Telegram Web Link
🖍هوش مالی چیست و چه تاثیری در پولدار شدن دارد؟(قسمت۳)

🖍ویژگی‌های مدیر مالی کارآمد

🌸موارد زیر بین تمام مدیرانی که درآمد بالایی داشته‌اند، مشترک است. این خصوصیات عبارتند از:

🌻داشتن طرح عملیاتی

🌸اشخاصی که از هوش مالی سرشاری برخوردارند، برای موارد مالی خود طرح عملیاتی جامعی دارند و برای مدیریت و پیاده‌سازی آن برنامه‌ی روزانه‌ای ریخته‌اند.

🌻پس‌انداز کردن ده درصد از درآمد

🌸چنین اشخاصی به‌طور مرتب دست‌کم ده درصد از درآمدشان را نگه می‌دارند. آنها یا با آن به سرمایه‌گذاری می‌پردازند یا در بلندمدت سود به دست می‌آورند.

🌻به حداقل رساندن بدهی

🌸افرادی با هوش مالی زیاد، می‌دانند که قرض بالا آوردن بار سنگینی است و در درازمدت تأثیر بدی بر میزان ثروت‌شان می‌گذارد. این افراد سعی می‌کنند تا بدهی‌های خود را به حداقل برسانند. با این وجود، اگر مجبور باشند که با قرض کردن اقدام به خرید کنند، قبل از تصمیم‌گیری برای خرید، بهترین و مناسب‌ترین قیمت را انتخاب می‌کنند. آنها در اغلب موارد بدهی‌هایشان را با سودی که از سرمایه‌گذاری‌ هوشمندانه به‌دست می‌آورند، صاف می‌کنند.

🌻تعیین اهداف مالی بلندمدت و کوتاه‌مدت

🌸اهداف مالی ارتباط تنگاتنگی با طرح‌های عملیاتی مؤثر دارند. اهدافِ افراد باهوش به دو دسته‌ی کوتاه‌مدت و بلندمدت تقسیم می‌شود، و همین امر باعث می‌شود تا درطول روز فکرشان را روی دستیابی به آنها متمرکز کنند.

ادامه دارد...

@hosheemali
🖍 قانون خلاء
وسایلی را که احتیاج ندارید ببخشید


برای عملی کردن قانون خلاء خوشبختی, باید چیزهای کهنه را رها کنید تا فضا برای چیزهای نو باز شود.

این را هم خاطر نشان می کنم, هیچوقت اجناسی را که به کارتان نمی آید را نفروشید, بلکه آنها را ببخشید, زیرا از هر دست که بدهید, از همان دست دریافت می کنید.

اگر چه این مطلب عجیب و باورنکردنی بنظر می آید اما حقیقتی محض است.

پس وقتی چیزی را می بخشید, بدانید که عوض آن را دریافت خواهید کرد و مطمئن باشید که کار نیک شما بی پاسخ نخواهد ماند.

درواقع با نیروی بی کرانی وارد معامله شده اید که کلا دقیق و منظم عمل می کن.

پس هروقت بخواهیم چیز نو را وارد زندگی کنیم, باید با بخشش فضای آن را فراهم کنیم.

این قانون نه تنها درباره دنیای مادی ما, بلکه درمورد افکار و عقاید ما هم اجرا می شود.

پس اگر بخواهیم افکار و عقایدی نو خلق کنیم, باید برخی از افکار کهنه خود را رها کرده یا زیر سوال ببریم.

متاسفانه برخی از مردم این مطلب را درک نمی کنند و به همین دلیل عقاید آنها ضد و نقیض است.

آنها همه زندگی خود را در بلاتکلیفی به سر می برند و در انجام کارها مردد هستند و این وضعیت ذهنی عاقبت به پریشانی و اضطراب می انجامد.

توجه داشته باشید که تردید و سر درگمی یکی از بزرگترین عواملی است که انسان ها را از به ثمر رساندن کارهای بزرگ در زندگی باز می دارد.

📚ثروتمند زاده شده ای
👤باب پراکتور

🆑 @hosheemali 🌸🍃
🖍هوش مالی چیست و چه تاثیری در پولدار شدن دارد؟(قسمت۴)

🖍داشتن استراتژی در خرج‌کردن


🌻افراد باهوش درباره‌ی هر مبلغی که می‌خواهند خرج کنند با دقت تأمل می‌کنند.

🌸مدیران مالی موفق از پیامدهای کوچک‌ترین خرید خود هم آگاهند. آنها می‌دانند که جمع‌ شدن خریدهای به‌ظاهر کوچک در بلندمدت چه عواقبی به دنبال دارد. خریدهای کوچک موجب تلنبار شدن بدهی می‌شوند و بر فرصت‌هایی که برای کسب سود پیش می‌آیند، تأثیر می‌گذارند.

🌸افراد مذکور توانایی عجیبی در پیش‌بینی آینده دارند. این قابلیت به آنها کمک می‌کند تا پیامدهای خرج‌ کردن پول‌شان را بشناسند و به این ترتیب برای خرج‌ کردن یا نکردن آن تصمیم درستی اتخاذ کنند. اگر نتیجه بگیرند که خرج‌ کردن پول‌شان در بلندمدت برای آنها سودی ندارد، پیش از هر اقدامی تصمیمات‌شان را اولویت‌ بندی می‌کنند.

ادامه دارد...

@hosheemali
🖍هوش مالی چیست و چه تاثیری در پولدار شدن دارد؟(قسمت۵)

🌻توصیه‌ گرفتن از متخصصین مدیریت مالی

🌸افرادی‌ که هوش مدیریت مالی بالایی دارند خود را عقل کل نمی‌دانند. بنابراین دائما با افراد متخصصی که در این زمینه سابقه‌ی مفیدی دارند مشورت می‌کنند.

🌻در تعامل بودن با مدیران مالی موفق

🌸برای آنکه در مدیریت پول‌تان موفق باشید، باید از ویژگی‌ها، عادت‌ها و رفتارهای روزانه‌ی افرادی که قبل از شما این راه را پیموده‌اند الگوبرداری کنید. به همین دلیل است ه مدیران مالی اصلح با مدیران مالی موفق دوستی می‌کنند. آنها به‌خوبی می‌دانند که از طریق هر رابطه‌ی جدید، دریچه‌ای از آگاهی و اطلاعات عمیق‌تر را برای تصمیم‌گیری مالی بعدی‌شان، می‌گشایند.

ادامه دارد....

@hosheemali
🖍هوش مالی چیست و چه تاثیری در پولدار شدن دارد؟(قسمت۶)

🌻یادگیری مداوم استراتژی‌های مالی جدید

🌸چنین افرادی هیچ‌وقت از یادگیری درباره‌ی پول درآوردن، سرمایه‌گذاری، اطلاعات مربوط به اموال، سهام و غیره دست نمی‌کشند. پول درآوردن برای آنها مثل نفس کشیدن حیاتی است. مدیران باهوش از تمام لحظه‌های زندگی‌شان برای یادگیری استفاده می‌کنند. همیشه وقتی آنها را می‌بینید، دارند به برنامه‌ای پیرامون ثروتمند شدن که از رادیو پخش می‌شود گوش می‌کنند، کتاب می‌خوانند، درباره‌ی پول با بقیه صحبت می‌کنند، به سمینار امور مالی می‌روند یا درحال مطالعه‌ی بخش اقتصادی روزنامه هستند و … پول درآوردن برای آنها تبدیل به عادت شده است و این عادت آنها را در امور مالی‌شان به موفقیت می‌رساند.

@hosheemali
🖍هوش مالی چیست و چه تاثیری در پولدار شدن دارد؟(قسمت۷)

🌻ویژگی مدیران مالی ناموفق

🌸البته افراد زیادی هم هستند که مدیران مالی موفقی نیستند و شاید خودشان نیز از این موضوع آگاه نباشند. ببینید کدام‌یک از صفات زیر را در خود دارید:

🌻دائما بدهی بالا می‌آورید

🌸اگر می‌خواهید که پول‌تان را به‌درستی مدیریت کنید، باید از هرگونه قرض و بدهی تراشیدن برای خود اجتناب کنید، مدیران مالی موفق نیز به هیچ قیمتی حاضر به بالا آوردن بدهی نیستند. اما به نظر می‌رسد که مدیران مالی ناموفق، قادر نیستند تا دربرابر وسوسه‌ی خرج‌ کردن عمده و اتکا به قرض مقاومت کنند. آنها با این ولخرجی‌ها مبالغ زیادی را در بلندمدت از دست می‌دهند.

@hosheemali
🖍هوش مالی چیست و چه تاثیری در پولدار شدن دارد؟(قسمت۸)

🌻تمام پس‌اندازتان را خرج می‌کنید

🌸مدیری که نتواند پولش را درست مدیریت کند، هر زمان که احساس نیاز به خرید داشته باشد، هرچه را که دم دستش باشد می‌خرد. او تابع احساسات خود است و از حسی که خرید به او می‌دهد و خشنودی آنی پس از خرید، لذت می‌برد. چنین فردی با تمام‌ کردن حقوق ماه قبل به سراغ حقوق بعدی می‌رود و این چرخه ادامه پیدا می‌کند. هر وقت پولی دربیاورد، بی‌درنگ خرج می‌کند. هنگامی هم که پولی در کار نباشد، خرج‌هایش را محدود می‌کند یا به کارت اعتباری متوسل می‌شود.

🌻هدف و برنامه‌ای برای پول‌ درآوردن ندارید

🌸پول در‌آوردن در زندگی یک مدیر مالی ناموفق جایی ندارد. از این‌رو به‌راحتی از کنار تعیین هدف و ایجاد طرح عملیاتی برای آن می‌گذرد، بدهکار باقی می‌ماند و به استقلال مالی نمی‌رسد.

@hosheemali
#توصیه_های_رابرت_کیوساکی_برای_افزایش_هوش_مالی

🖍رابرت کیوساکی می گوید اقتصاد جدید در دنیا که اقتصاد ایران هم به نوعی تاثیر پذیری زیادی از آنها دارد بسیاری از مردم را وارد یک بازی برد-باخت به نفع ثروتمندان کرده است و آن این است که بسیاری از مردم جاره ای جز سرمایه گذاری و تبعیت از آنچه که در مقابل آنها گذاشته می شود ندارند. این مسئله دلایل زیادی دارد. جدا از تفاوتهای فردی بین افراد ، اکثر افراد ، آموزشهای مالی با تحصیلات عالی اندکی دارند و نمی توانند موقعیتهای سرمایه گذاری مناسب را از آنچه که به آنها پیشنهاد می دهند تشخیص دهند.

🌸لذا در سرمایه گذاریهایی وارد می شوند که سیستم اقتصادی رایج به آنها پیشنهاد می کند و فرد هیچ کنترلی بر روی آنها ندارد و سرمایه آنها یا تقویت نمی شود با تقویت بسیار کمی خواهد داشت .

🌸نمونه هائی از این گونه سرمایه گذاریها در کشور خودمان ، سرمایه گذاری در حسابهای بانکها، خرید اوراق مشارکت و نمونه هائی از این دست است. همانگونه که در اقتصاد کشور خودمان شاهد هستیم، تورم بیست و چند درصدی سالیانه مجالی برای تقویت پول در اینگونه سرمایه گذاریها نمی دهد و بهترین حالت در این گونه سرمایه گذاریها این است که ارزش پول همگام با تورم رشد کند.

🌸 پیشنهاد اینگونه بسته های پولی توسط دولت ، به دلیل رشد زیاد نقدینگی سرگردان در دست مردم است که ناشی از درآمدهای نفتی است و این سرمایه ها بطرف هر بازاری سرازیر می شود جز ایجاد حباب در بازارها و افزایش تورم نتیجه دیگری ندارد لذا دولت به جای برنامه ریزی بر روی تولید و ارائه بسته های تشویقی برای مشارکت سرمایه های سرگردان در تولید، جمع آوری و کنترل این نقدینگی را در سرلوحه کار خود قرار می دهد و اکثر مردم که دارای هوش مالی زیادی نیستند دریافت سود سالیانه ۲۰ درصد را محملی مناسب برای سرمایه گذاری خود می دانند. غافل از اینکه در اینگونه شرایط تورمی، نه تنها پولشان تقویت نمی شود بلکه در بهترین حالت ارزش پولشان قدرت خرید) نسبت به سال قبل ثابت می ماند.

🆑 @hosheemali
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🖍 افزایش هوش مالی به روش پدر پولدار

🌸 اگر به دنبال راهنما و آموزش‌های ثروتمند شدن بوده‌ باشید، اولین نفری که با نام و کتابش برخورد می‌کنید بدون شک کسی نیست جز رابـرت کیـوساکـی، نویسنده کتـاب «پـدر پولـدار، پـدر فقیـر» که در این حوزه صاحب نام و آوازه بلندی دارد.

‌‌ اگر تصمیم جدی گرفتید تا ثروتمند شوید، اولین و مهم‌ترین قدمی که باید بردارید یادگیری «چهـارراه پولسـازی» رابـرت کیـوساکـی است؛ این گام ذهن شما را باز می‌کند تا مسیر اصلی که به ثروت ختم می‌شود را کشف کنید و بتوانید در آن مسیر حرکت کنید.

🌸 در این سمینـار، از زبان رابـرت داستان پـدر پولـدار و پـدر بی‌پـول را می‌شنوید و به شما گام به گام مهم‌تریـن درس‌هـای مالـی را که از پـدر پولـدارش یادگرفته است را با جزییات بیشتری به شما آموزش می‌دهد.

👤 رابــــرت کـیـــــوساکی

🆑 @hosheemali 🌸🍃
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🖍 افزایش هوش مالی به روش پدر پولدار

🌸 خانه شما دارایی نیست.

👤 رابــــرت کـیـــــوساکی

🆑 @hosheemali 🌸🍃
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🖍 افزایش هوش مالی به روش پدر پولدار

🌸 کمتر کار کنید بیشتر سود کنید

👤 رابــــرت کـیـــــوساکی

🆑 @hosheemali 🌸🍃
#توصیه_های_رابرت_کیوساکی_برای_افزایش_هوش_مالی

🖍بدهی

🌸دو نوع بدهی وجود دارد. بدهی خوب و بدهی بد

🌻 بدهی خوب یک بدهی است که شما را ثروتمند تر کرده و فرد دیگری بهای آن را می پردازد و بدهی بد بدهی ای است که شما را فقیر تر کرده و اینکه مجبور شوید برای پرداخت آن جان بکنید.

🌻بدهی بد قرضی است که ناشی از یک بدهی دیگر است و نوعی عقب ماندگی برای افراد ، مشاغل و کشورها محسوب می شود ولی می توان با تبدیل این نوع بدهی به فرصت، با استفاده از آن ثروتمند شد. بدهی بد در اصل بدهی است که شما برای حل مشکلات ایجاد می شود و باعث می شود مشکلات بزرگتر و بزرگتر می شود.

🌸مثلا اینکه شما پولی را با تزول یا وام برای خرید ماشین هزینه کنید و در این بین با آن ماشین هم تصادف کنید و..و به این ترتیب مشکلات بزرگ و بزرگتر می شوند. در مقابل بدهی خوب می تواند شما را ثروتمند تر کند. گرفتن وام برای خرید منزل یا قرض از دوستان و آشنایان برای سرمایه گذاری کم ریسک و مطمئن می تواند باعث رشد در افراد گردد.

🌸اگر بدهی بد شما را عقب نگه دارد ، خودتان بدترین دشمن خودتان هستید. اکثر ما فکر می کنیم بهترین راه و روش حل یک مشکل فقط آنی است که ما می دانیم و انجام می دهیم در صورتیکه آنچه تاکنون کرده ایم ما را به یک نتیجه متوسط یا پائین تر از متوسط رسانده است. اگر این نکته را بفهمیم میتوانیم با یادگیری روشهای جدید، کارهای جديد و حتی تغییر در نوع نگرش و فکر خود به نتایجی جدید و بهتر دست پیدا کنیم. همانطور که در قسمت قبلی گفته شد به مشکل بدهی بعنوان یک فرصت برای یادگیری و باهوشتر شدن نگاه کنید.

🆑 @hosheemali
#توصیه_های_رابرت_کیوساکی_برای_افزایش_هوش_مالی

🖍رابرت کیوساکی می گوید اقتصاد جدید در دنیا که اقتصاد ایران هم به نوعی تاثیر پذیری زیادی از آنها دارد بسیاری از مردم را وارد یک بازی برد-باخت به نفع ثروتمندان کرده است و آن این است که بسیاری از مردم جاره ای جز سرمایه گذاری و تبعیت از آنچه که در مقابل آنها گذاشته می شود ندارند. این مسئله دلایل زیادی دارد. جدا از تفاوتهای فردی بین افراد ، اکثر افراد ، آموزشهای مالی با تحصیلات عالی اندکی دارند و نمی توانند موقعیتهای سرمایه گذاری مناسب را از آنچه که به آنها پیشنهاد می دهند تشخیص دهند.

🌸لذا در سرمایه گذاریهایی وارد می شوند که سیستم اقتصادی رایج به آنها پیشنهاد می کند و فرد هیچ کنترلی بر روی آنها ندارد و سرمایه آنها یا تقویت نمی شود با تقویت بسیار کمی خواهد داشت .

🌸نمونه هائی از این گونه سرمایه گذاریها در کشور خودمان ، سرمایه گذاری در حسابهای بانکها، خرید اوراق مشارکت و نمونه هائی از این دست است. همانگونه که در اقتصاد کشور خودمان شاهد هستیم، تورم بیست و چند درصدی سالیانه مجالی برای تقویت پول در اینگونه سرمایه گذاریها نمی دهد و بهترین حالت در این گونه سرمایه گذاریها این است که ارزش پول همگام با تورم رشد کند.

🌸 پیشنهاد اینگونه بسته های پولی توسط دولت ، به دلیل رشد زیاد نقدینگی سرگردان در دست مردم است که ناشی از درآمدهای نفتی است و این سرمایه ها بطرف هر بازاری سرازیر می شود جز ایجاد حباب در بازارها و افزایش تورم نتیجه دیگری ندارد لذا دولت به جای برنامه ریزی بر روی تولید و ارائه بسته های تشویقی برای مشارکت سرمایه های سرگردان در تولید، جمع آوری و کنترل این نقدینگی را در سرلوحه کار خود قرار می دهد و اکثر مردم که دارای هوش مالی زیادی نیستند دریافت سود سالیانه ۲۰ درصد را محملی مناسب برای سرمایه گذاری خود می دانند. غافل از اینکه در اینگونه شرایط تورمی، نه تنها پولشان تقویت نمی شود بلکه در بهترین حالت ارزش پولشان قدرت خرید) نسبت به سال قبل ثابت می ماند.

🆑 @hosheemali 🌸🍃
🌸 کسی که به قله‌ای رسیده،
یک شبه به آنجا پرواز نکرده است. زمانی که دیگران خواب بوده‌اند او بیدار بوده و زمانی که دیگران استراحت می‌کرده‌اند او کار می‌کرده است

👤 وین دایر

🆑 @hosheemali 🌸🍃
2024/09/30 06:22:00
Back to Top
HTML Embed Code: