Telegram Web Link
پرسشی تکان‌دهنده درباره‌ی ماجرای دیروز

فریاد نزنید، توضیح دهید

(این یادداشت را چهارسال قبل در ماجرای ترور دکتر فخری زاده نوشتم؛ به نظرم رسید با ترور جدید دوباره خواندنی شده است)

«آقای صدوقی یک نامه‌ای قبل از شهادتش به سپاه نوشته که این حفاظتی که شما گذاشته‌اید، این حفاظت نیست. این پاسدارهایی که برای حفاظت گذاشتید این‌ها درست و حسابی تیراندازی هم بلد نیستند تا چه رسد به مسائل دیگر!»
آیت‌الله صدوقی، امام‌جمعه‌ی یزد، 11 تیر 1361 پس از برگزاری نمازجمعه ترور شد و حسن باقری، از فرماندهان ارشد سپاه، در سال‌های ابتدایی جنگ، در سخنرانی‌اش چند ماه قبل از شهادت، به این موضوع اشاره کرده است. باقری می گوید پس از ترور صدوقی «شورای فرماندهی سپاه یزد را گرفتند، به زندان انداختند.» اما می‌پرسد اما آیا می‌توان صدوقی دیگری درست کرد؟ چند ماه بعد از ترور صدوقی، آیت‌الله اشرفی اصفهانی، امام‌جمعه‌ی کرمانشاه، در 23 مهر 61، در جمعه‌ای دیگر، ترور شد و باقری در سخنرانی‌اش گفت: «برادر شمخانی، که قائم‌مقام سپاه بود، روز جمعه رفته و دیده که خود ایشان آمده درِ خانه را باز کرد است. یک امام جمعه‌ای که هم‌ردیف آقای صدوقی بوده، گفته که حاج آقا پس حفاظت چی شد؟ بچه‌ها کجا هستند؟‌ گفتند امروز جمعه است و حفاظت تعطیل کرده است!!»
باقری در این سخنرانی به چند مطلب کلیدی درباره‌ی ریشه‌ی برخی از آشفتگی‌ها اشاره می‌کند؛ از جمله این‌که سپاه «درگیر یک سری مسائل شهری می‌شود و درگیر یک سری مسائلی می‌شود که وظیفه‌ی او نیست و بعد موقعی که می‌نشینیم با یک پاسدار صحبت می‌کنیم، می‌بینیم می‌خواهد نهضت‌های آزادی‌بخش داشته باشد، روابط عمومی داشته باشد، دفتر سیاسی داشته باشد، انتشارات داشته باشد، با ضدانقلاب مبارزه کند و در جریانات سیاسی تاثیر داشته باشد. می‌خواهد همه‌کاره باشد، ولی چقدر دارد مایه می‌گذارد؟ پس کو؟ ما که عهده‌دار مملکت نیستیم. مملکت برای خودش سکان‌دار دارد، امام زمان دارد، امام خمینی را دارد، مجلس را دارد، دولت را دارد، شورای عالی قضایی را دارد، شورای نگهبان را دارد، ما هم به عنوان یک بازوی اجرایی نظامی در کنار ارتش مطرح هستیم.»
باقری به یک مطلب مهم دیگر توجه کرده است: این‌که بار اصلی به دوش مردمی است که در حال تحمل شرایط سخت اقتصادی کشور هستند؛ «صریحا بگویم: باور کنید کم‌ترین کسانی که در مسئله‌ی جنگ سهیم هستند آن‌هایی هستند که دارند در جنگ می‌جنگند. فشار سیاسی روی مسئولین مملکت است، فشار مالی روی مردم است، همه جا کوپنی است.»
نکته‌ی مهم دیگری که باقری روی آن دست می‌گذارد، بحث استفاده از تجربیات جنگ است: «اگر فردا شوروی حمله کند به دره‌گز و شما در دره‌گز بخواهید جنگ تن به تن خرمشهر را بکنید، روز قیامت مسئول هستید و باید جواب بدهید. مسلمان و مومن نباید دو بار از یک سوراخ گزیده شود. ما مسئولیم مسئله‌ی خرمشهر فقط یک بار به وجود بیاید، بعد دیگر باید سازماندهی را یاد بگیریم.»
دیروز، پس از گذشت بیش از 4 دهه از عمر جمهوری اسلامی، در جمعه‌ای دیگر دانشمندی از ایران عزیز را ترور کردند. شگفت‌انگیز این‌که نخست‌وزیر اسرائیل به صراحت خواسته بود نام فخری‌زاده به خاطر سپرده شود.
من از دیروز از خود می‌پرسم نهاد امنیتی که حواسش هست منِ نویسنده حق ندارم وعده‌ی انتشار مطلبی بدهم که در آن می‌خواهم بحث تقاضای مصاحبه از آیت‌الله خامنه‌ای را مطرح کنم، در برابر اظهارنظر صریح نخست‌وزیر اسرائیل و شواهد دیگر، که همگی مسئولیت سنگین حفاظت از فخری‌زاده را هشدار می‌دهد، چه کارهایی کرده و چرا جواب نگرفته است؟ نمی‌شود در پسِ فریادهای بلندِ انتقام سخت، سوال‌های مهم را نادیده گرفت.
سردار علایی، از فرماندهان ارشد سپاه در جنگ، دیروز نکات تکان‌دهنده‌ای را مطرح کرده و نوشته است: «ترور دکتر محسن فخری‌زاده توسط اسرائیل، بیانگر آن است که همچنان تشکیلات جاسوسی و عملیاتی اسرائیل در ایران فعال است. این هفتمین ترور دانشمندان هسته‌ای ایران است که همگی آن‌ها به شهادت رسیده‌اند. الان بیش از ده سال است که اسرائیل به طور مرتب در داخل ایران عملیات مختلف، از جمله ترور انسان‌های دانشمند را انجام می‌دهد. روش ترور رییس سازمان پژوهشی و نوآوریِ وزارت دفاع مشخص می‌سازد که ساختار عملیاتی اسرائیل در ایران بسیار مجهز و پیشرفته و متکی بر اطلاعات دقیق است.»
سوال مهمی که علایی مطرح می‌کند و نباید در میان فریادها و وعده‌های انتقام نادیده گرفته شود، این است: «باید دید چه ضعفی در ساختار و سازوکارهای دستگاه‌های امنیتی ایران وجود دارد که علی‌رغم محتمل بودن ترور افرادی مانند شهید فخری‌زاده و پیش‌بینی محافظ برای آن‌ها، باز هم عملیات اسرائیل موفق می‌شود!!»

سخنرانی حسن باقری از نشریه‌ی نگین ایران، مرکز مطالعات و تحقیقات جنگ سپاه، شماره 14، ص 121 تا 135، آمده است و یادداشت سردار علایی از سایت جماران.

https://www.tg-me.com/jafarshiralinia
کشاندن نزاع لفظی به داخل و سرزنش دولت پزشکیان در ماجرای ترور شهید هنیه از کجا آب می‌خورد؟

▪️منافقین به عنوان بازوی عملیات روانی صهیونیست‌ها دست به کار شدند

🔹همچون برهه‌های مختلف عملیات صهیونیست‌ها علیه مقاومت، این بار هم منافقین به عنوان بازوی عملیات روانی صهیونیست‌ها دست به کار شده‌اند تا با انتشار شایعات و دروغ‌ها، به جای تمرکز محکومیت‌ها علیه صهیونیست‌ها، نزاع‌های لفظی را به درون کشور بکشانند.

🔹بر این مبنا تعدادی از اکانت‌های جعلی با ظاهر و پوشش انقلابی! از ساعاتی پیش و با اعلام خبر ترور شهید هنیه در تهران، دولت آقای پزشکیان را در این زمینه سرزنش می‌کنند و یا اینکه بیش از هرچیز تمرکز را به تشدید شایعات در داخل و انتقام‌جویی علیه نهادهای انقلابی اختصاص داده‌اند.

🔹این ادعاها برای باورپذیری و نزاع بیشتر در پوشش اکانت‌های ظاهراً انقلابی اما در واقع با عقبه نفاق مطرح می‌شود و به همین دلیل کاربران فضای مجازی و بویژه نیروهای انقلابی باید بیشتر مراقب این خطوط انحرافی باشند.
@TasnimNews
🤲🤲🤲
دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی
Photo
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
*💠 فراخوان مقاله دومین همایش سالانه بازار سرمایه؛ بازار سرمایه، مشارکت مردمی و جهش تولید

📝 سازمان بورس و اوراق بهادار قصد دارد دومین همایش سالانه بازار سرمایه را با موضوع " بازار سرمایه، مشارکت مردمی و جهش تولید" در آذرماه 1403 برگزار نماید.

مهلت ارسال چکیده مقالات: 31 مرداد 1403
مهلت ارسال اصل مقالات: 31 شهریور 1403

📢📢📢 مقالات برتر در سطح علمی پژوهشی در نشریه علمی پژوهشی فصلنامه بورس اوراق بهادار و سایر نشریات منتشر خواهد شد.

نویسندگان محترم باید مقالات خود را از طریق سایت cmiconf.ir به دبیرخانه همایش ارسال نمایند.

محورهای همایش: 1. مهار تورم و رشد تولید از طریق بازار سرمایه
2. استفاده از نوآوری‌ها، هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین مالی در توسعه بازار سرمایه
3. توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید در بازار سرمایه
4. حاکمیت شرکتی، مدیریت تعارض منافع و ارتقای شفافیت در بازار سرمایه
5. پایداری، سرمایه‌گذاری با مسئولیت اجتماعی و شمولیت مالی در بازار سرمایه
6. کاهش اثر تحریم‌های مالی و اقتصادی بر بازار سرمایه
🔗 [لینک](https://rdis.seo.ir/fa/common/news-detail/108/) کامل خبر



مدیریت پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس و اوراق بهادار

🌐 rdis.seo.ir
🆔 @rdis_seo_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
چرا سیستم‌ اطلاعاتی ایران از ترورهای موساد در امان نیست؟


مرکز مطالعات استراتژیک بگین-سادات (The Begin–Sadat Center for Strategic Studies) یک اندیشکده اسرائیلی وابسته به دانشگاه بارایلان است.
این مرکز در سال ۲۰۲۰ به بهانه ترور یکی از اعضای القاعده در پاسداران تهران و در نزدیکی وزارت اطلاعات، به بررسی ضربات اسراییل در  ترور دانشمندان هسته‌ای ایران پرداخته و دو علت را دلیل آسیب‌پذیری ایران عنوان کرده:

۱- به‌جای تاکید بر جذب و بکارگیری افراد متخصص در حوزه‌های امنیتی، تاکید بر جذب نیروهای ایدیولوژیک در این حوزه‌ها.
۲- کم‌توجهی به حوزه آموزش و بروزرسانی تخصص نیروهای امنیتی در ایران‌.

در گزارش اندیشکده آمده:
«یکی از دلایل اصلی ضعیف بودن برنامه‌های اطلاعاتی و مشخصاً ضدجاسوسی ایران این است که رژیم اصرار دارد افراد را بر اساس وفاداری به انقلاب و نظام به کار گمارد، نه بر اساس دانش و مهارت.
بی‌ارزش کردن دانش و استعداد در خدمت وسواس به وفاداری ایدئولوژیک، به ضعف رژیم در اطلاعات و ضدجاسوسی کمک کرده است. این سازمان‌ها بیشتر به دلیل ناتوانی رژیم در ارائه آموزش و آموزش ضدجاسوسی مناسب تضعیف می‌شوند. مخالفان رژیم ایران از این نقاط ضعف استفاده می‌کنند.»

این اندیشکده سپس نتیجه گرفته موساد همچنان باید از این دو نقطه ضعف برای ضربه زدن به ایران استفاده کند.
به زبان ساده؛
موساد دریافته که سیستم اطلاعاتی ایران اعم از سپاه و وزارت اطلاعات، در گزینش نیروهای خود به‌جای توجه به توانمندی و ضریب هوشی، صرفا به اندیشه سیاسی و جناحی  نیروها توجه می‌کند‌. یعنی ملاک سیستم امنیتی در جذب نیرو، وابستگی به جناح‌های سیاسی مطلوب(بخوانید اصولگرا) و رعایت ظواهر است‌ و تخصص در مرحله بعد قرار دارد.
به‌طور مثال، پس از حوادث۸۸، برخی از مدیران باتجربه اطلاعاتی به دلیل حمایت از موسوی و اختلاف جناحی با دولت وقت، از وزارت بازنشسته‌اجباری شدند‌! و این روند در طولانی مدت، منجر به کاهش محسوس توانایی دستگاه‌های اطلاعاتی شد‌.
اگرچه نفوذ یکی از راهکارهای مهم ضربه‌پذیری نهادها است، اما کاهش سطح توانمندی سیستم، به‌همان اندازه ضربه‌پذیری را افزایش می‌دهد.
نتیجه آنکه، موساد در خیابان‌های تهران به راحتی عملیات‌های موفق می‌کند. و ما نیز تنها قدرت بازدارندگی‌مان، شلیک موشک است، نه عملیات متقابل اطلاعاتی.

#جواد_موگویی
https://www.tg-me.com/javadmogoei
😅😅
19933 (1).pdf
3.7 MB
گزارش کارشناسی درباره «طرح اصلاح قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران» / کمیسیون اقتصادی https://www.tg-me.com/securitieslaw/1686
مهدی افشار نیک

فعال رسانه‌ای و خبرنگار حوزه انرژی و نفت:


من چرا وزیر نفت نشوم؟
مهدی افشارنیک

اگر قرار است در مجلس حضور یابم و بگویم که برنامه‌ام رفع ناترازی گاز و رقابت با همسایگان بر سر میادین مشترک است و گازرسانی به همه‌ی ایران، چیزی که همه وزار تاکنون گفته اند چرا من نتوانم؟

شما اکسیر کلام دارید و من ندارم؟

اگر قرار بر این است که وزارت را با لابی نماینده‌ها و خرج پول‌های مسئولیت اجتماعی نفت در این کریدور طی کنم و اینگونه رای بخرم و رای بگیرم فکر کردین من از شماها کمترم؟

دیدن این فرمانده نظامی و آن مقام امنیتی را که ما روزنامه نگاران از شماها خیلی بهتر بلدیم.

من در ساخت فیلم زیر صفرمرزی برای شهید علی هاشمی، مجوز های امنیتی در لب مرز گرفتم که خیلی ها باورشان نمی‌شد،
یکی‌اش بلند کردن هلی شات روی نقطه صفرمرزی بود، در این کارها که از شما ها قابل ترم،

اگر وزارت کردن به این است که وقتی زمستان شد، گاز صنایع و‌ پتروشیمی‌ها را قطع کنم و بدهم به شهرها، این قطع کردن را شما بلدی و من خاک بر سرم بلد نیستم؟

اگر قرار است به قطر ببازم به امارات ببازم، برای کرسنت و سوختن گازش در هوا فکری نکنم و به روزمرگی و احاله به وزیر بعدی سپری کنم ، تولید بنزین و گاز را هر سال از دست بدهم، برای من و ماها خیلی سخت است؟

که شماها بلدی باشین من و ما نه؟

اگر قرار است با مدرک ادبیات مدیرعامل نفت شویم که شدند.
مدرک من که علوم سیاسی است و من کلی کنفرانس علمی راجع به تاریخ نفت دادم و بلدم.

کدام تان اندازه من در شهرهای نفتی صدای مردم را شنیده است؟

وانگهی؛

در همه میادین نفتی و گازی ایران حضور داشتم‌، از خانگیران تا سیری از سیری تا جفیر از جفیر تا فروزان تا بهرگانسر تا عسلویه تا لاوان تا گچساران تا سهراب تا ایلام …..رفته‌ام و فیلم ساختم و گزارش نوشتم.

کار خصوصی هم کردم روی هیدرولیک فرکچر، روی هوش مند سازی چاه‌ها هم کلی چیز بلد شدم،

بیزنس هم از صفر تا صد در زمان کرونا راه انداختم و از لشکر شما گزینه‌ها فهمم از بیزنس بیشتر است،

چرا من وزیر نباشم؟

مگر چه چیزی از کردار شما مدعیان به ملت می‌رسد که من و امثال من نمی‌توانند برسانند؟

کدام تان صاحب آن تجربه شگرف جهانی و بین اللملی هستید که هوش از سر ببرید؟

کدام تان فناوری‌های نوین را آن قدری که حداقل من آشنا هستم ، بلدین و جد و کوشش دارید که آن را منتقل کنید؟

حجم ارتباط من به عنوان یک روزنامه نگار با مدیران نفتی خارجی از جملگی شماها بیشتر است.
بس که مصاحبه کرده ام و درس گرفتم.

واقعا جمله‌گی‌تان اندازه وزیر نفت امارات هستید که مایه غبطه من شوید؟!

چند نفرتان بلد است در کنفرانس سالانه نفت ابوظبی لکچر بدهد و تحسین دیگران را برانگیزد؟

یا اصلا کدام تا کنون سر چاه نفت سرتا پا نفتی شده است؟

من در نفت سفید شدم.
در بهرگانسر هم.

کدام تان تا مرز سقوط با هلی کوپتر بر فراز سکوی نفتی رفتین؟ من روی سکوی ابوذر رفتم.

باعث تاسف است سقف وزارت در ایران این قدر کوتاه شده است….

یک زمانی معاون وزیر این وزازتخانه در کنگره جهانی نفت سخنرانی می‌کرد و تحسین همگان را برمی‌انگیخت ( سید مهدی حسینی عزیز).

یک زمانی اخم وزیر نفت ایران قیمت نفت را جا به حا می‌کرد.

یک زمانی وزیر نفت ایران وزیر اماراتی را اندازه فرماندار گناوه هم تحویل نمی‌گرفت.

امروز اما… با این سقف و ارتفاع …..من که خیلی از شماها وزیرترم!

😂😂😂😂
( این مطلب طنز است.
لطفا رفقا بهشون برنخورد)

@hkhezli
Forwarded from Noorizadeh
مردان خدا پرده پندار دریدند
یعنی همه جا غیر خدا هیچ ندیدند
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ریزپرنده‌های قاتل و هوشمند!

@hkhezli
💢واکنش‌های توییتری به ترور اسماعیل هنیه: فضای دوقطبی توییتر در سایه رویکرد مشترک کاربران اصولگرا و اصلاح‌طلب

🔹به‌دنبال ترور اسماعیل هنیه در بامداد روز چهارشنبه ده مرداد ماه، کاربران توییتر واکنش‌های گسترده‌ای به این موضوع نشان دادند به‌نحوی که در یک مقطع ۲۰ ساعته، بیش ۱۵۰ هزار توییت و ریتوییت با ۲.۵ میلیون لایک و ۵۵ میلیون بازدید در این خصوص منتشر شد.

🔸داده‌ها (تصویر زیر) نشان می‌دهد که به‌دنبال ترور اسماعیل هنیه، فضای توییتر دو قطبی شده است؛ یک قطب (اصولگرایان، اصلاح‌طلب و کسانی که این ترور را محکوم کردند) ۵۵٪ از شبکه را به‌خود اختصاص داده‌اند و قطب دیگر (کسانی که از این ترور استقبال کردند) ۴۵٪ از شبکه را به‌خود اختصاص داده‌اند.

🔹نکته مهم و قابل تأمل در این گراف آن است که کاربرانی نظیر محمد جواد ظریف و محمد فاضلی در کنار سعید جلیلی و علی علیزاده، در یک خوشه قرار گرفته‌اند. این افراد به‌ندرت در فضای توییتر در یک خوشه کنار هم قرار می‌گیرند و این موضوع نشان می‌دهد که رویکرد آن‌ها در نسبت با ترور اسماعیل هنیه، مشابه بوده است.

🔸نکته مهم دیگر، حضور حامد اسماعیلیون و رضا پهلوی در یک خوشه مشترک است؛ هرچند در گراف این دو کاربر با هم فاصله معناداری دارند و رضا پهلوی در سمت راست خوشه آبی رنگ و حامد اسماعیلیون در سمت چپ خوشه آبی رنگ (کنار اکانت ایران‌اینترنشنال) قرار دارند.

🔹یکی از موضوعات دیگری که در فضای توییتر برجسته شده بود، انتقاد بخشی کاربران انقلابی و اصولگرا علیه دولت مسعود پزشکیان بود؛ این کاربران در شرایطی که هنوز پزشکیان حتی هنوز وزرای خود را به مجلس معرفی نکرده است، دولت او و اصلاح‌طلبان را مقصر ترور اسماعیل هنیه دانسته بودند؛ داده‌ها نشان می‌دهد که این دسته از کاربران انقلابی در قسمت بالای خوشه سبز رنگ متمرکز بوده‌اند.

❇️کانال تحلیل شبکه‌های اجتماعی مجازی
📲@socialMediaAnalysis
وارده از یک گروه تخصصی:

رازمیت کارشناس صهیونیست طی یاداشتی [ ۱ ] در شورای آتلانتیک مورخ ۲۸ تیر ۱۴۰۳، پیروزی مسعود پزشکیان را به جهت این‌که می تواند نگرش دولت های غربی نسبت به ایران را تعدیل نموده و از جمله با انتصاب عباس عراقچی به عنوان وزیر امور خارجه ، موجب گشایش در مذاکرات هسته‌ای شود ، خبری نگران کننده برای رژیم صهیونیستی دانسته است .

نویسنده با اشاره به نامه پزشکیان به سید حسن نصر الله و اعلام حمایت دولت چهاردهم از مقاومت اسلامی لبنان ، اشاره کرده است که تغییری در سیاست منطقه‌ای ایران ایجاد نخواهد شد، ولی اینکه در عین ثبات در سیاست منطقه‌ای و رویکرد خصمانه نسبت به اسرائیل ، بهبودی در روابط ایران و اروپا و حتی آمریکا رخ دهدبرای اسرائیل بسیار تهدید آمیز است.

از دیدگاه زومیت  << روسای جمهور تندرو مانند محمود احمدی نژاد که آشکارا خواهان نابودی اسرائیل بودند به دارایی های اسراییل تبدیل شدند .

در مقابل روسای جمهور عملگراتر به عنوان چالشی تلقی می شدند که می‌توانند اقناع بقیه جهان برای همراهی با کارزار علیه ایران و اجتناب از پیگیری دیپلماسی با تهران را دشوارتر کند >>

۱- https://www.atlanticcouncil.org/blogs/iransource/masoud-pezeshkian-israel-diplomacy/
Forwarded from اندیشکده خرد (Amir Dabirimehr)
رییس و اعضای محترم شورای عالی امنیت ملی

با هدف حداکثر سازی امنیت و منافع ملی لطفا نکات زیر را در پاسخ به ترور شهید هنية مد نظر قرار دهید:

۱- هدف اصلی ترور اخیر درساعاتی پس از تحلیف ، ممانعت از تعامل دولت جدید ایران با جامعه بین المللی و کاهش منازعات خارجی است. همه می دانیم مخالف اصلی برجام و تنش زدایی رژیم صهیونیست بوده و هست پس مراقب باشیم با افزایش تنش در زمین تل اویو بازی نکنیم.

۲ تکرار ترورها بعد از عملیات وعده صادق نشان میدهد حمله نظامی مستقیم از ایران به خاک اسراییل، بازدارنده نیست. انها روی عملیات اطلاعاتی و نفوذ و ترور برنامه ریزی کردند نه نظامی. این معبر و نقطه باید کور شود.

۳ اسراییل ماه‌هاست آماج حملات موشکی مقاومت بوده و از اینرو اصابت چند موشک دیگر برای این رژیم، موازنه وحشت ایجاد نمیکند. اما می تواند خاک و تاسیسات ایران را در معرض سطح جدیدی از تهدیدات واقعی قرار میدهد و دومینوی پاسخ ها به نفع ایران نیست بویژه که امریکا درصورت تداوم درگیری به نفع اسراییل عمل خواهد کرد.

۴ -توجه کنیم که اسراییل اکنون در ضعیف ترین جایگاه افکار عمومی جهانی در ۷۰ سال اخیر قرار دارد، بنابراین پاسخ ایران نباید وضعیت آن رژیم را ترمیم کند بلکه باید تصمیمی اتخاذ شود که این رژیم را ضعیف تر کند.

۵ - باید بپذیریم که ایران مدتیست از ضعف و حفره های اطلاعاتی در رنج است؛ اذعان محسن رضایی و علی یونسی و محمود احمدی نژاد شاهدی بر این فرضیه است .این ترور هم بیش از آنکه ناشی از ضعف نظامی باشد، ناشی از ضعف اطلاعاتی و‌ضد جاسوسی است. آسیب شناسی و بازسازی شبکه اطلاعاتی کشور بسیار ضروری است . شناسایی و مجازات شبکه احتمالی نفوذ ضربه کاری به اسراییل است .

۶ در هر نوع پاسخ طبق قواعد حقوق بین الملل باید تناسب در نظر گرفته شود تا در نهایت بازنده افکار عمومی ومجامع حقوقی و داوری جهانی نشویم.

۷-توجه کنید که شهید هنیه رییس یک دولت نبود اما متاسفانه اسراییل یک دولت عضو سازمان ملل متحد است. بنابراین اقدام مشابه احتمالی ایران علیه سران رژیم اسراییل، با سکوت جامعه بین المللی مواجه نخواهد شد بلکه باعث بسیج افکار عمومی بین المللی علیه ایران خواهد شد.

۸ - بهتر است ایران تعجیل نکند؛ ثانیا از خاک خود حمله نظامی نکند؛ ثالثا بهتر است از جبهه مقاومت، این جنگ را برای نتانیاهو بیش از این فرسایشی کند و در نهایت این پرسش را به خود پاسخ دهد که «نظر به تسلیحات اتمی اسراییل، ایران چگونه میتواند این رژیم را از تجاوزات بعدی بازدارد؟»

نتیجه : سیاست ورزی و تصمیم گیری از حل معادلات پیچیده ریاضی چند مجهولی سخت تر است . تبلیغات و احساسات نباید باعث گمراهی شود.بهترین و خردمندانه ترین تصمیمات گزینه هایی هستند که افکارعمومی انتظار آن را ندارند و حتی تصور آن را هم ندارند اما از آن منتفع می شوند.

موفق باشید
امیر دبیری مهر
رییس گروه پژوهشی مطالعات سیاسی و رسانه ای اندیشه و قلم
گزارش_بازار_بدهی_تیرماه_۱۴۰۳_240802_134323.pdf
701.1 KB
با عرض سلام و تقدیم احترام؛

به پیوست گزارش تیر ماه #بازاربدهی ایران تقدیم حضور می گردد.

لطفا ما را از نظرات ارزشمند خود مطلع فرمایید.

ارادتمند
احسان مرادی
مدیرعامل تامین سرمایه لوتوس


@hkhezli
Forwarded from Nasim Bahmani
Etela'ate Bourse 550.pdf
2.8 MB
سلام
عرض ادب

📇شماره ۵۵۰ هفته‌نامه اطلاعات بورس منتشر شد:

▪️زیان ۵۰ میلیارد دلاری سهامداران

▪️ ۶۲ همت از دست دولت پرید

▪️نقشه راه تعادل در بازار خودرو

▪️بازگشت اعتماد عامل اصلی تقویت بورس
💫🌺
DOC-20240803-WA0004_240803_134857.pdf
865.3 KB
با عرض سلام و تقدیم احترام؛

به پیوست گزارش تیر ماه طلا و ابزارهای سرمایه گذاری مبتنی بر آن تقدیم حضور می گردد.
لطفا ما را از نظرات ارزشمند خود مطلع فرمایید.

ارادتمند
احسان مرادی
مدیرعامل تامین سرمایه لوتوس
2024/10/04 23:21:51
Back to Top
HTML Embed Code: