Telegram Web Link
#ابراز_احساسات

سلام خسته نباشین سوال ۱-نمی تونم احساستم را به زبان بیارم چطوری باید این کارو انجام دهم؟

نسبت به اتفاقات بی تفاوت هستم چطوری باید این مسئله را رفع کنم ؟۲-درزندگی زنا شویی نمی توانم احساس محبتم را به همسرم انتقال دهم باید چکارکنم ؟
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان 


♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما
بخش مهمی از اصلاح رفتار، افکار و البته به تبع ان احساس خوشایند از خودآگاهی نشأت می‌گیرد
پس شما قدم بزرگی برداشته اید که به نقطه ضعف خود آگاه شده اید.
برای بیان احساس تمرین کنید. از جملات و کلمات ساده و محبت آمیز شروع کنید.
اگر در بیان مشکل کنید در قالب نامه و پیام انجام دهید. و کم کم در بیام آغاز کنید.
ضمن اینکه طرحواره محرومیت هیجانی ناشی از سبک دلبستگی ناایمن در دوران کودکی می تواند این رفتار را به دنبال داشنه باشد.
پس توصیه می کنم با مراجعه به درمانگر در این زمینه برای رفع بهتر مشکل خود اقدام کنید


موفق باشید 💐


♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️


@hamsaranekhoob
#نمازخواندن


سلام وقت بخیر
۳ فرزندداریم ۱۴ ساله پسر . ۷ ساله پسر و ۳ساله دختر
همسرم خیلی براش نماز خواندن بچه ها اهمیت داره.
از بچه اول. متاسفانه برخوردشون برای این موضوع به گونه ای بوده و هست که باعث دوری شده.بچه ۷ ساله را مجبور میکندیا تهدید.۱۴ ساله هم به دروغ میگه.خواندم.
ایشون مرا مقصر این موضوع میدانند.میگویم زود هست و باعث نفرت بچه ها میشود.ولی ........
لطفا راهنمایی بفرمایید.



بسم الله الرحمن الرحیم


پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی


سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی


سخت گیری و کنترل گری زیاد خصوصا در اعمال عبادی در سنین نوجوانی و کودکی به شدت باعث دلسردی و بی اعتمادی به مبانی اعتقادی می‌شود.

پس این مسیری که همسر شما در پیش گرفته اند قطعا درست نیست اما شما صرف تذکر به ایشان نمیتوانید اصلاح کنید حتما باید در ابتدا مسائل و تعارضات بین شما و همسرتان برطرف شود و سپس به فرزندانتان بپردازید.
برای این امر حتما برای بهبود رابطه ی خودتان اقدام کنید سپس با هم برای یک فرزندپروری عالی با کمک یک مشاور امین کسب آگاهی و عمل به آنها را اقدام کنید .


کنترل گری و سخت گیری از کودکان ما افرادی دروغگو، مضطرب،منفعل می‌سازد و هر روز فاصله ی عاطفی والدین و فرزندان را بیشتر و بیشتر می‌کند.
پس مراقب خاصی در این مورد باید صورت بگیرد .


برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.


کانال تربیتی همسران خوب


@hamsaranekhoob
#خواب-کودک

سلام و عرض ادب.خانم ۲۹ ساله هستم و خانه دار.دارای دو فرزند دختر ۶ و ۲ ساله....روابطم با همسرم خوب است.دو سال است در خانه دو خوابه هستیم و اتاق دخترم جدا شده.۴ ساله بود که دختر دومم به دنیا اومد و حساسیت هاش شروع شد تا جایی که من برای این که حساس تر نشه جای خواب فرزند دومم را بردم در اتاق فرزند اولم....الآن فرزند اولم دائما موقع خواب بیدار میشه و منو صدا میکنه.لطفاً راهنمایی کنید.آیا دچار اختلال در خواب شده و به درمان روانپزشک نیاز دارد؟



بسم الله الرحمن الرحیم



پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی


سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی


در مورد خواب فرزند شما باید یک سری اطلاعات دقیق تر داشته باشیم تا بتوانیم به تشخیص صحیح تری این مورد برسیم

چند وقت است که کودک شما در مورد خواب مشکل دارد ؟

آیا زمانی که شما را صدا می‌زند مضطرب است یا ترسیده و دقیقا چه درخواستی دارد ؟

آیا کابوس های شبانه دارد؟
مدل جداسازی شما چگونه بوده است ؟

در این مدت رفتارهای دیگر کودک به چه صورت بوده ؟

چه ساعتی برای خواب اقدام میکنید ؟


وسوالات زیادی که باید از شما پرسیده شود .

پس حتما با مراجعه یک درمانگر کودک این موضوع را بررسی کنید .

در ابتدای امر مراجعه به روانپزشک توصیه ی ما نیست شما اول از یک روانشناس کودک و نوجوان کمک بگیرید و اگر ایشان به تشخیص رسید ند بعد با یک روانپزشک صحبت کنید.


براي شما خواهر گرامی آرزوی موفقیت دارم.

کانال تربیتی همسران خوب


@hamsaranekhoob
#کنترل_خشم
#عصبانیت_همسر

سلام خدمت شما بزرگوار
بنده سه ساله ازدواج کردم و فرزند ۱ ساله ای دارم . شوهرم زیاد تند مزاج هست توی خونه. و همیشه خودش رو میکشه کنار و من رو مقصر هر اتفاقی و دعوایی میبینه . بعد از اومدن بچه دیگه کل توجه اون به بچه رفته و تنها حرف هاش با من بگو مگو هس و دعوا . و یه مشکل دیگه دارم اینه که بهش گفتم اگرم‌مشکلی داریم هیچ وقت جلو مهمون هامون بروز نده من بدم میاد جلو مهمون کوچیکم‌کنی اما باز تکرار میکنه.. میشه راهنماییم کنین باید چکار کنم؟

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺

عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی

🍃 یا توجه به مسائلی که مطرح کردید باید مشکل ریشه یابی شود، از جمله اینکه مطرح کردید که آقا توجهی به شما ندارند و صحبتشون دعواست و... به نظر می رسد از مسئله ای نارضایتی یا گله دارند و ناراحتی و شکایت خود را به این شکل بروز می دهند.

🍃 پس در گام اول باید دید همسرتون چه انتقاداتی به شما دارند؟ اگر وارد بود سعی در اصلاح آنها داشته باشید و اگر وارد نبود با صحبت و توضیح درست و خوب ایشان را توجیه و قانع کنید.

🍃 با اطلاعات محدود و ناقصی که داریم عکس العمل آقا بیانگر این واقعیت است که گویا اقتدار ایشان خدشه‌دار شده و برای ترمیم این اقتدار از دست رفته خود به روش نادرست وارد عمل شده اند و با ابراز خشم و عصبانیت میخواهند به اصطلاح حرف خود را به کرسی بنشانند و اقتدار از دست رفته خود را بدست آورد.

💢 برای حفظ اقتدار همسر:
۱_ در جمع و در خلوت با احترام بیشتری با آقا برخورد کنید.

۲_ سعی کنید به هنگام عصبانیت با ایشان بحث و مجادله نداشته باشید و بعد از اینکه خشمشون فروکش کرد صحبت کنید.

۳_ توانایی ها و ویژگی های مثبت ایشان را ببینید و بابت آنها تحسینشان کرده و از ایشان تشکر کنید.

۴_ حتی الامکان انتقاد مستقیم و صریح نداشته باشید، با هنر و مهارت کمک کنید متوجه اشتباهشان بشوند.

۵_ از مقایسه، سرزنش، تحقیر و...‌ خودداری کنید.

۶_ در مقابل خواسته های همسرتان موضع گیری نداشته باشید بلکه با ایشان همراهی و همدلی داشته باشید.

۷_ در خانه فضایی آرام و بدون تنش و بهانه جویی داشته باشید، و فضا را بگونه‌ای آماده کنید که آقا لحظه شماری کنند برای برگشتن به خانه (از جمله پخت غذای مورد علاقه آقا ، رسیدگی به خود، محبت و احترام و....)

🍃 در نهایت پیشنهاد می کنم برای ریشه یابی و حل مشکلات حتما از کمک مشاوری امین استفاده کنید تا با رفع ابهامات و ریشه یابی درست راهنمایی دقیق تری برای شما داشته باشند.

🍃 همچنین مجموعه صوتی «هنر زن بودن» استاد پوراحمد را در اسرع وقت از کانال تهیه کرده و گوش کنید و با عمل به نکات ارزنده آن آثار مثبتش را در زندگی تان ببینید.

آرامش مهمان تک تک لحظات زندگیتان 🌹

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#فرزندآوری
#تردید_در_فرزندآوری

سلام ، وقت به خیر ، ببخشید من ۳۴ ساله هستم و همسرم ۴۱ ساله ، ما دو تا گل پسر داریم ، خداروشکر از زندگیم راضی هستم . اوضاع مالیمون هم متوسط هست ، من خانه دارم و خیلی دوست دارم فرزند دیگه ای به دنیا بیارم ، میترسم سنم بالاتر بره و برام سخت بشه و حوصله ام در بچه داری کم بشه ، اما همسرم راضی نمیشن ، میشه راهنماییم کنید چه طور میتونم قانعشون کنم ؟ و آیا اصلا به صلاح هست ؟
چون گاهی فکر میکنم بهتره به جای بچه ی دیگه برم کار کنم یا وقتم رو متمرکز کنم روی بهتر شدن و پیشرفت خودم ، همسرم اینو میگن ، میگن برو برای خودت کلاس و روی خودت تمرکز کن چرا میخوای بچه ی دیگه ای بیاری 🙏


🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺

عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی

🍃 الحمدلله بابت رضایت و آرامش نسبی شما از زندگی مشترکتون 🤲

🍃 این احساس شما که دوست دارید مادر شوید کاملا طبیعی، فطری و عاقلانه هست که برخواسته از نهاد مقدس و پاک مادرانه شماست.

🍃 دقیقا درست اشاره کردید که هر چه زودتر صاحب فرزند بشید هم به لحاظ جسمی و هم به لحاظ روحی شرایط بهتری را تجربه خواهید کرد و به صلاح خودتون و فرزندتون هست، پس با توجه به شرایطتون اصلا تعلل نداشته باشید.

🍃 بلکه به شکرانه سلامتی و زندگی خوبی که دارید بار دیگر شیرینی بیشتری را به زندگیتون اضافه کنید.

🍃 برای صحبت و جلب رضایت همسرتون ابتدا علت مخالفت ایشان را جویا شوید، بعد از آن در فرصتی مناسب بصورت منطقی و لحنی آرام و محبت آمیز مسئله را با ایشان مطرح کرده و سعی در راضی کردنشون داشته باشید.

🍃 در هر صورت اگر ترسشون از مسائل مالی باشه یا زحمتی که این کار داره قوت قلب بدید بهشون و از محاسن چند فرزندی، آینده فرزندان که همدیگرو دارند و شیرینی هایی که ان شاالله شاهدش خواهید بود براشون بگید و ترغیبشون کنید چه بسا خدا این بار شما رو صاحب رحمت خودش یعنی دختری کنه که شیرینی زندگی شمارو دو چندان کنه.

🍃 اگر صحبت کارساز نبود از روش نامه نگاری به روشی که قبلاً توضیح داده شده استفاده کنید.

🍃 مهمتر از همه اینکه قبل از هر کاری نیت کنید و برای لبیک به امر ولی مسلمین و توسلی به اهل بیت علیهم السلام داشته باشید و مدد بگیرید، سپس تلاش خود را بکنید ان شاالله ماجور خواهید بود.

🍃 ضمن اینکه در پیام مطرح کرده بودید گاهی فکر میکنم وقت بذارم برا پیشرفت و کار کنم... شما در هر حال باید سعی کنید برای رشد و پیشرفت خودتون، اینها منافاتی با هم ندارند، در مورد کار کردن و سرکار رفتن بسنجید ببینید واقعا کدام کار ارزشمندتر هست؟ آیا نیاز دارید کار کنید ؟ اگر سرکار برید باز هم این انرژی را در خانه و خانواده دارید؟ آیا باز هم همین حس و حال را خواهید داشت و.... پس بسنجید و تصمیم درست تر را بگیرید.

ان شاالله خداوند نسلی پاک و صالح به شما عنایت کند🌺

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#فحش_دادن_کودک
#عصبانی_شدن_کودک


سلام وقتتون بخیر.پسرم ۳سال و ۱۰ ماهش فحش میده من خیلی به خاطر این موضوع عذاب میکشم با این رفتار چطور برخورد کنم ؟ واینکه خیلی زود عصبانی میشه تلویزیون فقط روزی یک تا دوساعت میزارم نگا کنه با این عصبانیت چطور رفتار کنم ؟ ممنون.


🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇


🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹

سلام و وقتتون بخیر.


در ارتباط با مسائلی که مطرح فرمودید به نکات زیر دقت بفرمایید.


🔹 اینکه کودک شما فحش می دهد رفتاری است که آن را جایی دیده است و از آن الگو برداری کرده است...


یا این رفتار توسط اطرافیان و یا در تلویزیون و یا در فضای مجازی دیده شده است؛ لذا به نکات زیر دقت بفرمایید.


🟢 کودکان آینه ی تمام نمای والدین خود هستند، شما و همسرتان باید در مسیر تربیتی با یک دیگر هماهنگ باشید و به هیچ عنوان رفتار یا گفتار نامناسبی را در جلوی چشم کودک خود نداشته باشید زیرا که او از شما الگو برداری می نماید.


🟢 در استفاده از هر گونه رسانه اعم تز تلویزیون، گوشی، تبلت و.... مدیریت زمان داشته و انتخاب نمایید. اینکه ما می گوییم سن بالای ۲ سال حداکثر ۲ ساعت حق استفاده از فضای مجازی را دارد یعنی هر گونه فضای مجازی نه اینکه تنها ۲ ساعت برای تلویزیون باشد و اینکه انتخاب نوع برنامه ها هم باید متناسب با سن کودک و اقتضائات مرتبط با سن او باشد. حتی بازی های داخل گوشی هم بلید انتخابی و محدود باشد.


🟢 در ارتباط با تقویت رفتار کودک هم نکته ای را خدمت شما عرض می کنم، اینکه کودکان گاهی با رفتارهای نامناسب خودشان والدین را کنترل می کنند و به خواسته های خودشان می رسند، مثلا وقتی چیزی می خواهند و والدین برای آن ها تهیه نمی کنند شروع به قشقرق، فحاشی و ....می نمایند و والدین در مقابل این رفتار کودک تسلیم می شوند، شاید در آن واحد این رفتار شما کار نامناسب کودک را آرام‌نماید اما در دراز مدت آسیب زننده است و موجب تقویت رفتار نامناسب او می شود؛ لذا در مقابل رفتار نامناسب او چه فحش دادن چه عصبانی شدن از تکنیک تغافل + حواس پرتی استفاده نمایید و با تظاهر به اینکه رفتار کودک را نمی بینید به مرور زمان باعث خاموش شدن رفتار وی شوید.


🟢 در انتخاب نوع غذای کودک خودتان دقت داشته باشید و در استفاده از غذاهایی که باعث تحریک احساس عصبانیت او می شود خودداری نمایید.

🟢 پیشنهاد می شود که مجموعه صوت های آموزشی کلاس تربیت صحیح کودک از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید.


ان شاءالله که موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#بازی_با_کودک_به_صورت_تمام_وقت


سلام وقتتون بخیر بنده یک پسر ۶ سال و ۲ ماهه دارم که کلاس اول هست و خدا دیگه به من فرزندی نداد علی رغم اینکه همبازی براش میخواستم؛پسرم به شدت عاشق بازی هست و اونم با بزرگتر از خودش با پسر بچه ۱۲ ساله و ۱۰ ساله ها و ... و این رو رفتارش تاثیر بد گذاشته و عصبیم میکنه باهاش بازی می‌کنم اما نه تمام وقت و اون تمام وقت بازی میخواد خونه مادرم روبه رو مدرسه هست و هر روز موقع تعطیلی به اونجا میره تا با بچه ها بازی کنه آخه مادرم با دایی هام زندگی میکنه و من حتی بخاطر پسرم حاضرم هفته ای سر بزنم با اینکه تنها هست ،و هر راهی را امتحان کردم با تنبیه (مثلا محروم از گوشی یا بیرون رفتن) با محبت اما جواب نگرفتم و اون به هر دری میزنه تا بره شده ۱ ساعت گریه کنه که از حال بره؛تر خدا راهنماییم کنین


🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇


🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹

سلام و وقت شما بخیر‌.

خواهر گرامی در ارتباط با مسئله ای که فرمودید، نکات زیر را به خاطر داشته باشید:


🟢 در ابتدا اگر شما راهی برای بچه دار شدن مجدد وجود دارد انجام دهید که هم برای کودک خودتان همتا و مونسی آورده باشید و هم به فرمان رهبر انقلاب در جهاد فرزند آوری گوش جان سپرده باشید و اگر تمام‌ راه ها را رفته و نتیجه ای نداشته است پس حتما خدا اینجور خواسته اند و ان شاءالله خیر است.


🟢 نکته ی بعدی که در ارتباط با کودک شما وجود دارد این هست که او باید به مرور زمان یاد بگیرد که خودش بتواند کارهایش را انجام دهد و حتی خودش را سرگرم‌نماید؛ لذا در این مورد شما می توانید با ایجاد یک سری تسهیلات و علاقه ایجاد کردن در وی او را به سمت استقلال پیش ببرید.

🟢 یکی دیگر از کارهایی که می تواند به استقلال شخصیتی کودک شما کمک کند این هست که حتما و حتما متناسب با سن ایشان به وی مسئولیت دهید که این کار بسیار می تواند به وی کمک کند و باعث افزایش عزت نفس در وی شود؛ مثلا ایشان نان بگیرد، آشغال ها را بیرون بگذارد، در انجام کارهای فردی تا جایی که خودش می تواند کارهایش را انجام دهد و ....یعنی منظور بنده این هست که چون ایشان تک فرزند است لوس بار نیاید و بتواند به اصطلاحی گلیم‌خودش را از آب بالا بکشد.


🟢 در انتخاب دوستان ایشان دقت بفرمایید و سعی کند با کسانی دوست باشد و رفت و آمد کند که مودب و با اخلاق باشند؛ زیرا دوست بسیار می تواند بر انسان تاثیر داشته باشد. مثلا با دوستان فوتبال بازی کنند، به مسجد بروند و......


🟢 در مدیریت زمان و انتخاب برنامه های تلویزیونی کودک خودتان نهایت دقت را داشته باشید و در طول روز برای سن ایشان مدت زمان مجاز استفاده از تمام رسانه ها اعم از گوشی، تلویزیون و ....نهایتا ۲ ساعت است.


🟢 از کارهایی که باعث می شود ایشان احساس وابستگی به شما بکنند جدا خودداری بفرمایید و گاهی اوقات او را از رسیدن به خواسته هایش ناکام بگذارید تا با چشیدن طعم ناکامی، مهارت حل مسئله را بیاموزد.


🟢 در مسیر تربیتی فرزندتان حتما با همسر محترم هماهنگی کامل داشته باشید و محیط خانه تان سرشار از آرامش و امنیت باشد.

🟢 در ارتباط با خانه ی مادرتان هم رفتن ایشان باید نه حالت افراط و نه حالت تفریط داشته باشد، می توانید در هفته ۲ روز به اتفاق هم به آن جا رفته و بعد با هم برگردید.


🟢 در طول روز حتما و حتما فرزندتان علاوه بر مدرسه رفتن، سرگرم کارها و فعالیت های دیگری باشد. مثل ثبت نام در کلاس های ورزشی و......


🟢پیشنهاد می شود که مجموعه صوت های آموزشی تربیت صحیح کودک و نوجوان از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید.


ان شاءالله که موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ماموریت_کاری_شوهر_با_همکار_خانم

سلام آقای دکتر.وقت بخیر.
همسرم ۳۸ سالشونه و در اداره مدیرخانومی دارن همسن خودشون.همسرم وایشون قراره یک ماموریت کاری چند روزه به شهر دیگه ای برای کار برن.وقرار هست دو نفره با ماشین شخصی همسرم برن.من خیلی نگرانم ،که این دو نفره رفتن باعث صمیمیت همسرم و ایشون بشه.به همسرم اطمینان دارم و به عنوان یک زن حساس هستم و نمیدونم چه برخوردی داشته باشم.این خانوم هم متاهل هستن.به نظر شما چکار باید بکنم ،چه برخوردی باید داشته باشم.

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
نگرانی شما کاملا طبیعی و منطقی است اما اینکه فرمودید به همسرتان اطمینان دارید نوید بخش و آرامش دهنده است.
دوست داشتم کمی بیشتر از نوع ارتباط خود با همسرتان می گفتید ؛ میزان صمیمیتتان چقدر است و اینکه ایشان تا چه حد مذهبی و مقید هستند؟
حس خودشان به این سفر چیست؟
آیا امکان مطرح کردن این موضوع با خودشان وجود دارد و اهمیتی می دهند؟
آیا امکان همراهی شما با آنها در این سفر وجود دارد؟
یا امکان جایگزین کردن فردی به جای همسرتان؟
یا امکان اینکه هردو با ماشین های جدا به آن ماموریت بروند؟
البته اینها گزینه هایی است که بر طبق شرایط خود باید بسنجید اما نکته ی مهم این است که در هر حال همسرتان بداند که به او اطمینان دارید و این را از نگاه و کلام و رفتارهای شما دریافت کند.
شما درواقع از جهت مدیر ایشان کمی نگران شده اید نه از جهت همسرتان پس مواظب باشید که به همسرتان پالس بی اعتمادی ندهید.
درهرصورت اگر به هیچ وجه امکان تغییری در برنامه وجود نداشت همسرتان را به خدا بسپارید و در زمان باقیمانده حسابی از او دلبری کنید.
و علائمی از خود با او بفرستید مثل یادداشت کوچکی در جیبش که به او بگویید دوستش دارید و دلتان حسابی تنگ میشود.
و این نکته را در نظر بگیرید که خواه ناخواه مردان در جامعه با زنانی روبرو میشوند که اگر زن از قبل وظایفش را بدرستی انجام داده باشد امکان لغزش مرد بسیار پایین می آید.
و مهم ترین وظیفه ی زن نسبت به شوهر چیست؟حفظ اقتدار.
مردی که از جانب همسرش اقتدار لازم را دریافت کند زنان دیگر به راحتی توجه او را جلب نخواهند کرد.
حالا چگونه میتوان به همسر خود اقتدار داد؟ به این صورت که به او اجازه بدهید به معنای واقعی مرد شما باشد و شما هم زن او باشید؛ یعنی هرکس در جایگاه خودش قرار بگیرد؛ مثلا زن اجازه بدهد که در امور اقتصادی تصمیم گیرنده مرد باشد، در مسائل زندگی به شوهرش امرونهی نکند بلکه حرف هایش را در قالب پیشنهاد و با زبان نرم مطرح کند، پرخاشگر نباشد، به خواسته های همسر خود اهمیت بدهد و...
در این راستا توصیه می کنم کلاس هنر زن بودن استاد پوراحمد را گوش کنید و روز به روز بر مهارت های خود و اقتداردهی به همسر خود بیفزایید.
در صورت نیاز میتوانید از مشاوره تلفنی کانال هم استفاده کنید.
ان شاءالله موفق باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#سردی_بدلیل_رفتارهای_همسر

سلام وقتتون بخیر استاد بزرگوار 🙏
یه سوال داشتم خدمتتون من نسبت به همسرم خیلی سرد شدم هشت سال ازدواج کردیم و یه فرزند داریم . تو همه موارد کم نزاشتم براشون و کلاس های شما رو هم گوش کردم و اجرا کردم اما من افسرده شدم رفتارهای همسرم منو مریض کرده برای اطرافیان دوستان خانواده برا همه همه کار میکنه اما منو اصلا از خودش نمی‌دونه بهم ارزش نمی‌ده، میگه زندگی تو بکن به هیچی کار نگیر اصلا نباید در مورد مشکلاتمون حرف بزنم چون اصلا مهم نیستن از نظر ایشون. من آدم مذهبی هستم وهمین منو نگه داشته ولی منم خیلی زودرنج شدم و دیگه اصلا رغبتی بهشون ندارم الان موندم چیکار کنم به خاطر فرزندم دائم خودمو سرزنش میکنم که چرا اومدم تو زندگیش واقعا منو نیاز نداشت .

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

باسلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
اینکه کلاس ها را گوش و اجرا کرده اید بسیار عالی و قابل تحسین است اما در رابطه با مسائلی که مطرح فرمودید چند سوال برای بنده پیش آمد.
یکی اینکه در زندگی چه مشکلاتی دارید که شما تمایل به صحبت دارید اما همسرتان علاقه ای به صحبت در مورد آن ندارد؟
شما چگونه و به چه شکل آنها را مطرح می کنید؟
و اما درمورد این قسمت از صحبتتان که فرمودید به شما ارزش نمی دهد؛ چرا منتظرید که او به شما ارزش بدهد؟
شما به خودی خود یک انسان ارزشمند و با ارزش هستید ولی تازمانی که منتظر یک حرکت از جانب همسرتان برای تغییر زندگی هستید متاسفانه تغییری ایجاد نخواهد شد و از دام افسردگی نجات پیدا نمی کنید.
الحمدلله شما یک مادر هستید و بزرگترین انگیزه برای تلاش در زندگی را دارید.
به چشمان معصوم او نگاه کنید و ببینید که چقدر دوست دارد در کنارتان آرامش داشته باشد...
به خاطر او هم که شده دست روی زانوهای خود بگذارید و یک یاعلی بگویید و یک رویه ی جدید را در زندگی خود شروع کنید.
این دنیا بالاخره یک روز تمام میشود و عمر ما به پایان میرسد و هر کدام از ما نتیجه ی اعمالمان را میبینیم.
پس بیایید تلاش کنیم تا از امتحانی که خدا برایمان در نظر گرفته سربلند بیرون بیاییم.
همسرتان و تمام ویژگیهایش همان امتحان شماست...
این بار به خاطر خدا و نه به خاطر همسرتان شروع کنید به انجام وظایف و بقیه مسائل را بخدا بسپارید.
دوره هنر زن بودن را مجدد گوش کنید و شروع کنید به پیاده سازی...
برای خدا با دل پر درد و روح خسته بلند شوید و بی هیچ چشم داشت و توقعی خانه را آب و جارو کنید،ظرف ها را بشویید،غذای مورد علاقه ی همسرتان را بپزید و زیباترین لباستان را به تن کنید.
و زمانی که همسرتان از سرکار برگشت با لبخند به او خداقوت بگویید و به ادامه کارتان برسید.
بعد سرسجاده اشکهایتان را پاک کنید و به خدا بگویید که فقط به خاطر او اینکار را انجام دادید و از خودش توان ادامه ی مسیر را بخواهید.
مطمئن باشید که اگر صبوری کنید همه چیز بهتر میشود.
درصورت نیاز از مشاوره تلفنی کانال نیز میتوانید بهره مند شوید.
ان شاءالله موفق باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#زودانزالی

سلام
خانم ۳۱ ساله هستم همسرم ۳۲ ساله هستن ۱۱ سال از ازدواجمون میگذره مدتیه دچار زود انزالی شدم،همسرم کمی که ملاعبه انجام میدهند ارضا میشم و گاهی با دخول هم نمیرسیم و هم خودم اذیت میشم چون رابطه ی طولانی تر و عمیق تر و مفصل تر دلم میخواد هم همسرم ناکام می مونن البته با روش های دیگه انجام وظیفه میکنم که ایشون اذیت نشن ولی خودم به جای لذت بردن بیشتر اذیت میشم ممنون میشم راهنمایی کنید.

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

⬅️در رابطه با این مسئله‌ ابتدا باید به دنبال علل و عوامل آن بود.
←عوامل روانشناختی و جسمی که دانستن آن به درمان و رفع مشکل کمک می‌کند.
عواملی چون ( استرس، اضطراب ، اعتماد به نفس پایین ، اختلافات زناشویی ، سبک زندگی و تغذیه نامناسب و...)
←بنابراین تغییر در سبک زندگی، رابطه زناشویی ، کاهش و رفع عوامل مذکور در درمان مشکل شما مؤثر خواهد بود. 

✓نکته : چون برخی زنان علت این مشکل خود را نمی‌توانند به راحتی تشخیص دهند و نیاز به کمک یک فرد متخصص دارند، برای رفع مسائل و مشکلات جنسی مراجعه به سکس‌تراپیست و روانشناس جنسی به شما پیشنهاد می‌شود.

←استفاده از مشاوره جنسی و سکس تراپی به قطع یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای درمان مشکلات و اختلالات جنسی است. در ضمن ورزش، داشتن تغذیه مناسب، استراحت کافی و تفریح از مواردی هستند که در کنار مشاوره جنسی ، به تقویت قوای جنسی افراد بسیار کمک می‌کنند.

⬅️ در رابطه با #زودانزالی قبلاً هم پاسخ داده شده ، که می‌توانید با سرچ هشتگ‌ مذکور در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.

⬅️درصورت تمایل ، می‌توانید از طریق مشاوره‌تلفنی ، از مشاورینِ‌خانم کانال راهنمایی بگیرید.

🌷ان شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#صیغه_موقت_قبل_از_ازدواج

سلام خانمی هستم ۳۰ساله،با یک فرزند بعداز۲سال از زندگیم فهمیدم که قبل از ازدواج همسرم با ۲ تا خانم صیغه موقت داشته،با سوالهای که تکرار میکردم خودشون مجبور شدن بگن،و گفتن که بعداز ازدواج توبه کردن،توبه اش رو قبول دارم ولی اصلا نمیتونم فراموش کنم تقریباهر روز بهش فکر میکنم خیلی زندگیم رو تحت تاثیرقرارداده،نمیتونم با این قضیه کنار بیام،نگرانی دومم هم میترسم درآینده هم تکرار کنه

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

⬅️در رابطه با مسئله‌ی که فرمودید، لازم است به چند نکته توجه داشته باشید:

✔️پذیرشِ پشیمانی همسرتان ، مدیریت ذهن و افکار منفی...

✔️سعی کنید،ریشه این حساسیت‌ها و بدبینی‌ها را در خود کشف کنید.
←آیا اشتباهی از همسرتان رخ داده یا صرفا نگرانی‌های بی‌مورد سبب ایجاد حساسیت در شما شده است‌؟
←آنچه مهم است اینست که مبادا این حساسیت شما،افراط گونه شود و تبدیل به تذکر تند و مستقیم و یا غر زدن مدام شود که نتیجه‌ی منفی دارد.
✔️فضای عاطفی و معنوی زندگیتان را تقویت نمایید.انرژی ، تمرکز و برنامه‌ریزی خود را روی مسائلی بگذارید که قابلیت اثرگذاری بر آن را دارید یعنی روابط خود و همسرتان.
✔️نگاه منفی و ناامیدی نسبت به زندگی و همسر را تغییر بدهید و دنبال نقاط قوت و مثبت زندگی ، خود و همسرتان باشید و آن‌ها را تقویت کنید.

←بنابراین به جای تمرکز برویژگی های منفی ایشان که حق دارید از آنها رنجیده باشید، مدتی بر ویژگی‌های مثبتشان متمرکز شوید و دائما ایشان را بابت این ویژگی‌های خوب تحسین کنید.
⬅️ به نکات مثبت همسر خود توجه داشته باشید و از فکر کردن در رابطه با اتفاقات بدی که گذشته است ، دوری کنید چه بسا که همین افکار منفی در گفتار و رفتار شما هم نمود پیدا می‌کند و باعث سردی در ارتباط با همسرتان می‌شود.
⬅️ناراحتیها یا درخواستهای خود را در بدو ورود ایشان به خانه، خستگی یا عصبانیت همسرتان مطرح نکنید، پس از ورود ایشان به منزل زمانی را اجازه دهید استراحت کنند بعد در فرصتی مناسب صحبت کنید.
⬅️هیچگاه و در هیچ موقعیتی عزت و اقتدار همسرتان را نشکنید و همیشه و درهمه جا اقتدار او را حفظ کنید که شما با این کارتان در اصل ،پشت و پناه و تکیه گاه خود را حفظ کرده‌اید.
⬅️دغدغه‌ها و خواسته‌هایتان رو مشخص کنید و به صورت واضح و البته محترمانه با همسرتان درمیان بگذارید.
⬅️حساسیت خود را به مسائل کم کنید و برای مسائلی که ارزش چندانی ندارد روح و ذهن خودتان را درگیر نکنید.
⬅️فضای عاطفی و معنوی زندگیتان را تقویت نمایید.انرژی ، تمرکز و برنامه‌ریزی خود را روی مسائلی بگذارید که قابلیت اثرگذاری بر آن را دارید یعنی روابط خود و همسرتان.
←در فرصتی مناسب در قالب نامه و یا با کلام محبت‌آمیز و صمیمانه ، دغدغه‌های خود را نیز با همسرتان درمیان بگذارید.
⬅️حس اعتماد، اقتدار، همدلی، همراهی و آرامش را به همسرتان هدیه کنید و با مهارت رفتار کنید تا بنیان روابطتان را به مرور تحکیم کنید.
⬅️معنویت را در زندگی به واسطه نماز و روزه و قرآن و ... و حضور در مسجد،زیارت، هیئت و...فراهم کنید.
⬅️با دوستان خانوادگی معتقد،متدین و اهل رعایت و باانرژی ، ارتباط برقرار کنید و رفت و آمد داشته باشید.
⬅️ برای زندگی برنامه و هدف داشته باشید؛با برنامه‌ریزی‌های متنوع(معنوی، تفریحی، ورزش، مطالعه و...) زندگی را از یکنواختی بیرون بیاورید و حالِ خوب و احساس مثبت را جایگزین آن کنید.

✔️تلاش کنید،با کسب مهارت و بالا بردن آگاهی و سازگاری ، بهترین زندگی را شما و همسرتان کنار یکدیگر داشته باشید.

✔️در صورت نیاز ، با مشاورین‌امین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.

✔️پیشنهادمی‌کنم،مجموعه‌صوتی‌ یا کتابِ «هنرِ زن بودن» برای‌ِخودتان و«هنرِ مرد بودن» را برایِ‌همسرتان،از کانال تهیه و گوش بفرمایید.

🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
.
.

#توسعه_فردی


سلام خداقوت
۳۳ساله حسابدار
مشکل من پدرمادرم و زنداداشام هستن،من با پدر مادرم زندگی میکنم هردوشون همیشه عروساشون اولویت بودن و محترم بودن،زمانیکه عروسا میان خونمون من استرس میگیرم احساس بی ارزشی میکنم،حالم بده اعتمادبه نفس ندارم.از نظر والدینم و برادرام عروسا محترمن،وخواهرا ارزشی ندارن.
جدیدا به رفتارای زنداداشام اهمیت نمیدم ودرجواب صحبتهاشون مث خودشون رفتار میکنم ومیفهمونم که اشتباه میکنید اینجوری حالم بهترشده.
اما چیکار کنم مادرم جلوی اونا سرکوفتم نزنه؟؟؟

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم


شخصیت هر کسی به داشته های خود اوست و هیچ کس با هر توانی هم که باشد نمی تواند یک انسان قوی و با اراده را تحت تأثیر خود قرار دهد.

ما انسان ها هر چه بیشتر به خود مشغول شویم و داشته ها و توانمندی های خود را افزایش دهیم قطعاً احساس خوبی نسبت به خود و شخصیت خود خواهیم داشت.

از ورزش و تفریح غافل نشوید.

حتما برای خود و پیشرفتتان برنامه داشته باشید.

بیکار نباشید و حتماً به کار یا حرفه و یا هنری که علاقه مندید مشغول باشید و اجازه ندهید شیطان در ذهن و فکر شما ورود پیدا کند و شما را اذیت کند.

موفق باشید.
@hamsaranekhoob
.
.
.
.

#کنترل ذهن

خانم هستم دانشجو ی دندانپزشکی ۲۰ ساله. بنده کاملا مذهبی و انقلابی‌ام . متأسفانه از چند ترم پیش از یه آقای ترم بالایی که سنی چند ماه ازم کوچکتره خوشم اومده . دانشگاه ما تهران هست و ما از استان مختلف هستیم اما به خاطر شرایط دانشکده دندان تقریبا هر روز ایشون رو میبینم...... ایشون ظاهرا مذهبی و انقلابی هستن و باطن هم که الله اعلم . مشکل من اینه که خیلی این آقا تو ذهن من میاد اما من دوست ندارم درگیری ذهنی گناه آلود داشته باشم و خیلی ناراحتم .کلی تا حالا دعا و توسل کردم که خدا مهر این آدم رو ببره اما جوابگو نبوده و این شخص گاها تو خوابم هم هستن لطفا کمکم کنین از دام گناه نجات پید کنم.،یه راه بذارین جلوم که فراموش کنم ایشون رو .

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

ز دست دیده و دل هر دو فریاد
هر آنچه دیده بیند دل کند یاد.

هر چه کمتر با او مواجه شوید راحت تر می تواند ذهنتان را آرام کنید.

نماز مخصوصاً اول وقت و نوافل بسیار در کنترل ذهن کمک می کند.

از تحرک و ورزش و تخلیه هیجانی غافل نشوید.

سعی کنید به اشتغالات ذهنی و کاری و درسی خود مشغول شوید.

نهایت امر اگر شرایط ازدواج را دارا هستید ، برای ازدواج و مقدمات آن با یک مشاور امین در ارتباط باشید.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
.
.
#سردی_بدلیل_رفتارهای_همسر

سلام وقتتون بخیر استاد بزرگوار 🙏
یه سوال داشتم خدمتتون من نسبت به همسرم خیلی سرد شدم هشت سال ازدواج کردیم و یه فرزند داریم . تو همه موارد کم نزاشتم براشون و کلاس های شما رو هم گوش کردم و اجرا کردم اما من افسرده شدم رفتارهای همسرم منو مریض کرده برای اطرافیان دوستان خانواده برا همه همه کار میکنه اما منو اصلا از خودش نمی‌دونه بهم ارزش نمی‌ده، میگه زندگی تو بکن به هیچی کار نگیر اصلا نباید در مورد مشکلاتمون حرف بزنم چون اصلا مهم نیستن از نظر ایشون. من آدم مذهبی هستم وهمین منو نگه داشته ولی منم خیلی زودرنج شدم و دیگه اصلا رغبتی بهشون ندارم الان موندم چیکار کنم به خاطر فرزندم دائم خودمو سرزنش میکنم که چرا اومدم تو زندگیش واقعا منو نیاز نداشت .

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

باسلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
اینکه کلاس ها را گوش و اجرا کرده اید بسیار عالی و قابل تحسین است اما در رابطه با مسائلی که مطرح فرمودید چند سوال برای بنده پیش آمد.
یکی اینکه در زندگی چه مشکلاتی دارید که شما تمایل به صحبت دارید اما همسرتان علاقه ای به صحبت در مورد آن ندارد؟
شما چگونه و به چه شکل آنها را مطرح می کنید؟
و اما درمورد این قسمت از صحبتتان که فرمودید به شما ارزش نمی دهد؛ چرا منتظرید که او به شما ارزش بدهد؟
شما به خودی خود یک انسان ارزشمند و با ارزش هستید ولی تازمانی که منتظر یک حرکت از جانب همسرتان برای تغییر زندگی هستید متاسفانه تغییری ایجاد نخواهد شد و از دام افسردگی نجات پیدا نمی کنید.
الحمدلله شما یک مادر هستید و بزرگترین انگیزه برای تلاش در زندگی را دارید.
به چشمان معصوم او نگاه کنید و ببینید که چقدر دوست دارد در کنارتان آرامش داشته باشد...
به خاطر او هم که شده دست روی زانوهای خود بگذارید و یک یاعلی بگویید و یک رویه ی جدید را در زندگی خود شروع کنید.
این دنیا بالاخره یک روز تمام میشود و عمر ما به پایان میرسد و هر کدام از ما نتیجه ی اعمالمان را میبینیم.
پس بیایید تلاش کنیم تا از امتحانی که خدا برایمان در نظر گرفته سربلند بیرون بیاییم.
همسرتان و تمام ویژگیهایش همان امتحان شماست...
این بار به خاطر خدا و نه به خاطر همسرتان شروع کنید به انجام وظایف و بقیه مسائل را بخدا بسپارید.
دوره هنر زن بودن را مجدد گوش کنید و شروع کنید به پیاده سازی...
برای خدا با دل پر درد و روح خسته بلند شوید و بی هیچ چشم داشت و توقعی خانه را آب و جارو کنید،ظرف ها را بشویید،غذای مورد علاقه ی همسرتان را بپزید و زیباترین لباستان را به تن کنید.
و زمانی که همسرتان از سرکار برگشت با لبخند به او خداقوت بگویید و به ادامه کارتان برسید.
بعد سرسجاده اشکهایتان را پاک کنید و به خدا بگویید که فقط به خاطر او اینکار را انجام دادید و از خودش توان ادامه ی مسیر را بخواهید.
مطمئن باشید که اگر صبوری کنید همه چیز بهتر میشود.
درصورت نیاز از مشاوره تلفنی کانال نیز میتوانید بهره مند شوید.
ان شاءالله موفق باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#وابستگی_کودک

سلام وخدا قوت
خانمی ۴۲ ساله ودارای ۳فرزند پسر ۱۷ و۱۲و۲ ساله هستم.
سؤالم در مورد پسر ۲ سالم هست اینکه حدود دو ماه هست که از شیر گرفتمش و از اون موقع تا الان بسیار بهم وابسته شده ویک لحظه ازم دور نمیشه، وابستگی این طور هست که حتی برای نماز خوندن هم نمی تونم نماز بخونم و وقتی به نماز می‌ایستم شروع به گریه میکنه یا قبلا پیش مادرم به راحتی می ماند ولی الان نمی توانم برای خرید های جزئی خانه هم پیش مادرم بگذارم وشروع به نا آرامی و بی قراری میکنه . تقریبا همه جا دنبالم می آید و بنده هم خیلی باهاش مراعات میکنم و هر کجا میخواهم بروم با خودم میبرمش و خیلی نوازشش میکنم ومی بوسمش و همون اوایل خیلی پرخاشگر هم شده بود ومن را بسیار میزد که به مرور بهتر وکمتر شده وباهاش بازی هم میکنم ودرخواستم این است که چه بازی هایی در این سن خوبه باهاش داشته باشم و چکار کنم که وابستگیش کمتر بشه ؟

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

⬅️مسأله‌ای که شما بیان فرمودید ناشی از یک احساس نا‌امنی و در واقع اضطراب کودک است که در اثر عوامل متعددی ایجاد می‌شود.

⬅️عوامل این اضطراب ؛ محیط پر تنش خانوادگی،تهدید به جدا شدن یا ترک کردن از سمت یکی از والدین،دعوای شدید کودک در هنگام سر زدن رفتار اشتباه،بی‌توجهی به نیازهای کودک، نقل مکان به یک محیط جدید و ناشناخته و ...
←پس از شناخت عامل اصلی حتما برای رفع این عامل اقدام کنید.

⬅️برای‌ایجاد دلبستگی‌ایمن علاوه بر مراقبت و پاسخدهی به‌موقع،به‌نیازهای‌کودک(مثل گرسنگی،تشنگی،رفع بی‌قراری و سایر نیازها و خواسته‌ها)به صورت منظم و پایدار، این مراقبت و پاسخدهی، باید همراه‌ با محبت‌ باشد،که این محبت در تعیین شخصیت‌ و سلامت‌روان و آینده ‌کودک‌شما مؤثر است.

⬅️برای رفع این وابستگی توصیه می‌شود:

✔️ارتباط عاطفی و محبت آمیز بین خود و فرزندتان را حفظ و تقویت کنید.
✔️توجه به نیاز‌های فرزندان و برآورده کردن آن‌ها همراه با مراقبت و محبت.
✔️محیط امن و آرام برای فرزندان خود،ایجاد کنید و از دعوا و تنش جلوی فرزند خودداری کنید.
✔️برنامه‌های‌روزمره‌ی فرزندتان مثل ؛غذا،خواب،بازی،را تاحدممکن حفظ کنید.
✔️با صبوری و محبت با کودک رفتار کنید و از ادبیات و لحن تند پرهیز کنید.
✔️شرایطی را فراهم کنید که کودکتان با دوستان همسن و هم فرهنگ خودتان ، ارتباط بگیرد و با همدیگر بازی کنند . (تقویت مهارت های اجتماعی و ارتباطی کودک)
✔️بازی ، بسیاری از عادت ها و یا رفتارهای کودک را تعدیل می‌کند، لذا برای کودکتان وقت بگذارید و با او بازی کنید.
✔️از راهکار قصه گویی در تربیت فرزندتان استفاده کنید.
✔️نسبت به زمان‌هایی که وابستگی کمتری نشان‌می‌دهد و از شما جدا می‌شود ،با لحنی محبت‌آمیز او را تشویق و تحسین کنید.
✔️در‌مواقعی که فرزندتان مضطرب یا نگران است، او را تنها نگذارید.
✔️افراط در محبت نداشته باشید.

💠 در رابطه با #وابستگی_کودک ، #وابستگی #محبت_به_کودک ، قبلاً هم پاسخ داده شده ، که می‌توانید با سرچ هشتگ‌های مذکور در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.

⬅️پیشنهاد می‌کنم مجموعه صوتی (تربیت
صحیح فرزند از تولد تا ده سالگی)استادپوراحمد را از کانال تهیه و گوش بفرمایید.

🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#عصبانیت_همسر

سلام خداقوت،من۲ساله ازدواج کردم و همسرم سریع سرهرموضوع کوچکی عصبانی میشن ورفتارهای تکانشی دارن بدون اینکه ازمن چرایی را سوال کنن یااجازه توضیح به بنده بدن من هم سعی میکنم اینجور مواقع سکوت کنم ولی بعدیه مدت که آروم وبامقدمه چینی مطرح میکنم که مثلا اونموقع به این دلیل فلان مسئله پیش اومدویکم تحملتوبالاببر،دوباره عصبانی میشه و نمیذاره توضیح بدم ومیگه مسئله ای که تمام شده دوباره بازگونکن درصورتی که برامن تمام نشده وتودلم میمونه عصبانیتش بعضادراین حدمیرسه که چندباراسم طلاق وبیرون کردن من از خونه رو مطرح کرده
میشه دقیق وبامثال بگیدکی و چجوری حرفامومطرح کنم چون واقعا قلبم ازش شکسته ویه مدته انقدرازش ناراحتم که حتی اگه برخورد خوبی هم بکنه به دلم نمیشینه وبایدبالبخندنقش بازی کنم والکی تشکرکنم
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

⬅️در مسیر زندگی هر انسانی فراز و نشیب‌های زیادی وجود دارد و آنچه انسان را به سرمنزل مقصود می‌رساند صبر و استقامت و البته تلاش هدفمند در راه رسیدن به کمال و خوبی‌هاست . شما خواهر گرامی مطمئن باشید با تدبر و تفکر و مشورت در تمام امور زندگی موفق می‌شوید.

←زودرنجی،عصبانیت دلایلِ مختلفی‌ مثل(مسائل‌دوران‌کودکی، نوجوانی‌‌،محیط،خانواده،توهین،تحقیرو...)دارد، و باعث تحریک‌ پذیری،پایین‌ آمدن‌ آستانه‌ تحمل و بروز رفتارهایی‌ مثل (بدخلقی، ترشرویی‌ و...) می‌شود و شرایط و محیطِ‌ خانواده را پرتنش‌ می‌کند و بر‌ سایر اعضای‌‌ خانواده تأثیر منفی‌ می‌گذارد؛ بنابراین شما برای حفظ آرامش و مدیریت خانه خود به نکات زیر توجه کنید:

⬅️قبل از هر چیزی ریشه این رفتارها در همسرتان را پیدا کرده و ببینید نقش و سهم شما در شکل‌گیری یا تداوم آن چقدر بوده است؟ چه رفتاری از شما باعث بروز این مسئله و نارضایتی شده است؟ نکات منفی و مثبت رفتار خود را صادقانه ارزیابی کرده و طبق آن برای ترک اشتباهات و اصلاح رفتار خود برنامه ریزی کنید.

✓هنر زنانه‌ی شما در حُسن رفتار ، و نرمی و متانت شما در گفتار می‌تواند آرام آرام تغییرات مثبتی در همسرتان ایجاد کند.

✔️هرگز مقابله به مثل نکنید.و فضای لجبازی را ایجاد نکنید.
✔️به هیچ وجه با همسرتان به مشاجره و بگومگو نپردازید حتی اگر حق با شما بود .
✔️همیشه و در همه حال جانب ادب و احترام را نسبت به همسرتان رعایت کنید.
✔️فضای خانه را جذاب و غرق در شادابی و نشاط کنید.
✔️با اقوام یا دوستانی که به لحاظ اعتقادی و اخلاقی مقید هستند و دارای روحیه شاد و مثبت ، ارتباط برقرار کنید( رفت و آمد)
✔️سعی کنید برای همسرتان ، رفیق و شنونده خوبی باشید و با درک ایشان مسائل و مشکلات را بهتر و راحت‌تر حل کنید.
✔️آبروی او آبروی شماست، در خانه و بیرون از خانه با احترام و اکرام ایشان ،حافظِ آبروی او باشید.
✔️هیچگاه و در هیچ موقعیتی عزت و اقتدار همسرتان را نشکنید و همیشه و درهمه جا اقتدار او را حفظ کنید.
✔️همسر شما بیش از هر چیز نیاز به تایید و همراهی شما دارد ،اگر نقدی داشتیداز هنر زنانه‌ی خود استفاده کنید و بسیار با لطافت و تا می‌توانید به صورت غیرمستقیم بیان کنید.
✔️از توان خود برای برانگیختن عواطف و احساسات همسرتان استفاده کنید.
✔️هرگز در صدد بی‌احترامی و تخریب شخصیت همسرتان نباشید و سعی کنید با یادگیری مهارتهای کلامی و هنر زن بود، ایشان را جذب خودتان کنید.
✔️سعی کنید با بیشتر کردن رابطه عاطفی بین خود و همسرتان و نیز برقرار کردن روابط رضایت بخش، به تدریج او را به فضای خانواده جذب کنید.
←در این زمینه کلام نرم و محبت‌آمیز داشته باشید. از جذابیت‌های زنانگی خود استفاده کنید. بهترین پوشش و آراستگی را داشته باشید.
✔️گاهی،آقایان ممکن است تحت یک فشار روانی یا خستگی زیاد قرار بگیرند ، سعی کنید در این مواقع درک‌و همدلی داشته باشید.
✔️به جای تمرکز برویژگیهای منفی ایشان که حق دارید از آنها رنجیده باشید، مدتی بر ویژگی‌های مثبت متمرکز شوید و ایشان را بابت این ویژگی‌ها تحسین کنید.
✔️ناراحتیها یا درخواست های خود را در بدو ورود ایشان به خانه، خستگی یا عصبانیتشان مطرح نکنید،اجازه دهید استراحت کنند بعد در فرصتی مناسب صحبت کنید.
⬅️گاهی با نوشتن نامه‌ای محبت آمیز برای همسرتان ، بعد از ذکر روحیات مثبت ایشان و تشکر از زحمات ایشان،دغدغه و درخواستهای خود را با لحنی محترمانه و عاطفی، نه طلبکارانه مطرح کنید.
⬅️ بدانید که نباید از دنیا انتظار بهشت را داشت. زندگی هرگز بدون مشکل نیست و باید مهارت مدیریت حل مشکل را یاد گرفت. در زندگی صبر فعال داشته باشید. یعنی هم صبوری کنید و هم تلاش کنید،با کسب مهارت و بالا بردن آگاهی و سازگاری ، بهترین زندگی را شما و همسرتان کنار یکدیگر داشته باشید.
⬅️در نهایت این شما هستید که تعیین‌کننده رضایت یا عدم‌رضایت خودتان از زندگی زناشویی می‌باشید.

⬅️ در رابطه با #عصبانیت_همسر #بداخلاقی ، #زود_رنجی و#کنترل_خشم قبلاً هم پاسخ داده شده ، که می‌توانید با سرچ هشتگ‌های مذکور در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.

✔️پیشنهادمی‌کنم،مجموعه‌‌های‌صوتی‌ «هنرِ زن بودن ۱و۲» برای‌ِخودتان و«هنرِ مرد بودن» و مجموعه‌‌صوتی‌«کنترل‌خشم» را برای همسرتان ، حتماً از کانال تهیه و گوش بفرمایید.

✔️در صورت نیاز ، با مشاورین‌امین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.

🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#عصبانیت_همسر
#رفتار_های_تکانشی


سلام خداقوت،من۲ساله ازدواج کردم و همسرم سریع سرهرموضوع کوچکی عصبانی میشن ورفتارهای تکانشی دارن بدون اینکه ازمن چرایی را سوال کنن یااجازه توضیح به بنده بدن من هم سعی میکنم اینجور مواقع سکوت کنم ولی بعدیه مدت که آروم وبامقدمه چینی مطرح میکنم که مثلا اونموقع به این دلیل فلان مسئله پیش اومدویکم تحملتوبالاببر،دوباره عصبانی میشه و نمیذاره توضیح بدم ومیگه مسئله ای که تمام شده دوباره بازگونکن درصورتی که برامن تمام نشده وتودلم میمونه عصبانیتش بعضادراین حدمیرسه که چندباراسم طلاق وبیرون کردن من از خونه رو مطرح کرده
میشه دقیق وبامثال بگیدکی و چجوری حرفامومطرح کنم چون واقعا قلبم ازش شکسته ویه مدته انقدرازش ناراحتم که حتی اگه برخورد خوبی هم بکنه به دلم نمیشینه وبایدبالبخندنقش بازی کنم والکی تشکرکنم



🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇


🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹


سلام و وقتتون بخیر.

ممنون از اعتمادتون به ما.


در ارتباط با نکته‌ای که در سوال مطرح فرمودید باید ببینیم که علت این خشم و تکانشگری همسر شما چی هست؟

آیا با شما فقط اینجور هستن یا کلا با سایر افراد هم اینجور هستن؟

آیا جدیدا این‌جور شدن یا از اوایل زندگی مشترک این جور بوده اند؟

و ....


برای بهبود رابطه با همسرتان بهتر هست که به موارد زیر دقت داشته باشید:


🟢 در ارتباط با همسرتان مهارت های کلامی و رفتاری را بیاموزید و جوری با ایشان صحبت ننماید که ایشان احساس کنند که شما می دانید و ایشان نمی دانند.

🟢 از هر گونه کنترل گری افراطی و اینکه بخواهید به ایشان بکن نکن بکنید بپرهیزید.


🟢 زمانی که همسرتان کاری انجام می دهد و حتی آرام صحبت می کند از او تشکر و قدردانی نمایید.

🟢 حتما پیشنهاد می شود که سرکار خانم مجموعه صوت های آموزشی کلاس هنر زن بودن ۱ و ۲ از جناب آقای محسن پور احمد‌خمینی را گوش بفرمایید.

🟢 اگر بعد از انجام دادن این ها باز هم همسر شما پرخاشگری نموده اند و شدت آن به گونه ای هست که باعث اختلال در زندگی شما می شود پیشنهاد می شود که با یک مشاور خانواده امین و معتقد صحبت نمایید.


ان شاءالله موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#وابستگی_بیش_از_حد_کودک_به_مادر


سلام وخدا قوت
خانمی ۴۲ ساله ودارای ۳فرزند پسر ۱۷ و۱۲و۲ ساله هستم.
سؤالم در مورد پسر ۲ سالم هست اینکه حدود دو ماه هست که از شیر گرفتمش و از اون موقع تا الان بسیار بهم وابسته شده ویک لحظه ازم دور نمیشه، وابستگی این طور هست که حتی برای نماز خوندن هم نمی تونم نماز بخونم و وقتی به نماز می‌ایستم شروع به گریه میکنه یا قبلا پیش مادرم به راحتی می ماند ولی الان نمی توانم برای خرید های جزئی خانه هم پیش مادرم بگذارم وشروع به نا آرامی و بی قراری میکنه . تقریبا همه جا دنبالم می آید و بنده هم خیلی باهاش مراعات میکنم و هر کجا میخواهم بروم با خودم میبرمش و خیلی نوازشش میکنم ومی بوسمش و همون اوایل خیلی پرخاشگر هم شده بود ومن را بسیار میزد که به مرور بهتر وکمتر شده وباهاش بازی هم میکنم ودرخواستم این است که چه بازی هایی در این سن خوبه باهاش داشته باشم و چکار کنم که وابستگیش کمتر بشه ؟


🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇


🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹


سلام و وقت شما بخیر.

ممنون از اعتمادتون به ما.


در ارتباط با مسئله ای که فرمودید، بنده چند سوال از شما می پرسم:

🟢 آیا شما به کودک خودتان اجازه ی استقلال تا حدی که می تواند را می دهید یا خیر؟

🟢 آیا به تمام خواسته های او جامه ی عمل می پوشانید یا اینکه اجازه می دهید که او گاهی اوقات طعم ناکامی را بچشد؟

🟢 آیا خودتان فردی کنترل گر هستید که دوست دارید تمام کارها با کیفیت انجام شود و اجازه ی خطا و اشتباه نمی دهید؟

🟢 آیا کودک شما در حضور دیگران احساس نا امنی می کند؟ مثلا اینکه او را از چیزی ترسانده باشند و .....


بعد از تفکر در مورد این سوالات به سراغ راهکارها می رویم:


🟢 به کودک خودتان حتما متناسب با سن خودش مسئولیت بدهید تا او آرام آرام بتواند طعم استقلال را بچشد. مثلا پسرم بیا این بشقاب رو ببر بذار سر سفره و .... بعد از اتمام آن کار او را تشویق نمایید.

🟢 سعی کنید ببینید که آیا کسی از اطرافیان ایشان را از چیزی ترسانده و یا در وجود او نا امنی ایجاد کرده اند؟ آن را رفع نمایید.

🟢 با همسرتان ارتباط خوبی داشته باشید و محیط خانه ی شما باید محیطی آرام و بدون تنش باشد.

🟢 در حین بازی کردن با کودک خودتان ابتدا مثلا یک ربع پیش او بوده و به مرور زمان این زمان را کمتر و کمتر کنید.

🟢 پیشنهاد می شود مجموعه صوت های آموزشی کلاس تربیت صحیح کودک از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را حتما گوش بفرمایید.

🟢 دست از مراقبت های افراطی و کنترل گری بردارید زیرا نتیجه ای به جز وابستگی کودک به شما نخواهد داشت.

🟢 در استفاده از هرگونه رسانه چون تلویزیون،‌تلفن‌ همراه و....مدیریت زمان داشته باشید و کودک خودتان را در استفاده از این وسایل رها نکنید.


ان شاءالله موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#قلیان_کشیدن_همسر

سلام خانواده ی مذهبی هستیم وصاحب دوفرزند پسر ،قبل ازدواج دیده بودم همسرم تومسافرت قلیون میکشه موقع خواستگاری خواستم کناربگذاره ،گفتن نبایدپافشاری کنم به مرورکنارمیگذارن ،ولی الآن بعد ۷سال بدترشده که بهترنشده ،هرکاری میکنم بااین مسئله نمیتونم کناربیام خصوصآ باقهوه خونه رفتنشون کاملآمخالفم،مدتی اجازه دادم بیارن منزل ولی دیدم بی فایدست بیرون هم میرن دیگه اجازه ندادم بیارن ،بیشتراختلافاتمون سراین مسئله هست میترسم به آینده بچه ها لطمه بزنه، به نظرتون چیکارکنم؟به نظرتون بایدکناربیام بااین قضیه؟واگردوس داشته باشه من هم کنارش بکشم چی؟

🌹🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم‌الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزيز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
🔸 نیازی نیست که شما کنار او بنشینید و قلیان بکشید.
🔸 خواسته خود را به صورت محترمانه و با رعایت قواعد نامه نگاری برایش بنویسید و آنرا در جیب لباسش بگذارید تا در تنهایی بخواند.
🔸 کلیپ های ضرر های قلیان را برایش ارسال کنید.
🔸 به او با زبان محبت بگوئید که او الگو پسرانتان هست و آنها از او یاد می گيرند با مهارت به او بگوئید که پر از ویژگی های خوب هست و این قلیان از خوب بودن و کامل بودن الگو می کاهد ولی شما می خواهید که او بهترین و کاملترین الگو برای فرزندتان باشد.
🔸 خانه را محیط آرام و شادی قرار دهید تا دوست داشته باشد وقت زیادتری در خانه باشد.
🔸 اقتدار او را حفظ کنید.
🔸 اگر شخص بزرگ یا امینی در فامیل وجود دارد از او بخواهید که با همسرتان صحبت کند.
🔸 زیاد در مورد قلیان کشیدن صحبت نکنید بلکه به صورت غیر مستقیم و بر ضررهای قلیان به ریه هایش متمرکز شوید و حتی مقاله هایی را که در مورد میزان مرگ و میر و سرطان هست را برایش بخوانید و او بگوئید که دوست ندارید او بیمار شود.
🔸با برنامه ریزی با خانواده در هفته به پیاده روی و تفریحات سالم، مسجد رفتن عادت کنید.
🔸 معنویت را در خانه افزایش دهید و سعی کنید با فرزندانتان پشت سرش به جماعت نماز بخوانید.
🔸این موضوع را هم در نظر داشته باشید که همسر شما معصوم نیست و کنار ویژگی های خوبی که دارد این عیب را دارد پس با ناامیدی به زندگی نگاه نکنید بلکه با صبر فعال و راهکار ها و مهارت های زنانه او را از قلیان دور کنید.
🔸 فایل رضایت از زندگی و هنر زن بودن را گوش دهید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
2024/12/26 05:20:46
Back to Top
HTML Embed Code: