Telegram Web Link
Audio
🔸 پذیرش «نوبت دوم» رو با پذیرش «نیم‌سال دوم» اشتباه نگیرید!

🆔
@hermesin
Audio
🔹درس خوندن در شهر تهران چقدر به لحاظ دسترسی به امکانات و دوره‌های آموزشی، اهمیت داره؟

🆔
@hermesin
Audio
🔸 اگه دنبال دوره‌های روزانه هستید و قصد اپلای هم دارید، حتما حتما حتما به قضیه آزادسازی مدرک‌تون هم فکر بکنید!

🆔
@hermesin
📣 مهلت انتخاب رشته سنجش تا روز شنبه ۲۰ خرداد تمدید شد.

🔸 انتخاب رشته دانشگاه آزاد تا ۲۷ خرداد ادامه دارد.

🔹 انتخاب رشته سنجش و آزاد مستقل از یکدیگر انجام می‌شود.

🔸 جهت تنظیم وقت مشاوره با اپراتور هماهنگ بفرمایید.

🆔@hermes_psy
هزینه اکسپرس اینتری کانادا 🇨🇦

پرسیدن همه چیز اکسپرس اینتری رو گفتید به جز مهمترینش!

چقدر هزینه داره؟! 😅
ببینید شما برای پذیرش در سیستم اکسپرس اینتری باید تمکن مالی خودتونو به دولت کانادا اثبات کنید.

یعنی چی؟
یعنی باید نشون بدید که از پس هزینه‌های شخصی خودتون برای 1 سال اول اقامت در کانادا برمیاید چون توی اون یک سال اول، خبری از شغل نیست.

حالا مبلغش چقدر میشه؟
برای 1 نفر 13757 دلار، برای 2 نفر 17121 دلار، 3 نفر 21855 دلار، 4 نفر 25564 دلار و... دلاری هم که اینجا میگیم منظورمون دلار کاناداست که از دلار آمریکا ارزون تره. توجه کنید مبالغی که گفتیم برای یک سال است.

به پول ما چقدر میشه؟
الان هر دلار کانادا حدود 36 هزارتومنه. دیگه خودتون باید با توجه به تعداد نفرات حساب بکنید.

این مبلغ ثابته؟
نه این مبلغ به صورت سالانه به روزرسانی میشه. رقمی که گفتم با توجه به آخرین آپدیته.

حالا چجوری باید این تمکن مالی رو ثابت کنیم؟
باید یه مدرک کتبی و معتبر و ترجمه شده از طرف بانک، ارائه کنید. در واقع این پول باید توی حسابتون باشه تا این مدرک رو بهتون بدن.

چه بانکی؟
فرقی نمیکنه. فقط باید یه بانک رسمی و معتبر در ایران باشه.

من متأهل هستم اما قراره تنها مهاجرت کنم. پس فقط به اندازه 1 نفر باید گواهی بیارم درسته؟
خیر، حتی اگه همسرتون به کانادا نمیان باز هم باید ایشون رو در گواهی تمکن مالی خودتون لحاظ بکنید. یعنی افراد متاهل و بدون فرزند باید حتما هزینه 2 نفر رو حساب کنن. اگه بچه داشته باشید باید اونا رو هم در گواهی تمکن مالی لحاظ بکنید حتی اگه همراهتون به کانادا نمیان.

#اپلای_کانادا

🆔Telegram
🆔Instagram
گواهی تمکن مالی باید شامل چه مواردی باشه؟

این گواهی باید به صورت مکتوب و در فرمی که دارای سربرگ رسمی بانک یا موسسه مالی و اعتباری شماست چاپ بشه و موارد زیر به طور مشخص در اون قید بشن:

✔️نام و مشخصات کامل شما
✔️شماره حساب
✔️تاریخ افتتاح حساب
✔️مانده حساب جاری
✔️میانگین موجودی در 6 ماه گذشته
✔️بدهی‌های معوق (مثلا اقساط وام)
✔️اطلاعات تماس بانک (آدرس، شماره تلفن، ایمیل)

‼️توجه کنید:

تمکن مالی دارم ولی پول توی حساب خودم نیست مثلا از پدرم میگیرم یا از یه نفر دیگه قرض میکنم یا سهام و طلا دارم میفروشم و هزینه‌شو تأمین میکنم...

هیچکدوم از موارد بالا از نظر اداره مهاجرت کانادا قابل قبول نیستند.

این پول حتما باید در حساب شخصی شما باشه و باید بتونید اثبات کنید که هر زمان بخواید میتونید شخصا و به‌طور قانونی و بی دردسر به این پول دسترسی داشته باشید.

البته اگه همسر یا فرد دیگه‌ای با شما میاد، لازم نیست برای هرکس یه حساب جداگونه داشته باشید. می‌تونید پولتونو توی یه حساب مشترک بذارید. هرچند به صورت جداگونه هم امکان‌پذیره به شرط این که حساب همسرتون هم همه اون شرایطی که بالا گفتیم رو داشته باشه.

پول فرزندانی که تحت تکفل شما هستن هم طبیعتا باید در حساب خودتون یا همسرتون سپرده شده باشه.

#اپلای_کانادا

🆔Telegram
🆔Instagram
مدارک لازم برای اکسپرس اینتری کانادا

به طور کلی، مدارکی که برای اخذ ویزای اکسپرس اینتری کانادا احتیاج دارید شامل موارد زیر هستند:

▪️شناسنامه
▫️کارت ملی
▪️عکس
▫️کارت پایان خدمت یا معافیت برای آقایان
▪️سند ازدواج برای افراد متأهل
▫️اصل مدرک تحصیلی
▪️پاسپورت
▫️مدرک زبان انگلیسی
▪️مدارک سوابق کاری، بیمه
▫️گواهی عدم سوء پیشینه
▪️ گواهی تمکن مالی
▫️نتایج معاینات پزشکی


#اپلای_کانادا

🆔Telegram
🆔Instagram
بهترین سن مهاجرت به کانادا

🔹اخذ اقامت دائم کانادا از طریق اکسپرس‌ اینتری محدودیت سنی نداره اما سن شما در امتیازی که دریافت می کنید و شانس قبولیتون تأثیر میذاره.

🔹اگه یادتون باشه قبلا گفتیم که امتیازبندی اکسپرس اینتری در دو مرحله انجام میشه. توی مرحله اول باید حداقل امتیاز ۶۷ از ۱۰۰ رو به دست بیارید تا وارد مرحله اصلی بشید. سقف امتیازات مرحله اصلی ۱۲۰۰ هست اما کف مشخصی نداره چون توی هر دوره از قرعه کشی ها ممکنه حداقل امتیاز لازم رو تغییر بدن.

🔹حالا سؤال اینجاست که سن شما توی هر کدوم از این مراحل چقدر تأثیرگذاره؟


1️⃣ مرحله اول

👈🏻 ۱۲ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز مرحله اول بر اساس سن شما تعیین میشه. اگه سنتون ۱۸ تا ۳۵ سال باشه امتیاز کامل یعنی ۱۲ رو به دست میارید.

👈🏻 از ۳۶ تا ۴۶ به اندازه هر یک سالی که سنتون بالاتر بره یک امتیاز ازتون کم میشه. مثلا کسی که ۳۶ ساله باشه امتیاز ۱۱ و کسی که ۴۶ ساله باشه فقط یک امتیاز کسب میکنه.

👈🏻 افراد پایین تر از ۱۸ یا بالاتر از ۴۶ سال هم هیچ امتیازی در این بخش کسب نمیکنن.


2️⃣ مرحله دوم

👈🏻 توی این مرحله بیشترین امتیاز برای سنین ۲۰ تا ۲۹ است.

👈🏻 افراد مجردی که توی این بازه سنی هستند ۱۱۰ امتیاز و افراد متأهل ۱۰۰ امتیاز کسب می کنند.

👈🏻 با هر سال افزایش سن پس از این بازه، ۵ امتیاز از امتیاز شما کسر میشه.

👈🏻 افراد پایین ۱۸ یا بالای ۴۵ سال هیچ امتیازی از این بخش نمیگیرن.


🔹توجه داشته باشید که امتیاز اکسپرس اینتری به عوامل دیگری از جمله میزان مهارت در زبان انگلیسی و فرانسه، سابقه کاری، میزان تحصیلات و… هم بستگی داره و شما می‌تونید با تقویت هر یک از این عوامل شانس خودتون رو برای اخذ دعوتنامه افزایش بدید.


#اپلای_کانادا

🆔Telegram
🆔Instagram
سابقه کار برای اکسپرس اینتری 🇨🇦

🔸یه موردی که از اکثر پیامها مشخصه اینه که دوستان دقت نکردن که «اکسپرس اینتری» یک سیستم مهاجرت کاری هست، نه مهاجرت تحصیلی.

🔸در واقع همونطور که قبلا هم گفتیم اکسپرس اینتری به شما اجازه میده که در سریع ترین شکل ممکن وارد کشور کانادا بشید، در اونجا کاری که متناسب با خودتون باشه رو پیدا کنید و اقامت دائمی بگیرید.

🔸البته طبیعتا وقتی که اقامت دائمی رو اخذ بکنید، ادامه تحصیل هم براتون امکان‌پذیرتر میشه چون شما دیگه رسما شهروند کانادا محسوب میشید و دردسرهای یک دانشجوی بین المللی رو نخواهید داشت.

🔸اما فرایند اکسپرس اینتری با فرایند اپلای تحصیلی متفاوته و اگه شما صرفا قصد اپلای تحصیلی رو دارید لازم نیست حتما دنبال اکسپرس اینتری باشید. میتونید از راه های دیگه هم اقدام کنید.

🔸اکسپرس اینتری بیشتر به درد کسانی میخوره که قصد مهاجرت دائمی به کانادا رو داشته باشن. البته شما میتونید بعد از اخذ اقامت دائم (یا همون pr) کانادا رو ترک کنید و از این جهت محدودیتی نخواهید داشت.

🔸این سیستم پذیرش برای تأمین نیروی کاری متخصص در کانادا طراحی شده، پس شما بدون سابقه کار هیچ شانسی برای پذیرش نخواهید داشت و حداقل سابقه کارتون هم باید 1 سال باشه.

🔸 برای ثبت نام در اکسپرس اینتری، دولت کانادا سه نوع سابقه کار رو از شما می پذیره: سابقه کار مدیریتی (نوع TEER 0)، سابقه کار تخصصی (نوع TEER 1) و سابقه کار فنی (نوع TEER 2-3).

🔸 منظور از سابقه کار نوع صفر (TEER 0) یا مدیریتی مواردی مثل مدیریت رستوران، مدیریت آموزشگاه، مدیریت شرکت، مدیریت واحدهای تولیدی و… است.

🔸سابقه کار نوع TEER 1 یا تخصصی شامل سابقه کار در مشاغلی هست که وظیفه شون ارائه خدمات تخصصی به مشتریان/مراجعان هست. مثل پزشکی، روانشناسی، معماری، مهندسی و... .

🔸در نهایت، سابقه کار TEER 2-3 یا فنی، در مورد کارهایی مثل آشپزی، برق‌ کاری، لوله کشی، تعمیرات و... است که به مدارک فنی حرفه ای یا دوره های تخصصی نیاز داره.

🔸توجه داشته باشید سابقه کار برای اکسپرس اینتری از بعد از اخرین مدرک تحصیلی شما محاسبه میشه. مثلا اگه با مدرک کارشناسی ارشد میخواید ثبت نام کنید ولی سابقه کارتون مربوط به دوره کارشناسیه، ازتون پذیرفته نمیشه.

🔸بهتره که سابقه کاری شما با مدرک تحصیلی تون مرتبط باشه چون شانس پذیرش شما رو بالاتر میبره اما این مورد الزامی نیست و اگه در زمینه ای غیر از رشته تحصیلی خودتون سابقه کار دارید، باز هم میتونید به اخذ پذیرش امیدوار باشید.


#اپلای_کانادا

🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
سؤال پرتکرار:

اگه بخواید برای تحصیل روان شناسی بالینی در خارج از کشور اقدام کنید، شرکت در کارگاه‌های درمانی یا داشتن تجربه بالینی لازمه؟

خیر!

برای پذیرش ارشد یا دکترا حتی در گرایش بالینی که ماهیت درمانی داره، مهمترین نکته، سوابق پژوهشی شماست. بنابراین سابقه کار درمانی شما، گرفتن سوپرویژن یا این که چندتا کارگاه شرکت کردید هیچ تأثیری توی فرایند اپلای نداره.
به عبارت دیگه، شما تمام چیزی که باید در مورد کار بالینی بدونید رو در دوران تحصیلات تکمیلی یاد خواهید گرفت و کسی ازتون انتظار نداره که از قبل، درمانگری رو بلد باشید.
اما حتما حتما ازتون انتظار دارن که سابقه پژوهشی خوبی داشته باشید و مهمترین چیزی که توی رزومه شما مورد توجه قرار میگیره مقالات شماست.
بنابراین اگه به فکر درست کردن رزومه برای اپلای هستید و تردید دارید که وقتتون رو به پژوهش اختصاص بدید یا درمان، توصیه ما به شما فقط یک چیزه:
پژوهش، پژوهش و پژوهش!

#تجربه_اپلای

🆔Telegram
🆔Instagram
😕 سختی پذیرش در روان شناسی بالینی

توضیح دادیم که تحصیل روانشناسی بالینی در خارج از کشور به سابقه درمانگری نیاز نداره و مهمترین چیز، رزومه پژوهشی شماست.

اما آیا داشتن مقاله برای پذیرش کفایت میکنه؟

متأسفانه باز هم خیر!

برای پذیرش گرفتن در دکترای روان شناسی بالینی رقابت بسیار سنگینی در دانشگاه‌های خارج از کشور وجود داره چون این رشته یکی از رشته‎های تاپ و بسیار پرمتقاضی به حساب میاد و رسیدن بهش حتی برای شهروندان خود اون کشور هم اصلا راحت نیست، چه برسه به دانشجوهای خارجی که از یه فرهنگ دیگه اومدن و طبیعتا کار براشون سخت تره.

بزارید اینطوری بگم که رقابت برای روانشناسی بالینی شاید از رقابتی که توی رشته حقوق و پزشکی وجود داره هم بیشتر باشه! به طوری که طبق آمار منتشرشده برای خیلی از برنامه های بالینی، فقط ۲ تا ۱۰ درصد افراد متقاضی، پذیرش میگیرند!

هر دانشگاهی، سیستم پذیرش خاص خودشو داره اما اکثر دانشگاه‌ها برای پذیرش دکترا (خصوصا بالینی) از نوعی سیستم ارزشیابی با موانع متعدد استفاده می کنند که متقاضیان رو در چند مرحله بر اساس ملاک های مختلف، غربالگری می کنه. به عبارت ساده تر، رزومه شما باید خیلی خاص و خفن باشه تا بتونید برای گرایشی مثل بالینی پذیرش بگیرید!

#تجربه_اپلای

🆔Telegram
🆔Instagram
🔸جایگزین‌های بالینی

فکر میکنید برای کار در خارج از کشور حتما باید روان شناسی بالینی بخونید؟
بهتره تجدیدنظر کنید!

شما با این ۷ تا رشته میتونید با دردسر خیلی کمتری نسبت به دکترای روان شناسی بالینی، در حوزه سلامت روان کار کنید:

۱. مددکاری اجتماعی (ارشد یا دکتری)
۲. مشاوره (ارشد)
۳. روان درمانی ازدواج و خانواده (ارشد)
۴. روان شناسی مدرسه (ارشد یا دکتری)
۵. روان شناسی عمومی (ارشد)
۶. روان شناسی مشاوره (ارشد یا دکتری)
۷. روان شناسی تحولی-شناختی-اجتماعی (دکتری)

🔸 جالبه بدونید که در آمریکا تقریبا سه چهارم افرادی که در حرفه های مختلف سلامت روان مشغول به کار هستند مددکار اجتماعی، مشاور سلامت روان و درمانگر ازدواج و خانواده هستند و فقط و فقط ۱۵ درصد افرادی که در حوزه سلامت روان کار میکنند "روان شناس" هستند!!

🔸 پس انتخاب‌هاتون رو محدود به حوزه بالینی نکنید و با دید بازتری گزینه‌های موجود رو بررسی کنید.

👌🏼با رزومه خوب می تونید در یکی از رشته های بالا مشغول به تحصیل بشید.

#تجربه_اپلای


🆔Telegram
🆔Instagram
حقوق کلی پژوهشگران/درمانگران در رشته روانشناسی چقدره؟

🔹 درمانگران

👈🏻 توجه کنید که ارزش اندک پول ما باعث میشه که معادل ریالی درآمد سالانه همه مشاغل در خارج از کشور، زیاد به نظر بیاد. وگرنه خیلی از مشاغلی که توی ذهن ما پولساز هستند، در خارج به چشم مشاغلی با درآمد معمولی دیده میشن.

👈🏻 از این جهت، روانشناسی بالینی جزو مشاغل پردرآمد در خارج از کشور محسوب نمیشه و معمولا هیچکس توی این حرفه پول زیادی به دست نمیاره!

👈🏻 اگرچه کار ثابت به عنوان رواندرمانگر، پول لازم برای تأمین رفاه زندگی شما و خانواده تون رو در حد معمول فراهم میکنه.

👈🏻 ضمنا روانشناسان بالینی به لحاظ جایگاه اجتماعی در همه کشورهای توسعه یافته، وضعیت مطلوبی دارند.

👈🏻 روانشناسان بالینی دارای مدرک دکتری بیشتر از مشاوران، بیشتر از مددکاران اجتماعی، بیشتر از درمانگرانی که مدرکشون کارشناسی ارشد هست و بیشتر از درمانگران حوزه ازدواج و خانواده، درآمد دارند.

👈🏻 درآمد سالانه درمانگران با مدرک دکتری روانشناسی بالینی بین 60 تا 100 هزاردلار تخمین زده میشه.

👈🏻 این رقم به عوامل مختلفی بستگی داره مثل این که آیا مراجعان هزینه درمان رو از جیب خودشون پرداخت می‌کنن یا از طریق بیمه؟ توی یک مطب خصوصی کار می‌کنید یا کلینیک عمومی؟ به صورت ساعتی مشغول به کار هستید یا تمام وقت؟

👈🏻 بیشترین درآمد رو درمانگرانی دارن که در مناطق مرفه نشین شهری کار می کنند.


🔹 پژوهشگران

👈🏻 در دانشگاه، حقوق روانشناسان پژوهشگر عمدتاً بر اساس نوع دانشگاه (دولتی یا خصوصی)، منطقه جغرافیایی (کشور یا ایالت) و سالهای سابقه فرد، تعیین می شه.

👈🏻 در سال 2017، حقوق اکثر کسانی که به عنوان دستیار اساتید در دپارتمان‌های روان‌شناسی کار میکردن بین 70 تا 90 هزار دلار بود که با توجه به عدم وجود تورم در کشورهای غربی، الان هم در همین حدوداست.

👈🏻 در نظر داشته باشید که این حقوق 9 ماهه است چون صرفا در طول سال تحصیلی به شما حقوق می‌دهند.

👈🏻 اگرچه معمولاً چک‌ها به 12 پرداخت تقسیم میشن. یعنی حقوق 9 ماه رو به 12 بخش تقسیم و پرداخت می کنند. بنابراین در ژوئن، جولای و آگوست (ماه های تابستان) هم بدون حقوق نمی مونید.

👈🏻 اگه کسی عضو هیئت علمی باشه، در همه 12 ماه سال حقوق دریافت میکنه.

👈🏻 همچنین اعضای هیئت علمی میتونن از دانشگاه، تسهیلات مختلفی دریافت کنند یا با انجام تدریس تابستانی، حقوق خودشون رو افزایش بدن.

👈🏻 بنابراین برای اعضای هیئت علمی، حقوق 9 ماهه 90 هزار دلاری به حقوق 12 ماهه 120 هزار دلاری تبدیل میشه.

👈🏻 این رقم ممکنه بر اساس سابقه و رتبه فرد، نوع دانشگاه و همچنین کشور یا شهری که توش کار می کنید، مقداری کمتر یا بیشتر باشه.


#تجربه_اپلای


🆔Telegram
🆔Instagram
مقایسه هانتر کالج آمریکا با دانشگاه شهید بهشتی!
بر اساس تجربه من از تحصیل در هر دو جا

🔹 فقدان رقابت کاذب
در دانشگاه های آمریکا نمره ها از 18.25 تا 19.75 نیست! سیستم آموزشی آمریکا مبتنی بر ارزشیابی کیفی هست به این شکل که نمرات از 100 محسوب میشه و اگر شما بین 94 تا 100 باشید نمره A می گیرید که بالاترین نمره هست و هیییچ تفاوتی بین نمره 94 با 100 وجود نداره در حالی که توی ایران گاهی سر 25 صدم نمره ای که اصلا معلوم نیست بر اساس چه ملاکی داده شده بین بچه ها و اساتید دلخوری پیش میاد!

🔹 وضوح و شفافیت
در آمریکا نحوه نمره دهی و ارزیابی از همون روز اول مشخصه. توی اولین جلسه هر کلاس، استاد برنامه آموزشی کل ترم رو معرفی میکنه و شما دقیقا میفهمید که حضور در کلاس، حل تمارین، امتحانات میان ترم و پایان ترم هرکدوم چند درصد از نمره تون رو تشکیل میدن. اینطور نیست که تا آخر ترم مجبور باشید هر جلسه در مورد امتحان از اساتید بپرسید و اونا هم از جواب دادن طفره برن!

🔹 انگیزه علمی بالا
انگیزه اصلی افراد از دانشگاه اومدن در آمریکا چیزی جز درس خوندن نیست. تلاش میکنن و کلی هم بابتش پول میدن که بتونن درس بخونن. همینم باعث میشه فضای علمی جالبی توی دانشگاه وجود داشته باشه و افراد به لحاظ ذهنیتشون نسبت به درس و دانشگاه توی یک لول قرار داشته باشند. در حالی که توی ایران ممکنه بعضی از افراد به انگیزه های دیگه ای وارد دانشگاه بشن که این کیفیت کلاس رو پایین میاره.

🔹تناسب تلاش و نتیجه
در دانشگاه های آمریکا اگه واقعا وقت بذارید، کلاس ها رو بیاید، دل به کار بدید و درس بخونید، می تونید با خیال راحت روی نمره A حساب کنید. اینطور نیست که آخر ترم و بعد از کلی درس خوندن یهو از دیدن نمره خودتون تعجب کنید. برگه امتحانی هم بهتون برگردونده میشه که خودتون بتونید اشتباهاتتون رو ببینید و همیشه توی این فکر نباشید که "حق من این نبود"!

🔹 همراهی اساتید
نحوه عملکرد اساتید در آمریکا به شکلی هست که زندگی دانشجویی شما رو راحت تر میکنه. اساتید کاملا در دسترس هستن و براتون وقت میذارن. حتی به سوالهای پیش پا افتاده هم با حوصله جواب میدن. از کمک های دیگه هم دریغ نمیکنن. مثلا قبل از هر امتحان یه راهنمای مطالعه مکتوب میدن که توش مباحث مهمتر و شکلی که ممکنه سوال بیاد مشخص شده. تازه اگر نمره کمی بگیرید بازم بهتون فرصت میدن که یه پروژه مشترک با استاد بردارید و نمره تونو جبران کنید.

🔹 فروتنی اساتید
ممکنه روز اولی که وارد دانشگاه میشید استاد خفنتون که یکی از چهره های سرشناس فیلد خودشه بهتون بگه به جای استاد از اسم کوچیکم استفاده کنید و بهم بگین اندرو! و بعد همون استاد عزیز رو در حال ساندویچ خوردن با بچه ها توی کافه تریا ببینید.

🔹 امکان پیشرفت
اگه پیگیر و خرخون باشید همه سیستم اونجاست که به پیشرفت شما کمک کنه. میتونید بورسیه بگیرید، در کارورزی و کارهای پژوهشی شرکت کنید، وارد برنامه ویژه دانشگاه بشید، کلاس های پیشرفته تر با اساتید برجسته بردارید و حتی پروژه پژوهشی خودتونو با بودجه دانشگاه شروع کنید. در واقع نظام آموزشی آمریکا طوری طراحی شده که هیچ استعدادی هدر نره و اگه کسی قابلیت ویژه ای داره حتما بتونه به فعلیت برسه.

پ.ن: شهید بهشتی رو اینجا به عنوان بهترین دانشگاه ایران توی روانشناسی مثال زدم. وضعیت بقیه دانشگاه ها رو دیگه خودتون حدس بزنید!


✏️ کیمیا خوشرو
دانش‌آموخته هانترکالج نیویورک
و دانشگاه شهید بهشتی

#تجربه_اپلای


🆔Telegram
🆔Instagram
Audio
سلام خانم خوشرو وقتتون بخیر
من درحال حاضر دانشجوی ترم شش روانشناسی هستم و از الان هدفم رو بالینی انتخاب کردم
با توجه به معدلم که بالای هجده هست
و هیچ مقاله و رزومه ای ندارم
چند درصد احتمال هست ک در دانشگاه های کانادا پذیرش بشم؟
من هدفم برای ارشد یکی از دانشگاه های تهران هست و پذیرش رو برای دکتری میخوام
ممنون از لطف بی کرانتون🌹

پاسخ کیمیا خوشرو
◽️دانش‌آموخته هانترکالج آمریکا (لیسانس)
◽️دانشگاه شهید بهشتی تهران (ارشد)
◽️دارای پذیرش از دانشگاه کلمبیا (نیویورک)
◽️و پذیرش در اکسپرس اینتری (کانادا)

#مشاورانه_اپلای (۲۴)
#اپلای_کانادا


🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (25)

سلام وقت بخیر
ببخشید از خانم خوشرو سوالی دارم
میشه لطفا اهمیت معدل رو بفرمایند؟ منظور از معدل خوب یعنی معدل چند به بالا؟ و اینکه حتما باید تک تک نمرات بالاتر از ۱۸باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنند


پاسخ:
شرایط معدل در رشته‌ها و دانشگاه‌های مختلف، فرق میکنه ولی معمولا وقتی میگن معدل خوب، همون ۱۸ به بالا رو شامل میشه.
خیر لزومی نداره که تک تک نمره‌ها بالاتر از ۱۸ باشن.
دقت کنید 👈🏻 همونطوری که بارها گفتیم معدل فقط یکی از معیارهای اپلای کردن هستش و شما حتما باید روی ملاک‌های مهمتر بویژه رزومه پژوهشی (مقاله) بیشتر از معدلتون حساسیت به خرج بدید.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (26)

سلام وقتتون بخیر
من کارشناسی صنایع غذایی دارم و میخوام ارشد بالینی بخونم
امکانش هست من کالج خارج از کشور بدون کنکور درس بخونم و صد البته مجازی چون پسر بچم کوچیکه؟؟؟؟؟

پاسخ:
پیدا کردن پروگرام ارشدی که دقیقا نام "روانشناسی بالینی" داشته باشه و مجازی هم باشه تقریبا غیرممکنه ولی اگه جستجو کنید میتونید سایر گرایشهای روانشناسی رو در مقطع ارشد پیدا کنید که بعضیاشون به صورت مجازی هم ارائه میشن و البته پولی هستن و معمولا متعلق به دانشگاه‌های درجه یک دنیا هم نیستن.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (27)

سلام و عرض ادب
دوست گرامی
من کارشناسی لیسانس کشاورزی
ارشد روانشناسی بالینی معدل 18.35دانشگاه ازاد
نه مقاله دارم
نه هم زبان در وضعیت مناسبی هستم
چطور میتونم یک فاند تحصیلی برای دکترا بگیرم؟
آیا امیدی هست؟
تمکن مالی هم ندارم
نهایت پانصد میلیون با خودم و همسرم فراهم میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏🙏🙏


پاسخ:
بدون مقاله و زبان واقعا باید بی‌خیال اپلای بشید چون اصلا امکان‌پذیر نیست مگر این که به دانشگاه‌های درجه چندم پولی رو بیارید که در این صورت هم خرج و مخارجش قطعا بیشتر از 500 میلیون تومن میشه.
بنابراین برای دریافت فاند دکترا هیچ چاره‌ای نیست جز این که زبانتون رو تقویت کنید (در حد آیلتس و تافل) و مقاله‌های خوب و باکیفیت داشته باشید تا درخواستتون مورد بررسی قرار بگیره.
دقت کنید 👈🏻 وقتی میگم درخواستتون مورد بررسی قرار میگیره به این معنی نیست که حتما پذیرفته میشید! تازه توی صفی قرار میگیرید که خیلیا از قبل اونجا وایستادن! فاند گرفتن سخته.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (28)

سلام وقت بخیر؛ببخشید یه سوال داشتم.
من دانشجوی ترم ۶ کارشناسی روانشناسی از دانشگاه آزاد هستم.
میخواستم بدونم اگر برای ارشد بخوام اقدام کنم برای اپلای،چقدر شانسم بالاست؟ و از الان باید چیکار کنم؟
🫠


پاسخ:
اگه منظورتون اینه که برای ارشد فاند بگیرید، متأسفانه شانس چندانی ندارید چون تقریبا تمامی فاندهای رشته روانشناسی مختص به دوره دکتری هستند.
اما اگه قصد دارید خودتون هزینه تحصیلتونو پرداخت کنید حتما میتونید با یه رزومه خوب براش اقدام بکنید.
رزومه خوب هم شامل مدرک زبان، مقاله، معدل خوب و داشتن توصیه‌نامه و انگیزه‌نامه است.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (29)

سلام وقتتون بخیر
من ی سوال داشتم
میخواستم بپرسم کشورای دیگه مدرک ارشد یا دکتری روانشناسی عمومی رو قبول دارن یا فقط بالینی ملاکه ؟


پاسخ:
اگه منظورتون برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر هست، بله مدرک عمومی رو قبول دارند و در صورت داشتن یک رزومه خوب میتونید با ارشد یا دکترای عمومی به اخذ پذیرش در مقطع بالاتر (دکتری یا فوق دکتری) امیدوار باشید.
اما اگه منظورتون برای بازار کاره، مدرک عمومی جهت انجام کارهای پژوهشی مورد قبول هست ولی برای کار مشاوره و رواندرمانی مورد قبول نیست.
البته این در مورد کشورهای غربی است و از سایر کشورها اطلاعی نداریم.

🆔Telegram
🆔Instagram
2024/09/27 23:18:21
Back to Top
HTML Embed Code: