Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
از نردبان بودن، بسیار غمگینم

از آسمان بودن، بسیار غمگینم

تمرین کنم باید، دیوار بودن را

🔗 @mohsenchavoshi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تبلیغات اولین انتخابات ریاست جمهوری بعد از انقلاب
پرسه زدن در شبکه‌های اجتماعی
دکتر محمدرضا جوادی یگانه:

‏جامعه‌ی تحقیرشده، جامعه‌ای که بارها به امید تغیر رای داده و به منتخبش اجازه کوچک‌ترین تغییری در ساختار داده نشده؛

حق دارد که از تحقیر مجدد بترسد و امید نبندد و رای ندهد.‏

آن‌که به افزایش مشارکت نیاز دارد و آن‌که از این جامعه رای می‌خواهد،

باید قانع‌شان کند که چرا باید دوباره رای بدهند؟

🔗 @mrjavadi
Etela'ate Bourse 544.pdf
3.5 MB
سلام
وقت شما بخیر
📇شماره ۵۴۴ هفته‌نامه اطلاعات
شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۳

بورس
منتشر شد:

▪️ بورس اولویت چندم
▪️بازی دولت با کارت خوراک
▪️بازهم مصوبه‌ای برای احیا
▪️جادوی همستر
🌿🌿
-1661395197_-1609796258_240615_162603.pdf
1.9 MB
خبرنامه مدیریت بدهی های عمومی و روابط مالی دولت

شماره 99

هفته منتهی به 23 خرداد 1403
Forwarded from Instagram Downloader Toolbox Bot
 یکی از اصلی‌ترین عوامل مشاهده شده در روابط زناشویی پایدار، میزان دوستی و صمیمیتی هست که زوجین در روابطشون احساس می‌کنن.

جان گاتمن این دوستی و صمیمیت رو در سه نکته اساسی می‌بینه
اولین نکته این هست که زوجین چقدر با هم آشنا هستند و از دنیای درونی هم اطلاع دارن.

دومین نکته این هست که زوجین چقدر با هم با احترام برخورد می‌کنن و چقدر همدیگر رو به خاطر داشتن خصوصیت‌های خوب و مثبت تحسین می‌کنن.

و سومین نکته این هست که زوجین چقدر به درخواست‌های عاطفی همدیگه توجه می‌کنن و با اون درخواست‌ها چطور برخورد می‌کنن.

اما نکته‌ای که گاتمن به زوجین در مورد درخواست‌های عاطفی به اون اشاره می‌کنه این هست که زوجین باید درخواست‌ها و نیازهای خودشون رو ابتدا ابراز کنن تا طرف مقابل بتونه پاسخ بده.

ولی مشکل اینجاست که خیلی از افراد توی رابطه عاطفی به دلیل عدم وجود احساس ارزشمندی، فکر می‌کنن اهمیتی ندارند و خواسته‌ها و نیازهاشون مهم نیست و به همین دلیل هیچ درخواستی از طرف مقابل نمی‌کنن به این امید که خود طرف بفهمه و همین مطلب باعث سست شدن دوستی و صمیمیت رابطه زناشویی میشه.

آیا شما در رابطه عاطفیتون درخواست‌ها و نیازهاتون رو ابراز می‌کنید؟ اگر ابراز نمی‌کنید، چرا اینکار رو نمی‌کنید؟

.

‌‎#دکترصاحبی #علی_صاحبی #دکتر_علی_صاحبی #تئوری_انتخاب #واقعیت_درمانی #انتخاب #ویلیام_گلسر #ویلیام_گلاسر #مدرسه_کیفی #مدیریت_راهبرانه #راهبرانه #جان_گاتمن #روانشناسی #روان_شناسی #دنیای_مطلوب #روانشناسی_امید #سرمایه_روانشناختی #ماشین_رفتار #رفتارهای_مخرب #رفتارهای_پیوند_دهنده #انتخاب_بهتر #موسسه_انتخاب_بهتر #روانشناسی_مثبت_نگر #سنگ_حوادث #روانشناسی_کنترل_درونی #سیلی_واقعیت #شادمانی #ازدواج

🔗 @dralisahebi

📲 @instatoolboxbot
Forwarded from Instagram Downloader Toolbox Bot
 
📍 زیارت از راه دور امام حسین(ع)در شب و روز عرفه❗️
📌از آداب امشب و فردا زیارت امام حسین(ع) است. روایات زیادی داریم. در یک روایت معروف امام صادق(ع) فرمود: «إِنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى يَتَجَلَّى‏ لِزُوَّارِ قَبْرِ الْحُسَيْنِ قَبْلَ أَهْلِ عَرَفَاتٍ»؛ خدا روز عرفه قبل از آنکه به حاجیان تجلّی کند، به زوّار امام حسین(ع) تجلّی می‎کند، «يَقْضِي حَوَائِجَهُمْ وَ يَغْفِرُ ذُنُوبَهُمْ وَ يُشَفِّعُهُمْ فِي مَسَائِلِهِمْ ثُمَّ یَأتِی بِأَهْلِ عَرَفَاتٍ فَيَفْعَلُ بِهِمْ ذَلِكَ»1️⃣؛ حاجت هایشان را برمی‎آورد. گناهانشان را میآمرزد و تقاضاهایشان را می‎پذیرد. بعد خدا سراغ اهل عرفات میرود.
می‎خواستم این روایت را عرض کنم که امامصادق(ع) فرمود: «مَنْ‏ زَارَ الْحُسَيْنَ‏ بْنَ‏ عَلِيٍ(ع) يَوْمَ عَرَفَةَ»؛ در روایت قبل لفظ قبر امام حسین(ع) بود، امّا در این روایت میفرماید: هر کس در روز عرفه امام حسین(ع) را زیارت کند، مِنَ القَرِیبِ وَ مِنَ البَعِیدِ، «كَتَبَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لَهُ أَلْفَ أَلْفِ حِجَّةٍ ٍ مَعَ الْقَائِمِ(ع)‏»؛ خداوند برای او یک میلیون حج با امامزمان(عج) می‎نویسد، «وَ أَلْفَ أَلْفِ عُمْرَةٍ مَعَ رَسُولِ اللَّهِ»؛ یک میلیون عمره با پیغمبراکرم(ص) مینویسد. «وَ عِتْقَ أَلْفِ أَلْفِ نَسَمَةٍ»؛ مثل این است که یک میلیون بنده در راه خدا آزاد کند، «وَ حُمْلَانَ أَلْفِ أَلْفِ فَرَسٍ فِي سَبِيلِ اللَّهِ»؛ یک میلیون اسب از اموالش در راه خدا فی سبیل الله بدهد، «وَ سَمَّاهُ اللَّهُ عَبْدِيَ الصِّدِّيقُ»؛ خدا وقتی می‎خواهد صدایش بکند، میگوید ای بندۀ صدیق من! «آمِنَ بِوَعْدِي»؛ به وعده‎هایی که به تو دادم، ایمان بیاور.
یک روایت دارد به آقا عرض می کند، آقا من که نیستم آنجاچه کنم؟می گویم چکار کن، دو تاجمله؛ روکن به سمت قبر امام حسین بگو: «اَلسَّلَامُ عَلَيْكَ‏ يَا أَبَا عَبْدِاللَّهِ‏، اَلسَّلَامُ عَلَيْكَ‏ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ‏ وَ بَرَكَاتُهُ‏»2️⃣؛ زیارت کردی حسین را، زیارت از راه دور را یادش می دهد.
1️⃣بحارالأنوار، ج 98، ص86
2️⃣مصباح المتهجد و سلاح المتعبد، ج‏2، ص 715
〰️〰️〰️〰️〰️
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani.ir

🔗 @mojtabatehrani.ir

📲 @instatoolboxbot
Forwarded from Enigma Investing
🔵بازدهی بورس در دولت‌های مختلف🔵

در این پست به دلیل نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری اقدام به بررسی بازدهی دلاری و ریالی شاخص کل بورس در دوران‌ رئیس جمهورهای مختلف پرداختیم.
مطابق این ارزیابی بیشترین بازدهی ریالی مربوط به دولت دوم آقای روحانی و کمترین بازدهی مربوط به دولت اول آقای احمدی نژاد است.

❇️لینک ورود و ثبت نام سایت انیگما:
🌐 enigma.ir

@enigma_investing
CM-14030325.pdf
4.8 MB
گزارش هفتگی کاریزماتیک بازار سرمایه
(هفته منتهی به ۲۵ خرداد ۱۴۰۳)

🔸 بررسی جامع کامودیتی‌ها
🔸بررسی فرمول گاز خوراک
🔸بررسی وضعیت کرک اسپرد پالایشگاه‌ها
🔸 بررسی تخصصی بازار سهام
🔸 پرتفوی پیشنهادی کاریزما


@CharismaTickReports
انتخابات و بحران‌های کشور
Forwarded from سخنرانی‌ها
✍️ علی زمانیان

🖊 چرا رای بدهم/ندهم؟


@sokhanranihaa
همه‌ی افرادی که قصد حضور در انتخابات را دارند و آنان که دست رد بر سینه‌ی انتخابات می‌زنند و رای نخواهند داد، نزد خود، دلایلی دارند. آن دلایل کدام است؟

  کسانی که تمایل به شرکت در انتخابات دارند،  و رای خواهند داد،  به شش گروه تقسیم می‌شوند:

۱. افرادی که از سر وظیفه‌ی دینی رای خواهند داد.

۲. افرادی که برای حمایت از نظام و پیروی از حاکمان، رای خواهند داد.

۳. کسانی که بخاطر ترس و پرهیز از عواقب احتمالی رای ندادن، پای صندوق رای خواهند رفت.

۴.  افرادی که معتقدند دموکراسی، ذره‌ ذره و از طریق کنش مشارکت هرچند محدود، و حضور فعال در کشمکش‌های انتخابات به دست می‌آید.

۵. گروهی که به اثرات کوتاه مدت مثبت، هر چند جزیی رای دادن بر "اکنون"، توجه دارند. (کسب منفعت، حتی جزیی)

۶. و در نهایت، گروهی که نمی‌خواهند وضع از این که هست، بدتر شود. (دفع ضرر، حتی جزیی)


   و اما آنان که قصد مشارکت در انتخابات ندارند، نیز به شش گروه تقسیم می‌شوند:

۱.  گروهی که با عدم مشارکت در انتخابات، قصد دارند از نظام مستقر، مشروعیت‌زدایی کنند. و یا دست کم با امتناع از رای دادن بر مشروعیت او نیفزایند.

۲. گروه دوم، افرادی که از سر وظیفه‌ی دینی و یا اخلاقی (و یا هر دو)، رأی نمی‌دهند.

۳. گروهی که نسبت به وعده‌های کاندیداها مطلقا بی اعتمادند و بر این باورند که تجربه کردن مکرر تجربه‌های تلخ گذشته، نوعی خطای فاحش است.

۴. کسانی که ساختار نظام حاکم را بدون هرگونه انعطاف ارزیابی می‌کنند و رای دادن و ندادن را در او بی‌اثر می‌بینند.

۵. گروهی که با نگاه به کنش‌های خشونت‌آمیز  حاکمان و درد و رنج‌ ناشی از آن در سنوات پیشین، عواطف‌شان اجازه‌ی بازی در زمین سیستم را به آن‌ها نمی‌دهند.

۶. و در نهایت، گروهی که در وضعیت یاس و نومیدی قرار دارند و به علت خستگی سیاسی،   انزوا گزینی و حاشیه ‌نشینی را انتخاب کرده‌اند. برای این گروه، اشتغالات سیاسی، بیهودگی است. این گروه از بازی سیاست بیرون رفته‌اند.

تیپ‌شناسی آنان که رای می‌دهند و کسانی که رای نخواهند داد، صرفا به منظور تفکیک علل مشارکت و علل عدم مشارکت است، و الا آن‌چه در عمل و میدان کنش سیاسی رخ می‌دهد، ترکیبی از  علل بیان شده است. به سخن دیگر، مشارکت و عدم مشارکت، نتیجه‌ی علل چندگانه (و نه یک عامل) است. اما این که کدام علت، بیش‌ترین اثر را در شکل‌گیری کنش دارد، نزد کنش‌گران و موقعیت‌های مختلف، با یک‌دیگر متفاوت است‌.

  این روزها گفتگوی وسیعی میان گروه اول و گروه دوم در جریان است.  هر یک تلاش می‌کنند با استدلال‌ها و به میان آوردن دلایل متعدد، دیگری را مجاب به کنش مورد نظر خویش کنند. اما به نظر می‌رسد عموم این گفتگوها عقیم می‌ماند و اثر چندانی ندارد.

چرا دلایل به آسانی نمی‌تواند افراد را به تغییر موضع انتخاباتی بکشاند؟

یکی از پاسخ‌های قابل تامل این است که هر تصمیم و کنشی، نتیجه و محصول علل و عواملی در هم بافته است. پیچیدگی و مشکل تاثیرگذاری، وقتی بیشتر می‌شود که نقش عاطفه در تصمیم‌گیری پررنگ‌تر گردد.
در گفتگوهای بی‌ثمر، هر شخص، دلایل‌اش را صرفا از موضع و موقعیت خودش به دیگری عرضه می‌کند. دلایلی که البته نزد او کافی و مستحکم است. اما کمتر به این نکته توجه دارد که در این سنخ موضوعات، دلیل مقنع، قانع‌کنندگی‌اش تماما به قوت استدلال نیست. بلکه علل غیر معرفتی، قوت و نفوذ  استدلال را تحت تاثیر قرار می‌دهد. به نحو آشکارا، احتمال حضور در انتخابات توسط هر شهروند، علاوه بر دلایل، به میزان زخم و رنجی است که مستقیم و غیر مستقیم از سوی حاکمیت به او تحمیل شده است.

✔️ خلاصه آن‌که،
در هر کنش و تصمیمی، سه عنصر "عقل"، "احساس" و "داوری اخلاقی"، به درجاتی حضور دارند. این که از این سه، کدام‌یک زمام کنش را به دست می‌گیرد و شخص را به کدام وادی متمایل می‌کند، ، در افراد و در موقعیت‌ها، مختلف است.

به نحو کلی، به میزانی که شهروندان به نحو مستقیم و غیر مستقیم از رفتارها و تصمیمات حکومت، آسیب دیده‌اند، رنج کشیده‌اند و جان‌شان فرسوده شده باشد، عواطف و احساسات‌شان در شکل‌گیری تصمیمات سیاسی‌ آنها مدخلیت بیش‌تری می‌یابد.

-  ... ۱۴۰۳/۰۳/۲۶


.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @kherade_montaghed
🆑 #کانال‌سخنرانی‌ها
🌹
Forwarded from فردای اقتصاد
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢گفت‌وگو با حسین خزلی، فعال بازار سرمایه و کارگزار بورس‌ها در خصوص مساله نیروی انسانی در بازار سرمایه؛ حال و آینده اشتغال در بازارهای مالی را سه‌شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ در برنامه همراه سرمایه‌گذار ببینید

#همراه_سرمایه‌گذار

◻️‌رسانه تصویری فردای اقتصاد⬇️
@Feghtesad
Forwarded from فردای اقتصاد
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
چهار مسیر ورود به بورس؛ آیا اشتغال در بازار سرمایه برای من مناسب است؟

▪️نسخه صوتی
▪️نسخه یوتیوب

◽️در دنیای پیچیده و پرشتاب بازار سرمایه، دانستن مسیر درست و آگاهی از چالش‌ها و فرصت‌ها می‌تواند تفاوت بزرگی در موفقیت ایجاد کند. اما برای حرفه‌ای شدن چه مسیری را باید انتخاب کرد؟ آینده اشتغال در صنعت مالی چگونه است و چه کمبودهایی وجود دارد؟ نهادهای مالی با چه چالش‌هایی در حوزه نیروی انسانی مواجه هستند و چگونه می‌توان این چالش‌ها را رفع کرد؟ نقش دولت، سازمان بورس و نهادهای مالی بخش خصوصی در حل این چالش‌ها چیست؟

◽️حسین خزلی، فعال بازار سرمایه و کارگزار بورس‌ها، در برنامه همراه سرمایه‌گذار به این سوالات پاسخ می‌دهد.

برای مشاهده ویدیو کامل گفت‌وگو با حسین خزلی با کیفیت مناسب‌تر اینجا کلیک کنید

#همراه_سرمایه‌گذار

◻️‌رسانه تصویری فردای اقتصاد⬇️
@Feghtesad
پست دکتر احمد شکرچی در مورد اتهامات نادرست علیه دکتر فاضلی

https://www.instagram.com/p/C8a9NrAtClG

برخلاف مسببان اصلی اخراجش

"به عنوان عضو پیشین گروه جامعه‌شناسی دانشگاه شهیدبهشتی که در تمام فرایند استخدام تا پایان همکاری دوست و همکار عزیز و اهل دانش و فضل جناب آقای دکتر محمد فاضلی حضور داشتم، نزد خداوند، وجدان خود و شما گواهم که ایشان:

- بنابر نیاز گروه و برپایه‌ی امتیازهای کسب‌شده در مصاحبه‌ی علمی، با فاصله‌ی چشمگیر از دیگر داوطلبان، به استخدام دانشگاه درآمد.

- برخلاف مسببان اصلی اخراجش، کلاس‌های درس پرباری داشت که در میان دانشجویان مقاطع مختلف، دوستداران بسیار کسب کرده‌بود.

- برخلاف مسببان اصلی اخراجش، پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علمی ارزشمند و باکیفیتی را راهنمایی کرد و به سرانجام رساند.

- در همه‌ی فعالیت‌های اجرایی خارج از دانشگاه، پس‌از طرح و موافقت در شورای گروه و اخذ مجوز از ریاست وقت دانشگاه وارد شد و هرسال این مجوزها مجدداً بررسی و تمدید می‌شد.

- باآنکه بیرون از دانشگاه کنش سیاسی پررنگی داشت، آن را با کنش دانشگاهی‌اش نیامیخت و برخلاف مسببان اصلی اخراجش از مرزهای حرفه‌ای آکادمیک تخطی نکرد.

- برخلاف مسببان اصلی اخراجش، به رعایت اخلاق و ادب فردی و حرفه‌ای هم با دانشجویان و هم با همکاران پایبندی و تعهدی راستین داشت.

- برخلاف مسببان اصلی اخراجش، عدم‌حضور ایشان، خلأ و خسرانی به گروه وارد کرد که تا امروز نیز ادامه دارد."

@hamidrezajalaeipour
Forwarded from SenaNews سنانیوز
📣 فراخوان سازمان بورس درباره «اصلاح مقررات مربوط به پذیرش در بورس تهران و فرابورس»

🔺رئیس مرکز مشاوران حقوقی و تدوین مقررات بازار سرمایه گفت: با توجه به اجرای ماده ۷ قانون بازار اوراق بهادار و ماده ۳۰ الحاقی به قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار، پیش‌نویس «اصلاح مقررات مربوط به پذیرش در بورس تهران و فرابورس» بر مبنای نظرات تخصصی و کارشناسی واحدهای ذی‌ربط در سازمان بورس و اوراق بهادار و ارکان مرتبط در بازار سرمایه تنظیم شده و به منظور استفاده از نظرات ارزشمند عموم علی‌الخصوص صاحب‌نظران در حوزه بازار سرمایه در تدوین نهایی این دستورالعمل منتشر می‌شود.

🔺از تمامی فعالان بازار سرمایه و صاحب‌نظران این حوزه دعوت می‌شود با مطالعه کامل پیش‌نویس، نظرها، پیشنهادها و انتقادات خود را حداکثر تا تاریخ ۶ تیر به پایگاه قوانین و مقررات بازار سرمایه ارسال کنند.

🔗 Sena.ir/news/85869
▪️
@Sena_News
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/06/29 06:08:02
Back to Top
HTML Embed Code: