Telegram Web Link
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

⬅️در رابطه با مسئله‌ای که فرمودید ابتدا باید روابط بین خود و همسرتان را بررسی کنید، هرچقدر بین شما، تنش بیشترباشد،آسیب‌ها،هم‌برای‌شما، و هم فرزندان بیشتر خواهدبود، و فرزندان نیز با الگوگیری از رفتار‌نامناسبِ‌والدین، این رفتارِ نامناسب را تکرار ‌می‌کنند.
←يكی از حقوق فرزندان ،داشتن محيط امن و آرام در خانه‌ است، پس مشاجره والدين با يكديگر به نوعی كودک‌آزاری است. پدر و مادر همانطور كه حق تنبيه بدنی او را ندارند، همچنین نبايد او را به لحاظ روحی و روانی مورد آزار قرار دهند.

چند راهکار :

✔️شما به عنوان والدین باید بهترین الگو برای فرزندان باشید.(در روابط ،احترام،رفتار )
✔️باهمسرتان در تربیت و نحوه برخورد با فرزندان هماهنگی و صبوری داشته باشید.
✔️ارتباط عاطفی و محبت‌آمیز بین خود و فرزندانتان را حفظ و تقویت کنید.
✔️نه افراط در سهل‌گیری و آزادی مطلق در کارها و خواسته‌هایشان داشته باشید و نه افراط در سخت گیری،بلکه با فرزندانتان مقتدرانه و مهربانانه برخورد کنید، یعنی در عین اینکه نسبت به آن‌ها محبت و حمایت کافی را دارید،اقتدار و قاطعیت را نیز در حد متعادل رعایت کنید ؛
🌱و بنابه‌فرمایش امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) : «در اوجِ‌اقتدار،نرم‌خو باشید و در اوجِ‌مهربانی (در مقابل فرزندتان)،ضعیف نباشید.»

✔️ تعادل بین کنترل،آزادی و محبت را رعایت کنید، ولی در‌نهایت کنترل را زیر سایه محبت و مهربانی اعمال کنید.
✔️محیط امن و آرام برای فرزندان خود،ایجاد کنید و از دعوا و تنش جلوی فرزندان خودداری کنید.
✔️نسبت به هر دو فرزند، متناسب با سن و دورانی(کودکی،نوجوانی،جوانی) که در آن قرار دارند، با آنها برخورد کنید و همدلی داشته باشید و احساسات آن‌ها را درک‌کنید، که لازمه این درک و رفتار مناسب، شناختِ ویژگی‌های آن‌ها در هر دوران است.
✔️زمانی که فرزند کوچکتر(و حتی فرزند بزرگتر) شروع به لجبازی و... می‌کند، صبور بوده و زود از کوره در نروید.با آرامش با او صحبت کنیدو دلیل رفتارش را بپرسید، و به او بگوئید چگونه برای به دست آوردن‌ِخواسته‌اش باید عمل کند.
✔️زمینه بروز رفتارهای نادرست را در فرزندانتان کاهش بدهید. مثلاً اگر زمانی که با تندی با او برخورد می‌شود او دست به پرخاشگری می‌زند، سعی کنیدچنین رفتاری با او نداشته باشید.
✔️ باتوجّه به موقعیّتی که آن‌ها اقدام به رفتار نادرستی می‌کنند، سعی کنید، بعضی مواقع، از روش محروم سازی(متناسب با سن هرکدام)، به جای تنبیهِ کلامی ،رفتاری، بدنی، برای جلوگیری از رفتار نادرستشان‌ استفاده کنید؛ به این صورت که بعد از بروز این رفتارها، مثلاً به فرزند بزرگتر،اجازه ندهید برنامه مورد علاقه‌اش را ببیند.علت این‌محروم شدن را هم به او بگویید.
⬅️ بنابراین برای نهادینه کردن رفتارهای مثبت در فرزندان از روش قانون‌گذاری و قاعده تنبیه و تشویق برا اساس قانون استفاده کنید. یعنی اگر رفتار مثبت را انجام داد تشویق می‌شود اما اگر در انجام آن کوتاهی داشت، تنبیه می‌شود، از این جهت که نسبت به آنچه مورد علاقه او بوده محروم شود. ←تنبیه به معنای تنبیهِ بدنی نیست چرا که این برخورد فرزند شما را پنهان کار بار می‌آورد.
←بهترین روش همان است که از آنچه مورد علاقه اوست برای مدتی کوتاه منع شود.
✓نسبت به فرزند کوچکتر هم باید محرومیت مناسب و مؤثر صورت بگیرد.
✔️رفتارهای مثبت فرزند را(متناسب با سن او) موردِ توجه ، تشویق و تحسین قرار دهید.
✔️در مخالفت‌های خود با فرزندان ، دقت داشته باشید که پایِ « نه گفتنِ » خود بایستید تا بتوانند تصمیمات را جدی بگیرند.البته منظور از قاطعیت و اقتدار ، خشونت و سخت‌گیری نیست.(مقتدرانه و مهربانانه)
✔️به بی‌احترامی توجه کنید و سعی نکنید آن را نادیده بگیرید یا توجیه کنید ، و پیامدهای رفتارهای فرزند خود را در دنیای واقعی روشن کنید. یعنی قاطعانه،روشن کنید که اگر فرزند شما به بی‌احترامی‌های خود نسبت به شما ادامه دهد، با چه عواقبی روبه‌رو خواهد شد.
✔️اگر خواهان رابطه‌ای مبتنی بر احترامِ متقابل هستید‌، شما هم به فرزندان خود احترام بگذارید.
✔️حد و مرز مشخصی تعیین کنید و از فرزندتان انتظار داشته باشید که به آن‌ها احترام بگذارد.
وقتی‌،انتظارات خود را به فرزند گفتید، و او‌ درک درستی داشت و رعایت کرد، شما هم متقابلاً رعایت کنید.واضح و قاطع بگویید که از این به بعد در صورت عدم‌رعایت این مرزها ،باید نسبت به هم پاسخگو باشید.

✔️پیشنهاد می‌کنم مجموعه صوتی (تربیت
صحیح فرزند از تولد تا ده سالگی)استادپوراحمد را از کانال تهیه و گوش بفرمایید.

🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#قطع_ارتباط_با_خانواده
#تنبلی_همسر

با سلام.
ما10ساله ازدواج کردیم
همسرم تنبله و خیلی از کارهای رو نیمه کاره رها میکنه، مثلا باتری ماشین که خراب میشه، تصمیم میگیره 6 ماه کلا ماشین رو بذاره تو پارکینگ و درنیاره.
خونه مون که دست مستاجر بوده و کلی خسارت دیده رو، خالی گذاشته مونده چون حال و حوصله تعمیر نداره،در حالی که به اجاره اش نیاز شدید داریم. فقط توی شغلش خیلی سختکوش و پر تلاشه
توی روابطمون هم برای اصلاح چیزی تلاش نمیکنه،هر موضوعی که پر چالش باشه رو به راحتی حذف میکنه و دیگه راجبش حرف نمیزنه(حتی رابطه ج ن سی)
اخیرا خانواده اش رو حذف کرده و به هیچ عنوان باهاشون رابطه نداره
با همه چی تا حدودی کنار اومدم ، جدیدا که ادمها رو به کل میذاره کنار حتی عزیزترین ها رو، برام دلهره آور و نگران کننده است

⬇️ پاسخ ⬇️
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

⬅️در مسیر زندگی هر انسانی فراز و نشیب‌های زیادی وجود دارد و آنچه انسان را به سرمنزل مقصود می‌رساند صبر و استقامت و البته تلاش هدفمند در راه رسیدن به کمال و خوبی‌هاست .
←هنر زنانه‌ی شما در حُسن رفتار ، و نرمی و متانت شما در گفتار می‌تواند آرام آرام تغییرات مثبتی در همسرتان ایجاد کند.

چند نکته و راهکار :

✔️به هیچ وجه با همسرتان به مشاجره و بگومگو نپردازید حتی اگر حق با شما بود .
✔️همیشه و در همه حال جانب ادب و احترام را نسبت به همسرتان رعایت کنید.
✔️فضای خانه را جذاب و غرق در شادابی و نشاط کنید.
✔️سعی کنید برای همسرتان ، رفیق و شنونده خوبی باشید و با درک ایشان مسائل و مشکلات را بهتر و راحت‌تر حل کنید.
✔️آبروی او آبروی شماست، در خانه و بیرون از خانه با احترام و اکرام ایشان ،حافظِ آبروی او باشید.
✔️هیچگاه و در هیچ موقعیتی عزت و اقتدار همسرتان را نشکنید و همیشه و درهمه جا اقتدار او را حفظ کنید که شما با این کارتان در اصل ،پشت و پناه و تکیه گاه خود را حفظ کرده‌اید.
✔️همسر شما بیش از هر چیز نیاز به تایید و همراهی شما دارد ،اگر نقدی داشتیداز هنر زنانه‌ی خود استفاده کنید و بسیار با لطافت و تا می‌توانید به صورت غیرمستقیم بیان کنید.
✔️برای اینکه ایشان مسئولیت‌پذیر شوند، ابتدا حد و حدود وظایف خود و همسرتان را مشخص کنید، اینکه هرکس چه وظیفه‌ای دارد و برای انجام آن باید تلاش کند. بنابراین هرکدام از شما وظیفه‌اش را انجام ندهد، زندگی لنگ خواهد شد . پس این مسئولیت‌ها را یادآوری کنید و البته در انجام وظایف به هم کمک کنید.
✔️اگر می‌خواهید به همسرتان یاد بدهید که مسئولیت پذیر باشد، باید رفتار خود را در مقابل او تغییر دهید تا شاهد تغییر رفتار در شما بشود. این تغییر رفتار شما ، باعث تغییراتی در همسرتان هم می‌شود.
✔️از سر دلسوزی ، وظیفه‌ها، جابه جا نشود، بهتر است هرکس نقش خودش را در زندگی به خوبی انجام دهد و از مسئولیت خود شانه خالی نکند.
✔️همسرتان را وادار به انجام کاری کنید و از او بخواهید تا در انجام آن کار به شما کمک کند.مثلا کاری را به همسر خود محول کنید و به او زمان بدهید تا آن کار را انجام دهد.
✔️از توان خود برای برانگیختن عواطف و احساسات همسرتان استفاده کنید.
✔️هرگز در صدد بی‌احترامی و تخریب شخصیت همسرتان نباشید و سعی کنید با یادگیری مهارت های کلامی و هنر زن بودن و خوب گوش دادن، ایشان را جذب رفتار خودتان کنید.

⬅️ عدم‌ارتباط همسر شما به این صورت که کلاً ارتباطی با کسی ندارد و یا ارتباط خوبی ندارد ، باید در روابط قبلی بین ایشان و دیگران، ریشه‌یابی شود.
←اینکه چه مسائلی بین ایشان، سبب بی‌تفاوتی همسرشما شده است ؟
✔️با به کار بردن مهارت و هنر زن بودن خود ، ارتباط عاطفی خود را با همسرتان بیشتر کنید و از راه گفت‌وگوی محبت‌آمیز و صمیمانه ، به دنبال فهم مسئله و حل آن باشید.
✔️در صورت امکان از اعضای خانواده‌ی همسرتان (کسی که ارتباط خوبی با همسرتان دارد ) برای حل این مسئله ، کمک بگیرید.
✔️به ایشان کمک کنید تا ارتباط خود را با خانواده ، بیشتر کند . ( از خیرات و برکات خدمت و احترام به والدین ، صله‌رحم و... به ایشان بگوئید.)

بنابه فرمایش امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) از جمله گناهانی که انسان را زود هلاک می‌کند؛ "قطع رحم" و قهر کردن افراد خانواده‌ها است.
چه بسا خانواده‌ای هستند، که با اینکه از حق دورند، ولی بر اثر همکاری و خدمت به همدیگر، دور هم جمع می‌شوند، و همین کار موجب می‌شود که خداوند به آنها روزی می‌رساند؛ و چه بسا افراد پرهیزکاری که تفرقه و درگیری در میان خانواده آنها، موجب می شود که خداوند آنها را از رزق و روزی و رحمتش، محروم سازد.

✔️برای حل مشکلات زندگی صبور باشید و با توکل بر خدا و توسل به اهل‌بیت (علیهم السلام) حرکت نمایید، و تلاش کنید با یادگیری مهارت‌ها، بهترین زندگی را در کنار همسرتان داشته باشید.

✓✓در رابطه با مسئله‌ی #اهمال_کاری(تنبلی) و #مسئولیت‌پذیری_همسر ، قبلاً در همین کانال پاسخ داده شده، که می‌توانید با سرچ موارد (هشتگ‌های) مذکور، توضیحات و اطلاعات بیشتری کسب کنید.

←درصورت تمایل ، می‌توانید از طریق مشاوره‌تلفنی ، با مشاورین امین کانال، ارتباط برقرار کنید.

✔️پیشنهادمی‌کنم،مجموعه‌صوتی‌ «هنرِ زن بودن ۱و ۲» برای‌ِخودتان و«هنرِ مرد بودن» را برایِ‌همسرتان،از کانال تهیه بفرمایید.

🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تربیت_فرزند
#خانواده_همسر

سلام و عرض ادب.
بنده ۳ ساله ازدواج کردم و یک دختر ۹ ماهه دارم. معلم هستم و از ماه بعد باید برم سرکار. مجبورم دخترم رو پیش مادر همسرم بگذارم. خودشون هم اصرار دارن که مهد کودک نبرم و پیش اونا بگذارمش. خانواده همسرم در مکالمات روزمره شون حرف های نامناسبی رو رد و بدل می کنند و همین مسئله منو خیلی نگران میکنه که دخترم الگو بگیره.( گرچه متأسفانه پدرش هم همینجوریه) از طرفی همسرم خیلی اصرار دارن که هرچقدر پیش مادر خودم هستم، همونقدر پیش مادر ایشون هم باشم. آیا منطقیه؟ میشه راهنمایی بفرمایید🙏

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
وقت شما بخیر
پروسه ی تربیت فرزند یک پروسه ی خطی نیست که یک حرف نامناسب اثرات جبران ناپذیری بر فرزندتان بگذارد بلکه تربیت تعاملی از ارتباط با گروها وسیعی از افراد است که مهم ترین آنان پدر و مادر هستند
در ۷سال اول بیشترین اثرپذیری از والدین است پس بهتر است والدین در کلام و رفتار خود تغییر ایجاد کنند تا به نحو درستی بتوانند فرزند تربیت کنند.
اما چند نکته به شما توصیه می کنم:
💠بهتر است مادر تا دوسالگی از فرزندش جدا نشود تا روند رشدی کودک به درستی سپری شود.پس اگر امکان استفاده از مرخصی دارید این زمان طلایی را در کنار فرزندتان بمانید.
💠اگر تا این حد حساسیت شما زیاد باشد،هم شرایط را برای کودکتان و هم برای خانواده ها سخت می کنید.
انعطاف پذیر باشید و خود را برای چالش های مختلفی که به احتمال زیاد با آن ها رو برو می شوید آماده کنید، مادر شوهر شما فرزندی را تربیت کرده که شما ایشان را به عنوان همسر انتخاب کرده اید،پس بهتر است خصوصیات خوب ایشان را ببینید.
💠اجازه دهید فرزندتان با هر دو خانواده ارتباط برقرار کند حتی به یک اندازه.هرچه ارتباطات با اطرافیان بیشتر باشد رشد هیجانی فرزندتان بهتر اتفاق می افتد.

بهتر است در این مدت کوتاه تا شروع سال تحصیلی تمام وقت خود را به بازی و لذت بردن از مراحل رشد فرزندتان سپری کنید.

به شما توصیه می شود صوت های تربیت فرزند استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.
مطالعه کتاب های من دیگر ما استاد عباسی ولدی را نیز به شما توصیه می کنم.
ان‌شاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#خانواده_همسر
باسلام وخدا قوت به شما🌷
۳۸ سالمه،با دو فرزند پسر ۱۸ و۱۰ ساله من وخانوادم مذهبی هستیم وتربیت بچه هام برام مهمه...
خانواده شوهرم با اینکه اهل نماز وروزه هستن،ولی وقتی دور هم جمع میشن(حتی ایام شهادت ائمه)خیلی با هم شوخی های زشت وزننده(متاهلی)میکنن واصلا رعایت زن وبچه ها هم نمیکنن.چن تا از بچه هاشون هم نوجوان هستن.
من به خاطر این مسئله خیلی ناراحتم ونگران بچه ها...
ولی هم نمیدونم چی بهشون بگم وچطوری،و هم جرأت نمیکنم.
فقط وانمود میکنم که از این حرفا بدم میاد،که بهم میگن تو ادا در میاری وگرنه خودت هم از این حرفا بدت نمیاد.(با اینکه الان بیشتر از ۲۰ ساله که خونشون هستم،همیشه اهل رعایت حجاب وحریم ها بودم وهستم)
چن تا از برادر شوهرهام ودامادشون ویکی دوتا از جاریام اینطوری هستن.

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
وقت شما بخیر
نگرانی جنابعالی در مورد اثرات تربیتی کاملا طبیعی و قابل درک است،ولی طبق فرمایش خودتان وانمود کردن شما اثر چندانی نداشته است.پس بهتر است با گفتگو با همسر و بیان دغدغه ها با ایشان این امر را به همسرتان واگذار کنید.
به هیچ عنوان بابت این موضوع همسرتان را سرزنش یا تحقیر نکنید.

می توانید با مدیریت رفت و آمد خود تا حدودی این موضوع را کنترل کرد.
مثلا اگر آخر هفته ها این گونه حرف ها زیاد بیان می شود زمان محدودتری را آنجا باشید و این زمان را به طول هفته اختصاص دهید.

دوستان خوب و مناسبی برای رفت و آمد های خانوادگی بیابید و با آنان رفت و آمد کنید.

اطلاعات خود را افزایش دهید تا بتوانید در زمان و فرصت مناسب اثرگذار باشید.

دیگران با هر تفاوت فکر و ظاهری با احترام برخورد کنید و چهره ی خندان و بشاشی داشته باشید.

جذابیت هایی در رفتار و گفتار و کردار و منش خود ایجاد کنید،تا دیگران جذب شما شوند.

در زمان های حضور در چنین جمع هایی برای بچه ها برنامه داشته باشید تا آنان مشغول بازی و سرگرمی باشند تا زمان کوتاهی را در کنار بزرگترها بگذرانند.

اعتماد به نفس خود را تقویت کنید.

برنامه های معنوی خانوادگی را افزایش دهید،مثلا در مناسبت های مختلف مراسم هایی در خانه بگیرید و از خانواده ها برای شرکت در مراسم ها دعوت کنید.

ان‌شاءالله زندگی سرشار از یاد خدا و نام اهل بیت علیهم السلام داشته باشید.🌹

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
.
.
#دعوای بچه ها

سلام وقت بخیر
بنده ۳۱ سالمه و یه دختر ۸.۵ساله و یه پسر ۶ ساله دارم
بچه هام خیلی شیطون و شلوغ هستند تقریبا اصلا به حرفمون گوش نمیدن من در طول روز بخاطر شیطنت و اهمیت ندادن به حرفام خیییلی اعصبانی میشم و سرشون داد میزنم دیگه از داد زدن، بلند حرف زدن خسته شدم از خودم بدم میاد خواهش میکنم یه راهکار بهم نشون بدید😭🙏
(صوتهای کنترل خشم هم گوش دادم)

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

دعوای بچه ها با هم مزایا و فواید زیادی دارد:

۱.موجب تخلیه هیجانی آنها می شود.

۲.قدرت دفاع از خود را پیدا میکنند.

۳.در اجتماع از چیزی نمی ترسند.

۴.از نظر جسمی قوی می شوند.

۵.بعد از دعوا بسیار آرام می شوند.

۶.بعد از دعوا با هم دوست می شوند.

😊پدر یا مادر نباید نفر سوم دعوای بچه ها بشوند و هیبت و هیمنه خود را با جر و بحث کردن با آنها بشکنند.

اجازه دهید خودشان از پس هم بر بیایند و اصلا دخالت نکنید.

طبیعتاً فرزند بزرگ شما مسلط خواهد شد واین اتفاق خوبی است و خود او می تواند آرامش را برقرار کند.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
.
.
.
.
#ازدواج

سلام خدا قوت
پسری ۱۹ ساله که سال اول دانشگاه است و تقاضای خواستگاری از دختری ۱۷ ساله را دارد
نه کاری نه سربازی
چه برخوردی باید بشه بر فرض که پدر پسر تا چند سال حمایت هم بکند خود پسر اذیت نمیشه از این شرایطی که تحت حمایت پدر باشد و اگر عقد طولانی شود هم که طبق نظر استاد پور احمد خوب نیست در ضمن پدر فقط در مورد مسکن می تونه کمک کند ولی خرج ماهانه برای ادامه زندگی مشرک خیر
واین دو نفر دوساله که با هم آشنا شدند از طریق چت ولی فامیل دور هم هستیم
دختر چادری هستن و از یک خانواده مذهبی
ولی اینکه با پسر دو ساله فقط البته چت داره
جای تامل در این ازدواج نیست ؟

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

✔️در این موضوعات اطرافیان باید منطقی و معقول جلو بروند و با عصبانیت و تحکمی رفتار کردن هیچ نتیجه ای ندارد.

✔️با آنها مقابله نکنید.

✔️با رفاقت و دوستی با آنها تعامل کنید و سعی کنید ارتباط خوبی با آنها داشته باشید و آنها را درک کنید.

✔️پیشنهاد مشاوره به آنها بدهید .

✔️از نظر مالی هم به طور متعارف به آنها
کمک کنید.

موفق باشید

@hamsaranekhoob
.
.
.
.
#فرزندپروری

با سلام و خسته نباشید .بنده پسری دارم امسال می‌ره کلاس هشتم.تک فرزند هست الان هم فرزند دوم و باردارم.خییلی پسر مودب و اهل مسجد و نماز و ... هست ..مدتی هست وقتهایی که تنهاس با خودش ور می‌ره .به محض اینکه متوجه کسی بشه دست از کارش می‌کشه..رابطه اش با من و پدرش خیییلی خوبه .چند وقت پیش بهش گفتم به اندام خصوصی ات دست نزنی یا نگذار کسی بهش دست بزنه چون خدایی نکرده به گناه تبدیل میشه . پدرشم باهاش صحبت کرده اگه خدایی نکرده جایی احساس کردی نیاز به مشورت داری من و مادرت هستیم.. چند تا کلاس هم ثبت نامش کردم تا از لحاظ جسمی و ذهنی خسته شه ..چند روز آینده باید بره یه شهر دیگه مسابقه ورزشی مخالفت کردم بخاطر همین کارش .نمیدونم کارم درسته؟

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

⭐️جای شکر دارد که فرزندی مودب و مسجدی دارید و خدا را بابت این نعمت سپاسگزار باشید که او هدایت کننده است.

😊به همین صورت رابطه دوستانه و صمیمی خود را ادامه دهید و سعی کنی در مسایل و موضوعاتی که برای او پیش می‌آید در کنار او باشید نه در مقابل او.

🌸خیلی خوب است که او بتواند در خانه زیاد حرف بزند و اجازه اظهار نظر داشته باشد.

💫 مشغول کردن او تدبیری عالی و بجاست.

💫اگر هنوز شرایط رفتن به اردو را دارد خوب است که اجازه بدهید .

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
.
.
.
.
#ارتباط با دوستان

سلام و عرض احترام🌸🌱
ببخشید من سه سال هست ازدواج کردم وهمسرم یکم دوستانشون زیادن و متعاقبا این ارتباط تا حدی زیادهست..چون از اطراف شنیدم که این روابط خوب نیست و باعث لطمه زدن به آینده زندگیمون میشه ونظر اطرافیان این هست که من خودم با دوستانم کم ارتباط داشته باشم تا همسرم هم کم کنند و خیلی من رو میترسونن از آینده و اینا..
میخاستم ببینم حد این روابط برای همسرم چقدهست؟وراه حل اون چیه( من چ کنم)؟ من تا چه اندازه در رفت و آمد های خودم کنترل کنم؟

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

هر چه فضای خانه برای شما و همسرتان جذاب تر ، دوستانه تر و صمیمی تر باشد ،
قطعاً خود شما و همسرتان وقت بیشتری را برای در کنار هم بودن خواهید گذاشت.

😊فضای خانه باید همیشه با نشاط باشد.
محیط خانه هر چه با نشاط تر و شاداب تر باشد ، کشش بیشتری خواهد داشت.
پس مطلقا از سرزنش کردن و بازجویی کردن بپرهیزید که همسرتان را از خانه فراری می دهد.

🦋همیشه و در همه حال تایید کننده و همراه همسرتان باشید.

😍سعی کنید شما بهترین دوست و رفیق همسرتان باشید.

🙏از طرف دیگر با دوستان همسرتان مقابله نکنید و نخواهید که او آنها را ترک کند.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
.
.
#جدا_خوابی_همسران

سلام وقتتون بخیر.ببخشید من دو فرزند دارم فرزند اولم ۹سالشه از زمان به دنیا آمدنش همسرم به خاطر اینکه صدای بچه اذیتش نکنه وبد خواب نشه جای خوابش رو از من جدا کرد و وقتی دخترم ۳ سالش شد خواستم برای خواب پیش همسرم برم،اما ایشون مخالفت کردن و گفتن من عادت کردم تنها بخوابم تو بیای من خوابم نمیبره.من هم خیلی ناراحت شدم و چیزی نگفتم والان ۹ ساله جدا از هم میخوابیم،برای رابطه هم هر زمان که میخاست میرفتم ولی الان که دخترم بزرگ شده چون دیر میخوابه با مشکل برخوردیم و همسرم زودتر از بچه ها میخابه.قبلا هم چندبار بهشون گفتم که بچه ها بزرگتر بشن من به راحتی ِالان نمیتونم بیام پیشت ولی قبول نکردن و اصرار بر تنها خوابیدن داشتن.واینکه الان دخترم هر جا که بره ببینه پدر ومادرها در یک اتاق میخوابن براش عجیبه.میخواستم نظرتون رو بپرسم باید چکار کنم.رابطمون خیلی کم شده.

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر محترم
یکی از مهم ترین نکاتی که زن و شوهرها همیشه باید مد نظر داشته باشند محل خواب آن هاست که حتی الامکان نباید از هم جدا باشد.
در مورد شما هم ای کاش از همان ابتدا چنین چیزی را نپذیرفته بودید و برای خواب راحت ایشان راه حل دیگری پیدا کرده بودید.
الان که بچه ها بزرگتر شده اند و همسرتان همراهی نمی کنند قدری شرایط سخت تر شده اما غیر ممکن نیست.
سعی کنید ذره ذره همه چیز را به روال خود برگردانید اما حتما به خودتان و ایشان زمان بدهید.
بنظرم بهتر است که حتما با یک متخصص متعهد و امین صحبت کنید و پیوسته تحت نظر ایشان شرایط را مطرح کنید و پله پله پیش بروید پس حتما برای این کار زمان بگذارید.
خودتان هم در طی روز روی بهبود ارتباطتان کار کنید.
چالش ها و نشتی های زندگیتان را کشف کنید و سعی در بهبود آنها داشته باشید،دوره هنر زن بودن استاد پوراحمد را گوش کنید بدون اینکه همسرتان در جریان باشند و نکات را پیاده سازی کنید.
فضای خانه را شاد و بانشاط و معنوی کنید و کم کم خودتان را به ایشان نزدیکتر کنید.
از خدا در این باره کمک بگیرید و با توکل به او تلاش های خود را شروع کنید.
درصورت نیاز از مشاوران امین کانال بصورت تلفنی هم راهنمایی بگیرید.

ان شاءالله موفق باشید.


🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#خیانت

سلام وقتتون بخیر . من هفت سال ازدواج کردم و یه فرزند دارم یه مشکل بزرگ برام پیش اومده . خانواده مذهبی هستیم اما متوجه شدم همسرم بهم خیانت کرده😔 پیام های اون خانم و دیدم با همسرم صحبت کردم ولی انکار می‌کنه هر دفعه یه چیز میگه و قسم میخوره منو قانع می‌کنه که اصلا خیانت نکرده و حتی پیام هاشو پاک کرد . تظاهر می‌کنه منو دوست داره ولی انگار خودشم نمی‌خواد باور کنه چیکار کرده واقعا درموندم😔 تمام دوستانی هم باهاشون هست همینطورین.. خواهش میکنم کمکم کنین 🙏🙏 اجرتون با امام حسین

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر محترم
بابت اتفاقی که برایتان پیش آمده متاسفم
حق دارید که ناراحت باشید در هر درجه ای که این مسئله اتفاق افتاده اما
مهم است که با وجود ناراحتی،سعی کنید قوی تر باشید و همه چیز را به روال درست برگردانید.
شما در سوال خود دقیق اشاره نکردید که خیانتی که می فرمایید در چه حدی اتفاق افتاده،میدانم که در هر حدی که باشد ناراحت کننده است اما بعنوان مثال اگر صرفا در حد همین پیام بوده و بار اولشان بوده و اینطوری پیام ها را پاک میکنند و ...
بهتر است اصرار بیش از اندازه نکنید و مدام در صدد اثبات این قضیه نباشید تا قبح آن از بین نرود و ارتباطتان خراب نشود...
بخاطر مصلحت و ساخت دوباره ی رابطه ای عاشقانه بهتر است سعی کنید او را ببخشید و از خطایش درگذرید.
او واقعا شما را دوست دارد و نیازی به تظاهر ندارد
اعتماد بنفس از دست رفته ی خود را بازیابید و بخاطر خدا او را ببخشید و همزمان به این فکر کنید که چرا این مسئله پیش آمد؟
اگر دوستان نامناسبی دارند سعی کنید کم کم از او بخواهید که این دوستی ها را کنار بگذارد.
صبر فعال داشته باشید و برای رسیدن به اهداف خود زمان لازم را بگذارید و توقع نداشته باشید که یکدفعه همه چیز کاملا درست شود.
حتما آموزش ببینید و برای این کار دوره هنر زن بودن استاد پوراحمد به شما پیشنهاد میشود.
معنویات را در خود و در خانه افزایش دهید و برای خدا با شوهرتان ارتباط خوب برقرار کنید،با خدا معامله کنید،بدانید که او دل شکسته ی شما را میبیند،او تلاش های زیاد شما برای ساخت زندگیتان را میبیند و خودش برایتان جبران میکند،پس با خود خدا معامله کنید.
به همسرتان عشق بورزید،محبت کنید،اقتدارش را حفظ کنید و سعی کنید که برایش همسری آراسته و با نشاط باشید.
بعضی مسائل را فقط تغافل کنید و زیاد بحث نکنید.
درصورت نیاز از مشاوره تلفنی کانال هم میتوانید استفاده کنید.
ان شاءالله همه چیز درست میشود.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#خانواده_همسر

حنانه هستم ۳۹ ساله.تقریباً۹ ساله ازدواج کردم. چندتا خواهرشوهر دارم که از اوایل ازدواج رفتار خوبی با من نداشتندبا این حال هر وقت شوهرم خونه نباشه میان خونمون بعضی وقتها میخوابند و من اصلا دوست ندارم و همیشه نگرانم که آیا دوباره نیایند بمونند.من چیکار باید بکنم که بفهمند که من دوست ندارم شب خونه ام بمونند؟و به شوهرم هم نگویند؟

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام
در خصوص مسأله ای که به ان اشاره کردید ..تعداد حضور این اقوام در منزل شما چقدر است؟
آزار و اذیت هایی که از جانب انها شده اید چه میزان بود؟
شامل چه مواردی بوده؟
کیفیت حضور انها چقدر است آیا بابت این مهمان ها خیلی به زحمت می افتید؟
آزار ها مربوط به گذشته است یا خیر
میزان همراهی همسر شما با شما در این مورد و سایر موارد چقدر است.
خواهر خوبم دقت کنید که پایخ هر یک از این سوالات در محوه برخورد شما موثر است
اما دقت کنید در زندگی مشترک مدارا با خانواده همسر بسیار موثر است.ممکن است خواهران همسر شما یک شب به منزل شما بیایند و بروند اما شما روح و روان و رابطه خود را بابت این اتفاق از بین می برید که معامله بسیار نا عادلانه است.
پس توصیه می کنم حتما با یک مشاور امین در این زمینه صحبت کنید.
موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب
#ارتباط_با_نوجوان

سلام ببخشید پسرم دوازدهم بود امسال اصلا بامن که مادرشم ارتباط کلامی نداره تا چیزی میگم پرخاش می‌کنه
در مورد انتخاب رشته اش هرکاری کردم اصلاً بامن صحبت نکرد
تو خونه فعالیت انجام نمیده درکارها مشارکت ندارن دائم باگوشی مشغوله نمی‌دونم چکارکنم چندجلسه هم مشاوره بردم تاثیری نداشت
بخاطر گوشی اصلأ تمرکز نداره
همه چی براش مسخره ست
هرراهی رو امتحان میکنم نتیجه نمی‌گیرم همین یک فرزند رو دارم همسرم هم درونگراست وهیچ دخالتی نداره نمی‌دونم چکارکنم همسرم مشاوره هم نمیاد
بقدری دلم میگیره میبینم ارتباط کلامی اینقدر توخونه کمه
فشار کارها رو من زیاده هیچ طوری نمیتونم فعالشون کنم😢

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان 


♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام مادر عزیز
در خصوص برخورد با فرزند نوجوان والدین باید برای ارتباط سازی پیش قدم شوند در مرحله اول محیط خانه را شاد و پرنشاط کنید، سعی کنید فعاليت های مشترک مورد علاقه او را انجام دهید، تفریحات و رقت و آمدهای خانوادگی به خصوص با همسالان را زیاد کنید.
و در مرحله دوم برای او دوستان خود و مثبت پیدا کنید.
البته که تا حدودی پرخاشگری در نوجوانان در آستانه بلوغ به علت افزایش هیجانات این دوره طبیعی است
پس مدارا کردن و اصطلاحا گیر ندادن و انتقادات مداوم نکردن بسیار موثر است.
و توجه داشته باشید درونگرا بودن با خلق پایین و افسردگی متفاوت است
درونگرایی یک تیپ شخصیتی است اما گوشه گیری نیاز به بررسی تخصصی دارد.
پس در مرحله اول با یک مشاور کودک و نوجوان صحبت کنید و از وویس های تربیتی نوجوان موجود در کانال استفاده کنید

موفق باشید 💐


♦️کانال تربیتی همسران خوب
#مشکل_رابطه_زناشویی

سلام و عرض ادب
خانمی هستم ۳۳ ساله و همسرم ۳۶ ساله، دارای دوفرزند هستیم .
سؤالم در مورد مسائل جنسی است.
همسرم میل جنسی بالایی دارد و من میلم کمتر است.
من اکثرا آمادگی این را ندارم که همسرم بلافاصله که به من می رسد نقاط حساس بدنم را لمس کند و لب های مرا ببوسد و باید اول تحریک شوم تا بدنم در برابر لمس پذیرا باشد .
همسرم میگه آخه بوسیدن لب که نیاز به از قبل تحریک شدن نداره!
البته رابطه جنسی قبل تولد بچه ها این مدلی نبود و راحت تر بودم اما با ورود بچه ها و کمتر شدن رابطه عاطفی و گفتگوهای ما این مسائل بیشتر شد .
لطفا راهنمایی کنید برای بهتر شدن ارتباطمون.
خیلی ممنونم

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
در پاسخ به سوال شما باید عرض شود که در سؤال شما چند نکته به چشم می خوردکه ارتباط مستقیمی با مشکل شما و همسرتان دارد .
🔻تمایل زیاد همسر شما وعدم تمایل زیاد به رابطه زنا شویی
🔻کاهش ارتباط عاطفی شما نسبت به همسرتان
🔻مشغولیت شما نسبت فرزندان

سه مورد فوق مانع از آن خواهد شد تا شما و همسرتان از رابطه زناشویی لذت مناسب ببرید و عدم اصلاح سبب بروز مشکلات دیگری در زندگی شما خواهد شد .
🔑بنابراین به نکاتی که در ادامه می آید اهتمام لازم را داشته باشید.

1⃣ابتدا توصیه می شود با یک طبیب حاذق طب سنتی برای اصلاح مزاج خود و همسرتان مشورت نماید . اصلاح مزاج کمک می کند تا سردی شما نسبت به رابطه رفع شود و همچنین گرمی و تمایل زیاد همسر شما به رابطه زناشویی تعدیل شود .

2⃣مطلب بعد اینکه زن باید نزد همسرش جذاب وکانون نشاط و شادابی باشد تا مرد خود را به سمت خویش جلب نماید و همچنین نسبت به مسئله رابطه زناشویی نیازهای همسرش را پاسخگو باشد . در آموزه های دین هم نسبت به این مطلب تأکید شده که جزء در موارد خاص (ایام خاص زنانه و...) زن باید نیاز جنسی همسر خود را تأمین نماید .
به شما پیشنهاد می شود که فایل های صوتی هنر زن بودن و هنر مرد بودن استاد پور احمد خمینی را برای استفاده خود و همسرتان تهیه نماید تا نسبت به وظایفتان آگاهی لازم را کسب نمایید . به هر میزان که آگاهی شما نسبت به یکدیگر بیشتر شود به تناسب محبت و عشق شما به یکدیگر افزایش خواهد یافت .

3⃣جلسه ای را در وقتی مناسب با همسرتان ترتیب دهید و در رابطه با این مسأله صحبت نمایید و انتظارات خود را به یکدیگر انتقال دهید . دراین جلسه تعداد دفعات رابطه و کیفیت رابطه را به تفاهم برسید . در صورتی که تمایل همسر شما نسبت به دفعات رابطه ، بیش از خواسته شماست به شما پیشنهاد می شود زمان رابطه زناشویی را به دو بخش تقسیم نمایید. یک زمان را که در آن طرفین نیاز به رابطه را در خود احساس می کنند و زمانی را هم تنها به نیاز همسرتان اختصاص دهید . تفاوت این دو زمان در این است که در وقت مختص به همسر، زمان کم و بدون آمادگی شما برای رابطه باشد . از همسرتان بخواهید که مدت زمان این رابطه را کم نماید مثلا اگر مدت زمان رابطه ی مورد نیاز طرفین 30 دقیقه است . زمان رابطه مختص به همسر را 5 دقیقه قرار دهید . توجه داشته باشید این زمان تنها برای رفع تمایل همسر شما خواهد بود .

4⃣نکته دیگر اینکه سعی کنید فضای شادی و نشاط را در زندگی ایجاد کنید .تفریحات خانوادگی به همراه فرزندانتان ، مسافرت ، پارک ، سینما و ...را در برنامه خانوادگی تان داشته باشید .

5⃣قرار دادن وقت اختصاصی روزانه برای خود و همسرتان و صحبت کردن پیرامون مسائل مختلف و حل اختلافاتی که ایجاد شده .
❗️در صورت رعایت موارد فوق و عدم نتیجه گیری مطلوب با حضور همسرتان از یک مشاور متخصص و متعهد مشورت بگیرید .

🤲به امید زندگی سرشار از عشق و محبت و توام با نشاط و شادابی.

موفق و پیروز باشید 🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#تغییر_شغل_همسر

سلام شب شما بخیر
خانمی ۴۱ هستم ۲۰ ساله که ازدواج کردیم همسر من اوایل زندگی در کارخانه کارگر بود اما بعد از چند سال از کارخونه اومدن بیرون که آزاد کار کنند( کار کابینت ) اما از اونجایی که کارش رونق نگرفت الان اسنپ کار میکنه و میگه من دیگه کارخونه نمیرم ولی واقعا اسنپ خرج زندگی رو کفاف نمیده اونم با دوتا بچه من باید چطور با این آدم لجباز و یک دنده رفتار کنم که یکم به فکر زندگی باشه؟؟

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
در پاسخ به سوال شما باید عرض شود که :
1⃣جلسله ای را در کمال آرامش و بدور را از تنش با همسر خود هماهنگ نمایید و احساس خود نسبت به رفتار همسرتان را ابراز نماید و پیامدهای ناشی از رفتار ایشان را متذکر شوید. مثلا بگوید که من از اینکه کار شرکت را رها کردی و در کار کابینت سازی که توفیقی برایت نداشت به شدت احساس نگرانی کردم. کار مسافر کشی شما هم نیازهای زندگی را جوابگو نیست. من نسبت به آینده زندگی و خرج و مخارج خود و فرزندانمان نگران هستم و این مسأله به آینده فززندانمان و همچنین به گرمی روابط بینمان آسیب خواهد زد. در ادامه از او بخواهید تا علت ترک شغل خود را مطرح نماید.

2⃣در صورتی که علت ترک شغلش عدم علاقه به آن است. پیشنهاد می شود حتما در این رابطه با مشاوره شغلی و استعداد سنجی مشورت نمایید. علت اینکه افراد مدام دست به تغییر شغل می زنند، عدم آگاهی آنها نسبت به ظرفیت ها و توانمندیهای خویش است. گاهی نیز شخص به کار خود علاقه دارد و توانمندی لازم را نیز داراست اما نسبت به نحوه درآمد زایی آن شغل آگاهی ندارد. مشاوره شغلی و استعداد سنجی کمک می کند که شخص بتواند شغل مورد علاقه خود را انتخاب و نسبت به نحوه درآمد زایی آن آگاهی لازم را کسب نماید.

3⃣‌ به شما نیز پیشنهاد می شود با توجه به علاقه و توانمندی خود کسب و کار خانگی را دنبال کنید که این نیز می تواند کمک خرج زندگیتان باشد .

4⃣ با صرفه جویی و مدیریت اقتصادی، فشارهای مالی را کمتر بفرمایید و همواره رابطه خود را با همسر عاطفی تر کنید تا حرف شنوی بهتری داشته باشند.

🤲به امید کسب و کار مناسب و بدست آوردن روزی حلال

🔈 پیشنهاد میکنیم کلاس هنر زن بودن یک و دو استاد پوراحمد را استفاده فرمایید.

موفق و پیروز باشید 🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#فرزند آوری
سلام وقت بخیر
۳۰ ساله هستم و همسرم ۳۹ ساله و ۸ ساله باهم ازدواج کردیم دوفرزند پسر دارم
دوست دارم دوباره بچه دار بشم،اما در تربیت بچه ها همیشه دست تنها هستم و پدرشان هیچ کمکی به من نمی‌دهد البته خودش مشکلات اخلاقی زیادی دارد (حتی زندان هم رفته)و من همه چیز را بخاطر اینکه تربیت بچه هام خراب شود تحمل میکنم و راضی به جدایی نیستم
و خیلی دغدغه تربیت دینی دارم ،دو سوال:۱-آیا بدون همکاری پدر و الگو مناسب نبودن من موفق به تربیت خوب که انشاالله سرباز امام زمان شوند میشم؟
۲-اوردن بچه دیگر عقلانی هست یا خیر؟
با توجه به امر رهبری من وظیفه دارم یا از گردن من خارج است؟
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز از اینکه شما دغدغه مندی خودتون رو حفظ کردید لایق احترام هستید ،انشالله در پناه ولایت به سر منزل مقصود برسید.
دوست عزیز همونطوری که گفتید فرزند آوری یه تکلیف هست و هیچ چیزی جز سلامت جسمی و روانی مادر ،یک خانم رو از این وظیفه خلع نمیکنه ولی چند توصیه پدر خانواده رو با احترام کردن و اقتدار دهی بزرگش کنید، اگر هم اختلافی دارید جلوی فرزندتان نباشه، نقش مادران در تربیت بسیار بسیار از پدر پر رنگتر هست به جای تمرکز بر روی نقش همسرتون سعی کنید وظیفه خودتون رو به خوبی انجام بدید.
دومین نکته شما به وظیفه تون عمل کنید و با توسل و توکل وارد جهاد فرزند آوری بشید، از فرشته ها با صلوات و حدیث کسا و تسبیح حضرت زهرا کمک بخواهید ،به جای همسرتون از امام زمان (عج) کمک بخواهید مطمئن باشید هر جا لازم باشه فرشته ها براتون ارسال میشند.
با دعا و ارتباط با خدا و اهل بیت و شکر گذاری قدرت روحی خودتون رو بالا ببرید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#ارتباط_با_خانواده_همسر
سلام خداقوت بشما
همسر خیلی خوبی دارم ولی بزرگترین چالش ما خانوادشونه که بخودشون اجازه بی احترامی بمن رو میدن. همسرم هم دفاعی از من نمیکنه.وهمیشه از طرف من هم گذشت میکنه.واین باعث شده که کارشونو تکرار کنن.مشکل اینه که من اولویت همسرم نیستم اما خواهرو برادر وحتی همسرانشون هستن.این باعث شده که مهر همسرم از دلم بیرون بره ونگرانم کرده.
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز شرایط سخت شما قابل درک هست ولی به لطف خدا و رفتار خردمندانه از این شرایط عبور می‌کنید.
در ابتدا لازم هست نیازتون رو با همسرتون مطرح کنید ولی قبلش لازمه بستر رو فراهم کنید بستر یعنی بهبود رابطه با ایشون ،
یعنی به نیازهای همسرتون در همه ی ابعاد توجه کنید (نیازهای جسمی،جنسی،عاطفی) و تامینش کنید. هر روز با هم صحبت کنید که طی آن خاطرات خوش و حرفهای مثبت تبادل کنید کمتر به گلایه بپردازید.
نکته ی مهم احترام و اقتدار ایشون هست که به صورت خاص در موردش فکر کنید و تامینش کنید.
بعد در شرایط مناسب بدون اینکه شخصیتش رو زیر سوال ببرید از ایشون بخواهید که توجه بیشتری به شما کنند و نیازهای شما رو مد نظر قرار بدن البته بستر فراهم کنید یعنی رابطه خودتون اصلاح کنید و در شرایط مناسب که ایشون حال خوبی دارند و مکان مناسب از خودتون و نیازهاتون صحبت کنید.
در رابطه با خانواده همسرتون سعی کنید رفت و آمد داشته باشید ولی مدت زیادی در کنار شون نباشید و سعی کنید با احترام باهاشون رفتار کنید و وقتی بی احترامی می کنند خیلی مودبانه بگید (نکته ی مهم اینه که خودمون با دیگران با احترام رفتار کنیم و زیاد در معرضشون نباشیم ) .
برای یک زندگی سعادتمند از توسل و مدد اهل بیت غافل نشید.
کانال تربیتی همسران خوب

http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#سیگار_کشیدن_پدربزرگ
#الگوگیری_فرزند

سلام وقت بخیر. پسرم ۳ سال و۹ ماهش پدر خودم سیگار میکشه ولی جلوی خانواده نمی‌کشه. نمدونم پسرم‌ ازکجا دیده که بابا بزرگش سیگار میکشه حالا ادای سیگار کشیدن در میاره من خودمو به تغافل وحواس پرتی میزنم ولی فایده‌ای نداره دوباره تکرار میکنه براش توضیح دادم که کار درستی نیست نمیتونی بری باشگاه نمیتونی ورزشی کنی و.... ولی فایده نداره یه دوبارم تو پارک دیده میگه چرا آقاهه میکشه میشه راهنمایی کنید چکار کنم که تکرار نکنه؟ واینکه پسرم خیلی وابسته پدرمم هست من فقط آخر هفته میرم خونه پدرم .ممنون

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت_مند

🌷 بسم الله الرحمن الرحیم🌷

سلام عرض می‌کنم خدمت شما مادر گرامی

دغدغه شما را برای تربیت سالم فرزندتان تحسین می‌کنم انشاالله خداوند در این امر شما را یاری گرداند.🤲

تقلید و الگوبرداری فرزندان در این سن کاملاً طبیعی اجتناب ناپذیر است و جای نگرانی نیست.

حتی ابراز حساسیت شما و توضیح در مورد بدی این امر و عواقب آینده آن برای فرزندتان در این سن ضرورت چندانی ندارد.
فقط کافیست وقتی که این عمل را انجام می‌دهد بصورت غیر مستقیم حواس او را از این مسئله پرت کرده و با ارائه کاری جایگزین او را از ادامه کار منصرف نمایید.

اگر امکان صحبت با پدرتان را دارید ایشان را متقاعد نمایید که از کشیدن سیگار جلوی فرزند شما خودداری نمایند.
#دوران_عقد_طولانی
#دانشجو_بودن_پسر
#نداشتن_کار_ثابت
#تاخیر_در_ازدواج

سلام و عرض ادب
استاد عباسی در کتاب نیمه دیگرم دوران عقد طولانی را برای پسری که در دوران دانشجویی هست و کار ثابتی هم ندارد توصیه کردند
نظر شما چیست ؟ باعث اخلال نمی‌شود بین ازدواج نکردن یا عقد طولانی داشتن کدام توصیه می‌شود؟
و اینکه شغل پدر دختر اطلاعاتی باشد (منبع موثق مطمئن شدیم ) اخلالی در ازدواج ایجاد نمی‌کند و حریم خصوصی خانواده ما و پسرم ؟

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت_مند
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷

عرض سلام و ادب خدمت شما
پاسخ به این سوال را با یک حدیث از کلام نورانی رسول اکرم (ص ) آغاز میکنم:
🌺هر کس برای خدا ازدواج کند و برای خدا کسی را به ازدواج دیگری درآورد، سزاوار ولایت و دوستی خداست🌺.( المحجه البیضاء، ج۳.)

ازدواج امری نیکو و پسندیده است که مطابق طبیعت، فطرت، شرع، حافظ بقای نسل بشر، سنت رسول اکرم، نشاط بخش و نشانه خداست پس باید هرچه زودتر و بهتر به آن پرداخته شود.

و همچنین رسول اکرم(ص) می‌فرمایند:
🌷 النکاح سنتی و من رغب عن سنتی فلیس منی
ازدواج سنت من است پس هر کس از سنت من رویگردان شود از من نیست.🌷( بحارالانوار،ج۱۰۰،ص۲۲۰)

👈 بنابراین شایسته نیست این حکم الهی به بهانه هایی چون ادامه تحصیل، کار و اشتغال، سربازی و.... به تاخیر و تعویق بیفتد. به خصوص مواقعی که احتمال به گناه افتادن جوانان وجود داشته باشد.
و البته که شرایط جامعه امروزی اقتضا میکند بر ازدواج جوانان تسریع شود و با بهانه جویی و مانع تراشی این امر مقدس الهی به تاخیر نیفتد.

👈خداوند متعال در قرآن میفرمایند :

🌷وَ أَنْكِحُوا الْأَيامى‌ مِنْكُمْ وَ الصَّالِحِينَ مِنْ عِبادِكُمْ وَ إِمائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَراءَ يُغْنِهِمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَ اللَّهُ واسِعٌ عَلِيمٌ.
پسران و دختران بى‌همسر و غلامان و كنيزان شايسته (ازدواج) خود را همسر دهيد. اگر تنگدست باشند، خداوند از فضل خود بى نيازشان مى‌گرداند و خداوند، گشايشگر داناست🌷. ( سوره مبارکه نور، آیه ۳۲)
بر اساس این آیه الهی وظیفه همگان هست که امر ازدواج را تسهیل و زمینه آن را برای جوانان فراهم نمایند.
و البته لازم است دختران و پسران با افزایش آمادگی خود و تلاش برای کسب مقدمات ازدواج، شایستگی‌های لازم را برای تشکیل خانواده در خود فراهم نمایند .
ولیکن وظیفه اصلی در این امر بر عهده خانواده‌ها وبویژه والدین است که با حمایت‌ و سهل‌گیری در این زمینه شرایط تشکیل خانواده و ازدواج آسان را برای جوانان فراهم نمایند.

در مورد سوال شما نیز توجه به چند نکته لازم هست :
چنانچه دختر یا پسری به دلایلی شرایط پذیرش مسئولیت و تشکیل خانواده و تعهد کامل را ندارند؛ توصیه می‌شود به جای اینکه اصل ازدواج را به تاخیر بیندازد؛ در زمان احساس نیاز ازدواج صورت بگیرد و لیکن تا کسب آمادگی لازم ،دوران عقد ادامه دار شود.

و در این بین خانواده‌ها حمایت بیشتری بر فرزندان خود داشته باشند.
مثلاً خانواده پسر از فرزندشان پشتیبانی و حمایت مالی نمایند و خانواده دختر نیز با عدم مانع تراشی ها و دوری از آداب و رسوم دست و پا گیر زمینه ازدواج آسان جوانان فراهم کرده و از به گناه افتادن جوانان جلوگیری نمایند.

قطعاً پسری که مسئولیت پذیر و متعهد بوده، با حمایت خانواده‌ها زمینه ازدواج او فراهم شود انگیزه و نشاط مضاعف برای کار و فعالیت می‌یابد و خداوند نیز همانطور که وعده داده به زندگی آنها برکات فراوان عنایت می‌کند.
این تصور غلطی است که برخی فکر می‌کنند برای ازدواج باید تمام امکانات و شرایط در حد تمام و کمال فراهم باشد. بلکه با کمالگرایی ها فقط فرصت‌ها را هدر می‌دهند و با افزایش سن، دایره انتخاب خود را محدود می‌کنند.

در مورد شغل پدر دختر که به آن اشاره شد شغل شرافتمندانه‌ای است و به خودی خود مشکلی وجود ندارد مگر اینکه برای شما ابهامی وجود داشته باشد که بهتر است با گفتگوی خانواده ها، بررسی و شفاف شود.


انشاالله در پناه خدا و اهل بیت بزرگوار خوشبخت و موفق و سعادتمند باشند.🤲🌷

💠کانال تربیتی همسران خوب 💠

@Hamsaranekhoob
#مدیریت_مالی_آقا


سلام وقتتون بخیر باشه ببخشید من سرر وقت پیام ندادم چون همسرم گوشی من نگاه میکنه مجبور شدم یک مشکلی هست برا من پیش اومده اینکه همسر من مدیر ساختمون هست در مسکن های مهر و یک عده سکنه هستند در واحدشون ویک عده نیستن و هر ماه مردم مبلغی رو برای شارژ به حسابشون واریز میکنن وهر وقت قسطی خرجی چیزی کم میاریم از این پول استفاده میکنن ومیزارن بعدها سر جاش الانم ۴ میلیون برا برادرشون که گفتن پول ندارن وعقد دخترشون هست واریز کردن ومن هم هر چقدر میگم این پول امانت هست میگه کار خیر واصلا به حرفم گوش نمیده خواهش میکنم راهنمایی کنید 🙏🏻🙏🏻

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی

🌺 همانطور که می دانید مهمترین نیاز آقا حفظ احترام و اقتدار اوست و هر رفتاری که اقتدار او را خدشه دار کند او را وادار به عکس العمل می کند.

🌺 پس به جای تذکر مستقیم و انتقاد مستقیم سعی کنید در فرصتی مناسب که حالشان خوب است مثلا گرسنه و با خسته و... نیستند در مورد اینکار، اعتماد مردم و عواقب آن با ایشان صحبت کنید و بهتر است این صحبت بیشتر حالت پرسشی یا پیشنهادی داشته باشد و در نهایت نتیجه گیری به خودشان واگذار شود.

🌺 در موقعیت های مختلف تصمیمات معقول و منطقی ایشان را تحسین کرده و از اینکه همسر پخته و عاقلی دارید اظهار رضایت و خرسندی کنید تا آن احساس اقتدار و احترام را از شما دریافت کنند.

🌺 ابتدا حکم شرعی دقیق را استفتا نموده و سپس در موقعیتی مناسب با لحنی ملایم به ایشان انتقال دهید.

🌺 در مقابل چشمان همسرتان بابت مقید بودن همسرتان به رعایت مسائل شرعی و حساس بودن ایشان به لقمه حلال خداروشکر کنید و از خودشان تشکر کنید که به این نکته توجه می کنند.

🌺 سپس در موقعیت مناسب نگرانی خود را با لحنی محبت آمیز و دلسوزانه نه استاد به شاگرد و بیان کنید. حتی می توانید از نوشتن نامه به ترتیبی که در کانال آموزش داده شده استفاده کنید.

🌺 نکته آخر اینکه در چنین مواقعی به ایشان بگویید که نگران نباشند، با قناعت و صرفه جویی کمکشان می کنید که شرایط مدیریت و سپری شود و دست به پول مردم نزنند. و وقتی اینکار را می کنند خوشحالی خود را چندین و چند برابر ابراز کنید و به ایشان بگویید که به داشتن چنین همسری افتخار میکنید و....

آرامش مهمان تک تک لحظات زندگیتان 🌹

💠کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
2024/09/24 15:22:56
Back to Top
HTML Embed Code: