Telegram Web Link
#مشاورانه_اپلای (33)

سلام خسته نباشید ،میخواستم بدونم روانشناسی عمومی برای مهاجرت خوبه؟ بین عمومی و صنعتی سازمانی کدوم رو برای مهاجرت پیشنهاد می‌کنید ؟

پاسخ:
سوالتون خیلی کلیه. این که در ایران چه گرایشی خونده باشید اهمیت چندانی نداره چون شما در هر رشته‌ای (به جز بالینی که قضیه اش فرق میکنه) اگه رزومه عالی داشته باشید شانس اپلای هم خواهید داشت.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (34)

میخواستم بدونم با بیش از ۱۰ سال گپ تحصیلی و بالای ۴۰ سال سن امیدی به پذیرش و ویزا هست؟

پاسخ:
اگه منظورتون پذیرش تحصیلی است، در صورتی که مقاله‌های درجه یک داشته باشید میتونه گپ تحصیلی و مسئله سن رو جبران کنه براتون.
اگه منظورتون پذیرش برای کاره، این موضوع به گپ تحصیلی شما ارتباطی نداره ولی مسئله سن ممکنه کمی براتون دردسرساز بشه. با این حال در صورت بهره‌مندی از مهارت‌های کاری ویژه و البته داشتن سابقه کار و زبان و... میتونید براش اقدام کنید.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (35)

درود بر شما من دانشجوی ارشد روانشناسی صنعتی و سازمانی دانشگاه آزاد واحد الکترونیکی هستم میخواستم بدونم که من بخوام برای دکترا در خارج از ایران تحصیل کنم چه شرایطی نیازه و همچنین ایا دانشگاه واحد الکترونیک با توجه به مجازی بودنش مدرک مورد تایید هست در خارج از کشور؟

پاسخ:
منظورتون واحد الکترونیکی آموزش محوره؟ در این صورت شانستون پایینه چون مهمترین مسئله برای دانشگاه های خارج از کشور مهارت پژوهشی شماست و تحصیل در دوره های مجازی آموزش محور بدین معناست که شما تا پایان دوره ارشد هیچ پژوهشی انجام ندادید. تنها راه جبرانش هم کار کردن روی رزومه و نوشتن مقاله‌های خیلی خیلی با کیفیت هست.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (36)

برای فاند گرفتن برای کشورامریکا اگر علاوه برانگلیسی زبان دیگر هم بلد باشیم تاثیری دارد؟یاخیر

پاسخ:
برای آمریکا تأثیر چندانی نداره ولی برای کانادا اگه فرانسوی هم بلد باشید اثر مثبت محسوسی داره؛ خصوصا اگه ابتدا از طریق برنامه اکسپرس اینتری برای اخذا اقامت دائم کانادا تلاش کنید و بعد برید سراغ اپلای تحصیلی، شانستون بالاتر میره.
برای خواندن مطالب قبلی کانال در زمینه اکسپرس اینتری کانادا از اینجا شروع کنید👇🏼
https://www.tg-me.com/hermesin/778


🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (37)
ببخشید بنده لیسانس دانشگاه فرهنگیان دارم و برای ارشد قصد ادامه تحصیل در رشته روانشناسی تربیتی رو دارم ،میخواستم بپرسم برای مقطع دکتری با این گرایش شانسی برای اپلای و فاند گرفتن دارم یا خیر
ممنون

پاسخ:
بله اگه رزومه‌تون عالی باشه شانس دارید.


#مشاورانه_اپلای (38)
من کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی دارم ، خواستم بپرسم میشه دکتری انلاین بگذرونم و بدون ازمون کشوری هست که مدرک بدن .و مورد تایید باشه

پاسخ:
خیر چنین موردی رو سراغ نداریم.


#مشاورانه_اپلای (38)
سلام ببخشید من مدرک زبان ندارم متاسفانه و زبانم هم متاسفانه ضعیف هست راهی هست برای ارشد بورسیه تحصیلی بگیرم

پاسخ:
بدون تقویت زبان هیچ راهی براش وجود نداره.


#مشاورانه_اپلای (40)
سلام وقت بخیر
برای رشته هنر درمانگری خلاقانه، باید حتما لیسانس روانشناسی داشت؟

پاسخ:
خیر از رشته های دیگه هم امکان پذیره.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (41)


میخواستم بدونم اگر در کشور مقصدم (استرالیا) دکتری بالینی بخونم اونجا اجازه کار بالینی میدن بهم با توجه به تفاوت زبان و فرهنگشون با ایران؟


پاسخ:
بله در صورتی که موفق به اخذ پذیرش برای دکتری بالینی بشید و تحصیلاتتون رو در همون کشور با موفقیت به پایان برسونید اجازه کار هم بهتون میدن ولی مسئله اصلی سر همون پذیرش گرفتنه که سختیای زیادی داره و برای اکثر افراد تقریبا غیرممکنه (حداقل در قالب پذیرش فاند از دانشگاه های معتبر).
ضمنا صرف اجازه کار نمیتونه تضمین کننده موفقیت شما باشه. باید به اندازه ای توانایی داشته باشید که مردم اون کشور تمایل داشته باشن بهتون مراجعه کنند. آیا با وجود تفاوت زبانی و فرهنگی، این توانایی رو در خودتون میبینید که در اونجا به عنوان یک درمانگر حرفه ای مشغول به کار بشید؟
البته اگه کار در مراکز مخصوص مهاجران (به خصوص برای افرادی که از خاورمیانه مهاجرت کردن) رو در نظر داشته باشید این مشکل برطرف میشه.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (42)
سلام وقت بخیر
من از خانوم خوشرو ی سوالی داشتم میتونم اینجا بپرسم ؟
اینکه روانشناسی صنعتی سازمانی بازار کارش به طور معمول در خارج از کشور چطور هست؟

پاسخ:
به طور کلی در کشورهای توسعه یافته بازار کار خوبی داره اما شما به عنوان یک فرد خارجی برای این که بتونید در یک شرکت معتبر با دستمزد بالا استخدام باشید حتما باید رزومه قوی و قابل توجهی داشته باشید.


#مشاورانه_اپلای (43)
سلام وقت بخیر
ببخشید برای روانشناسی تربیتی هم ممکنه توضیح بدین لطفا که در زمینه پذیرش چطور هست و آیا مورد توجه هست یا نه؟ خصوصا در دانشگاه های معتبر؟
و اگر در زمینه های آموزشی و تربیتی مقاله داشته باشیم پذیرش یا فرصت مطالعاتی راحت تر اخذ میشه؟؟
واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ:
بله روانشناسی تربیتی رشته‌ای است که در دانشگاه‌های معتبر خارجی مورد توجه قرار داره و نسبت به بالینی هم راحت‌تر میشه براش پذیرش گرفت.
بله اما صرفا این که چندتا مقاله داشته باشید برای پذیرش کافی نیست. کیفیت مقاله‌ها اهمیت بیشتری داره. شما باید بتونید توجه اساتید خارجی رو با کیفیت کارتون جلب بکنید.


#مشاورانه_اپلای (44)
من به عنوان کسی که ترم شیش روانشناسی هست وعلاقه زیادیه به مهاجرت دارم میخواستم از شما کمک بگیرم که چه کارهای از الان شروع کنم به انجام دادن که برای رزومه وایندم مفید باشه

پاسخ:
روی زبان و مقاله حسابی کار کنید.
کل قضیه اپلای رو میشه در همین دو کلمه خلاصه کرد.


#مشاورانه_اپلای (45)
سلام وقت بخیر
خسته نباشید
من ارشد روانشناسی عمومی دارم دانشگاه آزاد خوندم دومقطع رو پیوسته ۲۴سالمه معدل ارشدم ۱۹/۶۲شده خواستم بدونم آیا میشه بورسیه تحصیلی بگیرم کلا به چه صورت هست ممنون

پاسخ:
معدل به تنهایی هیچ تاثیر خاصی در بورسیه گرفتن نداره. تنها در صورتی که زبانتون عالی باشه و مقاله های بسیار با کیفیت هم داشته باشید میتونید بهش امیدوار باشید.
جهت اطلاعات بیشتر آرشیو مطالب اپلای رو که در کانال پین شده مطالعه کنید.


🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (46)
سلام وقتتون بخیر
امکانش هست در رابطه با همکاری دانشگاه تهران جنوب وسه دانشگاه المان توضیح دهید؟؟
من به عنوان کسی که ترم شیش روانشناسی هست وعلاقه زیادیه به مهاجرت دارم میخواستم از شما کمک بگیرم که چه کارهای از الان شروع کنم به انجام دادن که برای رزومه وایندم مفید باشه

پاسخ:
در مورد قسمت اول سوالتون اطلاع دقیقی نداریم ولی اینجور برنامه‌ها در ایران معمولا به صورت تبلیغاتی و تشریفاتی برگزار میشن و در نهایت همکاری خاصی که برای دانشجوها مفید باشه اتفاق نمی‌افته!
در مورد قسمت دوم سوالتون باید از همین الان حسابی روی زبان و مقاله‌نویسی کار کنید.


#مشاورانه_اپلای (47)
سلام، وقت به‌خیر، امیدوارم خوب باشید.
می‌خواستم بپرسم با شرایط من، کدوم دانشگاه (ترجیحا کانادا یا فرانسه) احتمال پذیرش فول فاند برای ترم بهار یا پاییز آینده در رشته روانشناسی بالینی رو می‌تونم داشته باشم؟
سن ۳۳
تحصیلات سال آخر کارشناسی روانشناسی
مدرک قبلی کارشناسی مدیریت جهانگردی
ده سال بیمه سابقه تدریس زبان انگلیسی و سطح C1 انگلیسی
زبان فرانسوی سطح A2
تا آخر سال هم یک مقاله isi در زمینهٔ درمانی چاپ خواهم کرد‌

پاسخ:
قبلا به دفعات در مورد سختی‌های پذیرش روانشناسی بالینی برای دانشجویان خارجی صحبت کردیم. متاسفانه هیچ دانشگاهی رو سراغ نداریم که به این سرعت بتونید ازش پذیرش بگیرید اونم به صورت فول فاند!
با این حال رزومه خوبی دارید و در صورتی که کیفیت مقاله‌هاتون واقعا عالی و درجه یک باشه میتونید شانستون رو در این زمینه امتحان کنید هرچند توصیه میکنیم قبلش حتما پست‌های مربوط به سختی پذیرش بالینی رو در آرشیو مطالب کانال بخونید. شاید روی تصمیمتون تاثیر بذاره.


🆔Telegram
🆔Instagram
خب بعدش چی؟!
کنکور ارشد: حرکت در مسیر ارزشها یا اهداف؟

✏️ کیمیا خوشرو

🌸 حتما شنیدید که میگن در مسیر مطالعه برای کنکور باید برای خودمون هدف‌گذاری داشته باشیم: اینکه میخوایم چه دانشگاهی قبول بشیم و چه رتبه‌ای بیاریم جزو اولین چیزهایی است که در شروع مطالعه بهش فکر میکنیم. بعد از انتخاب این هدف بلندمدت هم اهداف کوتاه‌مدتی برای خودمون تعیین میکنیم، چه به تنهایی چه به کمک مشاورین، تا بتونیم به اون هدف اصلی و موفقیت در کنکور برسیم. اما بد نیست یک لحظه توقف کنیم و از خودمون بپرسیم که ما در این مسیر واقعا در حال انجام چه کاری هستیم؟!

🌸 فرض کنید که همه درسها رو به خوبی خوندیم، مرور کردیم و به رتبه دلخواه خودمون هم رسیدیم. بعدش قراره چه کار کنیم؟ مشکل اینجاست که اگه ما صرفا به هدف فکر کنیم و فقط برای اون برنامه‌ریزی کنیم، زمانی که به هدف رسیدیم، شادی و لذت بسیار کوتاه‌مدتی رو تجربه میکنیم و بعد از چند روز سروکله این سوال توی ذهنمون پیدا میشه که خب بعدش چی؟!

🌸 ما باز برای خودمون اهداف بیشتری تعیین میکنیم: در دانشگاه معدل خوبی بیارم، مقاله بدم، با فلان استاد پایان‌نامه بردارم، اپلای کنم و... اما با رسیدن به همه این اهداف بازم با خودمون فکر میکنیم که بعدش چی؟ و این چرخه همچنان ادامه پیدا خواهد کرد. خود من هم با وجود این که همه این مراحل رو طی کردم اما بارها این سوال «بعدش چی؟» رو از خودم پرسیدم و گاهی فکر میکنم شاید بهتر بود که از ابتدای کنکور، طور دیگه‌ای به این مسیر نگاه میکردم و به شکل عمیق‌تری واردش میشدم.

🌸 توی این مسیر با وجود رتبه شدن، معدل خوب گرفتن، مقاله دادن و درمانگر شدن، همش منتظر این هستیم که به مرحله بعدی برسیم و مرحله قبلی رو از لیست تمام‌نشدنی کارها و اهداف بلندمدت‌مون حذف کنیم تا جا برای اهداف دیگه باز بشه! در حالی که این تمرکز بیش از حد و وسواس در هدف‌گذاری میتونه خیلی مخرب باشه، چون کلا یادمون میره از مسیری که توش هستیم لذت ببریم! پس با اون لحظاتی که برای چندمین بار باید مطالبی رو برای کنکور بخونیم، شب‌های امتحان سختی رو بگذرونیم، پایان‌نامه بنویسیم و مسیر مبهم درمانگر شدن رو شروع کنیم، چه کار کنیم؟ همون لحظات سختی که فقط میخوایم یه جوری بگذرونیمشون که برسیم به همون هدف اصلی. ولی هدف اصلی همیشه انگار دور از دسترسه!

🌸 اگه دیدمون رو کمی تغییر بدیم و به جای هدف‌محور بودن، ارزش‌محور باشیم، میبینیم که ما همین الان هم میتونیم لحظه به لحظه، زندگی معناداری داشته باشیم و دائما منتظر این نباشیم که در آینده ای که هیچوقت نمیاد، به همه اهدافمون برسیم و رضایت از زندگی رو تجربه کنیم! مثلا به عنوان داوطلب کنکور ارشد روانشناسی، توی این مسیر پر فراز و نشیب، ارزش ما ممکنه کنجکاو بودن، ذهن باز داشتن، علاقه‌مند به جست و جو و کشف بودن یا کسب آزادی و استقلال بیشتر باشه. اصلا ممکنه ارزشمون سخت کوش بودن باشه یا پافشاری و تعهد (ادامه دادن با عزم راسخ، علی رغم مسایل و مشکلات) و یا هر چیز دیگه‌ای.

🌸 کسی که ارزشش در این مسیر، کنجکاوی و علاقه‌مندی به جست و جو باشه، هر چقدر هم که مطالب کتابها سخت یا گهگاهی حوصله سر بر باشه، باز میتونه مطالبی رو پیدا کنه که براش جدید و هیجان انگیز باشه؛ اسم کتاب هایی رو یادداشت کنه که بعدا بخونه، توی اینترنت مباحث رو سرچ کنه و با اونها درگیر بشه. یا کسی که به عنوان یک فرد تغییر رشته‌ای با ابهام و تردید بسیار این مسیر رو شروع کرده و حتی از جانب دیگران سرزنش هم شده، میتونه ارزش استقلال و انتخاب چگونه زندگی کردن رو به خودش یادآوری کنه و کنکور روانشناسی رو همواره به عنوان انتخابی که اون رو با وجود سختی هاش برگزیده، در نظر بگیره.

🌸 در مجموع، با در نظر داشتن این ارزشها موندن توی مسیر سخت و طولانی کنکور آسان‌تر و هموارتر خواهد شد، چون دائما منتظر یک روزی نیستیم که به هدف خودمون برسیم و از سختی مسیر نجات پیدا کنیم. اگر ابتدا ارزش های خودمون رو بشناسیم و سعی کنیم بر اساس اونها زندگی کنیم و اهدافمون رو بر اساس اونا تنظیم کنیم، هیچوقت خودمون رو شکست خورده یا از بقیه عقب افتاده نمیبینیم. لازم به تاکید است که شناسایی ارزش ها و زندگی کردن اونها به این معنا نیست که هدفی نداریم، بلکه به این معناست که با آگاهی بیشتر و با مهربانی بیشتری برای خودمان هدف‌گذاری میکنیم تا وقتی به اون هدف رسیدیم، از خودمون نپرسیم خب حالا که چی؟! و بتونیم قبل از رسیدن، از مسیری که باید طی بشه هم لذت ببریم.

#زندگی_کنکوری
#کنکور_ارشد

🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
🧐 همون اول که درس میخونم خلاصه برداری کنم؟

✏️ کیمیا خوشرو

🌸 حتما برای خیلیاتون پیش اومده که موقع درس خوندن، فقط زمانی خیالتون راحت میشه و میتونید از یک صفحه رد بشید که مطالبش رو کامل و با وسواس، نت‌برداری کرده باشید و یه جورایی کل کتاب رو برای خودتون خلاصه کرده باشید. اما این روش نه تنها خیلی وقت‌گیر و انرژی‌بره بلکه اصلا مفید هم نیست!

🌸 من خودم در اوایل شروع برنامه‌ام اصرار داشتم که از مطالب، فلش کارت درست کنم. راستش خیلی هم سختم بود که بفهمم کدوم مطالب مهم هستن که فقط از همون‌ها فلش کارت درست کنم چون به نظر من همشون خیلی مهم بودن! بنابراین یه زمان زیادی رو صرف فلش کارت درست‌کردن کردم و البته هیچوقت هم برنگشتم که اونا رو بخونم چون که این فلش کارت‌ها تفریبا همه مطالب کتاب رو شامل میشد و خب دیگه چه کاری بود! میرفتم همون مطالب خود کتاب رو میخوندم!

🌸 بعد با کمک مشاورم متوجه شدم کلا دارم اشتباه میزنم! به خاطر همینم تصمیم گرفتم که در دور اول مطالعه، اصلا سراغ خلاصه برداری نرم و فقط سعی کنم مطالب رو تا جایی که میشه خوب بفهمم، بعد در دورهای دوم و سوم بود که تازه رفتم و نت‌برداری رو شروع کنم. این بار چون که مطالب دیگه برام تازگی دور اول رو نداشت میتونستم بهتر تشخیص بدم کدوم مطالب مهم‌تر هستن و اونا رو در نت‌برداری‌ها وارد میکردم.

🌸 در مرحله آخر مطالعاتی هم کاری که کردم این بود که به جای اینکه ریز ریز نت‌برداری کنم، جایی که امکانش بود برای خودم نمودار درختی درست میکردم؛ مثلا این ایده برای نظریه‌های رشد که چندین تا مرحله داشت خیلی به درد بخور بود. اینطوری دیگه نیاز نبود که چندین صفحه خلاصه‌‎هامو بخونم که بفهمم مطالب مهم یه نظریه چیه بلکه با یک نگاه میتونستم همه مطالب رو جلوی چشمم داشته باشم!

🌸 پس کلام آخر (به ویژه برای کسانی که تازه درس خوندن رو شروع کردن): اصلا در دور اول مطالعه دنبال نت‌برداری و فلش کارت درست کردن و خلاصه کردن نباشین. این شیوه، برای حداقل دور دومه و هر چه قدر در دورهای بعدتر، خلاصه‌تر و با کلمات کلیدی‌تر انجام بشه خیلی بهتره.

#کنکور_ارشد
#خلاصه_برداری

🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (48)
سلام وقتتون بخیر
خواستم سوال بپرسم ببخشید اگه‌مزاحم میشم
خواستم بدونم آزمون Msrtبدرد بورسیه گرفتن میخوره یا نه؟؟

پاسخ:
خیر، این آزمون فقط در ایران اعتبار داره و برای اپلای باید حتما آیلتس یا تافل داشته باشید.


#مشاورانه_اپلای (49)
سلام
وقتتون بخیر روان شناسی گرایش تربیتی
خارج کارایی داره ایا؟

پاسخ:
بله هم در زمینه پژوهشی هم برای کار در محیط‌های آموزشی مثل مدارس و مهدکودک‌ها کاربرد داره اما این موضوع به توانایی شما و فرصت‌های شغلی موجود در شهری که بهش مهاجرت میکنید هم بستگی داره.


#مشاورانه_اپلای (50)
سلام
وقتتون بخیر
عذر میخوام من یک سوال داشتم و نمیدونم که باید براش وقت مشاوره بگیرم یا نه
فقط یه راهنمایی میخوام واسه انتخاب گرایش ارشد... بین تربیتی و بالینی کدوم یک شانس اپلای تحصیلی بیشتری داره برای دکترا؟؟
و اگر ارشد تربیتی بخونم با سابقه معلمی رسمی میتونم به صورت تحصیلی یا کاری اپلای کنم؟؟
چه آینده شغلی برای روان شناسی تربیتی هست؟؟

پاسخ:
اپلای کردن برای دکترای روانشناسی تربیتی راحت تره اما فرقی نمیکنه شما مقطع قبلیتون رو توی ایران چی خونده باشید. شما میتونید در ایران ارشد بالینی بگیرید و بعد برای دکترای تربیتی خارج اپلای کنید.
آینده شغلی روانشناسی تربیتی رو در پاسخ به سوال قبلی به طور کلی توضیح دادیم اما این که شخص شما میتونید اپلای کنید یا نه به رزومه‌تون بستگی داره. اگه از جهت زبان و مقاله رزومه خوبی داشته باشید بله میتونید به اپلای تحصیلی یا شغلی امیدوار باشید.
توجه داشته باشید که سابقه کار شما امتیازی برای اپلای تحصیلی محسوب نمیشه اما برای اپلای کاری چرا.


🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (51)
سلام و عرض ادب و احترام بزرگوار
اول اینکه تمام دانشگاهای آمریکا به ما فول فاند یا فاند نیمه در مقطع مستر رو نمیدن؟
دوم اینکه آیا به طور ۱۰۰درصد و قطعی در زمینه تحصیل در مقطع مستر و یا phd در رشته بالینی(کلینکال و درمانی و مشاوره) رو به ما فول فاند یا فاند نیمه رو نمیدن؟
(منظور دانشگاههایی مثل هاروارد،استنفورد و برکلی و کلمبیاو...)
و اینکه حتی اگر هم بر فرض فاند نیمه یا فول رو دادن،باز هم اجازه کار مشاوره و درمان رو نمیدن؟
اگر phdما کلینکال و در حوزه درمان باشد به ما اجازه کار پژوهشی میدهند؟
یعنی در آمریکا اگر ما بعد از اینکه phdرو بگیریم و یکسری از دوره ها رو بگذرونیم،اجازه تاسیس کلینیک و در کل کار مشاوره رو به ما میدن؟

پاسخ:
1. در مورد تمام دانشگاه‌های آمریکا که طبیعتا نمیتونیم اظهارنظر کنیم چون ما از شرایط همه اونها مطلع نیستیم اما تا جایی که بررسی کردیم فاند مستر در آمریکا اگه نگیم نایاب، بسیار کمیاب هست. بنابراین اگه کسی دنبال فاند برای مستره بهتره روی کشورهای اروپایی سرمایه گذاری کنه.
2. نمیتونیم بگیم 100% غیرممکنه چون در صورتی که رزومه خیلی خفنی داشته باشید امکان پذیرش بالینی هم هست اما با توجه به تجارب فراوان، امکانش رو بسیار کم در نظر بگیرید.
3. در صورتی که بتونید برای گرایش بالینی پذیرش بگیرید اجازه کار درمانی هم خواهید داشت.
4. بله روانشناسان بالینی میتونن در زمینه پژوهش هم مشغول به کار بشن.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (52)

سلام و وقت به خیر
در ابتدا از محضرتون عذرخواهی می کنم پرسشم طولانی هست😌
من لیسانس روان شناسی دارم دانشگاه پیام نور ( فارغ التحصیل سال 1400 )✔️
بعدش رفتم خدمت سربازی ( اتمام در دی 1401 ) ✔️
هیچ مقاله و کار پژوهشی انجام ندادم
مدرک زبان تافل و ... ندارم
کلا چه در دوره دانشجویی چه بعدش خوب مطالعه نکردم و سواد علمی زیادی در حوزه روان شناسی ندارم
ولی واقعا روان شناسی رو دوست دارم و علاقه دارم یک فرد کاملا موفق و برجسته عالی در این رشته بشم و یکی از اهدافم اینه که بتونم در خارج از کشور به تحصیلات و زندگیم سر و سامان بدم🎓🎓💰💰
با توجه به اینکه سطح مالی خانواده و خودم زیاد بالا نیست ( متوسط معمولی در حد گذران زندگی)😑😕
حالا سوال و درخواستی که من از شما دارم اینه که برای اینکه بتونم برای مهاجرت تحصیلی اقدام کنم از امروز چی کار میتونم می کنم؟ ( آمریکا و انگلیس اولویت های اصلی )
با همین سطح فعلی علمی و مالی و ...  در امسال می تونم اقدام کنم؟؟؟
اگر نه به نظر شما من از امروز مشغول چه کاری بشم و درچه زمینه ای شروع به برنامه ریزی و اقدام بشوم تا بتونم بالاخره مهاجرت تحصیلی کنم؟ ( کار پژوهشی/ کسب درآمد$/ مطالعه در حوزه روان شناسی یا ...... )
استدعا دارم و خواهش می کنم کامل و جامع راهنمایی کنید چون واقعا سرنوشت و آینده من هست و با توجه به شناخت و اعتماد و اطمینان قبلی و قلبی که به شما دارم منتظر راهنمایی شما هستم🙏🙏🙏
ارادتمند شما

پاسخ:
متاسفانه در حال حاضر شرایط اپلای رو ندارید.
توصیه میکنیم ارشدتون رو در ایران بخونید و همزمان روی مقاله، زبان و پایه علمی خودتون کار کنید تا شاید شانس اپلای در مقطع دکتری رو به دست بیارید.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (53)
سلام خانم خوشرو
وقت شما بخیر
من ۳۳ سالم هست
و لیسانس مهندسی فناوری اطلاعات هستم با معدل پانزده
و فوق لیسانس روانشناسی با معدل هیجده و خورده ای ( مشاوره خانواده )
یسری هم مدرک کارگاه و اینا دارم در روانشناسی
حدودا یک سال و نیم هم سابقه کار روانشناسی
میخواستم بدونم پیشنهادتون برای مهاجرت برای من چی هست

پاسخ:
سن شما و غیرمرتبط بودن مدرک کارشناسیتون مشکلی ایجاد نمیکنه. برای اپلای میتونید هرکدوم از گرایشهای مشاوره یا روانشناسی در مقطع دکتری (به جز بالینی) رو انتخاب کنید و اگه زبانتون قویه، در زمینه‌های نزدیک به همون رشته‌ای که انتخاب میکنید مقاله‌های باکیفیت ISI بنویسید. ضمنا سابقه کار و شرکت در کارگاه هیچ مزیتی برای اپلای تحصیلی ایجاد نمیکنه.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (54)

سلام من تازه کنکور دادم و میخواستم روانشناسی بخونم
ولی دوتا گزینه دارم اول اینکه تو دانشگاه ازاد شهر خودم بخونم دانشگاه شهرستان هستش و سطح بالایی نداره اما چون استاد هارو میشناسم از لحاظ معدل خیالم راحته که بالا میگیرم و وقته ازاد زیادی برای خودم میمونه تا کتاب زبان اصلی بخونم یا مقاله ای انجام بدم یا حتی رزومه کاری برای خودم درست کنم
یا گزینه دوم اینکه برم یه دانشگاه سطح بالا شهر دیگه که مطمئنا سطح علمی بالایی داره اما هیچکدوم از نکات مثبت گزینه قبلی رو نداره
ممنون میشم راهنماییم کنید کدوم رو انتخاب کنم
درضمن هدفم هم اپلای و فاند گرفتنه حالا چه تو مقطع ارشد چه دکترا

پاسخ:
مشخص نکردید دانشجوی کارشناسی هستید یا ارشد، اما اگه هدفتون اپلای و فاند گرفتنه باید بدونید که مهمترین چیز توی این فرایند، رزومه است. شما اگه توی بهترین دانشگاه ایران هم درس بخونید ولی مقاله و زبان و معدل خوب و... نداشته باشید هیچ فایده‌ای براتون نداره اما اگه دانشگاه آزاد باشید و اینایی که گفتم رو در سطح عالی داشته باشید شانستون خیلی خیلی بیشتره شاید یه سری از دردسراشم کمتر باشه حتی! در کل برای اپلای کردن مهمترین چیز همت خود شماست. دانشگاه رو زیاد بزرگش نکنید.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (55)

لیسانس روانشناسی معدل ۱۹
ارشد روانشناسی بالینی ۱۸:۳۰
میخواستم بدونم اگر برای phd روانشناسی صنعتی بخوام اقدام کنم بعدش وارد کار غیر از ریسرچ میتونم بشم؟
و شنیده بودم رشته هایی که بیشتر پژوهش محورن فاند دارن درسته؟ در این صورت فول فاند صنعتی پایین تره فاندش کمتره؟
با توجه به این که ارشدم و پایان نامه ام بالینیه مقاله مرتبط باگرایش صنعتی داشته باشم میتونم اپلایش کنم؟
سوال آخرم اینه که پایان نامه بخاطر دیر پیدا کردن استاد راهنما و طول کشیدن کداخلاق،باقی فصولش مونده هنوز،یه ماه بعد دفاعمه..استاد آمارم گفته که چون وقت نیست داده سازی کنم بره. بعدش قصد ندارم مقاله دربیارم ازش.. پایان نامه رو پرسیدم نمیخوان ولی باز موندم که کار درست چیه 😭

پاسخ:
۱
. نگفتید برای کدوم کشور ولی به طور کلی بله روانشناسی صنعتی در کشورهای توسعه‌یافته بازار کار خوبی داره اما قبلا هم گفتیم که شما به عنوان یک فرد خارجی برای این که بتونید در یک شرکت معتبر با دستمزد بالا استخدام باشید حتما باید رزومه قوی و قابل توجهی داشته باشید.
۲. بله درسته PhD کلا پژوهش‌محوره دیگه.
۳. بله حتما باید تو فیلد روانشناسی صنعتی مقاله داشته باشید.
۴. اگه منظورتون کار درست از نظر اخلاقیه که ما نمیتونیم در این مورد اظهارنظر کنیم و بستگی به تصمیم خودتون داره. ولی اگه برای اپلای می‌پرسید، پایان‌نامه بالینی شما تأثیر خاصی توی پذیرش دکترای صنعتی سازمانی نداره و مهم اون مقاله هایی هست که می‌نویسید. پس بابتش غصه نخورید.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (56)
سلام وقتتون بخیر
امکانش هست منو راهنمایی کنید
من ارشد روانشناسی عمومی هستم
میتونم برای دکتری بالینی اپلای کنم؟ و اگر برای دکتری عمومی اپلای کنم بعداً با مدرک دکتری عمومی میتونم درمانگر بشم تو کانادا و آمریکا؟
شما مستر مجدد برای بالینی رو پیشنهاد میکنید یا اپلای با همین روانشناسی عمومی؟ رزومه خوبی هم دارم

پاسخ:
۱. از تونستن میتونید یعنی قانونی وجود نداره که به خاطر ارشد عمومی، جلوی اپلای کردنتون برای دکترای بالینی رو بگیره ولی شانس پذیرش در گرایش بالینی برای افراد خارجی بسیار بسیار پایینه و این ربطی به ارشد شما نداره. کسی که ارشد بالینی داشته باشه هم به احتمال زیاد نمیتونه برای دکترای بالینی اپلای کنه.
۲. خیر نمیتونید. فقط با مدرک بالینی میشه درمانگری کرد.
۳. اگه رزومه‌تون به شکلی هست که فکر میکنید میتونه شانس دکترای بالینی رو براتون ایجاد بکنه مستقیما براش اقدام بکنید. در غیر این صورت خوندن یک مستر بالینی قبل از دکتری میتونه شانستون رو برای پذیرش، افزایش بده.



#مشاورانه_اپلای (57)
سلام وقت بخیر
ببخشید امکانش هست درباره فاند گرفتن از طریق رشته روانشناسی تربیتی برای مقطع دکتری توضیح بدین و راهنمایی کنین
با تشکر از شما

پاسخ:
ببینید در مورد هر رشته‌ای وقتی از فاند صحبت میکنیم لازمه‌اش داشتن یک رزومه قوی شامل مدرک زبان، مقاله ISI، توصیه‌نامه، انگیزه‌نامه و معدل خوب هست تا بتونه جایگاه شما رو در شرایط رقابتی بالاتر ببره.
فاند گرفتن در گرایش تربیتی نسبت به بالینی راحت‌تره اما فرایندش تفاوتی با بقیه گرایش‌ها نداره و شما میتونید از طریق خوندن آرشیو مطالب اپلای در کانال اطلاعات لازم در زمینه فرایند اپلای رو به دست بیارید.



#مشاورانه_اپلای (58)
من رشته مشاوره بامعدل ۱۷ ارشد روآیا همون رشته خودم مشاوره بخونم که بتونم اپلای بشم یانه حتمابایدگرایش بالینی روادامه بدم توارشد. ومعدل ارشد مهم برای اپلای یانه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ:
۱. بهتره قید بالینی رو بزنید و روی رشته خودتون یا سایر گرایش‌های روانشناسی سرمایه‌گذاری کنید.
۲. مهمه ولی مهمترین چیز نیست. رزومه کلی شما ملاکه.



#مشاورانه_اپلای (59)
سلام و احترام
ببخشید میخواستم از خانوم خوشرو بپرسم که من لیسانس رو تموم کردم و برا ارشد البته گرایش عمومی بخونم، برا اپلای مناسبه؟ و تو دوران ارشد میخوام دوره و کارگاه های مرتبط با مقاله و مهارت های پژوهشی رو شرکت کنم

پاسخ:
بله مناسبه و مهمترین مسئله اینه که زبانتون رو تقویت کنید و مقاله‌های ISI بنویسید.



#مشاورانه_اپلای (60)
سلام وقتتون بخیر، من کارشناسی و ارشد هر دو روانشناسی عمومی هست، اگر بخوام برای دکتر فاند بگیرم، میتونم و از چه طریقی و چه جوری، ممنون میشم منو راهنمایی کنید

پاسخ:
سؤالتون خیلی کلیه. بله امکان اپلای برای هر گرایشی به جز بالینی رو دارید ولی باید رزومه قوی داشته باشید که مفصلا در موردش صحبت کردیم. جهت کسب اطلاعات دقیقتر میتونید وقت مشاوره بگیرید.



#مشاورانه_اپلای (61)
سلام. وقتتون بخیر
بنده کارشناسی ارشد روانشناسی خوندم، میخواستم ببینم برای گرفتن پذیرش فول فاند دکتری خارج از کشور شانس دارم؟
ممنونم

پاسخ:
آخه ما بدون این که شرایط شخصی شما رو بدونیم چطوری میتونیم به این سوال پاسخ بدیم؟ آرشیو مطالب اپلای رو مطالعه کنید و ببینید آیا شرایطی که ذکر شده رو دارا هستید یا نه.



#مشاورانه_اپلای (62)
سلام و وقت بخیر.
سوال کوتاهی داشتم.
من اگر ارشد روانشناسی شخصیت بخونم، برای اپلای دکتری کارم راحت تر هست؟ یا ارشد عمومی بهتره؟

پاسخ:
هیچ فرقی نمیکنه واقعا.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (63)
سلام وقت بخير
من كارشناسي و كارشناسي ارشدم رو روانشناسي باليني با معدل ٣.٩٤ خوندم، ٢ تا مقاله isi دارم و يكي اكسپت شده، ٣ تا در حال نگارش، ٦ تا كنفرانس بين المللي. ميخواستم ببينم براي اسپانيا شانس پذيرش دارم؟ و اينكه اگر بخوام شيفت كنم روي علوم شناختي براي گرفتن پذيرش بهتر هست؟ ضمن اينكه يك كارگاه علوم شناختي شركت كردم. مدرك زبان هم ندارم اما در حد آيلتس ٦ هستم.

پاسخ:
شرایط خوبی دارید و اگه مدرک زبانتون رو هم دریافت بکنید شانستون برای پذیرش در اسپانیا بالاست.
بله به طور کلی علوم شناختی زمینه مساعدتری برای اپلای داره اما فقط در صورتی که بهش علاقه دارید یا حداقل احساس می‌کنید که می‌تونید باهاش کنار بیاید، این شیفت رو انجام بدید.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (64)
سلام خانم خوشرو
من ۲۲ سالمه و بنده سربازی رو معاف دائم دارم و دارای مدرک کارشناسی مشاوره از دانشگاه تهران با معدل الف هستم( البته مدرک رو آزاد نکردم هنوز ) و ارشد رو هم امسال روانسنجی دانشگاه علامه طباطبایی قبول شدم (همین هفته اعلام شد نتایج) ولی چون اطلاعات درباره این گرایش خیلی کم بود کمی نگران شدم ، داخل ایران مجوز درمان به فردی با مدارک من (کارشناسی مشاوره و ارشد روانسنجی)میدن؟ برای اپلای و گرفتن فول فاند در مقطع پی اچ دی ،آیا روانسنجی شانسی داره؟نسبت به سایر گرایش ها و علوم شناختی چطور؟ نمره مدرک زبان روانسنجی هم باید مثل بالینی یا عمومی بالاتر از حد نرمال ۶.۵ الی ۷.۵ باشه؟و اینکه در داخل و در کانادا و امریکا میانگین درآمد حدودی این رشته چقدر متفاوت با گرایش های دیگه هستش؟
اسم رشته هم در آمریکا روانشناسی کمی یا QUANTITATIVE PSYCHOLOGY هستش که بعضیا اصطلاحا بهش psychometrics هم میگن
مرسی از راهنمایی ها و وقتتون🙏

پاسخ:
۱. بله بهتون مجوز میدن.
۲. شانس اپلای روانسنجی نسبت به روانشناسی بالینی، بیشتر و نسبت به گرایش‌هایی مثل روانشناسی شناختی، اجتماعی و تربیتی کمتره که البته دلیلش تعداد کمتر پروگرام‌هایی است که به این رشته میپردازن.
۳. بله حداقل نمره ۶.۵ رو باید داشته باشید.
۴. در داخل رشته‌ای نیست که چندان بهش بها داده بشه ولی در آمریکا و کانادا به لحاظ درآمد تفاوت خاصی با بقیه گرایش‌ها نداره.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (65)
سلام وقتتون بخیر من چند سوال داشتم من الان دارم برای کنکور ارشد میخونم و من به کار پژوهشی علاقه دارم میخواستم ببینم میشه ارشد رو روانشناسی شناختی بخونم بعد اپلای دکتری علوم اعصاب یا روانشماسی شناختی به صورت فاند بگیرم و بعد تحصیل مشغول کار بشم؟ یا اینکه اگر ارشد بالینی بخونم میتونم دکتری در رشته ای پژوهشی مثل روانشناسی شناختی فاند بگیرم و بعد در زمینه پژوهش مشغول به کار بشم؟ کلا کدوم گرایش روانشناسی برای فاند گرفتن راحت تره ؟
و اینکه ارشد روانشناسی شناختی دو تا ازمون داره تو ایران؟ چون تو زیر شاخه روانشناسی منابعش با بالینی یکی بود در گوگل ولی در زیرشاخه ارشد علوم اعصاب کلا منابعش فرق میکرد از طریق روانشناسی میتونم تو کنکور ارشدش شرکت کنم با باید تو ازمون ارشد علوم اعصاب شرکت کنم؟

پاسخ:
۱. بله در هر دو صورت میتونید به شرط این که رزومه قوی داشته باشید. اگه هدف اصلیتون دکترای علوم شناختیه بهتره ارشدتون رو هم در همین رشته بخونید.
۲. فاند گرفتن برای هیچ رشته‌ای «راحت» نیست ولی اگه بخوایم مقایسه کنیم قطعا فاند بالینی شرایط سخت‌تری نسبت به علوم شناختی داره.
۳. شما هم از طریق علوم شناختی هم از طریق روانشناسی میتونید وارد گرایش روانشناسی شناختی بشید. اگه از طریق روانشناسی بخواید این کار رو انجام بدید باید کنکور بالینی رو بدید چون رتبه بالینی شما به عنوان رتبه روانشناسی شناختی هم محسوب میشه.

🆔Telegram
🆔Instagram
2024/09/27 17:20:02
Back to Top
HTML Embed Code: