Telegram Web Link
🗯ادامه پاسخ سوال قبل👇

6⃣ تلاش کنید ارتباط ایشان برادر ایشان به حداقل برسد و همنشینی با دوستان ناسالم، قطع شود و هر چیزی که در اعتیاد ایشان نقش دارد( شغل_ محیط کار_ دوستان و ...) را کنترل و محدود و تغییر دهید . زمینه را برای ارتباط با دوستان مؤمن و سالم فراهم کنید.ایشان را در جمع های دوستانه ی سالم قرار دهید و با آنها رفت و آمد داشته باشید. خانواده هایی که در اطراف شما سبک زندگی و رفتار های سالم تر و مومنانه تری دارند را شناسایی کنید و با برنامه ریزی رفت و آمد خود را با آن ها بیشتر کنید، به خصوص خانواده ای که ضمن داشتن این شرایط، همسر شما اون آقا رو قبول داشته باشند و ارتباط خوبی با هم بگیرند، اثر دوست و هم نشین در این موارد بسیار زیاد هست.
با شرکت در اماکن مذهبی مانند مسجد و هیئات گروه دوستان خوبی را برای خود ایجاد کنید.

7⃣ ایجاد سرگرمی های سالم و جذاب در خانواده، به سفر رفتن و در طبیعت قرار گرفتن کمک می کند تا همسرتان برای رفع این خلا رجوع به چنین رفتارهایی نداشته باشند. همچنین پر کردن اوقات فراغت همسر هم میتواند بسیار کمک کننده باشد.

8⃣ برای درمان مشکل کبد ایشان هم توصیه می‌شود با یک طبیب طب سنتی حاذق مشورت نمائید.

9⃣ در آخر توجه داشته باشید که به هیچ عنوان ناامید نشوید. در صورت عمل به موارد فوق و نتیجه نگرفتن ، حضورا به یک مشاور روان درمانگر اعتیاد متخصص و متعهد در این زمینه رجوع نمایید.
ان‌شاءالله زندگیتان مملو از عطر الهی باشد.🤲

🔻پیشنهاد میکنیم کلاس هنر زن بودن یک و دو استاد پوراحمد را استفاده فرمایید.

موفق و پیروز باشید 🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#وسواس_فرزند

سلام وقت بخیر. من دو دختر دارم یکی چهارسال ونیمه و یه سه ماهه .الان یه مدتیه که دختر بزرگم دچار وسواس شده و همش درحال دست شستن و لباس عوض کردنه و از ترس اینکه لباس یا دستانش کثیف نشه خودش غذا یا میوه و... نمیخوره و ما باید بهش غذا بدیم .
و اینکه اگر چیزی بخواد فقط گریه میکنه و با گریه میخواد کارش رو پیش ببره و خیلی هم لجبازی میکنه.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزيز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
شما دوست عزیز به خاطر اینکه چند مورد را مطرح نموده اید خیلی بهتر هست که با یک مشاور تلفنی صحبت کنید تا سوالاتی از شما پرسیده شود و ریشه یابی صورت بگیرد و در نتیجه کمک بیشتری اتفاق بیفتد ولی به طور کلی راهکارهایی را خدمتتان عرض می کنم.
🔸 هر زمانی دخترتان با گریه نیاز خود را مطرح کرد کاملا با بی توجهی رفتار کنید و به او بگوئید هر زمانی با آرامش خواسته خود را بیان کرد آن زمان من آن را گوش می دهم و در صورت نیاز رفع می کنم.
🔸 شاید دختر شما به علت وجود فرزند دیگر نیاز به توجه دارد و با این رفتارها می خواهد که توجه شما را جلب کند پس شما نسبت به قبل به او بیشتر توجه کنید.
🔸 به او محبت کنید او را بغل کنید و نوازش کنید.
🔸 اجازه دهید که بداند اگر کار اشتباهی یا لجبازی کرد شما او را دوست دارید و تنها از کار او ناراحت هستید.(دوست داشتن بدون قید و شرط)
🔸 در این سن فرزندتان باید خودش غذا و میوه بخورد پس اجازه دهید خودش این کار را انجام دهد و اگر امتناع می کند با قانون تشویق و تنبیه کار را انجام دهید‌.
🔸 در خانه خوبی های او را بزرگ کنید و از او تعریف کنید.
🔸 به او مسئولیت های کوچکی بدهید و بعد از او تشکر کنید.
🔸 زمانی که دستان خود را می شوید او را صدا بزنید یا زمانی که قصد عوض کردن لباس را دارد به جای منع کردن کار دیگری که او دوست دارد را انجام دهید مثلا از او بخواهید سریع برای بازی بیایید.
🔸 بازی و تفریحات سالم را فراموش نکنید مخصوصا گل بازی، یا بازی های رنگ انگشتی
🔸 فایل تربیت کودک را گوش دهید.
در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#نگاه_همسر_به_نامحرم

سلام، ممنون از مطالب مفید تون، انشاالله خدا خیرتان بدهدوعاقبت بخیر بشید. سوالی داشتم، همسرمن ادم مذهبی هستن، اهل نمازروزه وخمس، مال حلال، ولی وقتی بیرون میریم بازار تفریح و... مدام زیر چشمی به خانوما بد حجاب نگاه میکنند واز سرتا پاشون رو برانداز میکنن بعد روشون رو بر میگردونن ومن همش احساس حقارت میکنم خسته شدم، بعضی اوقات توخونه سعی میکنم همون تیپای بیرونی رو بزنم تاشاید چشمش پر بشه ودیگه نگاه نکنه ولی فایده نداره، دیگه واقعا خسته شدم از تموم اونایی که بی حجاب میان بیرون بدم میاد.بعضی اوقات هم عکس بازیگرای خانم رو دنبال میکنن، حالم بده، مدام سرش تو گوشیه.

🌹🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشاالله کمک کند:
🔸 این موضوع را در نظر داشته باشید که همسر شما همچون انسان های دیگر معصوم نیستند و مطمئنا خطاهایی دارند؛ پس انتظار یک انسان معصوم را از او نداشته باشید.
🔸 در خانه با لباس و ظاهر تمیز و آراسته باشید؛ همچنین آرایش ملایم در صورت حضور فرزند خود داشته باشید.
🔸 به صورت غیر مستقیم مثلا زمانی که بیرون هستید بیان کنید که خیلی ناراحت می شوید از افرادی که به نامحرم نگاه می کنند و حتی با مهارت می توانید از روایات ها کمک بگیرید و اثر این گناه را بیان کنید.
🔸 اگر همسرتان از پدر و مادرش حرف شنویی دارد از آنها بخواهید که با او از طرف خودشان صحبت کنند.
🔸 اگر اهل مسجد هست از امام جماعت مسجد بخواهید در سخنرانی هایش در مورد این گناه و اثراتش صحبت کند.
🔸 اقتدار او را حفظ کنید و او را در خانه برای فرزندان الگو قرار دهید و به همسرتان یادآوری کنید که تمام رفتارهای او که الگو هست در فرزندان تاثیر گذار می باشد با این روش او به خاطر اینکه شخص بزرگ و الگو فرزندان معرفی شده است انشاالله از این کار دورتر خواهد شد.
🔸فایل هنر زن بودن، رضایت از زندگی را خودتان و فایل هنر مرد بودن را همسرتان گوش دهد.
در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@ hamsaranekhoob
#عدم‌وفاداری_همسر
#ارتباط_با_همجنس
سلام
من هم اقتدار دادم هم زن زندگی بودم برای همسرم ولی اون حتی وقتایی که روابط جنسیمون خوب بود و من خوش اخلاق بودم بهم خیانت کرده
خیانتاشم همش مجازی بوده
بیشتر از ده بار تاحالا بخشیدمش فقط به خاطر زندگیم
ولی اون باز تکرار کرده
هیچ‌حسی نسبت بهش ندارم
بدبختی اینجاست که تازگیا دنبال همجنس بازی هم‌هست و توی دیوار ب پیام‌های همخونه پیام همجنس بازی میده 😭
بخوام به روش بیارم قبح کارش میریزه یا مخفی کار میشه
اگه باهاش حرف نزنم که خودم دارم داغون میشم😭
شما بفرمایید من ب این زندگی و همسر امیدوار باشم؟ اصلا ممکنه آخه؟
دلم برای زندگیم‌میسوزه..حیفه😭

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

🔶در رابطه با مسئله‌ی که فرمودید، لازم است به چند نکته توجه داشته باشید:

⬅️اصلاح رابطه‌ی خود با همسرتان و برقراری رابطه‌ی عاطفی و صمیمی و داشتن صبر فعال و تلاش در جهت ریشه‌یابی و حل این مسئله با کسب مهارت و مطالعه و مشاوره.
⬅️ سعی کنید با مهارت کلامی در فضایی آرام با همسر محترم صحبت و نارضایتی خود را بیان کنید.
⬅️ ایشان را از گناه و خطرات همجنس‌گرایی آگاه کنید،اگر شوهر شما فردی معتقد است، شما می‌توانید به گناه و معصیتی که در دین اسلام برای همجنس‌گرایی ذکر شده اشاره کنید و از او دعوت کنید این عمل ناپسند را کنار بگذارد. آیات و روایات زیادی در این مورد وجود دارد که می‌توانید آن‌ها را به او یادآور شوید و احکام مربوطه را نیز متذکر شوید.
⬅️ریشه‌ی این گرایشات باید مشخص شود. بنابراین در صورت تکرار این عمل ، اگر مایل به تغییر در این گرایش و رفتار همسرتان هستید، ابتدا لازم است مشخص شود منشأ این رفتار چه هست.
⬅️نیازهای همسرتان را بشناسید ، درمورد نیازهایتان با هم صحبت کنید.اکثر زوجین درباره‌ی رابطه‌ی جنسی و انتظاراتی که در زندگی زناشویی از هم دارند، با هم صحبت نمی‌کنند، حال آن که این گفتگوها می‌تواند بسیار راهگشا باشد.
⬅️ شما باید رفتارهای مردانه را در همسرتان تقویت کنید، مثلاً نقش پدر بودن،مرد بودن و نقش همسری ایشان را پررنگ و پرنگ‌تر کنید.
⬅️ از نظر پزشکی به‌ همسرتان بگویید که هیچ پزشکی به چنین عملی توصیه نکرده و این رابطه جزء رابطه‌های پرخطر هست.
⬅️ افزایش معنویت خود و همسر البته بصورت غیر مستقیم (مخصوصا شرکت در مجالس تذکر و یادآوری و ....)
←ذهنیت خود و همسر را با توکل به خدا و توسل به ائمه اطهار (علیهم السلام) تقویت کنید. با چنین امری نسبت به افکار شیطانی مقابله کرده و از آن پیش‌گیری کنید. ←سعی کنید به اصول اخلاقی و مذهبی و معنویت پایبندتر باشید.
⬅️تلاش کنید با افراد متدین و با اخلاق خوب رفت و آمد کنید؛ مخصوصا دوستان خوبی که دقت نظر زیادی در این مورد دارند، ارتباط داشته باشید.
⬅️گاهی با نوشتن نامه‌ای محبت آمیز برای همسرتان ، بعد از ذکر روحیات مثبت ایشان و تشکر از زحمات ایشان،دغدغه و درخواستهای خود را با لحنی محترمانه و عاطفی، نه طلبکارانه مطرح کنید.
⬅️ بدانید که نباید از دنیا انتظار بهشت را داشت. زندگی هرگز بدون مشکل نیست و باید مهارت مدیریت حل مشکل را یاد گرفت. در زندگی صبر فعال داشته باشید. یعنی هم صبوری کنید و هم تلاش کنید،با کسب مهارت و بالا بردن آگاهی و سازگاری ، بهترین زندگی را شما و همسرتان کنار یکدیگر داشته باشید.
⬅️در نهایت این شما هستید که تعیین‌کننده رضایت یا عدم‌رضایت خودتان از زندگی زناشویی می‌باشید.

⬅️ در رابطه با #خیانت #عدم‌وفاداری_همسر #چت_کردن_همسر قبلاً هم پاسخ داده شده ، که می‌توانید با سرچ هشتگ‌های مذکور در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.

✔️پیشنهادمی‌کنم،مجموعه‌صوتی‌ «هنرِ زن بودن ۱و۲» برای‌ِخودتان و«هنرِ مرد بودن» را برایِ‌همسرتان،حتماً از کانال تهیه و گوش بفرمایید.

⬅️پيشنهاد می‌کنم درصورت نیاز، درخصوص مشكلتان بصورت حضوری با يک زوج‌درمانگر مشورت نماييد.
←درصورت تمایل و جهت راهنمایی ، می‌توانید از طریق مشاوره‌تلفنی ، با مشاورین امین کانال، ارتباط برقرار کنید.

🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#عصبانیت
#کنترل_خشم
سلام وقتتون بخیر.مادری هستم که توی فامیل منو بعنوان آرومترین فرد میشناسن،اما حالا من خودمو بداخلاق ترین فرد میدونم خیلی زود عصبانی میشم و اصلا نمیتونم جلوی صدنفرم خودمو کنترل کنم.کلاس کنترل خشم وتربیت فرزند استاد رو هم شرکت کردم ولی برام فایده ای نداشت شبا به خودم قول میدم دیگه صب بداخلاقی نکنم اما صب که میشه همه چیو فراموش میکنم.

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

⬅️دررابطه‌با‌مسئله‌ای‌که‌فرمودید‌،علاوه‌براینکه‌ شکرِخدا، نسبت به این مشکل و آسیب‌زا بودن آن آگاهی و پذیرش دارید. خوب است که به چند نکته هم توجه داشته باشید :

←همانطور که می‌دانید،زودرنجی،عصبانیت دلایلِ مختلفی‌مثل(مسائل‌دوران‌کودکی، نوجوانی‌‌،محیط،خانواده،توهین،تحقیرو...)دارد،وباعث تحریک‌پذیری،پایین‌آمدن‌آستانه‌تحمل و بروز رفتارهایی‌مثل(بدخلقی،ترشرویی‌و... می‌شود)وشرایط و محیطِ‌خانواده را پرتنش‌می‌کند و بر‌سایراعضای‌‌خانواده تأثیرمنفی‌ می‌گذارد+حساسیت بیش‌ازحد ،هم شما و هم طرف‌مقابل را در تنگنا قرار می‌دهد
←گاهی سرکوب احساسات‌مثل‌(خشم، ناراحتی‌و...) مثلاً‌ با سکوت‌کردن و فروخوردن آن ، باعث روی‌هم‌انباشته‌شدن و درنتیجه آسیب‌های‌ جسمی‌ وروانی‌ هم‌برای‌ خود‌ و‌ هم‌ اطرافیان می شود.
✔️بنابراین‌بهترین ‌کار‌این‌است‌که‌اگر‌ از کسی ناراحتید،با زبانی‌نرم،همان‌موقع به او بگوییدو‌ حل‌وفصل‌کنیدونگذارید روی هم انباشته شود.

⬅️خیلی‌از زودرنجی‌ها،به خاطر مسائل بی‌اهمیت دنیوی و حساسیت و توقعات غیرمنطقی و نادیده گرفتن سطح افرادی است که باعث ناراحتی ما شده‌اند.

چندراهکار :

✔️یادِخدا؛در هرکاری و هرجایی که آرام‌بخشِ دلهاست و باعث‌حقیر‌شدن‌امور‌دنیوی در نظر ما و در نتیجه ناراحت نشدن ما از آن می‌شود.
✔️شناخت‌وازبین‌بردن ریشه‌های‌زودرنجی ( مثلِ‌غرور،خودخواهی،لجاجت‌و...)
✔️توجه‌به‌آثار و پیامدهای زودرنجی وتأثیر آن بر سلامت جسم و روان وارتباطات‌اجتماعی
✔️توجه‌به‌جایگاه‌و‌سطح‌اخلاقی‌وارزشِ‌نظر دیگران ، تنظیم‌ِتوقعات بر اساس سطح و جایگاه افراد.
⬅️در‌واقع به جای تحریک‌پذیری‌ورنجیدن ، به درستی‌یانادرستی‌نظر دیگران فکر‌کنید؛اگر درست‌است،رفعِ‌عیب‌کنید، اگر درست‌نیست، گذشت‌کنید.
✔️اهلِ‌بخشش‌وگذشت‌باشید؛هرچقدر بخشش و بزرگواری شما بیشتر باشد،آثار منفی برخوردها،زودتر از ذهنتان پاک می‌شود و از تحمل‌رنج‌ها رها می‌شوید.
✔️ناراحتیتان‌را سرِدیگران‌خالی نکنید؛
اینکه رفتار یا حرف دیگران باعث رنجیدن و ناراحتی شما می‌شود، اگر شما بخواهید آن را سرِدیگران خالی‌کنید علاوه‌براینکه حرام‌شرعی است،باعث آسیب‌به‌روابطتان هم می‌شود.
✔️ترکِ‌صحنه‌ی‌ناراحت‌کننده یا تغییرِ‌ وضعیتتان و ایجادِآرامشِ‌روانی مثلاً با؛ نشستن ،نفس‌آهسته‌و‌عمیق کشیدن،آزاد و آرام کردنِ‌عضلات بدن، فرمانِ‌آرامش‌به‌خود‌‌دادن (سخت نگیر،آروم باش)
✔️کنترلِ‌افکار،مثبت‌اندیش‌وخوشبین‌بودن نسبت‌به افراد و مسائلِ‌زندگی و ارتباط با افراد مثبت‌اندیش‌بااعتماد‌به‌نفس.
✔️داشتن‌برنامه‌برای‌زندگی(مثلاً مطالعه‌ی کُتُب‌شهدایی که‌هم‌انرژی‌بخش‌و هم‌کامل‌کننده است و...)
✔️تخلیه‌هیجانی با ورزش،تفریح و...
✔️بالابردنِ‌آستانه‌‌ی‌تحمل‌با:
۱- متعهدشدن‌به‌اینکه زودناراحت‌نشوم.
۲- تقویتِ‌خود در‌برابر عواملِ‌محرک‌وناراحت‌کننده

⬅️ در رابطه با #بداخلاقی ، #عصبانیت
#کنترل_خشم قبلاً هم پاسخ داده شده ، که می‌توانید با سرچ هشتگ‌های مذکور در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.

✔️در صورت نیاز ، با مشاورین‌امین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.

🌷ان شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#جای_خواب_کودک


باسلام و احترام. دختر ۴ساله و نیمه ای دارم که از سه سالگی اتاقشو جدا کردم و مشکلی تا حالا نداشت الحمدلله. ولی یک هفته پیش در پی دل درد شدید و کابوس شبانه حاضر نیست تو اتاقش و روی تختش بخوابه. شب کنارش میخوابم وقتی خوابش برد میام بیرون ولی نیمه شب پامیشه و گریه و زاری که حتما باید بیای پیش من. طول روز خوبه ولی غروب که میشه نگران میشه و از تنهایی میپرسه و خوابیدن. در صمن بسیار دختر باعاطفه و دل نازکیه و بابت نگرانیاش خیلی زود به گریه میفته. لطفا راهکار بدید چون میترسم عادت کنه و وابسته بشه بمن. خداخیرتون بده.



بسم الله الرحمن الرحیم


پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی



سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی.

اینکه بچه ها بعد از یک دوره ی بیماری یا مشکلی که پیش آمد کرده مثل همون دل درد یا یک خواب بد تا چند روز احساس ناراحتی و ترس داشته باشند و تمایل داشته باشند کنار مادر باشند کاملا طبیعی هست .در این مدت شما با او همدلی میکنید ،بازی میکنید شب ها کنارش می‌مانید تا بخوابد و اگر هم مجدد به سمت شما آمد مجدد در آغوش میگیرید و زمانی که خوابید به تخت خوابش منتقلش میکنید تا کم کم مشکل حل بشود.

اما اگر دیدید کمی این موضوع ادامه دار شد ،علائم اضطرابی در کودک ظاهر شد همانگونه که فرمودید نزدیک غروب بی تاب و بی قرار و کابوس های شبانه زیاد شد حتما بایک درمانگر کودک و نوجوان صحبت کنید تا موضوع ریشه یابی و حل شود.


برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.

کانال تربیتی همسران خوب

@hamsaranekhoob
#جای_خواب_کودک


سلام وقتتون بخیر
من یه دختر ۱۸ ماهه دارم کم کم داشتم جایه خواب دخترمو جدا میکردم که متوجه شدم به لطف خدا دوباره باردارم
خواستم بدونم اگه الان جای خواب دخترمو جدا کنم وقتی فرزند دوم به دنیا اومد دخترم حسودی نمیکنه که چرا اون پیش مامان بخوابه من جدا بخوابم.



بسم الله الرحمن الرحیم.


پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی



سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی.


سن ۱۸ ماهگی سن بسیار مناسبی هست تا به صورت تدریجی و صحیح اگر کودک مشکل خاصی نداشته باشد مثل ترس های خاص،دلبستگی ناایمن ،اضطراب جای خوابش از والدین جدا شود .

با توجه به بارداری شما و اینکه شما تازه متوجه این موضوع شدید و ۸تا ۹ ماه فرصت دارید هیچ اشکالی برای این کار نیست و تا آن زمان کودک شما عادت کرده ولی اگر در اوایل به دنیا آمدن فرزند جدید مدتی کودک شما از شما درخواست کند که پیش شما بخوابد و یا حسادت کند کاملا طبیعی و نرمال است و شما بدون هیچ واکنشی این نیاز کودک را ارضا میکنید و بعد از گذشت زمان مجدد به صورت تدریجی همراه با فرزند دوم جای خواب را جدا می‌کنید.
میتوانید حتی برای اینکه زیاد به بودن کنار شما عادت نکند گاهی هر دو را در اتاق فرزند بخوابانید و خود شما نیز کنار آنهاباشید و زمان هایی را اتاقشان خارج شوید .

با همین روش اگر پیش بروید انشاالله آسیبی به فرزند شما وارد نخواهد شد .


برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.


کانال تربیتی همسران خوب


@hamsaranekhoob
#ناامیدی
#تقویت_روحیه_مثبت_اندیشی

سلام علیکم وقتتون به خیر ممنون از شما و کانال پر بارتون
سی سال دارم با همه ی شرایطی زندگی میکنم و خودم رو خوشحال نشون میدم وبا سیلی صورتم سرخ نگه داشتم. الان تحمل هیچی ندارم. وارد خونه میشم تمام غم دنیا میاد روی دلم وحال خوبی ندارم. نمیتونم همسرم رو تحمل کنم. تا بیرون خونه و جایی مهمانی هستم خوبم. خونه میام حالم بده میشه و دلم میخواد هیچوقت خونه نباشه نه همسر نه پسر نوزده سالم که خیلی اذیتم می‌کنه همش دعوام می‌کنه پا گذاشته جای پا پدرش الان همسرم اخلاقش بهتر شده .ولی من حس خوبی دیگه ندارم بهش..حالم خوب نیست و غصه میخورم هیچی و هیچ حرف و دلداری هم عوضم نمیکنه. آرامش ندارم استرس دارم و اضطراب



🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

باسلام خدمت شما خواهر گرامی

از محتوای کلام و پیام شما رنج و سختی گذشته ی شما کاملا پیداست، احساس شما قابل درک است.

اینکه اهل گذشت بوده و هستید خوب و قابل ستایش هست اما هر عملی در حد تعادل خوب و مفید هست و در صورتیکه دچار افراط یا تفریط شود باعث آسیب و صدمه خواهد شد. گاهی اوقات بعضی از افراد خصوصا مادران ایرانی خود و نیازها و خواسته های خود را نادیده می‌گیرند و احساس میکنند با اینکار محبت خود را به همسر و فرزندان خود ثابت می‌کنند در حالیکه همین کار باعث شکل گیری خشم های درونی پنهان در وجودشان می شود و بعد از مدتی ظرف وجودشان را پر می‌کند و قدرت تاب آوری و تحمل آنها را کاهش می دهد.

ضمن اینکه فقط تحمل کردن کافی نیست و در کنار تحمل کردن باید تلاش برای تغییر شرایط داشت.

👈 پیشنهاداتی جهت بهبود حال روحی شما؛ البته در حد پیام متنی:

یادآوری خاطرات بد گذشته و مرور چندین و چند باره ی آنها در واقع نشخوار ذهنی ممنوع ( بسیار مهم)

به علایق و نیازها و خواسته های خود در حد معقول و منطقی توجه کنید. یعنی اگر به ورزش یا هنر یا مهارت خاصی علاقه دارید با شرکت در کلاس یا باشگاه .... آن را رشد و پرورش دهید و روزانه و یا در طول هفته ساعاتی را به فعالیت مورد علاقه خود اختصاص دهید.

تمرکز خود را از ویژگیهای منفی همسر و زندگی بردارید و در عوض نقاط مثبت همسر و زندگیتان را بشمارید، هر چند کوچک و به ظاهر ساده باشد.
ضمن اینکه همانطور که ما معصوم نیستیم و در زندگی خود دچار خطاها و اشتباهاتی می شویم همسر شما هم معصوم نیستند، پس انتظار نداشته باشید که بدون اشکال باشند. همینکه اشتباهات خود را بپذیرند و سعی در بهتر شدن شرایط داشته باشند خوب است.

به این نکته توجه داشته باشید که خاصیت دنیا این است که زندگی ما با مشکلات و سختی‌هایی عجین است، و ما در عالم فرد بدون مشکلی نداریم، لذا این ما هستیم که باید یاد بگیریم با وجود تمام مشکلات و سختی‌ها آرامش خود را حفظ کنیم و شادی را به زندگی و به اطرافیان هدیه کنیم. در این قسمت حرف برای گفتن بسیار است در همین راستا توصیه اکید می شود « هنر رضایت از زندگی » استاد پوراحمد را از کانال تهیه و در اولین فرصت بصورت کامل گوش کنید.

در قسمتی از پیامتون مطرح کردید اخلاق همسرم بهتر شده آیا شما در طول این همه سال خواستار این تغییر نبودید؟ حالا که تغییر کردند از فرصت استفاده کرده و سعی کنید بعد از این واقعا از زندگی لذت ببرید و این میسر نیست مگر اینکه خودِ شما بخواهید و شروع کنید.

در مورد پسرتان دقت کنید که قسمت عمده ی اخلاق و رفتار بچه‌های ما حاصل تربیت ماست و اگر اشکالی در رفتار دارند اول باید خودمان را مواخذه کنیم، بجای لجبازی و بیشتر کردن فاصله ها سعی کنید با محبت و عاطفه ی مادریِ خود این رابطه ی آسیب دیده را ترمیم و بازسازی کنید.

مطالب قابل ذکر و مهم بسیار است لذا گنجایش پیام متنی بیشتر از این نیست و توصیه می شود از کمک یک مشاور امین بصورت حضوری یا تلفنی استفاده کنید.

سربلند و پیروز باشید.🌺

💠کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#دوران_عقد

با سلام و خسته نباشید
خانمی هستم ۲۰ ساله/ الان دو ساله عقد هستم.همسرم با خانواده ام مشکل داره و الان چند ماهی هستش که خونه ی ما رفت و آمد نمیکنه. الان دوماه شب جمعه ها برای دیدن همسرم فقط من میرم خونه ی مادرشوهرم/در این شرایط تکلیف من چیست که شوهرم نمیاد خونه‌ی ما؟
آیا من باید هر هفته ب حرف شوهرم بکنم و برای دیدنش به خونه ی مادرشوهرم برم یا چون عقد هستم خانواده ام میتونن مانع رفتن من بشن و کلا من و همسرم همرو نبینیم


🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

باسلام خدمت شما خواهر گرامی

دوران عقد یکی از شیرین‌ترین دوره‌های زندگی هر فرد محسوب می‌شود، اما وقتی این دوران طولانی می‌شود باعث ایجاد بعضی سوء تفاهمات و دلخوری‌ها خواهد شد. به همین علت توصیه می‌شود این دوران در حد و اندازه معمول باشد و در صورتی که مشکل خاصی نبود دوره طولانی نشود.

در مورد مسئله‌ای که مطرح کردید از آنجایی که جزئیات قضیه بیان نشده است نمی‌توان نظر قطعی و مشخص ارائه داد، توصیه می‌شود در این موردِ خاص قبل از مشخص شدن تاریخ عروسی با یک مشاور امین جزئیات مسئله را مطرح کرده و بررسی دقیق تر و جدی‌تر داشته باشید.

با توجه به موضوعِ مشکل باید دید دلیل این برخورد ایشان تا چه حد معقول و منطقی است؟ آیا این ناراحتی به علت حساسیت نامعقول ایشان می‌باشد و یا اینکه واقعاً حساسیت قضیه زیاد بوده است و ناراحتی ایشان بجا و منطقی است؟

پس شما خواهر گرامی دقت کنید که علت شدت برخورد ایشان تا چه حد بجا بوده و هست؟ آیا این عمل رویه ی ایشان هست و در آینده با این روحیه شما را آزار خواهند داد یا نه برخوردشان درست هست و اگر فرد دیگری هم جای ایشان بود همین برخورد را داشت؟

توصیه میکنم اگر کلاس « هنر انتخاب صحیح همسر» استاد پوراحمد را گوش نکردید از کانال تهیه و گوش کنید.

در مورد رفتن شما به منزل پدری ایشان بسته به فرهنگ شما دارد اگر این رفتن باعث خدشه دار شدن عزت و کرامت شما نیست و از طرفی باعث زیر سوال رفتن شخصیت خانواده شما نیست مشکلی ندارد چراکه شما باید مایه آرامش هم باشید و اگر مشکلی پیش آمد با کمترین ناراحتی و آسیب به روابط بصورت مسالمت آمیز حلش کنید و اِلا با لج و لجبازی نه تنها مشکل حل نمی شود بلکه چه بسا باعث بدتر شدن قضیه و پیچیده تر شدن آن می شود.

پس خواهر عزیزم سعی کنید بصورت منطقی با مسئله برخورد کرده و کاری که باعث می شود روابط بهتر شود و مشکل زودتر حل شود را انجام دهید و خدای نکرده تحت تأثیر احساسات مشکل را تبدیل به معضل نکنید.

سربلند و پیروز باشید.🌺

💠کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#آموزش_احکام_عملی_به_کودک
#آموزش_استبراء_به_پسران

عرض سلام و ادب خدمت جناب آقای پوراحمد بزرگوار.
ممنونم از کانال آموزنده و خوبتون.
یه سوال از خدمتتون داشتم اینکه از چه سنی میشه به پسر بچه ها آموزش داد که بعد از دستشویی استبرا کنند؟
اگردر سن ۷ سالگی آموزش داده بشه که این رفتار نهادینه بشه بهتر هست یا در سن بلوغ؟

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

باسلام خدمت شما خواهر گرامی

این دقت و دغدغه ی شما مادر گرامی در مورد آموزش احکام به فرزندتون قابل تحسین هست، ان شاالله به فضل الهی در این مسیر موفق به تربیت نسلی پاک و مهدوی باشید.

نکته ای که بهتر است به آن توجه کنید مواظب باشید خدای نکرده در آموزش احکام دچار وسواس نشده و این رفتار را به فرزند خود منتقل نکنید.

در رابطه با موضوع سوال طبق حکم رساله های علمیه استبراء امری مستحب محسوب می‌شود که اگر در سن بلوغ آموزش داده شود کافیست و نیازی به آموزش آن در سنین پایین تر نیست.

ضمن اینکه ترجیح بر این است که آموزش این دست مسائل توسط والد یا معلم همجنس صورت بگیرد.

سربلند و پیروز باشید.🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#تعامل_با_خانواده_همسر

سلام خسته نباشید من ۲۷ سالمه و همسرمم همسنم،از اول مادرشوهرم خیلی تو کارامون دخالت میکردن و من هردفعه چیزی نگفتم،از وقتی بچه دار شدم توقع دارن هرروز بریم خونه خودشون یا خونه مادرشون که مادربزرگ همسرمن که بچه رو ببینن
منم اصلا دوس ندارم زیاد رفت و امد کنم چون بهم ثابت کردن زیاد رفت و آمد کردن باهاشون باعث دخالتشون تو زندگیم میشه
اینم ذکر کنم میگن دلمون تنگ شده وقتی میرم خیلی زیاد توجهی به بچم نشون نمیدن یا توقع دارن دعواش کنیم همیشه هم یا متلک میندازن بهم یا درمورد یه مسئله ای باهام بحث میکنن چون میخوان حرف خودشون باشه ممنون میشم لطف کنید راهنمایی کنید من چه برخوردی کنم؟ممنون از کانال خوبتون

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

باسلام خدمت شما خواهر گرامی

اینکه شما دوست دارید مستقل باشید و برای زندگی و تربیت فرزند خود مستقلانه تصمیم بگیرید امری کاملا طبیعی و عادیست.

نگه داشتن حد تعادل و دوری از افراط و تفریط در هر مقوله‌ای از جمله تعاملات با اطرافیان بهترین و مناسب‌ترین راه است.

تغییر در حوزه روابط و رفتار نیازمند صبر و حوصله و گذر زمان هست، که با عجله و بصورت دفعی و یکباره امکانپذیر نیست. پس حالا که می خواهید میزان رفت و آمد خود را کمتر و متعادل کنید کم کم این روند را شروع کنید. یعنی اگر هر روز می رفتید یک روز در میان بروید و گاها روزهایی که نمی روید تماس کوتاهی و احوالپرسی داشته باشید تا دلشان را به دست بیاورید طوریکه احساس نکنند کلا از ایشان فاصله گرفتید، و کم کم فاصله را بیشتر کنید البته توجه داشته باشید این دفعه دچار تفریط و کم کاری نشوید.

حتی گاهی که نمی توانید تشریف ببرید غذایی که خانواده همسرتان دوست دارند را درست کنید و مقداری برایشان بفرستید تا به این واسطه چند دقیقه ای فرزند و نوه شأن را ببینند و خلاصه اینکه از روش های مختلف برای جلب اعتماد خانواده شان استفاده کنید.

ضمن اینکه با نگاهی بی طرفانه به صحبت های شما به نظر می‌رسد برای آرامش خود و زندگی مشترکتان بهتر است کمی زاویه ی دید خود را عوض کرده و خود را در جایگاه مادر همسر تون قرار داده و از منظر یک مادری که سال‌ها برای فرزند خود زحمت کشیده و حالا محبت و نگرانی هایی برای زندگی فرزند خود دارد به قضیه نگاه کنید، گاهی اوقات شاید بزرگترها روش های خوب و درستی را برای ابراز نگرانی ها و محبت خود استفاده نکنند اما نیت بدی ندارند، لذا شما بدون ذهنیت و با حسن نیت برخورد کنید.

توصیه میکنم مطالعه ای در زمینه‌ی ریشه ی اختلافات عروس و مادر شوهر داشته باشید تا بتوانید هنرمندانه تر روابط تان را مدیریت کنید😉

اینکه فرمودید گیر می دهند یا بحث می کنند در چنین مواقعی اگر موضوع حیاتی و مهم نیست ( مثلا ضرر قابل توجهی نیست) ادامه ندهید و سعی کنید مدارا کنید و بحث را بصورت ناملموسی عوض کنید تا آنها نیز احساس نکنند بی احترامی یا حرکت شکنی صورت گرفته است.

📚 توصیه میکنم برای کسب آگاهی و مهارت بیشتر در این زمینه مجموعه صوتی « هنر تعامل صحیح با خانواده همسر » استاد پوراحمد را از کانال تهیه کنید و نکات ارزنده آن بهره مند شوید.

سربلند و پیروز باشید.🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
.
.
#نمازخواندن همسر

سلام .خسته نباشید.
همسرمن کاهل نمازه باید چه رفتاری داشته باشم
یک مدت نماز می‌خوند باز قطع کرد باید چه کنم.

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

🌸بهترین کار و تنها کاری که شما خواهر محترم لازم است نسبت به کاهل نمازی همسرتان انجام دهید رها کردن همسرتان نسبت به این موضوع است . یعنی کاملا عادی از کنار این موضوع بگذرید و هیچ حساسیتی نشان ندهید .و هیچ نیازی به تذکر هم نیست حتی برای یکبار.

❤️در عوض محبت و عشق و علاقه و صمیمیت خود را بدون هیچ شرط و شروطی نثار همسرتان کنید.

و لحظه ای از احترام و اکرام او غافل نشوید .

بعد از مدتی ان شاء الله آثار آن را خواهید دید.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
.
.
.
.
#هنرزن_بودن

سلام خسته نباشید..خانمی هستم 27 ساله همسرم34 ساله یه پسر 3 ساله دارم.. 8 ساله ازدواج کردیم 5 سال خانه دار همسرم از 8 صبح تا 9 شب سرکار هستن... مشکلی اساسی من با همسرم این هست که وقتی کنار هم هستیم هیچ حرفی برای گفتن با من نداره وقتی جایی میریم با همه میگه و میخنده ولی تو خونه این طوری نیس ساعت ها با گوشی و فیلم سرگرم میکنه خودشو..در ضمن این که خیلی دوستم داره یکبار که نه چند بار دیدم تو گوشیش با کسی چت کرده واقعا دیگه بی انگیزه شدم حتی احساس میکنم افسردگی گرفتم...

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

😊نشاط و شادابی همیشگی و دائمی شما و خانه موجب میشود همسرتان کمتر بیرون باشد و وقت بیشتری را برای خانه و خانواده بگذارد.

❤️خود و خانه را برای همسرتان جذاب و دلربا کنید.

❤️دلبری کنید ببینید همسرتان چطور دور شما می چرخد.

❤️از جاذبه های جنسی زیاد استفاده کنید و خود را برای همسرتان آماده کنید.

👓حتماً بر اساس علاقه مندی که دارید به هنر یا تحصیل و ...بپردازید و خود را مشغول کنید.

🏀از ورزش و ارتباط با دوستان خوب و بستگان غافل نشوید.

موفق باشید.
@hamsaranekhoob
.
.
.
.
#وابستگی همسر

۶ماه ازدواج کردم همسرم خانوادش وابسته ش هستن وهم چنین خودش و خیلی حمایتشان میکنه و اونها هم انتظار حمایت مالی زیاد دارن چیکار کنم


🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم


عجله نکنید . مقداری طول می کشد تا مرد و زن به یکدیگر انس بگیرند و بتوانند رابطه خود را با خانواده شان تعادل بخشند.

اصلاً درباره این موضوع موضوع گیری منفی نداشته باشید و بدانید آرام آرام و با گذر زمان حل می شود.

شما می توانید با حمایت های عاطفی و تاییداتی که دارید این روند را سرعت بخشید.
در باره مسائل مالی هم بهتر است فعلاً ورودی نداشته باشید.

خود را در مقابل خانواده همسر قرار ندهید و با رفاقت با آنها اعتماد همسرتان را در این زمینه جلب نمایید.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
#صیغه
با عرض سلام وخسته نباشید زنی چهل ساله هستم شوهرم مرد بسیار خوب و منطقی هست حدودا ۲۴ ساله باهم زندگی میکنیم تنها چیزی که خیلی من را ازار میده اصلا تناسب اندام خوبی ندارم این برایم مشکل ساز شده شوهرم از من خواسته برایش فرد دیگری را پیدا کنم بصورت پنهانی(صیغه) که بتونه نیازش را برطرف کنه حالا سر دوراهی هستم که چطور بتونم زن دیگه ای را تحمل کنم از طرفی نمیخوام خدای نکرده شوهرم به خاطر کمبودی که داره به گناه بیفته ممنون میشم راهنماییم کنید.
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز واقعا درکتون میکنیم شما در شرایط سختی قرار دارید ولی دوست عزیز به چند نکته توجه کنید و قبل از اون هیچ کاری مبنی بر گرفتن و یا صیغه کردن زن دوم انجام ندید.
اول اینکه با مراجعه به یه روان پزشک متعهد یا مشاور متخصص و متعهد ریشه ی مشکل همسرتون رو پیدا کنید چون صرف نداشتن تناسب اندام دلیل بر عدم تامین جنسی نمیشه، ریشه ی مشکل باید بشه و برطرف بشه و شاید با خود شما این نیاز تامین بشه و نیاز به همسر دیگه ای نباشه .
این طبیعی هست که شما از حضور یک زن دیگه ای اذیت بشید به خودتون حق بدید و با خودتون مهربون باشید.(منظورم اینه که مرتب خودتون سرزنش نکنید که من تناسب اندام ندارم بسیاری از زنان جامعه تناسب اندام ندارند ولی دلیل بر زیبا و جذاب نبودن اونها نمیشه پس ذهنتون و نگاهتون به خودتون زیبا کنید).
ولی ریشه ی نیاز همسرتون باید پیدا بشه حتما حتما ضرورت داره به یک متخصص روانشناسی که تخصص دینی هم داره رجوع بشه که واقعا ایشون نیاز به یه همسر دیگه ای داره یا ایشون مساله ی دیگه ای داره که باید برطرف بشه .
دوست عزیز مقوله زن دوم به این سادگی نیست که یک نفر خودش فکر کنه به زن دوم نیاز داره و اقدام کنه ،این موضوع باید آسیب شناسی بشه و مساله اصلی شناخته و درمان بشه ،شاید این مرد باید خودشون رو باید درمان کنند و شاید همسرشون باید تغییراتی در خودشون ایجاد کنند و اصلا نیاز به همسر دوم نباشه بلاخره این مشکل باید از ریشه درست بشه و اگر این مشکل آسیب شناسی شد و تشخیص داده شد که ایشون واقعا نیاز به همسر دوم ( این موارد استثنا و به صورت نادر هست )داره بعدا اقدام کنید. با توجه به این که این تصمیم آسیب های جدی در پیش داره حتما با مداخله روان شناس متخصص و متعهد صورت پذیرد .
تکرار میکنم گرفتن همسر دوم برای همه ی آقایون مجاز نیست بلکه برای مواردی نادر از آقایون که با متخصص مشورت کردند و تمام راههای درمان مشکلشون رو رفتند وراهی برای حل مشکلشون باقی نمونده جز این راه پیشنهاد داده میشه که با نظارت روانشناس زبده این کار باید صورت بپذیرد،
دوست عزیز از هر اقدام عجولانه بپرهیزید و از توسل به اهل بیت برای روشن شدن راه کمک بگیرید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#کنجکاوی_جنسی
#آموزش_ زیر_هفت_سال
سلام وقت بخیر
دختر من ۵.۵ ساله هست خیلی به اندام تناسلی کنجکاوی نشون میده و خیلی دوست دارم اندام شخصی شو به خواهر ۲ساله یا دوستاش نشون بده.
من سعی کردم کلاس ثبت نامش کنم که سرگرم شه اما دوست نداره کلاس بره و وقتی میره اصلا داخل کلاس نمیشینه توی محوطه کلاس دور میزنه و با کادر اداری خودشو سرگرم میکنه
بسیار باهوشه و خیلی راحت آدمارو بازی میده طوری که معلمش اول فکر میکرد اضطراب جدایی داره اما بعدا فهمیدن نه
خیلی باهاش بازی میکنم و وقت میگذرونم اما پدرش زیاد بازی نمیکنه اما رفتار بد هم نداره
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز خیلی خوبه که شما به تربیت فرزندتان حساس هستید ولی بخش عمده رفتارهای کودک شما طبیعی هست .
سعی کنید با رفتار خوب و بدون تکانش گری با دخترتون برخورد کنید و براش توضیح بدید این اندام خصوصی و باید مراقبش باشه (در قالب قصه و با زبان کودکانه و قابل فهم برای کودکان ). ولی کنجکاوی ایشون طبیعی خیلی حساس نشید به مرور برطرف میشه فقط نظارت داشته که رفتار پرخطری نداشته باشه و محیط امن و تنها براش ایجاد نکنید.
کودک زیر هفت سال باید مورد آموزش رسمی قرار نگیره و باید اگر آموزشی صورت می‌پذیرد در قالب بازی باشه پس اگر فرزندتان رو در کلاسی ثبت نام می‌کنید به این موضوع اهتمام داشته باشید نیاز اصلی کودک زیر هفت سال بازی هست که باید توسط والدین و مربیان مورد توجه قرار بگیره و بردن به هر کلاس غیر بازی محور خودداری کنید آموزش رسمی و بدون بازی ضررهای بیشتری نسبت به نفع آن در بردارد.
دوست عزیز مربی و تربیت کننده اصلی خداست پس با دعا برای تربیت احسن فرزندتان بهترین ها رقم بزنید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#کش_رفتن_کودکان
سلام وقت بخیر
پسرمن کلاس اول رو تموم کرده و۸سالشه
بسیار بازیگوش وپرانرژی هست ویک عادت بد داره بدون اجازه همه چیز برمیداره چه توخونه چه خیابون چه مدرسه و....
هرچی هم براش توضیح میدم کاربدی هست مثل دزدی هست حرام و...
انگار نه انگار خیلی ناراحتم بابت این رفتار یه خواهرداره دوسال بزرگتر از خودش
لطفا راهنماییم کنید
مثال هم بخوام بزنم وقتی خرید میریم مغازه مثل اجیل فروشی تخمه برمیداره یا چیزای دیگه ...
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز یه مدت خودتون رو ظاهرا به اغفال و چشم پوشی بزنید ولی در کنارش داستان و حکایت زیاد در رابطه با این موضوع براش بخونید که عواقب این کار رو متذکر بشه .
سعی کنید در غالب بازی و نمایش نامه متوجه شون کنید که این کار چه رنجی برای طرف مقابل داره، مثلا تو بازی چیزهای مهمش رو کش برید تا رنج این کار رو متوجه بشه.
بچه ها خیلی به حرفهای ما گوش نمی‌دهند بیشتر به رفتار ما توجه می‌کنند سعی کنید با راهی جز زبانتون دعوت کننده به کار خیر باشید .
در کنارش حواستون باشه اگه از مال دیگران برداشت برای اون فرد جبرانش کنید .
از خدا کمک بخواهید که درهای هدایتش رو بر روی شما باز کنه و به مرور زمان مشکل شما حل بشه.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#پوشک_گرفتن

با سلام و تشکر از مطالب خوبتون پسرم۲سال و ۸ماهه است.۱۱روزه ک از پوشک گرفتم.ولی اصلاحتی یک بارهم جیشش رو نگفته.اوایل هرنیم ساعت میبردم تایادبگیره،واونم بدون مشکلی میرفت ولی الان۳روزِ با کلی گریه وعدم تمایل میبرمش.خیلی خودشونگه میداره.واگه من نبرمش خراب میکنه.
میترسم براش زود باشه وبعد ب مشکل بخوریم.اگه دوباره پوشکش کنم تابزرگتر بشه مشکلی پیش میاد؟

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی

💠سن کودکتان برای گرفتن پوشک مناسب است. آنچه لازم هست این است که شما نسبت به این پروسه ی مهم؛ آگاهی کافی داشته باشید و صبورانه رفتار کنید. شرایط جسمی و روانی هر کودک با کودک دیگر متفاوت است و مبادا در این مسیر بخواهید مقایسه کنید.
سعی کنید با ارامش رفتار کنید.
مبادا به خاطر خبر ندادن و یا نگرانی از نجس شدن لباس و یا فرش به کودکتان استرس وارد کنید و با پرخاش رفتار کنید.
تایم های بردن به دستشویی را متعادل قرار دهید بعد از مدتی خودتان دستتان می‌آید که باید هر چند دقیقه ببرید. نه زود به زود که باعث خستگی اش شود. و نه دیر که خودش را کثیف کند.
فضای دستشویی را با اسباب بازی دلخواهش جذاب کنید.
زمانی که اعلام می‌کند تشویقش کنید.

برای راحت بودنش به جای نشستن بر توالت بزرگ و یا گوشه دستشویی از قصری برایش استفاده کنید.

ممکن است این پروسه تا چند ماه هم زمان ببرد. خسته نشوید. و اگر لازم باشد همسرتان را در این مسیر با خود همراه کنید.

موفق و موید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#علاقمندی_به_نماز

سلام و خداقوت
ببخشید دختر من متولد بهمن ۹۴ هستش و امسال به سن تکلیف میرسه یه مدت با من یا با باباش نماز میخوند و کامل نماز خوندنو بلده ولی الان یه مدته اصلا نماز نمیخونه چیکار کنم که دوباره بخونه؟
این مدتو زیاد حساسیت به خرج ندادم که لج کنه کاملا دوستانه بهش گفتم با خدا دوست باش نمازتو بهتره بخونی......ولی اصلا اهمیت نمیده

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸


سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز

احسنت به شما که دغدغه تربیت دینی فرزندتان را دارید.

💠ابتدای هر مسیر برای کودک جذاب است و همراهی خوبی دارد. بعد از مدتی توجه اش کمرنگ می‌شود. این هنر پدر و مادر و متولیان عرصه دین است که بتوانند فرزندان را در این مسیر ماندگار نگه دارند.
تاثیر پذیری کودکان از دوستان و همسالان خود بسیار زیاد است مخصوصا اگر در یک فضای معنوی و مقدس نظیر مسجد باشد. با توجه به شرایط و موقعیت زندگیتان سعی کنید نماز خود را در مسجد بخوانید. و زمینه حضور فرزندتان را در فعالیت های فرهنگی و تفریحی مسجد بیشتر کنید. به مرور نسبت به اقامه نماز نیز علاقمند می‌شود.
جشن تکلیف را چه در فضای مدرسه و یا منزل برایش خاطره انگیز کنید.
کارهای خوبش را ببینید و ابراز کنید و تایید و تشویق کنید.
خودتان نسبت به نماز به ویژه نماز اول وقت پایبند باشید و ترجیحا در فضای عمومی منزل و در نگاه فرزندتان بجا بیاورید.

حس مثبتتان را بعد از نماز توأم با مهربانی و آرامش به فرزندتان منتقل کنید. مبادا در وقت نماز با پرخاش و نامهربانی شما روبرو شود.

🦋جهت کسب اطلاعات بیشتر با دنیای فرزندان و تربیت صحیح و یادگیری مهارت ها پیشنهاد میکنم مجموعه صوتی "تربیت صحیح فرزند از تولد تا ده سالگی" را از کانال تهیه و گوش کنید.

موفق و پیروز باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#کنجکاوی

سلام وقت بخیر
بنده یک پسر۸ساله ویک دختر۶ماه دارم
پسرم بشدت تقلیدکاره؛چندباری دیدم ک کناریه پوشک خواهرشوبازمیکنه ونگاه میکنه؛اصلا نمیتونم تنهاش بزارم وهروقت میخوام پوشکشو تعویض کنم دنبال منه واذیت میکنه
من هروقت میخوام این کارروانجام بدم سعی میکنم قبلش واسش کاری ایجادکنم ک نباشه ولی سریع کارو تموم میکنه وخودشومیرسونه؛من این کاروتوی اتاق در بسته انجام میدم ولی پشت دره
میشه راهنمایی بفرماید

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر محترم

احسنت به شما مادر آگاه که نسبت به مسائل اینچنین بی تفاوت نیستید. اما سعی کنید زیاد حساس نشوید. در برابر کنجکاویِ زیاد فرزندتان هر چقدر تلاش کنید او را دور کنید بیشتر پیگیر می‌شود. با توجه به اینکه 8 سالش است روش حواس پرت کردن زیاد جوابگو نیست.
👌 بیشتر سعی کنید بر آموزش ایشان و مسائل خودمراقبتی و... تمرکز کنید. مثل این صحبت که بگویید هر کسی باید مراقب جای خصوصی اش باشد. و مثل یک گنج نگه داری کند مبادا اجازه دهیم کسی وارد حریم ما شود و یا خودمان بخواهیم حریم دیگران را ندیده بگیریم.
و یا به او مسئولیت دهید که مراقب خواهرش هم باشد.
مبادا اگر رفتاری غیر از این دیدید بخواهید با پرخاش و تندی روبرو شوید. بلکه بدون حساسیت؛ منطقی در این رابطه گفتگو کنید.

🦋مجموعه تربیت فرزند از تولد تا ده سالگی را از کانال تهیه و گوش کنید.

موفق و مؤید باشید. 🌺🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
2024/09/21 17:18:22
Back to Top
HTML Embed Code: