Telegram Web Link
🔰 بررسی «میکروپلاستیک‌ها» و ردپای این آلودگی‌ها در آبزیان

🔻بررسی مشکلات زیست محیطی و رفع این مشکلات همواره از دغدغه‌های محققان و پژوهشگران بوده است و بنیاد ملی علم ایران هم از طرح‌های تحقیقاتی با این موضوعات حمایت می‌کند.

🔸«ارزیابی میکروپلاستیک‌های موجود در ماهی و تعیین سمیت ناشی از آن‌ها در رت: منطقه مطالعاتی، رودخانه قره‌سو کرمانشاه» عنوان طرح پوران مخدومی است که در قالب پسادکتری با راهنمایی مقداد پیرصاحب به انجام رسانده و از حمایت‌های بنیاد در این راه بهره برده است.

🔹میکروپلاستیک‌های ثانویه نتیجه تجزیه فیزیکی، شیمیایی یا زیستی میکروپلاستیک‌های اولیه هستند که متاسفانه به دلیل مصرف بی‌رویه پلاستیک‌ها در جوامع صنعتی و در حال رشد، مقادیر آنها در محیط زیست آبی با سرعت بسیاری در حال افزایش است. میکروپلاستیک‌ها، به طور زیستی از طریق شبکه غذایی در دسترس موجودات قرار می‌گیرند و بلع میکروپلاستیک‌ها توسط موجودات آبزی عوارض جانبی زیادی نظیر انسداد مسیر گوارشی، کاهش میزان تغذیه، کاهش رشد، کاهش تحرک، مهار تولید آنزیم و القاء استرس اکسیداتیو را برای این موجودات دارد.

📎 جزئیات👇

🌐https://insf.org/fa/news/458
@insf_pr
#فراخوان

🔰 فراخوان در حوزه‌های نوظهور و آینده‌ساز: «نانوبایوحسگرها»، «چاپ زیستی سه‌بعدی» و «شخصی‌سازی درمان»

🔻با توجه به رصد و آینده‌نگاری انجام شده در ستادهای توسعه فناوری، حوزه‌های «نانوبایوحسگرها»، «چاپ زیستی سه‌بعدی» و «شخصی‌سازی درمان» به عنوان حوزه‌های نوظهور و آینده‌ساز همگرا بین نانو و بایو شناسایی شده‌اند. با توجه به اهمیت این موضوعات، «بنیاد ملی علم ایران»، «ستاد توسعه فناوری‌های نانو و میکرو» و «ستاد توسعه زیست‌فناوری و پزشکی دقیق» به صورت مشترک در جهت شتاب دهی به رشد و توسعه این حوزه‌ها، از فعالیت‌های علمی، پژوهشی و توسعه‌ای ذیل این سه موضوع حمایت می‌کند.

🔸از این فراخوان خروجی‌های همچون توسعه فناوری، توسعه نمونه اولیه محصول، تولید دانش فنی، ثبت اختراع و انتشار مقاله در مجلات معتبر بین المللی مدنظر خواهد بود.

🔹این فراخوان مشترک مابین بنیاد ملی علم ایران، ستاد توسعه فناوری‌های نانو و میکرو و ستاد توسعه زیست‌فناوری و پزشکی دقیق می‌باشد. مهلت ارسال طرح پژوهشی تا ۱۵ آبان ۱۴۰۲ و مهلت ارسال رساله دکتری تا پایان سال ۱۴۰۲ تعیین شده است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/471

@insf_pr
#فراخوان

🔰 فراخوان «برنامه حمایت از دستیابی به نمونه‌ محصول بدیع و نوظهور» اعلام شد

🔻در برنامه حمایت از دستیابی به نمونه‌محصول بدیع و نوظهور، بنیاد ملی علم ایران بنا دارد تا با حمایت از افراد بالقوه و بالفعل در زمینه دستیابی به نمونه محصول فناورانه، بدیع و نوظهور حمایت نماید. این حمایت، بن پایه توسعه علمی و فناورانه در حوزه مورد نظر را برای کشور فراهم خواهد ساخت. با توجه به حیطه وظایف بنیاد، بدیهی است در این برنامه، حمایت‌ها تا دستیابی به نمونه اولیه، تا سطح آمادگی فناوری ۴ تا ۶، صورت خواهد گرفت. ادامه فرایندها به ویژه در مرحله تجاری‌سازی، با معرفی و پیگیری موثر بنیاد، توسط سایر بازیگران توسعه فناوری صورت خواهد پذیرفت.

🔹مهلت ثبت درخواست از ۱ مهر الی ۳۰ آذرماه ۱۴۰۲ است.

🔸در صورت هرگونه سوال در خصوص این فراخوان می‌توانید با آقای حسین کیوان بهجو با شماره ۰۹۲۱۳۵۲۹۸۷۱ در پیام‌رسان‌های بله و تلگرام در تماس باشید

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/472
@insf_pr
#فرخوان

🔰 حمایت بنیاد ملی علم ایران از دوره پسادکتری پژوهشگر و پژوهشگر – مروج در حوزه ترویج علم

🔻توسعه و ترویج علم و فناوری در کشور مستلزم سرمایه‌گذاری بر پژوهش و ترویج آن و زیرساخت‌های مرتبط است. بنیاد ملی علم ایران در راستای مأموریت‌های خود برای کمک به توسعه زیرساخت‌های پژوهش و ترویج آن در کشور، برنامه حمایت از دوره پسادکتری ترویج علم را تعریف کرده است تا افزون بر استفاده از پتانسیل‌های پژوهشی موجود در دانشگاه‌ها، ترویج و عمومی‌سازی علم در کشور را به بخش جدایی‌ناپذیر پژوهش تبدیل کند.این بنیاد، در راستای تحقق اهداف خود در امر حمایت از پژوهش در دوره های تحقیقات تکمیلی در نظر دارد دوره پسادکتری پژوهشگر و پژوهشگر – مروج در حوزه ترویج علم را برگزار کند.

🔹این فراخوان از تاریخ ۸ مهر ماه تا ۸ آذر ماه ۱۴۰۲ به منظور شرکت متقاضیان و علاقمندان برگزار می‌شود.

🔸متقاضیان شرکت در این فراخوان می‌توانند سوالات خود را در گروه برنامه ترویج علم به نشانی ble.ir/join/ZDkwNmI3YW ارسال نمایید؛ همکاران ما در اسرع وقت پاسخگو خواهند بود.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/475

@insf_pr
🔰 تلاش محققان برای حل مشکل ازدحام با مکان‌یابی دستگاه‌های خودپرداز بانک وجایگاه‌های عرضه سوخت

🔻برطرف کردن مشکلات جامعه در ابعاد و انواع گوناگون آن، باری است که بر دوش محققان و پژوهشگران گذاشته شده و بنیاد ملی علم ایران هم از پژوهشگران در انجام طرح‌های مرتبط با چالش‌های جامعه حمایت می‌کند.

🔸«مکان‌یابی تسهیلات دارای ازدحام و خدمت‌دهندگان ثابت مستعد خرابی» عنوان رساله دکتری شکوفه زمانی کسبی است که با راهنمایی جمال آرکات به انجام رسانده و بنیاد ملی علم ایران هم از این طرح حمایت کرده است.

🔹در این پژوهش مکان استقرار تسهیلات با توجه به وضعیت سیستم صف تسهیلات و معیارهای عملکردی آن تعیین شده و حجم مشتریان خدمت یافته هم بهینه می‌شود. می‌توان گفت که هدف اصلی این تحقیق، توسعه مدل‌های ریاضی است که با در نظر گرفتن معیارهای عملکردی سیستم صف موجود در تسهیلات، مکان‌های بهینه استقرار آن‌ها را مشخص می‌کنند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/473

@insf_pr
🔰 راه‌اندازی سامانه تولید بذر مصنوعی ارکیده

🔻صادرات و واردات گیاهان دارویی و زینتی همواره از صنعت‌های پیشرو در دنیا بوده است. محققان کشور نیز در این حوزه گام‌هایی برداشته و بنیاد ملی علم ایران هم از طرح‌های تحقیقاتی در این زمینه حمایت می‌کند.

🔸«طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه تولید بذر مصنوعی: مطالعه موردی گل ارکیده» عنوان طرحی است که ماندانا محفلی در قالب رساله دکتری با راهنمایی سعید مینایی به انجام رسانده و در این زمینه، بنیاد ملی علم ایران هم حمایت‌هایی داشته است.

🔹 این روش به‌عنوان جایگزینی برای بذر معمولی ایجاد شده است و به طور موفقیت‌آمیزی در مزرعه یا گلخانه و همچنین به صورت کاشت مکانیکی در سطح تجاری توسعه یافته است. تکنولوژی بذر مصنوعی ابزاری بالقوه برای سیستمی کارآمد و مقرون به صرفه به منظور تسریع و تسهیل تولید کلون‌های گیاهان نسبت به بذر است. امروزه روش کپسوله‌کردن ریزنمونه‌ها برای تولید بذر‌های مصنوعی به ابزاری مهم در تکثیر گیاهان تبدیل شده است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/476

@insf_pr
میلاد نبی اکرم (ص) نور هدایت و امام جعفر صادق (ع) ششمین اختر تابناک آسمان ولایت مبارک باد.
🔰 تولید نانوحامل دارویی به کاهش عوارض جانبی درمان سرطان و اثر بخشی بیشتر داروها کمک می کند

🔻بنیاد ملی علم ایران با هدف کمک به رفع مشکلات حوزه درمان و پزشکی، از پژوهش‌ها و تحقیقاتی که در این زمینه انجام می‌شود، حمایت می‌کند.

🔸«طراحی و سنتز همزمان نانوسامانه کربنی بر پایه کربن کوانتوم دات و نانوذرات مغناطیسی همراه با اصلاح ساختار سطح به منظور اثرگذاری بر رده سلول سرطانی» یکی از همین طرح‌ها است که نفیسه فرهادیان دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد به انجام رسانده و بنیاد ملی علم ایران هم از این طرح حمایت کرده است.

🔹مطالعات در زمینه طراحی و سنتز یک نانوحامل بر پایه کربن کوانتوم دات که دارای خاصیت فوتوترمال باشد بسیار محدود است. در حالی که فوتوترمال‌تراپی منجر به حساس‌شدن بیش‌تر سلول‌های سرطانی به پرتو و همچنین دارو‌های شیمی‌درمانی می‌شود. به همین دلیل تلفیق این روش درمانی در کنار طراحی نانوحامل‌های دارویی یکی از موضوعات بدیع و تازه در حوزه دارورسانی هدفمند است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/469

@insf_pr
🔰 تلاش محققان ایرانی برای بررسی سیاه‌چاله‌ها

🔻دنیای محققان و پژوهشگران فقط به روی زمین محدود نمی‌شود و پژوهشگران زیادی در زمینه نجوم، فضا و مسائل مربوط به ماورای کره زمین، تحقیقات خود را متمرکز کرده‌اند. بنیاد ملی علم ایران هم از این نوع تحقیقات، حمایت می‌کند تا در‌های جدیدی از علم به روی جامعه گشوده شود.

🔸«پاسخ‌های جدید سیاه‌چاله‌ای در نسبیت عام» عنوان طرحی است که رضا سعادتی در قالب رساله دکتری با راهنمایی فاطمه شجاعی باغینی به انجام رسانده و بنیاد ملی علم ایران نیز از این طرح حمایت کرده است.

🔹 پاسخ‌های جدید معادلات میدان اینشتین، با استفاده از فرمالیزم اتصال ازرائیل بدست آورده شده و با استفاده از این فرمالیزم فضازمان‌های مختلفی را با شرایط مرزی مناسب می‌توان به یکدیگر متصل کرد. هرچند رویکرد ابتدایی ما انتخاب فضازمان‌های ناتکین به عنوان پاسخ داخلی بود و البته ناحیه خارجی نیز با یک سیاه‌چاله‌ شناخته شده توصیف می‌شود؛ اما این دو فضازمان مختلف با یک پوسته نازک ماده به یکدیگر متصل می‌شوند و بر همین اساس، پایداری آن‌ها در این تحقیق بررسی شد.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/452

@insf_pr
🔰 بررسی علل سرطان کولورکتال و روش‌های جلوگیری از عودت آن

🔻بررسی سلول‌های سرطانی و شناسایی علل ایجاد آن در کنار عوامل عود آن، یکی از مهم‌ترین موضوعات مورد بررسی محققان است و بنیاد ملی علم ایران هم از طرح‌های در این زمینه حمایت می‌کند.

🔸«بررسی اثرات سیستمیک فاکتورهای تنظیمی (LncRNA ، miRNA) روی سطوح بیان ژن‌ها و پروتئین‌های مرتبط با سرطان کلورکتال در بیماران مبتلا به CRC و سلول‌های بنیادی سرطان (CSC)» عنوان طرحی است که فهیمه فتاحی در قالب رساله دکتری با راهنمایی محمد نجفی انجام داده و بنیاد ملی علم ایران هم از آن حمایت کرده است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/462

@insf_pr
📢 تازه‌ترین اخبار، رویدادها، فراخوان‌ها و اطلاعیه‌های زیست‌بوم فناوری و نوآوری را در شبکه‌های اجتماعی رسمی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری دنبال کنید:

https://www.aparat.com/isti.ir
https://ble.ir/pr_isti
https://eitaa.com/pr_isti
https://splus.ir/pr_isti
instagram.com/isti_iri
🔰 تولید ماده از ماکروجلبک‌ها، تحولی در صنعت غذایی کشور

🔻 صنایع غذایی به عنوان یکی از صنایع مهم و تاثیرگذار بر زندگی بشر محسوب می‌شوند که پیشرفت و توسعه هر چه بیشتر آن، یکی از آرزوهای محققان و پژوهشگران است و مطابق با اولویت‌های جامعه، بنیاد ملی علم ایران هم از طرح‌های تحقیقاتی در این زمینه حمایت می‌کند.

🔸«ارزیابی روش‌های استخراج، تخلیص و بررسی ویژگی‌های رنگدانه فایکواریترین از ماکرو جلبک Osmundea caspica، گونه بومی دریای خزر» عنوان طرحی است که حمید اسحق‌زاده در قالب پسادکتری مستقل با راهنمایی مریم شهبازی به پایان رسانده و بنیاد ملی علم ایران هم از انجام این طرح حمایت کرده است.

🔹 ماکروجلبک‌های دریایی از نظر پروتئین و سایر مواد زیست‌فعال غنی هستند و تاکنون به عنوان مکمل‌های غذایی جایگزین مورد بهربرداری بشر قرار گرفته است و البته به طور گسترده در عادات غذایی بسیاری از کشورهای جنوب شرق آسیا و تعدادی از کشورهای اروپایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/456

@insf_pr
🔰 امکان پیش‌بینی رفتار انواع سیالات درون محیط متخلخل

🔻«شبیه‌سازی جریان نانوسیال در مقیاس حفره درون محیط متخلخل بازسازی شده توسط تصاویر میکروتوموگرافی» عنوان رساله دکتری میلاد رمضانپور است که با راهنمایی مجید سیاوشی به انجام رسانده و در این راه، بنیاد ملی علم ایران نیز از آن حمایت کرده است.

🔸به‌کارگیری روش‌های عددی به‌عنوان ابزاری کارآمد در کنار روش‌های تجربی در تحقیقات امروز علوم مهندسی به‌شمار می‌رود. چرا که استفاده از روش‌های عددی، هزینه‌های روش‌های تجربی را به‌همراه ندارد و امکان بررسی حالات مختلف را با هزینه مالی و زمانی پایین در یک فیزیک مشخص فراهم می‌آورد.

🔹با پیشرفت ابزارهای اندازه‌گیری نظیر دسترسی به عکس‌های با وضوح میکرومتر و یا حتی نانومتر از ساختار یک محیط متخلخل، امکان بررسی خواص جریان سیال  فراهم شده است. لذا استفاده از روش‌هایی نظیر تصویربرداری میکروتوموگرافی از محیط متخلخل در ابعاد میلیمتر یا سانتی‌متر، تصاویری با وضوح میکرومتر را حاصل می‌کند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/474

@insf_pr
🔰 چهارمین همایش بین المللی مولوی‌پژوهی برگزار می‌شود

🔻آئین گشایش چهارمین همایش بین‌المللی مولوی‌پژوهی « The Fourth International Symposium on Mawlavi (Rumi) »، روز یکشنبه ۲۳ مهرماه با حضور دکتر علی‌محمد سلطانی، رئیس بنیاد ملی علم ایران و دکتر سیدعلی‌اصغر میرباقری‌فرد، رئیس کرسی مولوی‌پژوهی و جمعی از اساتید و صاحب‌نظران این حوزه، در تالار پیامبر اعظم (ص) دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

🔸پذیرش مقاله به زبان‌های فارسی، انگلیسی و عربی، انتخاب و معرفی پژوهش‌های برتر حوزه مولوی‌پژوهی در قالب رساله، مقاله و کتاب، رونمایی از بارگاه مجازی مولوی و برگزاری رویدادهای کمک نوآور ( startup ) از محورهای برگزاری این همایش است.

🔹همچنین به تعدادی از واجدان شرایط از دانش‌آموختگان داخل و خارج از کشور، فرصت پسادکتری و برای تعدادی از اعضای هیئت علمی خارج از کشور، فرصت مطالعاتی اعطا می‌شود.
بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، سلسله نشست‌های این همایش تا اواخر آذرماه ادامه دارد.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/483

@insf_pr
🔰 مدیریت مراتع پس از آتش‌سوزی با کمک محققان

🔻مدیریت منابع طبیعی پس از بحران‌هایی نظیر آتش‌سوزی یکی از عوامل مهم در حفظ کره زمین است. از این رو محققان، فعالیت‌های پژوهشی گسترده در این زمینه داشته‌اند و بنیاد ملی علم ایران هم از طرح‌هایی در این زمینه، حمایت می‌کند.

🔸«تأثیر آتش تجویزشده حاصل از تاج دو گونه چوبی ارس (Juniperus sabina) و اسپرس خاردار (Onobrychis cornuta) بر برخی ویژگی‌های فیزیک و شیمیایی، میکروبی و بانک بذر خاک» عنوان طرحی است که رضا عرفان‌زاده، دانشیار دانشگاه تربیت مدرس توانسته است با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان برساند.

🔹آتش‌سوزی شدید مراتع ممکن است اثرات زیان‌آوری بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک داشته باشد. آتش پدیده تخریبی است که می‌تواند به شدت به پوشش گیاهی آسیب بزند و به این ترتیب مانع برخی عملکردهای اکوسیستمی مانند نگهداری منابع آب، محافظت از فرسایش خاک و تجمع مواد غذایی، تنوع زیستی و گیاهی می‌شود.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/487

@insf_pr
🔰 فراخوان شناسایی و معرفی ویژگی‌های قالب‌های اثربخش ترویج علم در ایران

🔻این بنیاد، در راستای تحقق اهداف خود در امر حمایت از پژوهش و ترویج علم، فراخوان با موضوع «شناسایی و معرفی ویژگی‌های قالب‌های اثربخش ترویج علم در ایران» را اعلام می‌نماید.

🔸مهلت ارسال طرح‌های پژوهشی از تاریخ ۲۵ مهر ماه تا ۲۵ بهمن سال ۱۴۰۲ و مهلت ارسال برای رساله‌های دکتری از تاریخ ۲۵ مهر ماه لغایت پایان سال ۱۴۰۲ خواهد بود.

🔹اعضای هیئت‌‌علمی کلیه دانشگاه‌‌ها و مؤسسات پژوهشی در قالب حمایتی طرح پژوهشی و دانشجویان دکتری در قالب حمایت از رساله‌های دکتری در صورت دارا‌بودن شرایط آئین‌نامه حمایت از رساله‌های دکتری بنیاد از طریق استاد راهنمای اول خود می‌توانند نسبت به ارسال پیشنهاده خود در این فراخوان اقدام نمایند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/488

@insf_pr
🔰 پیداکردن راهکار کاهش آفت‌زدگی درختان صنوبر گیلان

🔻بررسی آفات جنگل‌ها و موارد آسیب‌زننده به محیط زیست همواره در اولویت حمایتی بنیاد ملی علم ایران قرار داشته است و این نهاد از طرح‌های مختلف پژوهشی در این زمینه حمایت کرده است.

🔸«تعیین تراکم جمعیت و ارزیابی میزان خسارت حشرات مضر روی تعدادی از کلن‌های صنوبر وارداتی در گیلان» عنوان طرحی است که منصور صالحی سیاه اسطلخی در قالب رساله دکتری و با راهنمایی مهرداد قدس‌خواه دریایی به انجام رسانده و بنیاد ملی علم ایران هم از این طرح حمایت کرده است.

🔹استان گیلان به خاطر دارابودن شرایط اقلیمی مطلوب برای کشت و توسعه صنوبرکاری، از جمله استان‌های پیشرو در صنوبرکاری در کشور بوده و حدود ۴۵ هزار هکتار از اراضی این استان زیر پوشش ارقام مختلف صنوبر قرار دارد اما براساس بررسی‌های انجام شده، گونه‌های مختلفی از حشرات به درختان صنوبر در سطح نهالستان‌ها و صنوبرکاری‌ها خسارت زده و باعث افت کمی و کیفی نهال‌ها و درختان صنوبر شده‌است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/479

@insf_pr
🔰 تولید نانو فوتوکاتالیزگر دوستدار محیط زیست

🔻«تهیه نانو فوتوکاتالیزگر‌های زیست سازگار برپایه پلیمر‌های کربوهیدراتی دوستدار محیط زیست و کاربرد آن‌ها در سنتز ترکیبات هتروسیکل دارویی» عنوان طرحی است که گلناز رحیم‌زاده در قالب پسادکتری با راهنمایی منصوره دارایی به انجام رسانده و بنیاد ملی علم ایران هم از این طرح حمایت کرده است.

🔹طراحی و ساخت نانوکاتالیزگر‌های هتروژن بر پایه نانوذرات فلزی که جایگزین مناسبی برای بیشتر کاتالیزگر‌های قدیمی هستند، اهمیت زیادی دارد. تاکنون موضوع استفاده از کاتالیزگر‌های جامد در مقیاس نانو به عنوان کاتالیزگر‌های هتروژن پایدار و مؤثر در سنتز‌های آلی، به طور وسیعی مورد مطالعه قرار گرفته است. این کاتالیزگر‌ها با کمترین ضایعات و اتلاف تولید شده و البته گزینش‌پذیری مناسبی دارند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/477

@insf_pr
🔰 صنعت کشاورزی زیر ذره‌بین محققان

🔻صنعت کشاورزی از جمله صنایع باسابقه در کشور محسوب می‌شود که نیاز به به‌روزرسانی برای بهبود فرآیندهای تولید دارد. بنیاد ملی علم ایران هم براساس اولویت‌های مطرح شده، از طرح‌هایی که در این زمینه تعریف شده است، حمایت می‌کند.

🔸«طرح‌ریزی، ارزیابی و بهبود مدیریت بهره‌برداری و نگهداری-تعمیرات دارایی‌های فیزیکی در صنایع کشاورزی بر پایه مطالعات تجربی توسعه‌‌یافته» عنوان طرحی است که مهدی خجسته پور عضو هیئت‌علمی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان استاد راهنما در طرح پسادکتری حمزه سلطانعلی عباسکوهی با وی همکاری داشته است.

🔹مدیریت صحیح بهره‌برداری و نگهداری و تعمیرات انواع ابزارهای فیزیکی در صنایع کشاورزی مانند ماشین‌آلات و تجهیزات هم یکی از موارد مهم و تأثیرگذار در این صنعت است. به همین دلیل باید استراتژی مناسبی برای داشتن برنامه‌ریزی‌های مناسب نگهداری و تعمیرات تجهیزات وجود داشته باشد.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/478

@insf_pr
🔰 برنامه حمایت از پژوهش‌های انقلاب زیستی ۱- ایمونوتراپی

🔻فناوری زیستی یکی از راه حل‌های حیاتی مقابله با ابرچالش‌ها در دنیای امروز است. مسئله بهداشت و سلامت بشر و مبارزه با بیماری‌های واگیردار و غیرواگیر، تأمین غذای پایدار برای جمعیت روبه‌رشد جهان، تغییرات آب‌وهوا و مسائل زیست‌محیطی و همچنین تأمین انرژی برخی از ابر چالش‌های دنیای کنونی و آینده است که جوامع مختلف، اقتصاد جهانی و مسائل مهم زندگی بشری را تحت تأثیر قرار خواهد داد. همانطور که در مقابله با بحران بیماری کووید -۱۹ دیده شد، زیست فناوری مدرن و مهندسی زیستی ظرفیت عظیمی در برون‌رفت از این نوع بحران‌ها و حل مشکلات به وجود آمده در جوامع بشری خواهد داشت.
🔸برنامه حمایت از پژوهش‌های انقلاب زیستی ۱- ایمونوتراپی در «بنیاد ملی علم ایران» با رویکرد ذکر شده و به منظور تشویق پژوهشگران داخلی، با همکاری ستاد توسعه زیست فناوری و ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی تدوین شده است.
🔹مهلت ارسال طرح برای این فراخوان که سابق بر این تا ۱۵ مهرماه بود به دلیل تقاضای پژوهشگران تا ۱۵ آبان‌ماه ۱۴۰۲ تمدید شد.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/499

@insf_pr
2024/09/27 23:28:01
Back to Top
HTML Embed Code: