Telegram Web Link
Forwarded from آخرین توییت (n. k)
در ۱۵ تیرماه، اگر الف انتخاب شود طرفداران رقیب باور کرده‌اند که او مقدمه جنگ و طلیعه داعش و.. است و اگر ب پیروز شود جمع مقابل، یقین کرده‌اند که او و اطرافیانش ضد انقلاب و عامل سیا و.. است.
در چنین فضای آشوبناک و نفرت و کینه، افقی برای توسعه هست؟!
رقابت را با عداوت اشتباه نکنیم
.

👤سید عباس صالحی
@AkharinTwiit
Forwarded from حسین خزلی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
توضیحات دکتر طیب‌نیا
در خصوص FATF و اتفاقات زمان وزارت اقتصاد و دارایی ایشان در دور اول روحانی

@hkhezli
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تجربیات و نظرات
دکتر #طیب‌نیا
در مورد بازار سرمایه

@hkhezli
مدیون خود !
امروز
چهارشنبه
۱۳ تیر ۱۴۰۳
مراسم تودیع این‌جانب در کارگزاری #بانک_آینده .
ما مدیران شرکت‌ها، نام‌های تجاری و سهامداران آن‌ها را ترک می‌کنیم.
اما یاد و خاطره، محبت، تلاش و غیرت همکاران‌مان برای همیشه در قلب و روح‌مان باقی می‌ماند!
اکثر نزدیک به همه‌ی همکارانی که در ۲۳ سال گذشته در سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف مدیرشان بودم، همچنان دوستان شفیق و عزیز من هستند.
خدایای مهربانم تو برای‌شان جبران کن و یار و نگهدارشان باش. 🙏🏽🤲

#حسین‌خزلی

@hkhezli
Forwarded from عباس آخوندی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حضرت استاد جلیلی

لطفا دو دقیقه ویدیوی زیر را ببینید. این مرجع مورد ادعای شما است. البته احتمالا به شما گزارش کرده‌اند و خود شما مستقیما نشنیده‌اید. آیا من یک کلمه در باره نساختن مسکن مهر گفته‌ام؟ شما که به‌ظاهر متشرع هستید، چه حجت شرعی دارید؟
Forwarded from چُراز
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
جمهوری تورمی ایران

کارنامه دولت ۳ساله در مورد تورم چگونه بود؟

رکورد تورم تجمعی ۱۰ساله چقدر بالای ۱۰۰۰ درصد رفت؟

تمام رکورد‌های تورمی ۷۰ سال اخیر که توسط دولت ۳ساله شکسته شد.

چرا قطع شدن برق و گاز کارخانه‌ها باعث ایجاد تورم می‌شوند؟

چرا برنامه‌های دولتی تبدیل به تورم می‌شوند؟

نسخه با کیفیت بهتر:
https://www.instagram.com/reel/C899hRltJuj/?igsh=OTE0eTMwaHgzNXA1
وقتی دادنِ تلفات آسان می‌شود
ارزش زندگی در محاسبات جلیلی و پزشکیان


اولین عملیاتی که پس از آزادی شیرین خرمشهر انجام گرفت، یکی از تلخ‌ترین شکست‌های ایران شد. عبارت عدم‌الفتح به جای شکست قدری از تلخی واقعه‌ی پیش‌آمده کم می‌کرد و برخی فرماندهان حجم تانک‌های زده‌شده‌ی دشمن را از موفقیت‌های عملیات می‌دانستند. اما برخی نگاه دیگری داشتند.
دهم مرداد ۶۱ در جلسه‌ی فرماندهان ارشد سپاه، حسین خرازی، در نقد عملیات پرتلفات رمضان گفت: «یک گردان داشتیم هم‌محله‌ای‌های خود ما بودند، به خود من گفتند، ما جدید آمدیم، ما آموزش ندیدیم، بگذارید ما حداقل دو الی سه روز برویم آموزش ببینیم، برویم تیراندازی بکنیم... نیرویی می‌آید منطقه که کیفیت ندارد، می‌رود همین‌جور شهید و زخمی می‌دهد.» (روزشمار جنگ، مرکز مطالعات سپاه، ج۲۰، ص۴۵۷)

حسن باقری نیز در جلسه‌ای دیگر، گفت: «کار کردن قبل از عملیات خیلی سخت شده، ولی تلفات دادن در داخل عملیات خیلی ساده شده. هیچ به روی خودمون هم نمی‌آوریم. اول جنگ بچه‌های تبریز تو دهلاویه ۷۰ تا شهید دادند، خدا شاهده همه تنشون می‌لرزید. حالا، ۱۰۰۰تا، ۲۰۰۰تا، ۳۰۰۰تا، اصلا انگار نه انگار، اگر فردا هم بهمون بگن ۱۰۰هزارتا! مثل این‌که عددها، ۱ با ۱۰۰۰ مثل این‌که فرقی نداره. تخریب‌چی اومده می‌گه آقا یه گردانی رو معبر کنار دستش باز کردیم، به فرمانده گردان می‌گیم آقا معبر ۳۰۰ متر دست چپه، بیار نیرو را از دست چپ، از معبر میدان مین ببر، بعد دراومده به بچه‌ها می‌گه کی داوطلبه که بره روی میدان مین. من خودم جوابی ندارم برای این‌که روز قیامت بدم.» (متن سخنان در مستند آخرین روزهای زمستان آمده است.)

به‌راستی ارزش زندگی انسان‌ها در محاسبات سیاسی-نظامی چقدر است؟ در یک عملیات، تنها رسیدن به اهداف تعیین‌شده و نتایج به‌دست‌آمده مهم است یا هزینه‌ها، امکانات و نیروهای ازدست‌رفته نیز محاسبه می‌شود؟

اگر تحلیل‌گران سپاه عملیات کربلای پنج را یک عملیات موفق و بزرگ می‌دانند، در تحلیل‌شان تا چه حد میزان شهدا و مجروحین را دخالت می‌دهند؟ در تحلیل‌های منتشرشده چنین بررسی‌هایی نمی‌بینیم.
بنا بر آمار پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس، تلفات انسانی (شهید، مفقود و مجروح) سپاه در این عملیات حدود ۶۵ هزار نفر است (۷۶۵۱ شهيد، ۳۵۲۹ مفقود) که حدود ۴۰۰ نفر از شهدا از فرماندهان سطوح مختلف لشكرها هستند.

با این‌که پس از عملیات کربلای پنج فاصله‌ی زیادی تا بصره باقی مانده بود، می‌توان پرسید حتی اگر در این عملیات بصره‌ی عراق را نیز تصرف می‌کردیم، در چه صورتی و با چه میزان تلفات انسانی نمی‌توانستیم این عملیات را یک پیروزی محسوب کنیم؟ برای مثال آیا تصرف بصره با ۲۰۰ هزار شهید و مجروح یک پیروزی محسوب می‌شد یا یک شکست؟

تاثیر تصمیم‌ها‌ی کلانِ سیاسی-نظامی بر زندگی مردم بسیار مهم است و باید در محاسبه‌ها، زندگی‌های ازهم‌پاشیده و آسیب‌های اجتماعی را نیز در نظر گرفت. باید دید برای چیزهایی که به‌دست می‌آوریم چه چیزهایی را از دست می‌دهیم.

جمله‌ی معروفی منسوب به استالین هست که می‌گوید: «مرگ یک نفر یک تراژدی و مرگ میلیون‌ها نفر آمار است.»

این بدترین نوع نگاه به عددهایی است که به‌عنوان آمار پیشِ روی ما قرار می‌گیرد؛ به‌ویژه آن‌جا که عددها و رقم‌ها با جان انسان‌ها سر و کار دارد.

عددها به شما نشان می‌دهد ۹۱۹۱۸ نفر از شهدای ایران، نوجوانان بین ۱۶ تا ۲۰ سال بودند؛ وقتی به تک‌تک نوجوان‌های این آمار و زندگی‌ها و خانواده‌های پشت سرِ هر کدام نگاه کنید، تن و بدن‌تان می‌لرزد.

اگر رقم ۶۳۴۴۱ نفریِ جوانان شهید که سن ۲۱ تا ۲۵ سال داشتند را به آمار شهدای نوجوان اضافه کنیم، حدود ۷۲ درصد از شهدای ایران را نوجوانان و جوانانِ بین ۱۶ تا ۲۵ سال تشکیل می‌دهند. یعنی از هر سه نفر ایرانی که در صحنه‌ی جنگ ایران و عراق در خون خود می‌غلتند، دو نفرشان کمتر از ۲۵ سال سن دارند.

تجربه‌ی ‌مطالعات جنگ مرا همیشه از تبدیل شدن آمارها به یک تعداد عدد ترسانده است.
برای من مسیر اصلاح امور از میدان سیاست نمی‌گذرد. هوادار پزشکیان نیستم و شأن اهالی علم و فرهنگ و هنر را بالاتر از هواداری اهالی سیاست می‌دانم.

اما از کسانی که چه شکست بخورند و چه پیروز شوند، خودشان را پیروز می‌دانند می‌ترسم؛ از آن‌ها که خودشان را مامور به وظیفه می‌دانند و نتیجه هر چه باشد، حتی نابودی زندگی مردم، تفاوتی برایشان ندارد.
از جماعتی می‌ترسم که تیر می‌اندازند و بعد دور جای اصابت تیر را دایره می‌کشند و فریاد می‌زنند: خورد به هدف.

شاید اشتباه می‌کنم، اما گمان می‌کنم پزشکیان نمی‌تواند نسبت به له شدن مردم بی‌تفاوت باشد و فقط به هدف‌هایی آرمانی و رویایی فکر کند.

شاید اشتباه می‌کنم، اما نگرانم جلیلی آرمان‌هایی داشته باشد که در ذهن او رسیدن به آن‌ها حتی ارزش له شدن بسیاری از مردم را داشته باشد.

https://www.tg-me.com/jafarshiralinia
سرنوشت اقوام
هرگز دل من ز علم محروم نشد

کم ماند ز اسرار که معلوم نشد

هفتاد و دو سال فکر کردم شب و روز

معلومم شد که هیچ معلوم نشد

#خیام
Etela'ate Bourse 547.pdf
3.2 MB
📇شماره ۵۴۷ هفته‌نامه
اطلاعات بورس
شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
منتشر شد:

▪️بورس پس از انتخابات به کدام سمت می‌رود؟

▪️سهم بورس از وعده‌های انتخاباتی

▪️آثار سیاست‌های بانکی بر بازار سرمایه

🌾🌱
نوشته یکی از دوستان دلسوز:

دوستان عزیز حامی
دکتر پزشکیان

سلام و درود

در صورت پیروزی دکتر پزشکیان در انتخابات ، از هرگونه کری خوانی ، توهین به دولت فعلی ، تحریک و توهین به دکتر جلیلی و طرفداران در گروه پرهیز شود.

اقداماتی که موجب تحریک رقیب شود و باعث ایجاد تنش و تشنج در سطح جامعه شود ، پرهیز کنند.

پیشنهاد می‌کنم آقایان دکتر ظریف و مهندس آذری جهرمی که این روزها در کمپین انتخاباتی دکتر پزشکیان نقش اصلی را داشتند و نقش مهمی در افزایش مشارکت داشتند، از طرفداران رقیب دلجویی کنند و فضا را آرام کنند.

شرایط رقیب در صورت عدم کسب رای لازم در نظر گرفته شود و با آن‌ها در فضای مجازی کل کل نشود.‌

زمینه دعوا و درگیری و تنش فراهم نشود.

ستاد آقای دکتر پزشکیان اطلاعیه‌ای دهند و از طرفداران بخواهند با توجه به محرم و …از هرگونه جشن و‌شادی پرهیز شود.

به جز بحث محرم ، چنین جشنی می تواند موجب تحریک رقبا شود.

آقای دکتر پزشکیان برای کار کردن و رسیدگی به صدها مساله مهم کشور به فضای آرام نیاز دارد.

نباید با اقداماتی که باعث تحریک و احتمالا سنگ اندازی می شود، کار خود را از ابتدا سخت کنند .
دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی pinned «نوشته یکی از دوستان دلسوز: دوستان عزیز حامی دکتر پزشکیان سلام و درود در صورت پیروزی دکتر پزشکیان در انتخابات ، از هرگونه کری خوانی ، توهین به دولت فعلی ، تحریک و توهین به دکتر جلیلی و طرفداران در گروه پرهیز شود. اقداماتی که موجب تحریک رقیب شود و باعث…»
2024/10/03 15:22:19
Back to Top
HTML Embed Code: