Telegram Web Link
#رابطه_با_مادر_همسر


باسلام
ما ده سال از زندگیمون میگذره
همسر من خیلی درگذشته سیر می‌کنه ایشون طی یک دعوا رومن دست بلند کرد و خودشون کارو به جایی رسوندن که به گوش مادرم رسید ،مادرم هیچوقت دخالت نمیکنن تو هیچ اموری ،اما وقتی فهمیدن، با همسرم تماس گرفتن و ایشون رو نفرین کردن،بعد از اون قضیه همسرم قطع رابطه کرد اما پدرو مادر من دوبار به خونه ما اومدن،
همسرم خیلی گستاخانه بعد گذشت یکسال هر دفعه تو هر بحثی چشاشو می‌بنده و دهنشو باز می‌کنه وهرچی بی احترامی که می‌تونه پشت مادرم در حضور بچه ها میگه
من واااااقعا ناراحتم وسکوت میکنم اما هیچوقت کمتر نمیشه که بیشتر میشه.
الان واقعا موندم چه واکنشی نشون بدم.


پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی

بسم الله الرحمن الرحیم 🌷

عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی


در مورد مشکلی که برای شما به وجود آمده است چند سوال مهم مطرح است.

۱.دلیل رابطه ی معیوب همسر شما و مادرتون چیست ؟
۲.ایا از اول همسر شما با مادرتون چنین رفتاری داشتن یا بعد از اون اتفاق اینطور شده ؟
۳.آیا همسر شما این دست بد رفتاری ها را در مواجهه با افراد دیگر دارن یا فقط در مورد مادر شما اینگونه رفتار می‌کنند؟
۴.واکنش شما در این مواقع چه هست ؟
۵.بحث هایی که منجر به بی احترامی به مادر شما می‌شود چیست؟

پاسخ به این سوالات تا حدود زیادی برای حل مشکل به ما کمک خواهد کرد.

در وهله ی اول تشخیص دهید که آیا همسرتون فقط با مادر شما بد رفتاری و زمان و علت به وجود آمدن این بد رفتاری رو پیدا کنید .اگر سو تفاهم و یا یک دلخوری با هرچیز دیگه دلیل به وجود آمدن این بدرفتاری است سعی کنید با صحبت کردن ،کمک گرفتن از کسانی که همسرتون ازشون حرف شنوی دارند و رابطه ی خوبی هم با ایشان دارند،با عذر خواهی کردن ریشه ی این مشکل رو از بین ببرید .
اگر دلیل این بد رفتاری رابطه ی مخرب با شماست و شما با کلام یا رفتارتون باعث به وجود آمدن این مسئله شدید سعی کنید این موضوع رو در خودتون حل کنید .
اگر نفر سومی با بد گویی کردن ،غیبت کردن در حال تخریب رابطه ی داماد و مادرزن هست حتما اون رو شناسایی کنید و حلش کنید .

بعد از ریشه یابی سعی کنید رفت و آمد ها ،صحبت کردن ها رو مدیریت کنید .ببینید در موقع عصبانیت همسر شما بیشتر به چه نکته ی منفی از مادر شما اشاره میکنید بله شاید از نظر شما این خصوصیت در مادر شما وجود نداشته باشد اما به هر حال همسر شما چنین برداشتی دارد با مدیریت رفت و آمد ها و دوری کردن از موضوعاتی که همسر شما نسبت بهش حساس شدن میتونه در این زمینه به شما کمک کند.مدیریت یعنی زمان و تعداد دفعات حضور را کم کنید نه اینکه کاملا قطع کنید و سعی کنید در این مدت کوتاه هر دو طرف همون ساعت اندک رو با احترام کنار هم باشن و هر موضوعی که میدونید مایه ی اختلاف هست رو سعی کنید پیش نیاید .

در زمانی که شما و همسرتون شرایط روحی بهتری دارید و رابطه ی عاطفی بین شما برقرار هست در کمال احترام راجع به مدل صحبت کردنشون در مواقع عصبانیت با ایشان صحبت کنید و بفرمایید که این موضوع باعث ناراحتی شما میشه و ازشون خواهش کنید دیگه تکرار نکنن و در عوض شما هم هر آنچه که موجب ناراحتی ایشان است هست را انجام نخواهید داد.این در خواست زمانی موثر واقع خواهد شد که رابطه ی بین شما اصلاح شده باشد.

برای اصلاح رابطه و ریشه یابی دقیق تر مشکل هم ميتوانيد هم صوت های هنر زن بودن رو گوش بدهید و هم از مشاورین مجموعه کمک بگیرید .

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌷🌷🌷


کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#تربیت_نوجوان


سلام وقت بخیر من دختری ۱۵ساله وپسری ۸ساله دارم.من خودم به نماز وروزه مقید هستم ولی همسرم خیلی نه یعنی حالش خوب باشه دوس داره نماز بخونه واینکه دخترم هم اصلا رغبتی به نماز وروزه نداره .دوس داره گوشی شخصی داشته باشه وتابه حال هم گوشی من صبح تا شب تقریبا دستشه ومن یکسالی هست متوجه شدم دوست پسر داره واین منو خیلی نگران میکنه از خودش هم هرچی میپرسم جواب نمیده درمورد پسره و رابطه اش هم با من وپدرش خوب نیست واینکه پدرش ۲ساله بیکاره وخونس وخیلی قهر میکنه وتو اتاق میشینه بیشترین بهونش هم گوشیه وچن باری هم تهدید کرده من میخام برم ازاین خونه واقعا خسته شدم لطفا راهنمایی کنید وتربیت نوجوان هم گوش کردم.

پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی

در مورد تربت نوجوان باید بپذیرید که در این دوران حساس فرزندان ما دچار برخی بد رفتاری ها و تغییرات خلقی می‌شوند.اما اونچه که تعیین می‌کند این دست رفتارها شدت پیدا کند و بعد از گذشت زمان از بین برود بستگی به رفتار والدین و رابطه ی والد_فرزند دارد.
سعی کنید تا جایی که برای شما امکان پذیر است در جهت بهبود و اصلاح رابطه ی خودتون و فرزندتان تلاش کنید .
نصیحت کردن ،غر زدن ،سرزنش کردن و تحقیر کردن ،تذکر دادن های مداوم فقط به بدتر شدن رابطه دامن می‌زند.
از طرف دیگر احترام گذاشتن ، تایید کردن و تشویق کردن ،پذیرفتن بدون قید و شرط میتونه به بهبود رابطه ی شما کمک کند.
سعی کنید بیشتر برای فرزندتان وقت بگذارید .وقت گذاشتن به نحوی که فرزند شما دوست دارد ،بیرون رفتن ،شرکت در مراسمات مذهبی ،رویداد های فرهنگی و هنری بالاخص اگر در این مواقع دوستانش رو هم همراه خودتون بکنید به شدت رابطه ی شما رو بهبود می‌بخشد.
سعی کنید با دوستان فرزندتان هم رابطه ی خوب و صمیمی برقرار کنید .

یکی دیگر از دلایل بد رفتاری ها در نوجوانان الگو است.وقتی پدر ،دوستان و یا اقوام الگوی مناسبی برای فرزند شما نباشند ایشان هم دچار بعضی بد رفتاری ها می‌شود.
سعی کنید رابطه ی خودتون و همسرتون رو هم بهبود ببخشید و بعد در شرایط مناسب عاطفی از ایشان در خواست کنید الگوی مناسبی برای فرزندان باشند
فرموده بودید همسر شما در مواقعی که حالش خوب نیست نماز نمیخواند.این موقعیت ها رو شناسایی کنید و تلاش کنید حتی الامکان این موقعیت ها به وجود نیاید .
در مورد دوستان نیز سعی کنید رابطه ی دخترتون رو با دوستانی که خانواده های سالم،معتقد و صمیمی هستند تقویت کنید .

در مورد گوشی موبایل بله اینکه گوشی شخصی داشته باشد درست نیست پس اجازه بدهید فعلا گوشی شما در دسترسش باشد فقط توجه ویژه داشته باشید فیلم های نامناسب ،فیلتر شکن و ...روی گوشی شما نصب نباشد .اگر از پروکسی های مختلف استفاده می‌کنید حتما دقت داشته باشید گاهی تبلیغات نامناسب پخش می‌کند سعی کنید حتما این گونه تبلیغات یا برنامه هارو مسدود کنید و تا حد الامکان وقتش رو با کارهای دیگر که مورد علاقه ی دخترتون هم هست پر کنید تا زمان کمتری برای گوشی موبایل در اختیار داشته باشد
در مورد دوست پسر دختر ها در این دوران نیاز به ارتباط با جنس مخالف دارند و نیاز به عشق و تعلق اگر این نیاز در منزل توسط پدر و مادر و محارم ارضا نشود ممکن است فرزند من دچار خطا بشود.پس باید سعی کنید در مرحله ی اول این نیاز رو با شما ،پدرش و محارم دیگر مثل دایی و عمو ارضا کند و تمام تلاشتون رو برای پر کردن وقتش انجام بدید و راه های ارتباطی که دخترتون با اون آقا پسر در ارتباط هست رو مسدود کنید ولی فراموش نکنید حتما باید به لحاظ نیاز به عشق و تعلق جایگزین در خانواده بهش ارائه بدهید.
با کلاس های و حرفه های مورد علاقه سعی در پر کردن اوقات فرزندتان کنید.

برای علاقه مند شدن به نماز و دیگر فرائض دینی سعی کنیداز کلیپ ها،کتاب ها استفاده کنید تا تذکر مستقیم.
دیدن وبینار بال پرواز در آپارات و عمل به توصیه های آن رو به شما دوست عزیز پیشنهاد میدهم.

حتما از مشاور هم برای اصلاح رفتارهای نوجوانتان کمک بگیرید .

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌷🌷🌷🌷

کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#زندگی_با_مادرشوهر


سلام وقتتون بخیر 🌹
من ۱۹ سالمه و همسرم ۲۷ سال .. نزدیک ۶ ماه هست عقد کردیم منتظریم که خونه ای که قراره توش زندگی کنیم که از لحاظ طبقه بالای خونه همسرمم هست ، بازسازی کنیم و در اونجا زندگی کنیم . من ادم درونگرایی هستم ولی خانواده همسرم یعنی (مادرشوهر ، پدرشوهر) برونگرایی دارم ، متوجه شدم همسر من مسئول تمام رفت امد های خانواده هست و مادرش بیشتر روز ها بیرون از خانه هستن و همسرم بیشتر در حال بردن و برگشتن خانواده اش هست
این مسئله من رو خیلی نگران میکنه چون قرار هست باهاشون زندگی کنم ولی وابستگی شدیدی به همسرم دارن که فکر میکنم مشکل در اینده به وجود میارن ...
و این که چند بار مادر همسرم پیشنهاد دادن که (روضه و حرم ...) برم باهاشون ولی چون علاقه ای ندارم قبول نکردم
فکر میکنم در آینده هم خیلی پیشنهاد بدن من از این مسئله ناراحتم چون علاقه ای ندارم مجبورم بهشون نه بگم و باعث ناراحتی و فکر های منفی بشه براشون ...
ممنون میشم راهنمایی کنید 😔🙏



پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی


بسم الله الرحمن الرحیم

سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی

به طور کلی نزدیک بودن محل زندگی زوجین به خانواده ها به علت برخورد های زیاد ،زمینه ی بروز اختلافات ودخالت ها را فراهم می‌کند وگاها باعث بالارفتن توقعات می‌شود بنابراین توصیه می‌شود حتی الامکان فاصله ی منطقی در مورد محل زندگی رعایت شود.

اگر موقعیتی دارید که در منزلی هرچند کوچکتر (با پس انداز کردن ،کم کردن خرج های جانبی عروسی و جهیزیه و اختصاص آن پول به تهیه ی منزل جداگانه ) حتما اقدام کنید .

در این بین تمام تلاش رو برای حفظ رابطه با خانواده ی همسر و خود همسرتون انجام دهید و راجع به این موضوع صحبت کنید که شما برای برجا ماندن حرمت ها این تصمیم رو اتخاذ کردید.

اگر شرایط این کار رو به هیچ وجه ندارید قبل از شروع زندگی حتما راجع به مدل رفتاری ،مقدار رفت و آمد ها ،وقت گذاشتن ها،و کیفیت رفت و آمد ها مثل رعایت حدود شوخی و صمیمیت برای خانواده ی هر دوطرف یک حدو مرز تعیین کنید .سعی کنید صحبت کردن در این مورد رو در شرایط مطلوب به لحاظ عاطفی با همسرتون انجام دهید و همچنین از خود ایشان بخواهید پیشنهاد برای مدیریت این موضوع مهم داشته باشند .به این صورت که اول ایشان پیشنهاد دهنده باشند سپس شما و بعد به یک توافق میانه برسید .این پیشنهادات حتما باید در مورد میزان وقت گذاشتن همسر شما برای بردن و آوردن مادرشان هم باشد تا لطمه ای به زندگی شما وارد نکند.

سعی کنید بعد از ازدواج حتما موضوعی برای گذراندن اوقات فراغت داشته باشید مثل ادامه ی تحصیل در دانشگاه ،شرکت در کلاس های حرفه آموزی،شرکت در فعالیت های فرهنگی ،هنری و ...
این کار به شما کمک خواهد کرد توقع خانواده ی همسر برای رفت و آمد های زیاد کم شود و همچنین شما هم بی دلیل به این مسائل زیاد فکر نکنید .
به خاطر داشته باشید حتما زمان مناسب برای وقت گذراندن با خانواده ی همسر در نظر بگیرید .

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم

کانال تربیتی همسران خوب

@hamsaranekhoob
#ترس

سلام خوبید من ترس از این که مردی از داخل کمد دیواری بیاد بیرون ومنو خفه کنه با این ترس چه کنم منو راهنمایی کنید ممنون

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

🌱از دیدن فیلم ها و کلیپ هایی(خارجی و ایرانی) که عواطف و احساسات لطیف زنانگی را تحت تأثیر قرار می‌دهد خود داری کنید.

🌱از تنها بودن در منزل خصوصاً هنگام خواب بپرهیزید.

🌱با تفکر درباره امکان یا عدم امکان این اتفاق می توانید به راحتی بر این ترس غلبه کنید.
🌱از مواجهه با آن فرار نکنید و بواسطه رفتن به طرف آن بر ترس خود غلبه کنید.

موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#پنهان_کاری_نوجوان
#چالش_نوجوانی

سلام از کانال خوبتون متشکرم خدا خیرتون بده

ما یه خانواده مذهبی ایم ۲دختر دارم بزرگه ۱۴ سالشه الحمدلله چادری، اهل نماز روزه و درس خونه
از گوشی من استفاده می کنه متوجه شدم یواشکی فیلم های کره ای میبینه و اخیرا هم گروه BTS رو دنبال می کنه و عکس و کیلیپ هاشون رو تو گروه دوستاش میفرسته و درباره شون چت می کنن.(میگه برا اینکه جلو دوستام کم نیارم)
خیلی اصرار میکنه که گوشی شخصی میخواد و میگه همه دارن و ما خیلی سختگیریم! جلو دوستاش وانمود میکنه گوشی داره
چند روزه متوجه شدم اثر انگشت خودش رو هم به رمزهای گوشیم اضافه کرده و شبها که ما خوابیم از گوشی استفاده میکنه (گاهی پیام هاشو چک می کردم از اون جا فهمیدم )
هم دوس ندارم درگیر فیلم و BTS باشه و هم از این مخفی کاریش خیلی ناراحتم چه برخوردی باهاش داشته باشم؟

پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی

عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما مادر گرامی 🌺

دغدغه شما گرامی است ،اما با ذکر چند نکته کلی در خدمت شما هستم.
✔️حساسیت بیش از اندازه نداشته باشید .
✔️بگذارید گاهی خودشان به تصمیمات جدیدی برسند ،رشد در خلال همین مقایسه ها و بالا و پایین کردن ها اتفاق می افتد .
ما نمی‌توانیم دائم به جای آنها فکر کنیم ،آنها ربات نیستند که ما دستور داده و آنها همان را مو به مو عملیاتی کنند .
✔️✔️دقت بفرمایید که ما نمیگوئیم فرزندان را رها کنیم ،به هیچ عنوان
در کنار آنها باشیم ،مسیر رشد را نشان دهیم ،از عوامل تقویتی استفاده کنیم و.....
✔️ در صحنه ها سریع عکس العمل نشان ندهیم ،انگ نزنیم،قضاوت و سرزنششان نکنیم .
✔️حالت نصیحت گونه و یکطرفه و طولانی صحبت نکنیم ،بیشتر سعی کنیم خود نوجوانان را به تفکر وادار کنیم .
✔️غیر مستقیم متوجهش کنید که مراقبش هستید و از مسائل آگاهید.
✔️بگذارید نظرات خود را بیان کند ولو اینکه مخالف نظر شما باشد تا کم کم خودش متوجه واقعیتها و درستی موارد گردد.
✔️فضای آرام و صمیمی با فرزندانتان داشته باشید .
✔️شادی و نشاط در خانواده را جدی بگیرید .
✔️بازیهای گروهی و خانوادگی را در برنامه خود بگذارید .
✔️برای بررسی و راهکارهای بیشتر از مشاوره تلفنی مجموعه بهره ببرید.
✔️با جستجوی واژه های مشابه از پاسخ همکاران بهره ببرید.
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اعتیاد

سلام من همسرم مواد صنعتی مصرف میکنه داخل خونه جلو ما ساعتها میکشه من هم همش بهش غر میزنم مدام بهش میگم بکن نکن حاضر نیست ترک کنه بهم میگه زن غر غر واقعا کاراش باعث میشه اینطور باشم چکار کنم

پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی

عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما 🌺
بحث اعتیاد از دو رویکرد مورد بررسی قرار می‌گیرد.یکی بعد خانوادگی و دیگری مسائل پزشکی و....
شما باید آگاهی کافی نسبت به موادی که مصرف میکند،آثار و پیامدهای آن و روش‌های ترک آن را داشته باشید .
حتما در این خصوص با پزشکان و متخصصین این امر هم در ارتباط باشید .
متاسفانه در جامعه گروه ها و NGOهایی تحت عنوان ترک اعتیاد فعالیت می‌کنند که مورد قبول نیستند ،نسبت به این موارد احاطه کافی داشته باشید .
✔️قدمهای بعدی :
ریشه و علت‌های مصرف او را بیابید .
اگر بیکاری باعث این رفتار است سعی کنید او را مشغول کنید .
اگر عقده های دوران کودکی است سعی کنید به او اقتدار بدهید .
✔️رابطه عاطفی و نقش و وظایف همسری و روابط زناشویی خود را به این مسئله گره نزنید و سعی کنید رابطه ای با محبت و همراه با احترام داشته باشید .
✔️اگر سعی و جدیت شما در برطرف کردن مشکلتان هست پس بهانه ها را تا میتوانید کمرنگ و کمرنگ تر کنید و به جای آن شکر گذاری و مثبت‌ اندیشی و افکار مثبت داشته باشید چرا که این رفتارها باعث ایجاد اراده قوی در خود و اطرافیانتان برای حل مسائل خواهد شد .
✔️سرزنش و تحقیر و غر زدن را تعطیل کنید .
صبور باشید و توکلتان به خدا باشد ،از نقش عوامل معنوی غفلت نکنید .
✔️هم خودتان و هم همسرتان با کسانی ارتباط بگیرید که توانسته اند ترک اعتیاد و مواد مخدر داشته باشند .
✔️در تصمیم گیریها و امورات منزل از همسرتان نظر خواهی کنید .
سعی کنید فقط نقش مادری خود را ایفا کنید و نقش و وظیفه پدری را برای همسرتان بگذارید .

💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اعتماد_به_نفس
#اصلاح_رابطه
سلام وخداقوت به شما،۳۷ساله ام وشوهرم۵سال بزرگتره،۱۵ساله ازدواج کردیم‌،تمام اختیارزندگی من بااونه که کجابرم این چیزارانخرم هرچی خودش صلاح بدونه بخره اگر هوس میوه یاخوراکی جدیدکردیم نباید بخریم مگراینکه اون صلاح بدونه اگرم بخرم بحث داریم سرهم چی باید جواب پس بدم، همش دعواهمش به خانوادم توهین می‌کنه ومیگه من میبینمشون انرژی منفی میگیرم همه جوره تحمل کردم ولی خسته شدم چکار کنم؟
🌸بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز خیلی شرایط سختی رو طی کردید این برای ما قابل درکه و انشالله به لطف خدا و ائمه مشکلتون حل میشه ...
شما برای گام اول باید رابطه ی خودتون رو در همه‌ی ابعاد (عاطفی،جسمی،جنسی ،اقتدار و احترام )بررسی کنید،و اگر جایی می لنگید اون جا رو اصلاح کنید
در کنار اصلاح رابطه روی اعتماد به نفستون کار کنید، این هشتگ رو جستجو کنید #اعتماد_به_نفس و گام به گام پیاده کنید.
بعد از این آرام و به تدریج شروع کنید با ادب یک خواسته ی کوچکتون رو مطرح کنید، البته با ادبیات زنانه و رعایت پیش نیازها بعد کم کم نظراتتون افزایش بدید البته به تدریج مثلا تا یه مدت یه نظر بعد کم کم تعداد نظراتتون رو افزایش بدید.
دوست عزیز حتما باید قبلش اعتماد به نفستون و رابطه تون رو اصلاح کرده باشید در غیر این صورت این نظر دادن ها خدای نکرده منجر به تنش میشه‌...
در این راه از توسل به ائمه غافل نشید که مثل اکسیر برای ما شیعه ها میمونه.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#کمبود_محبت_همسر
#مشکلات_روحی_همسر
سلام استاد خسته نباشید استاد من 23سالمه و همسرم 28ساله عستن ودوسال و چند ماه میشه ک عقدیم
متاسفانه ایشون داخل خانواده ای خیلی کمبود محبت داشتن و الانم دارن بزرگ شدن و این مسائله بشدت زندگی منو در برگرفته و خیلی توقعشون از من بالاس و وابستگی زیاد ب من داره و ایشون رو خیلی توسری خور بزرگش کردن و بد دل هستن و این باعث این شده ک اصلا اعتماد ب نفس نداشته باشن و همش حس بیهوده بودن دارن و من نمیدونم چیکار باید بکنم ممنون میشم کمکم کنید
🌸بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
دوست عزیز اولین و مهمترین توصیه ی ما اینه که قبل از عروسی همسرتون یه مشاوره برن و تا برطرف نشدن مشکلاتشون ازدواج رو به تعویق بیندازید.
مشکلات مطرح شده از جانب شما دوتا فرض رو مطرح میکنه یا شما زیاد حساسیت داشته اید و هیچ مشکلی وجود نداشته و یا در حد زیادی نبوده که زندگی شما رو تحت تاثیر قرار بده،که بهتر....ولی اگر فرض دوم درست باشه یعنی واقعا مشکلاتی در همسر شما وجود داشته باشه، انشالله با نظر یه کارشناس متعهد و همکاری همسر شما و لطف خدا مشکلات حل میشه.
نکته‌‌ی مهمه اینه که به راحتی نمی‌تونید شخص دیگه ای رو تغییر بدهید پس از خودش بخواهید به مشاور مراجعه کنه، البته با لحن خوب و احترام به طرزی که باعث ناراحتی ایشون نشه یا حتی تحت عنوان مشاوره زوجی برای تشکیل یه زندگی موفق باشه که باعث ناراحتی ایشون نشه..
چون الان که عروسی نکردید دست شما باز تر هست تا اینکه ازدواج کنید، و بعد آرام و به تدریج در طولانی مدت ایشون رو به سمت تغییر سوق بدید.
در این راه حتما از مدد بزرگان دین بوسیله ی توسل غافل نشید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#بی_مسئولیتی_همسر
سلام ۸ساله ازدواج کردم 2پسر۷و۳ساله دارم همسرم خرجی نمیده.نه یارانه نه از درآمدخودش .اگه بخواد میتونه ولی هیچ طور راضی نمیشه.نه برای خرید لباس برای خودم وبچه ها نه برای عیادتی نه برای خرید وسایلی برای خونه.یه وقت‌هایی وعده سر خرمن میده.بعدش هم زیر قولش میزنه.میگم میرم خونه پدرم میگه برو.دیگه نمی‌تونم تحمل کنم...

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خواهر عزیز
متأسفانه در صورت سوال جزئيات چندانی را مطرح نفرمودید.
آنچه به صورت کلی می توانم به شما بگویم این است که در مرحله اول روی بازسازی رابطه خود با همسرتان کار کنید. به این صورت که سهم خود را در ایجاد یا تداوم مشکل بشناسید و برای رفع آن اقدام کنید. در غیر اینصورت مثل یک چرخه معيوب این مساله بزرگ و بزرگتر می شود و ادامه می یابد.
در مواقعی که همسر شما به انتظارات و نیاز های شما توجه می کند از ایشان قدردانی کنید. و نکات مثبت رفتاری ایشان را تحسین کنید.
و نهایتا با توجه به ناقص بودن سوال حتما با یک مشاور امین جهت حل مساله با بیان نکات و ابعاد بیشتر زندگی خود راهنمایی دقیق تری بگیرید.

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#توجه_طلبی_همسر

سلام ممنون از زمانی که برای پاسخ سوالات میزارید
من خانم ۳۸ سالمه و همسرم ۴۲ ساله هستند ۱۷ ساله ازدواج کردیم صاحب سه فرزند هستیم
وقتی با همسرم صحبت می کنم فقط از مشکلاتش و بیماریش و سختی های که دید حرف می‌زند و در کل اعتماد بنفس ضعیفی دارد در جایی که اگر خوشی یا حال خوبی داشته باشه از من پنهان می‌کند با وجودی که بیمار نیست مرتب دارو مصرف می کند و اظهار بیماری می کند ،در صورتی که من باید به عنوان یک خانم بهش تکیه کنم و حامی من باشه ولی برعکس هست لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم؟هنر زن خوب بود را گوش دادم

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
با سلام
مسلما این نوع ضعف نشان دادن و اظهار بیماری ريشه در گذشته همسر شما و نحوه رشد و تعامل ایشان با والدین، خانواده و اطرافیان در کودکی و نوجوانی دارد.
بسیاری از افراد از این راه برای جلب ترحم، توجه و حتی احترام بیشتر استفاده می کنند.
شما با دادن عزت نفس و نشان دادن ارزش و اهمیت جایگاه ایشان در منزل و در کنار خود می توانید به ایشان و خودتان کمک کنید.
البته که این مسیر نیاز به سعه صدر زیادی دارد.
در واقع باید این نیاز روانی همسر خود را که نیاز به دیده شدن و قدردانی و محبت و حمایت است از راه مثبت و چه در رفتار و چه در گفتار پاسخ داد.
ضمن اینکه توصیه می کنم حتما علاوه بر گوش دادن فایل صوتی هنر زن بودن ۱ و ۲ با یک مشاور امین صحبت کنید و راهنمایی بگیرید

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#تجاوز
#کودک

استاد پسرم کلاس چهارمه
۲روز پیش ازمدرسه اومد با گریه مامان یکی از بچه ها منو برده پشت دیوار شلوارمو به زور کشیده پایین گذاشته پشتم گفته بیا کارای بد انجام بدیم
ببخشید( فقط در حد لمس )
الانم انقدر گریه میکنه تاکیدم داره این یه رازه به بابا نگو راستش موندم چیکار کنم چه رفتاری نشون بدم که حالش خوب بشه و یادش بره😞😞
نمیدونم به معلمش یا مدیرشون بگم یانه میترسم رو روند تحصیلیش تاثیر بزاره لطفا کمکم کنید

🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی

     🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺

🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
در ابتدا شما رو دعوت به آرامش میکنم الحمدلله که مسئله جدی پیش نیاومده
شما هم ذهن خودتون رو از این موضوع رهاکنید
به پسرتون بگید خیلی کار زشتی کرده و از اون بچه فاصله بگیره بگید کسی اجازه نداره بدن ما رو ببینه و لمس کنه اگر احساس کردی برات اتفاقی میخواد بیافته از اون محیط و آدم فرار کن و پیش بزرگتر که میشناسیش برو و بهش اطلاع بده
آرومش کنید بگید مامان جان اتفاقی نیافتاده شما خودت رو ناراحت نکن اون پسر حتما حواسش نبوده نمیفهمیده که نباید اینکار رو کنه

سعی کنید تا یمدت اصلا وارد این فضای فکری نشید
تا میتونید بیش از پیش پسرتون رو مشغول و سرگرم کنید
باهاش بازی کنید و براش زمان بگذارید
بهش این اطمینان رو بدین که در هر شرایطی دوستش دارین و براتون مهم هست حتی پدرش

اجازه بدین بقدری با محیط بیرون و بازی سرگرم بشه تا این خاطره براش کمرنگ شه و فرصت فکر کردن و یادآوری بهش نداشته باشه ثبت نام در کلاس ورزش خیلی میتونه کمک کننده باشه

اگر در مدرسه از مواجهه با اون فرد دچار استرس و ترس میشه و خاطراتش یاداوری میشه باید تمهیدات دیگ ای ببینید
ترجیحا محیط مدرسه رو عوض کنید و به بهانه ای مدرسه اش رو تغییر بدین
ولی تصور میشه بهتره مشکل اخلاقی اون بچه رو سربسته بمدرسه بگید تا برای کودک دیگ ای اتفاق نیافته

با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸

💠کانال تربیتی همسران خوب💠

@hamsaranekhoob
#اعتیاد_فیلم_مستهجن
#اختلالات_روحی_روانی
#پرخاشگری

سلام وقتتون بخیر
دختر۲۵ساله ومجرد هستم متاسفانه مدتیه حدود چهار ساله گرفتار فیلم های مستهجن شدم خودم از این وضعیت خیلی خسته م هر کاری میکنم ازش دوری کنم نمیشه خیییلی از خدا دورشدم  یه روز نماز میخونم یه ماه نمیخونم به شدت پرخاشگر وعصبی هستم حالم خوب نیست هیچی خوشحالم نمیکنه تو خونه باهمه دعوا میکنم میدونم تاثیرات منفی همین مسئله است خیلی از این وضعیتی که هستم و گیرکردم ناراحتم  لطفا کمکم کنید دوست دارم دوباره به حالت قبلم برگردم خیلی ممنونم.🙏🙏

🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی

     🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺

🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار

متاسفانه مدت زیادی شما درگیر این فضا شدین و باید سعی بفرمایید اراده خودتون رو برای ترک اینکار تقویت کنید
در ابتدا برای خودتون بنویسید که این فضا چقدر برای شما محسنات داشته و چه میزان آسیب رسونده
درصد بدین اجازه بدین ذهن شما برای این موضوع آماده بشه

بنظر میرسه پاک کردن کلیه این محتوا در فضای گوشی و یا لپ تاپ و سی دی و ... یه اراده کوچیک لازم داره شیفت و دلیت
اینکار رو کنید
تمامی فیلتر شکن هاتون رو پاک کنید

اجازه دسترسی بخودتون ندین
مثل معتادی که باید از مواد دور باشه اینطور رفتار کنید

شده تا مدتی اصلا اینترنت نداشته باشید
و در اون زمان برای خودتون برنامه بریزید به پارک برید ورزش کنید
با دوستاتون وقت بگذرونید دنبال هنر مورد علاقتون برید و ....
حتما هرکسی کارهای عقب مونده زیادی در زندگیش داره

سعی کنید روی مزاجتون نیز کار کنید
اون رو تعدیل کنید از مواد پر ادویه سرخ کردنی و فست فود جدا پرهیز کنید
رژیم های خوردن آش پاکسازی رو انجام بدین تا بدنتون دفع سموم کنه

ذهنتون رو مدیریت کنید و اجازه ندین به هر سمت و سویی بره و بعد شما رو وادار به هرکاری کنه
شهید بابایی هر وقت فکر گناه به سرش می‌رسید از خوابگاه خارج میشد و توی محوطه دانشگاه شروع به دویدن میکرد تا خسته بشه و وقتی برمی‌گشت بیهوش میشد!
اینطور میشه که انسان سمت گناه نمیره
از گناهی اول از تفکر و مغز انسان نشات گرفته

نمازتون رو مجدد شروع کنید بخصوص سعی در اول وقت خواندن کنید

ارادتمند رو تقویت نمایید
در صورت لزوم با مشاورامین در ارتباط باشید

با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸

💠کانال تربیتی همسران خوب💠

@hamsaranekhoob
#رضایت_همزمان_پدر_و_همسر

سلام خسته نباشید ببخشید ما طبقه پایین خونه مادرم میشینیم همسرم به مدت ۵ ماه سفر کاری دارن و هر ماه فقط یه هفته میان پیش من. و من چون شب ها تنها هستم خونه مادرم می‌خوابم از اونور هر هفته یه روز شو مادر و پدرم شبها خونه مادربزرگم باید بخوابن و اینکه منم باید باهاشون برم چون پدرم راضی نمیشه شب خونه تنها بخوابم و همسرم هم راضی نمیشه شب خونه مادربزرگم بخوابم و میگه شب تنها خونه بخواب. چیکار کنم پدرم راضی بشه و اگه نشد چطوری همسرم رو راضی کنم🙏راستش خودم شب تنها میترسم بخوابم

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و خداقوت خدمت شما🌸
موقعیت شما را درک میکنم ، اما با تدابیری میتوانید رضایت هر دو را بدست آورید .
اگر پدرِشما نگران تنهاییتان هست و اصرار دارد شما را به خانه ی مادربزرگ ببرد ، شاید هنوز باور ندارد که شما تنهایی می توانید بدون استرس بخوابید .
باید این مسئله را با خودتان حل کنید که تا کی میخواهید وابسته ی دیگران باشید ؟
باید یک روزی بتوانید این چالش زندگی را مدیریت کنید .شاید بعد مدتی اتفاقا منزلتان از خانه مادری جدا شود،اونموقع چگونه میخواهید با تنهایی کنار بیایید ؟
شما از این طرف باید به پدر و حتی خودتان ثابت کنید که می‌توانید برای خودتان یک سری برنامه هایی داشته باشید که تنهایی انجام دهید و هیچ مشکلی پیش نمی آید .
برنامه هایی چون انجام دادن یک هنر ، مطالعه کتاب ، دیدن یک فیلم مفید ، گوش کردن به صوت های کاربردی و ...
البته ممکن است اوایل کار کمی به نظر سخت برسد ، اما به مرور زمان برایتان عادی ، و حتی لذت بخش خواهد شد .
از طرفی در مورد مخالفت همسرتان با او همراهی کنید و جوری رفتار کنید که متوجه شود اقتدارش حفظ شده و برای حرفش ارزش قائل هستید.
در اینصورت بعد مدتی شاید اصلا سخت گیری نکند و بعد مدتی نسبت به رفتن شما به خانه ی مادر بزرگتان حساسیتی نشان ندهد.
ان شاءالله به امید خداوند متعال موفق خواهید شد .🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#وابستگی_کودک


سلام،پسری دارم متولد۹۹/۵/۳۱،الان مدتیه خیلی بهم وابسته شده اگه اتاق دیگه باشم گریه میکنه ک مامانم کو،اگه بیدارشه ومن پیشش نباشم،بازم گریه وزاری میکنه،بعدخیلی منو پدرشو بوس میکنه،میاد تو بغلم بوسم میکنه و میره،اگه کاری کنه ک میدونه ناراحت میشم میاد بوسمون میکنه ک مثلا میخواد ناراحت نشیم بابت اونکار،من تابستون مشغول فعالیتهای بسیج شدم وصبحا ک اون خوابه میرم پایگاه. تا س ۱۱،بیدار میشه من نیستم و از اون موقع وابستگیش ب من بیشتر شد،مدتیه هم عروسک میگیره بغلش،دوتا خواهر کلاس چهارمی و اولی هم داره،و بفرمایید ک سال دیگه بفرستمش مهد خوبه؟؟؟

پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی

بسم الله الرحمن الرحیم

در مورد وابستگی کودک شما باید چندمسئله بررسی شود .

۱.اضطراب جدایی
۲. احساس عدم امنیت و ترس
۳.دلبستگی نا ایمن اضطرابی یا اجتنابی

در مورد اضطراب جدایی که آسیب شناسی خاص خودش رو داره و باید توسط یک مشاور کودک بررسی بشه .اضطراب جدایی از دسته ی اختلالات اضطرابی هست و ۸مورد آسیب شناسی دارد که اگر در ۳ مورد کودک علائم رو داشته باشد باید تحت بازی درمانی قرار بگیرد.
۲.احساس عدم امنیت و ترس میتونه به این دلیل که شما مدتی کنار کودک نبودید ،بدون اطلاع ازش جدا شدید و در اون لحظه از چیزی مثل تنهایی یا تاریکی ترسیده باشه و به همین دلیل چسبندگی اش به شما زیاد شده .
۳.در مورد دلبستگی ناایمن شما تا قبل از دوسالگی کودک چقدر تامین کننده ی نیازهای اساسی او بودید .نیازهایی مثل نیازهای زیستی گرسنگی و تشنگی و روان شناختی مثل توجه ،محبت کردن ،در آغوش کشیدن.هرچقدر در دو سال اول زندگی شما بیشتر بر آورده کننده ی این نیازها بوده باشید سبک دلبستگی کودک شما ایمن خواهد بود و در جدایی های بعدی بهتر شما رو همراهی خواهد کرد.

برای بررسی بیشتر این ۳ موضوع حتما بایکی از مشاورین مجموعه صحبت کنید .

و در حال حاضر سعی کنید
۱.بیشتر کنارش باشید و توجه بهش داشته باشید .
۲.حتما نیم ساعت تا یک ساعت در روز رو با هم بازی مشترک داشته باشید بازی ها بیشتر از نوع تخلیه هیجانی باشند.
۳.در کارگاه های مادر و کودک شرکت کنید تا اول در حضور خودتون و بعد بدون حضور شما بتواند با کودکان دیگر و مربی تعامل برقرار کند.
۴.به هیچ عنوان بدون اطلاع دادن ترکش نکنید.
۵.از ۴ سالگی کودک شما آمادگی شرکت در کلاس های متفاوت و مهد رو دارد اما توجه داشته باشید مدت زمان کوتاه و چند روز در هفته .جدا سازی هم باید کاملا تدریجی باشد و به یکباره.شاید این جدا سازی حتی یک ماه تا دوماه هم به طول بیانجامد.

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم

کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#نوجوان

سلام و عرض ادب
پسر پانزده ساله ای دارم، در مورد خوراک و پوشاک، وسواس فکری شدید دارد. و باید مدام لباس و کفش تهیه کند تا به آرامش برسد. و تنوع غذا و خواراکی داشته باشد. و بسیار درگیر مادیات شده. و دقیقا بر عکس افراد خانواده در این موارد رفتار میکند. باقی افراد خانواده و خواهرش، بسیار ساده زیست و قانع هستن.و با توجه به حقوق پدرش، خواسته های ایشون، در توان ما نیست. حتی در زمینه مذهبی هم دقیقا بر عکس ما رفتار میکند. و مدام میگوید. من دین ندارم. شما نمیتوانید مرا مجبور کنید شیعه باشم.و مدام به ارزش های دینی ما بی احترامی میکند😭قبلا هم وسواس فکری داشت در زمینه شستشو بود. درمان شد با دارو، الان برعکس به بهداشت شخصی اهمیت نمیدهد 😐نحوه برخورد ما چطور باشد. واقعا غیر قابل تحمل شده.

پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی

دوره ی نوجوانی دوره ی هویت یابی و استقلال طلبی است .نوجوانان ما به شدت خود محور می‌شوند و در مقابل حرف دیگران موضع می‌گیرند اهل تنوع و گاهی تقلید از دیگران هستند. و به لحاظ خلقی تغییرات زیادی می‌کنند.

سعی کنید به تغییراتی که در دوره ی نوجوانی درون یک فرد رخ می‌دهد واقف باشید .

کنترل گری نداشته باشید دائم در حال چک کردن ،بازخواست کردن و سرزنش کردن نباشید .

در جهت بهبود رابطه قدم بردارید .هرآنچه که احساس می‌کنید رابطه ی شما رو خراب میکنه مثل سرزنش کردن ،غر زدن گلایه و شکایت رو انجام ندهید و در ازای آن سعی کنید بهش عشق بورزید .وقت مشترک براش داشته باشید .تا جایی که خط قرمز های خانواده زیر سوال نرفته به نظرش احترام بگذارید.
نقاط مثبت رفتاریش رو تایید و تقویت کنید.
سعی کنید در گروه همسالان که به لحاط اخلاقی موجه هستند قرارش بدید .
مسئولیت به او بدهید حتی در امور مالی تا خودش بتواند مقدار پول دریافتی رو با خواسته هاش هماهنگ کند.
برای درمان وسواس حتما اقدام درمانی انجام بدهید با مراجعه به یک روانشناس واگر لازم بود روانپزشک.

ویس های مربوط به تربیت نوجوان رو حتما گوش بدهید و به توصیه ها عمل کنید .

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم

کانال تربیتی همسران خوب

@hamsaranekhoob
#بی_مسئولیتی_شوهر

سلام خسته نباشید
با همسری که مسئولیت پذیر نیست
چه رفتاری داشته باشیم؟
۴ساله ازدواج کردیم،۲۵ ساله همسر ۲۷ساله.مریض بشم،زورش میاد ببره دکتر،یه کم بهتر بشم میگه خوبی دیگه نمیخواد بریم.
وسیله ای بخوام یا بعد چندماه میگیره یا میگه پول میدم خودت برو ،با خانواده ات برو... یا اگرم اصرار کنم با خودش برم آنقدر بداخلاقی میکنه(تو ترافیک افتادیم،جا پارک نیست....)پشیمون میشم..
سه روز طول میکشه بره دوتا نون بخره،از شلوغی، تو صف بودن بدش میاد میخواد همه چی راحت بره تو گلوش.
بیشتر کارامو با پدرم انجام میدم بلکه ناراحت بشه، بدتر شده..حتی اسباب کشی خونه رو خودم با پدرم انجام دادم، بهونه سرکار بودن داره ولی فقط تا ظهر سرکاره...آنقدر گریه کردم ولی انگار نه انگار..اصلا همراه نیست
من کم آوردم!!


پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇

🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹

سلام و وقت بخیر خدمت شما بانوی گرامی.
ممنونم از اعتمادتون به ما.

🔹نکته ی خیلی مهمی که باید خدمت شما عرض کنم این هست که دلیل این کار همسر شما می تواند این باشد که شما از او کاری نخواسته اید و یا اگر هم خواسته اید و توسط ایشان انجام نشده است بعدا خودتان آن‌ را انجام داده اید و وی اثر عدم انجام آن کار را لمس نکرده است. در زندگی مشترک زن و مرد طبق جایگاه و وظایف خود باید عمل کرده و این جور نباشد که کسی مسئولیت های فرد دیگری را انجام دهد.

🔸 توصیه ی بنده به شما این هست که مثلا زمانی که مریض می شوید خودتان دکتر نروید و بگذارید بخشی از کارها بماند تا همسرتان متوجه تغییر بشود. یک بانوی با مهارت نباید از شوهرش به طور کامل مستقل باشد و باید وابستگی خودش را به همسرش نشان دهد.

در زمان اسباب کشی شما به هیچ عنوان نباید با پدرتان اسباب کشی کنید، باید بگذارید موعد اسباب کشی بگذرد و کاری هم صورت نگیرد تا ایشان متوجه شوند که در مسیر زندگی باید مسئولیت پذیر بود؛ البته این باید با مهارت و همراه با ظرافت صورت بگیرد.

🔻🔻🔻 توصیه ی اکید بنده به شما این هست که حتما صوت هنر زن بودن ۱ و ۲ جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید و مهارت های لازم را در زندگی مشترک به کار بگیرید.

ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#ترغیب_مادرشوهر_به_رفت_و_آمد
سلام بنده مادر سه فرزند و 15,سال منزل مادر شوهر در زیرزمین زندگی کردم در زندگی پستی و بلندی زیادی داشتم ولی هر وقت کدورتی پیش می آمد بعد از مدتی همیشه نفری که پیش قدم آشتی می شد من بودم رویه کار آنها این بود که منزل ما نمی آمدند و همیشه ما به خانه آنها می رفتیم حالا بعد از این همه سال وقتی که به آنها پیشنهاد دادم که شما هم به خانه ما بیایید به دعوت بنده بی اعتنا بودند و من الان که 40روز به خانه آنها نرفتم آنها هم نیامدند ولی همسر و فرزندانم را مانع از این کار نشدم ولی خودم نمی روم تا آنها هم رفت و آمد داشته باشند آیا این کار بنده درست است و خواسته بنده به جا است
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز
درسوال شما چند ابهام وجود داشت:
🔹چرا در این ۱۵ سال آنها به خانه شما نیامدند؟
آیا در کل اهل رفت و آمد نیستند یا فقط به منزل شما نمی آیند؟
و چرا الان بعد از ۱۵ سال شما تازه به فکر دعوت آنها افتادید؟
آیا همسرتان هم با شما هم نظر هستند؟

در کل خواهر عزیزم با توجه به اینکه شما نزدیک هم زندگی می کنید و احتمالا دیدارهای زیادی دارید بخشی از این ناراحتی ها و کدورت ها طبیعی است و سیاست های شما را می طلبد تا بتوانید بهتر شرایط را مدیریت کنید.
🔹اول که توقع نداشته باشید بعد از ۱۵ سال به یک باره تغییر رخ دهد و رویه خود را تغییر دهند. به آنها فرصت بدهید.
🔹اگر میتوانید و صلاح میدانید خواسته ی خود را از طریق همسر محترم با آنها مطرح کنید که دوست دارید آنهاهم به منزل شما تشریف بیاورند.
🔹در نهایت به این توجه داشته باشید که مادر شوهر گرامی شما بالاخره سنی ازشان گذشته و امکان تغییرشان بسیار کم شده و از طرفی هم بهتر است در هر حال احترام ایشان را نگه دارید.باور کنید این سالها به سرعت میگذرد و در آینده وقتی به گذشته فکر می کنید بابت صبوری هایتان احساس بهتری به شما دست میدهد.
🔹کانالی در ایتا به شما معرفی میکنم که سیاست های یک عروس موحد را به خوبی تبیین کرده اند میتوانید از بیانات خانم مهرفرزی استفاده کنید.
@Mehrvarzan_group
🔹کلاس هنر رضایت از زندگی استاد پوراحمد راهم گوش کنید.
🔹در نهایت خواهر گرامی به این نکته توجه داشته باشید که الحمدلله خداوند به شما سه فرزند عنایت کرده و مهمترین کار و وظیفه ی شما تربیت فرزندان است تا بتوانید فرزندانی شاد و سلامت از نظر جسمی و روحی به جامعه تحویل بدهید و لذا باید سعی کنید متمرکز بر وظیفه خود بمانید و اجازه ندهید که رفتار نادرست دیگران باعث شود که از انجام وظیفه خود به نحو احسن غفلت کنید.
این تشویش ها و ناراحتی ها باعث میشود که شما از وظیفه ی مهم تری که دارید بازبمانید.
🔹رفت و آمد خود را به منزل ایشان مدیریت کنید تا احترام ها هم بهتر حفظ شود مثلا هفته ای یک الی دو بار پس به اندازه و به قاعده به منزل ایشان بروید و کوتاه بنشینید و گاهی دعوت کنید و بدانید که شما وظیفه خود را انجام داده اید و همین کافی است و اگر نیامدند ناراحت نشوید.
🔹اگر وقت آزاد زیادی در اختیار دهید حتما به یادگیری هنر یا مهارتی که علاقه دارید بپردازید تا افکار ناراحت کننده کمتر به سراغتان بیاید و اگر همچنان به منزل شما نیامدند پذیرش این مسئله برایتان راحت تر شود.
🔹در صورت نیاز از مشاوران امین کانال تربیتی همسران خوب بصورت تلفنی بهره بگیرید.
موفق و موید باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#ارتباط_پیامکی_دختربرادر
سلام وقت بخیر
تازه متوجه شدم دختر برادرم که۱۴ سال سن داره با یکی از پسر های اقوام که ۱۶ سال سن داره پیام میدن
فکر میکنم خیلی وقت میشه
دختر چادری‌ و مذهبی ، مسجدم زیاد می‌ره ، خادم هم هست حالا نمی دونم باید چی کار کنم لطفاً راهنمایی کنید
پدرشم خبر نداره نمی دونم بهش بگم یا نه
اگه خواستم بگم چطوری بگم که اتفاق بدتری نیفته.
چند وقت پیش می خواستم گوشیشو بگیر کنترلش کنم که نگذاشت
حالا لطفاً راهنمایی کنید.
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکارخانم #کشاورز
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز
اینکه دلسوز دختر برادر خود هستید خیلی عالی و قابل تحسین است.
بهرحال ایشان در سن حساسی هستند و نیاز به حمایت دارند که دچار اشتباه نشوند.
چند سوال برای بنده پیش آمد
یکی اینکه رابطه ی پدر و مادر با ایشان و با هم چگونه است؟
آیا بگونه ای هستند که بتوانید موضوع را با هر دو یا یکی از آنها مطرح کنید؟
پیام های بین این دختر و پسر در چه حدی بوده؟
ارتباط شما با ایشان صمیمی است یا خیر؟چون فرمودید میخواستید گوشی را بگیرید و کنترلشان کنید اما نگذاشته اند.
آیا امکان دارد که گوشی شخصی نداشته باشند؟
🔹خواهر عزیز اگر میخواهید از شما تاثیر بگیرند سعی کنید دلسوزی خود را نشان دهید و ارتباط صمیمانه تری با ایشان داشته باشید.یادتان باشد تا به دل ها وارد نشوید نمیتوانید اثرگذاری داشته باشید.
🔹حتما از مشاوران امین کانال همسران خوب بصورت تلفنی کمک بگیرید و ابعاد جامع تری از موضوع را مطرح کنید.
ان شاءالله موفق و موید باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#قهر_بعد_از_زایمان
#دلسردی_از_ادامه_زندگی
سلام وقتتون بخیر
بنده حدود دوسال هست که ازدواج کردم و دختر هفت ماهه دارم ،همسر بنده با بد دهنی و حتی کتک من رو اززندگی سرد کردن،ودرحال حاضر دوماه هست که درمنزل پدرم هستم اطرافیان من رو تشویق به برگشت میکنند،ایااین کاردرست هست یامنتظر تصمیمی ازجانب همسر باشم؟باتوجه به اینکه عمده مساعل بنده بعد اززایمان من ،شدت گرفت و بی احترامی به خانواده من زیادتر شد .

باتوجه به اینکه حساسیت های بیخود وزیاد ازحد ایشون و توقعات بیجا زندگی رو سخت کردندو هرمشاوره ای بنده رو تشویق به طلاق میکنند،
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید.ممنونم
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
به لطف خداوند هفت ماه است که طعم شیرین مادری را چشیده اید.این را به شما تبریک میگویم و شرایط سختی که در ان بسر میبرید را درک می کنم.
اول از همه سعی کنید در این شرایط مراقب جسم و روح این هدیه ی خداوندی باشید و تاجایی که میتوانید اجازه ندهید که استرسها و ناراحتیها به او منتقل شود.

در رابطه با ادامه ی زندگی یا ادامه ندادن آن کسی نمیتواند برای شما تعیین تکلیف کند و بهترین کسی که میتواند تصمیم بگیرد خود شما هستید.بنشینید و باخود فکر کنید خوبیها و بدیهای همسر را بنویسید.سهم خود راهم فراموش نکنید ببینید کجاها شما مقصر بوده اید و یا احیانا کم گذاشته اید.
این که فرمودید بعد از زایمان مشکلات شدیدتر شده،آیا به افسردگی بعداز زایمان هم ارتباطی دارد؟
اگر از ایشان بپرسید چه نیازهای برآورده نشده ای دارند و یا چه انتظاراتی از شما دارند ایشان چه خواهند گفت؟
ببینید خواهر صبورم
با توجه به اینکه صاحب فرزند شده اید باید قوی و محکم باشید به خدا توکل کنید و سعی کنید تکیه گاه محکمی برایش باشید.
تمام تلاش خود را برای بهبود ارتباط به کار بگیرید و در نهایت خودتان تصمیم بگیرید.
و اما در راستای به کارگیری تلاش که عرض کردم:
🔹صوت های هنر زن بودن از استاد پوراحمد را تهیه و گوش کنید و مهارتهای خود را بار دیگر تقویت کنید.مهارت گوش دادن،مهارت انتقاد کردن،مهارت دلبری کردن و.....
🔹اگر همسرتان از خانواده شما انتقاد می کنند هر گونه جانب داری شما میتواند منجر به حساسیت بیشتر ایشان شود و بهترین کار در این مواقع سکوت است و حتی اگر حرفی که میزنند درست و به جا است تایید کنید.
🔹مردها روی موضوع اقتدار خیلی حساس هستند و اگر حس کنند که اقتدارشان بخوبی رعایت نمیشود میخواهند به طرق مختلف آن را نشان دهند مثل رفتارهای خشونت آمیز
🔹حتما از یک مشاور امین کانال هم بصورت تلفنی برای راهنمایی های بیشتر کمک بگیرید.
ان شاءالله موفق باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#لواط
#مشاوره_ازدواج
باسلام و خدا قوت.آیا فردی که قبل از ازدواجش بیشتراز ده سال لواط داشته میتونه یه زندگی نرمال داشته باشه ومسئولیت یه زندگی را به عهده بگیره یا نه؟و آیااین مساله تو اخلاقش تاثیری داره؟ممکنه چه ویژگیهای رفتاری ای داشته باشه؟
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
عرض سلام و ادب خدمت شما
این عمل به شدت نهی شده و عوارض زیادی برای فرد میتواند داشته باشد از جمله عارضه های جسمی و روانی
مثل ابتلا به عفونت های جنسی،بیماری های روانی،آسیب به غده پروستات،
یا حتی ممکن است علاقه ای به نزدیکی باهمسر خود نداشته باشد.

اما شما باید در رابطه با این فرد خاص به طور خاص تحقیق و پرسش کنید و به مشاور و روانپزشک مراجعه کنید و در نهایت تصمیم بگیرید.

ممکن است ایشان بطور کامل این عمل را ترک کرده باشند و توبه ی واقعی کرده باشند و عوارض هم کم رنگ شده و یا از بین رفته باشد.
و با توجه به پشیمانی ای که دارند بتوانند همسر خوبی هم برای شما باشند.
اما باید حتما بررسی شود.
بنابراین حتما از مشاوران امین کانال تربیتی همسران خوب بصورت تلفنی کمک بگیرید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
2024/09/25 01:33:37
Back to Top
HTML Embed Code: