است که پرستو کشتی آرا در قالب رساله دکتری با راهنمایی حسن حدادزاده به پایان رسانده و بنیاد ملی علم ایران هم از این طرح حمایت کرده است.

🔹 نانوحامل‌ها با تغییر ویژگی‌های فارماکوکینتیک دارو، باعث بهبود عملکرد دارو و کاهش عوارض جانبی آن می‌شوند. در ساخت نانوذرات به منظور انتقال دارو‌ها، از مواد مختلفی مانند پلیمر‌ها، ذرات فلزی، لیپید‌ها استفاده می‌شود که بسته به روش تولید آن‌ها می‌توان شکل و اندازه متفاوتی از ذرات را تولید کرد...

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/455

@insf_pr
🔰 تصفیه خاک با روش گیاه‌پالایی یکی از روشهای ارزان برای حذف فلزات سنگین در خاک است اما اینکه چه گیاهی برای حذف چه فلزی موثر است سوال مهمی‌ست که برای پاسخ به آن پژوهش‌های متعددی انجام شده. در این پست نتایج پژوهش آقای عبدل‌زاده بصورت مختصر بیان شده...


@insf_pr
🔰 استفاده از داده‌های ماهواره‌ای برای به‌کارگیری در طرح ملی آمایش سرزمینی

🔻تحلیل داده‌های جغرافیایی و محیط زیستی می‌تواند به اتخاذ تصمیم‌های درستی در مدیریت منابع کمک کند. محققان در پی تحقق این موضوع، طرح‌های مختلفی را ارائه کردند و بنیاد ملی علم ایران نیز از این طرح‌ها حمایت می‌کند.

🔸«تحلیل توزیع مکانی - زمانی انتشار گاز دی‌اکسیدکربن با استفاده از داده‌های ماهواره‌ای و به‌کارگیری آن در طرح ملی آمایش سرزمین در ایران» عنوان طرحی است که سید محسن موسوی در قالب رساله دکتری با راهنمایی نغمه مبرقعی دینان به انجام رسانده و بنیاد ملی علم ایران نیز از آن حمایت کرده است.

🔹 شناخت توان و تناسب سرزمین کاربری‌های مختلف از یک سو و به‌کارگیری منابع موجود در محدوده‌های مشخصی از سرزمین در واحدهای زمانی مختلف از سوی دیگر نقش اساسی در فرایند مدیریت و برنامه‌ریزی سرزمین ایفا می‌کنند. بی‌توجهی به ایجاد تعادل‌های منطقه‌ای در قالب برنامه آمایشی و بی‌توجهی به توان اکولوژیک سرزمین از سوی دیگر پیامدهای محیط زیستی متعددی را در کشور به همراه داشته است...

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/428

@insf_pr
🔰 تلاش محققان برای تولید دانش فنی تصفیه آب و تولید سبز محصولات شیمیایی

🔻کمبود آب، یکی از بزرگترین مشکلاتی است که نه تنها کشور ما بلکه سایر کشور‌ها نیز با آن مواجه هستند و محققان درصدد پیداکردن راهی برای جبران این کمبود هستند. بنیاد ملی علم ایران نیز به نوبه خود از طرح‌های مرتبط با محیط زیست، آب و منابع طبیعی حمایت می‌کند.

🔸«اصلاح پساسنتزی چارچوب‌های فلز-آلی پایدار MIL و UiO و کاربرد فوتوکاتالیزی آن‌ها تحت نور مرئی» عنوان طرحی است که مهدیه سادات حسینی در قالب رساله دکتری و با راهنمایی علیرضا عباسی انجام داده و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور نیز از این طرح حمایت کرده است.

🔹 فوتوکاتالیزی یک فرآیند مؤثر و سبز است که طی آن بسیاری از واکنش‌های شیمیایی تحت نور خورشید که یک منبع تجدیدپذیر و پاک است، رخ می‌دهند. این فرآیند به دلیل مزایایی همچون مقرون‌به‌صرفه‌بودن، داشتن حداقل عوارض جانبی و دوستی با محیط زیست، از اهمیت فراوانی برخوردار است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/461

@insf_pr
#فراخوان

🔰 پژوهشگران حوزه ایمونوتراپی هرچه سریع‌تر نسبت به ارسال طرح‌های خود اقدام نمایند


🔻فراخوان اول برنامه‌ شتاب‌دهی به پژوهش‌های حوزه انقلاب زیستی (۱)- ایمونوتراپی با همکاری بنیاد ملی علم ایران، ستاد توسعه زیست فناوری و ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی از ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ به‌منظور شرکت متقاضیان و علاقه‌مندان برگزار شده است.

🔸عناوین طرح‌های پژوهشی- توسعه‌ای و لیست موضوعات طرح‌های پسادکتری و رساله‌های دکتری مورد حمایت در صفحه فراخوان اول برنامه شتاب‌دهی به پژوهش‌های حوزه انقلاب زیستی (۱)- ایمونوتراپی در وب‌سایت بنیاد ملی علم ایران قابل مشاهده است. جهت اطلاع از آخرین اخبار فراخوان لطفاً در گروه‌های ایجاد شده در فضای مجازی عضو شوید. همکاران ما آماده پاسخگویی به سوالات و ابهامات شما در این حوزه هستند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/460

@insf_pr
🔰 مهندسی معکوس راهکار پیشرفت ایمونوتراپی در ایران/ حمایت از بخش خصوصی باید در دستورکار قرار بگیرد

🔸 ایمونوتراپی و ژن‌درمانی به عنوان روش‌های درمان بیماری‌ها از جمله سرطان است که بر سیستم ایمنی بیمار اثر می‌گذارد و آن را به‌منظور مبارزه راحت‌تر با بیماری تقویت می‌کند. این روش نوعی درمان بیولوژیک است؛ یعنی برای کمک به سیستم ایمنی از آن دسته مواد و دارو‌های زیستی استفاده می‌کند که توسط سامانه‌های زنده ساخته شده‌اند.

🔹یکی از محققان برجسته در زمینه بیوتکنولوژی در ایران سیروس زینلی است که مدرک کارشناسی خود را در رشته زیست‌شناسی از دانشگاه ارگان Oregon university از آمریکا در سال ۱۳۶۰ دریافت کرد و در سال ۶۰ به کشور بازگشت. وی در سال ۱۳۶۴ برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت و کارشناسی ارشد خود را در رشته ژنتیک پزشکی و سپس دکترای تخصصی خود را در رشته ژنتیک انسانی از دانشگاه گلاسگو دریافت کرد و درسال ۱۳۶۸ به کشور بازگشت و در انستیتو پاستور ایران مشغول به کار شد و در سال ۱۳۷۲ رئیس بخش تازه تأسیس بیوتکنولوژی انستیتو پاستور ایران شد.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/459

@insf_pr
🔰 اصلاح دستورالعمل حمایت از پژوهشگران پسادکتری

🔻با عنایت به رسالت بنیاد ملی علم ایران مبنی بر حمایت موثر از پژوهشگران جامعه، بند ۱ ماده ۵ دستورالعمل حمایت از پژوهشگران دوره پسادکتری در جلسه ۲۱۳ کمیته تخصصی به شرح زیر اصلاح گردید.

🔸در مورد دستورالعمل حمایت از طرح‌های پسادکتری بنیاد ملی علم ایران در مورد شرایط پژوهشگر که فاصله مجاز بین فارغ‌التحصیلی تا ارسال پسا دکتری در صندوق ۳ سال ذکر شده است مقرر شد این فاصله تا ۵ سال افزایش یابد. مشروط بر اینکه در این سال‌ها پژوهشگر متقاضی، فعالیت‌های پژوهشی داشته باشد.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/463

@insf_pr
🔰 حمایت از ۲۰ طرح پژوهشی عمیق در بنیاد ملی علم ایران/ فراخوان جدید آبان ماه اعلام می‌شود

🔻مصطفی امینی مسئول تدوین و اجرای برنامه حمایت از پژوهش عمیق شرکت‌های دانش بنیان : محصولاتی که در بازار وجود دارند، از برند‌های خارجی هستند و می‌توان گفت که یک محصول فناورانه از برند سایر کشورهاست. در اینجا این سوال مطرح می‌شود که چرا برندهای داخلی در میان این محصولات فناورانه جایی ندارد؟

🔸امسال به صورت آزمایشی و برای اولین بار در تاریخ کشور طرح حمایت از پژوهش‌های عمیق شرکت‌های دانش بنیان راه‌اندازی می‌شود و ما به صورت رقابتی از ۲۰ طرح حمایت خواهیم کرد.

🔹زمانی که کشورهای صاحب فناوری نظیر چین، ژاپن و آمریکا به تسخیر بازارهای جهانی فکر می‌کردند، این سوال برای‌شان مطرح بود که فرایند پژوهشی از کجا باید شروع شود. لذا موضوع پژوهش و دانش فنی از همین نقطه اهمیت پیدا کرد که محصول فناورانه را با چه ویژگی و مشخصاتی باید تولید کرد، از همین رو به سراغ نخبگان خود و شرکت‌های نوآور رفتندکه نتیجه آن، محصولی است که در حال حاضر در کشور‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد...

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/464

@insf_pr
#فراخوان

🔰 فراخوان همکاری برای «طراحی و توسعه برد بیوالکتریک دستگاه ارزیابی ترکیب بدنی» تا ۱۵ مهرماه تمدید شد

🔻‌‌‌‌‌‌‌براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، بنیاد ملی علم ایران در راستای مأموریت‌گرا‌شدن پژوهش‌ها و حمایت از طرح‌های پژوهشی که به فناوری روز دنیا می‌پردازد و می‌تواند باری از دوش صنعتگران کشور بردارد، فراخوان‌هایی را با عنوان برنامه حمایت از پژوهش عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان منتشر می‌کند. در این برنامه، نیاز‌های پژوهشی پرریسک شرکت‌های دانش‌بنیان، از طریق سامانه کایپر بنیاد ملی علم ایران به این نهاد اعلام می‌شود و پس از بررسی و داوری‌های لازم، فراخوان پژوهش‌های عمیق و پرریسک شرکت‌های دانش‌بنیان به پژوهشگران و محققان اعلام می‌شود.

🔸«طراحی و توسعه برد بیوالکتریک دستگاه ارزیابی ترکیب بدنی» به عنوان اولین فراخوان در این برنامه، عنوان فراخوانی است که برای شرکت دانش‌بنیان متقاضی برد بیوالکتریک، منتشر می‌شود.


📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/470

@insf_pr
🔰 سومین گفتگوی سیاستی: بنیاد ملی علم ایران؛ مسیر پیموده‌شده و افق‌های پیش رو

🔻بنیاد ملی علم ایران از کلیه علاقمندان دعوت می‌کند که در سومین گفتگوی سیاستی که با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران، بنیاد ملی علم ایران و اندیشکده سیاست پژوهان علم، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود؛ شرکت نمایند.

🔸این نشست با موضوع «بنیاد ملی علم ایران؛ مسیر پیموده‌شده و افق‌های پیش رو» و با حضور دکتر علی‌محمد سلطانی (عضو هیئت‌علمی پژوهشکده مطالعات فناوری و رئیس بنیاد ملی علم ایران) و دکتر مصطفی صفدری رنجبر (عضو هیئت‌علمی دانشگاه تهران و مدیر اندیشکده سیاست‌پژوهان علم، فناوری و نوآوری) روز دوشنبه ۳ مهر ساعت ۱۶ الی ۱۸ در ساختمان بنیاد ملی علم ایران به صورت حضوری و در لینک زیر به صورت مجازی برگزار می‌شود.

🔹لینک ورود به نشست: https://www.skyroom.online/ch/insf/pr

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/468

@insf_pr
2024/09/27 21:26:56
Back to Top
HTML Embed Code: