Telegram Web Link
🍂📌 وبینار تخصصی شروع دوباره نگاره

🔸 دست‌نیافتن به موفقیت در مراحل مختلف زندگی امری طبیعی است؛ اما مسئله مهم‌تر تلاش و استمرار در راه رسیدن به خواسته‌ها است.

💯 وبینار تخصصی شروع دوباره نگاره، برای اولین‌بار با حضور مصطفی امینی روانشناس بالینی برگزار خواهد شد و مخصوص آن دسته از داوطلبانی است که در کنکور به نتیجه دلخواه خود دست پیدا نکرده‌اند و به دنبال راهی هستند تا پایان جدیدی را رقم بزنند.


⭕️ برای شرکت در وبینار اینجا کلیک کنید.


🌀 نگاره؛ یک گام فراتر

-------------------‐-------
📞02141659
🔵
@negareh_ac
🔴
negareh.ac.ir/insta
#مشاورانه_اپلای (66)
سلام روزتون به‌خیر. خیلی ممنون بابت کانال خفنتون. من امسال می خوام رشته روانشناسی بخونم و یه سوال کلی داشتم که می‌خواستم بدونم، اونم این‌که درکل رشته روانشناسی برای مهاجرت خوب هست یا درگیری زیادی داره؟ نه فقط برای آمریکا و کانادا برای کشورهای اروپایی هم همین‌طور. و اين‌که برای چه مقطعی اقدام کنیم بهتره؟

پاسخ:
۱. به طور کلی رشته‌های علوم انسانی نسبت به رشته‌های ریاضی و تجربی شرایط سخت‌تری برای اپلای دارن و بین رشته‌های علوم انسانی هم باز متاسفانه روانشناسی نسبت به رشته‎هایی مثل حقوق و مدیریت و... شرایط سخت‌تری داره و بین گرایش‌های خود روانشناسی هم بالینی از همه‌شون سخت‌تره.
۲. با این وجود اگه خودتون میتونید هزینه تحصیلتون رو پرداخت کنید مشکل خاصی برای اپلای وجود نداره ولی اگه میخواید فاند بگیرید باید رزومه خفنی داشته باشید تا این اتفاق بیفته.
۳. در مجموع میشه گفت اپلای برای دانشگاه‌های اروپایی راحت‌تر از آمریکای شمالی هست.
۴. اگه توان مالی دارید هرچقدر زودتر اپلای کنید بهتره! ولی اگه میخواید از فاند استفاده کنید، عمده فاندها رو در مقطع دکتری میدن. پس بهتره تا اون موقع به جمع‌آوری رزومه در ایران بپردازید.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (67)
سلام وقتتون بخیر
من دانشجوی ارشد روانشناسی عمومی دانشگاه علامه طباطبایی هستم
میرم ترم سوم ( ورودی ۱۴۰۱ هستم)
اگر برای دکتری بخوام برای رشته روانشناسی سلامت یا روانشناسی احتماعی- شخصیت اپلای کنم چه کارهایی باید انجام بدم؟ و اینکه روانشناسی اجتماعی و شخصیت همراه هم یک رشته اند؟
معدلم فعلا بالای ۱۷ شده اوکیه؟
با توجه به اینکه دانشگاه علامه طباطبایی هستم معدل ۱۷ به بالا مناسبه؟

پاسخ:
۱. سعی کنید موضوع پایان‌نامه خودتون رو در زمینه سلامت، شخصیت یا روانشناسی اجتماعی بردارید. اگه بین رشته‌ای باشه و از همه اینها متغیر داشته باشید هم که چه بهتر.
۲. در بعضی از دانشگاه‌ها مثل دانشگاه‌هایی که قبلا از آمریکا و کانادا معرفی کردیم بله همراه هم هستند یعنی عنوان رشته شما میشه روانشناسی اجتماعی و شخصیت. ولی توی بعضی از دانشگاه‌ها یا کشورهای دیگه به صورت دوتا رشته کاملا جدا ارائه میشن.
۳. این که در ایران توی چه دانشگاهی درس خوندید تقریبا هیچ اهمیتی نداره.
۴. معمولا معدل ۱۸ به بالا معدل A به حساب میاد اما اینطوری نیست که اگه معدلتون زیر ۱۸ باشه شما رو رد کنن! کیفیت پایان‌نامه و مقاله‌تون مهمتره و صد البته زبان.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (68)
سلام سوال داشتم خدمت شما
من تازگی از دانشگاه فارغ التحصیل شدم اما به دلیل داشتن پرونده سیاسی ادامه تحصیل و کار من دچار مشکل هست
از اونجایی که فارغ التحصیل لیسانس روانشناسی هستم امکانش هست به این دلیل هیچ دانشگاهی بهم امکان تحصیل ارشد بالینی به همراه اسکولارشیپ بده؟

پاسخ:
منع از تحصیل و اشتغال به دلایل سیاسی در صورتی که همراه با ارائه مستندات کافی و معتبر باشه و ثابت کنه که امکان زندگی عادی در کشور خودتون از شما سلب شده میتونه باعث اخذ پناهندگی و اقامت بشه ولی معمولا باعث دریافت اسکولارشیپ نمیشه. حداقل ما تا به حال چنین چیزی رو در رشته روانشناسی نشنیدیم و بعیده که صرفا به این دلیل برای شما اولویتی قائل بشن چون برای اسکولارشیپ همیشه رزومه تحصیلی مدنظر قرار میگیره.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (69)
سلام
جدا از زبان خوب و مقاله های قوی،
برای اپلای گرایش عمومی شانس بیشتری داره یا گرایش شخصیت.
اینم ذکر کنم ارشد رو میخوام داخل ایران بخونم اما نمیدونم عمومی بخونم بهتره یا شخصیت

پاسخ:
در حالت کلی، این دو رشته هیچ مزیت خاصی نسبت به همدیگه برای اپلای ندارن ولی مثلا اگه قصدتون اینه که برای دکترای شخصیت اپلای کنید توصیه میشه که ارشدتون رو هم در همین رشته بگذرونید اما اگه گزینه هایی مثل روانشناسی شناختی یا روانشناسی تربیتی رو برای دکتری در نظر دارید، ارشد عمومی میتونه انتخاب بهتری باشه. در واقع همه چیز بستگی به اون هدف نهایی شما داره.



#مشاورانه_اپلای (70)
سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم حالا که رشته بالینی انقدر رقابت سخت و بالاست برای کشور کاناد‌ا یا امریکا اگر بخوایم برای دکتری اقدام کنیم ارشد چه رشته رو انتخاب کنیم بهتره؟ اگر ارشد عمومی بگیریم ایران برای اپلای دکتری راحت تره شرایط نسبت به بالینی؟

پاسخ:
این که گرایش ارشد شما چی بوده برای دانشگاه‌های خارجی اهمیتی نداره ولی طبیعتا اگه ارشدی که میگیرید با هدفتون برای دکتری همسو باشه بهتره چون بیشتر وقت دارید که توی همون رشته برای خودتون رزومه جمع کنید.



#مشاورانه_اپلای (71)
سلام وقتتون بخیر ببخشید یه راهنمایی خواستم من ارشد روانشناسی بالینی هستم،۴۳ سالمه،متاهل،حدود ۱۶ سال تجربه کاری،۸ سال بعد از ارشدم سابقه کار در زندان بند زنان و نوجوانان،مشاوره طلاق در دادگستری،کارشناس شعبه اطفال دادگستری،دارم چه راهی برای مهاجرت دارم،تحصیل یا اکسپرس اینتری،وباید برای هر کدوم از نظر شما چیکار کنم،ممنون از راهنماییتون
البته ۴ سال هم در مرکز نگهداری بیماران اعصاب و روان هم کار سابقه فعالیت دارم

پاسخ:
سابقه کاری هیچ تأثیری در مهاجرت تحصیلی نداره و ملاک اصلی برای پذیرش در دانشگاه‌های خارجی، رزومه پژوهشی شماست.
در مورد اکسپرس اینتری کانادا، شما برای ورود به این فرایند از نظر تحصیلات و سابقه کار مشکلی ندارید اما به سن‌تون چون نزدیک به سقف سنی (۴۵) هست امتیاز کمی تعلق میگیره. مدرک زبان (انگلیسی یا فرانسه)، حضور اقوام درجه یک در کانادا و همینطور وضعیت همسرتون هم ملاک‌های مهمی هستند که در موردشون توضیح ندادید. مثلا اگر زبانتون در حد آیلتس نباشه خب کل قضیه کنسله دیگه. یا از اون طرف اگر فرد درجه یکی از نزدیکانتون توی کانادا زندگی میکنه یا اگه همسرتون شرایطش ایده‌آل باشه، شانستون افزایش پیدا میکنه.



#مشاورانه_اپلای (72)
سلام وقت بخیر اگر مقدور بود لطف میکنید نظرتون رو بفرمایید
مدرک لیسانس بهشتی روان شناسی با معدل نزدیک ۱۵
و ارشد بالینی خوارزمی با معدل ۱۷/۵
در صورت داشتن مدرک آیلتس و دو تا مقاله isi
امکان بورسیه دکترا کانادا امریکا و انگلیس هست؟

پاسخ:
بله امکانش هست ولی توجه داشته باشید که بورسیه حالت رقابتی داره و تنها در صورتی که شرایط شما و کیفیت مقاله‌هاتون بهتر از سایر افراد باشه پذیرفته میشید.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (73)
سلام ببخشید من یه سوال داشتم
من با لیسانس از دانشگاه پیام نور میتونم اپلای کنم ؟؟؟
یا باید دولتی باشم؟

پاسخ:
برای اپلای کردن هیچ لزومی نداره که دانشگاهتون دولتی باشه. شما با مدرک پیام نور، غیرانتفاعی و آزاد هم میتونید برای اپلای اقدام کنید.



#مشاورانه_اپلای (74)
سلام وقتتون بخیر
ببخشید میشه این سوال منم پاسخ بدین که چجور میتونیم یه رزومه قوی داشته باشیم تو این رشته ، چه کارهایی باید انجام و چه مدارکی باید کسب کنیم یا اصلا چه دوره هایی رو بگذرونیم؟

پاسخ:
مدرک زبان معتبر بگیرید (آیلتس یا تافل)، مقاله ISI بنویسید، ارتباطتون رو با اساتید قوی کنید تا بتونید ازشون توصیه‌نامه بگیرید، معدلتون رو بالا نگه دارید، به روز باشید و پروگرام هایی که دانشجوی خارجی میگیرن رو مدام بررسی کنید و در موارد لازم از مشاوره تخصصی استفاده کنید.
به جز مدرک تحصیلی خودتون (ترجیحا با معدل بالای ۱۸) و مدرک زبان به مدرک خاص دیگه‌ای نیاز ندارید.
هر دوره ای که به تقویت مهارت‌های پژوهشی و زبان شما کمک کنه میتونه مفید باشه.



#مشاورانه_اپلای (75)
سلام وقتتون بخیر
ببخشید یه سوال دارم با مدرک لیسانس مشاوره از دانشگاه فرهنگیان میشه اپلای کرد برای فوق لیسانس دانشگاه های کشور کانادا؟
و اینکه میشه از مقطع کارشناسی ارشد رشته مشاوره گرایش خانواده و یا توانبخشی اپلای کرد برای دانشگاهای کانادا؟
رشته مشاوره راحت میشه اپلای کرد یا روان شناسی و یا اینکه فرقی نداره
ممنون میشم پاسخ بدین🙏🙏🙏

پاسخ:
جواب هر دو سوال بله است به شرطی که رزومه‌تون قوی باشه واقعا.
به طور کلی میشه گفت اپلای در رشته مشاوره نسبت به گرایش های روانشناسی راحت تره چون متقاضیان روانشناسی بیشترن و رقابت سخت تری در اون وجود داره.



#مشاورانه_اپلای (76)
سلام وقتتون بخیر
من کارشناسی مشاوره و برای ارشد رشته مشاوره خانواده ،روانشناسی شخصیت و روانشناسی بالینی قبول شدم (آزاد)
ممنون میشم راهنمایی کنید کدوم گرایش برای اپلای بهتره
تایم ثبت نام هستش و خیلی برای انتخابم استرس دارم 🙏🙏🙏🙏

پاسخ:
اگه رشته خودتون مشاوره رو ادامه بدید بهتره.



#مشاورانه_اپلای (77)
سلام وقت بخیر
برای اپلای دکتری Psy d
تا چه سنی میشود اقدام کرد
من متولد ۵۶ هستم

پاسخ:
محدودیت سنی نداره.

🆔Telegram
🆔Instagram
Audio
چرا باید یک بار برای همیشه دیدمون رو به اپلای عوض کنیم؟ (به عنوان یک ایرانی)

🌸 کیمیا خوشرو


#تجربه_اپلای
#مشاورانه_اپلای

🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
Audio
لقب روان‌درمانگری یعنی چی؟
🇨🇦🇺🇸
کی‌میتونه خودشو در کشورهای خارجی روان‌درمانگر صدا کنه و کی نمیتونه؟!!

♦️کیمیا خوشرو

#اپلای_کانادا
#اپلای_آمریکا
#مشاورانه_اپلای


🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
Audio
🌐 مهم ترین عامل در شروع فرایند اپلای


🔹توی این ویس نکات مهمی در مورد زبان‌آموزی برای اپلای مطرح شده که خیلی وقتا مورد غفلت قرار میگیره. توصیه میکنیم حتما با دقت گوش کنید.


🎤کیمیا خوشرو


#مشاورانه_اپلای
#تجربه_اپلای
#زبان


🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
آغاز ثبت‌نام کنکور کارشناسی ارشد از امروز

🟢 مهلت ثبت نام از امروز ۷ آبان آغاز شده و تا ۱۳ آبان ماه ادامه خواهد داشت.

✔️ هزینه ثبت‌نام ۳۷۸ هزار تومان است.

✔️ آزمون ارشد در روز ۴ اسفندماه برگزار خواهد شد.

✔️ کارت ورود به جلسه یک هفته قبل از آزمون صادر می‌شود.

🟢 جهت ثبت نام به سایت سازمان سنجش مراجعه نمایید.


🆔Telegram
🆔Instagram
🧠 مدیریت افکار و هیجانات در فرایند کنکور

✏️ کیمیا خوشرو*

🔸 خیلی وقت‌ها شده که مطالعه رو با انگیزه شروع میکنید اما ناگهان افکار منفی مثل «من نمیرسم بخونم»، «اصلا قبول نمیشم»، «خیلی عقب موندم و دیگه نمیتونم خودم رو برسونم»، «من پایه‌ام از بقیه رقیبام ضعیف‌تره و اونا از من جلوترن» و هزارتا فکر منفی دیگه به صورت اتوماتیک به ذهنتون هجوم میاره.

🔸بعد از فعال شدن این افکار که افکار خودآیند منفی نام دارند، هیجان هایی مثل ناامیدی، غم و اضطراب تجربه میشن که روی رفتار ما تاثیر میذارن و ممکنه در فرایند کنکور، باعث کند شدن، افت کیفیت یا حتی کنار گذاشتن مطالعه بشن.

🔸ما معمولا به این توالی فکر> احساس> رفتار آگاه نیستیم و هر موقع که فکری به ذهنمون میاد و هیجانی رو تجربه میکنیم، معتبر و حقیقی در نظرش میگیریم، در حالی که این افکار ممکنه خیلی وقت‌ها تحریف‌شده، اغراق آمیز و ناهماهنگ با واقعیت باشند.

🔸به عنوان مثال وقتی در حال خوندن درسی هستید که براتون سخته و هر چه قدر هم تلاش میکنید مثل درسای دیگه براتون قابل فهم نیست، ممکنه با خودتون بگید «من هیچوقت این درس رو یاد نمیگیرم! تو کنکور هم تستاشو نمیتونم بزنم». بله! در حین مطالعه که این فکر به سراغتون میاد، کاملا معتبر و «واقعی» به نظر میرسه. توی اون لحظه نزدیک به ۱۰۰ درصد بهش اعتقاد دارید و اصلا احتمال خطا بودنش رو در نظر نمیگیرید.

🔸اما وقتی سعی کنید به این افکار آگاه باشید و از بیرون به اونها نگاه کنید، میبینید که اینا افکاری هستن که تقریبا برای همه رقیبای شما هم وجود داره و لزوما مطابق با واقعیت نیست. مثلا ممکنه بعد از یکبار یا دوبار خوندن درسی به این نتیجه برسید که «هیچوقت درس رو یاد نمیگیرم». این جمله، یک پیشگویی منفی و نتیجه‌گیری شتابزده رو به همراه داره و باعث میشه بدون داشتن شواهد کافی، جلوی پیشرفت خودتون رو بگیرید.

🔸خطاهای شناختی دیگه، فاجعه سازی و تعمیم افراطی هستند. زمانی که در حین مطالعه، چند تست از یک درس رو نمیتونید بزنید و بعد نتیجه میگیرید که «کنکور رو افتضاح میدم!»، در واقع تستای یک فصل از یک درس رو تعمیم میدید به کل کنکور و یک نتیجه گیری کلی میکنید بدون اینکه توانایی‌هایی خودتون توی درسهای دیگه یا ناتوانی رقباتون توی بقیه درس‌ها رو در نظر بگیرید.

🔸افکار دیگه‌ای که ممکنه به ذهن شما بیاد اینه که «یا من این درس رو با همه جزییات و نکاتش یاد میگیرم و همه تستاشو میزنم یا اینکه اصلا اون درس رو یاد نگرفتم» یا اینکه «یا من دانشگاه‌های تهران قبول میشم یا انگار هیچ جا قبول نشدم و شکست خوردم». در این نوع افکار، خطای شناختی تفکر همه یا هیچ رخ میده. این خطای شناختی باعث میشه فکر کنیم که باید تمامیت یک چیز رو داشته باشیم و هر چیزی کمتر از اون هیچ ارزشی نداره.

🔸در کل ما هرطور که به وقایع نگاه کنیم، احساس مطابق با اون رو خواهیم داشت. اگه فکر کنیم که داریم خوب پیش میریم، از فرایند مطالعه لذت میبریم و به توانایی های خودمون اطمینان داشته باشیم، حس مثبتی پیدا میکنیم و بر عکس اگه فکر کنیم که در مطالعه عقب هستیم یا شانس قبولی نداریم، احساس ناامیدی و غم و اضطراب پیدا میکنیم.

🔸توی این ماه‌های پایانی حواستون به فکرهایی که دایما توی ذهنتان تکرار میشه و حالتون رو بد میکنه باشه. معمولا پشت این افکار، یه سری خطاهای شناختی، پنهان شده که باعث میشه شما واقعیت رو جور دیگری برداشت کنید و هماهنگ با اون، احساسات و رفتارهای ناکارآمد رو تجربه کنید. این آگاهی داشتن و به چالش کشیدن افکار میتونه سخت و زمان‌بر باشه اما به عنوان روانشناسان آینده، خوبه که در فرایند کنکور سعی کنید تمرینش کنید تا در آینده بتونید به افراد دیگه هم کمک کنید.


* لیسانس روانشناسی از هانترکالج نیویورک
ارشد روانشناسی بالینی از دانشگاه بهشتی
دارای پذیرش از طریق اکسپرس اینتری کانادا
رتبه ۱٩ کنکور وزارت علوم ایران در سال ٩۸
رتبه ۲۳ کنکور وزارت بهداشت در سال ٩۸


#کنکور_ارشد
#زندگی_کنکوری

🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
Audio
⭕️ کمالگرایی
آفت مطالعه‌ کنکوری!

📣 کیمیا خوشرو

☑️
دانش‌آموخته روانشناسی از هانترکالج نیویورک و دانشگاه شهید بهشتی | رتبه ۱٩ کنکور وزارت علوم و رتبه ۲۳ کنکور وزارت بهداشت در سال ٩۸


#کنکور_ارشد
#زندگی_کنکوری

🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
🔥 همجوشی (fusion) با افکار در مسیر کنکور

⚠️حواستون باشه که چی به خودتون میگید!


✏️ کیمیا خوشرو

🔺احتمالا در مسیر مطالعه برای کنکور، خودگویی‌های متعددی سراغتون میاد مثل اینکه «من استرسی هستم»، «توی درس X (اغلب آمار و زبان!) ضعیفم»، «اهمال کارم»، «نمیتونم رتبه مورد نظرم رو بیارم»، «به اندازه دیگران باهوش نیستم» و... .

🔺توی پست قبلی توضیح دادم که وقتی این خودگویی‌ها و افکار منفی سراغمون میان معمولا اونا رو به عنوان یک واقعیت مطلق در نظر میگیریم و به اصطلاح باهاشون همجوش (fused) میشیم؛ یعنی طوری به این فکرها میچسبیم و باورشون میکنیم که باعث میشه خودمون (self) رو با همین برچسب‌های منفی تعریف کنیم.

🔺این خودگویی‌ها و افکار حتی میتونن مثبت باشند! مثل اینکه «من باهوشتر از دیگرانم»، «توی این درس خیلی خوبم پس لازم نیست براش وقت زیادی بذارم» و... . چه این افکار و خودگویی‌ها مثبت باشن چه منفی، همجوشی و چسبیدن به اونا میتونه عواقب ناخوشایندی برامون در پی داشته باشه.

🔺مثلا کسی که برچسب «اهمال کار» رو به خودش چسبونده در نظر بگیرید. احتمالا چنین شخصی بدون این که خودش متوجه باشه افکار و احساسات و رفتارهایی نشون میده که مطابق با همین خودپنداره است. دائم با خودش میگه: «من هیچوقت نمیتونم کاری رو شروع کنم و به پایان برسونم»، «هر کاری تا الان شروع کردم نصفه و نیمه رها کردم»، «من مثل بقیه پشتکار و جدیت لازم رو برای انجام کارهام ندارم» و... .

🔺 احساساتی که احتمالا به دنبال این افکار میاد میتونه شرم، ناامیدی، خشم و درماندگی باشه. و در آخر، فردی که این احساسات رو تجربه میکنه، به احتمال زیاد ممکنه دست به رفتارهای خاصی در جهت همین احساسات بزنه. مثلا چندین منبع و پکیج کنکوری بخره، برنامه‌ریزی کنه، کلاس اسم بنویسه، چند بار شروع به مطالعه کنه اما بعد مطالعه رو رها کنه و دوباره همون احساسات شرم، ناامیدی و غم رو به سمت خودش جذب بکنه.

🔺مشکل اینجاست که هر چقدر هم که این احساسات دردناک و منفی باشن و عواقب زیان‌باری داشته باشن، فرد همچنان به این روند ادامه میده و در نتیجه، خودپنداره «من اهمال کارم» در درونش بیشتر و بیشتر تقویت میشه.

🔺ما غالبا این برچسب‌ها رو از دوره کودکی به خودمون زدیم. به خاطر همینم اگه ازمون سوال کنن میتونیم شواهد زیادی در جهت اثباتش بیاریم و بگیم که این فقط یک فکر و فرضیه نیست! «من واقعا اهمال کارم!». سلف ما طوری به این افکار جوش خورده که حتی اگه کسی بخواد خلافشو بهمون ثابت کنه، دچار ناهماهنگی شناختی میشیم، نمی پذیریم و ترجیح میدیم با وجود تمام پیامدهای منفی، بازم به این افکار بچسبیم.

🔺در اینجا تمرینی که میتونه اندکی «همجوشی زدایی» (defusion) ایجاد کنه اینه که ابتدا بیایم جملاتی رو که با اونها خودمونو تعریف میکنیم در بیاریم، افکار، احساسات و رفتارهایی که مطابق با این جملات داریم رو پیدا کنیم و بنویسیم. در مرحله بعد باید افکار، احساسات و رفتارهایی که با این خودپنداره مطابق نیستن رو شناسایی کنیم.

🔺بیاید برگردیم به مثال «من اهمال کارم». ما باید چطور فکر، احساس و رفتار کنیم تا دیگه به خودمون اهمال کار نگیم؟ مثلا اگه فکر کنیم: «درسته که من بعضی وقتا بعضی کارامو به تعویق میندازم و برام دردسرساز میشن، اما خیلی وقتای دیگه هم تونستم برنامه‌ریزی کنم و کارامو سر وقت انجام بدم»، یا اینکه «خیلی وقتا اهمال کاری کردم اما این به این معنی نیست که من یه شخصیت اهمال کار دارم، من توانایی اینو دارم که تغییر کنم و سرنوشتم رو طور دیگه‌ای رقم بزنم».

🔺اگه این افکار رو با خودتون تمرین کنید به احتمال زیاد دیگه از احساسات شرم و غم و... به اندازه قبل خبری نخواهد بود. این بار احساس آرامش، کنجکاوی، گشودگی خواهیم داشت و به احتمال کمتری کارها رو به تعویق خواهیم انداخت یا حتی اگه بازم کارها رو به تعویق بندازیم، این رو جزیی از وجود خودمون نمیدونیم، بلکه به عنوان یک لغزش در نظرش میگیریم و قادر هستیم ازش عبور کنیم.

🔺این افکار رو میشه مثل ابرهایی در نظر گرفت که میان و میرن و شما به عنوان self as context یا «سلف به عنوان زمینه»، آسمونی هستید که این ابرها ازش عبور میکنن. دقت کردید؟ شما موقتا میزبان این فکرها شدید و دیگه قرار نیست خودتونو برای همیشه گرفتار اونها بدونید. شما هیچکدوم از اون فکرهایی نیستید که بهشون چسبیدید، بلکه بستر بزرگتری هستید که هر لحظه ممکنه فکرها و خودگویی‌های متفاوتی رو تجربه کنید.

✌️پس در مسیر کنکور حواستون باشه که چه چیزهایی به خودتون میگید و چطوری این خودپنداره‌هایی که بی ضرر به نظر میرسن میتونن شما رو محدود کنن و جلوی موفقیت تون رو بگیرند.



#کنکور_ارشد
#زندگی_کنکوری

🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
🟢 ثبت نام آزمون دکتری از چهارشنبه ۱۷ آبان‌ آغاز شده و تا سه‌شنبه ۲۳ آبان‌ ادامه خواهد داشت.

⭕️ آزمون دکتری شامل دو بخش کتبی و شفاهی (مصاحبه) است.

⭕️ در حالی که در سال‌های اخیر آزمون کتبی دکتری همیشه صبح‌ها برگزار شده، زمان برگزاری کنکور دکتری امسال عصر چهارم اسفندماه اعلام شده است.

⭕️ هزینه ثبت‌نام ۶۱۰ هزار تومان می‌باشد.

⭕️ مصاحبه دکتری پس از اعلام نتایج آزمون کتبی برگزار می‌شود.

🟢 جهت ثبت نام به سایت سازمان سنجش مراجعه نمایید.


🆔Telegram
🆔Instagram
Audio
🧐 طرح های پژوهشی در خارج از کشور یعنی چی دقیقا؟ و اون چیزی که تو ایران هست چرا اصلا نمیشه اسمش رو "پژوهش" گذاشت!

1️⃣ قسمت اول

🔸 کیمیا خوشرو
(دستیار پژوهشی دپارتمان «روش‌ها، شواهد و تأثیرات پژوهش سلامت» در دانشگاه مک‌مستر کانادا)


#تجربه_اپلای
#اپلای_کانادا
#مشاورانه_اپلای

🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
Audio
🧐 طرح های پژوهشی در خارج از کشور یعنی چی دقیقا؟ و اون چیزی که تو ایران هست چرا اصلا نمیشه اسمش رو "پژوهش" گذاشت!

2️⃣ قسمت دوم

🔸 کیمیا خوشرو
(دستیار پژوهشی دپارتمان «روش‌ها، شواهد و تأثیرات پژوهش سلامت» در دانشگاه مک‌مستر کانادا)


#پژوهش
#تجربه_اپلای
#مشاورانه_اپلای

🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
تجربه مصاحبه برای شغل مددکاری اجتماعی کودک در کانادا 🇨🇦


✏️ کیمیا خوشرو

اولین شغلی که من بعد از دریافت اقامت کانادا از طریق اکسپرس اینتری براش اپلای کردم مددکاری اجتماعی کودک بود. هرچند در نهایت وارد این کار نشدم ولی اینجا میخوام تجربه اپلای و مصاحبه کاریم رو براتون تعریف کنم چون میدونم بعضی از دوستان به کار با کودک علاقمندن و دوست دارن در مورد فرصتای شغلیش در خارج از کشور بویژه کانادا بیشتر بدونن.

ببینید توی کانادا هم مثل بسیاری از کشورهای دیگه یه سری سازمان‌های دولتی برای مراقبت و حمایت از کودکان وجود داره که معمولا وظایف کاریشون به این شکله:

1️⃣ بررسی و رسیدگی به گزارش‌های دریافتی در مورد سوء استفاده، بدرفتاری و غفلت از کودکان

2️⃣ نظارت بر امور فرزندخواندگی

3️⃣ آموزش و مشاوره به خانواده‌ها جهت پرورش بهتر فرزندان


👈 به کسی که این کارا رو انجام میده مددکار اجتماعی کودک (child protection worker) میگن. هدف اصلی شما کودکان هستند ولی جنس کارش طوریه که باید با خانواده‌ها، مدارس، بیمارستانها و... هم در ارتباط باشید.


🔸در صورت اوکی بودن مدارکتون و قبولی در مصاحبه باید 1500 ساعت تمرین مددکاری اجتماعی رو هم زیر نظر یک مددکار اجتماعی حرفه‌ای تکمیل کنید که البته در زمان تمرین، حقوق هم دریافت می‌کنید.

🔸متوسط درآمد مددکار اجتماعی کودک حدود 70 هزار دلار کانادا در سال میشه. یعنی یه چیزی حدود 2.5 میلیارد تومان در سال.

🔸شرایط مورد نیازش داشتن یک مدرک لیسانس در مددکاری اجتماعی یا داشتن لیسانس یک رشته نزدیک (مثل روانشناسی) به همراه دو سال تجربه کار در حیطه‌های نزدیک به این رشته است.

🔸توجه داشته باشید که اگه مدرک شما مددکاری اجتماعی باشه دیگه به اون دو سال سابقه کار نیازی ندارید ولی رشته‌هایی مثل روانشناسی علاوه بر مدرک تحصیلی، دو سال سابقه کار هم میخوان.

🔸سیستم اکسپرس اینتری که قبلا در موردش صحبت کردیم یکی از بهترین و سریع ترین راه ها برای مهاجرت به کانادا به عنوان مددکار اجتماعی هستش. البته اگه امتیاز لازم رو داشته باشید.

🔸اگه قبلا با ما همراه نبودید و نمیدونید بهترین راه مهاجرت به کانادا چیه، میتونید لیست کامل مطالب اکسپرس اینتری یا همون برنامه ورود سریع به کانادا رو از این لینک داشته باشید.

🔸 توی پست بعدی سعی میکنم ترجمه سوال هایی که برای مصاحبه کاری ازم پرسیده شد رو براتون بذارم تا ببینید در یک مصاحبه کاری متداول در کانادا احتمالا با چجور پرسش هایی مواجه خواهید شد.

#تجربه_اپلای
#اپلای_کانادا
#مددکاری_اجتماعی

🆔Telegram
🆔Instagram
سوال هایی که در مصاحبه برای شغل مددکار اجتماعی کودک ازم پرسیده شد 👇

#تجربه_اپلای
#اپلای_کانادا 🇨🇦
#مددکاری_اجتماعی


🔹در مورد تجربه‌های کاری خودتان که با این شغل مرتبط بوده بگویید و توضیح دهید که چرا علاقه دارید به مرکز ما (CCASH) بپیوندید؟

🔹برای ما توضیح دهید که چگونه در کارتان از یک دیدگاه غیر سوگیرانه و ضد تبعیض در مواجهه با اقلیت‌های قومی و نژادی استفاده کرده‌ اید؟

🔹 آیا می‌ توانید تجربه خود از کار با یک مراجع غیرمشتاق/متخاصم را توصیف کنید؟ لطفا یک مثال مشخص بزنید و موارد زیر را در آن توضیح بدهید.

الف) از چه رویکردی برای کار با این مراجع استفاده کردید؟
ب) وضعیت مشاوره چگونه پیش رفت؟
ج) اگر به عقب برگردید، آیا چیزی را تغییر می دهید؟
د) چه چیزی در مورد خودتان یاد گرفتید؟


🔹لطفا سه ویژگی را که به عنوان نقطه قوت خودتان می‌بینید بیان کنید.

🔹 زبان فرانسه زبان اول یا زبان دوم شماست؟ اگر زبان دوم شماست، چند سال بر روی آن کار کرده اید؟

🔹 یک موقعیت واقعی از تجربه‌های کاری‌تان مثال بزنید که اوضاع مطابق با چیزی که شما می خواستید پیش نرفت و توضیح دهید که چگونه به آن واکنش نشان دادید؟

🔹 شما چه انتظاری از سوپروایزر خود دارید؟

🔹 آیا تا به حال از سوپروایزر خود توصیه ای دریافت کرده اید که با آن موافق نبوده اید؟ چطور به این موقعیت پاسخ دادید؟

🔹 به نظر شما چالش برانگیزترین موضوعی که به عنوان یک مددکار اجتماعی کودک در پیش خواهید داشت، چه خواهد بود؟

🔹 معیارهای کلیدی که با آن می توانید موفقیت در کارتان را بسنجید، چه هستند؟

🔹لطفا زمینه‌هایی را که به عنوان فرصت پیشرفت برای خودتان می‌بینید، بیان کنید.

🔹لطفا در مورد روش‌هایی بگویید که به کمک آنها می‌ توانید بازخورد کودکان و خانواده‌ها را به دست آورید و از آن در جهت ارتقای کیفیت خدمات و برنامه‌هایتان استفاده کنید.

🔹یک بخش نوشتاری نیم ساعته هم داشت، یک کیس مادر و فرزند داده بود و یه سری سوالات در موردش پرسیده بود.


کیمیا خوشرو


🆔Telegram
🆔Instagram
✍️کیمیا خوشرو
دومین باری که توی کانادا مصاحبه کاری دادم برای شغل دستیار پژوهشی دو زبانه در دپارتمان «روش‌ها، شواهد و تأثیرات پژوهش سلامت» دانشگاه مک‌مستر بود که شغل فعلی من هست. اگه میخواید بیشتر در مورد وضعیت پژوهشی دانشگاه‌های کانادا بدونید، پستای قبلی رو ببینید، دوتا ویس گرفتم و کامل توضیح دادم.
توی پست بعدی سؤال‌هایی که در مصاحبه شغلی ازم پرسیدن رو براتون میذارم. با توجه به این که پژوهشگر دو زبانه (انگلیسی و فرانسه) می خواستن، بعضی از سوالای مصاحبه به انگلیسی و بعضیاشونم به زبان فرانسه بود. ترجمه انگلیسی سوالای فرانسوی توی پرانتز جلوشون نوشته شده. فقط یه قسمتش ترجمه انگلیسی نداشت که اونو ترجمه کردم، بقیه‌ش دیگه با خودتون 😄👇

#تجربه_اپلای
#اپلای_کانادا
#پژوهش

@hermesin
🧐 سؤالات مصاحبه دستیاری پژوهشی دانشگاه مک‌مستر

behavioral and knowledge based questions

45 mins questions

1. based on your understanding of this position, could you tell us briefly about your education, background, previous work experiences and why this position is of interest to you and why do you think you're best suited for this position

2. what do you think would be the main challenges and opportunities for this position?

3. in this position you ll be assisting with a national study and in turn will have to work with staff across canada and communicate in different ways, for example using Zoom, Webax, over the phone, etc. can you tell us about a time where you had to build relationships in a professional role please.

4. What type of strategies do you use to communicate with staff, faculty and stake holders

5. Comme vous savez une partie de ce role consiste a communiquer en francais donc pour la prochaine question j’aimerais que vous repondiez d’abord en francais, je poserez toutes les questions complémentaires, ensuite, j’aimeriez que vous fournissez une brève réponse en anglais à mes collègues

همانطور که می دانید بخشی از این شغل، شامل برقراری ارتباط به زبان فرانسوی است. بنابراین برای سؤال بعدی می خواهم ابتدا به زبان فرانسه پاسخ دهید، بعد من سؤالات بعدی را می پرسم، سپس می خواهم یک پاسخ مختصر به انگلیسی به همکارانم ارائه دهید.

la dernière fois où vous avez surveillé ou examiné des informations et détécté un problème, comment avez-vous répondu? (the last time you were examing information and detected a problem, how did you respond?)

7. Tell us about your experience in oral communication using both english and french in a professional capacity

8. Tell us your experience in public speaking and translating from french to english at an important meeting or event

9. Are you currently teaching French right now?

10. You mentioned translating different documents into french , can you give us a couple of examples

11. Share a time with us when you took on additional responsbility or challenges how did you successfully meet all the demands of these responsibilites?

12. A time when you had a difficult converstion with a colleague or client how did you handle it and what was the outcome?

13. Is there anything you would have done differenlty next time?

14. describe your experience providing english-french-english written translations in a scientific or research environment?

15. Pour la prochaine question j’aimerais que vous répondiez d’abord en français et j’aimerais que vous fournissiez également une brève réponse en anglais (for the next question, we would like you to answer first in french and then provide a brief english answer)

Décrivez un défi de traduction que vous avez rencontré dans un ancien environnement de travail, quelle était la situation et comment avez-vous surmonté cette situation, quel était le résultat final? (describe a challenge of translation that you encountered in a previous work setting, what was the situation, how did you overcome it and what was the result?)

17. Do you have any questions for us?

#تجربه_اپلای
#اپلای_کانادا
#پژوهش

🆔Telegram
🆔Instagram
2024/09/27 15:30:22
Back to Top
HTML Embed Code: