Telegram Web Link
#ارتباط_کلامی_با_همسر
#کم_حرفی_همسر
با سلام و وقت بخیر خدمت مشاوران
بنده خانمی ۲۳ ساله و شوهرمم ۳۳ ساله و یک پسر ۱ساله داریم.مدت ۲سالو نیم باهم زندگی میکنیم،مشکل من این هستش که شوهرم اصلا به من توجه نمیکنند موقعی که حرف میزنم یا به حرف هام گوش نمیکنند و یامواقعی که ناراحتم و اون رو بیان میکنم کاملا بی اهمیت هستن و بیشتر دوری میکنند،خیلی وقت ها ازشون خواستم که روزی نیم ساعت بشینیم و باهم درمورد مسائل مختلف زندگی صحبت کنیم قبول میکنند ولی عمل نمیکنند.
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام بانوی عزیز
مضاف بر اینکه برخی آقایان به طور کلی درونگرا هستند و چندان تمایلی به ارتباط کلامی ندارند ، نوع بیان خواسته و انتظار شما هم اهمیت زیادی دارد.
اینکه چه مواردی در صحبت های خود بیان می کنید و با چه لحنی مطرح می شود.
سعی کنید تا می توانید از مسائل مورد علاقه ایشان شروع کنید و از گله و شکایت و غيبت پرهیز کنید.
برای حرف زدن ایشان را تحت فشار نگذارید و اصرار نکنید.
ضمن اینکه توصیه می کنم در کنار استفاده از فایلهای صوتی هنر زن بودن ، با یک مشاور امین و آگاه در این زمینه صحبت کنید.

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_مادرشوهر

سلام
ما چند ساله ازدواج کردیم و بچه نداشتیم پزشکان فوق تخصص متعدد طبق آزمایشات مکرر گفتن علت بچه دار نشدن شوهرمه،نظر طب سنتی و اسلامی هم همین بود...ب خانواده اش گفت که ایراد از خودشه ،اما مادرشوهرم به همه فامیلا ،هرکسی که دید ،به همکارام،به همه گفت عروسم نازاعه .من از این موضوع بسیار ناراحتم،اما تا حالا بهش هیچ چی نگفتم.
به نظر شما چجوری بگم ناراحتم!
مادرشوهرم میگه خوشکل نیستی با اینکه همه میگن خوشکلم😊،لباساتو میخوام پاره کنم ازشون خوشم نمیاد،قدت کوتاهه😳و غیره...من هیچی بهش نمیگم چون عقده ایه که این حرفارو میزنه😅.
خونمون چندین شهر دورتره

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان 


♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام خدمت شما
قطعا این حرفها و رفتارها می تواند بشیار آزاردهنده باشد اما این نکته را در نظر بگیرید که عکس العمل نشان دادن به این نوع حرفها می تواند به کلی آرامش زندگی شما را از بین ببرد.
به جای اهمیت دادن به این مسائل تا حد امکان برای شیرین تر شدن زندگی و روابط خود با همسرتان برنامه ریزی کنید و سعی کنید رفت و آمد خود را با خانواده همسرتان مدیریت کنید
حتی الامکان اقامت طولانی مدت در منزل ایشان نداشته باشید و از مشاجره و پاسخگویی بپرهیزید
در کنار همه اینها یک برنامه منظم برای رشد شخصی و اجتماعی خود داشته باشید.

موفق باشید 💐


♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️


@hamsaranekhoob
#رفت_و_آمد_با_خانواده_همسر
سلام. شبتون بخیر. ممنون از کانال خوبتون. من سه فرزند دارم یه پسر هشت ساله یه دختر هفت ساله و یه دختر سه ساله. حقیقتش اینه که من هفته ای چهارروز باید برم خونه مادرشوهرم.حالا شوهرم سرکار باشه یا نباشه من باید از صبح برم تا شب. خسته شدم نزدیک هشت سال هست که من اینجور رفت و امد میکنم لطفا کمکم کنین. هر راهی امتحان کردم نشد. بچه هام حرفهای بی ادب یاد گرفتن تورو خدا کمکم کنین.

🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی
همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
توجه به خانواده ی همسر بسیار مهم است و سبب ارتقای جایگاه شما در قلب همسرتان می شود.
می توان با برنامه ریزی دقیق این مشکل را حل کرد.
⭐️زمان حضور خود را مدیریت کنید،می توانید دفعات را افزایش دهید و زمان حضور را کوتاه کنید.
⭐️گاهی با حفظ احترام مطرح کنید برنامه دارید و این موضوع را برایشان ملکه کنید که شما وقت و بی وقت امکان رفتن به آنجا را ندارید و برنامه‌هایی برای خود دارید، مثلا بفرمایید برنامه دارم بعد از انجام آن خواهم آمدو....
⭐️زمان های استراحت خود را به سر زدن به خانواده ی همسر اختصاص دهید.
⭐️برای روز خودتان برنامه داشته باشید،و اگر به خانه ی مادر شوهرتان رفتید برنامه را ادامه دهید،مانند کتاب خواندن،گوش دادن به پادکست و انجام کارهای هنری و... .
⭐️در این باره با همسر خود مشورت کنید و از ایشان کمک بگیرید تا با خانواده ی خود در این مورد صحبت کند.

ان‌شاءالله زندگی سرشار از آرامش و شادی و عشق داشته باشید.
موفق و مؤید باشید. 🌺

کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
سلام
وقتتون بخیر
من ۷ ماهه عروسی کردم و ۳ماهه باردارم.
تو دوران عقد پدر من اجازه نداد خیلی باهم باشیم ، ولی تا حدی میدونستم همسرم غیرتیه و دوست نداره دوستاش چهره منو ببینن ، اما بعد از عروسی فهمیدم ماجرا چقدر عمق داره.....از دم در تا ماشین .. دانشگاه .. خونه اقوام .. معاشرت با دوستانی که پدر ، برادر و همسر دارن و خلاصه خیلی بهم سخت میگیرن و بعد از هر بار معارشرت ایشون عصبی و ناراحت میشن ، به رنگ روسریم هم گیر میداد ، سر این موضوع منم کوتاه نیومدم و مادرش فهمید و باهاش حرف زد الان بهتره


🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

باسلام خدمت شما خواهر گرامی

در رابطه با موضوعی که مطرح کردید باید دیدحساسیت همسر شما منطقی و به دنبال حرکت یا رفتار خاصی هست؟
آیا شما نقطه قوت با زیبایی خاصی دارید که باعث جلب توجه دیگران می شود؟
آیا شاهد خیانت زوجین در اطرافتان بوده اند؟
آیا در مسائل دیگر هم حساسیت و وسواس به خرج می دهند و یا اینکه بدون دلیل منطقی و فقط صرفا به خاطر فشار افکار منفی این سخت گیری ها را دارند؟

در هر صورت مخصوصاً اگر حساسیتشان منطقی و بجاست که سعی کنید با رعایت مسائلی که برایشان حساسیت برانگیز است این مسئله را مرتفع کنید، که از فهوای کلام شما به نظر می رسد اینگونه باشد، چون مطرح کردید بعد از صحبت مادرشان بهتر شدند، پس تلاش کنید با رعایت مسائلی که ایشان حساسیت دارند آرامش را به خود و زندگیتان برگردانید ‌

در غیر اینصورت با مراجعه به مشاور امین اگر تشخیص وسواس و یا شکاکیت داده شد با مراجعه به روان درمانگر کمک به درمان ایشان داشته باشید.

سربلند و پیروز باشید.🌺

💠کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoobج
#فرزند_دوم
#فرزندآوری

سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگوارمن خانمی ۳۶ ساله و همسرم ۴۳ ساله.خداروشکر زندگی آرومی داریم و یک پسر ۱۰ ساله هم ب لطف خدا داریم.مشکلم اینکه من ی وقتایی خیلی عاشق بچه دوم میشم ولی ی موقعه هایی واقعا دلم نمیخاد داشته باشم میگم از پسش برنمیام ولی در کل خیلی دوست دارم در عوض همسرم مخالفت میکنن با این موضوع و اصلا نمیخان ...از ی طرفی هم میگم بزور بگیرم از خدا نتونم از پسشون بر بیام چطور مغزم خیلی درگیره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

باسلام خدمت شما خواهر گرامی
و خدارو شکر بابت آرامش و رضایتتون از زندگی

الحمدلله از نعمت سلامتی برخوردارید و مشکل خاصی هم ندارید، پس چرا خود را از شیرینیِ یکی از شیرین‌ترین نعمت های زندگی محروم می کنید.
شما که یکبار این شیرینی را چشیده اید جای تعجب دارد الان مردد هستید !

اینکه مطرح کردید می ترسم از پسش برنیام! الحمدلله که با وجود پسرتون یکبار ثابت کردید که توانایی نگهداری از فرزند رو دارید و در این زمینه موفق هستید، البته که در رابطه با فرزندان بعدی عملکرد شما با توجه به تجربه ی قبلی مطمئنا بهتر و راحت تر خواهد بود.

تا دیر نشده فرزندتون رو هم از داشتن خواهر و برادر محروم نکنید. صد در صد در آینده نه چندان دور خودش بابت این قضیه اعتراض خواهد داشت، ضمن اینکه امروزه شاهدیم بیشتر آسیب ها و معضلات شامل بچه‌های تک فرزندی است.

اگر همسرتان بابت هزینه ها نگرانند که هر کودک با ورود خود بیشتر از رزق و روزی خود را به همراه می آورد.

برای کسب و جلب رضایت ایشان در زمان و موقعیت مناسب با لحنی آرام و محترمانه با ایشان صحبت کنید و با یادآوری و برشمردن نکات منفی تک فرزندی و ذکر نکات مثبت چند فرزندی ایشان را ترغیب به اینکار کنید.
ان شاالله خداوند نسلی پاک و مهدوی به شما عنایت کند.

سربلند و پیروز باشید.🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
سلام.بنده خانمی عصبی مزاج هستم وصاحب دوتابچه.شوهرم قهروهستن.بایه نق وغرزودعقب نشینی میکنن وتاچندروز بی محلی.نه سلامی نه نگاهی،نه جواب تلفنی.بارهاگفته ام باقهربهم میریزم ودیگه کشش بچه داری ندارم ولی رویه خودشون رودارند.اصل انتقادم به ایشون به حق بوده ولی طوری بی محلی میکنن که دهنم به عیبهاشون وامیشه ودرآخرمن بدهکارمیشم ومجبورم معذرت خواهی کنم.آرزوبه دل موندم یکبارنازموبکشن.خعلی ازش سردشده ام.کلی خواستگارداشتم وخودم روقربانی بیتفاوتی وبی عاطفگی میبینم.بفرماییدچکنم؟

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
طبیعتا هر انسانی دوست دارد که در محیطی گرم و صمیمی زندگی کند که قدر و منزلتش دانسته میشود و نازش را می کشند.
اما گاهی برای رسیدن به این خواسته واقعا لازم و واجب است که ما از خودمان شروع کنیم و اگر منتظر تغییر دیگران بمانیم چه بسا که تا آخر عمر هم طول بکشد و هیچ وقت چیزی تغییر نکند و حتی گاها بدتر شود.
میدانید زن قلب خانه است و اگر خودش را تغییر دهد و صبوری کند حتما بقیه هم تغییر می کنند.
پس در مرحله ی اول عزم خود را جزم کنید که از حالا کاری به کار همسرتان نداشته باشید و تا مدتی فقط روی خودتان کار کنید.
و تبریک که اولین قدم را با ارسال این پیام و گرفتن مشاوره برداشته اید.
خواهر خوبم مطمئن باشید که قسمت و تقدیر شما و همسرتان ازدواج باهم بوده و قرار بوده که باهم رشد کنید و بقیه خواستگاران را برای همیشه فراموش کنید.آنها هم هر کدام مشکلات خاص خودشان را دارند حتی اگر شما بی اطلاع باشید.
به فرزندانتان فکر کنید که حق دارند در فضایی آرام و سالم و شاد رشد کنند.
بطور جدی برنامه ای برای کاهش عصبی مزاج بودن خودتان بریزید و هر کاری لازم است انجام دهید.از تعدیل مزاج با طب سنتی گرفته تا آزمایش خون و رفع کمبودهای احتمالی،بالابردن معنویت،چله برداشتن برای کنترل خشم و یادداشت تعداد دفعات عصبانیت و ریشه ها و کم کم پرهیز از آن موقعیت ها و...
و اما مهم ترین نکته بحث حفظ اقتدار همسرتان است.مطمئن باشید که اگر روی این مسئله کار کنید قطعا و قطعا حال زندگیتان و رابطه تان بهتر خواهد شد.
حالا اقتدار همسر را چگونه حفظ کنید؟
بعضی کارها را بر خود ممنوع کنید.
نق زدن
غر زدن
با تندی و تحکم صحبت کردن
انتقاد زیاد
در عوض خواسته هایتان را در زمانی که حال هردوی شما خوب است به صورت کادو پیچ شده مطرح کنید یعنی اول کمی از خوبی ایشان بگویید بعد خواسته را با زبان خوب و با آرامش مطرح کنید و سپس تشکر کنید.و البته به این زودی توقع نتیجه گرفتن را نداشته باشید چون بالاخره مدتی زمان باید بگذرد.
سعی کنید از هر کاری که بعدا بخاطر آن مجبور به معذرت خواهی میشوید بپرهیزید.
حتما سعی کنید آموزش ببینید و مهارت های خود را بالاتر ببرید.
دوره ی هنر کنترل خشم
هنر زن بودن۱و۲
و هنر رضایت از زندگی
از استاد پوراحمد را به شما پیشنهاد می کنم.
در صورت نیاز میتوانید از مشاوران امین کانال بصورت تلفنی هم مشاوره بگیرید.
برایتان آرزومند روزی هستم که پیام دهید و از تغییرات مثبت خودتان و در نتیجه همه ی اعضای خانواده بگویید.
موفق باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
سلام وقت بخیر
پسر۸ساله ایی دارم ک هرحرف وکاری درمنزل ما انجام میگیره رو میره واسه خانواده شوهرم یاهرکس دیگه تعریف میکنه؛البته که اونهابشدت از این کارش استقبال میکنن چون من اصلامسائل زندگیمو واسه کسی نمیگم؛بخاطرحسادت شدیدخواهرشوهروبچه هاش!
اصلا احساس امنیت نمیکنم،هرچی باپسرم حرف زدم،ازهرروش تشویق وتنبیهی هم استفاده کردم ولی شده کار همیشگیش؛میشه بفرمایید من چیکارش کنم؟

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
طبیعتا هر کسی دوست دارد که تک تک مسائل زندگی اش را دیگران ندانند و شما هم حق دارید که از این وضعیت ناراحت باشید اما باید سعی کنید که مسئله را ریشه یابی کنید و علت را بیابید.
مثلا میزان صمیمیت بین شما و فرزندتان چقدر است؟
و فرزندتان با خانواده همسر چقدر؟
می دانید که هرکسی که بیشتر به بچه محبت و توجه کند حرفش هم بیشتر مورد توجه او قرار می گیرد. بنابراین در پله ی اول سعی کنید که ارتباط خود را با او تقویت کنید.
فعلا تا مدتی از امرو نهی مستقیم بپرهیزید و در عوض سعی کنید در قالب قصه و داستان از خوبی راز نگهدار بودن مطلب را به او آموزش دهید.
البته سعی کنید که کمی هم دست او را باز بگذارید تا لااقل در مورد مسائل بی اهمیت بتواند صحبت کند و حرفی برای گفتن داشته باشد.
از همسرتان بخواهید که در این مسیر باشما همراهی کنند.
تا زمانی که پسرتان به خوبی این مسئله را یاد نگرفته و رعایت نمی کند، جلوی او کارها و حرف هایی که به هیچ وجه دوست ندارید دیگران بفهمند را انجام ندهید.
میزان رفت و آمدها با خانواده همسر را تنظیم کنید،نه خیلی زیاد باشد و نه خیلی کم.
فعلا این کارهای غیرمستقیم را انجام دهید و تا مدتی اصلا بطور مستقیم چیزی به او نگویید.
راهی مناسب برای تخلیه انرژی و ارتباط اجتماعی او پیدا کنید مثلابه مسجد رفت و آمد کنید تا کم کم در محیطی امن به دوست یابی بپردازد و با افرادی خارج از خانواده هم ارتباط برقرار کند. البته حتما به دوستان او نظارت داشته باشید و در کل سعی کنید معنویت را در خانه و خانواده پرورش دهید.
در مسیر بهبود ارتباط با فرزند میتوانید از دوره ی هنر تربیت کودک و نوجوان استاد پوراحمد خمینی بهره مند شوید.
و در صورت نیاز با مشاوران امین کانال بصورت تلفنی در ارتباط باشید.
برای شما خواهر گرامی آرزوی موفقیت دارم.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#بدغذایی_فرزند

سلام وقتتون بخیر...من یه پسر ۸ ساله دارم خیلی بدغذا هست اصلا میل به غذا و خوردن نداره از نظر وزنی و قد از همسن و سالهاش خیلی کمتره دکتر هم خیلی بردم ولی نتیجه نداشت منم خیلی عصبی شدم

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

✔️دقت‌ داشته باشید ، تمام مراحل تربیت کودک نیاز به صبر و حوصله دارد؛ مخصوصاً در مورد غذاخوردن، یادتان باشد تحت‌فشار قرار دادن کودک نتیجه عکس دارد. با زور و اجبار، کار پیش نمی‌رود. ممکن است غذا خوردن برای کودک یادآور رفتارهای ناخوشایند شود و او را دلزده‌تر کند. پس صبور باشید، روش‌ها و راهکارهای مختلف را امتحان کنید و ناامید نشوید.

⬅️در ابتدا به دنبال مشکلات پزشکی بگردید. مشکلات شایع و واضحی مانند یبوست و رفلاکس را بررسی کرده و برطرف نمایید ، اگر این احساس را دارید که کودک شما بیمار است اما نمی‌دانید بیماری او چیست، به پزشک مراجعه کنید.

⬅️هرگز فرزند خود را به غذا خوردن مجبور نکنید و اگر احساس می‌کنید او غذای خاصی را دوست ندارد سعی کنید از غذاهای دیگر که هضم سریعتر یا آسانتری دارند استفاده کنید. زیرا در غیر این صورت عوارض غذا دادن اجباری به کودک را تجربه خواهید کرد.
⬅️در مقابل بدغذایی رفتاری، فرزندتان را تنبیه نکنید و البته با قاطعیت همراه با ارتباط عاطفی قوی ، و با ادبیاتی محبت‌آمیز ، از راه قانون‌گذاری مثلاً اینکه غذایی که سر سفره آورده می‌شود برای همه همین است و غذای دیگری نیست و نمی‌شود بهانه گیری کرد و هر غذایی را خواست. البته در مورد نوع غذا ، حتماً از فرزندتان نظر بخواهید و حتی در آماده کردن غذای مورد علاقه‌اش از او کمک بخواهید.
←با تعیین یک روتین غذایی، به کودک کمک کنید تا برای غذا خوردن مشتاق‌تر شود.

⬅️از تکنیک و روش اقتصاد ژتونی استفاده کنید و در ازای هربار غذا خوردن، او را تشویق کنید.به این ترتیب که در قبال انجام هرکار خوبی ، یک امتیاز مثبت به آن اختصاص دهید و در ازای انجام نشدن امتیاز منفی لحاظ کنید و در نهایت اگر مجموع امتیارات به حد نصابی که با توافق هم مشخص کردید ، رسید تشویق و جایزه در نظر بگیرید.

←از تزیین غذاها غافل نشوید و تا می‌توانید شکل ظاهری غذا را برای فرزندتان جذاب کنید.
←واکنش خود شما نسبت به غذا و غذا خوردن نیز تأثیرگذار است.

←مدام در حال غذا خوردن به او نگاه نکنید، امر و نهی ، مقایسه با دیگران ، سرزنش و... نداشته باشید.

💠 در رابطه با #بدغذایی کودک #بد_غذایی قبلاً هم پاسخ داده شده ، که می‌توانید با سرچ در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.

✔️در تربیت باید با مهارت و مطالعه عمل کرد ، پیشنهاد‌می‌کنم کتب من دیگر ما ، نقش آزادی در تربیت کودک، دکتر محسن عباسی ولدی و نیز مجموعه تربیت صحیح فرزند، استاد پور احمد را از کانال تهیه و گوش بفرمایید.

←ان شاءالله با صبر و استمرار ، به مرور این مسئله حل خواهد شد.

🌷ان شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#بازی_فرزند_در_کوچه

سلام وقتتون بخیر🌱
ماتوروستاییم و تو کوچمون کلی بچه تو سن5تا12سال بازی میکنن
پسرمنم 6سالشه،تمام دغدغمه ک کنترل کنم کمتر عصر بره بیرون امّا بازم زیاد موفق نیستم،بااینکه وقتی می‌ره بیرون همش سرکِشی میکنم
پسرم هرچی بیرون بگذره برام تعریف می‌کنه منم دعواش نمیکنم ک یوقت نترسه وازم پنهون نکنه
بتازگی گف ک در گذشته ک3سالش بوده پسرای همسایه شلوارشو کشیدن پایین و....🙈منم همیشه اون بچه هارو تو کوچه میبینم متوجه هم شدم ک پسرم ازشون می‌ترسه وقتی اونا رو میبینه مؤذبه،
خانم همسایمون میگه خیلی حساسی پسره بزار بره بیرون،روم نشد بگم از بچه های شما چشم میزنم بنظرتون باید درمقابلشون چ کنم؟؟؟؟
خواهش میکنم جوابمو بدین خیلی نگرانم

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

⬅️ معمولاً بازی کردن بچه در کوچه می‌تواند مشکلات و آسیب‌های رفتاری خود را به همراه داشته باشد. شاید خیلی صلاح نباشد بچه‌ها بدون نظارت والدین در کوچه با هرکسی بازی کنند. اگر ناچار هستید که فرزندتان به کوچه برود، حتما باید مهارت‌ها و آموزشهای ارتباط اجتماعی را به فرزندتان یاد بدهید.
←علاوه بر آموزش‌ مهارت‌های ارتباطی، روش های "نه " گفتن و جرأت‌مندی را به فرزندتان آموزش بدهید،چرا که وقتی بچه وارد کوچه می‌شود و می‌خواهد با بچه‌های دیگر ارتباط اجتماعی بگیرد، زمانی که آسیبهای اجتماعی یا رفتارهای پرخطر از طرف بچه‌های کوچه اعمال می‌شود، بتواند از پس خودش بربیاید.
←بنابراین از این بابت مسئولیت شما بیشتر می‌شود. یعنی هم محافظت از بازی در کوچه و هم مراقبت از فرزندتان که در معرض آسیب‌ها قرار دارد.
←شما می‌توانید نیازهای ارتباطی و اجتماعی یا بازی در کوچه را خودتان پوشش دهید. می‌توانید او را بیرون ببرید و با فرزندتان بازی کنید، رفت و آمد فامیلی داشته باشید و دوستانش را به خانه دعوت کنید، تا بچه آن بخش از تعامل با دیگران را توسط شما تأمین کند.

⬅️کودک ممکن است بترسد به والدین یا اطرافیانش بگوید که چه اتفاقی برایش افتاده است. اگر موارد مشکوکی را در او می‌بینید، مثل شوک، ترس و وحشت، آثار آسیب‌های جسمانی و ... و یا تحریک‌پذیری شدید، با او صحبت کنید و با مهربانی از او بخواهید که توضیح دهد چه اتفاقی برایش افتاده است. او را سرزنش نکنید و عصبانی نشوید، بلکه او را مطمئن کنید که به هیچ عنوان قضاوت بدی در مورد او نخواهید کرد و اتفاقاً قصد دارید از او حمایت کنید. به او اطمینان خاطر بدهید تا با شما صحبت کند و اتفاقاتی که برایش افتاده است را در میان بگذارد. صحبت درمورد این اتفاق ، بسیار مؤثر است چون باید احساساتش را به روش سالم تخلیه کند و بروز دهد. صحبت کردن، یکی از روش‌های سالم برای تخلیه احساسات است.
←نشان دهید که او را درک می‌کنید و برای احساساتش ارزش قائل هستید. می‌توانید بگویید:«من درکت می‌کنم که خیلی روز بدی داشتی، اما با هم درستش می‌کنیم نگران نباش» با حرف‌ها و رفتارهایتان، باعث دلگرمی او شوید.

←اگر او نمی‌خواهد جزئیات را تعریف کند یا برایش سخت است، بیش از حد اصرار نکنید.

⬅️یکی از وظایف پدر و مادر تربیت درست کودکان می‌باشد؛ که از مهم‌ترین آن‌ها تربیت جنسی است. در واقع کودک باید توانایی تشخیص افراد سالم را از افراد ناسالم داشته باشد و ضمن وارد شدن در جامعه بتواند از خود مراقبت کند.

💠 در رابطه با #تربیت_جنسی قبلاً هم پاسخ داده شده ، که می‌توانید با سرچ در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.

✔️پیشنهاد‌ می‌کنم ،مجموعه‌ی‌صوتی‌ تربیت جنسی فرزندان ، استادپوراحمد را از کانال تهیه و حتما گوش بفرمایید.

✔️ درصورت نیاز ، با مشاورین‌امین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.

🌷ان شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
.
.
#ارتباط_بانامحرم

سلام من خانمی هستم متاهل ۳۴ساله .ی روزی ک بعد خستگی کار خونه خواهرشوهرم خواب بودم طبق حرفای پسرش اومده بالاسر من و خیلی تو حس رفته بوده من متوجه اصلا نشدم ایشون بعد چند سال میگ من خواب و خوراک و فکرو ذهنم همش جای شماس دارم از درد میمیرم هرکار کرده دکتر و روانشناس و شیمیایی و گیاهی وراهکار میگ اصلا نمتونم از طریق تلفن من باهاش صحبت میکنم بشدت تحت فشار هستم هم روحی هم واس زندگیم تورو خدا ی راهی بهش نشون بدین دس از سرمن و زندگیم برداره من ی ذره هم هیچ محبتی بهش نداشته و ندارم.

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

به هر حال فرزند خواهر شوهر شما نسبت به شما نامحرم است و نیاز به هیچ ارتباطی حتی تلفنی نیست.

ارتباط خود را بطور کامل با او قطع کنید.زیرا زندگی خود شما تحت تأثیر قرار می گیرد.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
.
.
.
.
#ازدواج

سلام وقت بخیر f هستم شرمنده وقتتون میگیرم ی سوال داشتم میخواستم بدونم آیا پسری ک با پدرش هیچ ارتباطی نداره و اگ هم بخوان باهم ی کلمه حرف بزنن  دعوا و کتک کاری پیش میاد وپسر فقط با مادرش ارتباط باشه  البته با مردها ارتباط خوبی نمیتونه بگیره آیا این پسر برای ازدواج موفق خوب هس ؟ البته پدر پسره زمانی ک عصبی بشه همه چی رو بریزه ب هم از اون دسته هاس  ، ممکنه پسر هم مانند پدرش باشه این امکان وجود داره؟ و مشکلی برای ازدواج نداره؟

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

ازدواج موفق مهارت ها و معیارهای خاص خودش را دارد.

ممکن است فردی با دیگران تعامل خوبی نداشته باشد ولی در زندگی مشترک موفق باشد و یا بالعکس با دیگران خوب تعامل می کند اما با همسرش نمی تواند تعامل خوبی داشته باشد.

پس آنچه برای ازدواج مهم است دانستن مهارت های همسر داری است که با کسب آنها فرد می تواند زندگی مشترک خوبی را رقم بزند.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
.
.
#کنجکاوی_کودک
#تربیت_جنسی
#چگونه_به_دنیا_آمدن_بچه

من پسری ۱۰ ساله دارم .میگه بچه ها چطور به دنیا مییان،من بهش گفتم دل مادر دکترها پاره میکنن و بچه به دنیا مییاد.میگه اون موقع که عمل جراحی نبود و یا انسان هار اولیه چطور بچه هاشون به دنیا میومد؟


🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇

🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹

سلام و وقتتون بخیر‌.

ممنون از اعتمادتون به ما.


🟢 در ارتباط با سوال مطرح شده لطفا به نکات زیر توجه بفرمایید و آن ها را در مسیر تربیتی خود به کار بگیرید.


🔹 تربیت جنسی یکی از ابعاد تربیت می باشد که با توجه به کنجکاوی های جنسی کودکان و رشد تکنولوژی در سال های اخیر از اهمیت فراوان تری برخوردار است؛ لذا شما و همسرتان به عنوان یک والد در این زمینه باید اطلاعات و آگاهی های خودتان را بالا ببرید. با مطالعه ی کتاب متفاوت و مناسب در این زمینه و شرکت در کارگاه ها به سوالات کودکان خود پاسخ مناسب بدهید.


🔹 زمانی که کودکان از شما این گونه سوالات می پرسند، ابتدا باید سطح آگاهی کودک را از این قضیه دریابید. مثلا به وی بگویید تو چجور فکر میکنی و ببینید که سطح اطلاعات او چقدر است. بعد متناسب با سطح اطلاعات مقداری بالاتر از آن به وی جواب دهید.

🔹 برای توضیح دادن و آموزش دادن به کودکان شما می توانید نمونه هایی از حیوانات و گیاهان را مثال بزنید و فرآیند تولید مثل را در آن ها برای کودک خودتان توضیح دهید.

🔹 دلیل اینکه چرا برای کودک شما این سوال مطرح شده است هم مهم می باشد. اگر کودک به علت رعایت نکردن برخی نکات توسط شما به این سوال توجه پیدا کرده است، باید در نوع پوشش خودتان و ارتباط مخصوص با همسرتان نهایت دقت را داشته باشید‌.

🔹 مجموعه صوت های آموزشی اصول تربیتی و اسلامی برای سلامت جنسی فرزندان از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را از کانال مجموعه ی همسران خوب تهیه بفرمایید و گوش نمایید؛ همچنین کتاب حرف های یواشکی از جناب آقای دکتر رضا مهکام و خانم لیلا عابدی موید از انتشارات مهرستان را تهیه نموده و مطالعه بفرمایید.



ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید‌.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#دوست_نداشتن_نام_همسر

سلام وقتتون به خیر من دو سال و ۹ ماهه که ازدواج کردم همسرم بسیار آدم خوبی هست و من خیلی خیلی ازشون راضی هستم. هرچقدر بگم بازم کم گفتم ولی یه مسئله ای هست که اسمشون زیاد باب دلم نیست! میدونم خیلی مسخره‌ست ولی از همون اول دوست داشتم اسمش چیز دیگه ای بود. اسمش اصلا اصلا بد نیست ولی خب نمیدونم چرا اینطوری شدم هرچقدر میخوام خودمو راضی کنم که این همه ویژگی مثبت میچربه به اسمی که دلم نمیخواد ولی باز مشغولیت ذهنم از بین نمیره. اوایل گفتم برام عادی میشه ولی متاسفانه هنوزم تو فکرمه باید چیکار کنم چقدر رو خودم کار کنم؟ اصلا از این فکرا خوشم نمیاد خیلی اذیت میشم


🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇


🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹


سلام و وقت شما بخیر.

ممنون از اعتمادتون به ما.


🟢 در ارتباط با مسئله ای که ذهن شما را مشغول کرده است اگر اسم همسر شما اسمی است که اسم مناسب و در شان و متناسب با احکام و قواعد اسلامی هست که بهتر هست شما با این قضیه کنار بیایید و بدانید که ریشه ی این افکار شما وسوسه های شیطان هست؛ در این زمان شما باید بتوانید با تکنیک های مهارت کنترل افکار بر افکار نامناسب خودتان غلبه نمایید؛ اما اگر اسم ایشان اسم نا متناسبی است بهتر هست که به صورت محترمانه و منطقی با ایشان صحبت نمایید و برای ایشان توضیح دهید که اگر خودشان هم موافق هستند بهار هست اسمی را انتخاب کنند که هم شایسته ی ایشان هست و هم به دل شما بنشیند.


ان شاءالله در پناه خدای بزرگ موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#بدرفتاری_کودک


سلام پسر دو سال و هفت ماهه ای دارم که از نوزادی بی قرار بود دل‌درد و رفلاکس داشت رفته رفته بدتر شد جیغ خیلی میزنه همه رو میزنه و چنگ میندازه سه ماهی ام هست که داداشش به دنیا اومده بدتر شده با اینکه ما سعی داریم بیشتر به فرزند اول توجه کنیم و وقت بزاریم ولی خیلی لجباز تر شده و رفتارایی میکنه که تا به حال نداشته
ممنون میشم راهنماییم کنید.


بسم الله الرحمن الرحیم


پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی

سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی.


در وهله ی اول کودک شما باید توسط یک پزشک ویزیت شود.گاهی این دست بد رفتاری ها دلایل فیزیولوژیک دارد و مربوط به جسم کودک است.
گاهی کمبود برخی عنصرها می‌تواند در کودک بی قراری ایجاد کند.


گاهی این بد رفتاری ها که از ابتدا همراه کودک بوده است می‌تواند ناشی از مشکلات حسی باشد .اختلال در پردازش گرهای حسی را یک درمانگر کودک یا کار درمانگر تشخیص خواهد داد پس حتما با یک متخصص در لین حوزه تیز مشورت داشته باشید.

اینکه میفرمایید خیلی جیغ میزند بلید کلام کودک نیز بررسی شود که آیا توانایی صحبت کردن و انتقال مفهوم به شما را دارد یا خیر؟

و در آخر نیز فرزند پروری شما حتما باید بررسی و اصلاح شود .


پس حتما کودک توسط یک متخصص اطفال و روان درمانگر کودک ویزیت شود.

سعی کنید بیشتر با کودک بازی کنید.حتما روزی ۳۰ دقیقه شما و ۳۰ دقیقه پدر وقت مشترک با کودک را داشته باشید .

سعی کنید انرژی اش را تخلیه کنید.

در هنگام نافرمانی از تکنیک تغافل استفاده کنید.

هنگام لجبازی از تکنیک حواس پرتی و جایگزینی استفاده کنید .


رابطه شما و کودک نیز باید اصلاح شود.


انشاالله با توصیه به موارد گفته شده شرایط شما بهبود پیدا کند.


برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.

کانال تربیتی همسران خوب

@hamsaranekhoob
#اتنخاب_همسر


با عرض سلام وخدا قوت. من دختری هستم متولد۶۹ با اعتقادات مذهبی ولی متاسفانه خواستگارم اکثرشون اعتقادات مذهبی ندارن.الان هم چندسالی هست که یکی از اقوام‌ خودمون متولد ۶۳هست شماره من رو از خواهرش گرفته ومدام زنگ وپیام میده که من شناخت کامل از شما دارم و میخام بیام خواستگاری خانوادش هم در جریان هستن ولی میدونم که اهل نمازه وروزه نیست چند باری که از طریق پیامک حرف زدن وقتی جواب رد میدادم همش عصبی میشدن و‌کفر میکردن همین باعث شد که من بیشتر ازشون بدم بیاد.هربار هم مسدود میکنم ولی با شماره هایی دیگه پیام یا تماس میگیره میگه دوستون دارم و نمیتونم فراموشتون کنم نمیدونم چکار کنم میشه روش حساب کرد برای زندگی؟قبلا هم ۱۸سال اعتیاد داشتن ولی الان هفت سالی هست که ترک کردن. شغلش هم آزاد هست جوری که بعضی وقت ها یک‌ماه کار میکنه تا چندماه کارنیست. شغل ثابتی نداره.



بسم الله الرحمن الرحیم .

پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی



سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی.


هر کس برای خودش یک سری چهار چوب ها و حد و مرز اعتقادی قائل است .
کسی که قرار است در مسیر زندگی کنار شما قرار بگیرید باید این حد و مرز ها و چهار چوب ها را رعایت کند .
در مورد جزئیات شاید خیلی سخت گیری جائز نباشد ولی در مورد کلیات باید تفاهم وجود داشته باشد مثلا اگر شما معتقد هستید به واجبات دین نمیتوانید با کسی که اهل نماز یا روزه نیست به تفاهم برسید یا بگویید به مرور زمان درست می‌شود.

پس دقت داشته باشید که اگر واقعا به این چهار چوب ها پایبند هستید باید همسر شما نیز این اعتقاد را داشته باشد.


در مورد فردی که با او در ارتباط هستید باید بیشتر بررسی شود ‌.خصوصیات خلقی ایشان ،نحوه ی برخوردشان با شما ،عقبه ی زندگی شان،اسنادهایی که در زندگی دارن باید بررسی شوند که برای این موضوع حتما باید بایک مشاور صحبت کنید چون نیاز به بررسی بیشتر دارد .

ولی زمانی که قبل از شروع زندگی که افراد رفتارهای فیلتر شده تری دارند نسبت به زمانی که وارد زندگی می‌شوند اینگونه رفتارهای غیر موجه مثل کفر گفتن ،عصبانی شدن های زیاد ،پایبند نبودن به چهار چوب های اعتقادی شما را دارند به احتمال زیاد در طول زندگی هم چنین رفتارهایی وجود خواهد داشت پس باید منطقی تر تصمیم بگیرید و اصرار های ایشان شما را دچار اشتباه نکند

مجدد تاکید می‌کنم حتما بایک مشاور برای بررسی بیشتر در ارتباط باشید.

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.


کانال تربیتی همسران خوب


@hamsaranekhoob
#اعتیاد_به_گوشی

سلام و با تشکر از کانال خوبتون
بنده ۲۵ساله و همسرم پنج سال از من بزرگترن، یکساله عروسی کردیم، مشکلی که دارم اینه که همسرم خیلی پای گوشی میشینن، از وقتی میان خونه کلا دوساعت مفید داریم تا خواب، اما بیشترشا پای گوشی و اینستا هستن، اون وقتی هم که پای گوشی نیستن فکرشون اونجاست و هی میخوان دوباره برن پاش ضمنا کارایی که بهشون میگم رو درست انجام نمیدن چون گوشی مدام مشغولشون میکنه،
وقتی هم بهشون میگم حذف کنن میگن کارم تو اینستا هست، اما خودم میدونم ۹۹ درصدش تفریحیه و اصلا کار نیست.
حتی جلوی فامیل و دوستاشون گوشی دستشونه، دو دقیقه میریم مادر و پدرشونو ببینیم گوشی دستشونه،
باور کنید کلافه شدم توی روز اصلا ده دقیقه هم باهم حرف نمیزنیم، ناخوداگاه ناراحت میشم،
اگر رفتار من هم بیش از اندازه حساسه بهم بگید تا اصلاح کنم😔

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام
برای درمان اعتیاد به گوشی و اینترنت باید جایگزین مناسب و جذاب تر داشته باشید.
ضمن اینکه مواقعی که رابطه شما خوب است با استفاده از اصول گفتگوی مسالمت آمیز این مسئله و خواسته را مطرح کنید و قرار و قانون بگذارید.
اگر به طور کلی بخواهید این رفتار کم شود چندان موفق نخواهید بود
اما اگر با ذکر زمان و موقعیت قرار بگذارید مؤثر است.
در ضمن، سوالات مشابه در کانال قبلا پاسخ داده شده که برای راهنمایی بهتر به پاسخ آنها مراجعه کنید.
موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب
#عادات_رفتاری_همسر

سلام وقتتون به نیکی
من و همسرم ۲۷ ساله هستیم... همسرم در کل خوب است اما چیزی که مرا آزار میدهد این است که بسیار خاله زنک است و حرف ببر و بیار است... حرف هایی که نباید بزند رک میزند که این اخلاق او باعث کاهش علاقه ی من به او شده... در خانه ی خودشان که همیشه حرف دیگران است یا مثلاً به او گفتم مادربزرگم به خانه ای دیگر رفته است، میگه مامانت راحت شد! یا با لحن طلبکارانه با من حرف میزند. من در مقابل رفتارها و حرف های اینچنینی او واقعا اذیت میشوم چه پاسخی بدهم که نه سیخ بسوزد و نه کباب؟؟! حتی در برابر مادرش و من گاهی بادمعده رها میکند که مرا بسیار ناراحت میکند به قول معروف سیاست ندارد و هر حرفی را جلوی همه کس میزند لطفاً با مثال و مصداق مرا راهنمایی کنید..

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان 


♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام خدمت شما
قطعا این نوع رفتار آزاردهنده است و البته ریشه در فرهنگ و تربیت فرد دارد ولی نکته مهم اینجاست که آن چیزی که تا به حال در تداوم این رفتارها نقش دارد نوع برخورد شما و سایر اطرافیان است.
گاهی مواجهه و انتقاد مستقیم از رفتارهای منفی یک نفر منجر به لجبازی و بیشتر شدن آن می شود.
پس به جای انتقاد و تذکر مستقیم به رفتارهای مثبت توجه کنید و بابت آن‌ها تحسین کنید.
ضمن اینکه سعی کنید رفت و آمد خود را با افراد مثبت بیشتر کنید.
هر چه صمیمیت و رضایت زناشویی شما بیشتر بلشد رابطه مستقیمی بر ترک این عادات که شما را آزار میدهند دارد.

موفق باشید 💐


♦️کانال تربیتی همسران خوب
#ترس_کودک_از_مدرسه

با سلام و خدا قوت خدمت شما.
من ی پسر۶ساله دارم که امسال باید بره اول ابتدایی اما بی نهایت از مدرسه رفتن و جداشدن ازمن میترسه.پارسال هم دو ماه خودم همراش رفتم پیش دبستانی امابعدش حاضر نشدتنها بره منم دیگه نبردمش.وهیچ علاقه ای به مباحث مدرسه نداره خیلی کم طاقت و بی حوصلست.الان هم دوره تکمیلی قبل از کلاس اول برگزار میشه نمیتونم راضیش کنم تا بره. امروز خواستم ببرمش طوری گریه کرد که همسایه ها ریختن بیرون😔😔
حالا نمیدونم چکار کنم ببرم بذارمش بیام که مدرسه رو سرش میذاره از بس گریه میکنه توروخدا ی راه حل گره گشا بدید.

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
در پاسخ به سوال شما باید عرض شود که این مسأله تنها مخصوص شما نیست و والدین دیگری هم هستند که چنین مشکلی رو در رابطه با مدرسه رفتن فرزندشون دارند . لذا آرامش خودتون رو حفظ کنید .انجام راهکارهایی که در ادامه اشاره خواهد شد کمک خواهد کرد تا این مشکل برطرف شود.
بهتر این بود که بردن کودکتون به پیش دبستانی رو دنبال می‌کردید تا امسال برای رفتن فرزندتون به مدرسه با این چالش روبرو نمی‌شدید. با این حال شما نباید ناامید شوید بلکه باید از این فرصت باقیمانده تا بازگشایی مدارس استفاده نمایید و سعی کنید مشکل کودکتون رو مرتفع و به حداقل برسونید.
برای حل این مسئله ابتدا باید علل آن را جستجو کرد که چه علتی موجب آن شده که فرزند تمایلی به حضور در مدرسه نداشته باشه ؟.
ابتدا علل عدم تمایل کودک به مدرسه رفتن خدمت شما عرض میشه و راهکارهایی رو در نهایت به شما پیشنهاد می‌کنیم.
‼️علل ترس کودک از مدرسه یا محیط غریب و ناآشنا
ترس جدا شدن از والدین
عدم رابطه دوستانه با همسالان
ترس از محیط جدید

1⃣ترس جدا شدن از والدین :
در فاصله بین ۳ تا ۶ سالگی، کودکان ممکن است نسبت به دوری از والدین حساس‌تر شوند. این ترس ناشی از آشنایی کودک با محیط پیرامون خود ، دلبستگی‌های عاطفی به والدین ، تجربه تلخ کودک به واسطه جدایی از والدین به خصوص مادر و همچنین تهدید والدین به ترک کردن کودک است.
در این مورد پیشنهاد می‌شود که :
🔻آگاهی کودکتان را نسبت به محیط پیرامونی خود تغییر دهید .محیط و افراد را برای کودک عادی و مهربان جلوه دهید. آشنا کردن کودک با افراد غریبه مثلاً فامیل به گونه‌ای که کودک با آنها تعامل برقرار کند. این را می‌توانید با قصه و بازی انجام دهید.
🔻عدم ترساندن کودک از محیط (حیوانات ، حشرات و...)
🔻عدم بیان جمله‌هایی که مضمون آن تهدید کودک به از دست دادن والدین یا تنها گذاشتن او است. مثلاً اینکه مادر به کودک بگوید اگر این بار اذیت کردی دیگه از پیش تو میرم.
2⃣عدم رابطه دوستانه با همسالان :
گاهی کودک به واسطه عدم ارتباط با همسالان از بودن در جمع آنها احساس ناراحتی می کند. لذا باید تدبیری اندیشه شود تا کودک در تعامل با همسالان خود قرار گیرد. محیط‌هایی چون مسجد ، مهد کودک و حتی بازی کردن با فرزندان همسایگان و آشنایان برای حل این مسئله گره گشا خواهد بود.
3⃣ترس از محیط جدید :
گاهی ترس کودک از محیط‌های جدیدی است که تاکنون در آنها قرار نگرفته است و این مسئله هم زمانی عادی خواهد شد که والدین مدتی در کنار کودک قرار گیرند تا با محیط انس بگیرد. با مسئولین مدرسه و معلم کودک فرصتی را فراهم کنید که مدتی به همراه کودکتان در مدرسه حضور داشته باشید و به مرور فاصله خودتان را با کودک زیاد نمایید به حدی که کودک بتواند محیط مدرسه را به عنوان محیط جدید بپذیرد.
نکته :
🔻شما می‌توانید با قصه ،بازی ،نمایش عروسکی، شعر و ...فضای مدرسه را برای کودک لذت بخش به تصویر بکشید.
🔻اصل تدریج را هم نیز فراموش نکنید و بدانید مدتی طول خواهد کشید که این فرایند پذیرش مدرسه صورت گیرد. لذا تا آمادگی کودک با محیط جدید باید صبورانه کودک خود را همراهی نمایید .
🔻در صورت انجام موارد فوق و عدم نتیجه‌گیری لازم با یک مشاور حوزه کودک مشورت نمایید.

🔻پیشنهاد می کنیم کلاس تربیت فرزند استاد پوراحمد را استفاده فرمایید

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#درغگویی_نامزد

سلام
من و نامزدم (هنوز عقد نکردیم)دختر عمو پسر عمو هستیم هر دو مذهبی هستیم به همین دلیل من به ایشون جواب مثبت دادم . اما موضوعی که وجود داره اینه که ایشون دروغ گفتن زیاد براش مهم نیست ، از قبل هم میدونستم گاهی اوقات موضوعی رو می‌خوان تعریف کنن یکم بزرگنمایی می کنن و ... .
حتی خودش برام تعریف کرد که به یه نفر الکی گفته یه جایی سرمایه گذاری کرده .
این موضوع من رو خیلی نگران کرده نسبت به آینده که نکنه نتونم بهش اعتماد کنم و فکر کنم به من هم داره دروغ میگه

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
در پاسخ به سوال شما باید عرض شود که صداقت یکی از اساسی‌ترین پایه‌های زندگی مشترک است و نگرانی شما نسبت به این مسئله کاملاً بجاست . توصیه می‌شود قبل از اقدام به عقد و ازدواج ابتدا این شک و تردید را برطرف نمایید و در صورت نبود مشکل تدارکات ازدواج را ببینید.
📀برای آگاهی از ملاک های ازدواج پیشنهاد می شود فایل انتخاب همسر استاد پوراحمد را استفاده فرمایید
📚یا کتاب از من بودن تا ما شدن استاد عباسی را مطالعه بفرمائید.
از آنجا که موضوع انتخاب همسر از مهمترین دوره های زندگی هر فردی به شمار می آید ، نباید نسبت به این موضوع نگاه سطحی داشت . هر چه دانش شما در این زمینه بیشتر باشد در انتخاب فرد مناسب موفق تر خواهید بود .
برای اینکه بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید .
‼️پیشنهاد دیگر این است که علاوه بر استفاده از موارد فوق الذکر حتما با یک مشاور متخصص ، متعهد ، متدین در حوزه مشاوره پیش از ازدواج به صورت حضوری مشورت نمایید . مشاوره پیش از ازدواج به شما کمک می‌کند تا آشنایی نسبتاً کاملی از نامزدتان داشته باشید.
😱امروزه بشترین آمار طلاق مربوط به زوجینی است که اولا دانش مورد نیاز در این زمینه را نداشته و ثانیا نسبت به مشاوره پیش از ازدواج بی توجهی بوده اند.
🤲به امید انتخابی مناسب.

موفق و پیروز باشید 🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#پوشک_گرفتن

با عرض سلام و ادب
دختر ۲سالو ده ماه ای دارم ک ب توصیه پزشک،مشکوک بودن ب عفونت ادراری ۱۰روزه مشغول از پوشک گرفتنش هستم
در مورد ادرار تقریبا در روز مشکلی نداره و گاهی ممکنه چند قطره بریزه ولی مدفوع رو چون خجالت میکشه و بدش میادخودشو خیلی نگه میداره گاهی دو روز خیلی صحبت و تشویقش کردم ولی حل نشده،و مشکل دیگ موقع خواب شب هست ک بعد از سنگین شدن خوابش پوشکش میکنم متوجه نمیشه نیمه شب هیچ جوره راضی ب دستشویی رفتن نمیشه و میگه ندارم در صورتی ک صبح پوشکش خیسه و فقط دوبار خشک بود
و این ک در خونه دوست داره لخت بگرده فقط ب اصرار لباس زیر میپوشه ولی مدتیه تا فرصت پیدا کنه ب بدنش دست میزنه و با خودش ور میره
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنونم

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
❗️در پاسخ به سوال شما باید عرض شود که در فرایند از پوشک گرفتن باید به چند مورد توجه کرد :
زمان از پوشک گرفتن
مدت فرایند از پوشک گرفتن
چگونگی از پوشک گرفتن
محیط امن
1⃣ زمان از پوشک گرفتن معمولاً از2/5 سالگی آغاز می‌شود و این هم به دلیل اینکه دو سالگی سن از شیر گرفتن کودک است و نباید این دو فرایند همزمان صورت بگیرند. بنابراین زمان از پوشک گرفتن را به این زمان موکول نمائید . اما در برخی مواقع به علت سبک تغذیه نادرست و سردی مزاج کودک ممکن است این زمان به تأخیر افتد .لذا قبل از اقدام برای رفع سردی با یک طببیب طب سنتی حاذق و مدرک معتبر از وزارت علوم این فرایند را تسهیل نمایند .
2⃣مدت زمانی که والدین برای این مسأله کودک خود می بایست اختصاص دهند ، 2 ماه است . در این مدت مهمانی های خانوادگی باید به حداقل ممکن کاهش یابد و یا اینکه در طول مدت مهمانی توجه به کودک فراموش نشود . گرچه پیشنهاد می شود که در این مدت مهمانی ها تعطیل شود .عرض این مطلب هم به این دلیل است که در این زمان والدین باید در آرامش و به دور از استرس باشند . پدر خانواده نیز کنار همسر در این فرایند همکاری لازم را داشته باشند.

🗯 ادامه مطلب در پست بعدی👇👇
2024/09/22 05:35:49
Back to Top
HTML Embed Code: