Telegram Web Link
بیانیه_کانون‌ها_به_نامزدهای_انتخاباتی.pdf
1.7 MB
📍 بیان «هفت پیشنهاد مهم و راهبردی» از سوی کانون سهامداران سهام عدالت، کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران و کانون کارگزاران به نمایندگی از ۵۰ میلیون سهامدار حقیقی و حدود هزار نهاد مالی فعال در بازار سرمایه به رییس جمهور آینده:

۱. قیمت‌گذاری دستوری
۲. حذف شکاف قابل توجه نرخ ارز نیمایی و بازار آزاد
۳. تناسب سیاست‌های پولی و مالی
۴. مطالبات شرکت‌های بورسی از دولت
۵. ثبات مقررات و رویه‌ها و جلب اعتماد سرمایه‌گذاران
۶. رفع ناترازی انرژی
۷. عدم مداخل دولت در مدیریت شرکت‌ها


🔹 در این بیانیه، ۳کانون آمادگی خود را برای «برگزاری نشست تخصصی با نامزدهای محترم ریاست جمهوری» برای حل مشکلات و موانع مطروحه اعلام کرده‌‌اند.

🔸برای مشاهده جزییات و عکس‌های این خبر کلیک کنید.
🌐www.seba.ir

پیج اینستاگرامی رسمی اطلاع رسانی کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار👇
📱 instagram.com/seba.iran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حسین خزلی، فعّال بازار سرمایه و کارگزار بورس‌ها
در درون بازارسرمایه نیازمند اصلاح فرآیندها و سامانه‌ها هستیم.

بخشی از تقاضای مردم، تقاضای اصلاح در درون بازار سرمایه است.

مدیران بازار روی زیرساخت‌ها، آموزش و فرهنگ سازی، فرآیندهای نظارت، وجود گروه مطالعات قوی برای اصلاح‌ ساختار بازار و... برنامه‌ای نداشتند.

این مسائل سوای این است که دولت بعدی کیست؟

این‌ها مسائل درونی بازار است.

https://fardayeeghtesad.com/xkLd

@hkhezli
Forwarded from فردای اقتصاد
مناظره نمایندگان اقتصادی
کاندیداهای ریاست جمهوری


◻️رسانه تصویری «فردای اقتصاد» با همکاری کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران، کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار و کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت برگزار می‌کند:
مناظره نمایندگان اقتصادی
کاندیداهای ریاست جمهوری


◻️ساعت ۱۵ روز یکشنبه سوم تیرماه ۱۴۰۳
پخش زنده تصویری از وبسایت فردای اقتصاد
پخش زنده صوتی از تلگرام فردای اقتصاد

◻️رسانه تصویری فردای اقتصاد⬇️
@Feghtesad
نگران آینده نباش...

ما در حمایت خداییم...
Forwarded from فردای اقتصاد
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
فیلم کامل مناظره نمایندگان اقتصادی کاندیداهای ریاست جمهوری در فردای اقتصاد

💢 نمایندگان اقتصادی پنج کاندیدای ریاست جمهوری در نشستی که به همت فردای اقتصاد برگزار شد، دیدگاه‌های خود را پیرامون موضوعات مختلف اقتصادی ارایه دادند.

◽️ویدیوی کامل در سایت فردای اقتصاد
◽️
ویدیوی کامل در یوتیوب
◽️
نسخه صوتی

سعید لاریجانی، نماینده مصطفی پورمحمدی: وعده ما تورم ۵ تا ۱۰ درصدی تا پایان سال سوم و ارز تک‌نرخی در پایان سال اول است./تا وقتی که محیط اقتصاد کلان ما با ثبات نباشد، نمی‌توانیم انتظار سرمایه‌گذاری خارجی ارگانیک داشته باشیم./تصمیم دردناک دولت که برای اقتصاد شیرین است، خروج مدیریت دولتی از صندوق‌های بازنشستگی و شرکت ملی نفت است که به نوعی تفکیک تجارت از سیاست هم است.

حسین عبده تبریزی، نماینده مسعود پزشکیان: تورم موضوع اصلی کشور و تحریم موضوع دوم کشور است. برای رشد اقتصادی باید اصلاحات اقتصادی را همراه با بهبود مناسبات بین‌المللی انجام دهیم. محور مهم دیگر در شرایط سخت فعلی، اعتماد مردم است./دلیلی ندارد که در افغانستان دسترسی به پلتفرم‌های اینترنتی بهتر از ایران باشد. من متوجه نمی‌شوم چرا یوتیوب باید فیلتر باشد./سابقه بنگاه‌داری دولتی ابتدای انقلاب، در جریان خصوصی‌سازی هم با تقسیمات خودی/ناخودی به گونه‌ای ادامه یافت.

حسین قربان‌زاده، نماینده محمدباقر قالیباف: از دوگانه بازتوزیع ثروت موجود و خلق ثروت جدید، دولت باید به دنبال دومی برود./اصلاحاتی که دولت پیش پای مردم می‌گذارد باید مدلی باشد که مردم خودشان انتخاب کنند که اصلاحات رخ دهد. /وابستگی زیاد اقتصاد ایران به نفت به عنوان علت‌العلل مشکلات بلندمدت اقتصاد ایران است./ همه باید بپذیریم در تصدی دولتی بنگاه‌ها اشتباه کردیم، ناتوانی در تنظیم‌گری باعث شده دولت در انتهای زنجیره مداخله کند.

علیرضا خزایی، نماینده علیرضا زاکانی: نمی‌توان برای کاهش تورم به تولید هم فشار آورد و ما باید تولید را مرجح بر تورم بدانیم./نعمت طبیعی نفت ناکارآمدی‌های دولت را پوشانده است./نهادهای نظارتی در همه شئون تولید وارد می‌شوند./ لایه حاکمیت را از مدیریت جدا نکرده‌ایم در حالی که چین و نروژ با چنین تفکیکی نتایج خوبی گرفته‌اند.

مهدی معدنچی، نماینده امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی:
ما می‌توانیم با افزایش بهره‌وری رشد اقتصادی ایجاد کنیم و تا حدی تورم را کنترل کنیم./قیمت‌های دستوری به بهره‌روی و سرمایه‌گذاری در تولید آسیب می‌زند./یک علت این که بانک‌ها تمایلی به واگذاری بنگاه‌هایشان ندارند، این است که به طور بلندمدت تورم از نرخ سود بانکی بالاتر بوده است.

این مناظره با حمایت و همکاری کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران، کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار و کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت برگزار شد.

◻️رسانه تصویری فردای اقتصاد⬇️
@Feghtesad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🕊️
امام حسین علیه‌السلام:

خدایا با تدبیر خودت مرا از تدبیر خودم بی نیاز گردان ...

دعای عرفه


🔗 @hossein_quote
Forwarded from فردای اقتصاد
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
آینده اشتغال در بازار سرمایه/ آیا کار کردن در بورس جذاب است؟

حسین خزلی، فعال بازار سرمایه و کارگزار بورس‌ها:
بازار سرمایه در همه دنیا و حتی ایران برای جوان‌ها به ویژه نسل Z بسیار جذاب است. بازار سرمایه جایی است که با حجم زیادی از اطلاعات مواجهیم. باید با یک برنامه‌ریزی درست بهترین برنامه‌ریزی را برای جذب بهترین و هوشمندترین نیروها در بازار سرمایه داشته باشیم.

ویدیوی کامل گفت‌وگو با حسین خزلی:
چهار مسیر ورود به بورس؛ آیا اشتغال در بازار سرمایه برای من مناسب است؟

#همراه_سرمایه‌گذار

◻️‌رسانه تصویری فردای اقتصاد⬇️
@Feghtesad
Forwarded from پادکست سکه
سال ۱۴۰۰ در کشور انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد، حالا بعد از ۳ سال به شکل غیرمنتظره‌ای کشور مجدداً درگیر یک انتخابات ریاست جمهوری شده است. در آن سال پادکست سکه تصمیم گرفت تا با یک پرونده ویژه نظرات اقتصاددانان درباره نقش رییس جمهور را به گوش مخاطبان خود برساند. حالا با گذشت سه سال هنوز برخی از آن مسائل در کشور باقی است.

در زیر می‌تواند به قسمت‌های مربوط به انتخابات دسترسی داشته باشید:

قسمت ۴۴: "نقطه شروع اصلاحات اقتصادی در ایران چیست؟"
مهمان: سید علی مدنی‌زاده

قسمت ۴۵: "نقش مطالبه‌گری در بهبود فضای اقتصاد ایران چیست؟"
مهمان: جواد صالحی اصفهانی

قسمت ۴۶: "مواجهه صحیح اقتصادی ایران با جهان چگونه باید باشد؟"
مهمان: مجید شاکری

قسمت ۴۷: "چرا سیاست‌گذاران به رهنمودهای علم‌ اقتصاد بی‌توجه هستند؟"
مهمان: مسعود نیلی

قسمت ۴۸: "چه کسانی می‌توانند رئیس‌جمهور بهتری برای ایران باشند؟ نظامیان، دیپلمات‌ها، اقتصاددانان یا...؟"
مهمان: پویا ناظران

قسمت ۴۹: "ایران، جامعه کوتاه مدت"
مهمان: محمدعلی همایون کاتوزیان

قسمت ۵۰: "آیا فرقی می‌کند چه کسی رئیس‌جمهور باشد؟"
مهمان: محمد قاسمی

@sekke_podcast
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
از غربت و مظلومیت امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام
شگفتا...
Forwarded from فردای اقتصاد
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چه نیرویی نهادهای مالی را اداره می‌کند؟

◽️حسین خزلی، فعال بازار سرمایه و کارگزار بورس‌ها، در برنامه همراه سرمایه‌گذار از نقش تکنولوژی و نیروی انسانی متخصص در رشد نهادها در بازار سرمایه سخن می‌گوید.

ویدیوی کامل گفت‌وگو با حسین خزلی:
چهار مسیر ورود به بورس؛ آیا اشتغال در بازار سرمایه برای من مناسب است؟

#همراه_سرمایه‌گذار

◻️‌رسانه تصویری فردای اقتصاد⬇️
@Feghtesad
مربی کوهنوردی‌مان با تشر گفت «سرت رو ننداز پایین و برای خودت نرو. شاید چیزی پیش اومد که باید باخبر بشی.»

من وقت‌های زیادی این‌طور بوده‌ام. سرم را انداخته‌ام پایین و همین‌طور برای خودم رفته‌ام. توی زندگی، توی کوه، توی جنگل، توی خیابان‌های شلوغ و خلوت و... .

گاهی از روی غفلت، زیادی متکی به خود بوده‌ام. شاید برای همین است که صدای عزیزِ خدا از پسِ هزاران‌سال هنوزم که هنوز است، تازگی و قوت دارد:
«به هر کسی که رفته است، بگویید برگردد


من همان آدمِ رفته‌ام. آدمی که به‌خیال خودش جلو افتاده است. من اگر آن روز در آن مسیر بازگشت هم حضور داشتم، احتمالا همانی بودم که سرم را انداخته‌ام پایین و جلو زده‌ام. این‌بار اما نه مربی کوهنوردی‌مان، که مردِ همهٔ روشنایی‌ها، نه فقط در آن لحظه، که انگار در آن لحظه برای تمام زندگی زنی مثل من، این جمله را تکرار می‌کند: «بگویید برگردد.»
و عزیزترین نسخهٔ سعادت و نیک‌بختی را داده است دستم: «برگشتن به علی».

من با این‌که همیشه سرم را انداخته‌ام پایین و متکی به‌ خود (مثل همهٔ آدم‌های آن کاروان که جلو افتاده بودند) راهم را گرفته و رفته‌ام، اما همیشه به شما برگشته‌ام. حب شما بوده که من را از بی‌‌آدرسی و تاریکی، به راهِ امن رسانده است.

من یکی از آن آدم‌های مثلا جلوافتاده‌ام. صدای رسول‌الله هنوز از پسِ قرن‌ها تازهٔ تازه است. به آن‌هایی که رفته‌اند، بگویید برگردند. کار مهمی دارم.

منم که سلاله‌سلانه برمی‌گردم. با کوله‌پشتی و بدن بی‌رمق. دستِ شما توی دست‌های خاتم است. من از قرن معاصر به این صحنه چشم دوخته‌ام:
مَنْ كُنْتُ مَوْلَاهُ فَهَذَا عَلِيٌّ مَوْلَاهُ.

از شکوهِ این لحظه به گریه می‌افتم. با شما بیعت می‌کنم. زنانهٔ زنانه. به اراده و اختیار خودم که عاریه‌ای نیست. با تمام ارادهٔ زنانه‌ام. دلم روشن می‌شود. من همانی‌ام که اگر هم رفته باشم، باز به شما برمی‌گردم.
مثل همان وقتی که رسول‌الله گفت رفته‌ها برگردند تا بدانیم اول و آخر باید به شما و محبت‌تان برسیم. من برگشتم. من همیشه برمی‌گردم به شما.

.
سلام بزرگواران، ممنون می شوم در این نظرسنجی که جوابش می تواند  بسیار موثر باشد مشارکت نمایید.

سرمایه‌گذاران و فعالان بازار سرمایه سال‌هاست با چالش‌های متعددی در حوزه سیاستگذاری‌ها مواجه هستند و در این فضا حالا مدتی است که شاهد کم‌واکنشی یا بی‌واکنشی سهامداران به اخبار خوب هستیم. در این میان اما تعدادی از صاحبنظران، کم‌واکنشی این روزهای بورسی‌ها را به انتظار برای روی کار آمدن دولت جدید ارتباط می‌دهند.

«فردای اقتصاد» در نظر دارد با انجام یک نظرسنجی از کارشناسان و تحلیلگران در قالب 4 پرسش به بررسی مهمترین اولویت‌های دولت چهاردهم در حوزه بازار سرمایه و مسیر احیای بورس بپردازد.

پیشاپیش از همراهی شما متشکریم.
https://panel.porsall.com/Poll/Show/6b2dc7c8358f464

ارادتمند،

مهدی طحانی
Forwarded from SenaNews سنانیوز
فراخوان «دستورالعمل عمومات حاکم بر تنبیهات انضباطی در بازار سرمایه» در پایگاه قوانین و مقررات بازار سرمایه

🔵رئیس مرکز مشاوران حقوقی و تدوین مقررات بازار سرمایه اعلام کرد: در اجرای ماده ۷ قانون بازار اوراق بهادار و ماده ۳۰ الحاقی به قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار، پیش‌نویس «دستورالعمل عمومات حاکم بر تنبیهات انضباطی در بازار سرمایه» بر مبنای نظرات تخصصی و کارشناسی واحدهای ذی‌ربط در سازمان بورس و اوراق بهادار و ارکان مرتبط در بازار سرمایه تنظیم شده و به منظور استفاده از نظرات ارزشمند عموم علی‌الخصوص صاحب‌نظران در حوزه بازار سرمایه در تدوین نهایی این دستورالعمل منتشر می‌شود.

🔵از تمامی فعالان بازار سرمایه و نیز صاحب‌نظران در این حوزه دعوت می‌شود با مطالعه کامل پیش‌نویس، نظرها، پیشنهادها و انتقادهای خود را درخصوص پیش‌نویس تهیه‌شده حداکثر تا تاریخ ۱۳/۰۴/۱۴۰۳ به پایگاه قوانین و مقررات بازار سرمایه ارسال کنند.

🔗 Sena.ir/news/85890
▪️
@Sena_News
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
طلا.pdf
280.8 KB
گزارش عملکرد سه ماهه صندوق‌های طلا

⬅️بازدهی NAV صندوق‌های طلا

⬅️بازدهی نماد صندوق‌های طلا

⬅️مقایسه حباب فعلی با حباب ابتدای سال و میانگین حباب سه ماهه

⬅️نقدشونده‌ترین صندوق‌های طلا - ارزش معاملات و ارزش معاملات نسبت به AUM

⬅️جذاب‌ترین صندوق‌ها برای حقیقی‌ها - خالص ورود پول حقیقی‌ها در سه ماه گذشته و نسبت آن به AUM

⬅️میزان نوسان‌پذیری صندوق‌های طلا

⬅️ظرفیت تکمیل شده از سقف واحد‌های مجاز

⬅️روند مجموع ورود پول حقیقی‌ها به صندوق‌های طلا در سه ماه گذشته

⬅️روند مجموع ارزش معاملات صندوق‌های طلا

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
طبقه‌بندی شنیدن دیگران
آن ساز و کاری که....

علیرضا زاکانی و قاضی‌زادۀ هاشمی آمدند کار را به زیان جبهۀ خود و به نفع رقیب به پیش بردند و سپس از گردونۀ انتخابات خارج شدند!
درست است که فرهنگ عمومی کشور آسیب دیده و در بخش‌هایی حتی به ابتذال کشیده شده است اما نه در آن حد که عموم یا بخش قابل توجهی از مردم این نوع گفتارهای سبک و تهاجمی و بی‌محتوا و یکجانبه را آن هم از سوی یک کاندیدای ریاست جمهوری قابل قبول بدانند و تحت تأثیر آن قرار گیرند.
آن ساز و کاری که سبب آمدن و رفتن این دو نفر شد، مشکل اصلی حکمرانی در این کشور است و تا اصلاح نشود، چشمۀ امیدی نخواهد جوشید.
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥شهید بهشتی: آفت این انقلاب این است که برخی از بازیگران آن همه چی را دکان می‌کنند؛
دکان ثروت،دکان قدرت ، دمات شهرت‌ و دکان‌ ریاست….

هفتم تیرماه سالروز حمله تروریستی به دفتر حزب جمهوری و شهادت آیت الله بهشتی

❇️ @baamdadeno
Forwarded from Vakili.s
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❇️ این ویدیو را نه فقط به دلیل زیبایی موسیقی یا صدای علیرضا قربانی که حتما زیباست، بلکه به دلیل سِحر‌انگیز بودن ترانه «حسین منزوی» به اشتراک می‌گذارم، ببینید چه شعری سروده است. چه تصویر شاعرانه‌ای از یک استیصال و حیرانی جمعی داده است.

حسین منزوی که از غزل‌سرایان معاصر ایران است، زندگی عجیب و پر از فراقی داشته است و ترانه ها و غزل‌های شگفت‌انگیزی دارد.
اما فراموش نکنیم و به یاد داشته باشیم که
تا ریشه در آب است امید ثمری است
هفتم تیر ماه۱۴۰۳شب انتخابات ریاست جمهوری
2024/06/28 00:03:32
Back to Top
HTML Embed Code: