Telegram Web Link
#دوران_عقد
#زندگی_با_خانواده_همسر
#وابستگی_مالی_همسر

سلام استاد من چندماهه عقد کردم همسرم خیلی به خانواده ش وابسته هست دانشجوعه و فعلا شغل آزاد داره... خانواده شوهرم دوست دارن طبقه دوم خونشون زندگی کنیم من گفتم که حداقل دوسال دور از خانواده هامون مستقل زندگی کنیم چون همسرم برنامه ریزی برای درآمدش نداره و هرموقع به پول احتیاج پیدا میکنه به خانواده م و خانوادش زنگ میزنه و درخواست پول میکنه حتی شده برای خریدن اینترنت غیر ضروری درخواست پول کرده لطفا راهنمایی بفرمایید؟

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

با سلام
به طور کلی حتی الامکان توصیه می کنیم زوجین برای اقامت خود مکانی غیر از منزل والدین را در نظر بگیرند. البته که اگر در حال حاضر توان مستقل جدا کردن از نظر مالی را ندارند این مسأله با رعایت حریم هایی بالامانع است.
ضمن اینکه شما در سوال به این اشاره نکردید درآمد، سن و وضعیت شغلی همسر شما به چه صورت است، به هر حال سعی کنید بیشتر به همسرتان اقتدار دهید و نیاز های خود را به ایشان بازگو کنید. برداشت من این است شاید هنوز ایشان از لحاظ اقتصادی توان پرداخت انواع هزینه های زندگی را ندارند و این نوع وابستگی به خانواده هم بابت همین موضوع باشد.
بنابراین سعی کنید در اولبن فرصت با یک مشاور امین صحبت کنید تا پاسخ متناسب با شرایط خود را دریافت کنید.
موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#کمک_به_زندگی_دیگران

با سلام و تشکر از کانال خوبتون🌹
برادرم ۲۱ سال از زندگی مشترک با همسرش و دو فرزندش میگذره ،خانمش لجباز و کلا همیشه گوشی دستشه و در فضای مجازیه و من احساس میکنم با نامحرم در ارتباطه چون خیلی پرخاشگر و نسبت ب وظایف خانه داری و همسرداری و بچه داری ضعیف عمل میکنه و همیشه از جدایی حرف میزنه.برادرم هم راستش بی مسئولیت بود و سختگیر الان واقعا زندگیشون آشفته و بهم ریخته دلم واسه بچه هاشون میسوزه چ کاری میتونم بکنم واسه زندگیشون ک بهم نریزه😔مچکرم از پاسخگوییتون

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان 


♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما خواهر عزیزم
بسیار عالیه که دغدغه زندگی برادرتان را دارید و نسبت به آنها احساس مسئولیت می کنید اما توجه کنید که این احساس مسئولیت منجر به اظهار نظر، قضاوت و یا دخالت نشود.
با توجه به نسبت فامیلی نزدیک خود حتی اگر شما یک مشاور و متخصص هم باشید بهتر است با برادرتان صحبت کنید و از ایشان بخواهید با یک مشاور امین و متخصص صحبت کنند.
در واقع بهترین کمک به افراد برای حفظ زندگی شان سوق دادن آنها با گرفتن کمک حرفه ای است.


موفق باشید 💐


♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️


@hamsaranekhoob
#زوج_درمانی

#مقایسه_همسر

با سلام وتشکر از شما
دختر ۱۸ ساله ی من چند ماهی ست عقد کرده .رابطه ی خوبی با همسر وخانواده همسرش داره .اما همسرش زیاد اهل هدیه خریدن وبقول خودش سورپرایز کردن نیست .اول ماه مبلغی به حسابش میریزه البته وسعش هم نمیرسه فراتر از این عمل کنه .اما دخترم گاهی با دوستاش مقایسه میکنه که همسر آنها برا هر مناسبتی هدیه وگل میگیرن ومرتب سورپزایز میکنن خانماشون رو .آیا این موضوع دارای اهمیت هست وارزش حساس شدن داره؟ممنونم از شما .



پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی




بسم الله الرحمن الرحیم.


سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی



مقایسه کردن از عوامل مخرب رابطه محسوب می‌شود چه این قیاس کردن در ذهن دختر خانم شما باشد چه با همسرش این موضوع را درمیان بگذارد و اگر این رابطه به مرور زمان تخریب سود ممکن است زندگی مشترکشان آسیب ببینید .

دختر شما نیاز دارد با واقعیت همسر خود سازگار شود و توانایی این را داشته باشد که اگر خواسته ای دارد با ایشان مطرح کند و داماد شما باید آموزش ببیند که به خواسته های همسرش تا حد توان احترام بگذارد و هر دو در کنار یکدیگر آموزش ببینند که همیشه هما چیز بر طبق میل و خواسته های ما پیش نخواهد رفت و گاهی ما به اجبار باید با کمبودها خودمون رو سازگار کنیم و اگر بخواهیم مقایسه کنیم هیچ وقت به توفیق نخواهیم رسید.

اما این گفته ها نباید با نصیحت کردن به دختر یا داماد شما منتقل شود برای انتقال این مفاهیم و آموزش مهارت های زندگی زوجی حتما ازشون بخواهید که از یک مشاور امین کمک بگیرند .

برای آموزش مهارت ها زوجی صوت های هنر زن بودن و هنر مرد بودن هم به عروس و داماد کمک بزرگی خواهد کرد.

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.


کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#تربیت_جنسی
سلام استاد خدا قوت. خانمی ۴۰ ساله هستم خانواده مذهبی داریم سه پسر ۱۸ و۱۳ و۹ ساله ودختر۵و نیمه داریم.خیلی حساسم از این که دخترم را پیش برادرانش بگذارم .حتی به حمام هم نمی روم مگر اینکه شوهرم خانه باشد.به همین دلیل اگه دخترم راضی باشه با من جایی بیاد که با هم میرویم وگرنه باید خانه بمونم .لطفا کمکم کنید که بدونم من بیش از اندازه حساس هستم یا نه؟ممنونم از راهنمایی شما🌷

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
نگرانی شما مادر عزیز کاملاً طبیعی و قابل درک است ولی نکته ایی که باید در نظر داشته باشید این است که حساسیت شما توسط بچه ها کاملا درک می شود و برای آن ها نیز حساسیت ایجاد می شود و برایشان سوال و مسأله ایجاد می شود،پس در ابتدا باید از میزان نگرانی و حساسیت خود بکاهید و سپس:
💠علت و ریشه ی این نگرانی را باید بیابید،و در صدد حل آن ریشه و مشکل برآیید:
✔️آیا اتفاق خاصی در خانواده افتاده است یا چیزی از فرزندانتان دیده اید؟
✔️آیا تحت تاثیر فضای رسانه ها و مجازی هستید؟
✔️میزان اطلاعات شما در این زمینه چقدر است؟منبع اطلاعات شما درست است؟
✔️روابط بین شما و همسرتان و بین شما و فرزندانتان چگونه است؟
✔️ویژگی های شخصیتی فرزندانتان چگونه است؟
✔️آیا فرزندانتان گوشی یا تبلت شخصی و اینترنت آزاد دارند؟
✔️ویژگی های شخصیتی شما چگونه است؟تا چه حد افکار منفی دارید؟
✔️روابط پدر خانواده با فرزندان چگونه است؟
✔️اوقات فراغت فرزندانتان چگونه پر می شود؟
✔️در خانه چه میزان امر و نهی و سرزنش وجود دارد؟
و...
تک تک سوالات بالا را در خلوت خود بررسی کنید و برای آن راه حل مناسبی بیابید.
در این زمینه می توانید از مشاوران امین مجموعه کمک بگیرید.
💠 با کمک روش های کنترل افکار منفی افکار خود را کنترل کنید.
💠برای فرزندانتان هم بازی مناسب(هم سن،هم جنس)پیدا کنید.
💠محیط رسانه و فضای مجازی را مدیریت کنید.
💠برای فرزندانتان برنامه های حرکتی و ورزشی داشته باشید.
💠به نوع پوشش خودتان و دخترتان در خانه توجه کنید.
💠به صورت عملی به فرزندانتان حیا را یاد دهید.
💠ارتباط محبت آمیز خود را با فرزندانتان بیشتر کنید.استفاده از بازی های دسته جمعی محبت را بین اعضای خانواده بیشتر می کند.
💠فضای معنوی را در خانواده تقویت کنید و برای خودتان نیز برنامه ی معنوی داشته باشید.
💠بیرون رفتن های کوتاه را برای کاهش حساسیت بچه ها در برنامه ی خود بگنجانید.فقط برای زمان خروج تان از خانه برای بچه ها برنامه ایی داشته باشید و به تک تک آن ها مسولیت های جذاب محول کنید،به عنوان نمونه پخت کیک و غذا یا زمان مشاهده ی تلویزیون در تایم نبود شما باشد.
به شما توصیه می شود صوت های تربیت جنسی استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.

ان‌شاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺

کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#تعرض

سلام.وقت بخیر
خواهر بنده با یکی از همکارانش ۶ سال پیش ازدواج کرده.
چند ماه قبل از طریق شخص مطمئنی مطلع شدیم که متاسفانه آقا داماد در چند مرحله قصد تعرض به دختر خواهر دیگرمون را داشته که ۱۰ تا ۱۲ سال سن داشته.
اول تصور کردیم که تهمت زده شده،اما بعد از مراجعه دختر به روانشناس مطمئن شدیم که اتفاق افتاده
چجوری میتونیم از ایشون شکایت کنیم؟
لازم هست که به خواهرم بگیم؟
🌹🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند: برای شکایت باید از یک مشاور حقوقی کمک بگیرید تا ایشان شما را راهنمایی کنند.
بهتر است فعلاً با خواهرتان موضوع را مطرح نکنید به احتمال زیاد با گفتن این مسئله زندگی خواهرتان دچار بسیاری از مشکلات و تنش‌ها خواهد شد بنابراین اگر شخص فهمیده و بزرگ فامیلی که امین هست در خانواده وجود دارد بهتر است با دامادتان صحبت کند تا اول به صورت کامل ثابت شود و در مرحله دوم شاید او از این کار پشیمان شده است و دیگر این کار را انجام نخواهد داد و با گفتن این مسئله به خواهرتان او دیگر نمی تواند به او اعتماد کند و زندگی با او را ادامه دهد.
در صورت امکان همان فرد امین او را نزد یک مشاور امین ببرد تا مشکل را درمان کند و ریشه یابی صورت بگیرد.
در پناه آقا امام زمان(عج) زندگی پایدار و موفقی داشته باشید
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#وسواس_فکری

با عرض سلام و خداقوت خدمت مشاوران امین.من یه دختر ۳۵ساله هستم قبلا خیلی خوش خنده و پرانرژی بودم ولی الان مدتیه خیلی ازلحاظ روحی تحت فشارم چون همیشه فکرای منفی میاد تو ذهنم ومیترسم که این فکرا به واقعیت تبدیل بشه.وسواس فکری اذیتم میکنه.جدیدا هم حالت وسواس گرفتم دست میزنم هرچی حس میکنم باید بشورم ومیشورم وقتی نزدیک پریود میشم استرس وفکرم بیشتر میشه قبلا یه پسری رو دوست داشتم اونم منو دوست داشت نمیدونم چرا یه دفعه خبری ازش نشد ازوقتی این اتفاق هم افتاده فکرو واسواسم بیشترشده.همیشه هراتفاق بدی براهرکی میفته حس میکنم برامنم میفته.لطفا راهنماییم کنیدچون خیلی اذیت میشم.ی نکته یادم اومد آیا اگه هنگام دفع ادرار.ازادرار به پامون بخوره با آب فقط پاک میشه یا حتما باصابون بشوییم

🌹🍃 پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حکیمه_قربانی

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم انشاالله کمک کند:
🔸در ابتدا در مورد سوال آخرتان بله ادرار با آب پاک خواهد شد حتماً به خاطر پیدا کردن پاسخ این نمونه سوالات روزی چند صفحه رساله ی خود را مطالعه کنید تا اطلاعات کافی به دست بیاورید و از طرفی وقت شما پر شود و این افکار کمتر سراغتان بیاید.
🔸 در مورد فردی که قرار بود با او ازدواج کنید این را در نظر بگیرید شخصی که به این صورت وارد زندگی شما می‌شود و به این شکل از زندگی شما بیرون می‌رود مطمئناً فرد ایده‌آلی برای زندگی نخواهد بود و چه بهتر که بی سر و صدا از زندگی شما بیرون رفته است پس با بررسی‌ و تحقیقات کامل و راهنمایی خانواده فرد مورد نظر برای ازدواج را پیدا کنید.
🔸در زمینه این افکار باید ریشه یابی صورت بگیرد به همین علت مراجعه حضوری نزد یک مشاور امین و او با پرسیدن سوالاتی از شما می تواند به شما بهتر کمک کند.
🔸حتماً روزانه مطالعه داشته باشید مثلاً مطالعه همان رساله خود، رمان‌های دفاع مقدس، تفاسیر قرآن و یا کتاب‌های مورد علاقه خود
🔸 زمانی که این افکار سراغتان می‌آید خود را مشغول به کاری کنید مثل همان مطالعه کتاب یا گفتن ذکر، تمیز کردن اتاقتان و..
🔸شرکت در کلاس‌های هنری ،فرهنگی و ورزشی
🔸تعامل با دوستانی که از شما با ایمان‌تر، شادتر و دارای اعتماد به نفس بیشتری هستند.
🔸 حتماً برنامه‌ریزی کنید.
🔸اگر امکان تحصیل و تدریس را دارید حتماً این کار را انجام دهید و به دیگران نیز آموزش دهید.
🔸معنویت را در خودافزایش دهید و از نماز اول وقت غافل نشوید و در کارها به خداوند توکل کنید.
🔸فایل رضایت از زندگی را گوش دهید .
در پناه آقا امام زمان(عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#حاشیه_سازی_همسر
#ارتباط_با_همسر

سلام و خدا قوت.
من و همسرم سه ساله ازدواج کردیم و مسایل و مشکلات خیلی بدی رو هم داشتیم.هر دو هم در این قضایا مقصر بودیم و یکی از علتهایی که بررسی کردم عدم مهارت دانستن بود.
اما همین چند روز پیش متوجه شدم بعد از اینکه زندگیمون بهتر شده بوده همسرم در یکی از بحثهایی که داشتیم و باهم قهر بودیم به خواهرم پیام داده و عکس تولدش رو که چند روز قبل بوده و سر باز هم بوده خواسته و خواهرم برای اینکه همسرم ناراحت نشه عکسارو فرستاده و بعد هم سریع پشیمان شده و پاک کرده ( اما شوهرم عکسارو دیده بوده)و شوهرم هم پشیمان شده و در جواب اینکه خواهرم گفته ناراحت شدم که چرا این کارو با خواهرم کردم.گفته من یه فرشته دارم قدرشو نمیدونم.
الانم شوهرم پشیمونه و ازم عذرخداهی هم کرد اما من همه‌اش از درون حس بدی دارم و نمیتونم باشوهرم ارتباط قبلی رو بگیرم.از این قضیه هم خیلی ناراحتم چه کنم؟

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
احساسات ناخوشایند شما قابل درک است،پس به جای سرزنش خود احساسات خود را درک کنید و با خودتان همدردی کنید(مثلاً از طریق نوشتن)تا هیجانات خود را تخلیه کنید.
ادامه دادن به این روند رفتاری باعث تحقیر شخصیت همسرتان می شود و حتی گاهی موجب گستاخی می شود و علاوه بر آن این افکار منفی روح شما را پژمرده می کند،بهتر است خطای ایشان را بی منت ببخشید.
و اما چند نکته کاربردی:
❄️به نیاز های اساسی همسرتان توجه بیشتری کنید و برای آن برنامه‌ریزی کنید.
❄️برای همسرتان چه از لحاظ ظاهری و چه باطنی جذاب باشید.
❄️از امر و نهی و سرزنش همسرتان خودداری کنید.
❄️به حس اقتدار همسر خود توجه بیشتری داشته باشید.
❄️در هر حال حامی همسر خود باشید.
❄️ معنویت در در خود و خانواده ی خود افزایش دهید.
❄️روزانه زمانی را به گفتگوی محبت آمیز با همسر اختصاص دهید.
❄️روزانه برای خود برنامه داشته باشید و اوقات فراغت خود را با انجام کارهای مورد علاقه پر کنید.
❄️انتقادات خود را به زمان و مکان مناسب اختصاص دهید.
❄️انتظارات همسر خود را از خود بنویسید و برای آن برنامه ریزی کنید.

✔️به شما توصیه می شود صوت های هنر زن بودن را گوش کنید و هنر مرد بودن نیز تهیه و به همسرتان هدیه دهید تا گوش کنند.

ان‌شاءالله مسیر زندگیتان سرشار از یاد خدا و محبت اهل بیت علیهم السلام باشد.
کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#تردید_درمورد_فرزندآوری
سلام وقتتون بخیر
من و همسرم ۲۲ سالمون و یک سال میشه که رفتیم خونه خودمون، مسئله ای که ذهنمو درگیر کرده این که چرا باید بچه بیاریم؟ دلیل منطقی برا بچه به دنیا آوردن نمیبینم، وقتی با خودم فکر میکنم میگم بچه بیار که بشه سرباز امام زمان، بعد به خودم میگم مگه تو خودت سربازشی که بتونی یه سرباز دیگه تربیت کنی؟
من و همسرم چون تو یه شهر دیگه دور از خانواده درحال تحصیل هم هستیم فکر میکنم با بچه یا نباید تا یه زمانی درس بخونم یا خیلی خیلی سخت و پر چالش میشه.
بعضی وقتا بشدت علاقه مند و هیجانی میشم که حتما بچه بیاریم، یکم بعدش به خودم میگم بچه بیاری که چی بشه؟
نظر شما درباره بچه چیه؟

🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر خوبم

دلیل هرکسی برای فرزندآوری میتواند متفاوت باشد و بنظرم شما باید دلایل خودتان را پیدا کنید.
مثلا اینکه متاسفانه جمعیت ایران و به ویژه شیعیان آنطور که باید رو به رشد باشد نیست و رهبر عزیزمان به این مسئله تاکید زیادی کردند که هرکسی که میتواند برای بحران جمعیت کاری انجام دهد.
درست است که ما خودمان یار خوبی برای امام زمان نیستیم اما اگر اینگونه فکر کنیم هیچ کدام نباید فرزندی به دنیا بیاوریم.آینده ی کشورمان را در این صورت تصور کنید...
شاید بتوانیم فرزندی بیاوریم که او یار امام زمان باشد.
مثل مادر شهید سلیمانی که فرزندی چون او را به جامعه تحویل داد.
در مسیر تربیت فرزند باید از کمالگرایی برحذر باشیم و نباید از این نکته غافل شویم که تربیت اصلی دست ما نیست و همین که دست فرزندمان را در دست اهل بیت بگذاریم و او را با آنها آشنا کنیم خودشان در این راه کمک خواهند کرد.
شهید قاسم سلیمانی را در نظر بگیرید که چقدر اثرگذار بودند و هستند.
بنظرتان مادرشان چه ویژگی خاصی داشتند؟
درهرحال خواهر عزیزم باید این نکته را هم درنظر داشته باشید که مراحل بارداری،زایمان،شیردهی و بقیه ی مراحل بزرگ شدن بچه ها سختی ها و چالش های خاص خودش را دارد و از قبل باید هرکاری میتوانید برای آن انجام دهید اول از لحاظ روحی این آمادگی را در خود ایجاد کنید،تحت نظر متخصص زنان باشید و آزمایشهای لازم را انجام دهید،حتی میتوانید به یک پزشک طب سنتی مراجعه کنید برای تعدیل مزاج و ورزش روزانه را حتی به مقدار کم در برنامه ی روزانه ی خود بگنجانید.
نکته ی بسیار مهمی هم که وجود دارد این است که برای بچه دارشدن یک بازه ی زمانی طلایی داریم که نباید از آن غافل شد درحالی که برای ادامه تحصیل میتوان هرزمانی آن را انجام داد یا اینکه مسیر را آهسته تر پیمود.
مثل خیلی از بانوان تاثیرگذاری که هم متخصص رشته ی خود شدند و هم در حین مسیر چند فرزند به دنیا آوردند و اتفاقا خیلی هم خوب آنها را تربیت کردند.میتوان از آنها الگو برداری کرد و انگیزه گرفت.
شاید بتوانید وقفه ای در تحصیلات ایجاد کنید و کمی مرخصی بگیرید،
شاید هم بهترباشد که اول به یک ثبات برسید و تحصیلات را زودتر به پایان برسانید و بعد بچه دارشوید.
این ها همه به خودتان بستگی دارد.
فقط فراموش نکنید که بچه در دوسال اول و بویژه یک سال اول به مراقبت های زیادی احتیاج دارد که باید برایش وقت گذاشته شود.
اگر برایتان مقدرونیست که در این مسیر از مادرخودتان یا مادر شوهرگرامی کمک بگیرید شاید بتوانید با شوهرتان برای مراقبت از فرزند به یک توافق برسید بطوری که زمانی که شما کلاس دارید ایشان بچه را نگه دارند.
خواهرعزیزم کسی که بچه دار نمیشود اگر در مسیر امام زمان هم باشد باید به تنهایی قیام کند اما کسی که بچه دار میشود بصورت تیمی و گروهی قیام میکند.
بچه با خود رزق و روزی می آورد و شاید یکی از رزق ها همین محدود شدن زمان باشد تا یاد بگیریم چگونه از همان وقتی که در اختیار داریم نهایت استفاده را ببریم و چطور به مهارتی برسیم که در آن واحد چندکار را همزمان انجام دهیم.
بعد از بچه دارشدن هدفمندتر و پخته تر میشویم.
اگر تصمیم به فرزند دارشدن گرفتید از آموزش دیدن در این مسیر غافل نشوید.
میتوانید از صوتهای تربیت فرزند استاد پوراحمد در کانال استفاده کنید.
موفق و موید باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_خانواده_همسر

سلام،مادرشوهرم با پدرشوهرم یک ماه پیش رفته بود مشهد،ولی وقتی ما می‌خواستیم بریم مشهد چند روز پیش،شوهرم گفت به مادرش نگیم چون ناراحت میشه و میخواست تنهایی با ما بیاد.ما چند باری با مادر شوهرم اینا مسافرت رفتیم،ولی ما یهویی خواستیم بریم و باید شوهرم از سرکارش مرخصی میگرفت، ولی مادرشون گفت هروقت دارین میرین به منم بگید من بیام
ما کرج زندگی میکنیم و مادر شوهرم اینا رشت هستند،از اون فاصله می‌گفت میخوام بیام
و ناراحتم بخاطر اینکه مسافرتمون باید با استرس باشه و توی مشهد هم شوهرم هی میگفتم که ای کاش مادرمو می‌آوردیم
اینو هم بگم که من اصلا هیچ عکس العملی نشون ندادم و ابراز همدردی کردم با شوهرم

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و احترام خدمت خواهر بزرگوار
🔻 اول تشکری داشته باشم ازتون بابت اینکه هیچ عکس العملی نشون ندادین و سعی کردید با مشاوری ارتباط بگیرید تا بهترین راه رو انتخاب کنین
🔻 دوم اینکه کاش بیان میداشتید آیا همسرتون تک فرزند یا تک پسر هستند یا خیر یا سن مادر شوهر و وضعیت زندگی ایشان چگونه است.آیا فرزندان دیگر در کنارشان هستند یا خیر؟ نیاز های عاطفی ایشان به چه صورت هست؟(که هر کدام در بیان راه حل ها مفید هستند)
🔻 سوم اینکه یک قاعده کلی وجود دارد و آن این هست که در زندگی وقتی قانون و مرزی وجود نداشته باشد باعث میشود دیگران بتوانند براحتی در زندگی شخص ثالثی ورود داشته و آن زندگی را تحت تاثیر قرار دهد
لذا در قدم اول باید قوانینی رو برای زندگی خودتون و مشخصا برای سفرهایی که دارید داشته باشید به عنوان مثال میتوانید با همسراتان صحبت داشته باشید که در سال یک بار مادرتون رو سفر ببریم و موارد دیگر رو خانوادگی بریم و البته این موضوع رو میتونید با مشورت همسرتون تبدیل به قانون کنین که آیا دلایل رو به مادرشوهرتون بیان کنین یا خیر
توجه داشته باشید که هر گونه نقد یا بیان قواعد مرزهایی به خانواده همسرتان، از طرف همسرتان باید بیان شود و به هیچ عنوان خودتان مستقیم مطرح نکنید.
🔻 اصول کلی زندگیتان را با هم تبدیل به قوانین کنید تا در موارد مشابه توانمند شوید برای اجرای قوانین و کسب آرامش در زندگی
🔻 به طور کلی در نظر داشته باشید که مسائل بیرون از خانواده نباید به رابطه شما با همسر ضربه وارد کند و همواره مشکلات را با ارتباط صمیمی با همسر و در یک فضای آرام مطرح و حل نمایید
🔻در صورت حل نشدن مسئله پیشنهاد میکنیم برای بررسی ابعاد دیگر آن، به یک مشاور امین مراجعه فرمایید
🔻پیشنهاد میکنیم کلاس هنر زن بودن یک و دو استاد پوراحمد را استفاده فرمایید.

موفق و پیروز باشید 🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#خواب_فرزند

سلام و عرض ادب
من و فرزندان۷و۸ ساله ام خیلی خواب پریشان میبینیم.از ترس دوست ندارند بخوابندباید کنارشان باشم تا خوابشان ببرد.
از اول زندگی باهمسرم تنش های خیلییی زیادی داشتیم.به خاطر ارتباطات خیلی باز ایشون درفضای مجازی وبچگی های بنده ولی الان به لطف ائمه فضای خانه ۲ سالی مشود با محبت است ودورازتنش،
شبها۴ قل میخوانم برای هرکدام باصدایی که بشنوند و بعضی اوقات آنها هم میخوانند صلوات میفرستیم و آنها میگویند مامان اینا اثر نداره😔

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و صلوات
🔻الحمدلله که زندگی با معنویتی دارید و فضای منزل سرشار از محبت و صمیمیت شده است
🔻علل پریشانی در خواب بسیار گسترده و فراوان هستند که به تعدادی از آنها اشاره ای میکنیم. بررسی نمایید کدام یک از این موارد رو شامل میشوید
🔻مهمترین عاملی که با توجه به متن سوالتان میشود به آن اشاره کرد، استرس و ضربه روحی پس از تجربه یک حادثه دلخراش میتونه باشه که اشاره به همون بحث ها و چالش های شدیدی هست که با همسرتان داشتین
نکته: اگر در سنین کودکی (یک سال و نیم تا 4) مشاجرات شما با همسرتون زیاد بوده و با شدت بالا، پیشنهاد میکنم حتما به مشاوره مراجعه کنین جهت اصلاح و چگونگی برخورد با فرزندتون چرا که ممکن است فرزندان شما دچار طرح واره شده باشند و این موضوع میتونه در آینده فرزندان شما نقش داشته باشه.
🔻دومین عامل خواب های پریشان وجود مشکلات در روابط خانوادگی و عاطفی هست که توجه بیشتر شما به فرزندانتان میتونه از اون فشار بکاهه - البته یادتون باشه این توجه باید دوطرفه باشه هم از طرف شما و هم از طرف همسرتون و تفریحات مناسب خانوادگی و فضای شوخ طبعی همراه با عاطفه میتونه جایگزین اون افکار منفی برای فرزندانتون بشه.
حتما زمان و انواع بازی را در منزل با سبک های متنوع افزایش دهید.
🔻سومین نکته این هست که تغییرات سبک زندگی شما ممکنه باعث ایجاد خواب پریشان شده باشه که با اصلاح سبک زندگی میتونه این تنش رو از بین ببره که پیشنهاد جلسات مشاوره رو دارم براتون تا مهارت زندگی و سبک زندگی رو بطور کامل فرا گیرید.
مثلا سبک های مناسب در مورد تغزیه، خواب، فضای منزل و...
🔻ارتباط خود و همسر را هر چه بیشتر صمیمی تر نمایید که فرزندان شاهد این مسئله باشند.
🔻 با از بین رفتن ترس، اگر برای جدا خوابی مشکل وجود داشت، به پیام های قبلی در کانال با این عنوان، مراجعه فرمایید.
🔻برای از بین رفتن و بهتر شدن خواب فرزندتون پیشنهاد میکنم که حرز امام جواد علیه السلام رو همراهشون حتما داشته باشند.
🔻پیشنهاد می کنیم کلاس تربیت صحیح کودک استاد پوراحمد را استفاده فرمایید

آرزوی بهترین ها رو دارم براتون
موفق و پیروز باشید 🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#اعتماد_به_نفس
#اقتدار دهی_به_همسر
سلام استاد عزیز ۲۶ سالمه
همسرم ۴۲ چهار ده ساله ازدواج کردم
دوفرزند وده ماه و ۸ ساله دارم
خیلی زود ناراحت میشم . زود رنج شدم .خیلی خودخوری میکنم اون چرا باهام این رفتار کرد .چرا من انقد بی عرضم . از هر چیز خیلی زود ناراحت میشم .پریدیم خیلی کم شده
هفت هشت ماه از یک ترس تو خواب شروع شد سرگیجه گرفتم.همش فکر میکنم دوباره میخواد اتفاق بیفته .خیلی از همه تو سری خوردم باورم شده که بی عرضم .پول دکتر ندارم همسرمم نمی ده میگه به پدر ومادر ت بگو ببرنت . هر موقع مریض میشم میگه برو مادرت دوا درمانی کنه خوب که شدی بیا .از ش متنفرم دلم خیلی میخواد کار داشته باشم درس بخونم تا از این وضع بیرون بیام .با یک حرف دنیا روسرم خراب میشه
🌸بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
دوست عزیز واقعا روزهای سختی رو گذروندید، انشالله به لطف خدا تلاش میکنید و زندگیتون رو می سازید...
در ابتدا روی اعتماد به نفس خودتون کار کنید
#اعتماد_به_نفس
ابتدا با توسل به اهل بیت به صورت واقعی نه صوری برنامه بریزید که به پیاده سازی آرام و تدریجی گام های زیر در زندگی خود بپردازید...اول🌸 برچسب های منفی که بر خود زده اید باز کنید. (من شلخته ام ، من بی عرضه‌ام، من......)این برچسب ها و قضاوت های منفی را باز کنید.
گام دوم🌸 هر روز داشته ها و توانمندی‌های خود را یادداشت کنید و سعی کنید هر روز مرور کنید و به لیست فوق اضافه کنید.
گام سوم 🌸مرور موفقیت قبلی.
گام چهارم🌸 یکبار شکست گذشته رو مرور کنید و مهارت هایی که مانع از بروز دوباره شکست ها می شود را یادداشت کنید و از مرور چند باره عدم موفقیت ها خود داری کنید.
گام پنجم🌸 اشتباه خودمان را بپذیریم و از سرزنش خود پرهیز کنیم، لازمه زندگی اشتباه و اصلاح و پاکسازی اشتباه است نه سرزنش و تمرکز بر اشتباه.
گام ششم 🌸مثل کسانی رفتار کنیم که اعتماد به نفس بالایی دارند، یعنی محکم حرف بزنیم،لبخند بزنیم،قوز نکنیم،شروع کننده صحبت باشیم.
گام هفتم🌸مواجه با ترس ها داشته باشیم.
گام هشتم🌸 سعی کنید مستقل باشید .
گام نهم🌸 دنبال تایید دیگران نباشیم.
گام دهم🌸مهارت نه گفتن داشته باشیم.
دوست عزیز مهارت افزایش اعتماد به نفس رو به لقمه های کوچک تقسیم کنیم و آرام پیاده سازی کنید.
در گام بعدی سعی کنید احترام و اقتدار همسرتون بالا ببرید (با القاب خوب صداشون کردن، احترامشون رو حفظ کردن و در جمع بهشون توجه داشتن ،استقبال و بدرقه )و بعد در مرحله سوم انتظاراتتون رو مطرح کنید و بگید من دوست دارم وقتی مریض میشم خودت مراقبم باشی نه اینکه بهم بگی برو پیش مامانت تا خوبت کنه....
البته اول اعتماد به نفس و بعد رابطه تون رو از طریق احترام و اقتدار بهبود بدید و بعد در زمان و مکان مناسب با لحن خوب خواسته هات رو مطرح کنید.
از توسل و کمک خواهی اهل بیت غافل نشید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#واگرد_کودکان
#راههای_محبت
سلام شبتون بخیر خانمی هستم 45ساله دوپسر22و25 ویک دختر10ساله دارم مشکل من با دخترم هست پسرا مشغول کار هستند صبح میروند سر کار و شب می آیند دختر من تا چیزی بهش میگویم میگه شما پسرات رو دوست داری چیه شدت ادای بچه های کوچک رو دربیاره همش میگه من نوزاد باشم به من شیر بده حتی حرف زدنش هم مثل بچه های کوچک انجام میده با اینکه گفتم دوست ندارم اینجوری حرف بزنی باز هم انجام میده اگر بچه ی کوچیکه ببینه یا برنامه‌ی کودک بچگونه ببینه بیشتر انجام میده واقعا دیگه خسته شدم تو درس خونده هم خوب تمرکز نمیکنه باید من بشینم پیشش تا درس بخونه نمی‌دونم چطور رفتار کنم تربیت نوجوان آقای پور احمد رو هم گوش کردم فقط پدرش هم اصلا اهل محبت نیست خودم هم نمی دونم چطور محبت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
🌸بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز دغدغه‌ مندی شما ارزشمند است ولی نگران نباشید احتمالا دختر خانم شما نقطه ضعف شما رو پیدا کرده برای همین مرتب تکرار میکنه شما با بی توجهی به این جمله که پسرتون بیشتر دوست دارید، خودتون رو از دایره اش بیرون بیارید یا بگید بله شما درست میگی من بچه هام دوست دارم تا دیگه تکرار نکنه، چون وقتی به شما این جمله رو گفته شما تلاش کردید که بهش ثابت کنید درست فکر نمیکنه و به توجه بیشتری می‌شده و از این طریق کلی نوازش دریافت کرده،پس راهی شده برای دریافت محبت ، با بی توجهی و ناراحت نشون و بی خیال شدن این رفتار رو خاموش کنید.
از واگرد به دوران کودکی کودکتان چشم پوشی کنید نه تشویق نه تنبیه اغفال و ندیدن این باعث میشه رفتار آروم آروم خاموش بشه...
برای تمرکز کودکتان به مشاور مدرسه رجوع کنید شاید این احساس شماست و واقعا جزو کودکان حواس پرت نباشد...
برای بحث محبت در سه زمان طلایی بیدار شدن ،به رخت خواب رفتن و بازگشت از مدرسه او را در آغوش بگیرید، نوازش کنید و ببوسید و بگویید چقدر دوستش دارید(البته از عمق جان)...
با او حداقل روزی ده دقیقه بازی کنید به سبکی که با هم بخندید و برای او کتاب بخوانید و موقع بیرون رفتن دستاش رو بگیرید و به او از دوست داشتنتون و ویژگی های مثبتش رو بگید...
در طول روز یادتون باشه امر و نهی کمتر داشته باشید و سرزنش رو به حداقل ممکن برسونید، از لحن تند مدیریت شده استفاده کنید ..
در زمینه تربیت فرزند از در خونه اهل بیت دور نشید توسل به این بزرگان زیاد داشته باشید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#احساسات_نوجوانی

سلام و عرض ادب

امشب توی کیف دختر 14 سالم یک نامه پیدا کردم که برای یک پسر نوشته بود عاشقتم و به اون پسر ابراز عشق کرده بود

دخترمو 14 سال با عشق به شهدا و راه شهدا پرورش دادم
الان یکساله برادرشوهرم با خانمی که یک پسر 11 ساله و یک دختر 9 ساله داره ازدواج کرده که اصلا در قید و بند اعتقادات نیستن و از اول ورودشون میدیدم پسر و دختر شیطنت میکنند و بارها قبل مهمانی به دخترم سفارش میکردم
حالا دخترم برای همون پسر 11 ساله نامه عاشقانه نوشته
نمیدونم ازین به بعد باید با دخترم و فامیل چطور برخورد کنم و چه کاری انجام بدم که دخترم راه صحیح و انتخاب کنه و آسیب نبینه

لطفا کمکم کنید

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما مادر عزیز
در مرحله اول سعی کنید شرایط سنی فرزند خود را در نظر بگیرید این نوع احساسات و گرایشات تا حدی در این سن که اوج هیجانات فرزندان است تا حدی طبیعی است و صد البته که نیاز به مدیریت بیشتر دارید.
در مرحله اول اصلا لازم نیست این مساله را به روی دخترتان بیاورید.
اما ‌در مرحله بعد سعی کنید تا حد ممکن فواصل این دیدارها را مدیریت کنید. هر چه دیر تر و مدت زمان کوتاهتری بچه ها همديگر را ملاقات کنند.
تا می توناید از نظر فکری و جسمی فرزند خود را مشغول کنید این مساله نه تنها در این مورد در مورد سایر آسیب های احتمالی این سن راهگشاست.
هم چنین محیط و دوست مناسب را سر راه او قرار دهید.
نکته بسیار مهم اینست که گاهی این نوع گرایشات عاطفی از کمبود محبت نشأت می‌گیرد، در این سن ابراز محبت به فرزند و خصوصا محبت پدر نقش بسیار مهمی در مدیریت تمایلات دارد، حتما تلاش کنید در این زمینه هم مراقبت های لازم را داشته‌ باشید.

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#دوران_عقد
#مدیریت_روابط

سلام استاد درشرایط سختی هستم لطفا کمکم کنیدپسر بزرگ خانواده ام۲۴ سالمه یه برادر دارم پدرم ۵ساله فوت کرده مادرم۴۹سالشه ۴ ماهه بصورت سنتی عقد کردم به مسائل شرعی واحترام والدین مقیدم ولی بخاطر بی تجربگی یاشاید بد شانسی یکسری رفتارهای من وهمسرم توسط ایشان که خیلی هم حساسیت دارند احساس شد ولی درعین حال خودشان هم کنجکاوی می کنندحتی درمورد نماز صبح و...مدام مچگیری می کنندکار ماشده پنهانکاری وکشمکش وگریه...فعلا امکان عروسی گرفتن هم ندارم نمی دانم چه کنم که احساس متقابل مادروهمسرم ازاین بدتر نشود متشکرم

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان 


♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام برادربزرگوار
با عرض تبریک ، نکته مهمی که باید به آن دقت بفرمائید مدیریت بیشتر روابط بین همسر و مادر شماست،
در صورتی که در مادر خود پذیرش و سعه صدر می بینید به صورت محترمانه از رفتارهای ایشان و این کنجکاوی ها ناراحتی خود را بیان کنید نکته بسیار مهم این است که از طرف خود حرف بزنید نه همسرتان، در واقع جوری مطرح کنید که خود شما بابت این رفتار احساس راحتی ندارید
حتی المکان سعی کنید زمان ها و مکان های مناسبتری را برای روابط خود انتخاب کنید. از همسر خود هم بابت مسائل پیش آمده دلجویی کنید، گارد نگیرید و در مقام دفاع بر نیایید.
و نهایتا هر چند ساده و با حداقل امکانات اما سعی کنید هر چه زودتر زندگی مستقل خود را آغاز کنید چرا که این مسائل ، مسائل اجتناب ناپذیر دوران عقد است.
نهایتا توصیه می کنم هم از فایل صوتی هنر مرد بودن و هم از مشاوره همکاران مشاور استفاده کنید.


موفق باشید 💐


♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️


@hamsaranekhoob
#خودارضایی_نوجوان
با عرض سلام و احترام؛
پسر ۱۵ ساله ای دارم،با اینکه صوت های استاد رو درمورد نوجوانی گوش کردم ومن و همسرم سعی کردیم هرگز پسرم رو تنها نذاریم ولی اخیرا متاسفانه متوجه شدم که دستشویی و حمام رو خیلی طولانی میکنه با اینکه گاهی در اون شرایط صداش میکنیم ولی مشکوکه،نمیدونیم که باید در مورد مضرات خود ارضایی پدرش باهاش صحبت کنه،یا چه عکس العملی داشته باشیم؟
🌸بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز شما واقعا در شرایط سختی قرار دارید و این کاملا قابل درکه ولی سعی کنید آرامش خودتون رو حفظ کنید و کاملا خونسرد برخورد کنید و همانطور که آقای پوراحمد گفتن پشت در حمام و دستشویی بهشون بگید منتظر هستید و قصد دستشویی و حمام رفتن دارید ولی دوست عزیز از ابتدا برچسب خود ارضایی نزنید آیا مطمئن هستید مدت دستشویی و حمامش طولانی شده یا شاید شما حساس شدید ....همه ی این حدس و گمان ها رو بررسی کنید و اگر مطمئن شدید به یک مشاور متعهد و متخصص به صورت حضوری مراجعه کنید.
خود ارضایی ریشه در اضطراب و....داره و باید ریشه ها پیدا و برطرف بشه به صرف نصیحت در مورد مضرات خود ارضایی برای نوجوانی که بنا به دلایلی به خود ارضایی پناه آورده کارساز نیست، پس حتما به مشاور مراجعه کنید تا ریشه ها رو شناسایی کنه و انشالله حل کنه.
ارتباط با نوجوان برای مدیریت این مساله اهمیت زیادی داره، شما و پدر گرامی به جای نصیحت گوش شنوا برای حرفاش باشید و باهاش دوست بشید و از اهل بیت کمک بخواهید که آسیب های این دوران مصون بماند و به شما برای سپری کردن این دوران کمک کنند.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#دغدغه_دینی

سلام علیکم خسته نباشید ممنون از شما
کلا از زندگی خسته شدم بیشتر تو خودم هستم تمام تلاشم رو کردم فرزندانی نمونه و با ایمان تربیت کنم دعا کردم سعی کردم الگو خوبی باشم با علاقه به نمازو قرآن وروزه و حجاب بزرگشون کردم چند سال اخیر تمام زحمات هدر رفت دخترم روز به روز بد حجابتر میشه دوتا دختر هفت و سه ساله داره وقتی بهش میگم الگوی خوبی،برای بچه ها باش با زبان محبت و یا پیام. میریزه به هم و به من بی احترامی میکنه میگه به تو چه دخالت نکن من زندگی،و شوهرم رو دوست دارم حجابم خیلی هم خوبه
شوهرش هم آدم بی ایمانی از آب در اومده بهش گفتم حواست به پوشش خانمت باشه میگه من کاری به حجابش ندارم بهش اعتماد دارم خیلی هم پوشش خوبی داره بد که نیست. و اینکه شوهرم که باعث این ازدواج شده دعوام میکنه چه کارشون داری میترسه از طلاق

حالم رو خوب کنید لطفاا

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

💐💐به شما تبریک می گویم بابت این دغدغه مندیتان نسبت به مسائل دینی.این بسیار خوب است که شما تا این اندازه به دین و آیین فرزند و نوه های خود اهمیت می دهید.

🦋🌷اما به این نکته مهم توجه داشته باشید که دختر شما زندگی مستقلانه ای تشکیل داده و طبیعی است که نظرات و انتقادات شما را دخالت در زندگی و سبک تربیتی خود بداند.

🌸حال شما زمانی خوب می شود که آنها را کاملاً رها کنید و به پیشرفت خود و زندگی مشترک خود بپردازید.

🙏تا جایی که ممکن است کمتر به آنها انتقاد شود و در مقابل تا می توانید به آنها و شخصیت انسانی آنها احترام بگذارید و آنها را همین طور که هستند بپذیرید و مورد اکرام و محبت خود قرار دهید.

🙏به جای دفع باید راه جذب را پیش گرفت و راه جذب چیزی جز رفتار کریمانه و بزرگمنشانه نیست.

🙏از بی توجهی های آنها نهراسید و چشم پوشی کنید و بدانید که خدا محسنین و نیکوکاران را دوست دارد.

👈با امر و نهی کردن کاری پیش نمی رود،بلکه آنچه موثر است سعه صدر و رفاقت و دوستی و صمیمیت است.

مطلب آخر 👈دست نوازش و رأفت خود را زیاد بر سر نوه های خود بکشید و آنها را زیاد ببوسید و در آغوش بگیرید و برای آنها داستان بگویید و با آنها بازی کنید؛این موثرترین راه ارتباطی با آنها و پدرو مادرشان است.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
#فرزندآوری

سلام و خدا قوت.. خانمی ۳۷ساله هستم و شوهرم ۴۳ساله. دارای سه فرزندسالم دوپسر ودختری که به خانه ی شوهر رفته .بنده تصمیم گرفتم به گفته ولی فقیه مون اگه خدا بخواد یک فرزند دیگر بیاورم اما از جایی که من گروه خونی ام -o هست و با همسرم نسبت دختر عمویی دارم میترسم که مورد آزمایش خدا قرار بگیرم و بچه سالم بهم نده .آیا به نظر شما میتونم چنین ریسکی کنم و این هدفم رو که به خاطر امام زمان هست پیگیر باشم وانجام دهم و اینکه به چه جایی باید مراجعه کنم تا به نتیجه برسم
در ضمن همسرم هم با بچه ی سوم مخالفه آیا درسته من به خاطر هدفم گولش بزنم چون از حرف مردم که ما داماد داریم ما دیگه تعداد فرزندانمون بسه و ووو.. میترسه و از اون آدمهایی هست که سر این جور مسائل خیلی سخت گیره
دکتر هم رفتم میگه برای سلامت بچه باید غربال‌گری انجام بدی ولی من نمیخوام حتی اگه ناقص هم باشه باعث سقط اون بشم
تو رو خدا راهنمایی کنید 🙏

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

💐🦋🌷فرزند آوری یک جهاد است ؛

جهاد چند ویژگی دارد@:

اول اینکه 👈سخت و دشوار است و نیاز به صبر و استقامت دارد.

دوم اینکه 👈نیاز به فکر و تدبیر دارد و لازم است با اهل فن شور و مشورت شود.

💐بدانید نتایج حاصل از فرزند آوری هرچه باشد بسیار شیرین و نشاط آور است.

🌷با توجه به سلامت سه فرزند قبل ، قاعدتاً جای ترس و نگرانی وجود ندارد در عین حال از مشورت با پزشکان متعهد و متدین غافل نشوید.

💐دل همسرتان را بدست آورید و او را در این راه همراه خود کنید.

🦋نکته آخر: فرزند دار شدن اتفاقی است بسیار پر خیر و برکت که البته موانع زیادی سر راه آن قرار دارد که می توان با توکل به خداوند متعال و توسل به حضرات معصومین علیهم السلام و تدبیر و مشورت همه موانع را برطرف کرد.

موفق باشید

@hamsaranekhoob
#فرزندآوری

سلام وقتتون به خیر باشه ۲۷ ساله ام و با همسرم همسن هستم.۶ ماهه که خونه ی خودم رفتم. شوهرم بچه میخواد منم مخالف نیستم. ولی دوتا مشکل وجود داره اول اینکه سرکار که میرم به خونه داری و خوب شوهرداری کردن نمی‌رسم و قصد انصراف دارم ولی تا دو سال دیگه نمیتونم. چون وام گرفتیم. و دوم اینکه نسبت به محیط کارم وسواس گرفتم دو ساله و دارم دارو گیاهی میخورم نمی‌دونم چکار کنم شوهرم میگه اون ماه حتما باید اقدام به بارداری کنیم لطفاً راهنماییم کنید

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

😔سر کار رفتن و قسط دادن هیچ کدام وظیفه شما نیست.همه اینها را به صورت کاملا هنرمندانه و زنانه به همسرتان محول کنید.

💐با توجه به اینکه همسرتان با فرزند آوری بسیار موافق است و اصرار هم دارد لذا کار شما آسان تر است .

اگر همسرتان سرکار نرفتن شما را پذیرفت اقدام کنید و اگر نپذیرفت صبر کنید تا دو سال دیگر.

موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#ارتباط_بانوجوان

سلام و خداقوت ...پیشاپیش ممنونم بابت پاسخگویی به سوالم ..خانمی هستم۳۹ ساله یه پسر ۱۴ ساله و یه دختر ۵ساله دارم به تازگی متوجه شدم که خدا خواسته باردار هستم مشکل من اینه پسر بزرگم که خبر نداره به شدت در برابر این قضیه گارد داره و میگه اگه یه زمانی یه بچه دیگه بیاد میزارم ومیرم و کلی تهدید دیگه ...متاسفانه پسرم هم وسواس فکری داره و هم ارتباط خوبی با پدرش نداره و اعتماد به نفس کم داره و شرایط روحی بدی داره ...تو رو خدا راهنماییم کنید چطور بهش این قضیه رو بگم که کمترین آسیب رو ببینه ..به شدت شرایط پر استرسی رو دارم خدا خیرتون بده ممنونم

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

🦋قبل از هر کاری لازم است رابطه خود را با نوجوانتان بر مبنای رفاقت و دوستی بنا کنید .
🦋با سعه صدر و حوصله پای حرف های او بنشینید و به درد دلهای او خوب گوش کنید.
🦋بیش از آنکه بگویید ، بشنوید.

🦋هیچ گاه و در هیچ موضوعی او را سرزنش نکنید.
🦋همیشه از او تعریف کنید .

🦋همیشه خوبی‌هایش را ببینید و عیب هایش را بپوشانید.

🦋به نوجوانتان زیاد بها بدهید.

💐بعد از مدتی موضوع بچه را برای او بصورت کاملاً عادی بیان کنید و باز هم بطور دوستانه مزایا و منفعت های بچه دار شدن را برای او به راحتی بگویید.

💐در صورت مواجه شدن با عصبانیت او به هیچ وجه از جا در نروید و عصبانی نشوید و اجازه بدهید به راحتی حرفش را بزند.

🍀نکته آخر اینکه صوت تربیت نوجوان را گوش کنید.

موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#وسواس_فکری

من وسواس فکری دارم و میخوام کاری کنم
میگم مثلا اگر امروز از این قاشق استفاده کنم اتفاق بدی برای من میوفته و چیزایی ک دارمو از دست میدم و مثلا از یه قاشق دیگ استفاده میکنم یا میگم اگ از این خیابون برم برای من بد میاره و این توی طول روز دائما تکرار میشه


🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇

🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹

سلام و وقت شما بخیر.

ممنون از اعتمادتون ما.


وسواس یکی از بیماری های روانی است که باید از آن دوری نمود و همان طور که معلوم است از ریشه ی وسوسه می آید و قاعدتا از سمت شیطان است.

در ارتباط با وسواس، باید سعی کنید با تکنیک هایی در کنترل آن تلاش نمایید.


اصولا بیماری وسواس فکری به دلیل اضطراب به وجود می آید و برای کنترل آن شما باید اضطراب خودتان را کنترل نمایید.

وسواس فکری به صورت فکرهای مدام و تکرار شونده ای است که گاهی برای کنترل این افکار فرد دست به اعمالی می زند تا اضطراب ناشی از این افکار را کنترل نماید.

مثلا فرد وسواس فکری کثیفی دارد آن گاه دست هایش را به کرات می شوید.

در ادامه به موارد زیر دقت نمایید.

🟢 ارتباط معنوی خودتان را با خدا و اهل بیت سلام الله علیها افزایش دهید.

🟢 زمان های در طول روزتان را به انجام کارها سرگرم باشید و از بیکار ماندن و تنهایی بپرهیزید.

🟢 این نکته را مد نظر داشته باشید که هر چه به افکار خودتان بیشتر پر و بال بدهید این افکار روز به روز بزرگ تر می شوند و باعث اختلال در زندگی شما می شوند.

🟢 از تکنیک توقف فکر استفاده نمایید و زمانی که این افکار به سراغ شما می آیند آن ها را کنترل نمایید.‌

🟢 با افرادی ارتباط بگیرید که از نظر اعتقادی از شما بالاتر هستند و شما با رفت و آمد با ایشان به آرامش می رسید.

🟢 در اولین فرصت با یک روان شناس و روان پزشک معتقد و امین صحبت نمایید.


ان شاءالله موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران‌ خوب 💠
@hamsaranekhoob
2024/09/23 19:20:08
Back to Top
HTML Embed Code: