Telegram Web Link
#صیغه
با عرض سلام وخسته نباشید زنی چهل ساله هستم شوهرم مرد بسیار خوب و منطقی هست حدودا ۲۴ ساله باهم زندگی میکنیم تنها چیزی که خیلی من را ازار میده اصلا تناسب اندام خوبی ندارم این برایم مشکل ساز شده شوهرم از من خواسته برایش فرد دیگری را پیدا کنم بصورت پنهانی(صیغه) که بتونه نیازش را برطرف کنه حالا سر دوراهی هستم که چطور بتونم زن دیگه ای را تحمل کنم از طرفی نمیخوام خدای نکرده شوهرم به خاطر کمبودی که داره به گناه بیفته ممنون میشم راهنماییم کنید.
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز واقعا درکتون میکنیم شما در شرایط سختی قرار دارید ولی دوست عزیز به چند نکته توجه کنید و قبل از اون هیچ کاری مبنی بر گرفتن و یا صیغه کردن زن دوم انجام ندید.
اول اینکه با مراجعه به یه روان پزشک متعهد یا مشاور متخصص و متعهد ریشه ی مشکل همسرتون رو پیدا کنید چون صرف نداشتن تناسب اندام دلیل بر عدم تامین جنسی نمیشه، ریشه ی مشکل باید بشه و برطرف بشه و شاید با خود شما این نیاز تامین بشه و نیاز به همسر دیگه ای نباشه .
این طبیعی هست که شما از حضور یک زن دیگه ای اذیت بشید به خودتون حق بدید و با خودتون مهربون باشید.(منظورم اینه که مرتب خودتون سرزنش نکنید که من تناسب اندام ندارم بسیاری از زنان جامعه تناسب اندام ندارند ولی دلیل بر زیبا و جذاب نبودن اونها نمیشه پس ذهنتون و نگاهتون به خودتون زیبا کنید).
ولی ریشه ی نیاز همسرتون باید پیدا بشه حتما حتما ضرورت داره به یک متخصص روانشناسی که تخصص دینی هم داره رجوع بشه که واقعا ایشون نیاز به یه همسر دیگه ای داره یا ایشون مساله ی دیگه ای داره که باید برطرف بشه .
دوست عزیز مقوله زن دوم به این سادگی نیست که یک نفر خودش فکر کنه به زن دوم نیاز داره و اقدام کنه ،این موضوع باید آسیب شناسی بشه و مساله اصلی شناخته و درمان بشه ،شاید این مرد باید خودشون رو باید درمان کنند و شاید همسرشون باید تغییراتی در خودشون ایجاد کنند و اصلا نیاز به همسر دوم نباشه بلاخره این مشکل باید از ریشه درست بشه و اگر این مشکل آسیب شناسی شد و تشخیص داده شد که ایشون واقعا نیاز به همسر دوم ( این موارد استثنا و به صورت نادر هست )داره بعدا اقدام کنید. با توجه به این که این تصمیم آسیب های جدی در پیش داره حتما با مداخله روان شناس متخصص و متعهد صورت پذیرد .
تکرار میکنم گرفتن همسر دوم برای همه ی آقایون مجاز نیست بلکه برای مواردی نادر از آقایون که با متخصص مشورت کردند و تمام راههای درمان مشکلشون رو رفتند وراهی برای حل مشکلشون باقی نمونده جز این راه پیشنهاد داده میشه که با نظارت روانشناس زبده این کار باید صورت بپذیرد،
دوست عزیز از هر اقدام عجولانه بپرهیزید و از توسل به اهل بیت برای روشن شدن راه کمک بگیرید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#کنجکاوی_جنسی
#آموزش_ زیر_هفت_سال
سلام وقت بخیر
دختر من ۵.۵ ساله هست خیلی به اندام تناسلی کنجکاوی نشون میده و خیلی دوست دارم اندام شخصی شو به خواهر ۲ساله یا دوستاش نشون بده.
من سعی کردم کلاس ثبت نامش کنم که سرگرم شه اما دوست نداره کلاس بره و وقتی میره اصلا داخل کلاس نمیشینه توی محوطه کلاس دور میزنه و با کادر اداری خودشو سرگرم میکنه
بسیار باهوشه و خیلی راحت آدمارو بازی میده طوری که معلمش اول فکر میکرد اضطراب جدایی داره اما بعدا فهمیدن نه
خیلی باهاش بازی میکنم و وقت میگذرونم اما پدرش زیاد بازی نمیکنه اما رفتار بد هم نداره
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز خیلی خوبه که شما به تربیت فرزندتان حساس هستید ولی بخش عمده رفتارهای کودک شما طبیعی هست .
سعی کنید با رفتار خوب و بدون تکانش گری با دخترتون برخورد کنید و براش توضیح بدید این اندام خصوصی و باید مراقبش باشه (در قالب قصه و با زبان کودکانه و قابل فهم برای کودکان ). ولی کنجکاوی ایشون طبیعی خیلی حساس نشید به مرور برطرف میشه فقط نظارت داشته که رفتار پرخطری نداشته باشه و محیط امن و تنها براش ایجاد نکنید.
کودک زیر هفت سال باید مورد آموزش رسمی قرار نگیره و باید اگر آموزشی صورت می‌پذیرد در قالب بازی باشه پس اگر فرزندتان رو در کلاسی ثبت نام می‌کنید به این موضوع اهتمام داشته باشید نیاز اصلی کودک زیر هفت سال بازی هست که باید توسط والدین و مربیان مورد توجه قرار بگیره و بردن به هر کلاس غیر بازی محور خودداری کنید آموزش رسمی و بدون بازی ضررهای بیشتری نسبت به نفع آن در بردارد.
دوست عزیز مربی و تربیت کننده اصلی خداست پس با دعا برای تربیت احسن فرزندتان بهترین ها رقم بزنید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#کش_رفتن_کودکان
سلام وقت بخیر
پسرمن کلاس اول رو تموم کرده و۸سالشه
بسیار بازیگوش وپرانرژی هست ویک عادت بد داره بدون اجازه همه چیز برمیداره چه توخونه چه خیابون چه مدرسه و....
هرچی هم براش توضیح میدم کاربدی هست مثل دزدی هست حرام و...
انگار نه انگار خیلی ناراحتم بابت این رفتار یه خواهرداره دوسال بزرگتر از خودش
لطفا راهنماییم کنید
مثال هم بخوام بزنم وقتی خرید میریم مغازه مثل اجیل فروشی تخمه برمیداره یا چیزای دیگه ...
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز یه مدت خودتون رو ظاهرا به اغفال و چشم پوشی بزنید ولی در کنارش داستان و حکایت زیاد در رابطه با این موضوع براش بخونید که عواقب این کار رو متذکر بشه .
سعی کنید در غالب بازی و نمایش نامه متوجه شون کنید که این کار چه رنجی برای طرف مقابل داره، مثلا تو بازی چیزهای مهمش رو کش برید تا رنج این کار رو متوجه بشه.
بچه ها خیلی به حرفهای ما گوش نمی‌دهند بیشتر به رفتار ما توجه می‌کنند سعی کنید با راهی جز زبانتون دعوت کننده به کار خیر باشید .
در کنارش حواستون باشه اگه از مال دیگران برداشت برای اون فرد جبرانش کنید .
از خدا کمک بخواهید که درهای هدایتش رو بر روی شما باز کنه و به مرور زمان مشکل شما حل بشه.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#پوشک_گرفتن

با سلام و تشکر از مطالب خوبتون پسرم۲سال و ۸ماهه است.۱۱روزه ک از پوشک گرفتم.ولی اصلاحتی یک بارهم جیشش رو نگفته.اوایل هرنیم ساعت میبردم تایادبگیره،واونم بدون مشکلی میرفت ولی الان۳روزِ با کلی گریه وعدم تمایل میبرمش.خیلی خودشونگه میداره.واگه من نبرمش خراب میکنه.
میترسم براش زود باشه وبعد ب مشکل بخوریم.اگه دوباره پوشکش کنم تابزرگتر بشه مشکلی پیش میاد؟

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی

💠سن کودکتان برای گرفتن پوشک مناسب است. آنچه لازم هست این است که شما نسبت به این پروسه ی مهم؛ آگاهی کافی داشته باشید و صبورانه رفتار کنید. شرایط جسمی و روانی هر کودک با کودک دیگر متفاوت است و مبادا در این مسیر بخواهید مقایسه کنید.
سعی کنید با ارامش رفتار کنید.
مبادا به خاطر خبر ندادن و یا نگرانی از نجس شدن لباس و یا فرش به کودکتان استرس وارد کنید و با پرخاش رفتار کنید.
تایم های بردن به دستشویی را متعادل قرار دهید بعد از مدتی خودتان دستتان می‌آید که باید هر چند دقیقه ببرید. نه زود به زود که باعث خستگی اش شود. و نه دیر که خودش را کثیف کند.
فضای دستشویی را با اسباب بازی دلخواهش جذاب کنید.
زمانی که اعلام می‌کند تشویقش کنید.

برای راحت بودنش به جای نشستن بر توالت بزرگ و یا گوشه دستشویی از قصری برایش استفاده کنید.

ممکن است این پروسه تا چند ماه هم زمان ببرد. خسته نشوید. و اگر لازم باشد همسرتان را در این مسیر با خود همراه کنید.

موفق و موید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#علاقمندی_به_نماز

سلام و خداقوت
ببخشید دختر من متولد بهمن ۹۴ هستش و امسال به سن تکلیف میرسه یه مدت با من یا با باباش نماز میخوند و کامل نماز خوندنو بلده ولی الان یه مدته اصلا نماز نمیخونه چیکار کنم که دوباره بخونه؟
این مدتو زیاد حساسیت به خرج ندادم که لج کنه کاملا دوستانه بهش گفتم با خدا دوست باش نمازتو بهتره بخونی......ولی اصلا اهمیت نمیده

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸


سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز

احسنت به شما که دغدغه تربیت دینی فرزندتان را دارید.

💠ابتدای هر مسیر برای کودک جذاب است و همراهی خوبی دارد. بعد از مدتی توجه اش کمرنگ می‌شود. این هنر پدر و مادر و متولیان عرصه دین است که بتوانند فرزندان را در این مسیر ماندگار نگه دارند.
تاثیر پذیری کودکان از دوستان و همسالان خود بسیار زیاد است مخصوصا اگر در یک فضای معنوی و مقدس نظیر مسجد باشد. با توجه به شرایط و موقعیت زندگیتان سعی کنید نماز خود را در مسجد بخوانید. و زمینه حضور فرزندتان را در فعالیت های فرهنگی و تفریحی مسجد بیشتر کنید. به مرور نسبت به اقامه نماز نیز علاقمند می‌شود.
جشن تکلیف را چه در فضای مدرسه و یا منزل برایش خاطره انگیز کنید.
کارهای خوبش را ببینید و ابراز کنید و تایید و تشویق کنید.
خودتان نسبت به نماز به ویژه نماز اول وقت پایبند باشید و ترجیحا در فضای عمومی منزل و در نگاه فرزندتان بجا بیاورید.

حس مثبتتان را بعد از نماز توأم با مهربانی و آرامش به فرزندتان منتقل کنید. مبادا در وقت نماز با پرخاش و نامهربانی شما روبرو شود.

🦋جهت کسب اطلاعات بیشتر با دنیای فرزندان و تربیت صحیح و یادگیری مهارت ها پیشنهاد میکنم مجموعه صوتی "تربیت صحیح فرزند از تولد تا ده سالگی" را از کانال تهیه و گوش کنید.

موفق و پیروز باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#کنجکاوی

سلام وقت بخیر
بنده یک پسر۸ساله ویک دختر۶ماه دارم
پسرم بشدت تقلیدکاره؛چندباری دیدم ک کناریه پوشک خواهرشوبازمیکنه ونگاه میکنه؛اصلا نمیتونم تنهاش بزارم وهروقت میخوام پوشکشو تعویض کنم دنبال منه واذیت میکنه
من هروقت میخوام این کارروانجام بدم سعی میکنم قبلش واسش کاری ایجادکنم ک نباشه ولی سریع کارو تموم میکنه وخودشومیرسونه؛من این کاروتوی اتاق در بسته انجام میدم ولی پشت دره
میشه راهنمایی بفرماید

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر محترم

احسنت به شما مادر آگاه که نسبت به مسائل اینچنین بی تفاوت نیستید. اما سعی کنید زیاد حساس نشوید. در برابر کنجکاویِ زیاد فرزندتان هر چقدر تلاش کنید او را دور کنید بیشتر پیگیر می‌شود. با توجه به اینکه 8 سالش است روش حواس پرت کردن زیاد جوابگو نیست.
👌 بیشتر سعی کنید بر آموزش ایشان و مسائل خودمراقبتی و... تمرکز کنید. مثل این صحبت که بگویید هر کسی باید مراقب جای خصوصی اش باشد. و مثل یک گنج نگه داری کند مبادا اجازه دهیم کسی وارد حریم ما شود و یا خودمان بخواهیم حریم دیگران را ندیده بگیریم.
و یا به او مسئولیت دهید که مراقب خواهرش هم باشد.
مبادا اگر رفتاری غیر از این دیدید بخواهید با پرخاش و تندی روبرو شوید. بلکه بدون حساسیت؛ منطقی در این رابطه گفتگو کنید.

🦋مجموعه تربیت فرزند از تولد تا ده سالگی را از کانال تهیه و گوش کنید.

موفق و مؤید باشید. 🌺🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#انتخاب_همسر
#اختلاف_سن

سلام خسته نباشید،دختر ۱۴ساله من عاشق پسر۲۹ساله شده،نمیدونم چجوری متوجه اشتباهش کنم،هرچقدر باهاش صحبت میکنم،فایده نداره،دخترم پرخاشگره واز هیچ کس ترسی نداره،من روستازندگی میکنم.
لطفا بگید من چجوری با دخترم صحبت کنم ک متوجه اشتباهش کنم.
ممنون.

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و عرض ادب

نگرانی شما مادر محترم قابل درک هست.
ابتدا نیاز به بررسی این مسئله هست.
▫️مدت آشنایی به چه صورت و چه مدت است؟
▫️ آیا اقدام جدی در زمینه خواستگاری صورت گرفته و یا صرفا یک ارتباط دوستی است؟
▫️ همسر محترم شما آیا در جریان این مسئله است؟
▫️ ارتباط پدر و یا برادر با دخترتان چگونه است؟
برای بررسی دقیق تر حتما با یکی از مشاوران امین کانال صحبت کنید.

🔷با توجه به اینکه دخترتان در سن حساس بلوغ و نوجوانی قرار دارند رفتارهای هیجانی و پرخاشگرانه ایشان بی تاثیر از شرایط سنی اش نیست.
سعی کنید از هر گونه مشاجره و بحث بی نتیجه پرهیز کنید.
بلکه در آرامش و صبوری برخورد کنید. و یک گفتگوی منطقی و همدلانه داشته باشید. اگر فرد مطمئن و اثرگذار که دخترتان از او حرف شنوی داشته باشد در خانواده و یا در اقوام دارید بخواهید که با او ارتباط بگیرید.
در صورتی که متقاعد نشدند ایشان را با یک مشاور امین مرتبط کنید به بهانه اینکه بیشتر شناخت پیدا کنند. تا مشاور ایشان را متوجه این انتخاب و آسیب های احتمالی کند.
در کل سعی کنید ارتباط بهتری با دخترتان داشته باشید؛ مخصوصا از جانب پدر و یا برادر... مبادا خلا عاطفی منجر به برقرای چنین ارتباط هایی شود.

👌مجموعه صوتی انتخاب همسر را از کانال تهیه و به دخترتان دهید تا گوش کند.

موفق و موید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#اعتماد_به_نفس _پایین
#اضطراب

سلام
وقت بخیر
بنده خانمی۳۱ ساله هستم،متاهل،از بچگی اعتماد به نفس پایین داشتم حتی دوران مدرسه نمیتونستم سوالم رو از معلم بپرسم و صبر میکردم کسی سوال منو از معلم بپرسه،همیشه ترس و استرس برای شروع هرکاری دارم،هرجایی که اولین بار بخوام برم شب قبلش فکر و استرس سراغم میاد، برای گرفتن گواهینامه اقدام کردم،حتی آزمون آیین نامه رو با وجود استرس باراول قبول شدم،ولی آزمون شهری رو نرفتم تا باردارشدم و زایمان کردم،سوار میشم استرس اینکه ماشین چپ کنه و تصادف کنه دارم،همسرمم ازم دلخوره،دیگه نمیبره تمرین رانندگی،همش میگه گاز بده نترس،ولی این حرفش بیشتر مضطربم میکنه و دیگه نمیتونم رانندگی کنم،نمیدونم چطور براین ترسم غلبه کنم،آیا نیاز هست پیش مشاوره برم؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی ام کنید
🌹🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزيز، مشکل شما حتما باید ریشه یابی شود و ریشه یابی با پرسیدن سوالاتی متعدد اتفاق خواهد افتاد پس حتماً با یک مشاور امین به صورت حضوری یا تلفنی صحبت کنید ولی فعلا راهکارهای کلی خدمتتان عرض خواهم کرد:
🔸ایمان به خداوند ریشه و زمینه اضطراب را از بین می‌برد پس با نماز اول وقت ،توسل زیارت و توکل به خداوند معنویت را افزایش دهید.
🔸 انتظاراتتان را از دنیا تعدیل کنید لازمه زندگی دنیا وجود مشکلات و سختی‌ها و شکست است پس اگر ما در برنامه‌ای شرکت کردیم و شکست خوردیم این را باید بدانیم که ما با توکل بر خدا سعی خود را کردیم و شکست خوردیم و خیلی از افراد نیز تجربه ی شکست را داشته‌اند و اتفاق خاصی نیفتاده است پس شکست خوردن ما باعث پیشرفت در مراحل دیگر خواهد شد .
🔸با نوشتن تخلیه روانی انجام دهید و هر چیزی که باعث اضطراب و ناراحتی شما می‌شود را بنویسید. همچنین توانمندی های ریز و درشت خود را بنویسید و چند مرتبه با صدای بلند برای خود بخوانید.
🔸 برای خود دو دوست مومن ،شاد و با اعتماد به نفس پیدا کنید و با آنها ارتباط بگیرید .
🔸تفریحات سالم مثل ورزش، پیاده‌روی دوش آب گرم را فراموش نکنید.
🔸 از همین امروز شروع کنید با اراده کاری که فکر می‌کنید اعتماد به نفس پایین یا اضطراب در آن دارید مثلاً همان رانندگی در جای خلوت یا خرید را تنها شروع کنید و به همسرتان بگویید که قصد شرکت در آزمون رانندگی دارید نهایت این کار چند بار شکست در آزمون می‌باشد ولی اتفاق دیگری نخواهد افتاد.
🔸 مردان زنانی مستقل و با اراده را دوست دارند البته در عین حالی که به آنها تکیه می‌کنیم پس برای زندگی بهتر باید با اراده جلو برویم .
🔸مطالعه کنید و در جمع از آن اطلاعات صحبت کنید تحصیل و تدریس یا آموزش دادن برای بحث اعتماد به نفس بسیار عالی می‌باشد.
🔸 در کلاس‌های فرهنگی و ورزشی شرکت کنید .
🔸فایل رضایت از زندگی را گوش دهید.
در پناه آقا امام زمان(عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#شیر_گرفتن_کودک

سلام وقت بخیرپسردوساله ای دارم که تقریباچهل روزاست که داارم تدریجی ازشیرمیگیرمش.بچه اولم هست وازمشاوره های زیادی دراین زمینه پرس وجوکردم وهمه روش تدریجی گرفتن روپیشنهادکردن من هم بااین روش دارم ازشیرمیکیرم تاحالامشکل زیادی نبودالان فقط دوروزدرروزهااونم وقتی میخادبخابه شیرمیخوره یکی حوالی ساعت۲ظهریکی هم۱۰شب فعلانتونستم این دوتاروهم بگیرم گفتم شایدهواگرمه بهتره یکم بگذره الان رفتم سراغ شیرشب. متاسفانه خیلی سخته شب اول حوالی ساعت۳مثل همیشه پاشد بغلش کردم ندادم خیلی جیغ ودادکردیکم بعدبهش آب دادم خابید۶پاشددادامالان دوشبه۳پامیشه بازم میخادنمیدم بهش اماخیلی بیقراری میکنه سوالم اینه این حدازبیقراری طبیعیه؟برابعدش مسکلی ازلحاظ روحی پیش نیاد؟؟چندشب طول میکشه؟احساس میکنم خیلی تشنشه امااصلاهیچی نمیخوره هرچقدرآب یاشربت میدم نمیخوره فقط سینم رومیخادچکارکنم؟

🌹🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
🔸شما مادر عزیز در طول روز باید با خلاقیت و مهارت با تزیین خوراکی های متنوع و آبمیوه های طبیعی کودک خود را مخصوصا در شب سیر کنید تا کودک شما در طول شب گرسنه نشود کار دیگری اینکه در طول روز او را با بازی خسته کنید و فعلا اجازه ندهید که ظهر ها بخوابد.
در پاسخ سوالات شما می توان بیان کرد که:
🔸 ظرفیت هر بچه ای متفاوت هست پس بی قراری و صبر هر بچه هم متفاوت هست و دوره ی زمانی از شیر گرفتن هر کودک با دیگری متفاوت می باشد نگران نباشید و از محبت کردن به او بیشتر از قبل غافل نشوید.
🔸اگر جایگزین شیر او بازی و تفریحات سالم و پاسخ نیاز های دیگرو همچنین محبت به اندازه برای او باشد انشاالله که مشکل روحی پیش نخواهد آمد.
🔸فایل تربیت کودک را گوش دهید.
در پناه آقا امام زمان(عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#افسردگی
#اضطراب

سلام وقتتون به خیر و نیکی
خانم ۲۷ ساله هستم شش هفته هستم. از موقعی که باردار شدم حالات ناامیدی افسردگی و اضطراب در من بیشتر شده... زندگی ایده آلی نداشتم و ندارم ولی بنا به خواسته ی همسرم اقدام به بارداری کردم چون بسیار اصرار داشت که بچه داشته باشه... سه سال و نیمه ازدواج کردم و یه ساله رفتم خونه ی خودم... همسرم در این یک سال حتی یکبار هم گوشت نخریده و با اینکه معلمه تابستون همش می‌خوابه بهش میگم برو سرکار میگه دیدی من معلمم.. من روم نمیشه از بس که ناهار رفتم خونه مادرم. از طرفی خودمم قبل از بارداری وسواس داشتم که الان شدید تر شده ...الانم واقعا استرس و اضطراب دارم راهنماییم کنید 😓

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

🌿تبریک‌ عرض می‌کنم ، بابت هدیه‌ای که خدای متعال قرار است به شما عطا کند، ان‌شاءالله که صالح و سالم باشند و زیر سایه پدر و مادر، یک عمر، مؤمنانه زندگی کنند.

⬅️در رابطه به مسئله‌ای که فرمودید، به چند راهکار توجه داشته باشید :

✔️تقویت‌ِایمان،به لحاظ معنوی بیشتر روی خود کار کنید(نمازاول‌وقت، ارتباط‌باخدا، یادنعمت‌ها،شکرگزاری،دائم الوضو بودن‌و...)
✔️خوشبینی نسبت به خود وگفت‌وگوی مثبت با خود؛(من می‌توانم ، من‌ موفق می‌شوم،خدایاشکر که به من سلامتی،خانواده خوب و...دادی،خدایاشکر... )
✔️تلقینِ‌مثبت ؛اینکه باور داشته باشید که شما می‌توانید،قوی، مثبت و پرانرژی باشید.
✔️همنشینی باافراد متدین و مثبت‌اندیش ، پرانرژی و با‌اعتماد به نفس بالا.
✔️داشتن برنامه و هدف برای زندگی؛
با برنامه‌ریزی‌های متنوع(معنوی، تفریحی، ورزش، مطالعه و...) زندگی را از یکنواختی بیرون بیاورید و حالِ خوب و احساس مثبت را جایگزین آن کنید.
✓چون گاهی این افکار نتیجه بیکاری ذهن هست و یا بی برنامه و بی هدف بودن،بنابراین حتما در این زمینه تأمل کنید.
✔️کارها را جزء جزءکنید (تبدیل کوه به سنگریزه )
✔️اصلاحِ‌مزاج،تغذیه‌مناسب و تنظیم‌ِخواب.
✔️خود را از خصوصیات بد و منفی ، رها کنید و خصوصیات مثبت خود را پیدا و تقویت کنید.
✔️با استفاده از مهارت‌های ذهن آگاهی، افکارتان را مدیریت کنید👈 یعنی توجه آگاهانه به افکارتان و مدیریت افکار داشته باشید،به نحوی که این گونه نباشد که بگویید دست خودم نیست. بله ، به صورت ناخودآگاه در لحظه ممکن است هزاران فکر به ذهن ما خطور کند اما اینکه چگونه برخورد کنید و چقدر روی این افکار متمرکز باشید و یا نه و رهایشان کنید دست خودِ شماست.
✔️کنترلِ‌ افکار، مثبت‌اندیش‌ وخوشبین‌ بودن نسبت‌ به افراد و مسائلِ‌زندگی .
✔️حساسیت خود را به مسائل کم کنید و روحیه خود را مقاوم کنید و برای مسائلی که ارزش چندانی ندارد روح و ذهن خودتان را درگیر نکنید.
✔️از قرار گرفتن در شرایطی که یادآور خاطرات تلخ گذشته است دوری کنید و اگر در این شرایط قرار گرفتید تلاش کنید از این گذشته درس بگیرید و نکات منفی آن را رها کنید.
✔️از نوشتن کمک بگیرید آنچه در ذهنتان هست را روی کاغذ بیاورید تا ذهنتان سبک شود. بعد به نوشته‌ها برگردید و خودتان شروع کنید به خط زدن افکاری که چندان اهمیتی ندارد و به راحتی برای خودتان عادی کنید و نهایتا پاره کنید.
✔️با نگاه واقع‌بینانه به زندگی ، افکار منطقی را جایگزین افکار غیرمنطقی کنید.(تکنیک نگاه واقع‌بینانه)
✔️توقعات منطقی داشتن از ( والدین،همسر و...)
✔️هر وقت احساس کردید نیاز به صحبت کردن دارید، حتماً با یک فرد امین و متدین صحبت کنید( خانواده، دوست، آشنا، مشاور)
✔️اهلِ‌ بخشش و گذشت باشید.
✔️مشکلات‌ِ زندگی را خیر‌ و‌ مصلحت ببینید و با صبوری و توکل بر خدای متعال و مدد از اهل بیت ( علیهم السلام) برای حل آن‌ها تلاش کنید.

💠 در رابطه با #افسردگی #وسواس #افکار_منفی #اضطراب قبلاً هم پاسخ داده شده ، که می‌توانید با سرچ در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.

✔️پیشنهاد می‌کنم ، با مشاورین‌امین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.

🌷ان شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تربیت_جنسی
#آموزش_مسائل_بلوغ

عرض سلام و ادب. ممنون از کانال خوبتون.
یه سوال داشتم از خدمتتون:
دختر من ۹ سالشه و امسال میره کلاس چهارم و علائم بلوغ نداره و هیچ اطلاعاتی در این زمینه نداره. میترسم تو مدرسه راجع به پریود از دوستان یا معلم چیزایی بشنوه، بنظرتون کی در این مورد باهاش صحبت کنم؟

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

⬅️یکی از نقش های مهم والدین در ارتباط با فرزندان صحبت کردن با آنها درباره بلوغ است. وقتی فرزند ما به موقع از اطلاعات کافی در رابطه با بلوغ آگاهی پیدا کند کمتر دچار استرس و ترس می‌شود و بلکه احساس اعتماد به نفس و عزت نفس می‌کند.

🔸نشانه های بلوغ نظیر جوش صورت؛ آکنه؛ موهای زائد بدن؛ تغییرات هورمونی؛ مثلاً پریودی در دختران گاه باعث معذب شدن و خجالت کشیدن آنها می‌شود اما اگر به موقع شناخت لازم را پیدا کنند پذیرش بهتری از این شرایط خواهند داشت.

🔸بهترین وقت صحبت کردن در رابطه با علائم بلوغ قبل از رسیدن به سن بلوغ است. وقتی قبل از رسیدن به بلوغ بداند چه تغییراتی در بدن او رخ خواهد داد با مشاهده‌ی نخستین قاعدگی در دختران و موارد دیگر در پسران دچار شوک و ترس نمی‌شوند.

🔸می‌توانید از همین سن علاوه بر تعلیم و انجام اعمال عبادی،از نشانه‌های بلوغ و احکام آن هم بگویید. دقت داشته باشید که این روند را پیچیده توضیح ندهید. بلکه به عنوان یک روند کاملا طبیعی که در زندگی رخ می‌دهد ساده و قابل فهم بیان کنید.

🔸اگر فرزند شما وسایل مربوط به این دوره را دید و در مورد آن از شما سوال کرد، کوتاه و مختصر به او توضیح دهید و دلیل استفاده از این وسایل را بیان کنید.

🔸به صورت عملی نیز به مرور ، می‌توانید او را با لوازم بهداشتی مورد نیاز در این ایام آشنا کنید.

🔸آگاهی بخشی به موقع شما نه تنها حجم نگرانی فرزندانتان را کم می‌کند بلکه باعث تحکیم رابطه شما و فرزندان می‌شود.

🔸اگر احیانا خودتان در گفتن مسائل شرم می‌کنید می‌توانید از مربی و یا فردی امین که با او راحت هست کمک بگیرید.

🔸همچنین می‌توانید کتاب های مناسب در زمینه احکام دختران و پسران یا بلوغ نیز به فرزندانتان هدیه بدهید.

🔶نکته‌ای که باید به آن دقت کنید، این هست که فضای گفتگوی سالم و امن برای فرزندانتان وجود داشته باشد تا سؤالاتشان را با آرامش و اطمینان از شما بپرسند؛ در غیر اینصورت و در صورتیکه شما اطلاعات لازم را بهنگام و درست به آن‌ها ندهید، ناچار خودشان از منابع دیگر مثل دوست، فضای مجازی و.... تحقیق کرده و چه بسا در این میان به اطلاعات اضافی و آسیب زا دسترسی پیدا می‌کنند، که این خود باعث ایجاد مشکلاتی خواهد شد.

✔️اگر رابطه والدین با فرزند ،رابطه‌ی‌ عاطفی، دوستانه،صمیمی و جذاب نباشد، و او نتواند کنار شما و در فضای حقیقی خانه ، احساس آرامش داشته باشد و احساسات و نیازهای او (عاطفی و...) به درستی پاسخ داده نشود، به سمت ارتباط با دوستان و فضای بیرون از خانه یا فضای مجازی رو می‌آورد، که اگر مدیریت و کنترل نشود، تربیتش هم با همان محیط بیرون و فضای مجازی خواهد بود و قطعا آسیب خواهد دید.
⬅️سعی کنید گفتگوها را به عنوان بحث دو طرفه ببینید . هدف تنها این نیست که اطلاعاتتان را به فرزند منتقل کنید بلکه باید بتوانید شرایط و گفتگو را به گونه‌ای مدیریت کنید که فرزند شما به راحتی سوالات، افکار و احساساتش را با شما در میان بگذارد.

⬅️گفتگوهای مختصر و مكرر بهتر از گفتگوهای مفصل و یكباره است. بنابراین بهتر است در مکالمات کوتاه و مجزا از مسائل صحبت کنید تا هم فهم آن برای فرزندتان راحت‌تر باشد و هم فرصتی برای پرسش‌های فرزندتان ایجاد کنید.
←هرچه بیشتر راجع به این مسائل بدانید، زمان صحبت کردن راجع به آن کمتر دچار تردید و اشتباه خواهید شد.( اطلاعات خود را با مطالعه و... در این زمینه بالا ببرید.)
←برای بیان مسائل جنسی ، کلمات مناسب را پیدا کنید تا در زمان صحبت از آنها راحت باشید.

👈مسائل مربوط به بلوغ(علائم بلوغ و احکام و...) را باید در زمان مناسب به فرزند توضیح داد.

⬅️در خصوص دخترها، مادر باید به آن‌ها توضیح بدهد.

⬅️در خصوص پسر باید بعضی مسائل را پدر بگوید ولی مسائل خاص پسر را یک فرد مطمئن که قابل دسترس هم است به پسر بگوید. این امر باید با وساطت پدر انجام بگیرد.
✓مثلا پدر به پسر بگوید: پسرم آقای فلانی می‌خواهد یک سری مسائل را به تو توضیح بدهد. که این سبب می‌شود بچه بداند که والدین او از این مسائل آگاه اند.

✔️پیشنهاد‌ می‌کنم ،مجموعه‌ی‌صوتی‌ تربیت جنسی فرزندان ، استادپوراحمد را از کانال تهیه و حتما گوش بفرمایید.

🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تربیت_فرزند

سلام.خدمت شما بزرگوار.دختر۱۰ساله دارم اصلا با خواهر۷سالش مهربون نیست.بهش امرونهی میکنه.میزنه(البته خواهرش به وسایلش دست میزنه.اذیتش میکنه)میگه شما اونوبیشتر دوست دارین.فرق میزارین...به خاطر همین همش دعواداریم تو خونه.به من و پدرش دهن جوابی میکنه.دلیل و منطق میاره اصلا سکوت نمیکنه ولی چند دقیقه بعد میاد مغذرت خواهی میکنه.از این رفتارش خسته شدم به حدی که به خودم میگم چند روز باهاش حرف نزنم تنبیه بشه.آیا این کار درسته؟(چون وقتی ازش ناراحت میشم چند ساعت تحویلش نمیکیرم یکم رعایت میکنه)لطفا راهکار بدین بهم.


بسم الله الرحمن الرحیم


پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی


سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی.

فرزند شما در دوران پیش نوجوانی قرار دارد و خیلی از این رفتارها ناشی از مرحله ی رشدی اوست .
شما میتوانید برای اطلاع از مراحل رشدی و تغییرات خلقی متداول در این سن با یک درمانگر کودک و نوجوان صحبت کنید .

اما دلیل دیگری برای رفتار فرزند شما محتمل هست و آن هم رابطه ی آسیب دیده بین شما و فرزندتان است .خصوصا با توجه به گفته ی شما در مورد رفتار با خواهرش احتمال دارد نتوانسته باشید روابط بین دو خواهر و خودتون رو آن گونه که باید مدیریت کنید و این باعث به وجود آمدن خشم در فرزند شما باشد.

دلیل سوم برآورده نشدن نیازهای اساسی کودک همچون نیاز به آزادی ،تفریح،قدرت ،عشق و ...میباشد .

پس قبل از به کار بردن هر نوع تکنیکی مثل قهر کردن ،محرومیت ،تنبیه کردن ابتدا دلیل و ریشه ی رفتار را پیدا کنید .

برای بهبود رابطه و آگاهی از مدل رفتاری با فرزند خود میتوانید ویس های مربوط به تربیت فرزند را گوش دهید و برای ریشه یابی و حل مشکلات با یکی از مشاورین امین مجموعه در ارتباط باشید.

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.

کانال تربیتی همسران خوب

@hamsaranekhoob
#منفی_بافی


با عرض سلام و خدا قوت
بنده ۳۱سالمه و ۷ساله ازدواج کردم یک پسر ۵ساله هم دارم همسرم تقریبا دوسال و خودم یک سالی میشه ک معلم شدیم مشکلم اینه که آدم منفی بافی هستم و زود ناامید میشم مثلا میگم ما معلوم نیس کی خونه و ماشین بگیریم البته همسرمم بهم میگن خودت همه اینارو تهیه کن من از توانم خارجه واین بیشتر ناامیدم میکنه ممنون می‌شم راهنمایی کنین.


بسم الله الرحمن الرحیم


پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی


سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی


هر انسانی برای آینده ی خود یک برنامه ریزی دارد برای رسیدن به آرزو ها و خواسته هاش.گاهی این آرزوها دست نیافتنی است و گاهی با کمی تلاش و پشتکار میتوان به آن دست یافت.

سعی کنید چشم اندازی قابل دسترسی برای آینده داشته باشید و برای آن تلاش کنید و نا امید نباشید و مطمئن باشید با تلاش و پشتکار و توکل به خدا به خواسته های خود خواهید رسید.

اما اگر شما به طور کلی منفی بافی میکنید وهمیشه عادت دارید نکات منفی را ببینید حتما باید با یک مشاورصحبت کنید تا این موضوع در شما ریشه یابی و حل و فصل شود.

در مورد نکته ی دومی که فرمودید همسر شما می‌گوید که شما باید خانه و ماشین را فراهم کنید این موضوع هم باید کمی ریز بینانه تر توسط یک زوج درمانگر بررسی ود و راهکاریی مناسب با شرایط شما توصیه شود.

در این مورد باید توان همسر شما در برآورده کردن هزینه های منزل ،میزان مسئولیت پذیری همسر شما ،رابطه ی شما با یکدیگر و ...بررسی شود.

به طور کلی زمانی که خانم و آقا دوشادوش یکدیگر کار می‌کنند باید هر دو برای ساختن آینده زندگی مشترکشان قدم بردارند ولی این بدین معنا نیست که آقا مسئولیت اصلی خود در مسائل مالی که شامل خوراک،پوشاک ،مسکن و ...میباشد را از خانم توقع کند .

ولی همه ی موارد گفته شده نیاز به بررسی بیشتر دارد که با ارتباط با یک مشاور و به امید خدا همه حل و فصل خواهد شد.

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.


کانال تربیتی همسران خوب

@hamsaranekhoob
#ارتباط_کلامی_با_همسر
#کم_حرفی_همسر
با سلام و وقت بخیر خدمت مشاوران
بنده خانمی ۲۳ ساله و شوهرمم ۳۳ ساله و یک پسر ۱ساله داریم.مدت ۲سالو نیم باهم زندگی میکنیم،مشکل من این هستش که شوهرم اصلا به من توجه نمیکنند موقعی که حرف میزنم یا به حرف هام گوش نمیکنند و یامواقعی که ناراحتم و اون رو بیان میکنم کاملا بی اهمیت هستن و بیشتر دوری میکنند،خیلی وقت ها ازشون خواستم که روزی نیم ساعت بشینیم و باهم درمورد مسائل مختلف زندگی صحبت کنیم قبول میکنند ولی عمل نمیکنند.
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام بانوی عزیز
مضاف بر اینکه برخی آقایان به طور کلی درونگرا هستند و چندان تمایلی به ارتباط کلامی ندارند ، نوع بیان خواسته و انتظار شما هم اهمیت زیادی دارد.
اینکه چه مواردی در صحبت های خود بیان می کنید و با چه لحنی مطرح می شود.
سعی کنید تا می توانید از مسائل مورد علاقه ایشان شروع کنید و از گله و شکایت و غيبت پرهیز کنید.
برای حرف زدن ایشان را تحت فشار نگذارید و اصرار نکنید.
ضمن اینکه توصیه می کنم در کنار استفاده از فایلهای صوتی هنر زن بودن ، با یک مشاور امین و آگاه در این زمینه صحبت کنید.

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_مادرشوهر

سلام
ما چند ساله ازدواج کردیم و بچه نداشتیم پزشکان فوق تخصص متعدد طبق آزمایشات مکرر گفتن علت بچه دار نشدن شوهرمه،نظر طب سنتی و اسلامی هم همین بود...ب خانواده اش گفت که ایراد از خودشه ،اما مادرشوهرم به همه فامیلا ،هرکسی که دید ،به همکارام،به همه گفت عروسم نازاعه .من از این موضوع بسیار ناراحتم،اما تا حالا بهش هیچ چی نگفتم.
به نظر شما چجوری بگم ناراحتم!
مادرشوهرم میگه خوشکل نیستی با اینکه همه میگن خوشکلم😊،لباساتو میخوام پاره کنم ازشون خوشم نمیاد،قدت کوتاهه😳و غیره...من هیچی بهش نمیگم چون عقده ایه که این حرفارو میزنه😅.
خونمون چندین شهر دورتره

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان 


♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام خدمت شما
قطعا این حرفها و رفتارها می تواند بشیار آزاردهنده باشد اما این نکته را در نظر بگیرید که عکس العمل نشان دادن به این نوع حرفها می تواند به کلی آرامش زندگی شما را از بین ببرد.
به جای اهمیت دادن به این مسائل تا حد امکان برای شیرین تر شدن زندگی و روابط خود با همسرتان برنامه ریزی کنید و سعی کنید رفت و آمد خود را با خانواده همسرتان مدیریت کنید
حتی الامکان اقامت طولانی مدت در منزل ایشان نداشته باشید و از مشاجره و پاسخگویی بپرهیزید
در کنار همه اینها یک برنامه منظم برای رشد شخصی و اجتماعی خود داشته باشید.

موفق باشید 💐


♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️


@hamsaranekhoob
#رفت_و_آمد_با_خانواده_همسر
سلام. شبتون بخیر. ممنون از کانال خوبتون. من سه فرزند دارم یه پسر هشت ساله یه دختر هفت ساله و یه دختر سه ساله. حقیقتش اینه که من هفته ای چهارروز باید برم خونه مادرشوهرم.حالا شوهرم سرکار باشه یا نباشه من باید از صبح برم تا شب. خسته شدم نزدیک هشت سال هست که من اینجور رفت و امد میکنم لطفا کمکم کنین. هر راهی امتحان کردم نشد. بچه هام حرفهای بی ادب یاد گرفتن تورو خدا کمکم کنین.

🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی
همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
توجه به خانواده ی همسر بسیار مهم است و سبب ارتقای جایگاه شما در قلب همسرتان می شود.
می توان با برنامه ریزی دقیق این مشکل را حل کرد.
⭐️زمان حضور خود را مدیریت کنید،می توانید دفعات را افزایش دهید و زمان حضور را کوتاه کنید.
⭐️گاهی با حفظ احترام مطرح کنید برنامه دارید و این موضوع را برایشان ملکه کنید که شما وقت و بی وقت امکان رفتن به آنجا را ندارید و برنامه‌هایی برای خود دارید، مثلا بفرمایید برنامه دارم بعد از انجام آن خواهم آمدو....
⭐️زمان های استراحت خود را به سر زدن به خانواده ی همسر اختصاص دهید.
⭐️برای روز خودتان برنامه داشته باشید،و اگر به خانه ی مادر شوهرتان رفتید برنامه را ادامه دهید،مانند کتاب خواندن،گوش دادن به پادکست و انجام کارهای هنری و... .
⭐️در این باره با همسر خود مشورت کنید و از ایشان کمک بگیرید تا با خانواده ی خود در این مورد صحبت کند.

ان‌شاءالله زندگی سرشار از آرامش و شادی و عشق داشته باشید.
موفق و مؤید باشید. 🌺

کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
سلام
وقتتون بخیر
من ۷ ماهه عروسی کردم و ۳ماهه باردارم.
تو دوران عقد پدر من اجازه نداد خیلی باهم باشیم ، ولی تا حدی میدونستم همسرم غیرتیه و دوست نداره دوستاش چهره منو ببینن ، اما بعد از عروسی فهمیدم ماجرا چقدر عمق داره.....از دم در تا ماشین .. دانشگاه .. خونه اقوام .. معاشرت با دوستانی که پدر ، برادر و همسر دارن و خلاصه خیلی بهم سخت میگیرن و بعد از هر بار معارشرت ایشون عصبی و ناراحت میشن ، به رنگ روسریم هم گیر میداد ، سر این موضوع منم کوتاه نیومدم و مادرش فهمید و باهاش حرف زد الان بهتره


🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

باسلام خدمت شما خواهر گرامی

در رابطه با موضوعی که مطرح کردید باید دیدحساسیت همسر شما منطقی و به دنبال حرکت یا رفتار خاصی هست؟
آیا شما نقطه قوت با زیبایی خاصی دارید که باعث جلب توجه دیگران می شود؟
آیا شاهد خیانت زوجین در اطرافتان بوده اند؟
آیا در مسائل دیگر هم حساسیت و وسواس به خرج می دهند و یا اینکه بدون دلیل منطقی و فقط صرفا به خاطر فشار افکار منفی این سخت گیری ها را دارند؟

در هر صورت مخصوصاً اگر حساسیتشان منطقی و بجاست که سعی کنید با رعایت مسائلی که برایشان حساسیت برانگیز است این مسئله را مرتفع کنید، که از فهوای کلام شما به نظر می رسد اینگونه باشد، چون مطرح کردید بعد از صحبت مادرشان بهتر شدند، پس تلاش کنید با رعایت مسائلی که ایشان حساسیت دارند آرامش را به خود و زندگیتان برگردانید ‌

در غیر اینصورت با مراجعه به مشاور امین اگر تشخیص وسواس و یا شکاکیت داده شد با مراجعه به روان درمانگر کمک به درمان ایشان داشته باشید.

سربلند و پیروز باشید.🌺

💠کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoobج
#فرزند_دوم
#فرزندآوری

سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگوارمن خانمی ۳۶ ساله و همسرم ۴۳ ساله.خداروشکر زندگی آرومی داریم و یک پسر ۱۰ ساله هم ب لطف خدا داریم.مشکلم اینکه من ی وقتایی خیلی عاشق بچه دوم میشم ولی ی موقعه هایی واقعا دلم نمیخاد داشته باشم میگم از پسش برنمیام ولی در کل خیلی دوست دارم در عوض همسرم مخالفت میکنن با این موضوع و اصلا نمیخان ...از ی طرفی هم میگم بزور بگیرم از خدا نتونم از پسشون بر بیام چطور مغزم خیلی درگیره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

باسلام خدمت شما خواهر گرامی
و خدارو شکر بابت آرامش و رضایتتون از زندگی

الحمدلله از نعمت سلامتی برخوردارید و مشکل خاصی هم ندارید، پس چرا خود را از شیرینیِ یکی از شیرین‌ترین نعمت های زندگی محروم می کنید.
شما که یکبار این شیرینی را چشیده اید جای تعجب دارد الان مردد هستید !

اینکه مطرح کردید می ترسم از پسش برنیام! الحمدلله که با وجود پسرتون یکبار ثابت کردید که توانایی نگهداری از فرزند رو دارید و در این زمینه موفق هستید، البته که در رابطه با فرزندان بعدی عملکرد شما با توجه به تجربه ی قبلی مطمئنا بهتر و راحت تر خواهد بود.

تا دیر نشده فرزندتون رو هم از داشتن خواهر و برادر محروم نکنید. صد در صد در آینده نه چندان دور خودش بابت این قضیه اعتراض خواهد داشت، ضمن اینکه امروزه شاهدیم بیشتر آسیب ها و معضلات شامل بچه‌های تک فرزندی است.

اگر همسرتان بابت هزینه ها نگرانند که هر کودک با ورود خود بیشتر از رزق و روزی خود را به همراه می آورد.

برای کسب و جلب رضایت ایشان در زمان و موقعیت مناسب با لحنی آرام و محترمانه با ایشان صحبت کنید و با یادآوری و برشمردن نکات منفی تک فرزندی و ذکر نکات مثبت چند فرزندی ایشان را ترغیب به اینکار کنید.
ان شاالله خداوند نسلی پاک و مهدوی به شما عنایت کند.

سربلند و پیروز باشید.🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
سلام.بنده خانمی عصبی مزاج هستم وصاحب دوتابچه.شوهرم قهروهستن.بایه نق وغرزودعقب نشینی میکنن وتاچندروز بی محلی.نه سلامی نه نگاهی،نه جواب تلفنی.بارهاگفته ام باقهربهم میریزم ودیگه کشش بچه داری ندارم ولی رویه خودشون رودارند.اصل انتقادم به ایشون به حق بوده ولی طوری بی محلی میکنن که دهنم به عیبهاشون وامیشه ودرآخرمن بدهکارمیشم ومجبورم معذرت خواهی کنم.آرزوبه دل موندم یکبارنازموبکشن.خعلی ازش سردشده ام.کلی خواستگارداشتم وخودم روقربانی بیتفاوتی وبی عاطفگی میبینم.بفرماییدچکنم؟

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
طبیعتا هر انسانی دوست دارد که در محیطی گرم و صمیمی زندگی کند که قدر و منزلتش دانسته میشود و نازش را می کشند.
اما گاهی برای رسیدن به این خواسته واقعا لازم و واجب است که ما از خودمان شروع کنیم و اگر منتظر تغییر دیگران بمانیم چه بسا که تا آخر عمر هم طول بکشد و هیچ وقت چیزی تغییر نکند و حتی گاها بدتر شود.
میدانید زن قلب خانه است و اگر خودش را تغییر دهد و صبوری کند حتما بقیه هم تغییر می کنند.
پس در مرحله ی اول عزم خود را جزم کنید که از حالا کاری به کار همسرتان نداشته باشید و تا مدتی فقط روی خودتان کار کنید.
و تبریک که اولین قدم را با ارسال این پیام و گرفتن مشاوره برداشته اید.
خواهر خوبم مطمئن باشید که قسمت و تقدیر شما و همسرتان ازدواج باهم بوده و قرار بوده که باهم رشد کنید و بقیه خواستگاران را برای همیشه فراموش کنید.آنها هم هر کدام مشکلات خاص خودشان را دارند حتی اگر شما بی اطلاع باشید.
به فرزندانتان فکر کنید که حق دارند در فضایی آرام و سالم و شاد رشد کنند.
بطور جدی برنامه ای برای کاهش عصبی مزاج بودن خودتان بریزید و هر کاری لازم است انجام دهید.از تعدیل مزاج با طب سنتی گرفته تا آزمایش خون و رفع کمبودهای احتمالی،بالابردن معنویت،چله برداشتن برای کنترل خشم و یادداشت تعداد دفعات عصبانیت و ریشه ها و کم کم پرهیز از آن موقعیت ها و...
و اما مهم ترین نکته بحث حفظ اقتدار همسرتان است.مطمئن باشید که اگر روی این مسئله کار کنید قطعا و قطعا حال زندگیتان و رابطه تان بهتر خواهد شد.
حالا اقتدار همسر را چگونه حفظ کنید؟
بعضی کارها را بر خود ممنوع کنید.
نق زدن
غر زدن
با تندی و تحکم صحبت کردن
انتقاد زیاد
در عوض خواسته هایتان را در زمانی که حال هردوی شما خوب است به صورت کادو پیچ شده مطرح کنید یعنی اول کمی از خوبی ایشان بگویید بعد خواسته را با زبان خوب و با آرامش مطرح کنید و سپس تشکر کنید.و البته به این زودی توقع نتیجه گرفتن را نداشته باشید چون بالاخره مدتی زمان باید بگذرد.
سعی کنید از هر کاری که بعدا بخاطر آن مجبور به معذرت خواهی میشوید بپرهیزید.
حتما سعی کنید آموزش ببینید و مهارت های خود را بالاتر ببرید.
دوره ی هنر کنترل خشم
هنر زن بودن۱و۲
و هنر رضایت از زندگی
از استاد پوراحمد را به شما پیشنهاد می کنم.
در صورت نیاز میتوانید از مشاوران امین کانال بصورت تلفنی هم مشاوره بگیرید.
برایتان آرزومند روزی هستم که پیام دهید و از تغییرات مثبت خودتان و در نتیجه همه ی اعضای خانواده بگویید.
موفق باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
سلام وقت بخیر
پسر۸ساله ایی دارم ک هرحرف وکاری درمنزل ما انجام میگیره رو میره واسه خانواده شوهرم یاهرکس دیگه تعریف میکنه؛البته که اونهابشدت از این کارش استقبال میکنن چون من اصلامسائل زندگیمو واسه کسی نمیگم؛بخاطرحسادت شدیدخواهرشوهروبچه هاش!
اصلا احساس امنیت نمیکنم،هرچی باپسرم حرف زدم،ازهرروش تشویق وتنبیهی هم استفاده کردم ولی شده کار همیشگیش؛میشه بفرمایید من چیکارش کنم؟

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
طبیعتا هر کسی دوست دارد که تک تک مسائل زندگی اش را دیگران ندانند و شما هم حق دارید که از این وضعیت ناراحت باشید اما باید سعی کنید که مسئله را ریشه یابی کنید و علت را بیابید.
مثلا میزان صمیمیت بین شما و فرزندتان چقدر است؟
و فرزندتان با خانواده همسر چقدر؟
می دانید که هرکسی که بیشتر به بچه محبت و توجه کند حرفش هم بیشتر مورد توجه او قرار می گیرد. بنابراین در پله ی اول سعی کنید که ارتباط خود را با او تقویت کنید.
فعلا تا مدتی از امرو نهی مستقیم بپرهیزید و در عوض سعی کنید در قالب قصه و داستان از خوبی راز نگهدار بودن مطلب را به او آموزش دهید.
البته سعی کنید که کمی هم دست او را باز بگذارید تا لااقل در مورد مسائل بی اهمیت بتواند صحبت کند و حرفی برای گفتن داشته باشد.
از همسرتان بخواهید که در این مسیر باشما همراهی کنند.
تا زمانی که پسرتان به خوبی این مسئله را یاد نگرفته و رعایت نمی کند، جلوی او کارها و حرف هایی که به هیچ وجه دوست ندارید دیگران بفهمند را انجام ندهید.
میزان رفت و آمدها با خانواده همسر را تنظیم کنید،نه خیلی زیاد باشد و نه خیلی کم.
فعلا این کارهای غیرمستقیم را انجام دهید و تا مدتی اصلا بطور مستقیم چیزی به او نگویید.
راهی مناسب برای تخلیه انرژی و ارتباط اجتماعی او پیدا کنید مثلابه مسجد رفت و آمد کنید تا کم کم در محیطی امن به دوست یابی بپردازد و با افرادی خارج از خانواده هم ارتباط برقرار کند. البته حتما به دوستان او نظارت داشته باشید و در کل سعی کنید معنویت را در خانه و خانواده پرورش دهید.
در مسیر بهبود ارتباط با فرزند میتوانید از دوره ی هنر تربیت کودک و نوجوان استاد پوراحمد خمینی بهره مند شوید.
و در صورت نیاز با مشاوران امین کانال بصورت تلفنی در ارتباط باشید.
برای شما خواهر گرامی آرزوی موفقیت دارم.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
2024/09/25 03:14:02
Back to Top
HTML Embed Code: