Telegram Web Link
#کتک_زدن_خواهر
#زورگویی
#پرخاشگری
با سلام و عرض ادب. من صاحب 4 فرزند دختر هستم . دختر بزرگم تازه وارد 5 سال شده و سه قلو هام تازه وارد سه سال شدند. مشکل من اینه که دختر بزرگم شبانه روز خواهرانش رو کتک میزنه و اونا رو پرت می‌کنه و به شدت حسادت داره برا خوردن خوراکی و عروسک ها و اسباب بازی که حاضر همه چیز خراب کنه که به خواهرانش نرسه در ضمن ناخن جویدن هم داره . هر کاری کردم از محبت بهش و وقت ویژه براش گذاشتن و... فرقی نکرده و حتی گاهی می‌فرستادمش خونه مادربزرگ برا چند روز .اما وقتی بر میگشت تلافی چند روزی که نبوده رو سر آبجی ها خالی میکرد. واقعا نمی‌دونم چکار کنم میترسم به آبجی ها آسیب جدی بزنه با توجه به اینکه دخترن و هنوز نمیتونن از خودشون کامل دفاع کنن :
در ضمن دختر بزرگم بسیار لجبازه و حتی تا نیم ساعت هم جیغ و داد می‌زنه ومنو کتک میزنه

پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و خداقوت جانانه خدمت شما مادر گرامی 🌺
✔️شما باید دو دوسته اقدام انجام بدهید :یکی در مورد دختر بزرگتر ،یکی در مورد سه قلوها
✔️یک مقدار درک کنید ایشان ۵ سال تنها بوده و.....حالا یکدفعه صاحب سه خواهر شده و طبیعتا فاصله ای بین شما و ایشان ایجاد شده است .
✔️علل زورگویی و پرخاشگری او را کشف کنید .از طریق دقت در رفتار و حال خوب او ،دقت کنید ببینید در چه اوضاع و احوالی آرام تر میشود و رفتارهای بهتری دارد ،قرار نیست به او باج دهید ،اما او را تنها با رفتارهای زشتش رها نکنید .
✔️این برخوردها طبیعی است اما نحوه بازخورد و عکس العمل شما و بچه ها مهم است ،باید نحوه مدیریت دعوا و برخورد را به هر دو طرف آموزش دهید .
✔️گاهی قبل از ورود کودکان به دعوا مداخله و فضا و حواس کودکان را پرت مسئله ای دیگر کنید .همیشه نگذارید کار به دعوا که رسید مداخله کنید .
✔️آرامش و صبوری خود را حفظ کنید .والدین اولین و مهمترین الگوها هستند .
✔️پیشنهاد میکنم از باشگاه ورزشی،گل بازی و کلاس نقاشی و....استفاده کنید .
✔️سن مناسب و خوبی است ،می‌توانید او را به کلاسهای مهد قرآن به صورت سه روز در هفته ،هر جلسه ،دو ساعت بهره ببرید که هم تخلیه انرژی شود ،هم در این چند ساعت ایجاد دلتنگی بر ای خانواده و خواهرانش فراهم شود .
✔️گاهی از خود او برای رفع همچین مسئله و حتی علت این پرخاشگری کمک بگیرید ،می‌توانید این را به صورت سوم شخص هم انجام دهید ،یا داستانی با همین مشکل برایش تعریف و از او راهکار مناسب بخواهید .
✔️با او آرام و با محبت باشید .
✔️رفتار و نقاط مثبتش را تشویق کنید .

💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#نوجوان
#پرخاشگر

با عرض سلام و خسته نباشید. پسری دارم پانزده ساله که خیلی بددهن و پرخاشگر است وبه من وپدرش بی احترامی می‌کند.شب ها دیر به خانه می آید وقتی از او میپرسم کجا بودی همیشه با کلمه بتوچه جواب می‌دهد. اصلاً به حرفم گوش نمی دهد. خیلی نگرانش هستم از اینکه روز به روز بدتر می شود. ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما مادر گرامی 🌺

✔️آگاهی خود را نسبت به سن نوجوانی بالا ببرید .تغییرات جسمی و روحی او را بپذیرید و نسبت به آنها اطلاع داشته باشید .
✔️ریشه و علت‌های این دوری از منزل را بیابید .
✔️حتما در صمیمیت و محبت بین شما خللی وارد شده است که او این خلا را در بیرون جستجو می‌کند.
✔️سعی کنید او را در محیط تربیتی درست قرار دهید .
✔️محیطهایی مانند مسجد،بسیج محل و.....
✔️کارهای مثبت او را ببینید و تشویق کنید .
✔️به جای مقابله ،همدل او باشید .
✔️با فرد پرخاشگر از در دوستی و محبت وارد شوید ،عصبانیت خود شما به شدت تاثیر منفی در دور شدن او از خانه دارد .
خواسته های او را بدون قضاوت بشنوید .
✔️خانه را محیطی آرامش بخش و لذت بخش کنید .
✔️دوره هایی که برای تربیت نوجوانان وجود دارد را تهیه و شرکت کنید .
✔️پدر و مادر الگوهای رفتاری و عملی هستند ،سعی کنید خودتان آرام و صبور باشید .
✔️گاهی از فرد سوم برای صحبت با او و دغدغه هایش ،راهنمایی او استفاده کنید .
مانند مشاور مدرسه ،عمو یا دایی که با او راحت است .
کلید واژه های مرتبط را جستجو کنید و از
راهکارهای دیگر همکاران بهره ببرید.
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ازدواج

سلام و شب بخیر
من ۱۸سالمه و دو ساله عقدکرده ام..
توی این دو سال خیلی توی بحران و چالش شهوانی افتادم و از شوهرم راضی نیستم و درصورتی ک اصلا قبل ازدواجم ب هیچ جنس مذکری نگاه شهوانی نداشتم الان اینطور شدم و از شوهرم ب این خاطر ناراضیم و ب این خاطر هم ایشون اذیت میشن و هم خودم، همش احساس میکنم اشتباه کردم و زود ازدواج کردم درصورتی ک از هر نظرِ عقلانی نگاه میکنم تصمیمم درسته لطفا راهنمایی بفرمایین🙏
پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی

عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما🌺
بسیار تبریک گفته ان شاءالله این پیوند مایه خیر و برکت برای شما باشد .
✔️در ابتدا باید بدانید در پروسه ازدواج مراحلی و طبیعتا محدودیت‌های قابل قبول و منطقی ای وجود دارد .دوره نامزدی بیشتر توجه خود را معطوف به شناخت از روحیات یکدیگر صورت می‌گیرد. احساسات پررنگ تر است .
شما باید طبق چهارچوب حرکت کنید که نه خودتان اذیت شوید نه همسر گرامی .رابطه جنسی در دوره نامزدی آسیب‌هایی خواهد داشت .شاید یکی از آسیبها همین مطلب است که بیان فرمودید.
✔️مقایسه نکنید ،به جای آن ، عواطف و احساسات خود را بیان کنید .خواسته خود را در کمال ادب مطرح کنید .
به عنوان مثال :به جای مقایسه نامزد خود با فرد دیگر (که به ظاهر با محبت است)مطرح کنید وقتی با من تماس میگیری احساس آرامش بیشتری دارم .
✔️بدانید همه افراد نقص هایی دارند ،و هیچ گاه ویترین بزک کرده دیگری را با همسر خود مقایسه نکنید.
✔️شما انتخاب کرده اید و متاهل شده اید ،پس "تعهد"را هم در خود تقویت کنید .
✔️شاید برداشت تان اشتباه است و آن چیزیکه شما را اذیت می‌کند، شهوت ،نیست .
احساسات است .پس احتمالا نیاز به مشاوره تلفنی و حضوری جهت بررسی مسئله دارید .
✔️سعی کنید فعالیت ،برنامه و هدف داشته باشید ،یک فرد وابسته و کم فعالیت ،با زمانهای خالی طولانی دچار چالش هایی خواهد شد ،کمی از انرژی خود را با انجام کارهای مفید پر کنید .
✔️اگر جایی مطلبی و نکته ای را همسرتان به خوبی اجرا نمی‌کنند، به جای فرار ،شماتت و سرزنش ،سعی کنید همسر او باشید ،همراه و ....
✔️از نقش عوامل معنوی بهره ببرید .
✔️نگاه خود را به ازدواج ،شفاف کنید و این نگاه را رشد دهید .هر چه قدر این نگاه اوج پیدا کند هم پذیرش مسائل و هم حل کردن آنها راحت تر خواهد بود.
به نظر می‌رسد با یک مشاوره تلفنی مجموعه بسیاری از ابهاماتتان برطرف خواهد شد ان شاءالله.
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تربیت_فرزند

سلام خسته نباشید دختری ۳ساله دارم حرفای خیلی زشتی میزنه شنیده بودم توجه نکنید خوب میشه ولی با بی توجهی خوب نشد باهاش حرف زدم بازم فرقی نکرد من باید چیکار کنم؟

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما مادر عزیز
توجه بفرمایید که کودک سه ساله هر آنچه بر زبان می آورد از محیط فرا گرفته است . پس قبل از اینکه بخواهید اصطلاحا این میاله را رفع کنید به فکر پیشگیری باشید.
حتی گاهی دختر شما متوجه معنی این حرف هم نیست و فقط از روی الگو گیری و تقلید آن را بر زبان می آورد.پس حتما سعی کنید ببینید از کدام محیط این حرفهای را یاد می گیرد چه در خانواده خودتان و چه سایر محیط ها ، و سپس آنها را اصلاح کنید.
ضمن اینکه بی توجهی به مرور زمان اثرگذار است پس زمان بدهید تا این روش هم موثر باشد



موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#معرفی_کتاب
سلام شبتون بخیر
ببخشید میخواستم کتابی معرفی کنید برای تربیت فرزند
تربیت فرزند از نظر اسلام
چه کتابی هست خوب و جامع باشه؟؟؟
از کودکی رو راهنمایی کرده باشه

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما
مجموعه کتابهای من دیگر ما از استاد عباسی ولدی ، کتاب تربیت دینی استاد حائری شیرازی و کتاب ادب الهی (کتاب سوم: تربیت فرزند) استاد مجتهدی تهرانی رو برای مطالعه پیشنهاد می کنم.
و البته برای استفاده بهتر مجموعه صوتهای استاد پوراحمد در حوزه تربیت فرزند هم چنین کانال تربیتی نور دیده مطالب ارزشمندی جهت استفاده جنابعالی ارائه می دهند.

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#اعتمادبه_همسر

سلام وقت بخیر
همسرم مدیرتبلیغاتیهستند.همکارانشون ب ویژه همکاران خانوم پوششون ،برخورد، بگو بخند و شوخی یا حتی عشوه گری و جلب توجه زیاد میکنند راحتی در ارتباط باآقایون گرم میگیرند،همسرم مذهبی هستن و خیالم راحته اما محیط وآدم‌های اطراف روشون اثر میزاره میشه ک کلا بگم این مدل آدم ها نیان،اکثریت اینشکلی اند،باهمسرم صحبت میکنم که خوشم نمیاد کسی باهاتون شوخی بکنه،حجاب رو رعایتکنندخودمونی باهاشون صحبت نکن یا زیاد از حد در حقشون کمک نکن ک بد برداشت نکنن، قبول میکنن اما بعد یه مدت متوجه میشم دوباره رعایت نمیشه توسط‌همسرم محیطکاری سالم چجوریه؟؟ برم تو محیط کار وحواسم باشه؟کلاس هنر زن بودن ۱و۲ رو گوش دادم اما این سوالم برطرف نشد

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

🙏در این زمینه همسرتان را به کلی رها کنید و با اطمینان و اعتماد به ایشان، سعی کنید پشتیبان و پشت گرمی او باشید و با این روش توانمندی او را بالا ببرید.

⭐️⭐️⭐️با توجه به مذهبی بودن همسرتان ، دیگر جای شک و دو دلی و حساسیت نیست و هر چه شما بیشتر درباره این موضوع با ایشان صحبت کنیدوحساسیت به خرج دهید در اصل او را تضعیف کرده و کار برای او و شماسخت تر و پیچیده تر می شود.

🌷خودتان از طنازی و ناز و عشوه روزانه و دائمی برای ایشان چیزی کم نگذارید و چشم و گوش و دل همسرتان را پر کنید.

🌷از غر زدن و شکوه کردن به کلی بپرهیزید.

🍀با عشق ورزیدن به همسرتان پایه های زندگی مشترکتان را محکم کنید.

موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#شکاکیت_همسر

سلام وعرض ادب خدمت استاد گرامی،من ۳۷سالمه وهمسرم ۴۱ساله ما ۱۹ساله ازدواج کردیم من یک خانم چادری وساده پوش هستم بیرون میرم آرایش نمیکنم ولی همسرم خیلی بددل وشکاک هستن وقتی میگم بامادرم رفتیم داخل شهرمیگه چکارداشتین یاوقتی میگم بابچه هام که یکی ۱۵و۱۱ساله لس بریم یه دوری بزنیم میگه برای چی توخیابون میگردی بخدا ازدستش روانی شدم یه راهکار بهم بدین اینم بگم همسرم توبچگی پدرومادرشم همین مشکلات روداشتن🙏🙏

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و خداقوت خدمت شما🌸
خواهر عزیزم قبول دارم که از این رفتار همسرت خسته شده ای و حالت گرفته شده است .
اما خداراشکر که دو فرزند سالم دارید . همسرت هم با وجود این عیب حتما و صد درصد خوبی هایی دارد که پشت این عیب پنهان شده است .
بله شکاکیت عیب خوبی نیست ‌.
اما گاهی چون این عیب در نظرها بزرگ جلوه داده شود ، و نقاط مثبت طرف مقابل نادیده گرفته شود ، کم کم باعث دلسردی در رفتار و برخورد ما با همسر می شود .
نتیجه اینکه رفتار ما اقتدار شکن و نادرست با همسر محترم هست و بالتبع ، گیر دادن های همسر هم بیشتر و اعصاب خُرد کن تَر می شود ....
پس در اولین قدم سعی کن نقاط های مثبت همسرت را هرچند به ظاهر کم است (که البته این ظاهر امر است با دقت و تلاش میتوانی تعدادش را بیشتر کنی) را در دفترچه ای یادداشت کن .و هر روز به تعداد آنها با مثبت نگری بیفزا ...
سعی کن اقتدار همسرت را در رفتار و گفتارت بیشتر از قبل بروز دهی .
اگر به تو گفت که کجا بودی و چه کردی با احترام و مهربانی پاسخ بده .
بگو بچها خسته شده بودن اگر اجازه میدهی با آنها بیرون قدم بزنم.
اگر گفت نه نرو ، بگو پیشنهاد شما چیست تا حال بچها عوض شود .
مطمئن باشید وقتی رفتار اقتداردهی و مهربانی شما را ببیند ؛
یا کوتاه می آید یا پیشنهاد بهتری می دهد .
اگر این اتفاق نیفتاد ناامید نشوید و فکر کنید که آیا فقط بیرون رفتن با بچها حال آنها را عوض میکند ، شاید به خاطر حفظ اقتدار همسرت وقتی در خانه بودی و تلاش کردی با انجام کارهای دیگری مثل پختن کیک ، دیدن یک فیلم با بچها و ... ،خیلی بهتر بتوانی هم خودت و هم به بچها انرژی بدهی .
حتما و حتما صوت های هنر زن بودن ۱ و ۲ از مجموعه صوت های آقای پوراحمدخمینی را گوش دهید و بکار ببندید .
خواهر عزیزم بدان که در روایت داریم کسی که بر بداخلاقی همسرش صبوری کند و برخوردش درست باشد ، با حضرت زهرا سلام الله علیها محشور و همنشین می شود .
واقعا فکر کردن به این پاداش عظیم چقدر میتواند سختی کار را آسان کند .
حتما با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف که پدر معنوی ما هستند و قدرت و امکانات فوقِ تصور ما را دارند ، دردو دل کنید و از ایشان بخواهید که به شما آرامش و سعه صدر عنایت کند و به همسرتان هم لطف و عنایت بفرماید .
نکته ی آخر اینکه بدبینی و وسواس با اصلاح تغذیه توسط پزشکی حاذق طب اسلامی تا حدود زیادی قابل حل هست ، حتما این راه را هم امتحان بفرمایید .
🍀ان شاءالله شما خواهر عزیز با توکل بر خداوند متعال و توسل به ائمه معصومین علیهم السلام موفق و پیروز خواهید شد .

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#پوشک_گرفتن

عرض سلام وتبریک میلاد خجسته حضرت زینب س به گروه مشاوران،
پسر دوسال ویک ماهه ای دارم که یکبار اقدام کردم برای از پوشک گرفتتش اما متاسفانه موفق نشدم چرا که بعد از جیش کردن تو شلوارش به من میگفت ببرم دستشویی..کلمه جیش رو میگه ولی بیشتر اشاره میکنه برای صحبت کردنش..این حرف درسته که باید بزاری وقتی بچه کنترل ادرار رو بدست آورد از پوشک بگیریش؟یه عده میگن بزار وقتی کنترلش دستش اومد از پوشک بگیرش یه عده میگن نه ببرش حالا تا یاد میگیره خب تو شلوارشم جیش کنه اشکالی نداره.بنظر شما چکار کنم؟از طرفی هم دستشویی خونه ما الان خیلی سرده ۲تا پنجره داره که با بسته شدن هم بازم سرده .یه دختر ۸ماهه م دارم که با چهاردست وپا رفتن خودش یه مراقبت دوچشمی میخواد .وقتی پسرم رو به دستشویی میبردم میومد پشت در دستشویی در میزد و گریه میکرد یا در رو باز میزاشتم میومد تو دستشویی😒لطفا راهنمایی کنید باتشکر

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و عرض ادب

بنده هم میلاد حضرت زینب سلام الله علیها را تبریک و همچنین بابت مشورت گرفتن در رابطه با تربیت فرزندانتان، شما را تحسین می کنم.

اما نکاتی را خدمت شما عرض میکنم، که امیدوارم به بهبود و رفع مسئله ی شما کمک کند:

🔻روانشناسان رشد، بین دختران و پسران، تفاوت های زیادی قائل شده اند. مثلا رشد مغزی دختران سریع تر از پسران می باشد و همین عامل نیز باعث زودتر راه رفتن و یا زودتر صحبت کردن در دختران می شود پس باید به تفاوت های فیزیولوژی و زیستی کودکان در تربیت آنها توجه نمود
طبق فرمایش شما،کودکتان هنوز قادر به صحبت کردن درست کامل نشده و خیلی از کلمات را نمی تواند بیان کند.این مسئله مهم می تواند در عدم موفقیت شما اثر گذار باشد.مثلا کودک شما می خواهد به شما بگوید: خیلی عجله دارم یا مدفوع دارم یا دلم درد گرفته و یا هنوز به طور کامل ادرار نکرده ام و از این موارد،حال اگر نتواند با شما ارتباط کلامی بگیرد، چه اتفاقی می افتد؟ احتمالا شما ناراحت و نگران می شوید و کودک نیز اعتماد به نفسش پایین می آید و مشکلات دیگری پدیدار می‌شوند
پس صحبت کردن کودک، عامل مهمی برای گرفتن از پوشک است

🔻اصطلاحا می گویند، کودکان زیر سه سال فرشته اند، به این معنی که هنوز در دنیای مادی، نمی توانند ارتباط قوی بگیرند و پیوند برقرار کنند. لذا تا قبل از سه سالگی، نمی توان سازه های شخصیتی برای آنها بنا نمود
سازه های شخصیتی مثل نظم، خودمختاری، مسئولیت پذیری و...
که یکی از موارد خودمختاری، دستشویی رفتن یا مسواک زدن و یا مرتب کردن وسایل شخصی است.
پس از لحاظ علم روانشناسی کودک، زودتر از سه سالگی، نمی توان توقع خودمختاری در بحث کنترل ادرار یا مدفوع کودک را داشته باشیم

🔻بعد از سه سالگی،برای اینکه بفهمید،مثانه کودک، آمادگی در کنترل کردن یا دفع کردن را دارد یا خیر، یک شب تا صبح او را پوشک نکنید، اگر توانست تا صبح جای خودش را خشک نگه دارد،یعنی مثانه و عضلات آن قدرت کافی را برای این کار دارد والا باز هم باید دست نگه دارید. البته با یک مشاور کودک نیز، مشورت کنید
تذکر:برای امتحان کردن قدرت دفع و کنترل مثانه، دقت کنید که تا چند ساعت قبل از خواب، مایعات زیادی نخورد، یکبار در نیمه شب، کودک را به دستشویی ببرید، صبح زود نیز، فرزند را برای تخلیه به دستشویی ببرید و..

سعی کنید پس از ۳ سال که آمادگی بچه هم فراهم بود،با بازی و فضای صمیمی اقدام بفرمایید

🔻به احتمال زیاد یکی از عواملی که در این مسئله دخیل است ، مکان تخلی می باشد.
دستشویی باید کاملاً تمییز و بهداشتی باشد، بوی نامطبوع ندهد، در آنجا از تزئینات کودکانه استفاده شود و از این دست مواردی که باعث رغبت کودک به رفتن در آنجا شود.
از طرفی سرد بودن یا گرم بودن، (نامتعادل بودن هوا) در عدم موفقیت شما اثرگذار بوده و باید همه ی این موارد را توجه کنید
🔻مراقب باشید، در این موارد، اصلا اضطراب و نگرانی و یا خشم و پرخاشگری، نداشته باشید. هر رفتار و افکاری که داشته باشید، بر کودکتان اثر مثبت یا منفی می گذارد و باعث عکس العمل در ایشان می شود. اگر دستشویی رفتن همیشه همراه با ترس و اضطراب باشد، آنجا برایش تبدیل به محیطی ناخوشایند می گردد و برای فرار از آن حاضر به انجام هر سختی می شود، حتی دعوا یا طرد شدن از طرف والدین
مراقب سلامت روان خودتان هم باشید و دچار وسواس فکری یا عملی نشوید. اگر کودک جایی را کثیف کرد، چاره ی آن فقط کمی آب است
🔻این نکته را هم مدنظر داشته باشید،که کودکان بزرگتر بعضی مواقع برای جلب توجه والدین و یا اعمال قدرت،خود را کثیف می کنند،که در این موارد نیز با توجه کافی والدین و حفظ آرامش،این مشکل هم بر طرف می شود

پیشنهاد می کنم دوره تربیت فرزند استاد پوراحمد را استفاده فرمایید

موفق و پیروز باشید 🙏
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
#حجاب_نوجوان

سلام، دخترم ۹ساله است من خودم چادری هستم وحجاب را خیلی دوست دارم ولی دخترم امسال به سن تکلیف میرسه و به من ودختر خاله هایش گفته که من اصلا حجاب را دوست ندارم ومیخوام بی حجاب باشم اول هم روسری می‌پوشید هم چادر دوست داشت همکلاسی هاش همه بد حجاب ان،گاهی هم روسری برای رفتن به مسجد میپوشه و حالا هم لجباز وبد اخلاق شده چکارش کنم؟

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و عرض ادب

خداوند به شما خواهر گرامی و والدین بزرگوارتان، خیر و برکت عنایت کند که در این زمان حساس، مراقب ایمان و حیای خود و فرزندتان هستید.

چند نکته خدمت شما عرض میکنم تا ان شاء الله، این مسئله ی مهم، برطرف گردد:

🔻برخی روانشناسان معتقدند، کودکان بر اساس مشاهده کردن محیط پیرامون خود، تمام افکار و رفتار خود را، می آموزند. لذا نیازی نیست به کودکان آموزش مستقیم داده شود، فقط محیط را کنترل کنید و تاثیرش را بر فرزند خود، مشاهده نمایید.

کودکی که در مدرسه ای مقید و یا هیأت و مسجد و یا کانون های فرهنگی مناسب، رشد کرده باشد، دوستان صمیمی و هم بازی هایش همه از بچه های مذهبی و رعایت کننده ی آداب اسلامی باشند و حتی در تفریحات و مسافرت ها، نیز به مکان های مناسب و با همراهی خانواده های با ادب و رعایت کننده ی شئونات، حضور داشته باشد، بعید است که از حجاب متنفر شود، چرا که در ناخودآگاهش رابطه ای عمیق بین حجاب و موضوعات مورد علاقه‌اش ایجاد شده و همچنین در صورت عدم رعایت حجاب، تمام ارزش های خود را از دست خواهد داد.

🔻نکته ی مهم دیگر اینکه، در 7 سال اول(سن کودکی)، کودکان از خانواده ی خود حرف شنوی و اطاعت پذیری دارند، اما در 7 سال دوم( سن نوجوانی)، فرزندان از دوستان تاثیرپذیر می شوند و به آنها توجه ویژه می کنند.
بنابراین از انتخاب محل تحصیل و همنشین و دوستان نباید غافل شد و باید به آن توجه نمود.

🔻خانم های با حجاب مراقب رفتار خودشان باشند. بعضی وقت ها خانواده های مذهبی، گمان می کنند که شادی کردن خلاف دستورات اسلام است. خانم باحجاب، در خانه ی شوهر، به لباس، نظافت و آرایش ظاهری خودش اهمیتی نمی دهد، اخلاقش نامناسب و زننده یا کم حوصله و بد اخلاق است و در کل، هنر زنانه زندگی کردن را نمی داند یا به آن عمل نمی کند.
با مشاهده ی این وضعیت، هم فرزندان و هم همسر خانواده، احساس نارضايتي می کنند و ممکن است این ناراحتی و اعتراض را در عمل خودشان بروز دهند. مثلا دختر با بی حجابی، همسر با بی محلی کردن و پسر خانواده با اجتناب از خانواده، بازخورد، نشان می دهند.
لذا تا می توانید، منبع قوی انرژي مثبت، در خانه و خانواده بوده و روی این موضوع تمرکز ویژه ای نمایید.
اگر حساب بانکی شما که در دل فرزندتان باز کردید، لبریز از محبت و شادی باشد، غیر ممکن است که چک شما را، برگشت کنند و نخواهند از شما الگو بپذیرند.

🔻شما جزء کدام یک از خانواده ها هستید؟
خانواده ای منعطف که با داشتن قوانین و چارچوب مشخص، استقلال و شخصیت هر کدام از اعضای خانواده را حفظ و با داشتن برنامه های کلی، با خواسته های اعضا نیز، با انعطاف و ملایمت برخورد میکند، مثلا امروز خانواده، قصد رفتن به خانه ی مادربزرگ را دارد اما یکی از اعضا، با این مهمانی موافق نیست، حال در این مورد، خانواده ی منعطف با گفت‌وگوی مسالمت آمیز، به یک نتیجه ی مشترک می رسند و بارضایت همه ی اعضاء، تصمیم واحدی می گیرند.
اما خانواده ی سهل گیر یا سخت گیر، یا قوانین منظمی ندارند و هر یک از اعضای آن، هر کاری را که خواست انجام می دهند و یا آنقدر قوانین سختگیرانه ای دارند که هیچ استقلال و احترامی برای اعضای آن در نظر گرفته نمی‌شود.
در خانواده ی منعطف، حریم و حرمت ها حفظ می شود و اعضای آن، سالم و به خوبی رشد می کنند اما خانواده های سخت گیر و سهل گیر، رشد روانی نامطلوبی دارند و به راحتی قوانین ناچیز آن ها، توسط اعضای آن، نقض می گردد.
با رعایت این نکته، اگر قانونی مثل حجاب در خانواده ای خط قرمز باشد، اعضای آن به خود اجازه نمی دهند که این اصل را زیر پا بگذارند، چون یاد گرفته اند معنایی ندارد که خلاف قوانین خانواده عمل کنند (البته اگر جزء خانواده ی منعطف باشند)

🔻به هیچ وجه نباید مقابل دخترتان قرار بگیرید.
نوجوانان مقتضیات خودشان را دارند که هم نیاز به درک شدن دارند و هم برای ارتباط با آنها، نیازمند مهارت هستید. در کل سخت گرفتن و ناراحتی کردن، مسئله را دشوارتر می کند. لذا اولا خودتان آموزش های لازم جهت ارتباط با نوجوانان را فرا بگیرید و ثانیا اگر نتوانستید ارتباط موثر برقرار کنید از مشاور متخصص نوجوان، کمک و راهنمایی بگیرید.

🗯 ادامه پاسخ در پیام بعد👇
ادامه پاسخ👇

🔻از لباس های مناسب سن ایشان استفاده کنید که هم رنگ شاد داشته باشند و هم از نظر ظاهری شیک و زیبا باشند. مثلا از روسری ها و ساق دست های یک دست یا اصطلاحا سِت و با رنگ بندی های زیبا مثلا صورتی، سفید یا رنگ های شاد دیگر استفاده کنید. یا چادر هایی از مدل جلابیب یا لبنانی و... برای فرزندتان تهیه نمایید.

معمولا دختران، مخصوصا در سنین بلوغ و نوجوانی به ظاهر خودشان خیلی اهمیت می دهند، که والدین نیز در حد امکان و در موازین شرعی و عرفی، با آنها همراهی کنند.

🔻زمان هایی که حجاب را رعایت می کند نیز به صورت واضح و صمیمی، احساس خودتان را به او بگویید، مثلا بگویید: دختر عزیزم، از اینکه حجاب گرفتی و به مسجد آمدی، من خیلی خوشحال شدم و به وجودت افتخار می کنم. یا حتی بعضی مواقع برای این کارش به او هدیه ای بدهید.

🔻روی عزت نفس فرزندتان نیز کار کنید، هر چه عزت نفس قوی تری داشته باشد، کمتر دچار لغزش و اشتباه می شود.
یک مورد مهم که به شدت روی عزت نفس فرزندان اثر می گذارد، توجه و محبت بدون قید و شرط والدین، مخصوصا مادر است، پس بیشتر برای دخترتان وقت بگذارید.

🔻عوامل بی حجابی یا کم حجابی زیاد است، اما امکان دارد به خاطر وجود شبهات و سوال های اعتقادی، اینگونه رفتار می کند، لذا از متخصص این مسئله نیز کمک بگیرید. مثلا در جلسات کانون های فرهنگی یا بسیج و یا جلسات پرسش و پاسخ، از اساتید بخواهید تا در مورد شبهات حجاب نیز، مطالبی علمی و مفید، بیان کنند.
برای این بحث کتاب راز یک فریب، مؤلف دکتر غلامی، می تواند مفید باشد.

پیشنهاد می کنیم کلاس تربیت صحیح نوجوان استاد پوراحمد را استفاده فرمایید

موفق و پیروز باشید 🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#افراط_در_میل_به_فرزندآوری
سلام استاد خدا قوت
بنده خانمی ۲۶ساله وهمسرم ۳۴ساله ک ۶ ساله ک ازدواج کردیم و ثمره این زندگی ۳ پسر ۵ساله ۳ساله و ۵۵روزه .استاد همسرم همش میگه میخوام زن بگیرم چندتا دیگه و بچه زیاد داشته باشم .و همیشه هم حرف باید حرف خودش باشه .و این ک یه دخترو سیغه کرده بود ودربارداری ها و زایمان هامم خیییلی اذیتم کردن و میکنن بنده باید چیکار کنم 😔

🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و وقت بخیر خدمت شما خواهر خوبم
الحمدلله شما باتوجه به سن خودتان و سن ازدواج الگوی خوبی برای فرزندآوری داشته اید و تا به حال صاحب سه فرزند با فاصله سنی کم و مناسب شده اید که این خیلی خوب است و به شما خداقوت میگویم.
اما درباره ی مسئله ای که برایتان پیش آمده باید ببینیم ریشه ی این رفتاروتمایل همسر شما چیست؟
شاید بدلیل بحران جمعیتی حال حاضر باشد که تاکید زیادی بر مسئله ی فرزندآوری میشود و این خیلی خوب است که برای حل این بحران هرکس قدمی بردارد.
اما بنظر می رسد که همسر محترم شما این نکته را فراموش کرده اند که فقط ملاک آوردن فرزند نیست آن هم به هر قیمتی.
بلکه وظیفه ی رسیدگی به این فرزندان و تربیتشان هم برعهده ی ماست
تا بتوانند در جامعه انسان خوبی بشوند و تاثیرگذار باشند.
و برای تربیت فرزندان مهم ترین کاری که یک مرد میتواند انجام دهد آرامش دادن به همسر خود است تا بتواند بخوبی فرزندان را در دامان خود رشد و پرورش بدهد.
من فکر میکنم مهم ترین کاری که شما میتوانید انجام دهید این است که باهمسرخود صحبت و از ایشان درخواست کنید که باهم به نزد یک مشاور امین و متخصص بروید یا ازخدمات مشاوره تلفنی استفاده کنید تا ایشان را اقناع و اهمیت این موضوع را به ایشان یادآوری کنند.
به آراستگی و حفظ شادابی خود نیز اهمیت بدهید و صوتهای هنرزن بودن را در راستای این هدف گوش کنید.
و نکته ی بسیار مهم
سعی کنید معنویت خود و خانواده را بالا ببرید با حضور بیشتر در مکانهای مذهبی،رفتن به زیارت،رفتن به گلزار شهدا،شرکت در مجالس و...
ان شاءالله موفق و موید باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#اعتیاد_برادر
سلام وقت بخیراستاد
خواهش میکنم کمکمون کنید
به تازگی متوجه شدم که متاسفانه برادرم که ۳۰ سالشه و مجرده سمت مواد رفته،نمیدونم چند وقته ولی از رفتارهاش وقیافش میفهمم😭 (مطمئنم)

نمیخوام بیشتر از این درگیر بشه
چطوری باهاش برخورد کنیم
پدرومادرم وخودمون چندسالی هست که مشکلات زیادی رو گذروندیم
نمیخوام پدرم متوجه بشه،خیلی این اواخر سختی کشیده
چکار کنیم البته غیر مسقیم یه اشاره هایی کردم
افسرده شدم به زندگیم نمیتونم برسم
هم دلم براش میسوزه هم بخاطر بی فکریش عصبانی هستم

🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر محترم
اینکه شما انقدر خواهر خوبی هستید که به فکر برادرتان و رنج های پدر هستید و میخواهید به آنها کمک کنید شایسته ی تقدیر است.
ان شاءالله این مشکل هم حل خواهد شد اما خواهر خوبم این را بدانید که برای ترک اعتیاد،تا زمانی که شخص خودش از شرایطش خسته نباشد و خودش تصمیم نگیرد،نمیتوان اورا وادار به ترک کرد.
برای ترک اعتیاد بایدانگیزه درونی باشد اگرچه که نیاز به حمایت و پشتیبانی بیرونی دارد.
شما باید صرف نظر از ناراحتی ای که از او دارید،بر احساساتتان غلبه کنید و از در مهرو عطوفت و مهربانی با او وارد شوید.دلسوز او باشید،صبوری کنید،همراهی اش کنید.به او انگیزه بدهید و از فواید ترک کردن و بدی های اعتیاد بگویید.اینکه میتواند برای خودش خانواده تشکیل بدهد،زن و فرزند داشته باشد،سلامت باشد،ورزش کند،پولدار بشودو...
اما با ادامه دادن مسیر اعتیاد به هیچ یک از اینها نمیتواند برسد.
اگر رضایت داد اورا به مشاوره اعتیاد ببرید و کمکش کنید.
و مهمترین کاری که شما میتوانید انجام بدهید به ویژه که گفتید پدرتان سختی های زیادی کشیده اند و نمیخواهید ناراحتی ایشان را ببینید،این است که حال خودتان را خوب کنید.
اگرچه سخت است
چون اگر به این حالت افسردگی و پژمردگی ادامه بدهید رنجی بر رنج های پدر افزوده خواهد شد واز توان شما هم برای کمک به برادر کاسته میشود.
پس همین الان یک یاعلی بگویید و اول از همه خودتان را از این حالت خارج کنید،به فعالیتهای هدف مندی که به آنها علاقه دارید بپردازید،معنویت خود را بالا ببریدو...
در صورت تمایل میتوانید از خدمات مشاوره تلفنی کانال هم بهره مند شوید.
ان شاءالله موفق باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#تحمیل_نظر_خواستگار

مدتی پیش خواستگاری داشتم که آدم مذهبی بودن.از هرنظر آدم سالمی بودن. اما یه مشکلی که داشتن این بود که می گفتن لباس پوشیدن من بایدحتما طبق سلیقه ایشون باشه،بعضی رنگها رو نباید بپوشم،تیپ اسپرت بزنم..بهشون گفتم طرز پوششم روتا حدودی به سلیقه شما نزدیک میکنم ولی گاهی اوقات با سلیقه خودم هم لباس می پوشم ولی هر بار با دلخوری جوابم رو میدادن این رو هم اضافه کنم که آدم بسیار معتقدی هستم،ظاهرساده و مرتبی دارم باپوشش کامل.حالامی خواستم ازتون بپرسم شوهر چقدرحق داره درباره پوشش زنش نظر بده،آیا این حق رو داره که نظر خودش روبه همسرش تحمیل کنه؟

🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و وقت شما بخیر.
ممنونم از اعتمادتون به ما.

🟢به صورت کلی نظر دادن همسر در زندگی مشترک از اهمیت برخوردار است؛ اما شما هم به عنوان یک خانم حق اظهار نظر را دارید و حتی گاهی ممکن است شما لباسی را دوست داشته باشید که همسرتان‌ آن چنان آن را دوست ندارد؛ گهگاهی باید به سلیقه ی خودتان‌هم اهمیت بدهید و آن لباس را بپوشید؛ البته این خدایی ناکرده به صورتی نباشد که بدون مهارت و جوری باشد که طرف مقابل شما احساس کند که به نظرات او اهمیت نمی دهید.


🟢 در بحث مرتبط با شما هم این نباید جوری باشد که طرف مقابل شما احساس ناراحتی کند؛ چون این ممکن است علاوه بر لباس پوشیدن در سایر ابعاد هم وارد شده و بعدها به زندگی مشترک شما آسیب بزند، زندگی مشترک محلی برای مشورت با یک دیگر و تبادل نظرات است نه اینکه کسی که بخواهد در زندگی نظر خودش را تحمیل کند.

ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#شب_تنها_خوابیدن_خونه_ی_پدر_بزرگ_مادر_بزرگ

سلام خدا قوت
خاستم بدونم بچه های من گاهی شبهاتنهایی بدون من خونه ی پدر بزرگ و مادربزرگشون بخوابند مشکلی داره؟
اونجا هیچ کس دیگه ای نیست و نمیاد.

🌹🌱 پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و وقت شما بخیر.

ممنونم از اعتمادتون به ما.

🟢 به صورت کلی ما شب ها خوابیدن خونه ی دیگران را مجاز نمی دانیم.

زیرا ممکن است که در آن میان اتفاقاتی بیفتد و یا شیوه ی تربیتی سایرین جوری باشد که با والدین متفاوت بوده و باعث چندگانگی در تربیت گردد.

🟢 توصیه ی ما به شما این هست که اگر بچه های شما می خواهند جایی بخوابند شما هم با آن ها بخوابید و گرنه آن ها را همراه خودتان به خانه ببرید.

🟢 اگر هم در جایی ضرورت داشت که فرزند شما تنهایی در خانه ی پدربزرگ مادربزرگ بخوابد، باید مطمئن باشید که شیوه ی تربیتی آن ها با شما یکسان است و تفاوت چندانی ندارد.

حواستان باشد که هیچ گونه گوشی و یا تبلت در اختیار فرزندتان قرار ندهید اما ما به صورت کلی شب تنها ماندن در خانه ی دیگران را توصیه نمی کنیم.

ان شاءالله که موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#پرخاشگری_کودک

ضمن عرض سلام وخسته نباشیدجناب استاد فرزندی دارم 10ساله که دارای مشکلات زیر است 1- درعین حال که مهربان است زود عصبانی می شود وپرخاش میکند وزود هم پشیمان میشود وعذر خواهی میکند-2-گاهی به پدر یا مادر ضربه میزنداما باهمسالان رفتاری مناسب دارد 3 --خیلی لج بازاست لطفاراهنمایی بفرمائیدبااین رفتارها چگونه رفتار کنیم؟
ضمنا ازنظر تحصیلی هم جزو دانش اموزان ممتاز هست

پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی


بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی

فرزند شما در دوران پیش از بلوغ به سر می‌برد واین رفتارها تا حدودی اقتضای سن و از مراحل رشدی کودک است و جای نگرانی نیست اما اگر شدت زیاد باشد باید توجه داشته باشید که آیا برای این بد رفتاری ها الگو دارد یا خیر .
الگو میتواند والدین ،همسالانش که زیاد باهم در ارتباط هستند و حتی گاهی فیلم و سریال هایی که می‌بینند باشد.

یکی دیگر از دلایل این خشم و عصبانیت می‌تواند رابطه ی معیوب با یکی از والدین یا کنترل گری زیاد والدین باشد .
چهار چوب های زیاد برای فرزندان ما لجبازی و نافرمانی به دنبال خواهد داشت.

پس برای حل شدن این موضوع

۱.تلاش کنید رابطه ی خودتون با فرزندتان اصلاح کنید .تا جایی که آسیبی ندارد و خط قرمز های خانواده زیر پا گذاشته نشده سعی کنید آزادی بهش بدید.
۲.کارهای مثبت او را تشویق کنید و در برابر کارهای بد به یک تذکر و از آن به بعد تغافل رضایت دهید نه اینکه دائم از آن صحبت کنید .
۳.براش قانون بگذارید که اجازه ی دست بلند کردن روی والدین را ندارد و قبل از اقدام به زدن دست اورا بگیرید و با جدیت با او برخورد کنید .جدیت یعنی حالت چهره و صدا را در هم بکشید نه اینکه تنبیه بدنی در کار باشد.
۴.سعی کنید مهارت های کنترل خشم را که تحت عنوان مهارت های زندگی یا کلاس های هوش هیجانی تدریس می‌شود برایش تهیه کنید تا بتواند استفاده کند.
۵.ویس های مربوط به تربیت کودک و نوجوان را گوش دهید .
اگر اصلاح نشد حتما با یک درمانگر کودک و نوجوان مشورت کنید .


برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم

کانال تربیتی همسران خوب

@hamsaranekhoob
#مراقبت_از_مادرشوهر


سلام و خداقوت
بنده یه خانم ۳۳ ساله صاحب یک فرزند هستم و شوهرم هم کارازاد دارن و تقریباتاشب نیستن ما با مادر شوهرم در یک خانه ساکن هستیم .ایشون خیلی مریض احوال شدن به طوری که گاهی نمیتونن راه برن و برای خودشون غذا گرم کنن بخورن.قرار بر این شد که تقسیم بشه بین پنج فرزند و هرکدام چندروزی مادر رانگه داری کنن‌ولی الان بعضی افراد کم کاری میکنن آیا من باید کمبود آنها را هم جبران کنم ؟ضمن اینکه شوهرم نیستن بیشتر اوقات .آیا وظیفه ی عروس هست؟


پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی

بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی


خدمت به بیمار یک کار پسندیده و ثواب است اما نباید این موضوع شما را از اصل زندگی و تربیت فرزند باز دارد و وظایف دیگران را شما به دوش بکشید.
حتما باید با تمام اعضای خانواده صحبت کنید و خصوصا همسرتون و ازشون بخواهید که به مسئولیت خود متعهد باشند مگر مشکلی پیش آمد کند .
مثلا اگر نوبت نگه داری یکی دیگر است و ایشان دچار مشکلی مثل بیماری شدند هیچ اشکالی ندارد که شما قبول زحمت کنید اما اگر می‌بینید که دارن از بار مسئولیت شانه خالی می‌کنند حتما محترمانه تدکر بدید و در اینگونه مواقع خودتون رو مشغول به فعالیت دیگر کنید تا انتظار از شما کم شود.

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم

کانال تربیتی همسران خوب

@hamsaranekhoob
#کمرویی
#نداشتن_هدف_و_انگیزه

سلام خدمت شما
۵۰ سال سن دارم ودو پسر جوان ۲۲ ساله و۲۴ ساله
پسر اول به شدت درخلوت خودش هست وواردشدن در اجتماع بسیار براش مشکل هست در دانشگاه با مشکل روبرو شد و به علت مجازی شدن در دوران کرونا بکل ارتباطش با هم دانشگاهی اش قطع شد
در تحصیل با شکست روبرو شد و در پایان با فوق دیپلم ومعدل بسیار پایین فارق‌التحصیل شد
در طول این یکسال که از تحصیل دورشده همش بازی می‌کنه بازی مجازی تو گوشی وخانه نشینی را ترجیح میده قابل ذکر هست که خودم خیلی آدم خجالتی بودم وشاید هنوز هم در یک سری از امور خجالتی باشم
پدرش هم همینطور واین که در گذشته خیلی شبیه پسرم بود الان بهتر شدن
تکلیف من در برابر پسرم چیست
مشاوره رفتم گفتند باید بیاد مشاوره تا به بحران نرسیده اما من که به زور نمیتونم پسرم راوادار کنم لطفأ راهنمایی بفرمایید
سپاس🙏🌹

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌹 بسم الله الرحمن الرحیم 🌹

با سلام خدمت شما مادر گرامی و دلسوز

🍁 نکته ای که شما خواهر عزیز در ابتدا باید به آن توجه داشته باشید این است که: تیپ شخصیتی افراد با هم متفاوت بوده و افراد درونگرا استقبال چندانی از ارتباطات گسترده ندارند، به احتمال زیاد فرزند شما جزو این دسته از افراد باشند (که البته باید بررسی کرد و مطمئن شد).
در عین حال خیلی از مهارت ها همچون مهارت ارتباط موثر قابل آموزش و یادگیری و تقویت هست، و طبیعتاً اگر پیشتر اقدام‌ به اصلاح و تغییر این رفتار داشتید بهتر و راحت تر نتیجه می گرفتید.

🍁 با توجه به توضیحات محدود شما گمشده فرزند شما هدف و انگیزه در زندگی هست، وقتی هدفی نباشد انگیزه‌ای هم برای حرکت به سوی آن نخواهد بود.
ضمن اینکه اشاره کرده بودید به کمرویی و خجالتی بودنشان که علاوه بر تأثیر و الگوپذیری از خانواده علت اصلی کمرویی و خجالت کمبود اعتماد به نفس می باشد.

🍁 پس شما مادر عزیز باید کمک کنید تا فرزندتان به هدف زندگی خود فکر کرده و اعتماد به نفسش بالا رود.

🍁 برای اینکار توصیه می‌شود:
۱_ با توجه به اینکه سن و سالشان پایین نیست و کم کم باید آماده شروع زندگی مشترک خود شوند، مسئولیتهایی را در منزل به ایشان واگذار کنید، هر چند که اینکار خیلی قبل‌تر از اینها باید صورت می گرفت. بهتر است مسئولیت هایی باشد که در آنها ناچار است با افراد مختلف تعامل داشته باشد، مثل خرید کردن، بردن ماشین به کارواش و.....
ضمنا اگر در انجام هر کدام از مسئولیت ها ضعفی داشتند سرزنش یا تحقیر نداشته باشید سعی کنید آموزش دهید.

۲_ زمینه‌ی ارتباط ایشان با افراد موفق و تحصیلکرده و دارای تعاملات و جایگاه خوب و قوی و متقابلاً افرادیکه موفقیت خاصی ندارند و شاید رضایت چندانی هم از زندگی خودشان نداشته باشند را فراهم کنید و در خلوتش تلنگری بزنید تا به سبک زندگی این افراد و تفاوتهایشان فکر کند، و اینکه دوست دارد در آینده مثل کدام یک از آنها باشد.

۳_ ایشان را با کانال های برنامه‌ریزی آشنا کرده و کمک کنید روش های برنامه‌ریزی اصولی را یادبگیرند. اهداف کوتاه مدت و بلند مدت برای خود تعریف کنند و... فقط مواظب باشید در تعیین اهداف ایده‌آل نگری نداشته باشند که دچار ناامیدی شده و چه بسا از شروع منصرف شوند.

۴_ ارتباط و رفت و آمد خود را با خانواده های که هدف و انگیزه دارند و اهل تلاش و فعالیت هستند و تعاملات خوبی دارند افزایش دهید، خصوصاً اگر فرزندی همسن و سال فرزندان شما داشته باشند، بسیار موثر هست.

۵_ به او کمک کنید تا استعداد و علایق خودش را پیدا کند، در این زمینه علاوه بر تحقیق و مطالعه و مشاوره، میتوانید از تستهای معتبر استفاده کنید.
در این راستا انتخاب شغلی مناسب و داشتن درآمد، میتواند به ایجاد انگیزه کمک کند و اعتماد به نفس ایشان را بالا ببرد.

۶_ با پیدا کردن هدف و انگیزه، بازی با گوشی و رایانه و یا هر فعالیتی که وقتش را تلف میکند خودبخود کاهش پیدا می‌کند. به نظر می‌رسد ایشان برای تسکین ناتوانی‌های خود پناه به بازی برده و خود را اینگونه سرگرم میکنند تا اذیت نشوند.

۷_ در نهایت داشتن دوستی فعال و پرانرژی سرعت تغییر ایشان را بصورت تصاعدی بالا خواهد برد.

از دعا و توسل در حق فرزند خود غافل نشوید، و معنویت فضای خانه را بیشتر از پیش تقویت کنید.

چون گنجایش پیام متنی بیشتر از این نیست در صورت نیاز به راهنماییِ بیشتر، میتوانید از کمک مشاوران امین مجموعه بهره ببرید.

موفق و سربلند باشید 🌹

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ترس_از_حیوانات

سلام استاد خسته نباشید
پسرم ۲۴سال سن داره بیماری ذهنی خفیف داره ولی ازحیوانات بخصوص سگ وگربه چه ببینه وچه صداشون رو بشنود خیلی می‌ترسه راهنمایی کنید برای ترسشون چکار کنم حتی از خونه بیرون نمیره

🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشاالله کمک کند:
🔸 شما باید این نکته را در در نظر بگیرید که با توجه به بیماری ذهنی پسرتان، ممکن هست او با شنیدن و دیدن این حیوانات چیزی یا موقعیتی برای او تداعی گردد در نتیجه مقابل او قرار نگیرید و او را سرزنش نکنید بلکه کنار او باشید تا او همراهی شما را درک کند و همین مسئله به او کمک خواهد کرد.
🔸 برنامه‌ریزی کنید و از او بخواهید بعضی از مسئولیت‌های بیرون را بر عهده بگیرد تا احساس بزرگ بودن را تجربه کند. مثل اینکه شما وقت بیرون رفتن برای خرید نان ندارید و او مجبور شود که به بیرون برای خرید نان برود.
🔸 حتماً او در کلاس‌های مناسبش از جمله کلاس‌های ورزشی شرکت کند و همچنین کلاس های که بتواند توانایی ها و توانمندی های خود را ببیند و به دیگران نیز نشان دهد.
🔸 زمان‌هایی را در هفته به پیاده‌روی با اعضای خانواده اختصاص دهید تا با یکدیگر به بیرون بروید و کمی از ترس او کمتر شود.
🔸 وقت او را پر کنید. فرزند شما باتوجه به سنش اگر امکان کار کردن دارد حتما مشغول به کار شود مطمئنا کارهای ساده ای هست که پسر شما از عهده ی آن برآید.
🔸از او بخواهیدسیر مطالعاتی داشته باشد
🔸زمینه ی تعامل و ارتباط با دوستانی که با ایمان‌تر، با اعتماد به نفس‌تر و شجاع‌تر هستند را فراهم کنید.
🔸حتماً به صورت حضوری فرزند شما با یک مشاور امین صحبت کند.
در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhob
#لجبازی_همسر_وفرزند

سلام .ممنون از مشاوره های خوبتون.
بنده ۳۰ سالمه.شوهرم ۳۷ سال.
یه دختر ۵سال و نیمه و یه پسر ۶ماهه دارم.
شوهرم نسبت به دخترم یکم سخت گیری میکنه و گیر بهش میده که به حرفم گوش بگیر.دخترم هم به شدت لجباز شده.هر چی بهش بگیم برعکس انجام میده.با بچه ها دعوا میکنه.باهامون زیاد قهر میکنه.نه شوهرم به حرفم گوش میده نه دخترم که از رفکارشون کوتاه بیان.به نظرتون با این دو نفر چطور رفتار کنم؟

🍃🌹 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی

🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
🔸 برای از برای از بین بردن رفتارهای اشتباه فرزندتان در ابتدا باید شما با همسرتان صحبت کنید و او را متوجه رفتارهای اشتباهش کنید.این که با او صحبت کردید و او گوش نمی دهد احتمال زیاد نتوانستید با مهارت حرف خود را منتقل کنید. شما با این مهارت ها می توانید به زندگی تان کمک کنید:
🔸 با لحن مودبانه از او بخواهید که زیاد امرو نهی به دخترتان نکند که زمینه ی لجبازی او را فراهم می کند.
🔸 در خواست خود را از طريق نامه نگاری نیز می توانید به همسرتان انتقال دهید.
🔸 جلوی دخترتان هیچ گونه تنشی را با همسرتان نداشته باشید.
🔸 حتی اگر می دانید که همسر شما اشتباه می گوئید و به فرزندتان زیاد امر ونهی می کند شما اصلا نباید اجازه دهید که فرزندتان مخالفت شما را ببیند و یا بشنود بلکه او باید فکر کند حرف شما و همسرتان یکی هست بعد شما می توانید زمانی که با همسرتان تنها هستید در زمینه ی تربیتی با یکدیگر صحبت کنید.
🔸 شما و همسرتان در طول روز با فرزندتان بازی کنید.
🔸 زمان هایی را برای تفریح های ساده در نظر بگیرید تا روابط گرمتری با یکدیگر داشته باشید.
🔸 زمانی که فرزندتان رفتار اشتباهی می کند یا لجبازی می کند چند مرحله تغافل کنید و حواس او را پرت کنید.در مرحله ی بعد پس از شناخت نیاز های او از قاعده ی تنبیه و تشویق استفاده کنید‌
🔸 با او با محبت رفتار کنید و او را در آغوش بگیرید اجازه دهید او بداند که شما او را همین طوری دوست دارید.
🔸 در خانه به همسرتان و فرزندتان توجه نامشروط داشته باشید.
🔸 فایل صوتی تربیت کودک را خودتان و همسرتان گوش دهید.
🔸 فایل صوتی هنر زن بودن را حتما گوش دهید.
در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhob
2024/09/28 19:27:25
Back to Top
HTML Embed Code: