Telegram Web Link
#ارتباط_با_همسر
#عدم_ارتباط_کلامی

سلام وقت بخیر
من اقا هستم 30سال سن.بعد 2سال عقدامسال عروسی گرفتم.همسرم ابراز احساسات یا علاقه نمیتونه بکنه ینی یه دوست دارم تنها رو نمیتونه بهم‌ بگه بعضی مواقع که عصبی میشه نمیتونه خشم خودشو کنترل کنه هر حرفی،هر وسیله ای که دستش بیاد در همون یه دقیقه عصبانیت دور میندازه و پشیمون میشه(زیاد در رابطه با محبت و عصبانیتش باهاش حرف میزنم ولی فایده ای نداره)میگه دست خودم نیست از نظر (جنسی) هم نیازامو‌ برطرف نمیکنه نهایت با خواهش و التماس در هفته دوبار میگه بدم میاد نمیخوام. از طرفی چون خونوادش خیلی خوبن و منم یبار ازدواج ناموفق داشتم نمی‌خوام حرفی زده بشه که ناراحتی پیش بیاد لطفاً راهنماییم کنید مشکل کجاست خیلی ذهنم مشغوله چیکار کنم؟ممنون

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما برادر گرامی
وقت شما بخیر
در ابتدای امر باید ریشه ی این رفتارهای همسرتان را بیابید.
همیشه چنین رفتارهایی دارند؟
با همه چنین برخورد می کنند؟
از چه زمانی این رفتارها شروع شده؟
آیا این رفتارها شدت و ضعف دارد؟در چه مواقعی چنین است؟
همسرتان در سایر امورات زندگی به چه صورت است؟
و...
در مرحله ی دوم سعی کنید با عکس العمل سریع و نسنجیده در چنین مواقعی به لجبازی و رفتارهای نامعقول ایشان دامن نزنید.
در مرحله سوم در شرایط مناسب روحی به صورت معقول با ایشان صحبت کنید و از احساس خود بگویید.
نوشتن نامه نیز می تواند موثر باشد.

اگر نتوانستید روش گفتگوی مسالمت امیز را پیاده کنید توصیه می کنم حتما با زوج درمانی و مشاوره بهترین راه حل را پیدا کنید.
به شما توصیه می شود که صوت های هنر مرد بودن را تهیه و گوش دهید.

انشاءالله در پرتو انوار الهی زندگی مملو از آرامش و محبت داشته باشید.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#غر_زدن_همسر

سلام و خداقوت.شوهرم۵۲ساله وخودم۴۲ساله هستم،که ۲۳ ساله ازدواج کردیم.همیشه سعی کردم احترام و اقتدار شوهرمو در حضورش و در پشت سرش حفظ کنم.مشکلم اینه که شوهرم دنبال بهانه ست که راجع به هر مسئله ای غر بزنه و سرزنش کنه و به شدت بزرگنمایی میکنه و آستانه تحمل بسیار پایینی داره.پسر۲۱ ساله و دختر ۱۷ ساله ام دیگه از خونه خسته شدند.دخترم کنکوریه و آرزو میکنه سال دیگه بره خوابگاه دانشگاه تا راحت بشه.موضوع دیگه اینه که ایشون بسیار دهن بین هستند و به راحتی تحت تاثیر دیگران قرار می‌گیرند.

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
شرایط شما و فرزندتان قابل درک هست ، ان شاء الله که این مسأله به زودی حل شود.
در پاسخ به سؤال شما باید عرض شود که :
🔻در ابتداء می بایست دلیل غر زدن های همسر را جویا شوید. در یک جلسه به دور از تنش و فضائی کاملا آرام و صمیمانه با همسرتان گفتگو نماید. در وهله ی نخست از زحماتی که برای شما و فرزندان داشته اند تشکر نمائید و ایشان را تکیه گاه خانواده قلمداد نماید. در گام بعدی احساسات خود را در رابطه ی با مواقعی که ایشان نسبت به مسائل ایراد می گیرند و یا غر می زنند ابراز نمائید. توجه داشته باشید که پیام های خود را به با واژه «من » بکار ببرید. مثلا بگوید من در این مورد که ایراد گرفتی از این رفتار ناراحت شدم. و نکته دیگر اینکه از خطاب های «همیشه، همه جا، هیچ وقت و...» خودداری نماید. مثلا نگویید تو همیشه غرر میزنی، ایراد می گیری. هیچ وقت نشد با تو جایی بریم و کنارت آرامش داشته باشیم و ... لذا از واژه های گاهی اوقات، بعضی مواقع و ... استفاده نمائید. بعد از بیان احساس پیامدهای رفتار همسرتان رو یادآوری نمائید. بیان کنید فرزندانتان که دوستدار پدرشان هستند نسبت به این نوع از رفتار دلخور شده اند و این رفتار می تواند به ایجاد فاصله و جدا شدن از محیط خانواده منجر شود. در پایان دلایل غرر زدن ها، بهانه گیری ها را جویا شوید و در صورتی که جاهایی حق با ایشان است آن را رعایت فرمائید.
🔻در هر صورت ولو عدم تغییر رفتار همسرتان، همیشه اقتدار ایشان را (همان طور که فرمودید) در نزد فرزندانتان حفظ نماید. چرا که فرزندان ذاتا از پدر خانواده حساب می برند و اگر مادر این اقتدار را حفظ نماید فرزندان از مادر نیز حرف شنویی خواهند داشت. لذا هیچ گاه در نزد فرزندانتان از پدر خانواده بدگویی ننمائید. در صورتی که رفتار همسرتان هم با شما و فرزندانتان به دور از منطق بود، صبر نماید و در فرصتی مناسب و به دور از فرزندانتان این رفتار را صمیمانه به شوهرتان متذکر شوید.
🔻وظایف همسری خودتان( احترام به همسر، تأمین نیاز های ایشان و ...) را نسبت به ایشان به انجام رسانید، و از خداوند و حضرات معصومین علیهم السلام نیز برای حل این مسأله کمک بخواهید🤲. از آنجا که شخصیت افراد در این سن شکل گرفته لذا نمی توان توقع تغییر سریع رفتار را شاهد بود. باید صبر نمود و به وظیفه خود عمل نمود، ما بقی آن را به خداوند بسپارید .
❗️در آخر توصیه می شود صوت های هنر زن بودن استاد پور احمد خمینی را گوش نمایید .
‼️در صورت رعایت موارد فوق و عدم تغییر شرایط، حتما با یک مشاور متخصص و متدین در زمینه ی مشاوره خانواده مشورت نمایید.
🤲به امید زندگی توأم با آرامش و خوشبختی .

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#بداخلاقی_همسر

سلام.
وقت بخیر
شوهر من اصلا نمیشه باهاش حرف زد سریع دادو بیداد راه میندازه.
دروغ زیاد میگه
برای تبرئه خودش به من دروغ میبنده و تهمت میزنه.
همیشه دعوامون و حتتتتما باید خانوادش دخالت کنن
ایییینقد نامرده اینقد بدی کرده میکنه که من هیچ خصلت خوبی ازش ندیدم ک دلم بهش خوش کنم یا اگر بوده ایییینقد بدی کرده ک دیگه اون خوبی به چشمم نمیاد.
بدی هایی ک دوران بارداری و زایمانم کرد بدی هایی ک حتی روز عروسیم کرد.
من ازش متنفرم
چکار کنم؟
6 ساله دارم تحمل میکنم
دلم میخاد رها کنم برم ولی دوتا دختر دارم.
کمکم کنید

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

⬅️در خصوص شرایط پیش آمده حق دارید که ناراحت و غمگین باشید.احساس ناراحتی و دلگیر شدن طبیعی است.
←اما، لازم است قبل از هر چیز با حفظ آرامش و کنترل‌احساسات‌منفی و جلوگیری از حس تنفر، از هر گونه اقدام و تصمیم غیرمنطقی خودداری کنید..
←ریشه این رفتارها در همسرتان را پیدا کرده و ببینید نقش و سهم شما در شکل‌گیری یا تداوم آن چقدر بوده است؟ چه رفتاری از شما باعث بروز این مسئله و نارضایتی شده است؟ نکات منفی و مثبت رفتار خود را صادقانه ارزیابی کرده و طبق آن برای ترک اشتباهات و اصلاح رفتار خود برنامه ریزی کنید.

⬅️هنر زنانه‌ی شما در حُسن رفتار ، و نرمی و متانت شما در گفتار می‌تواند آرام آرام تغییرات مثبتی در همسرتان ایجاد کند.
✔️هرگز مقابله به مثل نکنید.و فضای لجبازی را ایجاد نکنید.
✔️به هیچ وجه با همسرتان به مشاجره و بگومگو نپردازید حتی اگر حق با شما بود .
✔️همیشه و در همه حال جانب ادب و احترام را نسبت به همسرتان رعایت کنید.
✔️فضای خانه را جذاب و غرق در شادابی و نشاط کنید.
✔️با اقوام یا دوستانی که به لحاظ اعتقادی و اخلاقی مقید هستند و دارای روحیه شاد و مثبت ، ارتباط برقرار کنید( رفت و آمد)
✔️آبروی او آبروی شماست، در خانه و بیرون از خانه با احترام و اکرام ایشان ،حافظِ آبروی او باشید.
✔️هیچگاه و در هیچ موقعیتی عزت و اقتدار همسرتان را نشکنید.
✔️همسر شما بیش از هر چیز نیاز به تایید و همراهی شما دارد ،اگر نقدی داشتیداز هنر زنانه‌ی خود استفاده کنید و بسیار با لطافت و تا می‌توانید به صورت غیرمستقیم بیان کنید.
✔️از توان خود برای برانگیختن عواطف و احساسات همسرتان استفاده کنید.
✔️هرگز در صدد بی‌احترامی و تخریب شخصیت همسرتان نباشید و سعی کنید با یادگیری مهارت های کلامی و هنر زن بودن و خوب گوش دادن، ایشان را جذب رفتار خودتان کنید.
✔️سعی کنید با بیشتر کردن رابطه عاطفی بین خود و همسرتان و ارضا کردن نیاز او به عشق و محبت، و نیز برقرار کردن روابط رضایت بخش، به تدریج او را به فضای خانواده جذب کنید.
←در این زمینه کلام نرم و محبت‌آمیز داشته باشید. از جذابیت‌های زنانگی خود استفاده کنید. بهترین و زیباترین پوشش و آراستگی را داشته باشید.
✔️گاهی اوقات آقایان ممکن است تحت یک فشار روانی یا خستگی زیاد قرار بگیرند برای بهبود حال خود نیاز دارند خلوت کنند و آرام باشند. به قولی در غار تنهایی خود فرو می‌روند. نسبت به این روحیات مردانه کسب اطلاعات کنید و در چنین مواقعی به ایشان زمان دهید تا خودش به مرور از این فضا بیرون آید.
✔️به جای تمرکز برویژگی های منفی ایشان که حق دارید از آنها رنجیده باشید، مدتی بر ویژگی‌های مثبتشان متمرکز شوید و دائما ایشان را بابت این ویژگی‌های خوب تحسین کنید.
✔️ناراحتیها یا درخواست های خود را در بدو ورود ایشان به خانه، خستگی یا عصبانیت همسرتان مطرح نکنید، پس از ورود ایشان به منزل زمانی را اجازه دهید استراحت کنند بعد در فرصتی مناسب صحبت کنید.

⬅️اینکه می‌فرمایید همسرتان را دوست ندارید، باید ریشه‌یابی شود. شما که با ایشان ازدواج کرده‌اید و در حال حاضر فرزند هم دارید حتماً ایشان را دوست داشتید که جواب مثبت داده و زندگی مشترک را با ایشان شروع کرده‌اید.
←اینکه در طول زندگی مشترکتان، برخی رفتارها بوجود آمده که باعث این مسئله و ابراز عدم علاقه شده، حتماً دلایل خاص خود را دارد.
⬅️بنابراین مسئله‌ی شما نیاز به بررسی دقیق دارد، تا بتوان راهکار مناسب ارائه داد.
←آیا در این مدت مشاوره گرفته‌اید و چقدر بر اساس مهارت‌ و هنر زنانگی رفتار کرده‌اید؟کیفیت ارتباط شما و همسرتان به چه شکل می‌باشد؟

✔️←بنابراین حتماً با مشاوری متخصص و امین ،مشاوره تلفنی و حضوری داشته باشید.شرایط ارتباط همسرتان را نیز با مشاورین فراهم کنید.

✔️پیشنهادمی‌کنم،مجموعه‌صوتی‌«هنرِ زن بودن» برای‌ِخودتان و«هنرِ مرد بودن» را برایِ‌همسرتان، از کانال تهیه و گوش بفرمایید.

🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#شخصیت_وابسته

سلام علیکم
یک دختر چهارده ساله هستم که وابستگی شدید به یکی از همکلاسی‌هام دارم. وقتی دقت کردم دیدم همکلاسی‌ام ویژگی‌های ظاهری و اخلاقی پسرانه دارد، به گونه‌ای که حالت دستهاش، طرز بغل کردنش، و حتی هیکلش مانند پسرها است و نمیدانم آیا ترنس است یا خیر ولی احساس می‌کنم هست.
با توجه به این که در مدرسه ما رفتار همجنس‌گرا زیاد هست و رفتارهای جنسی با هم انجام میدهند، من از این وابستگی اذیت می‌شوم حال چگونه باید رفتار کنم که هم خودم را حفظ کرده باشم و هم از طرف او صدمه‌ای به من وارد نشود.
خانواده مذهبی هستیم اما نمی‌توانم به پدر و مادرم بگویم.

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما بزرگوار


⬅️در رابطه با مسئله‌ای که فرمودید نیاز به بررسی بیشتر شخصیت شما می‌باشد تا تشخیص دقیق‌تر و راهنمایی بهتری صورت بگیرد.

چند راهکار :

⬅️باید مشخص کنید که در چه حوزه‌هایی به‌دیگران متکی هستید.

←هر تصمیم‌گیری مستقلانه‌ای، احساس اعتماد به‌نفس شما را بالاتر می‌برد.

⬅️اقدام دیگری که باید انجام دهید، آگاهی و مقابله با خطاهای شناختی خود است.

←لازم به‌ذکر است که فرد وابسته، توانایی‌هایش را کمتر از حد واقعی آن تخمین می‌زند. بنابراین به‌خود یادآور شوید که توانایی‌تان بیشتر از پیش فرض شما است. به‌خود بگویید که این باور غلط من است که خود را کم‌توان و دارای مهارت اندک توصیف می‌کنم. من باید توانایی‌ها و مهارت‌هایم را بیازمایم و می‌دانم که اندک اندک مهارت‌های من بیشتر می‌شود. زیرا من مانند همه انسان‌های دیگر لازم است تا تجربه کنم و آنگاه یاد می‌گیرم.

⬅️راه دیگر ایجاد حس خودبسندگی و استقلال، تقویت مهارت‌های سه‌گانه زیر است:

←خوداظهارگری: بیان خواسته‌ها و نیازهای خود بدون ترس از دست دادن و طرد شدن و نه گفتن در زمان‌هایی که علاقه‌ای به انجام آن کار ندارید و در نظر گرفتن اولویت‌ها و هدف‌های خود در زندگی.

←قدرت تصمیم‌گیری: باید بدانید که توان تصمیم‌گیری شما نه کمتر و نه بیشتر از دیگران است. باید بدانید که هر انسانی امکان دارد اشتباه کند. شما ریسک اشتباه کردن را می‌پذیرید و تمرین می‌کنید تا به‌تنهایی و بدون تأییدطلبی و پرسیدن نظر دیگران تصمیم بگیرید. باید یاد بگیرید که به قدرت تصمیم‌گیری خود ایمان بیاورید.

←قدرت حل مساله: پس از تصمیم‌گیری امکان دارد در مواردی کارها آنگونه که فکر می‌کنید پیش نرود. معمولاً همینطور است. پس آماده هستید تا با هر مشکلی مقابله کنید. مشکل‌ها را بررسی کرده و سعی می‌کنید بهترین تصمیم ممکن را بگیرید. آزمایش و خطا را روند یادگیری می‌دانید.

⬅️به‌جهت غلبه بر ویژگی‌های وابستگی، باید مهارت کنترل خود را نیز کسب کنید.

⬅️عزت نفس و اعتماد به نفس خود را بالا ببرید و اضطراب خودتان را کنترل کنید.

⬅️به دنبال فراگیری مهارت‌های اجتماعی باشید.

⬅️به عواقب و آسیب‌های اینگونه روابط و وابستگی‌های افراطی توجه داشته باشید.

←مثلاً اینکه اگر اینگونه روابط، حل نشود،ممکن است در آینده در فضای زن و شوهری هم ادامه پیدا کند و مشکلات زیادی را ایجاد کند.

⬅️برقراری یک رابطه دوستانه و صمیمی منطقی با سایر دوستانی که می‌دانید به لحاظ فکری و عاطفی رشد یافته‌اند و دارای استقلال و عزت و اعتماد به نفس می‌باشند.
←بنابراین رابطه خود را بین چند نفر تقسیم کنید و خلأ‌‌ها را پرکنید.

✔️در صورت نیاز ، با مشاورین‌امین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.

🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#دعوای_فرزندان

سلام دو دختر4ونیم وسه سال دارم خخیلی زیاد باهم دعوا میکنن و همدیگه رو میزنن یرب بدون دعوا نمیتونن بازی کنن ک صدای گریه دوتاشون بلند میشه..قبلا ک دعوا میکردن من دختر بزرگمو دعوا میکردم وگاهی میزدم، ولی الان دوتاشون ک گریه میکنن بی محلی میکنم و میگم هیچکاریتون ندارم خواستین دعوا نکنین..این کارم درسته کم محلی کنم؟چ راه حلی دارید خسته شدم از دعواهای هردیقه شون

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان 


♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام مادر گرامی !
درک می‌کنم که داشتن دو دختر کوچک که مدام با هم دعوا می‌کنند می‌تواند بسیار خسته‌کننده باشد. این رفتار در سنین پایین معمولاً طبیعی است، اما می‌توان با روش‌های مناسب به کاهش آن کمک کرد.
و البته این نکته را در نظر بگیرید که دعوای بچه ها می تواند خود باعث آموزش یک سری مهارت ها و رشد دهنده باشد.

ضمن اینکه اگر محیط خانه شما پرتنش است این باعث عصبی شدن و دعوای بیشتر بچه ها می شود.
قبل از شروع بازی، قوانینی تعیین کنید و از آن‌ها بخواهید که به این قوانین پایبند باشند. مثلاً اگر یکی از آن‌ها ناراحت شد، باید بازی را متوقف کنند و درباره مشکل صحبت کنند.
فعالیت‌هایی را انتخاب کنید که نیاز به همکاری دارند و باعث تقویت ارتباط بین آن‌ها می‌شود. مثلاً بازی‌های گروهی یا ساختن یک پازل
خودتان نیز باید الگوی خوبی باشید و نشان دهید چگونه با دیگران ارتباط برقرار کنید و مشکلات را حل کنید.
کم‌محلی کردن در مواقعی که دعواها بی‌دلیل است، ممکن است مفید باشد، اما مهم است که در عین حال نشان دهید که شما در کنارشان هستید.بعد از آرام شدن اوضاع، با هر کدام از دختران جداگانه صحبت کنید و سعی کنید بفهمید چه چیزی باعث دعوا شده است.

به یاد داشته باشید که صبر و حوصله کلید موفقیت در این مرحله است
#راهنمایی_اعضای_خانواده

سلام
خواهش میکنم کمکم کنین خیلی به راهنمایی شما احتیاج دارم
ما ۹ تا بچه ایم دوتا برادر و ۷ تا خواهر،توی یک خانواده ی مذهبی همه عروس و داماد شدیم فقط خواهر آخریم مجرده.متاسفانه متوجه شدم که خواهر کوچیکم (۲۲ سالشه)دچار دوستان ناباب و سیگار و دود و مسائل دیگه شده.بهش تذکر دادیم ولی انکار کرد.الان به عکس ها و فیلم‌های اون دسترسی پیدا کردم و متوجه شدم که خیلی وضعش خرابتر هستش.
منه خواهر چجوری کمکش کنم؟ چجوری ترکش بدم؟ به روش بیارم که همچین مدرک معتبری دستم هست یا نه؟به پدر و مادرم اطلاع بدم؟آخه دفعه ی پیش با دروغ های خودش اونا رو قانع کرد.😔
اینم بگم که الان دور از خانواده هست.
دارم دیوونه میشم کمکم کنین😭😭😭

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان 


♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام خواهر بزرگوار
. متوجه نگرانی و احساسات شما هستم و این وضعیت واقعاً دشوار است. و البته دغدغه شما بسیار ارزشمند.در چنین شرایطی، مهم است که با دقت و حساسیت عمل کنید. در ادامه چند نکته برای کمک به خواهر کوچکتان ارائه می‌دهم:

1. گفتگو با محبت: سعی کنید با او به صورت غیرمستقیم صحبت کنید. به جای اینکه او را متهم کنید یا مدرک‌هایی که دارید را رو کنید، از او بپرسید که چه چیزی باعث شده به این سمت برود و احساساتش را بشنوید.

2. ایجاد فضایی امن: اطمینان حاصل کنید که او احساس امنیت کند تا بتواند با شما صحبت کند. اگر او احساس کند که قضاوت می‌شود، ممکن است بیشتر از شما دور شود.

3. آگاهی دادن: اطلاعاتی درباره عواقب سیگار کشیدن و دوستی‌های ناباب به او بدهید، اما این کار را به صورت غیرمستقیم انجام دهید تا او احساس نکند تحت فشار است.

4. درخواست کمک از دیگران: اگر فکر می‌کنید که نمی‌توانید به تنهایی این مشکل را حل کنید، ممکن است بهتر باشد با والدین یا یکی از اعضای خانواده‌ای که می‌تواند تأثیر مثبتی بر روی او داشته باشد، صحبت کنید.

5. حمایت عاطفی: نشان دهید که همیشه در کنارش هستید و آماده‌اید تا در هر شرایطی از او حمایت کنید.

6. اجتناب از تهدید یا فشار: تهدید کردن یا فشار آوردن ممکن است باعث شود که خواهر شما بیشتر از شما دور شود و حتی ممکن است به رفتارهای منفی‌اش ادامه دهد.

7. مشاوره حرفه‌ای: اگر وضعیت خیلی جدی است، شاید بهتر باشد مشاوره حرفه‌ای بگیرید تا راهکارهای مناسب‌تری برای کمک به خواهر خود پیدا کنید.

به یاد داشته باشید که تغییر رفتارها زمان‌بر است و نیازمند صبر و تلاش مداوم است. امیدوارم بتوانید بهترین راه را پیدا کرده و خواهر خود را در این مسیر حمایت کنید.

موفق باشید 💐


♦️کانال تربیتی همسران خوب ♦️
#کمرویی
#اعتماد_به_نفس_پایین


با سلام وقت بخیر
خانمی لیسانس ۴۰ ساله دارای چند فرزند .خانه دار هستم .خیلی اعتماد به نفسم پایین هست. ۲ سال رانندگی میکنم اما تا یک آشنا یا دوستان شوهرم ،در حین رانندگی ببینتم خیلی هل میشوم و میخواستم تصادف کنم.اصلا در جمع صحبت کردن برایم سخته.خجالتی و کمرو هستم . کسی باهم شوخی کنه هیچ حرفی ندارم .قدرت کلام و صحبت کردن ندارم.درونگرا هستم هزینه کلاس رفتن و تفریح و دوست هم نداریم .بچه هام هم مثل خودم کمرو شدن و قدرت دفاع کردن از خودشون ندارن. لطفا راهنمایی بفرمائید که چکار کنم ؟ سپاسگزارم


🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇


🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹

سلام و وقت شما بخیر.

ممنون از اعتماد شما.

🟢 خواهر گرامی در ارتباط با نکات بیان شده توسط شما باید این نکته را گفت که این خیلی خوب است که شما به فکر افتاده اید و در صدد حل مسائل خودتان هستید.

شما و همسرتان‌ به عنوان الگوهای تربیتی و رفتاری کودکان خود هستید و باید در این راه همواره در پی کسب آگاهی و اطلاعات خود باشید.


🟢 شما به عنوان یک بانو ابتدا باید روی مهارت های فردی خودتان از جمله افزایش اعتماد به نفس، قدرت استقلال و مهارت حل مسئله کار نمایید.

🟢 در ارتباط با همسرتان‌ باید انواع مهارت های کلامی و رفتاری را به کار بگیرید. پیشنهاد می شود که مجموعه صوت های آموزشی کلاس هنر زن بودن ۱ و ۲ از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید.


🟢 به سلامت روان و جسم خودتان اهمیت بدهید و حتما حتما به عنوان یک بانو برای خودتان برنامه ی روزانه داشته باشید که در آن برنامه های مختلفی گنجانده شود.


🟢 سعی کنید با افرادی ارتباط بیشتر داشته باشید که افراد موفق و دارای انگیزه ای در زندگی هستند و برای رسیدن به اهداف خودشان تلاش می کنند.


ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید.


💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اختلاف_مادر_شوهر_پدر_شوهر



سلام وقت بخیر
مشکل ما پدرشوهرم هست
پدرشوهر و مادرشوهرم میانسال و هم سن هستند در سن شانزده هفده سالگی با هم ازدواج کردند.
یکی دو سال هست که به اختلاف خوردند و با هم صحبت نمیکنند پدرشوهرم بعد یک ورشکستگی بزرگ مالی که دایی همسرم ضامن و مقصر بود مجبور شد سالها تنها بره بندر سرکار حالا که دیگه به اصرار بچه هاش سرکار نمیره همش دعوا میکنه و بچه هاش تو گوشی پدرشوهرم پیام های مشکوک دیدن که متوجه شدن با خانمی ۳۵ ساله در ارتباطه ولی پدرشوهرم انکار میکند و قسم میخورد چیزی نیست و این که مادرشوهرم را مقصر تمام مشکلاتش میداند و هر با به طلاق تهدید میکند
پنج فرزند دارند که همگی نگران این شرایط هستند و نمیدونن باید چکار کنند تا شرایط مثل قبل بشه
ممنون میشم راه حلی بدهید



🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇


🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹


سلام و وقت شما بخیر.

ممنون از اعتمادتون به ما.

🟢 خواهر گرامی بنده دغدغه ی شما را به عنوان عروس خانواده متوجه می شوم و از این بابت بسیار خوب هست که شما قصد حل مسائل و کمک به خانواده ی همسرتان را دارید؛ اما نکته ای که باید خدمت شما عرض کنم این هست که ما در امر مشاوره و‌ دادن راهکار به مراجعین نیازمند اطلاعات و آگاهی بیشتری هستیم و صرفا آن چه که از بیرون اتفاق افتاده برای ما کفایت نمی کند؛ لذا خواهشمند است در خصوص این امر به صورت تلفنی با مشاورین مجموعه در ارتباط باشید و پس از ذکر جزئیات در پس راه حل بر آیید.


🟢به صورت کلی بهتر هست که رابطه ی مادرشوهر و پدرشوهرتان به صورت جزئی بررسی گردد و لذا پیشنهاد می شود که مادرشوهر شما در ارتباط با همسر، مجموعه صوت های آموزشی کلاس هنر زن بودن ۱ و ۲ از جناب آقای محسن‌ پور احمد خمینی را گوش بفرمایند.

ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران‌ خوب💠
@hamsaranekhoob
#حفظ_آرامش
#کنترل_فکر_با_صحبت

سلام عرض ادب خدمت شما،
خانم 46ساله ام،سی ساله ازدواج کردم دو فرزنددارم پسر28دردوران عقدهستن ودخترم 15ساله، مدتیه که ازطرف همسربرادرحرفایی درموردهمسرم زده شده که منوخیلی بهم ریخته واقعادارم داغون میشم موندم کی راست میگه،همسربرادرم یا همسرخودم ساعتی درروزنیست که فکرم آزادباشه زندگی زناشوییم کاملاخراب شده خودمم ازنظرروحی خیلی درعذابم تورو خدا راهنمایی کمک کنید

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام خدمت شما خواهر گرامی

مشکلات خانوادگی و عدم اعتماد می‌تواند تأثیرات عمیقی بر روی روحیه و روابط شما داشته باشد.

چون جزئیات موضوع مطرح نشده است پاسخ دقیقی نمیتوان داد، اما چند نکته که ممکن است به شما کمک کند عرض می کنم .

قبل از اینکه تصمیمی بگیرید، سعی کنید اطلاعات بیشتری جمع کنید.در صورت امکان سعی کنید با همسرتان در مورد احساسات و نگرانی‌هایتان صحبت کنید. این گفتگو می‌تواند به شما کمک کند تا از طرف او نیز دیدگاه و توضیحاتی دریافت کنید تا اطمینان خاطر پیدا کنید.

سعی کنید به اعصابتان مسلط باشید و آرامش خود را حفظ کنید، تا بتوانید تصمیم درست و منطقی بگیرید. تحت تأثیر احساسات برخورد نادرست و غیرمنطقی نداشته باشید.

به یاد داشته باشید که در بسیاری از موارد، روایت‌ها و نظرات دیگران ممکن است نادرست یا اغراق‌آمیز باشد. سعی کنید بر اساس شواهد و واقعیتها قضاوت و اقدام کنید.

بر اساس شنیده هایی که نمی‌دانید پایه و اساسی دارد یا نه، زندگی و روابط خانوادگی خود را از بین نبرید. اعتماد موضوعی است که به سختی به دست می آید اما به سادگی از بین می رود. پس نهایت دقت را داشته باشید که پشیمانیِ بعد سودی نخواهد داشت.

سربلند و پیروز باشید 🌹

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#حفظ_اقتدار_مرد
#تقویت_معنویت_خانواده

سلام خدا قوت
خانم ۲۸ ساله با همسرم همسن. یه سال و نیمه خونه خودمون رفتیم. سوالاتی که پرسیدم شما میگید اقتدار بده و با دوستان مذهبی رفت و آمد کن و اینکه محیط خونه رو معنوی کنیم لطفاً این موارد رو با مصداق توضیح بدید ممنونم چون ش

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام خدمت شما خواهر گرامی

اقتدار دادن به مرد در خانواده به معنای احترام و حمایت از نقش و جایگاه همسر به عنوان سرپرست، مدیر و رئیس خانواده است. این مسأله می‌تواند به شکل‌های مختلفی بروز پیدا کند. از جمله اینکه:

هنگامی که همسر شما در مورد یک موضوع مهم مانند خرید خانه یا نقل مکان تصمیم می‌گیرد، با او گفتگو کنید، اما در نهایت تصمیمات او را مورد احترام قرار دهید. مثلاً اگر همسرتان پیشنهاد می‌دهد که یک ماشین جدید بخرید، می‌توانید درباره مزایا و معایب آن صحبت کنید، ولی در نهایت از او حمایت کنید و او را در تصمیم خود جدی بگیرید. اگر احتمال می دهید تصمیم اشتباهی بگیرد می توانید با سوال یا پیشنهاد او را متوجه نکته‌ی مد نظر کنید.

یا زمانی که همسر شما در زندگی یا محل کار خود با چالشی مواجه است، با شنیدن و درک مشکلاتش از او حمایت کنید. به عنوان مثال، می‌توانید بگویید: "من به توانایی‌های تو ایمان دارم و می‌دانم که می‌توانی از پس این مسئله برآیی." این نوع حمایت باعث می‌شود او احساس کند که شما به او اطمینان دارید و این اعتماد به نفس به او قدرت می‌دهد.

در مورد اداره امور خانه و خانواده زیاد سوال نکنید و یا زیاد ابراز نگرانی نکنید که این کار شما پیام عدم اعتماد به توانایی های همسرتان را به او مخابره می کند.

ویژگی های مثبت و توانایی های او را ببینید، تحسین و تشویق کنید. مثلاً می‌توانید بگویید: من همیشه از مهارت‌های تو در مدیریت مالی خانواده قدردانی کرده‌ام. این نوع تأکید باعث می‌شود او احساس کند که در نقش خود موفق است و حمایت شما را در کنار خود دارد یا مثلا افتخار می کنم که همسر مسئولیت پذیر و دغدغه مندی دارم و...

در تصمیم گیری های خانواده و فرزندان نظرات و دیدگاه‌های همسرتان را جدی بگیرید، خصوصا مسائل مربوط به فرزندان را مشروط به اجازه یا نظر پدر خانواده بکنید. مثلاً در مورد مواردی مانند برنامه‌ریزی برای تعطیلات، دعوت از مهمان، یا پذیرفتن دعوت مهمانی از او بپرسید که چه مکان یا فعالیت‌هایی را دوست دارد و به نظراتش توجه کنید.

با ابراز نیازها و درخواست های معقول و منطقی خود حس تامین کنندگی را به همسر خود بدهید.

قدردان زحمات و تلاش‌های ایشان برای بهتر شدن اوضاع و کیفیت زندگی باشید ، مثلا قدر دان خریدهای منزل و مایحتاجتان باشید و هر چند که زیاد یا آنچنانی نباشد در مقابل تلاش هایش تشکر کنید.

در جمع های خانوادگی یا دوستانه با احترام ویژه با ایشان برخورد کنید و جایگاهشان را حفظ کنید.

لحن صحبت آمرانه یا انتقادی و یا سرزنش کرانه نباشد.

قهر و غر زدن های زیاد خود، رفتارهای اقتدار شکن هستند، چراکه بیانگر نارضایتی و ناراحتی شما می‌باشند. بجای آنها با صحبت ملایم و روش صحیح؛ ابراز نیاز و درخواست داشته باشید.

با این اقدامات و اقدامات مشابه که مصداق های فراوان دارد، اقتدار مرد در خانواده تقویت می‌شود و او احساس می‌کند که به عنوان سرپرست و پشتیبان خانواده ارزشمند است و باید پابرجا باقی بماند.

در مورد افرایش معنویت خانه و خانواده پایبندی به امور دینی و برنامه‌ریزی خانوادگی برای اقامه ی آنها مثل پایبندی به نماز اول وقت، شرکت در نماز جماعت، شرکت در مراسمات ملی و مذهبی مثل مراسم جشن یا عزاداری اهل بیت علیهم السلام ، حضور در اماکن متبرکه مثل زیارتگاه ها یا گلزار شهدا، داشتن مطالعات معرفتی یا استماع سخنرانی هایی که کمک به رشد معرفت فرد می کند؛ رفت و آمد با دوستان مقید و متعهد که به لحاظ اعتقادی در درجه ای بالاتر از شما قرار دارند، استمرار تلاوت روزانه قرآن و دعاها وووو.....

در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر میتوانید از مجموعه صوتی یا کتاب هنر زن بودن استاد پوراحمد استفاده کنید.

سربلند و پیروز باشید 🌹

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#وسواس_کودک
#اضطراب_کودک


سلام آقای دکتر.من یه پسر پنج ساله دارم و توی یک ماه گذشته چند بار درگیری با همسرم داشتم که دو بارش خیلی شدید بود.چند روزه که متوجه شدم پسرم دائما میگه دستاش کثیفه و همش دستاشو میشوره.هرچی هم بهش میگم دستات تمیزه و احتیاجی به شستن نداره گوش نمیده.این حالت میتونه اثر همون درگیری ها باشه؟
باید چیکار کنم؟
میشه راهنماییم کنید؟
ممنونم

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام خدمت شما خواهر گرامی

رفتارهایی مثل شستن مکرر دست‌ها می‌تواند نشان‌دهنده‌ی واکنش به استرس و اضطراب یا بی‌ثباتی عاطفی باشد. درگیری‌های شدید بین والدین می‌تواند تأثیراتی بر روی کودکان داشته باشد، حتی اگر آنها مستقیماً درگیر نباشند.

سعی کنید تا جایی که ممکن است محیط را آرام و پایدار نگهدارید. این شامل کاهش تنش‌های عاطفی و گفتگوهای آرام است.

با صبر و آرامش با پسرتون درباره احساساتش صحبت کنید. به او بگویید که هر کسی احساساتی دارد و طبیعی است که گاهی نگران باشد. از او بخواهید بگوید که چه چیزی باعث می‌شود دست‌هایش را بشوید.

به دیگر علائم بروز استرس در او توجه کنید. آیا در خواب اختلال دارد؟ آیا در بازی‌ها یا تعاملات اجتماعی دچار مشکل شده است؟ این می‌تواند به شما در درک بهتر وضعیتش کمک کند.

روزانه زمانی را به بازی با او اختصاص دهید، تلاش کنید فعالیت‌هایی مانند بازی، نقاشی یا ورزش را در برنامه روزانه‌اش بگنجانید تا او بتواند انرژی و احساساتش را تخلیه کند.

به یاد داشته باشید که صبر و همدلی کلیدهای اساسی در موفقیت این روند هستند.

سربلند و پیروز باشید 🌹

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#لجبازی_همسر
سلام وقتتون بخیر
من 20 سالمه و شوهرم 30 سال ..4ماهه عقد کردیم
شوهرم آدمیه زود عصبی میشه بشدت کینه ای و خیلی زود هم دلگیر میشه
آدم لجبازی هم هست ..من حرفی بزنم قبول نمیکنه....میگه از لج تو هم شده انجام نمیدم
حرفی رو دوبار تکرار کنم یا اصرار کنم عصبی میشه و دیگه اون کارو انجام نمیده ..خیلی هم دوسم داره ثابت کرده که دوسم داره ولی بنظرم از این میترسه که بقیه بهش بگن زن ذلیل
کمکم کنید نمیدونم چکار کنم که دست از لجبازی برداره🙏
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
رفتار شما قابل احترامه که در ابتدای زندگی برای حل چالش ها به دنبال رفتار آگاهانه و درست هستید.
دوست عزیز خیلی خوبه که همسرتون شما رو دوست داره با احترام و اقتدار دادن و توجه به نیازهاشون این رابطه رو تقویت کنید اما
قبل از هر کاری ازدواج خودتون رو به تاخیر بندازید و به مشاور بالینی متخصص و متعهد به صورت حضوری مراجعه کنید تا همسرتون رو از نزدیک بررسی کنند ظاهرا مشکل جدی نیست ولی شما در دوران عقد باید هر نشانه ی کوچک رو به صورت جدی بررسی کنید تا خدای نکرده پشت آن مشکل جدی نباشد.
اگر متخصص بالینی سلامت همسرتون رو تایید کردند بعدا اقدام به ازدواج کنید.
دوست عزیز رفتاری که در اوج عشق و محبت دوران عقد اینگونه بروز پیدا میکنه بعد از عروسی تشدید شده تر بروز پیدا میکنه پس لطفا مساله رو جدی بگیرید.
ما الان بدون دانستن ریشه های رفتار همسرتون اگه راهنمایی هم انجام بدیم نابخردانه هست چون بدون شناخت مساله بدنبال راه درمان هستیم پس قبل از دست دادن وقت به متخصص بالینی مراجعه شود بهتر است.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#اهمال_کاری_کودکان
سلام و عرض ادب
خداقوت خدمت شما بزرگوار
بنده ۳۱ سالمه و یه دختر ۹ ساله و یه پسر ۷ ساله دارم
دخترم خییییلی سخت تکالیفشو انجام میده و خییلی سخت درس میخونه
کلاس اول و دوم هم ب همین صورت بود با شکنجه مینوشت ،امسال هم بدتر از سالهای قبل به سختی با شکنجه در آخرین لحظات مینویسه و اصلا هم نمیخونه و بعضی اوقات هم از ترس معلمش مینویسه ،کاملااا بی تفاوت نسبت ب درساش
براش برنامه ریزی هم کردم اهمیت نمیده
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز
دغدغه مندی شما قابل احترامه .
باید دختر شما بررسی بشه دلیل اهمال کاریش چیه ؟؟؟
دلایلش
سرزنش کردن زیاد والدین و ایراد گیری که انگیزه حرکت ازش گرفته شده باشه.
کمال گرایی والدین وکنترل گری
کمبود اعتماد به نفس
خلق پایین
ترس از شروع کار
ترس از خراب کردن و اشتباه
بی علاقگی
کم خونی و بی حوصلگی و کلافگی دائمی
برای شروع با فرزندتون حرف بزنید تا ریشه پیدا بشه.
پس اول کم‌خونی کودک بررسی بشه.
کنترل گری،کمال‌گرایی و سرزنشگری رو درمان کنید.
سوم کنار کودکتان بشنید با تشویق کمکش کنید شروع کنه (با حفظ خونسردی )و برای قسمت‌های درست تشویقش کنید .
اگر بتونید درس و مشق نوشتن رو انگیزه دار کنید علاقه اش رو زیاد کنید (جایزه،تشویق و...)
سعی کنید با بازی کردن و خندیدن وبازگو کردن نقاط مثبت کودکتان خلق کودک رو اصلاح کنید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#همسر_قدرناشناس
سلام و احترام
خانمی هستم حدود ۸ سال است ازدواج کردیم و دو فرزند داریم.همسرم علاقه شدیدی به خانواده شان دارند و به سبب همین علاقه مرتکب جرمی شدند و الان زندان هستن و مشخص هم نیست تا کی در حبس هستند. در این دوران همیشه سعی کردم سنگ صبورش باشم و کمکش کنم با وجود اینکه به شدت در سختی هستم.منتها متاسفانه همسرم فردی بسیار قدر نشناس هستند و در زمان سختی بنده را یاد و در خوشی کاملا فراموش میکنند که تنها کسی که در روزگار سختی کنارش بوده من هستم.دوست دارم با عشق در کنارش زندگی کنم اما وقتی چنین چیزی میبینم خیلی دلسرد میشوم. با وجود اینکه خیلی علاقه داشتم بهشون اما الان بخاطر همین مسئله و مسائل دیگر حتی خیانت دیگر نمیتوانم هرکاری میکنم براشون فقط در راه خداست.خیلی تنها هستم خانواده ام هم بخاطر اشتباهات همسرم من را سرزنش میکنند چه کار کنم؟ممنون از پاسخگوییتون
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز قدرناشناسی واقعا آدم آزار میده و امید آدم رو برای ادامه مسیر میگیره حق دارید که ناراحت باشید از شرایططتون.
دوست عزیز شما دو راه پیش رو دارید به خوبی کردن خودتون ادامه بدید البته با اصلاحات و پیش نیازهایی ..
مقابله به مثل کنید و روش بدرفتاری رو اتخاذ کنید ببینید عقل سلیم به کدوم راه شما رو هدایت میکنه؟؟؟
اگه روحیه ی خودتون رو با شکرگذاری و دعا و توسل تقویت کنید و از ائمه بخواهید کمکتون کنه برای خدا کار خوب رو انجام بدید تا انتظار هیچ گونه قدردانی رو نداشته باشید.
با بالا بردن اعتماد به نفس انتظارت رو از همسرتون کم کنید در مقابل احترامشان حفظ کنید چون شخصیت شما اینگونه ایجاب میکنه .
در محبت به خانواده ش در کنارش باشید نه مقابلش ،چون خانواده اش رو دوست داره فارغ از اشتباه و درست بودن باید این موضوع رو بپذیرید چون نمی‌تونید بگید که علاقه شون رو کم کنه ولی میتونید با حمایت و تقویت رابطه و بالابردن اقتدار و احترام ایشون رو به رفتار صحیح و بروز منطقی و عاقلانه عواطف سوق بدید که برای دیگران تن به هر کار اشتباهی ندهد.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#کتک_زدن_کودک

سلام استادپوراحمدخمینی.مادری۲۳ساله ام فرزند۲۱ماه دارم پسرم همه رومیزنه.مخصوصا منوپدرشو اوایل روش تغافل استفاده می‌کردیم.بعدم دادمیزدم.نتیجه نداددر جواب زدن اون خیلی عصبانی میشدم منم میزدم ولی اون می‌خندید انگاربراش مهم نیست کتک خورده.داخل اتاق برای چند دقیقه تنها گذاشتم گفتم چون کارت درست نبود.ولی هیچکدومشون جواب نداد.علاوه براینکه باهاش بازی میکنیم ونیازهاشوبرطرف میکنیم بازم بصورت ناگهانی مارومحکم میزنه.شما چه راهکاری دارین؟

🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم‌الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزيز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
🔸 احتمال دارد که برای دفعات اول که این رفتار را انجام داده است یا کسی برایش خندیده است یا اینکه دیگران بیشتر به او توجه کرده اند؛ در نتیجه در مقابل رفتار او واکنشی نشان ندهید و در اکثر مواقع به او توجه کنید.
🔸 احساس می کنم شما مادر عزیز کمی خسته هستید پس در ابتدا باید بر آرامش خودتان کار کنید.
🔸 با عینک مثبت به دور و برتان نگاه کنید خانواده هایی که از وجود این نعمت بزرگ، بچه محروم هستند و در انتظار یکی از این شيطنت ها هستند، پس قدر این نعمت را با تمام اذیت هایش بدان، زمانی که انسان با دید مثبت نگاه می کند خیلی از مشکلات را بهتر می توانند بپذیرد.
🔸 تنبیه و داد زدن وضعیت را خیلی بدتر می کند فکر می کنم که خودتان نیز به این نتیجه رسیده باشید.
🔸 وقت بچه را پر کنید.
🔸 با او بازی هایی که دوست دارد انجام دهید از بازی های گل بازی و هیجانی غافل نشوید.
🔸محیط خانه را محیط شادی قرار دهید.
🔸اگر در اطرافیانتان افرادی هستند که این رفتارها را دارند کمتر با آنها ارتباط داشته باشد.
🔸 ویژگی های خوب او را پر رنگ کنید و در موردش با همسرتان و یا اطرافیان صحبت کنید.
🔸 اگر تنشی با همسرتان دارید زمانی که کودکتان حضور ندارد در جهت رفع تنش ها باشید.
🔸 گاهی بعد از اینکه شما را زد تا لحظاتی دست یا محل ضربه را بگیرید به این حالت که درد آمده و نمی توانید زیاد کاری انجام دهید.
🔸 فایل تربیت کودک را گوش دهید.
در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#ترس_ازدواج

با سلام‌ و وقت بخیر
۱‌ماهی هست خواستگاری دارم و آشنا شدیم ۴ جلسه باهم صحبت کردیم و در صحبت بنظرم به هم‌میخوریم
بچه آخر هستن ۲ برادر و ۱ خواهر دارند که همه ازدواج کرده اند ولی خواهر طلاق گرفته بعد ۱۲ سال زندگی

نگرانی هایی دارم..
یکی اینکه نکنه صحبت و‌عمل باهم فرق داشته باشه
اینکه‌خواهر طلاق گرفته و‌در صحبت مادرشون بیان شد چند نفر از فامیل های دیگه مثل پسر خاله یا .. طلاق گرفته اند
یا یکی از فامیلشون در گفته مادر چاقو کش با قلدر هستن ولی ارتباطتشون با فامیل قطع کردن یا کم‌شده

این موارد چطور بفهمم که بعدا در زندگی دچار مشکل نمیشه برام

🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم‌الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزيز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
🔸 همیشه نگرانی های زیادی در مورد ازدواج وجود دارد پس این را بدانید حتی افرادی که کاملا یکدیگر را می شناسند نیز نگران هستند.
🔸 حتما اگر تحقیقات کاملی انجام نداده اید از این کار غافل نشوید.
🔸چند جلسه با طرف مقابل برنامه ی مشاوره با یک مشاور امین داشته باشید.
🔸سوالات و ارزش های اساسی و مهم خودتون را روی یک‌کاغذ بنویسید و در جلسات باقی مانده از او بپرسید.
🔸 چالش هایی را برای او طراحی کنید تا او را بررسی کنید که واکنش او به چه صورتی هست.
🔸 در این امر بسیار مهم اصلا عجله نکنید تا به شناخت نسبتا کامل برسید و اکثر ویژگی های خوب و بد او بیرون کشیده شود.
🔸 فایل هنر صحیح انتخاب همسر، هنر زن بودن و رضایت از زندگی را گوش دهید.
🔸 این موضوع را بدانید که هیچ انسان و خانواده ای نیست که بدون عیب باشد.
🔸 با طی مراحل بالا و با توکل بر خداوند اگر مشکلی نبود انشالله برای این امر مهم اقدام بفرمائید.
در پناه آقا امام زمان(عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#وسواس
#تربیت_فرزند

سلام ببخشید مادرشوهرم وسواس شدید داره و بعضی بچه هاشم مثل خودش هستن*شوهرمم وسواس داره ولی کمتر* الان تنها یک فرزند ۴ سال و نیمم دارم که حدود ۲ ۳ ماهی هست همش علائم وسواس گونه نشون میده یکسر گریه میکنه دستام کثیف شدن بشور‌ نمیذاره کسی بوسش کنه و اگه کنه پاکش میکنه و اگه یکی دهن بذاره بدش میاد و اگه پیرمرد پیرزنی دست بهش بگیرن بدش میاد و... چکار کنم وسواسی نشه؟ خیلی هم زود عصبی میشه و کتک میزنه و فحش میده * جای خوابشم کنارماست*
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
نگرانی شما مادر عزیز قابل درک است ولی یک نکته ایی که وجود دارد این است که وسواس علاوه بر اینکه ژنتیکی است حاصل یادگیری و آموزش از محیط نیز به همان اندازه می باشد.
با تعاریفی که در ادامه ی سوال از فرزندتان کردید،به نظرم سهم قابل توجهی از رفتار فرزندتان به شیوه ی تربیت شما بر می گردد.
در خانه فرزند شما تا چه حد آزادی دارد؟
میزان امر و نهی شما چقدر است؟
رابطه ی شما و پدرش چگونه است؟رابطه ی والدین با فرزند چگونه است؟
زمان انجام رفتارهایی که ذکر کردید،رفتار شما چگونه است؟
در این دو سه ماه اخیر اتفاق ناگواری خاصی روی داده؟
حالات روحی شما چگونه است؟از زندگی تان رضایت دارید؟نگاه شما به زندگی چگونه است؟
روابط با اطرافیان و فامیل چگونه است؟
و....
تک تک این سوالات باید بررسی شود تا ریشه ی این مشکل پیدا شده و حل شود.
به شما توصیه می کنم با یک مشاور امین در مورد این موضوع گفتگو کنید.

به شما توصیه می شود صوت های تربیت فرزند استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.

ان‌شاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#سرد_مزاجی
سلام
من و شوهرم ۳۱ و ۳۲ ساله هستیم
مدتیه همسرم به خاطر فشار اقتصادی دچار سرد مزاجی شدید شدن و گاهی فاصله ی رابطه جنسی ما به یکماه یا بیشتر هم میرسه
خودشون هم میگن که وقتی خسته هستن یا ذهنشون درگیره و دغدغه داره نمیتونن به مسائل جنسی بپردازن
ولی من خیلی خیلی تحت فشار قرار میگیرم و اذیت میشم لطفا راهمایی کنین
ممنون

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
این نگاه واقع بینانه و درک شرایط زندگی توسط شما بسیار با ارزش است.🌹
در چنین شرایطی تلاش شما و آماده سازی فکری توسط شما برای این رابطه بسیار مهم است.
در وهله ی اول به هیچ عنوان بابت این موضوع همسرتان را سرزنش و تحقیر نکنید.
دوم: سعی کنید ارتباطات کلامی،رفتاری و لمسی خود را با همسرتان افزایش دهید.
سوم:فضای خانه را آرامش بخش کنید،در عین حال به‌ نوع پوشش،آرایش ظاهر و رفتار های سیگنال دار توجه کنید.
چهارم:در کمال آرامش و مهربانی با همسر خود صحبت کرده و این گونه خواسته ی خود را بیان کنید؛
بخاطر علاقه ای که به شما دارم، تمایل دارم کیفیت و کمیت رابطه زیستی بهتر شود.
در این باره با یکدیگر گفتگو کنید و از خواسته های هم مطلع شوید.
پنجم:از طب سنتی و محصولات و غذاهایی که جهت تقویت این قوه هست بهره ببرید.

انشاءالله در پرتو انوار الهی زندگی مملو از آرامش و محبت داشته باشید.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
.
.
#مشاوره

سلام وقتتون به خیر من خانم۲۵ساله که خواستگاری دارم۲۷ساله که حدود۴ ماهی باهم اشناهستیم وتو این مدت طبق دوره ی شما،روش هایی برای انتخاب همسر پیش رفتم و تفاهم داریم اما الان به مشکلی که خوردم ایشون حاضر به امدن پیش مشاور نیستند و شخصیت درون گرایی دارند و نمیدونم چطور ایشون رو راضی به انجام اینکار کنم یا اینکه کلا بگذرم ؟؟هم خودشون هم خانوادشون بسیار محترمند قبلا ازمشاور استفاده کردند در موضوعاتی که براشون پیش امده مراجعه به مشاور داشتند امادید خوبی نسبت به مشاوره درحال حاضرندارند الان نمیدونم چیکار کنم؟

💐 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

☘️ سلام علیکم ☘️

استفاده از مشاوره و بهره مندی از یک متخصص ، راه عاقلانه و منطقی و معقول است و خوب است که حتی با اصرار این کار انجام شود، در غیر اینصورت دلیل عدم استفاده از مشاوره را جویا شوید و ببینید چرا در این موضوع به مشاوره پا نمی‌دهند.

ممکن است بخاطر تجربه تلخی ، یک دید منفی نسبت به مشاوره ی قبل از ازدواج برایشان ایجاد شده است.

به هر حال ، اصرار شما و خانواده شما و در آخر جویا شدن علت مشاوره نگرفتن می تواند مطالب زیادی را برای شما روشن کند.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
.
.
.
.
#ارتباط_باهمسر

سلام وقتتون به خیر
همسرم ۶۰سالش هست و طبع گرمی داره. وتوقع داره دایم کنارش باشم من خیلی اذیت میشم.پنجاه ساله هستم. با اینکه ظاهراا سنشون ده سال بیشتر هم نشون میده برخلاف من ده سال جوانتر هستم اما جسمی و روحی ضعیف شدم طبعم سرد هست توقع زیاد داره در هر شرایطی ودر هر زمانی با اینکه پسر بزرگ هم داریم که زمان آمدنش معلوم نیست
من به شدت از اینکار بیزار هستم
با این حال سعی خودم رو می کنم که ناراضی نباشه با هر شرایط سختی و خودش ابراز رضایت می کنه ...درضمن بسیار شکمو هست و‌حق بقیه رو می خوره مگر قایم کنم من نمیتونم این اخلاقش رو تحمل کنم و بهش میگم بسیار پر خور هست هر جا میرم آبروریزی می‌کنه دیگه نمی‌پرسه از کی هست نیست دست درازی میکنه مهمون هم بیاد همینطوره بهترین رو اول برمی داره با اینکه قبلش خورده

💐 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

☘️ سلام علیکم ☘️

شرط اول در همسرداری ، پذیرفتن همسر است.شما وقتی میتوانید با همسرتان تعامل درست و صحیحی داشته باشید که رفتارها ‌و شخصیت او را بپذیرید.

مسائلی که شما خواهر محترم بیان کردید ،جزء لاینفک انسان است چه مسائل زناشویی و چه موضوع خوراک.

در هر دو موضوع با همسرتان همراهی کنیدو زندگی را به کام خود و همسرتان شیرین و جذاب کنید.

به نظرم با یک مشاوره خیلی از این درگیری‌های فکری حل می شود.

موفق باشید

@hamsaranekhoob
.
.
2025/01/10 05:40:46
Back to Top
HTML Embed Code: