Telegram Web Link
به هیچ وجه به هیچ وجه به هیچ وجه از اهمیت ورزش در ایام کنکورتون غافل نشید! به بهانه اینکه حالا وقت کمه و فرصت ندارم و... ورزش رو تعطیل نکنید! کمتر چیزی به اندازه ورزش میتونه روی کیفیت درس خوندن شما اثر مثبت بزاره.

🆔Telegram
🆔Instagram
😴 بهداشت خواب برای کنکوری‌ها

1️⃣ سعی کنید تا جای ممکن در یک زمان خاص به رختخواب برید و از خواب بیدار شید، حتی آخر هفته‌ها و ایام تعطیل.

2️⃣ اگر شبا نمیتونید به خواب برید بهتره از رختخواب بیرون بیاید، کتاب بخونید، طراحی کنید، یا فعالیت آرامش بخش دیگه‌ای در نور کم انجام بدید تا کم کم خستگی بر وجودتون غلبه کنه.

3️⃣ اطمینان حاصل کنید که اتاقتون ساکت، تاریک، آرامش بخش و در دمای مناسب قرار داره.

4️⃣ وسایل الکترونیکی شامل تلویزیون، کامپیوتر، لپ تاپ و گوشی تلفن رو از اتاقتون خارج کنید.

5️⃣ از رختخواب تنها برای خوابیدن استفاده کنید، نه درس خوندن یا کارهای دیگه.

6️⃣ ورزش کنید. فعالیت فیزیکی باعث میشه زودتر به خواب برید و خواب عمیق تری داشته باشید.

7️⃣ دفترچه خواب داشته باشید و تجربه های خودتون رو یادداشت کنید تا بفهمید چه زمانی برای خوابیدن و بیدار شدن شما مناسب تره.

8️⃣ وسایل الکترونیکی رو حداقل ۳۰-۶۰ دقیقه قبل از خواب خاموش کنید.

9️⃣ قبل از خواب، وعده غذایی سنگین نخورید. اگه هنوز گرسنه هستید بهتره یک شام سبک میل کنید.

🔟 اگه صبح ها خواب‌آلوده هستید از کافئین استفاده کنید.

1️⃣1️⃣ بعد از ظهر و عصر و شب از کافئین استفاده نکنید.

2️⃣1️⃣ نیکوتین، تی اچ سی و الکل مصرف نکنید.

3️⃣1️⃣ میزان آب مصرفی خودتون رو قبل از خواب کاهش بدین.

4️⃣1️⃣ هرشب بین ۷ تا ۹ ساعت بخوابید.


🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
سختی‌ ای که امروز در آن هستید قدرتی که در آینده نیاز دارید را در شما پرورش میدهد. ✌️💪

🆔Telegram
🆔Instagram
🎓 راهنمای اپلای

به طور کلی برای افرادی که در رشته روانشناسی یا مشاوره اپلای میکنن سه نوع فعالیت شغلی قابل تصور هست. یک دسته از افراد به کارهای عملی علاقه دارن یعنی هدفشون مشاوره دادن و درمانگریه، یه دسته دیگه به کارهای پژوهشی علاقه دارن و دسته سوم دوست دارن هردوتا کار رو با هم انجام بدن. حالا میخوایم ببینیم برای رسیدن به هرکدوم از این هدف‌ها در خارج از کشور چه راه‌هایی وجود داره؟

برای مشاور / درمانگر شدن
برنامه‌های ارشد شامل:
1️⃣ ارشد روانشناسی بالینی (اپلای سخت)
2️⃣ ارشد خانواده درمانی (اپلای سخت)
3️⃣ ارشد مشاوره (اپلای نسبتا سخت)
4️⃣ ارشد روانشناسی تربیتی (اپلای نسبتا راحت)
5️⃣ مدرک Psy.D یا دکترای حرفه ای روانشناسی بالینی
برای دریافت دکترای حرفه‌ای اصلا لازم نیست که شما مدرک ارشد هم داشته باشید. این به این معناست که شما با همون مدرک کارشناسی تون میتونید به صورت مستقیم برای دوره دکترای حرفه ای اپلای کنید. این دوره معمولا 4 تا 5 سال طول میکشه ولی هزینش خیلی بالاست.
6️⃣ گواهی مشاوره وابستگی به مواد
این سریعترین راه برای مشاور شدنه که البته با مدرکش فقط میتونید در زمینه اختلالات اعتیادی فعالیت کنید.

برای پژوهش و تدریس
دکتری (Ph.D) در حوزه های غیربالینی که محبوب تریناش عبارتند از:
روانشناسی سلامت
روانشناسی شناختی
گرایشهای مختلف علوم اعصاب
روانشناسی شخصیت و اجتماعی
روانشناسی صنعتی سازمانی

برای پژوهش، تدریس و مشاوره / رواندرمانی
1️⃣ دکترای روانشناسی بالینی (سخت ترین مورد برای پذیرش گرفتن محسوب میشه و بیشترین رقابت هم در این زمینه وجود داره)
2️⃣ دکترای مشاوره (نسبت به بالینی راحت تر میشه پذیرش گرفت)
3️⃣ دکترای روانشناسی تربیتی (راحت‌تر از بالینی و مشاوره است)


🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️


🆔Telegram
🆔Instagram
اپلای برای ارشد مجدد یا دکترا ⁉️

🔹 مهمترین یا یکی از مهمترین معیارها برای اپلای دکتری در رشته روانشناسی (در هر گرایشی حتی بالینی) داشتن رزومه و تجربه پژوهشی است. توی ایران معمولا اینطوریه که دانشجوها در دوره کارشناسی، کار پژوهشی جدی انجام نمیدن و طبیعتا امکان اپلای کردن از کارشناسی به ارشد رو هم ندارن. به خاطر همین اکثر افراد تصمیم میگیرن ارشد رو توی ایران بخونن و توی این مدت رزومه‌شون رو قوی کنن بعدش مستقیما برای اپلای دکتری اقدام کنند. اما بعضیای دیگه بعد از دوره ارشد هم رزومه‌شون در حدی نیست که بتونن به اپلای دکتری امیدوار باشن.

🔹 حالا اینجا یه سوالی که برای این افراد پیش میاد اینه که اگه ما بخوایم ارشدمون رو هم دوباره توی خارج بخونیم و بعد از اون برای دکتری اقدام کنیم آیا امکانش هست؟ یعنی با اینکه من توی ایران، ارشد رو خوندم حالا دوباره برای ارشد خارج اپلای میکنم و بعدشم همونجا میرم سراغ دکتری.

شاید بپرسید که اصلا چرا یه نفر باید همچین چیزی بخواد؟

👈 معمولا دلیل اصلی، همون قضیه کمبود رزومه است ولی ممکنه دلایل دیگه‌ای هم وجود داشته باشه.
👈 مثلا بعضی از دانشجوها از کیفیت آموزشی دانشگاه‌های ایران راضی نیستن و ترجیح میدن دوره‌های مختلف تحصیلی شون توی دانشگاه‌های معتبر خارجی گذرونده بشه حتی به قیمت دوباره خوندن یک مقطع.
👈 بعضیای دیگه، ارشدی که توی ایران گرفتن با گرایش مورد علاقه‌شون نبوده و میخوان این بار توی خارج، ارشد و دکتری رو توی گرایش مورد علاقه‌شون بگذرونن.
👈 بعضیای دیگه هم به دوره ارشد به چشم یه فرصت برای آشنایی با زبان و فرهنگ کشور مقصد، نگاه میکنن. یعنی به جای این که مستقیما وارد دکتری بشن که طبیعتا سنگین‌تر و سخت‌تره، دو سال به خودشون فرصت میدن که همزمان با گذروندن دوباره‌ی دوره ارشد، زبانشون رو تقویت کنن یا رزومه بهتری واسه دکتری تهیه کنن.

🔹 اما موضوع خیلی خیلی مهمی که اینجا وجود داره بحث هزینه تحصیل هستش. شما اگر بخواید برای ارشد مجدد اپلای کنید باید بدونید که دانشگاه‌های خارجی در اکثر موارد، فاند یا کمک هزینه تحصیلی ندارن و شما باید کل هزینه تحصیل رو از جیب خودتون پرداخت کنید که مثلا در آمریکا میانگینش سالی 30 هزار دلار میشه!!! (یعنی تقریبا یک میلیارد تومن ناقابل بنا به نرخ ارز امروز)

🔹 البته این رقم در کانادا و کشورهای اروپایی کمتره ولی باز هم به خاطر ارزش اندک پول ملی، هزینه‌های گزافی رو به شما تحمیل میکنه. به خاطر همینم هست که اکثر افراد بی خیال ارشد مجدد میشن و سعی میکنن که با تقویت رزومه، شانسشون رو برای همون دکتری امتحان کنند. مگه این که کسی اونقد پول داشته باشه که بتونه از پس این هزینه‌های سرسام‌آور بر بیاد!

🔹 در غیر اینصورت تنها راه ممکن برای اپلای مجدد ارشد اینه که بگردید و کشورها و دانشگاه‌هایی رو پیدا کنید که توی مقطع ارشد هم فاند یا کمک هزینه تحصیلی میدن. توی مطالب آینده سعی میکنم بازم درباره این موضوع توضیح بدم.

🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
آكادمی هرمس pinned «🔥💎🎓 آرشیو مطالب اپـلای دوستان عزیز از طریق لینک‌های زیر می‌تونید به مجموعه مطالب قبلی خانم خوشرو در زمینه اپلای دسترسی داشته باشید. همچنین بخشی از مطالب اپلای صرفا در پیج اینستاگرام آکادمی هرمس گذاشته میشه که به تازگی افتتاح شده و میتونید اونجا هم عضو بشید.…»
حتما میدونید که در ایران برای اینکه مجوز کار بگیرید باید در دو مقطع پشت سر هم (کارشناسی و ارشد یا ارشد و دکتری) مدرک مشاوره یا روانشناسی داشته باشید و گرایش شما تفاوتی در این موضوع ایجاد نمیکنه. یعنی لازم نیست حتما روانشناسی بالینی خونده باشید، با روانشناسی عمومی و... هم میتونید درمانگر بشید. خیلیا هم کلا بدون مجوز یا حتی بدون مدرک روانشناسی یا مشاوره، کار درمانگری میکنن و کسی هم کاری به کارشون نداره!

اما در آمریکا از این خبرا نیست و شما فقط با تحصیل در یک سری گرایش ها و دانشگاه های خاص میتونید به کار درمانگری مشغول بشید.

🔸روانشناسی بالینی (Ph.D)
معروف ترین و پرمتقاضی ترین شکل اشتغال به عنوان یک رواندرمانگر که البته سخت ترین مراحل اپلای رو هم داره، پی اچ دی یا دکترای روانشناسی بالینی هست. این دوره بیشتر متمرکز بر کار پژوهشی و تز دکتری در پایان دوره است ولی بعد از گرفتن مدرکتون میتونید رسما به عنوان درمانگر مستقل، وارد بازار کار بشید.

🔸روانشناسی بالینی (Psy.D)
سای دی یا دکترای حرفه ای روانشناسی بالینی از همون اول بیشتر متمرکز بر کار عملی هست و با جنبه های تحقیقاتی و پژوهشی، کاری نداره. این یعنی اینکه شما در پایان این دوره نیازی به نوشتن تز دکتری و دفاع از اون ندارید. این دوره، پر هزینه ترین شکل اپلای در روانشناسی بالینی به حساب میاد.

🔸مددکار اجتماعی (Licensed Social Worker)
در کنار روانشناسان بالینی، مددکاران اجتماعی به عنوان حامی و پشتیبان افرادی که نیاز به کمک دارن فعالیت میکنن و تلاششون بر این هست که مراجعان رو با منابع موجود و برنامه های حمایتی که در سطح ایالتی و ملی ارائه میشن، آشنا کنند.

🔸درمانگر ازدواج و خانواده (Marriage and Family Therapist)
کار این افراد هم دقیقا مشابه روانشناسان بالینی هست با این تفاوت که به جای درمان یک فرد، با زوج ها یا خانواده ها کار میکنن و تلاششون بر این هست که با استفاده از دانش و مهارتی که دارند، به اختلالات و مشکلات روانشناختی موجود در بستر خانواده یا روابط عاطفی و زوجی، رسیدگی کنند.

🔸مشاور حرفه ای (Licensed Professional Counselor)
این مشاوران، ارزیابی مسائل روانشناختی، درمان فردی و گروهی و کمک به مراجعینی که در موقعیت های بحرانی به سر میبرن رو به عهده دارن بنابراین میتونن در حوزه ها و موقعیت های شغلی متفاوت کار کنند.

🔸روانشناس مدرسه (Licensed School Psychologist)
روانشناسان مدرسه با استفاده از دانش و اصول روانشناسی به حل و فصل مسائل و مشکلات روانشناختی دانش آموزان کمک میکنند. این متخصصان، به عنوان عضوی از کادر مدرسه استخدام میشن و معمولا با کودکان و نوجوانانی سر و کار دارن که از مشکلات تحصیلی، روانی یا اجتماعی رنج میبرن.

🔸هنردرمانگری خلاقانه (Creative Arts Therapist)
هنردرمانگران از ترکیب کردن دانش روانشناسی با خلاقیت و هنر برای درمان اختلالات روانی استفاده میکنند. این رشته خودش گرایش های ریزتری داره که هرکدوم شرایط خاص خودشونو دارن. مثلا رقص درمانگرها باید دارای مدرک ارشد و 2400 ساعت کار بالینی باشن تا بتونن وارد بازار کار بشن. از این 2400 ساعت، 600 ساعتش کار داوطلبانه است و 1600 ساعت با حقوق انجام میشه.

🔸پرستار روانپزشکی (Advanced Practice Psychiatric Nurse)
برای تصدی این شغل میتونید فوق دیپلم یا لیسانس پرستاری بگیرید و بعد از اون، دوره تحصیلات تکمیلی رو در پرستاری روانپزشکی یا سلامت روان بگذرونید. بیشتر برنامه ها نیازمند 2000 ساعت کار بالینی هستن. حقوق این شغل هم خیلی از سایر رشته های مشابه بیشتره، با میانگین حقوق 131 هزار دلار در سال.

🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
ویدیوی وبینار مدیریت تمرکز و استرسِ این روزها در مسیر کنکور که دو هفته پیش با حضور جناب آقای امینی در مؤسسه نگاره برگزار شد رو میتونید به صورت رایگان از طریق لینک‌ زیر مشاهده کنید 🌹👇🏼

https://www.aparat.com/v/PX8yW

#مدیریت_استرس
#زندگی_کنکوری
#تمرکز


🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
Audio
سلام وقتتون بخیر
عذرمیخوام من یک سوال دارم شما میتونید من و راهنمایی کنید؟
من ارشد مشاوره خانواده دارم از دانشگاه فردوسی میخواستم ببینم چه کشورایی میتونم پذیرش بگیرم با چه نمره ایلتس و یا تافل و درامدشو میخواستم بدونم
ینی برای مقطع دکتری اپلای کنم

🎤 پاسخ خانم خوشرو

#شرایط_اپلای
#مشاورانه_اپلای

🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
آكادمی هرمس
Photo
⚖️ تفاوت قوانین کشورهای خارجی با ایران

🔸 یکی از اولین چیزهایی که در صورت مهاجرت به عنوان یک مشاور یا روانشناس بالینی باید بهش توجه داشته باشید تفاوت ساز و کارهای قانونی در کشورهای خارجی با ایران هست.

🔸 توی ایران نظارت چندانی بر کار روانشناس‌ها وجود نداره و همینم باعث شده که خیلی از افراد بدون صلاحیت وارد این کار بشن و درآمدهای کلانی هم به دست بیارن اما توی کشورهای آمریکای شمالی و اروپای غربی نظارت بر کار مشاوران و بالینگران کاملا جدی هست و عدم رعایت اون میتونه دردسرهای زیادی براتون ایجاد کنه.

🔸 یکی از اساتید مطرح روانشناسی ایران تعریف میکرد که چندسال پیش برای صحبت در بین ایرانیان مقیم کالیفرنیا به آمریکا دعوت شده بود. اونجا بعد از سخنرانی، کارت ویزیت خودشو به حضار میده که روی این کارت ضمن معرفی خودش به عنوان روانشناس بالینی، شماره تماس و ایمیلش رو هم نوشته بود. چند روز بعد، از واحد حقوقی انجمن روانشناسی آمریکا باهاش تماس گرفتن و گفتن شما به چه اجازه‌ای خودتون رو به عنوان روانشناس بالینی معرفی کردید؟!

🔸 حالا این بنده خدا واقعا دکترای روانشناسی بالینی داشت و عضو هیئت علمی یکی از دانشگاه‌های مطرح ایران هم بود! برای دفاع از خودش هم مدارک و مجوز کاریش رو ارائه کرد تا نشون بده واقعا روانشناس بالینیه اما بهش گفتن شما در ایران مجوز کار داری، نه آمریکا! حق نداشتی خودتو به عنوان روانشناس بالینی در آمریکا معرفی کنی! این کارتون تقلب (Cheating) محسوب میشه و مجازات نقدی و زندان داره!!

🔸 حالا این استاد از همه‌جا بی‌خبر با کلی زحمت و پیگیری تونست بالاخره رفع سوءتفاهم کنه و بدون مجازات به ایران برگرده ولی اینو گفتیم که بدونید نمیشه با تصوراتی که از وضعیت کاری اینجا دارید دنبال اپلای و کار کردن اونور آب هم باشید.

🔸 بنابراین اگه قصد مهاجرت کاری دارید حتما حتما قوانین حرفه‌ای اون کشور / ایالت / شهر / دانشگاهی که میخواید براش اپلای کنید رو مطالعه کنید و با ذهنیت درست جلو برید. در غیر این‌صورت ممکنه با تبعات جدی مواجه بشید!

#شرایط_اپلای
#تجربه_اپلای

🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
Audio
سلام…
من روانشناسی دانشگاه دولتی کاشان میخونم ترم۵. میخوام اپلای کنم…
تقریبا هیچ چیزی راجع به اپلای نمیدونم راهنماییی کلی میخوام…
الان چ کاری بکنم؟برم سراغ چی؟اولین قدم چیه؟!
یه راهنمایی کلی بکنید…
معدل ۱۸/۵۷ هست

پاسخ خانم خوشرو

#شرایط_اپلای
#مشاورانه_اپلای

🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
Audio
سلام
من ارشد روان شناسی عمومی دارم کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد با معدل ۱۵ بودم واسه کانادا چه طور میتونم اپلای کنم چه رشته ای میتونم بخونم و از چه مقطعی و هزینه هاش چقدره ؟

پاسخ خانم خوشرو

#شرایط_اپلای
#مشاورانه_اپلای

🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
Audio
سلام وقت بخیر سوال خیلی مهمی داشتم
من دانشجو کارشناسی روانشناسی هستم میخاستم بدونم داشتن یه مقاله بین رشته‌ زبان انگلیسی و روانشناسی در ژورنال neuro qoantology (کمیت‌شناسی عصبی) تا چه حد میتونه برای اپلای در مقطع phd یا کارشناسی کمکم کنه؟؟

پاسخ خانم خوشرو

#شرایط_اپلای
#مشاورانه_اپلای

🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
🔍 سرچ isi

🌐 اینم وبسایتی که توی مشاورانه اپلای قبلی در موردش صحبت کرده بودم. با این سایت میتونید از داشتن یا نداشتن اعتبار isi مجلات مختلف، مطمئن بشید.

فقط کافیه اسم ژورنال مورد نظرتون رو در لینک زیر سرچ کنید 👇🏼👇🏼👇🏼

Web of Science Master Journal List - Search
https://mjl.clarivate.com/search-results
🔥 جزوه‌های خلاصه جامع
👌🏼 با کمترین قیمت ممکن

۳ ماه تا کنکور ارشد باقی مونده و هرچی بهش نزدیک‌تر میشیم اهمیت جمع‌بندی و مرور فشرده درس‌ها بیشتر و بیشتر میشه. اگه خودتون خلاصه‌برداری کردید که چه بهتر؛ اما اگه فرصت نکردید این کارو انجام بدید یا به هردلیلی به خلاصه‌های خودتون اطمینان ندارید، از جزوه‌ها و خلاصه‌های جامع استفاده کنید تا هم توی وقتتون صرفه‌جویی بشه، هم شانس موفقیت‌تون در کنکور بالاتر بره.

ما به‌طور ویژه برای ۳ درس بالینی، آسیب‌شناسی و علم‌النفس که به ترتیب ضریب ۳، ۲، ۱ دارن جزوه‌هایی رو آماده کردیم که حاوی مهمترین نکات و مطالب کنکوری هستن و نیاز شما رو توی ٩۰ روز حساس باقی‌مونده برطرف میکنن.

📕 جزوه روانشناسی بالینی
۱۲۰ هزارتومان

📘 جزوه آسیب‌شناسی روانی
۱۰۰ هزارتومان

📗 جزوه علم‌النفس
۸۰ هزارتومان

📚 خرید هر سه جزوه:
۳۰۰ هزارتومان


❤️ جهت جلوگیری از اتلاف وقت شما بابت دریافت پستی و... همه جزوه‌‌ها رو به صورت تایپ‌شده و بلافاصله پس از خرید در قالب فایل PDF براتون ارسال میکنیم.

📲 سفارش از طریق آی‌دی زیر 👇🏼

🆔@hermes_psy
آكادمی هرمس pinned «🔥💎🎓 آرشیو مطالب اپـلای دوستان عزیز از طریق لینک‌های زیر می‌تونید به مجموعه مطالب قبلی خانم خوشرو در زمینه اپلای دسترسی داشته باشید. همچنین بخشی از مطالب اپلای صرفا در پیج اینستاگرام آکادمی هرمس گذاشته میشه که به تازگی افتتاح شده و میتونید اونجا هم عضو بشید.…»
Audio
سلام وقتتون بخیر. من یه سوالی داشتم. من کارشناسی علوم آزمایشگاهی دانشگاه ایران با معدل ۱۶.۵ و ارشد بیوشیمی از دانشگاه تهران با معدل ۱۷ دارم. میخوام برای دکترا روانشناسی اقدام کنم. خودم قصدم این هست که ایران یه ارشد روان بخونم و بعد اپلای کنم. سوالم این هست که آیا بدون ارشد هم میتونم با این پایه غیر مرتبط برای دایرکت پی اچ دی اقدام کنم؟ و اگر نه با همون ارشد روان آیا کارشناسی غیرمرتبطم مشکلی برای اپلای ایجاد نمیکنه؟

پاسخ خانم خوشرو

#شرایط_اپلای
#مشاورانه_اپلای

🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
♦️دقت کنید اطلاعاتی که در لیست زیر ارائه شده میانگین درآمد هست و به این معنی نیست که هرکسی با این شغل‌ها دقیقا همین قدر حقوق میگیره. میزان دریافتی شما بسته به نوع مدرکتون، توانایی کاری خودتون و همینطور شرایط ایالت، شرکت یا سازمانی که اونجا کار میکنید، متفاوته.

🆔Telegram
🆔Instagram
2024/11/16 13:55:19
Back to Top
HTML Embed Code: