Telegram Web Link
مراسم تشییع و ختم پدر سرکار خانم
#سمیراخشنود
و پدر خانم جناب
#مهدی‌دلبری
همکاران عزیزمان در بازار سرمایه
وضعیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری در یک نما
Forwarded from Hossein Abdoh Tabrizi
📢 مناظره‌‌ی اقتصادی «ناترازی انرژی؛ چالش‌ بنزین در ایران»

زمان: دوشنبه ۲۱ آبان، ساعت ۱۸ الی ۱۹

♻️ طرف‌های مناظره:

شهاب‌الدین متاجی، مدیر سابق برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران؛ علیرضا آرمان‌مقدم، معاون اجرایی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران؛ سیدحمید حسینی، سخنگوی اتحادیه‌ی صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی و یاسر ملایی، پژوهشگر اقتصادی

نحوه‌ی برگزاری: آنلاین

👇لینک ثبت‌نام رایگان:

🌐 https://danayan.academy/energy-imbalance-gasoline-challenge-in-iran/

@HosseinAbdohTabrizi
Forwarded from Hossein Abdoh Tabrizi
امشب تنی چند از اقتصاددانان به دفتر ریاست‌جمهوری دعوت شدند، و در حضور وزرا و مشاوران اقتصادی رئیس جمهور، نقطه‌نظرهای خود را بیان کردند. طبعأ نگرانی در مورد این که در این شرایط آیا امکان اصلاحات وجود دارد یا نه، مطرح شد. در مطبوعات شاید گزیده‌ای از بحث‌ها بیاید. بنده کل وقت خود را به شرح وضعیت خودرو در بازار سرمایه اختصاص دادم. قبل از جلسه با ۳۶ نفر از کارشناسان رشته صحبت کردم. سی و دو نفر قاطعانه معتقد بودند که در شرایط فعلی حتما بهتر است خودرو در بورس کالایی معامله شود. چهار نفر ضمن توافق با این که در این شرایط بهتر است خودرو در بورس کارایی معامله شود، معتقد بودند که این امر نباید به موضوعی بلندمدت تبدیل شود و باید نهایتا هم واردات آزاد شود و هم خودروسازان خود فروشنده‌ی کالای خود باشند؛ شروطی که بعید است مخالف چندانی در بازار سرمایه داشته باشد.
بر این اساس، بنده در جلسه خواستار آن شدم که یا طبق برنامه‌ی هفتم، خودرو از موضوع قیمت‌گذاری آزاد شده و شرکت‌ها خود به فروش اقدام کنند و یا در بورس کالایی به فروش رسند، و اضافه قیمت آنها نسبت به قیمت‌های مصوب صرف بازپرداخت بدهی آنها به بانک‌ها شود.
هم‌چنین درخواست کردم کل موضوعات مربوط به خودرو از قبیل واردات خودرو، بدهی خودرویی‌ها، واگذاری مدیریت آنها به بخش خصوصی، تودلی‌های دو خودروساز بزرگ، ... در طرحی جامع با سرعت بررسی و تصمیمات اجرایی شود.
امیدوارم با عرضه‌ی خودرو در بورس کالا، یا خروج خودرو از قیمت‌گذاری، حرکت کوچکی در جهت اصلاحات در بازار سهام ایجاد شود.
برای مردان و زنان سیاست و حکومت
موضوع: طبقه نوظهور دارایی دیجیتال و متنوع‌سازی پرتفوی سرمایه‌گذاری

شرکت بلک‌راک در سال ۲۰۲۳ مجوز اولین صندوق قابل معامله بیت‌کوین (Crypto ETF) را از بورس اوراق بهادار آمریکا (SEC) دریافت کرد. این صندوق‌ها با هدف دسترسی ساده و ایمن به بازار ارزهای دیجیتال طراحی شده‌اند و تاکنون ۶۰ میلیارد دلار دارایی تحت مدیریت (AuM) دارند. پیش‌بینی می‌شود که این رقم به زودی به ۲۰۰ میلیارد دلار برسد (تصویر ضمیمه را ملاحظه کنید).

در بازار کشورمان نیز می‌توان با رعایت ملاحظات اجرایی و تدابیر لازم، صندوق‌های قابل‌معامله بورسی کریپتو را در کنار سایر طبقات دارایی مانند سهام و طلا قرار داد تا متنوع‌سازی پرتفوی سرمایه‌گذاران تسهیل شود. این اقدام می‌تواند به حرفه‌ای‌تر شدن و توسعه سریع‌تر این اکوسیستم در ایران کمک کند،

البته کاربرد فناوری بلاک‌چین محدود به این مورد نمی‌شود. تیم ما در آینده تمرکز ویژه روی کاربردهای گسترده این فناوری‌ نوظهور در بازار سرمایه کشور خواهد داشت.

عباس گمار
۱۷ آبان ۱۴۰۳

hashtag#عباس_گمار hashtag#اقتصاددیجیتال hashtag#دارایی‌دیجیتال hashtag#بلاکچین hashtag#کریپتو hashtag#CryptoETF
Forwarded from گروه مالی شهر
030818.pdf
1.6 MB
📊بولتن تحلیل هفتگی بازارهای ایران و جهان منتهی به 18 آبان ماه 1403

در بازارهای جهانی موردی همچون:

🔺شاخص کالایی SFG
🔺طلا
🔺نفت
🔺گاز
🔺فلزات اساسی
🔺سنگ آهن
🔺متانول
🔺اوره
🔺فرآورده های نفتی

و در بازارهای داخلی:
🔺روند شاخص کل و خالص ارزش خرید
🔺ارزش معاملات کل
🔺ارزش معاملات صنعت
🔺مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته اند.

#تحلیل

🖊 روابط عمومی گروه مالی شهر

📌 @ShahrFG
📌 https://sfg.ir/?p=21427
حسین خِِزلی Khezli


به عنوان مطلع پرونده #لاستیک_دنا عرض می‌کنم:
این شرکت متعلق به شخص مرحوم یزدی نبود.
این شرکت در دولت هاشمی برای تامین هزینه‌ها و کمک به تاسیس دانشکده پزشکی فاطمیه قم (با مسئولیت تربیت پزشک زن) از سازمان صنایع ملی به بنیاد خیریه فاطمیه به قیمت بسیار نازل و قسطی فروخته شد.

هزینه‌های سنگین دانشکده پزشکی فاطمیه قم و سوء مدیریت در اداره لاستیک دنا باعث زیان ده شدن آن شد.
بنابراین از یک طرف باعث اتمام کار دانشکده و از طرفی فروش سهام لاستیک دنا در بورس به گروه رسول تقی گنجی شد!
#پالیزدار

معدن سنگ #دهبید هم برای شخص مرحوم امامی کاشانی نبود. این معدن برای کمک به موسسه خیریه ایشان که کودکان معلول را سرپرستی می‌کرد، به آن واگذار شده بود.

هرچند این واگذاری‌ها و سوء مدیریت‌های اتفاق افتاده در آن‌ها تجربه‌ای کاملاً اشتباه بود و شخصاً مخالف آن هستم.

https://x.com/hokhezli/status/1855990346058002737

@hkhezli
Forwarded from حسین خِزلی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📌خبرهای خوب توسن برای سهامداران

🔶 حسین خزلی، مدیرعامل شرکت رسام فناوری پایا در گفت‌وگویی با صدای بورس، ضمن تشریح برنامه‌ها و خدمات این شرکت، از تبدیل شدن آن به گروه مالی خبر داد و آینده بازار سرمایه را روشن و مثبت ارزیابی کرد.

#صدای_بورس #بورس #فرابورس #بورس_تهران #فرابورس_ایران #سهام #سهامداران #سهامدار #سرمایه‌گذاری #تامین_مالی #بازار_سهام #بازار_سرمایه #حجم_معاملات #تامین_سرمایه #نقدینگی #انتشار_اوراق #کسری_بودجه #نرخ_بازدهی #قیمت_سهام #بانک_مرکزی #توسن #شرکت_رسام_فناوری_پایا #IT #آی_تی #هلدینگ_مالی

🔗 sedayebourse صدای بورس
مجادله
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
در حاشیه نمایشگاه و همایش بازار سرمایه در کیش دوستان رسانه شهربورس مصاحبه‌ای‌ از من در مورد کیفیت نمایشگاه و همایش گرفتند و در مورد رای آوردن ترامپ و آینده بازار سوالی پرسیدند.

با سپاس از این عزیزان

🛑 سیاستمداران باید برای سناریوهای مختلف آماده باشند

حسین خزلی در گفت‌وگو با شهر بورس:

🔹 برای پیش‌بینی به آینده پژوهی نیاز داریم، دانشی که در آن باید سناریوهای محتمل و احتمال وقوع را بررسی کنیم و برای هرکدام آمادگی داشته باشیم؛ دنیا پیچیده شده و نمی‌توان گفت با آمدن یک نفر (ترامپ) چه اتفاقی می‌افتد، مهم این است سیاستمداران ما برای سناریوهای مختلف و وقوع آنها آمادگی داشته باشند.

@shahrebours
@hosein_khezli

#شهربورس #شهر_بورس #بورس #بورس_ایران #بورس_تهران #بورس_آنلاین #سهام #فرابورس #شاخص #شاخص_کل #اخبار_بورس #حسین_خزلی

🔗 شهر بورس | آخرین اخبار بورس

@hkhezli
🔴خطبه‌ای فراتر از «فدک»

علامه حکیمی در آثارش با رد نامگذاری رایج «خطبه فدکیه» برای سخنرانی تاریخی حضرت فاطمه سلام الله علیها، آن را فراتر از یک مطالبه شخصی برای ارث دانسته و بر ابعاد عمیق‌تر و فرازمانی آن تاکید کرده است. ایشان معتقدند این خطبه، منشوری جامع برای ارزش‌های انسانی و اسلامی است.

• تجلی ثانی پیامبر:
حکیمی خطبه فاطمیه را تجلی ثانی پیامبر اکرم(ص) دانسته و معتقد است که در هر کلمه و جمله این خطبه، پیامبر(ص) به صورت دیگری تجلی یافته است.

• قیامی قرآنی:
ایشان خطبه فاطمیه را یک قیام قرآنی دانسته‌ که باعث شد امیرالمومنین علی(ع) از حذف مطلق مصون بماند و پس از آن بتواند حکومت اسلامی را بنا کند.

• مبنای تشیع:
استاد حکیمی معتقد است که تشیع، حفظ سرمایه‌های ارزشمند خود را در طول تاریخ مدیون خطبه‌ها و مواضع حضرت زهرا(س) است.

• مهم‌ترین سخنرانی تاریخ:
ایشان خطبه فاطمیه را هم‌شأن حدیث غدیر و شروع دعوت پیامبر(ص) دانسته و آن را یکی از مهم‌ترین سخنرانی‌های تاریخ اسلام می‌داند.


پیام‌های خطبه فاطمیه :

• عدالت و برابری:
یکی از مهم‌ترین پیام‌های خطبه فاطمیه، تاکید بر عدالت و برابری است. حضرت زهرا (س) در این خطبه به شدت به تبعیض و بی‌عدالتی اعتراض کرده و بر لزوم ایجاد جامعه‌ای #عادل و #برابر تاکید کرده‌اند.

• حکومت اسلامی:
خطبه فاطمیه، مبانی حکومت اسلامی واقعی را ترسیم کرده و الگویی برای حکومت‌داری اسلامی ارائه داده است. ایشان بر لزوم وجود یک #حکومت_عادل و مردم‌سالار تاکید کرده و به نقش مردم در انتخاب حاکمان اشاره نموده‌اند.

• اهمیت قرآن:
حضرت زهرا (س) در خطبه خود به اهمیت قرآن به عنوان کتاب هدایت و راه روشن انسان‌ها اشاره کرده و بر لزوم عمل به دستورات قرآن تاکید نموده‌اند.

• مبارزه با ظلم و فساد:
ایشان در خطبه فاطمیه به شدت با ظلم و فساد مبارزه کرده و بر لزوم مبارزه با ظالمان و ستمکاران تاکید نموده‌اند.

• حفظ وحدت مسلمانان:
حضرت زهرا (س) در این خطبه بر حفظ وحدت و همبستگی مسلمانان تاکید کرده و از تفرقه و اختلاف بین مسلمانان به شدت انتقاد نموده‌اند.

@allamehhakimi
کلینیک فقرزدایی


این طرح در دولت جدید ترامپ برایم فوق‌العاده مهم و جالب بود.
توصیه می‌کنم دوستان به دقت بخوانند و پیگیر باشند.
👇🏼👇🏼

💢 پروژه منهتن ۲ توسط آمریکا کلید خورد

اسماعیل حبیبی


پروژه منهتن، نام کلان پروژه‌ای است که توسط آمریکا، به مدت چهار سال از سال ۱۹۴۲ تا ۱۹۴۶ اجرا شده و نهایتا به ساخت بمب هسته‌ای انجامید و در زمان جنگ جهانی دوم، آمریکا را به قدرت نظامی برتر جهان بدل کرد و به دنبال آن، جنایت‌های ناکازاکی و هیروشیما رقم خورد. این پروژه با استخدام ۱۳۰ هزار نفر و هزینه‌ای نزدیک به ۲ میلیارد دلار (معادل ۲۹ میلیارد دلار سال ۲۰۲۳) انجام پذیرفت.

اکنون بعد از گذشت 80 سال از آن تاریخ، رئیس جمهور منتخب آمریکا بار دیگر نام این پروژه را بر زبان آورده ولی این بار نه برای یک پروژه نظامی. ترامپ در بیانیه‌ای اعلام کرده ایجاد دپارتمان ارتقای بهره‌وری در دولت Department of Government Efficiency (DOGE) که رهبری آن را به طور مشترک، «ایلان ماسک»، مالک شبکه اجتماعی «ایکس» و از حامیان اصلی او در انتخابات اخیر و «ویوک راماسوامی»، از نامزدهای جمهوری‌خواه برای انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر بر عهده خواهند گرفت، به طور بالقوه می‌تواند تبدیل به «پروژه منهتن» زمان ما گردد. یعنی همانگونه که پروژه منهتن توانست برتری مطلق نظامی را برای آمریکا به دنبال داشت، اکنون ایجاد دپارتمان ارتقای بهره‌وری دولت، می‌تواند برتری مطلق اقتصادی را برای آمریکا به ارمغان بیاورد.

این در حالی است که مطابق با آمار منتشر شده توسط فایننشال تایمز، اقتصاد آمریکا در دوران ریاست جمهوری جو بایدن نیز، رشد بهره‌وری نیروی کار بالایی داشته (قریب به 10 درصد) و روند آن بر خلاف سایر کشورهای با درآمد سرانه بالا و توسعه یافته است.

با توجه به اهمیت و جایگاهی که در این بیانیه برای موضوع بهره‌وری در دولت، در نظر گرفته شده است، بر آن شدیم تا نگاهی دقیق‌تر و همه‌جانبه بدان داشته باشیم. در بیانیه صادر شده توسط ترامپ چند نکته حائز اهمیت است که در ادامه به آنها می‌پردازم:
۱- این دپارتمان مطابق با آنچه در بیانیه آمده است، مقرر است اصلاحات ساختاری در مقیاس بزرگ را پیش ببرد و رویکردی کارآفرینانه برای دولت ایجاد کند به گونه‌ای که هرگز مشابه آن دیده نشده است. این امر نشان‌دهنده برنامه دولت برای بازطراحی معماری دولت است و تغییرات کلانی را ایجاد خواهد نمود. همچنین در این بیانیه تاکید شده است که جمهوری خواهان مدت هاست روی این برنامه کار کرده اند و ایلان ماسک نیز عنوان کرده بیش از یک سوم بودجه دولت را می توان صرفه جویی کرد.
۲- برنامه‌های این دپارتمان در چهار محور: از بین بردن بوروکراسی دولتی، کاهش مقررات اضافی، کاهش هزینه‌های بیهوده و بازسازی سازمان‌های فدرال، تنظیم خواهد شد و این برنامه‌ها را اقدامی ضروری برای جنبش «نجات آمریکا» و به عنوان یک شوک برای سیستم حکمرانی آمریکا، عنوان نموده است.
۳- در بیانیه عنوان شده است که جایگاه دپارتمان ارتقای بهره‌وری در دولت (DOGE)، خارج از دولت خواهد بود و نقش آن، ارائه مشاوره و راهنمایی به کاخ سفید و دفتر مدیریت و بودجه می‌باشد. به عبارت دیگر این نهاد، ارتباط ساختاری با دولت نخواهد داشت تا از بده‌بستان‌های سیاسی و تعارفات درون دولتی به دور بماند.
۴- در بیانیه عنوان شده است این پروژه حداکثر تا 4 ژوئیه 2026 به پایان می رسد و یک دولت کوچکتر، با کارایی بیشتر و بوروکراسی کمتر، هدیه عالی به آمریکا در 250 سالگرد اعلامیه استقلال خواهد بود. به نظر می‌رسد این دپارتمان یک نهاد دائمی نبوده و پس از اتمام پروژه، منحل خواهد شد.
۵- هدف غائی که برای این دو نفر، ایلان ماسک و ویوک راماسوامی به عنوان رهبران این نهاد در این بیانیه عنوان شده عبارت است از اقتصاد آزاد و پاسخگوئی دولت به شهروندان: «آنها با هم کار خواهند کرد تا اقتصاد ما را آزاد کنند و دولت ایالات متحده را در برابر "ما مردم" پاسخگو کنند.»

اکنون سوال اینجاست، در شرایطی که آمریکا به عنوان اقتصاد اول دنیا، متوجه جایگاه و ضرورت توجه و تمرکز بر بهره‌وری شده است، آیا در کشور ما هم به همان اندازه اهمیت و لزوم بهره‌وری، درک شده است؟ آیا ما نهادی غیردولتی، مردم نهاد و مستقل برای رصد بهره‌وری دولت و ارائه مشاوره‌های تخصصی داریم و یا می‌توانیم ایجاد کنیم؟ آیا سازمان ملی بهره‌وری ایران در ساختار کنونی که زیر مجموعه دولت قرار دارد، می‌تواند نقش دیده‌بان بهره‌وری ملی را ایفا نماید؟ آیا دولت ایران نیز می‌تواند از نخبگان اقتصادی کشور که در بخش خصوصی مشغول به فعالیت هستند، بهره‌مند شده و نظرات مشاوره‌ای اخذ نماید و آیا ضمانت اجرائی برای پیشبرد راهکارهای پیشنهادی توسط آنان وجود دارد؟ آیا دولت برای ارتقای پاسخگویی به مردم، برنامه ای دارد؟
اینها سوالاتی است که بایستی مسئولین دولت و فعالین و خبرگان بهره‌وری بدان بیندیشند و جوابی درخور ارائه نمایند.

#اسماعیل_حبیبی

🔰 پایگاه دانش بهره وری
     
@hkhezli
گزارش_صندوقهای_سرمایه_گذاری_مهر_۱۴۰۳_241114_143945.pdf
801.9 KB
گزارش صندوق‌های سرمایه‌گذاری
مهر ۱۴۰۳

تامین سرمایه لوتوس
@hkhezli
⭕️توئیتری‌شدنِ سیاست

🔹رسانه‌های اجتماعی مانند توئیتر، بر روند جامعه‌پذیری نسل جدید و بر نوع کنشگری فعالان مدنی و سیاسی تأثیر به‌سزایی گذاشته است. با این‌حال، تاکنون مطالعه منسجمی راجع به این موضوع در جامعه ایران انجام نشده است.

🔸کتاب «توئیتری‌شدن سیاست» به مطالعه این پدیده پرداخته است. این کتاب با ترکیب نظریات مربوط به شبکه‌های اجتماعی و داده‌های توئیتر فارسی، منبع غنی برای مطالعه نظریات شبکه‌های اجتماعی به زبان فارسی است و اطلاعات مفیدی از اثرات توییتر بر جامعه و سیاست در ایران بدست می‌دهد. این کتاب به موضوعات زیر پرداخته است:

🔻جامعه شبکه‌ای، جامعه پلتفرمی و سیاست رسوایی
🔻وسط‌باز خفه‌شو: روایت حذف صداهای میانه در توئیتر فارسی
🔻روایت کلان‌داده‌ها از نفرت‌پراکنی آنلاین و قطبیت سیاسی: آیا توییتر بستر مناسبی برای فعالیت دموکراسی‌خواهانه است؟
🔻رادیکالیسم، فردگرایی و چندپارگی: سیاست و جامعه تحت تأثیر توییتر چه ویژگی‌هایی دارد؟

🔹کتاب توئیتری‌شدن سیاست توسط محمد رهبری و با مقدمه دکتر هادی خانیکی توسط انتشارات «اگر» منتشر شده است.

#پیشنهاد_کتاب

❇️کانال تحلیل شبکه‌های اجتماعی مجازی
📲 @socialMediaAnalysis
2024/11/16 01:19:17
Back to Top
HTML Embed Code: