Telegram Web Link
🔰 رونق گردشگری با غذاهای محلی و سنتی ایرانی

🔻«تدوین الگوی توسعه گردشگری مبتنی بر ارزش مصرف غذای محلی با رویکرد پایدارسازی جوامع محلی (مورد مطالعه: استان گیلان)» عنوان طرح پسادکتری فرهاد جوان است که با راهنمایی محمود جمعه‌پور درحال انجام است و بنیاد ملی علم ایران هم از این طرح حمایت می‌کند.

🔸گردشگری یکی از بزرگترین صنایع در جهان به‌شمار می‌آید و در دهه‌های اخیر به دلیل افزایش شدید انواع روش‌های گذران اوقات فراغت و افزایش سهولت سفر برای بسیاری از افراد، رونق گرفته است.

🔹گردشگری غذا به عنوان یک جاذبه مهم گردشگری می‌تواند تأثیر اقتصادی چشمگیری بر جامعه میزبان داشته باشد؛ چرا که مصرف غذا یک‌سوم یا حتی کسر بیشتری از کل هزینه‌های گردشگر را به خود اختصاص می‌دهد. ازاین‌رو، می‌توان به این مسئله به‌عنوان بخش درآمدزای گردشگری، توجه ویژه داشت.

📎 جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/638

@insf_pr
🎤 سلام و عرض احترام خدمت فرهیختگان گرامی، زیرساخت بنیاد ملی علم ایران در آینه رسانه ذیل کافه علم و فناوری در سایت آماده شد.
از این پس پادکست و کلیپ پژوهشگرانی که در بنیاد ملی علم طرح داشته اند در این صفحه قرار می گیرند تا هم خلاصه ای از پژوهش از زبان پژوهشگر را به مخاطبان ارایه دهیم و هم ثمره زحمات پژوهشگران در خاطره بنیاد علم باقی بماند.

☕️ به کافه سر بزنید
🌐 https://insf.org/fa/content/12/کافه-علم-و-فناوری

@insf_pr
🔰 اعلام فراخوان «شتاب‌دهی به پژوهش‌های انقلاب زیستی در حوزه ژن‌درمانی»

🔻بنیاد ملی علم ایران با همکاری «ستاد توسعه زیست‌فناوری» و «ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی» به منظور شتاب‌دهی به پژوهش‌های حوزه ژن‌درمانی از پژوهشگران این حوزه در قالب فراخوان‌های انقلاب زیستی حمایت می‌نماید.

🔸در این فراخوان از پژوهشگران فعال در حوزه ژن‌درمانی در سه سطح پژوهش‌های توسعه‌ای، طرح‌های پسادکتری و رساله‌های دکتری حمایت خواهد شد. هر عضو هیئت علمی با رعایت ضوابط حمایتی بنیاد ملی علم می‌تواند یک طرح در هر کدام از سطوح ارسال نماید.

🔹در مورد پژوهش‌های توسعه‌ای و طرح‌های پسادکتری محققان می‌توانند پیشنهاده‌های خود را در بازه زمانی 9 خرداد تا 24 تیر در سامانه کایپر بارگذاری نمایند.دانشجویان دکتری می‌توانند پیشنهاده‌های رساله دکتری مصوب خود را از تاریخ 9 خرداد تا 9 آبان در سامانه کایپر بارگذاری کنند.

📎 جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/739

@insf_pr
🔰 نقش‌آفرینان برجسته پژوهش کشور و سرآمدان علمی نامزد دریافت جایزه امام رضا (ع)

🔻با هدف شناسایی، الگوسازی و تقدیر از نقش‌آفرینان برجسته در علم و پژوهش و ارتقای ظرفیت زیست‌بوم علمی کشور در راستای تحقق مرجعیت علمی جمهوری اسلامی ایران در جهان، جایزه امام رضا (ع) برگزار می‌شود.

🔸تمامی آثار راه یافته به این جایزه توسط دانشمندان برجسته و نهادهای علمی از قبیل دانشگاه‌ها بنیادها، مراکز تحقیقاتی انجمن ها، قطب‌های علمی و فناوری فرهنگستان‌های علوم پارک‌های علم و فناوری و نهادهای مشابه معرفی می‌شوند.

🔹برگزیدگان این جایزه در دو بخش معرفی می‌شوند. بخش اول، مربوط به سرآمدان علمی است و به ۵۰ نفر از افرادی که آثار آن‌ها در حوزه‌های موضوعی بیشترین تأثیر را در مرجعیت علمی کشور داشته است، تعلق می‌گیرد. در بخش دوم به ۳ نفر از مؤثرترین افراد در هر یک از حوزه‌های موضوعی نشان جایزه امام رضا (ع) اهدا می‌شود.

📎 جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/730

@insf_pr
🔰فراخوان «حمایت ویژه بنیاد ملی علم ایران از مطالعات مرتبط با محرومیت‌زدایی در برنامه ملی آبادیران»

🔻بنیاد ملی علم ایران با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، تحت برنامه ملی «آبادیران» از طرح‌های مرتبط با محرومیت‌زدایی، حمایت نماید.

🔸این فراخوان از طرح‌های پژوهشی، طرح‌های پسادکتری و رساله‌های دکتری حمایت می‌کند و از تاریخ ۱۶ خرداد تا پایان سال ۱۴۰۳ باز می‌باشد.

🔹 سقف حمایت‌ها در این فراخوان ۱/۵ برابر طرح‌های عادی بنیاد ملی علم ایران است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/743

@insf_pr
امام جواد (ع):بدان كه تو از چشم خدا پنهان نیستى. پس، بنگر كه چگونه‌اى.

تحف العقول: ۴۵۵
🔰 سرطان ریه زیر ذره‌بین محققان

🔻«بررسی اثر ناک‌دان RNA غیرکدکننده SOX۲OT با استفاده از siRNA بر روی رشد سلولی، مهاجرت و آپوپتوز در سرطان ریه از منظر تغییر در بیان miRNA‌های اسپونج شونده به آن» عنوان طرح پژوهشی جمشید راهب عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه مهندسی ژنتیک و زیست فناوری است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

🔸 این تحقیق، علاوه بر اینکه در اصل یک مطالعه بنیادی است اما نتایج آن می‌تواند در صورت تأیید مکانیسم در سرطان ریه با انجام مطالعه‌های تکمیلی در جهت تشخیص یا درمان این بیماری مورد استفاده قرار بگیرد. هدف اصلی این پژوهش شناسایی دقیق‌تر مکانیسم مولکولی در سرطان ریه است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/661

@insf_pr
🔰 آوازهای بازار گیلان چه پیامی دارند؟

🔻«مطالعه موسیقایی و مردم‌شناختی آوازهای بازار در استان گیلان» عنوان طرح پژوهشی نرگس ذاکر جعفری عضو هیئت‌علمی دانشگاه گیلان است که بنیاد ملی علم ایران هم از این طرح حمایت کرده است.

🔸بازار بزرگ شهر رشت با وجود مشاغل زیاد، یکی از زمینه‌هایی است که زبان مخصوص خود را در سطح کاربردی دارد. در بازارهایی با این ویژگی‌ها، ایجاز در گفتار، بلاغت‌های زبانی، موسیقایی‌بودن فراخوان‌های فروشندگان به یک سنت فرهنگی خاص تبدیل شده است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/637

@insf_pr
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰 توانمندی نخبگان در خدمت آبادانی ایران/ «آبادیران» روایت می‌کند

🔻رویداد ملی «آبادیران» در ایستگاه دوم در کنار شرکت‌های دانش‌بنیان که به عرضه‌ محصولات خود می‌پردازند، رویکرد تقاضا‌محوری را نیز در دستور کار خود دارد؛ از این‌رو، نمایشگاه برنامه ملی آبادیران در دوره دوم ناظر به رفع نیازهای فناورانه کشور و مسئله‌محوری است.

🔸وعده دیدار ما با شما مصلای امام خمینی، ۲۲ تا ۲۵ خرداد


@insf_pr
🔰 اعلام «فراخوان انجام مطالعه با رویکرد آینده‌پژوهی و آینده‌نگاری در دو حوزه هوش مصنوعی و کوانتوم»

🔻یکی از اهداف بنیاد ملی علم ایران، ظرفیت‌سازی برای پیشبرد مرزهای دانش در بالاترین سطح جهانی برای دستیابی به مرجعیت علمی است. از آنجا کهش آگاهی از روندهای آینده علم و فناوری، از الزامات حرکت در مرزهای دانش است، بنیاد ملی علم ایران در نظر دارد با هدف جهت‌دهی به پژوهش‌های آینده، طرح‌های تحقیقاتی متمرکز بر بررسی روندهای آینده علم و فناوری در جهان و ایران را در قالب فراخوان، مورد حمایت قرار ‌دهد.

🔸قالب حمایتی این فراخوان، طرح پژوهشی خواهد بود و اعضای هیئت‌علمی رشته‌های آینده‌پژوهی، سیاستگذاری علم و فناوری، مدیریت فناوری، علم اطلاعات و دانش‌شناسی، علم‌سنجی، فناوری اطلاعات (داده‌کاوی) و رشته‌های مرتبط، در اولویت می‌باشند.

🔹 مهلت ارسال پیشنهاده پژوهشی برای فراخوان انجام مطالعه با رویکرد آینده‌پژوهی و آینده‌نگاری در دو حوزه هوش مصنوعی و کوانتوم از ۲۱ خرداد الی ۲۱ تیر ۱۴۰۳ خواهد بود.

📎 جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/744

@insf_pr
اندیشمندان گرامی سلام⚘️

برای دیدن فراخوان‌های باز بنیاد ملی علم ایران می‌توانید به نشانی https://insf.org/fa/news/category/21/فراخوان مراجعه نمایید.

لازم به ذکر است است که بنیاد ملی علم علاوه بر فراخوان‌ها، به صورت دائمی از پژوهش‌ها (موضوع انتخاب شده توسط پژوهشگر) نیز حمایت می‌کند. قالب‌های این حمایت‌ها در نشانی https://insf.org/fa/page/114/حمایت-ها موجود است.
🔰 تلاش محققان شیمی برای دستیابی به روش کارآمدتر در ذخیره انرژی

🔻«بخش اول: جستجوی کاتالیزور دومنظوره‏ کارآمد برای شکافتگی آب و بخش دوم: طراحی محاسباتی حلال اتکتیک عمیق برای کاربرد‌های جداسازی» عنوان طرحی است که نسیمه لاری دشتی در قالب رساله‏ دکتری با راهنمایی دکتر افشان مهاجری و حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

🔸یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات درسال‌‏‌های اخیر، ایجاد و ذخیره‏‌سازی انرژی پاک و پایدار و همچنین دستیابی به پیشرفت‏‌ها و فناوری‏‌هایی برای بهره‌برداری از این منابع است. می‌‏‌توان گفت ایجاد انرژی فراوان، عامل اصلی و کلیدی برای تحولات در دنیای مدرن است.

🔹 تولید انرژی از احتراق سوخت‏‌های فسیلی علاوه برکاهش منابع، منجر به آلودگی محیط زیست و عامل فشار‌های بیشتر بر تغییرات آب‌وهوا، به‌ویژه با افزایش جمعیت جهانی خواهد بود.

📎 جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/726

@insf_pr
🔰 حضور بنیاد ملی علم ایران در نمایشگاه آبادیران؛ دومین نمایشگاه ملی «آبادیران» آغاز به کار کرد

🔻رویداد ملی آبادیران، گامی برای هم‌سوسازی و هم‌افزایی ظرفیت‌ها و توانمندی تمامی دستگاه‌های کشور برای محرومیت‌زدایی به کمک فناوری و نوآوری است.

🔸بنیاد ملی علم ایران با هدف معرفی فراخوان «حمایت ویژه بنیاد ملی علم ایران از مطالعات مرتبط با محرومیت‌زدایی در برنامه ملی آبادیران» در این نمایشگاه حاضر شده است تا خبر حمایت ویژه از طرح‌های مرتبط با محرومیت‌زدایی را به مخاطبانش اعلام نماید.

🔹 این نمایشگاه با هدف رفع چالش‌های مناطق محروم و روستایی، ایجاد اشتغال پایدار و توسعه زنجیره ارزش ظرفیت‌های بومی مناطق کمتر برخوردار، از ۲۲ تا ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی (ره) تهران در حال برگزاری است.

📎 جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/746

@insf_pr
🔰 اعلام دومین فراخوان برنامه حمایت از پژوهش عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان

🔻در زیست‌بوم علم و فناوری کشور، معمولاً ازآن دسته ازمحصولات شرکت‌ها حمایت می‌شود که مراحل اولیه بلوغ را طی کرده و در حال ورود به بازار هستند؛ درصورتی‌که شناخت آینده بازار و پژوهش در مورد محصولات متفاوت با امروز، کاری مهم و پرریسک در زنجیره است.

🔸بنیاد ملی علم ایران در نظر دارد برای ورود به عرصه پژوهش‌های عمیق از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت ‌کند. پژوهش عمیق، پژوهشی است که سعی دارد با رصد تحولات مربوط به فناوری‌های دنیا و نیازهای داخل، زمینه را برای خلق محصولات نسل جدید و بعدی فراهم نموده و رقابت‌پذیری شرکت‌های داخلی را در برابر رقبای بین‌المللی افزایش دهد.

🔹 مخاطب این برنامه جهت ثبت تقاضاهای پژوهشی، صرفا شرکت‌های دانش‌بنیان (همه انواع آن) هستند. تاریخ شروع فراخوان ۲۳ خرداد و پایان آن ۲۳ تیر ۱۴۰۳ می‌باشد و تمدید نخواهد شد.

📎 جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/747

@insf_pr
می‌گردد آسمان، به طوافی همیشگی
بر این مدار غربت و بر این مکان، غریب

شهادت امام محمد باقر (ع)، باقرالعلوم (شکافنده دانش‌ها) تسلیت باد.
🔰 کمک علم به صنعت برای افزایش کارایی سیستم‌های صنعتی

🔻«استراتژی‌های نگهداری بهینه برای سیستم‌های منسجم تحت ضمانت» عنوان طرح پژوهشی مهدی توانگر دانشیار دانشگاه اصفهان است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به انجام رسانده است.

🔸امروزه پیشرفت فناوری و استفاده از دستاورد‌های صنعتی‏، رقابت شدیدی بین تولیدکنندگان برای ارائه محصولات و خدمات با کیفیت بالا ایجاد کرده است. با توجه به این موضوع‏، تولیدکنندگان برای کسب موفقیت در این رقابت نیاز به ارتقاء عملکرد و افزودن بر میزان اعتماد در رابطه با محصولات خود دارند‏، به گونه‌ای که آن محصول در طول زمان کارکرد‏، وظیفه خود را به نحو مطلوب انجام دهد.

🔹 یکی از اهداف این پژوهش ارائه استراتژی‌های جدید تعمیر و نگهداری برای سیستم‌های چندمؤلفه‌ای دارای ضمانت با تأکید بر اجرای راهکار نگهداری بر روی مؤلفه‌هاست که در این استراتژی‌ها، زمان بهینه انجام تعمیر پیش‌گیرانه تعیین می‌شود.

📎 جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/704

@insf_pr
🔰 بررسی آثار مهاجرت بر استان یزد/ تمایل زیاد مهاجران به اقامت در شهربادگیر‌ها

🔻«بررسی اثرات مهاجرت بر توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان یزد» عنوان طرح پژوهشی سیدعلیرضا افشانی عضو هیئت‌علمی دانشگاه یزد است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسیده است.

🔸مهاجرت عامل تغییرات مهمی در جمعیت مناطق داخلی کشور شده است که علاوه بر تغییرات جمعیتی منشأ تغییرات دیگری نیز است.

🔹 شهر‌ها و مناطقی که بیشتر در معرض مهاجرت هستند بیش از دیگر مناطق این تغییرات را تجربه می‌کنند. تأثیر مهاجرت روی خدمات و امکانات اجتماعی مناطق، نرخ جرم و انحراف، جدایی یا تطابق اجتماعی، محیط فیزیکی و توسعه اقتصادی محلی و امکانات بهداشتی و پزشکی از جمله این تغییرات است که در مطالعات مختلف مورد بررسی قرار گرفته است.

📎 جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/721

@insf_pr
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔺تشکر رهبر انقلاب از معاون علمی رئیس‌جمهور و وزیر علوم در بهبود نسبی حرکت علمی کشور در دو سال اخیر


🔹رهبر انقلاب: در شرایط کنونی ما احتیاج به یک خیزش علمی داریم تا به خط مقدم علم جهانی برسیم که با تلاش نخبگان جوان و آماده‌سازی محیط عمومی، این مسئله امکانپذیر خواهد شد.


🆔 @pr_isti
2024/11/15 07:53:26
Back to Top
HTML Embed Code: