Telegram Web Link
#مخالفت_همسر_برای_رفت_و_آمد_خانواده

سلام ممنون از اینکه جوابگوی سوالاتمون
هستید.
من اون هفته سوالی داشتم درخصوص اینکه شوهرم بدون اینکه کوچکترین مساله ای از جانب خانواده ام پیش بیاد اجازه آمدن خانواده ام را نمیدهد...
به سوال اصلیم پاسخ داده نشد.
موضوعات اقتدارو غیره انجام میدم واقعا واقعا باکسی مقایسه اش نمیکنم چون خودش از نظراجتماعی فردی بسیارموفق است .
سوالم این بود من به خانواده ام چی بگویم وقتی دلشان می خواهد خانه من بیایند.؟!
باید بگویم شوهرم نمیخواهد بیایید؟!
ولی پاسخی برای این قسمت داده نشد.
لطفا پاسخ این سوال را بفرمایید.باتشکر

پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی

بسم الله الرحمن الرحیم 🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی

در مورد مخالفت همسرتون بارفت و آمد خانواده ی شما در وهله ی اول مشکل رو ریشه یابی کنید و عوامل به وجود آمدن این مسئله رو حل و فصل کنید چون اگر این مشکل مدت زمان طولانی ادامه دار شود قطعا شما ادیت میشوید و ممکنه رابطه ی شما با هم مخدوش بشود.
در مورد پاسخ به خانواده
_اگر مشکل خاصی هست که همسر شما به آن دلیل مانع رفت و آمد می‌شود و از نظر شما درست است و خانواده ی شما آدم های منطقی هستند و می‌توانند شرایط شما رو درک کنندمیتونید در این مورد با خانواده صحبت کنید و ازشون بخواهید با کم کردن رفت و آمد به مشکلات دامن زده نشه و با کمی دوری کردن احترام طرفین حفظ بشه .
_اگر شرایط بالا فراهم نبود باید رفت وآمد با خانواده رو موکول کنید به زمان هایی که همسر شما منزل نیستن .می‌توانید با همسرتون صحبت کنید و بفرمایید اگر ایشان مایل نیستن با خانواده روبرو بشن زمان هایی از خانواده دعوت کنید که منزل تشریف ندارند.
_اگر شرط بالا هم فراهم نبود باید سعی کنیددیدار ها رو به منزل پدری یا اقوام ،قرار گذاشتن در پارک و مکان های تفریحی موکول کنید و با عذر خواهی از خانواده به ایشان بفرمایید که شرایط پذیرایی در منزل رو ندارید .


ولی مطمئن باشید این مسئله ریشه دار است که حتما با کمک گرفتن از مشاورین مجموعه و واکاوی موضوع و حل مسئله قابل بررسی هست.

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌷🌷🌷

کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#مشکلات_بین_فرزندان
من هشت روزه زایمان کردم یه پسر یک سال و ده ماهه دارم که خیلی آجیش رو اذیت میکنه تا الان سه بار گازش گرفته چنگش زده من تمام تلاشم رو کردم که حساس نشه ولی اصلا متوجه آسیب زدن به کودک نیست غافل بشم نوزاد رو آسیب میزنه چه جوری باهاش رفتار کنم دفعه دومی که گاز گرفت با خشم نگاهش کردم و از اتاق اومدم بیرون ولی دفعات قبل و بعدش اصلا به روی خودم نیاوردم
🌸بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز با توجه به اینکه تازه زایمان کرده اید سعی کنید روحیه خودتان را از طریق انجام کارهای حال خوب کن( به شخص شما بستگی داره ببینید چه کاری حال شما رو خوب میکنه) با گرفتن یا دریافت محبت و حمایت از اطرافیان روحیه ی خودتون رو تقویت کنید در واقع تفریح در زندگی شما اهمیت زیادی داره، دوران پسا زایمان رو دریابید.
دوم سعی کنید پسرتون رو زیاد نوازش کنید ، بوس کنید و باهاش تعامل داشته باشید(تعامل اگه بازی یا قصه خوندن باشه بهتره ولی اگه شرایطش ندارید کارهای خونه و بچه داری رو با همکاری کودکتان انجام بدهید) واقعا سخت هست که از نوزاد مراقبت کنید و هم به کودکتان توجه داشته باشید، برای همین ابتدای کار گفتم به خودتون نوازش( کلامی و غیر کلامی ) بدید یا از دیگران بخواهید شما رو حمایت کنند تا روحیه ی شما برای انجام وظایفتان بالا بره اگر منبع نوازشی ندارید و خودتون هم نمی توایند به نیازتون پاسخ بدید از خدا کمک بخواهید نیازتون رو رفع کنه.
فرزند اول و دوم رو تنها و در کنار هم قرار ندهید و اگه دیدید میخواهد آسیبی بزند با پرت کردن و بازی از کنار فرزند دوم دورش کنید .
دوست عزیز واکنش و رفتار شما موقع بروز رفتار نامناسب فرزند اولتون در تشدید و تکرار رفتار بعدی ایشون خیلی اهمیت داره از خدا کمک بخواهید کمکتون کنه و بدون واکنش بد و با مهربانی موقعیت را مدیریت کنید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#ارتباط_با_همسر
#ارتباط_با_نوجوان

سلام. وقت بخیر

من یک پسر13ساله دارم. متاسفانه همسرم رابطه خوبی باهاش نداره، تاییدش نمیکنه. باهاش دوست نیست. همراه خودش جایی نمیبره وازش توقعات بالا داره. کلا شوهر من بیشتر از روح ادمها به جسمشون توجه داره. وچون روحیه خودبرتر بینی هم داره، از بنده هم هیچ حرفی رو قبول نمیکنه. ودر خودش نیاز به اموزش هم نمیبینه.

من چطور باید همسرم رو متوجه کنم؟

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام خدمت شما
هر چند ارتباط همسر و پسر شما بسیار حائز اهمیت است اما شما می توانید تا حدی با برقراری ارتباط مناسب و پیدا کردن دوست و محیط مناسب این کمبود را مرتفع کنید.البته دقت داشته باشید در این مسیر اصطلاحا تیم سازی نکنید و همواره احترام و ادب نسبت به پدر را به فرزند خود یاد آوری کنید.
به نظر می رسد مشکل اصلی در رابطه شما با همسرتان است. در مرحله اول برای حل این مساله اقدام کنید.برخی خصوصیات قابل تغییر هستند و برخی دیگر را باید پذیرفت و خود را با آن سازگار کرد. پیشنهاد می کنم در مرحله اول با تحسین خصوصیات مثبت همسر خود در جهت اقتدار سازی ایشان پیش روید و مقاومت ایشان را بشکنید سپس می توانید با سیاست‌های زنانه خود به ندرت تاثیر گذار باشید. هم چنین استفاده از تکنیک نامه نوشتن می تواند بسیار مفید باشد.
پیشنهاد می کنم حتما فایل صوتی هنر زن بودن را استفاده کنید و در کنار آن با استفاده از مشاوره تلفنی همکاران در مجموعه راهنمایی دقیق تری بگیرید.
موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#نوجوان
#دوست_یابی

سلام،دخترم۱۴سالشه دارم یک سال پیش با دختری دوست شدکه اون گرایش به همجنس داره وانقدر بانامه وپیامهای محبت آمیز به دخترم نزدیک شد که من هر چه تلاش میکردم که دخترمو از دستش نجات بدم نشد و دخترم سعی در پنهان کاری و ادامه ارتباطش با اون میکرد دائم عکسای آرایش کرده برای هم میفرستن و به علاوه پیام هایی که از گفتنشون شرم دارم،الان هم در فضای مجازی با هم ارتباط دارن ولی دخترم فکر میکنه من خبر ندارم،امسال مدرسه دخترم عوض میشه،ولی چند روز پیش دخترم اجازه گرفت که با یکی دیگه از دوستاش که من میشناسمش بره پارک کنار خونمون منم اجازه دادم ولی بعدا که گوشیشو چک کردم متوجه شدم با اون دختر قرار گذاشته و فاصله زیادی رو پیاده رفته تا بره خونه اونا،ولی سعی کردم به روش نیارم وفعلا به پدرشم نگفتم تمنا دارم منو راهنمایی کنید،ممنونم

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام مادر عزیز
دغدعه شما قابل درک و احترام است.
پیشنهاد می کنم برای مدتی تمام رفتارهای مثبت در رابطه دوستی رفیق دخترتان را زیر نظر بگیرید.
دقت کنید دقیقا چه ویزگی های جذابی دارد کا باعث تداوم این رفاقت و مقاومت دختر شما شده که به هر قیمتی حتی پنهانی این رابطه را ادامه می دهد.
این جذابیت ها دقیقا همان نیازهای عاطفی دختر شماست که ممکن است در خانواده شما برآورده نشده و باعث شده در یک رابطه دوستی به دنبال ان باشد.
حتما سعی کنید به همان میزان به دختر خود محبت کنید.با او وقت بگذرانید و پای صحبت های او بنشینید و باب گفتگو را فارغ از نصیحت و سرزنش با او باز کنید.
ضمن اینکه دختر شما به هر حال به دوست نیاز دارد. پس باید جایگزین مناسب برای این دوست پیدا کنید و زمینه رفاقت دختر خود را با قرار گرفتن در محیط های مناسب و یا معاشرت با خانواده های شبیه خود فراهم کنید.
ضمن اینکه فایل صوتی ارتباط با نوجوان می تواند کمک زیادی به شما در حل این مشکل داشته باشد.

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#نگرانی
#فوت_همسر

سلام. خانمی ۴۷ ساله هستم حدود پنج ماه از فوت ناگهانی همسرم میگذره و یک فرزند دارم با اینکه طلبه بودم و درس صبر و ..رو خوندم ولی در عمل ناتوانم خیلی گریه می کنم و بسیار وزن کم کردم من هنوز منتظرم همسرم برگردد ، از آینده خیلی میترسم اصلا نمیدونم باید چطور رفتار کنم که من رو به عنوان یک زن بیوه ندانند از مردم میترسم و ازخونه بیرون نمیرم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم .

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

در مورد اضطراب و نگرانی شما باید خدمتتون عرض کنم تلاش کنید تا متوجه بشید ریشه ی این نگرانی ها کجاست و در وهله ی اول دلایلی که منجر به چنین نگرانی های شده اند رو حل و فصل کنید .

۱.وابستگی شدید به همسر .این وابستگی به چه دلیلی ایجاد شده .شما تمام روز روز در کنار هم بودید و بسیار عادت کردید
۲.اضطراب جدایی.اضطراب جدایی به دلیل دلبستگی نا ایمن در کودک اتفاق می‌افتد که باعث میشود شما در کنار دیگران احساس امنیت نداشته باشید و از جدا شدن از همسر به هر دلیلی بهراسید .
۳.تجربه ی تلخ در گذشته(تجربه ی سوگ) .مدتی از والدین دور بودید و تحت فشار روحی قرار گرفتید یا تجربه ی مرگ یکی از نزدیکان رو دارید و دائم فکرتون رو درگیر این موضوع کردید که این اتفاق میتونه برای سما هم رخ بده
۴.عدم آگاهی از مرگ و پذیرش این موضوع.به مرگ نگاهی واقع بینانه ندادید و به مرگ به منزله ی پایان زندگی می‌نگرید و همین دلیل ترس شما رو دوچندان می‌کند.

۵.عدم استقلال فکری .بدون همسر قدرت و توان تصمیم گیری ،حل مسئله و گذران زندگی ندارید و آدم مستقلی نیستید
۶.اختلالات اضطرابی. که حتما باید توسط درمانگر درمان شوید.

توصیه ها:

سعی کنید با کارهای مختلف که مورد علاقه ی شماست وقت خودتون رو پرکنید تا و ذهن خودتون رو بیکار نزارید.

نیاز به عشق و تعلق وتفریح خودتون رو با تعامل برقرار کردن با دوستان سالم،فعال و پویا و کسانی که روحیه ی امیدوار دارند ارضا کنید.

میتونید برای اصلاح مزاج به پزشک حاذق مراجعه کنید ممکن است دچار غلبه ی سودا باشید .

مجموعه ی هنر رضایت از زندگی استاد پوراحمد رو گوش بدید .

با مطالعه نگرش خودتون رو راجع به مرگ تغییر بدید.

در مورد نگاه مردم هم نیازی به نگرانی نیست.شما وظایف را بشناسید و در مسیر رشد خودتون قدم بردارید
البته نیاز به مراقبت هایی هست مثل اینکه نیاز نیست همه جا شرایط خود را بیان نمایید

البته برای آرامش شدن بیشتر توضیح میکنم حتما با یک مشاور امین صحبت داشته باشید.

برای شما خواهر گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌷

کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#پاسخدهی_سوالات_جنسی_فرزندان
سلام پسر ۱۵ ساله ام چند بار تا حالا پرسیده چرا مثلا می‌گویند فلانی به پدرش شبیهه بچه از دل مادر بیرون میاد چطور ممکنه یک بچه به پدر شبیه بشه .یا مثلا من یکبار گفتم تو پاره تن من و بابا هستی و ما دوستت داریم با تعجب گفت چطوری؟؟ من میفهمم از وجود شما هستم اما چطوری از بابا ؟و من تا حالا نتونستم جواب بدم و همیشه موضوع مسکوت مانده .نمی‌دانم چگونه جواب درستی بهش بدم که شبهه اش برطرف بشه اما وارد مسائل زناشویی نشه.
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز
سرمایه ی فرزند از مهمترین سرمایه های زندگی است و خیلی مهم است که اورا درست تربیت کنیم و از مباحث مهم تربیت بحث تربیت جنسی است که لازم است درمورد آن تحقیق و مطالعه کنیم و پاسخ درست و به موقع به فرزندان خود دهیم.
تبریک میگویم که شما در این رابطه دغدغه مند هستید.
با توجه به این که آقاپسر شما ۱۵ ساله هستند به احتمال خیلی زیاد در مدرسه و یا در بین دوستان تا حدودی از این مسائل آگاه شده اند و نوع پاسخگویی شما در جلب اعتماد ایشان میتواند بسیار اثرگذار باشد.
توجه کنید که بهتراست فرزند پاسخ درست را از والدین و افراد امن دریافت کند تا افراد نامطمئن که معلوم نیست چه پاسخی بدهند و شاید قسمت هایی را با اغراق تعریف کنند یا حتی ناقص یا اطلاعات اشتباه بدهند.
🔷اول از همه توصیه میکنم که در این باره پدرشان با ایشان صحبت کنند که هم جنس هستند و راحت تر میتوانند مسائل را مطرح کنند.
🔷اما اگر بار دیگری با این سوال مواجه شدید بدون اینکه دستپاچه و یا نگران شوید پاسخش را بدهید
نیاز نیست همه چیز را بطور کامل شرح دهید
اول لازم است بدانید پسرشما خودش چه میزان اطلاعات دارد
بنابراین از او بپرسید خودت چه فکری میکنی؟
و با توجه به پاسخ خودش کمی اطلاعات بدهید تا حدی که اقناع شود
تا زمانی که سوال بعدی برایش پیش بیاید
نکته ای که مهم است پاسخ باید درست باشد و ساده و کوتاه تا حدی که فعلا سوالش را برطرف کند.
طوری برخورد کنید که اگر سوال و یا دغدغه ای برایش پیش آمد اول با والدینش مطرح کند.
از مباحث دوران بلوغ هم اگر تا کنون با او صحبت نشده حتما پدر محترم این صحبت راهم انجام دهند.
🔷توصیه می کنم صوتهای مربوط به تربیت جنسی فرزندان را از کانال همسران خوب تهیه و گوش کنید.
🔷درصورت نیاز با یک مشاور امین بصورت تلفنی یا حضوری در ارتباط باشید.
موفق و موید باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#درگیری_ذهنی
#بی_حجابی_همکاران_شوهر
با سلام و وقت بخیر .خانمی هستم متأهل و یک فرزند داریم .شوهرم کار آزاد دارد. مدت ۱۶ ساله ازدواج کردیم
از اینکه در محل کارشوهرم خانمهایی هستند و شنیده ام که با مانتو چسبان و...و راحت با نا محرم صحبت می کنند و... اعصابم به هم ریخته و...چون میدانم که شوهرم راحت با آنها صحبت می کندو.. وقتی به شوهرم مشکل را گفتم در جواب گفت که تو به من شک داری وبدبینی و این چیزها در جامعه عادی هست.
در خانواده شوهرم، این مسأله، عادی و چندنفرشان مدتی است که رعایت کامل حجاب ندارند.باوجود این مسائل ،مدام ذهنم درگیر افکار منفی و... شده
لطفا راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکارخانم #کشاورز
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
اینکه تفاوت ها و تعارض هایی که وجود دارد باعث حال بد روحی شما شده کاملا طبیعی است اما با مدیریت خوب شما میتواند حالتان و همچنین شرایط خیلی بهتر شود.پس به جای نشان دادن حساسیت بیش از حد و تمرکز بر رفتار آن خانم ها که از توان شما خارج است بر خودتان تمرکز کنید و وظایف خود را به نحو احسن انجام دهید.
🔷پس در مرحله ی اول سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید و افکارمنفی را از خود دور کنید.
🔷این را بدانید که هیچ زنی به اندازه ی شما نمیتواند بر مردتان اثربگذارد.
پس جایگاه خود را بشناسید و با حفظ آرامش سعی کنید اقتدار ایشان را بخوبی در منزل حفظ کنید و از صحبت ها و رفتارهای اقتدارشکن به شدت پرهیز کنید.
🔷مردها دیداری هستند و از این طریق به آرامش می رسند.سعی کنید به این مقوله توجه ویژه ای داشته باشید و با در نظرگرفتن امنیت روانی فرزندتان،،،برای همسرتان لباس های جذاب و مهیج بپوشید و آراستگی خود را حفظ کنید و با نشاط باشید.
🔷روزانه وقتی را برای صحبت با هم و محبت ورزی و تبادل نظر اختصاص دهید.
🔷ارتباط خود را باخدا تقویت کنید.
🔷با همسرتان در مکان های معنوی حضور پیدا کنید و با افرادی معاشرت کنید که از لحاظ معنوی سطحشان از شما بالاتر است.
🔷ویژگی های مثبت همسرتان را ببینید و بابت آنها تشکر کنید.
🔷از القای حس بی اعتمادی و شک و تردید که سم مهلکی برای رابطه هست بپرهیزید.
🔷صوت های هنر زن بودن استاد پوراحمد را از کانال تهیه و گوش کنید.
🔷درصورت نیاز با یک مشاور امین بصورت تلفنی یا حضوری در ارتباط باشید
موفق و موید باشید.


🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_جوان
#رضایت_از_زندگی

سلام علیکم
پسر 18سالم زود نا امید میشه افکار پراکنده داره بلند پرواز هست گاهی افکار منفی داره بیشتر به خلاف فکر میکنه
نمازش رو با اکراه میخونه گاهی بی وضو ولی انکار می‌کنه روزه هاش مقید هست
همون هم میترسم با شرایط روحی که داره کنار بگذارد
چند روز هست نا امید شده میگه من نماز می خونم زیارت عاشورا میخونم ولی چرا تاثیرش روتو زندگیم نمی بینم من فقط،باید نگاهش کنم چون اگه حرف بزنم زود ناراحت میشه
میگه کاش دنیا تموم بشه از هر روشی،بگید استفاده میکنم آرامش مهربانی امید و توصیه اهل بیت برای داشتن آرامش حتی دکتر که قبول نمی کنه بره
کلا قاطی میکنه منم عصبانی میشم وبهم بی احترامی میکنه و حتی بهم لگد میزنه به یک خبر واتفاق خوب خوشحالی میکنه با اتفاق که باب میلش نباشه لا مذهب میشه
مستأسلم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما مادر گرامی
وقت شما بخیر
دغدغه و نگرانی شما کاملا طبیعی است پس در ابتدا جنابعالی باید با توکل به خداوند آرامش خود را حفظ کنید.
⭐️در ارتباط با جوان باید به این نکته توجه کنید که تذکر مداوم بسیار آزار دهنده است،در تمام موضوعات حتی برای نماز دو بار بیشتر تذکر ندهید یک بار اول وقت و یک بار آخر وقت
فرزند شما دیگر در سن تذکر برای نماز و وضو نیست.
⭐️فرزندتان را به سمت برنامه ریزی برای اوقات فراغت اش سوق دهید،زمان های بیکاری شرایط را برای افکار منفی فراهم می کند.
یادگیری حرفه و حتی کسب درآمد
ورزش
کتاب خوانی
⭐️با گفتگو با فرزندتان زمان استفاده از گوشی را محدود کنید،گوش دادن به موسیقی های رپ،جازو... بسیار مخرب است .
⭐️تمامی مسولیت های شخصی و تحصیلی و... را به خودش واگذار کنید.
⭐️ مسؤلیت هایی را در خانه به او محول کنید.
⭐️با سوال های جهت دار از او،ایشان را ترغیب به برنامه ریزی و اندیشیدن در مورد اهداف زندگی و آینده کنید.
⭐️در زمان خشم و عصبانیت،آن مکان را ترک کنید و با او بحث نکنید.
گفتگو را به زمان و مکان مناسب دیگری موکول کنید.
⭐️ترغیب او برای شرکت در مساجد و هیأت ها و پیدا کردن دوستان مومن و متعهد.
⭐️خرید کتاب های محتوایی مانند زندگی نامه شهدا و هدیه دادن به ایشان.
⭐️توجه به حس تأیید و دیده شدن فرزندتان،زمانی که با شما صحبت می کنند شنونده ی خوبی باشید و به هیچ عنوان او را امر و نهی نکنید.
⭐️اعتماد به نفس فرزندتان را افزایش دهید.
⭐️صوت های رضایت از زندگی استاد پوراحمد را تهیه کرده و به فرزندتان هدیه دهید.
⭐️ گاهی رفاه زدگی باعث حساسیت فرزند نسبت به شرایط می شود،پس به این نکته توجه داشته باشید که شما نباید تمام شرایط را برای او مساعد کنید،به تمام خواسته های او توجه کنید،از رنج های او رنج ببرید و حتی گاهی به جای او رنج ببرید،فرزند شما باید تمام این بحران ها را پشت سر بگذارد تا برای زندگی آینده ی خود ساخته شود و بتواند در شرایط سخت تصمیم های درست بگیرد.
انشاءالله خداوند شما را در تربیت فرزندانی صالح یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#تربیت_جنسی
#ختنه
#جدا_کردن_محل_خواب_فرزندان

سلام وقتتون بخیر،من پسر۶ساله و دختر ۹ ساله دارم، پسرم رو باعرض شرمندگی هنوز ختنه نکردم و حالا میخوام این کار رو انجام بدم، چطوری برخورد کنم دخترم کنجکاوی نکنه، واینکه دوسال بچه ها رو بخاطر یه سری شرایط پیش خودمون میخوابوندم حالا میخوام جداکنم، چیکار کنم که نسبت به خوابیدن من و همسرم در یک اتاق و خودشون در اتاق دیگه حساس نشن؟؟ ممنون از پاسخگوییتون

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما مادر گرامی
وقت شما بخیر
این توقع که فرزند دختران کنجکاوی نکند توقع غیر معقولی است،زیرا شرایط سخت برادر و ناراحتی های او را می بیند و حتما برای او سوال هایی ایجاد می شود،پس شما باید خود را برای هرگونه سوال و کنجکاوی آماده کنید.
به شما توصیه می شود که:
آرامش خود را حفظ کنید و نسبت به کنجکاوی ها و سوالات حساسیت نشان ندهید و کاملا طبیعی برخورد کنید.
🍁جواب سوالات را ناقص بدهید ولی به هیچ عنوان به او دروغ نگویید.
دختر شما در این سن کاملا متوجه تفاوت های زن و مرد می شود پس می توانید به زبان ساده به او بگویید که این فرق دختر و پسرها است مثل سوراخ کردن گوش دختر ها.
🌼اگر جواب سوالی را نمی‌دانید چگونه بیان کنید به او بگویید چه سوال خوبی،نظر خودت چیست؟
خودت چی فکر می‌کنی و بعد از او برای پیدا کردن جواب فرصت بخواهید.
🪴بعد از سوال های فرزندتان از قاعده ی حواس‌پرتی استفاده کنید،مثلا بیا آشپزخونه و کمکم کن.(در این زمینه به علاقه ی فرزندتان توجه کنید.)
🌻زمان های آزاد و اوقات فراغت فرزندتان را پر کنید تا فرصتی برای کنجکاوی و فکر کردن نداشته باشد،به عنوان نمونه:دعوت از دوستانش و بازی با آن ها
🍂می توانید برنامه ریزی کنید و روز و شب اول دختر و همسرتان به خانه ی یکی از بستگان رفته و شما وپسرتان بایکدیگر باشید و تمام توجه تان را به پسرتان معطوف کنید.
🌾از دعوا،سرزنش و تحقیر خودداری کنید.
🌱محبت های عملی،رفتاری و کلامی را نسبت به هر دو فرزندتان افزایش دهید‌.
🌸سعی کنید مدتی بچه ها را با یکدیگر تنها نگذارید.

اما قسمت دوم سوالتان:
در ابتدا تغییر نگرش شما و کم کردن حساسیت شما نسبت به این موضوع حائز اهمیت است.
این نکته را در نظر داشته باشید که سوالات بچه ها فقط از روی کنجکاوی است و هیچ درکی از مسائل جنسی ندارند.
آرام آرام محل خواب فرزندانتان را با خود فاصله دهید مثلاً شما نزدیک درب ورودی بخوابید و فرزندانتان در انتهای اتاق بخوابند.
در مرحله ی بعد شما به اتاق دیگری رفته ولی به فرزندان اطمینان دهید که همیشه در دسترس هستید و درب اتاق شما باز است و زمانی که احساس ترس رخ داد می توانند شما را صدا بزنند.
در مرحله ی بعد درب اتاق را بسته و از آنها بخواهید که هنگام ورود درب بزنند.
قبل از هر کاری برای آن ها توضیح دهید که شما بزرگ شده آید و خودتان تنهایی بخوابید.
با قصه گویی و بازی می توانید این موضوع را راحت تر به آن ها بیان کنید.
برای اتاق فرزندانتان چراغ خواب تهیه کنید.
قبل از خواب آن ها را خسته کنید و برای خوابیدن آنان را همراهی کنید.
می توانید بعد از چند تجربه ی موفق به آنان پاداش دهید.

ان‌شاءالله خداوند شما را در تربیت نسل مهدوی یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#دوست
#اثر_گذاری

سلام
بنده و همسرم طلبه هستیم،همسرم در دوران دبیرستان با فردی دوست شده که الان هم بچه داریم و باهم رفت و آمد داریم(حدودا دوماه یکبار)
ولی
خانمِ رفیقشون خیلی بدحجاب هستند ولی مقید به نماز و روزه ولی آقاشون نماز و روزه نمیگیرند ولی مخالف هم نیستند(برحسب بدعادتی در نوجوانی)
خانمِ ایشون به شدت با بنده دوست هستند و منو مَحرم رازهای خودش میدونه وبارها گفته که از من خیلی چیزها یاد گرفته،ولی بخاطر حجابشون،من نگرانم!!

آیا رفت و آمدمون درسته؟چطوری رابطه رو کم یا قطع کنیم؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
دغدغه و نگرانی شما کاملا طبیعی است
در زمینه ی دوستیابی، توصیه می شود که دوستانی را انتخاب کنیم که سطح معنویت و توجه به اخلاقیات آنها از ما بیشتر باشد.
پس شما دوست خوبی برای ایشان هستید البته به شرط تاثیر گذاری نه تاثیر پذیری
خود و خانواده ی خود را بررسی کنید و ببینید که آیا ارتباط با آن خانواده بر شما تاثیر گذاشته و یا خیر
اگر تاثیر پذیرفته اید بهتر است با مشورت همسرتان آرام آرام روابط را محدود کنید.
ولی اگر شما بر روی آن خانواده تاثیر گذاشته اید با توجه به نکاتی رابطه را ادامه دهید تا انشاءالله تاثیر های محسوسی بر روی آن خانواده بگذارید.
⭐️فضای معنویت را در خود و خانواده افزایش دهید.
⭐️برای خودتان دوستانی با معنویت بالا پیدا کنید.
⭐️نقش منجی را به خود نگیرید، اولویت با شما و خانواده خودتان هست، پس اگر جایی احساس آسیب کردید سریعاً رابطه را کاهش دهید.

⭐️هدایای خاص و مناسبتی به آنها بدهید.به عنوان نمونه داستان های زندگی شهدا، کتب شهید مطهری و..
هدیه ی روسری و یا چادر متبرک به قبور ائمه و...
⭐️دعوت از آنها برای رفتن به اماکن مذهبی و یا مساجد و هیئات
⭐️ انجام رفتارهای خوب در مقابل آنها مانند قطع گفتگو در هنگام اذان، خواندن نماز به جماعت، برخورد صحیح و مناسب با نامحرم.
⭐️ درخواست با زبان محبت آمیز و مهربانه برای احترام به عقاید شما و داشتن پوشش مناسب در زمان رفت و آمد با شما.

ان‌شاءالله خداوند شما را در جذب قلوب مومنین توفیق روز افزون دهد.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#پر_خوری_همسر_در_خانه_پدر_خانم

سلام وقت شما بخیر
من و همسرم ۲۷ ساله هستیم. دو سال و نیم در عقد بودیم و حدود دو ماه است که به خانه ی خود رفته ایم. یکی از رفتارهایی که همسرم دارد و من به شدت از آن بدم می آید این است که وقتی پدرو مادرم نیستند و در منزل پدرم هستیم سر یخچال میرود و هر چه بتواند غذا یا خوراکی میخورد و معتقد است که شما پولدار هستید و ... یا وقتی مهمانی می رویم هی میگوید بخور که مثلاً به صاحب خانه ضرر بزند و من اصلا خوشم نمیاد چکار کنم که این رفتار در او از بین برود.

🌹🍃پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇

🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺

سلام و وقت بخیر.

ممنونم از اعتمادتون به ما🌹.

اولین سوالی که برای شما در این جا مطرح می شود این هست که همسر شما از انجام دادن این کار چه انگیزه ای دارد؟!

🔹 اگر انگیزه ی همسرتون این هست که با شما لجبازی کند، بهتر هست که شما وی را سرزنش نکنید.

🔹همسر شما قاعدتا علاوه بر این ویژگی نامناسبی که دارد از ویژگی های مثبت دیگری برخوردار هست.

🔹سعی کنید ویژگی های مثبت ایشان را برجسته نمایید و تنها بر روی این ویژگی منفی متمرکز نشوید.

🔹قبل از هر کاری جهت تغییر رفتار، دیدگاه و نگرش فرد نسبت به مسئله باید تغییر کند. تا زمانی که فرد باور و شناخت نادرستی نسبت به مسائل داشته باشد امکان تغییر وجود ندارد و یا بسیار اندک است.

🔹 از جمله کارهای دیگری که شما باید انجام دهید ایجاد حس اعتماد و مثبت نگری و نسبت به دیگران از جمله خانواده شما می باشد. در این مورد شما بر روی نقاط مثبت خانواده ی خودتان و از جمله چیزهایی که مورد علاقه ی همسرتان هست بپردازید.

🔹توجه به این نکته که ایشون ۲۷ سال دارند وشخصیت ایشان شکل گرفته است نباید انتظار این را داشته باشید که مسئله ی ایشان یک شبه و به صورت کامل حل بشود؛ بلکه شما باید با با صبوری و استفاده از روش درست آن را حل نمایید.

🔹حساسیت زدایی با نداشتن واکنش تهاجمی و زننده ، شما با استفاده از تکنیک صبر فعال در صدد حل مشکل ایشان باشید. یعنی در عین اینکه خودتان صبوری می کنید به دنبال راهکار حل مسئله باشید و واکنش تهاجمی و هیجانی نشان ندهید.

🔹ویژگی منفی ایشان را با صبر و کمک گرفتن از یک مشاور امین حل کنید. مراجعه ی حضوری و تلفنی به مشاور می تواند به شما کمک نماید. البته درست و با مهارت رفتار کردن‌شما هم در رفتار همسرتان تاثیر بسزایی دارد.

🔹 در این زمینه به صورت آرام‌ و منطقی با همسرتان صحبت کنید و برای وی توضیح دهید که با توجه به شخصیت ایشان این کار، کار ناپسندیده ای هست .

این کار هم از لحاظ اینکه به بدن آسیب می زند و نوعی اسراف هست مشکل دارد و هم اینکه بدون اجازه در خانه ی دیگران کاری را انجام دادن درست نیست.

🔹🔹🔹ابتدائا با ایشان صحبت کرده و به درستی رفتار کنید و ویس های هنر زن بودن ۱ و ۲ از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید.

ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#ترس_از_تنهایی
#ترس_از_تاریکی

با سلام و احترام و آرزوی عاقبت بخیری برای شما عزیزان
دختری ۲۳ ساله دارم. از خیلی قبل از تاریکی و تنهایی می ترسد. راستش خودم هم شبها بی قرار هستم و احساس میکنم خونه یک حالت خاصی دارد. تحت نظر پزشک طب سنتی درمان کرده ایم. ولی متاسفانه خیلی سال هست درگیر این قضیه هستیم. لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاسگزارم
حتی همسرم هم وقتی تنهاست اصلا نمیتونه بخوابه و آرامش نداره،


🌹🍃پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇

🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺

سلام و وقت بخیر‌.

ممنونم از اعتمادتون به ما🌷.

🔹نکته ی قابل توجهی که وجود دارد این هست که زمانی که شما و همسرتان هم از تنهایی و تاریکی می ترسید و دچار اضطراب هستید، این ترس و تنهایی در فرزند شما هم نفوذ کرده و او هم از شما الگوگیری کرده است. پس این محتمل هست که فرزند شما از تاریکی و تنهایی حتی با وجود این که جوان هستند، بترسد.

🔹انتقال غیرمستقیم اضطراب به اعضای خانواده و تبعات آن و.....‌ نیاز به مداخله دارد. به صورت کلی اضطراب و استرس پدیده های مسری هستند؛ یعنی زمانی که فردی با آن ها درگیر باشد و شدت بالایی هم داشته باشد پس از مدتی بقیه ی افراد هم کم و بیش با آن مسئله درگیر خواهند شد.

🔹 همچنین ریشه یابی و حل مشکل نیاز به بررسی جزئیات و صحبت کردن با یک فرد حاذق و با تجربه در این زمینه دارد. توصیه ی بنده به شما این هست که با توجه به اینکه ترس و تنهایی شما باعث اختلال در عملکرد اعضای خانواده شده است، در سریع ترین زمان به یک روان شناس امین و معتقد رجوع کرده و درصدد حل مشکل خودتان بر بیایید.

ان شاءالله موفق باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#اعتمادبنفس_پایین
#زودرنجی
#مرد_ایرادگیر
سلام خسته نباشین ممنون از کانال خوبتون.
بنده خانمی هستم ۴۵ ساله.متاهل هستم وسه تا دخترم دارم.ب شدت اعتمادب نفسم پایین هست.خجالتی هستم توجمع زیاد نمیتونم صحبت کنم.ارتباط عاطفی نمیتونم با همسرم وبچههام داشته باشم.باکوچکترین حرفی از طرف فامیل یا همسایه بهم میریزم و تاچند روز عصبی هستم. نمیتونم کارهای بیرونی مثل کارهای اداری و بانکی و اینجور کارها رو انجام بدم. حتی خرید زیاد نمیتونم انجام بدم.البته شوهرم از همون اول خیلی از همه کار عیب وایراد میگرفت وبنده هم هیچ کار بیرونی رو قبول نکردم چون ایرادگیربود و جلوی همه عیب کارم رو میگفت ولی الان خیلی جاها ب مشکل خوردم .خیلی تصمیم میگیرم باخودم کنار بیام و از ی جایی شروع کنم ولی نمیدونم از کجاو چجوری لطفا کمکم کنین. اجرتون با حضرت زهرا🙏
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهرگرامی
همین که مشکلات خود رو شناسایی کردید و قصد دارید اون ها رو حل کنید بسیار عالی هست،هیچ وقت برای شروع دیر نیست وقطعا شما هم میتونید تغییرات مثبتی که مد نظرتون هست رو در زندگی به وجود بیارید.
فقط باید در این راه صبور باشید و تلاش کنید و از خداوند کمک بخواهید.
راهکارهایی که به ذهن بنده میرسه رو خدمتتون عرض میکنم.ان شاءالله به کار بگیرید و درنهایت اگر باز هم نیاز دونستید از مشاوران امین کانال تربیتی همسران خوب بصورت تلفنی کمک بگیرید.
🔷اول از همه سعی کنید نعمت هایی که در زندگی شما وجود داره رو ببینید تا ناامیدی و بدبینی برشما غلبه نکنه و بتونید پرانرژی پیش برید.همین که همسری دارید و سه فرزند یعنی بهترین هدیه های الهی که عده ای از اون محروم هستند.یه دفترچه بردارید و روزانه یک نعمت به اون اضافه کنید و بابتش شکرگزاری کنید.
🔷ناراحتی های گذشته رو فراموش کنید و در همه ی امور اقتدار همسرتون رو حفظ کنید تا ایشان هم بهتر شما و خواسته هاتون رو درک کنند.
🔷برای صحبت در جمع از یک کار کوچک شروع کنید بعنوان مثال تعریف یک فیلم یا داستان یک کتاب،اول برای یک نفر و بعد کم کم تعداد رو بیشتر کنید.
🔷در رابطه با بحث زود رنجی سعی کنید با دید مثبت تری به گفته ها و اعمال دیگران بنگرید و سریع به خودتون نگیرید و به اصطلاح محمل بگذارید.مثلا با خودتون فکر کنید که فلانی که منظوری نداشت،یا فلانی خسته هست که اینطوری برخورد کرد و...
🔷مجموعه صوتی استاد پوراحمد به نام رضایت از زندگی رو حتما گوش کنید.
🔷درباره ی امور بیرون از خانه هم از یک کار کوچک شروع کنید مثلا با دخترانتون به پیاده روی برید یا از سوپرمارکت محله یک خرید کوچک انجام بدهید.
و درکل این رو مدنظر داشته باشید که برای بهبود اعتماد به نفس حتما نیازی به خروج از خانه و بیرون رفتن نیست.شما همین که امورات منزل رو با برنامه ریزی انجام بدید،روزانه چند صفحه کتاب مورد علاقتون رو بخونید،کمی ورزش کنید اما هر روز حتی در حد پانزده دقیقه تاثیر بسیار زیادی در بهبود اعتماد به نفس شما خواهد داشت.
🔷اگر در ارتباط عاطفی رودررو مشکل دارید برای همسر و فرزندانتون نامه بنویسید و به این صورت ابراز علاقه کنید و یااینکه کارهای مورد علاقشون رو براشون انجام بدید و از پیامک هم میتونید کمک بگیرید.
🔷در کل با خودتان مهربان تر باشید و در گفتگوهای درونیتون خودتون رو سرزنش نکنید و خودتون از خودتون ایراد نگیرید و مثل یک دوست خوب عمل کنید.
🔷حتما از خداوند متعال کمک بگیرید و با خدا مثل مشاوری دلسوز و توانا درددل کنید.
🔷درنهایت
این نکته را مد نظر داشته باشید که هیچکدام از ما معصوم نیستیم و قرار نیست درهمه ی کارها کامل و بی نقص باشیم، پس از اشتباه کردن نترسید و به عنوان تجربه نگاه کنید نه شکست.
در برخی کارها مانند آشپزی یا هر هنر ومهارت دیگری که علاقه دارید اطلاعات و مهارت خود را بالا ببرید تا در جمع حرفی برای گفتن یا هنری برای ارائه داشته باشید، اگر واقعاً کار را درست انجام دادید و ایراد گیری دیگران وارد نیست بها ندهید.
اشکالات خود را به هیچ عنوان پیشِ دیگران بازگو نکنید
به ظاهر و سلامت خود اهمیت بدهید
با افرادی که اعتماد به نفس بالایی دارند بیشتر تعامل داشته باشید.
ان شاءالله همه چیز بهترخواهد شد.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#طلاق_عاطفی

سلام
خانومی هستم 21 ساله دوساله رفتم خونه خودم اوایلش همه چی خوب بود الان رابطمون خیلی سرد شده و بی توجهی به رابطه هم از طرف من هم از طرف همسرم ایشون خیلی رفیق بازی می‌کنه و هرجا می‌ره من متوجه نمیشم ک کجا می‌ره و همین باعث دلخوریه من بود الانم یک ماه شده ک آورده منو خونه بابام گزاشتع. گفته: ما بدرد هم نمیخوریم باید جداشیم‌ و میگه من ازت متنفرم نمیخوامت .الان من نمی‌دونم چیکار کنم میخام زندگیم درست شع چن باری بهش پیام دادم تو این چنده هفته ولی جواب نمیده خانوادمم زنگ میزنن جواب نمیده
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
در اوایل زندگی زوجین تا به شناخت کامل از یکدیگر برسند نیاز به از خودگذشتگی و یادگیری مهارت ها دارند.
برای رفع کم کاری ها و شناخت به یکدیگر زمان دهید،محیطی خلوت را در خانه ی خودتان یا بیرون از خانه انتخاب کنید و در مورد آینده ی زندگی تان با یکدیگر مشورت کنید و خواسته ها و توقعات خود را با یکدیگر در میان گذاشته و در مورد آن ها هم اندیشی کنید و برای تغییر تلاش کنید.
زبان گفتگو و بیان خواسته را بیاموزید تا گفتگو های شما منجر به دعوا و تنش نشود.
می توانید در ابتدای امر خواسته ی خود را به صورت نامه برای ایشان بفرستید و از او بابت خواندن نامه تشکر کنید.
زبان تشکر را بیاموزید.
بهتر است به جای کمک از خانواده ها به یک مشاوره امین مراجعه کنید و یا از یک بزرگتر و ریش سفیدی که همسرتان حرفش را می پذیرد،کمک بگیرید.
فضای معنوی را در خانه افزایش دهید.
برای خودتان برنامه ی معنوی داشته باشید.
برای اوقات فراغت خود برنامه ریزی کنید.
حس کنجکاوی و کنکاشت نسبت به همسر خود را کنترل کنید،این افکار فقط باعث پژمردگی روح شما می شود.
روش های کنترل افکار مزاحم را فرا بگیرید.
اقتدار مرد خود را حفظ کنید.
احساس کنترل گری را در خود از میان ببرید.

اگر همسر شما برای هرگونه تغییری مقاومت کرد،شما در ابتدا برای رضای خدا تغییر را در خود ایجاد کرده و این گونه آرام آرام همسر خود را به سمت تغییر سوق می دهید.

🪶به شما توصیه می شود صوت های هنر زن بودن و هنر مرد بودن را تهیه کرده و با همسرتان گوش دهید.

انشاءالله زندگی مملو از یاد خدا،نام اهل بیت و آرامش داشته باشید.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#پول_توجیبی

سلام وقتتون بخیر
خداقوت،ببخشید میشه در مورد پول تو جیبی بچه ها یه توضیح کامل بدین؟من واقعا نمیدونم چطوری باید باشه و لازمه پول تو جیبی داشته باشن،اما چه میزان؟ چند وقت یک بار؟از چه سنی شروع بشه،و آیا واقعا لازمه؟

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما مادر گرامی
وقت شما بخیر
این سوال دغدغه مندی شما مادر را نشان می دهد.
فلسفه ی پول توجیبی به فرزندان یادگیری مدیریت پول است.به این صورت که کودکان با تمرین چگونگی خرج پول خودشان می توانند مفاهیمی چون پس انداز برای روز مبادا،اولویت بندی اهداف،به تعویق انداختن خواسته ها و نیکوکاری(صدقه و...)را در محیطی کم خطر و محدود یاد می گیرد.
اما در این سوال بین نظر من و بعضی از روان شناسان تفاوتی وجود دارد:
🍀نظر بعضی از روانشناسان این است که پول توجیبی باید به صورت کاملاً منظم و براساس ویژگی فرزند و شرایط خانوادگی به صورت هفتگی و یا ماهیانه به فرزند داده شود،تا فرزند بتواند برای آن برنامه ریزی کند.
🍀بنده موافق پول توجیبی به صورت منظم از طرف خانواده نیستم زیرا که به عنوان یک وظیفه از سوی والدین برای فرزندان قلمداد می شود و حس کارآفرینی و تفکر برای به دست آوردن پول را از فرزند می گیرد.

ولی می توان حس نیاز فرزند به پول تو جیبی را به روش های درست دیگری جبران کرد:
🍁فرزندان زیر ۷سال⬅️چون تفکر انتزاعی بالای ۷سال شکل می گیرد معمولاً فرزندان علاقه ای به داشتن پول ندارند و در صورت دریافت پول بدون هیچ تصمیم خاصی به داخل قلک می اندازند.
پس بهتر است خواسته های معقول فرزند بدون نیاز به پول توجیبی برآورده شود.
اگر فرزند بزرگتری دارید و فرزند شما از او تقلید می کند می توانید قسمتی هدیه های مناسبتی را به صورت نقدی به او بدهید و پیرامون چگونگی استفاده از آن و برنامه ریزی برای آن با او گفتگو کنید.
🍁فرزندان بالای۷سال⬅️ترغیب به کسب درآمد به وسیله ی هنر آموزی و یادگیری مهارت مانند:استفاده از نمد برای ساخت عروسک ها،برش و کار با چوب و....
یادگیری کسب و کاری در جهت کمک به اقتصاد خانواده به عنوان مثال خرید پارچه و دوخت شلوار برای خودش و دریافت مایه التفاوت پول از خانواده،درست کردن لواشک یا مربا با میوه های مانده داخل یخچال و...
تجربه ی کار در مغازه های مورد اعتماد محل
ساخت وسایل هنری و خرید و فروش بین خواهر و برادرها
گاهی می توان به عنوان تشویق به فرزندتان به او هدیه ی نقدی بدهید.(البته تشویق در چند زمینه باشد.)
اگر فرزندتان به پول علاقه ی زیادی دارد می توان از هدایای نقدی مناسبتی نیز استفاده کرد.

🍃میزان پولی که به فرزند داده می شود می‌تواند براساس ویژگی های فرزندتان،برنامه ی او برای پول،تلاش و پشتکار فرزندتان و شرایط اقتصادی خانواده باشد.

🌾بنده به هیچ عنوان توصیه نمی کنم که برای انجام کارهای خانه و کمک به والدین به فرزندتان پول دهید زیرا انجام مسولیت هایش و کمک به خانواده را به چشم یک لطف به خانواده قلمداد می کند.

🪴داشتن قلک را نیز توصیه نمی کنم زیرا معتقد هستم که فرزند باید توانایی تعویق کامیابی(خود کنترلی و خویشتن‌داری برای خرج کردن پول) و برنامه ریزی را به صورت درونی به دست آورد.

ان‌شاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#بی_اعتمادی_به_همسر
#ارتباط_راحت_با_نامحرم
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
شوهر من کارای حقوقی میکنه چند بار موکلای خانومش ابراز احساسات میکنن و ایشون جواب میدن طی این دوهفته آخر ۳ بار ازشون چیزی دیدمیکیشون نفسم و جون اینا بهش گفته بود و ایشون جواب محبت آمیز دادند رمز گوشیاشون بمن نمیدن اجازه ندارم هیچی بگم میگ شرایط کاریه من خسته شدم هنوز توی دوران عقد هستیم نمیدونم باید چیکار کنم من یکبار یک ازدواج ناموفق داشتم و ایم ازدواج دومم هست ایشون ب پدر مادرم خیلی از لحاظ مالی میرسه و محبوب اونها شده پدر مادر من سنشون زیاده و نمیخام دوباره حالشون از مشکلات من بد بشه دیگ دلم باهاش نیست واقعا حالم بده خیلی بی اعتماد شدم لطفا کمکم کنید
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
سلام و عرض ادب خدمت شماخواهرگرامی
🔷با توجه به اینکه هنوز در دوران عقد هستید و بطور رسمی به زیر یک سقف نرفته اید پس هنوز در مرحله ی شناخت هستید.پیشنهاد میکنم در باقیمانده ی دوران عقد سعی کنید در این روال پیش آمده تغییر ایجاد کنید و ببینید وضعیت اصلاح میشود یاخیر(البته طولانی شدن دوران عقد هم به صلاح نیست و نمیدانم چند وقت است که عقد هستید)
🔷پس انرژی خود را به کار بگیرید و به نکاتی که در ادامه عرض میکنم توجه ویژه داشته باشید.
🔷اول اینکه ارتباط خودرا با همسرتان چگونه ارزیابی میکنید؟چون اشاره نکردید اطلاعی ندارم که آیا رابطه ی عاطفی و به ویژه ارتباط کلامی خوبی باهم دارید؟
کلماتی که دوست دارند بشنوند را شما به ایشان بگویید و با محبت خود تامینشان کنید که نیازی به شنیدن این کلمات از جانب نامحرم را نداشته باشند.
به ظاهر خود برسید و رفتار لطیف داشته باشید و اقتدارایشان را حفظ کنید.
🔷فکر کنید ببینید آیا از ابتدای آشنایی تان همین گونه بودند یا خیر؟
🔷در مواردی که بیان کردید ایشان شروع کننده نبودند و خانم های دیگر حدو حدود را رعایت نمیکردند.شاید علت سکوت ایشان ترس از درست دادن موکل ها یا کم شدن حقوق یا چیزهای دیگری باشد.
🔷در یک فرصت مناسب که باهم ارتباط نزدیکی دارید و احساس میکنید اثرگذارهستید حتما با ایشان صحبت کنید البته با لطافت زنانه و ظرافت.یا اگر رو در رو برایتان سخت است در نامه بنویسید.
ابتدا از خوبی هایش بگویید و اینکه دوستش دارید.
سپس بگویید از اینکه آن خانم ها اینگونه پیام میدهند خیلی ناراحت میشوید و حس بدی به شما دست میدهد و چون دوست دارید تا آخر عمر باعشق و علاقه ی زیاد با او زندگی کنید او را محرم راز خود دانسته اید و این موضوع را مطرح کردید.
و درپایان به او بگویید که بهش کاملا اعتماد دارید اما بخاطر دل شما کمی رسمی تر برخورد کنند یا کارهای موکل های آقا را پذیرش کنند.
🔷در این مسیر از طعنه و کنایه و صحبت های دوپهلو و انتقال حس بی اعتمادی بپرهیزید.
🔷زن و شوهر باید رمز گوشی هم را بدانند اما این درست نیست که بدون اجازه وارد گوشی هم شوند و بخواهند کنکاش کنند.
🔷صوت های هنر زن بودن را حتما گوش کنید.
🔷برای خودتان سرگرمی مفید داشته باشید و وقت خود را پرکنید تا گرفتار افکار مزاحم نشوید.
🔷معنویات خود را تقویت کنید و به همراه همسر به مسجد یا مکان های مذهبی بروید و با کسانی که به لحاظ سطح ایمانی از شما بالاتر هستند معاشرت کنید.
🔷با پدرومادرتان تا حدودی صحبت کنید که آنها هم تا حدودی در جریان مشکلات شما باشند و پشتیبان داشته باشید و خود را تنها نگذارید.البته خودتان بهتر میدانید که تا چه حد میتوان با آن ها صحبت کرد که نگرانی بیش از حد هم پیدا نکنند و روی روابط اثر بدنگذارد و فرصت اصلاح از بین نرود.
🔷در صورت نیاز با مشاوران امین کانال همسران خوب بصورت تلفنی در ارتباط باشید.
موفق و موید باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#علاقه_افراطی_به_همجنس
سلام خداقوت
من دختر مذهبی ۱۹ ساله مجردم. مشکلی که دارم اینه که چند وقت اخیر به خانمی به شدت علاقه مند شدم درحدی که وقتی اون خانم میاد تپش قلب میگیرم و ذوق دارم و شبی که نیست و نمیبینمش به شدت ناراحت میشم. از لحاظ جنسی و یا رابطه داشتن هیچ میلی ندارم الحمدلله. ولی علت این حجم عظیم از علاقه عاطفی رو نمیدونم‌. حدودا از ۱۵ سالگی تا کنکون چندین بار این اتفاق افتاده که مثلا به یکی از دبیرانم این حسو پیدا کردم یا شخص دیگری. یه حسی که واقعا شبیه عشق میمونه و ادم شب و روز داره ب اون شخص فکر میکنه و حتی خوابشو میبینه. یه مدت که از اون شخص فاصله میگیرم حسم کاملا میره و حتی ب نظرم مسخره میاد که به اون خانم علاقه مند بودم. ولی وقتی دوباره میبینمش انگار همه حس ها بهم برگشته😣 از اینکه به خانمی این حسو داشته باشم متنفرم💔 مخصوصا ک میدونم قطعا ب نتیجه نخواهد رسید. لطفا کمکم کنید چیکار کنم که دیگه این حسو پیدا نکنم؟
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
توجه و عمل به راهکارهای زیر می تواند شما را در حل این مشکل یاری کند :
🔷انسان در برابر هر یک از نعمت های الهی از جمله دوست خوب همواره باید بداند که بالاخره روزی آن را از دست خواهد داد. بنابراین دل سپاری در برابر هر چیز باید به گونه ای باشد که فقدانش موجب آزار انسان نگردد.
🔷سعی کنید نسبت به دشواری دوری از ایشان خونسرد باشید. مسلماً به تدریج رنج این فراق کاهش خواهد یافت و عادی خواهد شد.
🔷سعی کنید دوستان زیادی برای خود پیدا کنید و روابط اجتماعی خود را افزون سازید تا عمل جانشینی به طور عادی انجام گیرد و به تدریج از این حس علاقه تان کاسته شود و ظرفیت های عاطفی تان به طور متناسب میان سایر افراد و دوستان تان پخش گردد و در یک نفر متمرکز نشود؛ این کار، جلوی این نوع آسیب ها را می گیرد.
🔷اگر امکان ارتباط با ایشان را دارید، سعی کنید به تدریج مدت زمانی که در طول روز در کنار او به سر می برید را کاهش دهید.
🔷به صفات رفتاری منفی او هم توجه کنید تا این احساس در شما از بین برود و او را به عنوان یک فرد معمولی نگاه کنید و نه بیشتر.
🔷تلقین در جهت منفی و مثبت اثر خود را به همراه دارد. بنابراین سیگنال های منفی را باید کنار گذاشت. هرگز به خود تلقین نکنید که چنین گرایشی در شما قوی است.
🔷به این فکر کنید که این نوع وابستگی باعث خواهد شد، فرصت هایی که دیگر برگشت ناپذیر هستند را از دست بدهید و آینده زندگی خود را متزلزل بنا نمایید.
🔷اوقات خالی خود را با برنامه های مفید پر کرده و از تنهایی و بیکاری پرهیز کنید تا این افکار به سراغتان نیاید.
🔷افراط در اینگونه وابستگی ها به زندگی آینده شما به صورت جدی آسیب می رساند. زیرا هزینه کردن بیش از حد عواطف برای دوستان، باعث می شود در آینده نتوانید روابط عاطفی مطلوبی با همسر خود داشته باشید؛ زیرا هر انسانی دارای یک منبع محدودی از انرژی روانی است؛ همین طور که توانایی جسمانی او محدود است انرژی های روانی او نیز محدود است بنابراین باید این انرژی ها را به موقع، به تدریج و با احتیاط هزینه کرد.
🔷عجله نداشته باشید و بدانید غلبه بر این وضعیت به تدریج صورت می گیرد. از خداوند و ائمه اطهار (علیهم السلام) نیز کمک بگیرید و بدانید اقدام شما برای حل مسائل نفسانی، نشان از پاک بودن طینت شما و توجه خداوند به شما است. معنویات به ویژه نماز نیروهای خارق العاده ای هستند که خداوند آنها را قرارداده تا انسان در دام شیاطین گرفتار نشود. از این نیروها نهایت استفاده را ببرید.
🔷روابط خود را با والدین و اعضای خانواده تقویت و تحکیم کنید.
🔷درصورت نیاز با یک مشاور امین کانال همسران خوب بصورت تلفنی در تماس باشید.
ان شاءالله موفق و موید باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#کنترل_غرائز
#انتخاب_همسر

سلام خسته نباشید ببخشید کسی که شهوت جنسیش زیاده و از دوره نوجوانی تا الان که ۳۵سال سن داره شهوت اونو از همه کار انداخته یعنی درس دانشگاه کار ورزش هیچی باید چیکارکنه؟؟ همه فکر و ذهنش خودارضایی و دوستی و ارتباط با جنس مخالفه یعنی هم از نظر شهوت و هم کمبود محبت و نیاز عاطفی از طرف جنس مخالف
شهوت باعث انتخاب اشتباه در مورد ازدواجش هم شده الان میخواد از همسرش جدا بشه وکسی رو پیداکنه که دوستش داشته باشه چون انتخاب همسرش یه انتخاب از روی شهوت و کمبود محبت بوده در ضمن ایشون خانم هستن

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام خدمت شما
در خصوص کنترل غرائز بهترین راهکار کنترل فکر و مشغولیت ذهنی و جسمی است.
مضاف بر اینکه تغذیه مناسب با مشورت متخصص می تواند تا حدی این مساله را تعدیل کند.
لازم است به این نکته توجه کنید در این زمینه انتظار یک معجزه زود هنگام نداشته باشید به هر حال تغییر هر عادت نیاز به تمرین و زمان دارد.
در رفع این مساله از توسل و امور معنوی کمک بگیرید. هر چقدر به معنویات بپردازید در این زمینه موفق تر خواهید بود.به طور کلی رعایت تقوا در مقابل هر زمینه گناه باعث می شود بیشتر و بهتر در این مساله به خصوص هم حود کنترلی داشته باشید.
برای انتخاب همسر پیشنهاد میکنم حتما فایل صوتی انتخاب همسر را گوش دهید و گام به گام طبق همان توصیه ها پیش روید تا انتخاب عاقلانه و آگاهانه داشته باشید.
موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#اعتیاد_همسر

سلام وقتتون بخیر
من شوهرم متاسفانه وقتی با باجناقاهاشون جمع میشن بساط ش.ی.ر.ه دارند و یکیشون نزدیک خونه مازندگی میکنه
و من واقعا بابت این موضوع عذاب میکشم
درواقع ذهنم منو از درون داغون میکنه
همسرم بهم قول داده اما نتونسته به قولش پایبند باشد
من چیکار کنم ..
واقعا موندم با توجه به شغلی که داره
و جایگاه اجتماعی من نمیخوام سمت این چیزا بره
تورو خدا راهکاربدین.
به نظرتون چقدر درباره ی این موضوع مثبت اندیشی کنم و افکار منفی درموردش رو کم کنم؟؟منظورم وقتایی که همسرم باهاشون هست؟

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام
در مورد این مشکل یکی از آسیب زننده ترین رفتارها کنترل گری و مچ گیری و سرزنش است.
هر چقدر شما در این زمینه مدام به همسر خود تذکر دهید و رفت وآمد های ایشان را چک کنید بیشتر هم از نظر عاطفی از همسر خود دور می شوید و هم زمینه ارتکاب به این امر را فراهم می کنید.
پس راهکار مناسب اول نزدیکی عاطفی به همسر و تقویت رابطه خود و بعد همنشین جایگزین است.
سعی کنید به جای ارتباط با این اقوام بیشتر با خانواده های هم کفو و مثبت در دوست و فامیل ارتباط برقرار کنید و بیش از پیش برای مسائل و جلسات معنوی وقت بگذارید.
ضمن اینکه با توجه به کلیت مساله حتما با یک مشاور امین مشورت کرده و فایل صوتی هنر زن بودن را مورد استفاده قرار دهید.

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#آسیب_نوجوان

سلام وقتتون بخیر پسر۱۶ ساله ای دارم جدیدا تو ی جیب شلوارش چیز بدی پیدا کردم (وسیله جلوکیری) می خواستم بدونم چه جوری بهش بگیم از کجا اورده

پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی

عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما 🌺

مطمئن شوید این وسیله برای چه و...در جیبش بوده
آیا از سر کنجکاوی است یا ....
اگر گوشی شخصی دارد چک بفرمایید آیا رابطه ای دارد ؟
غیر مستقیم تذکر و نکات آگاهی دهنده به او بدهید
حتما از مشاوره حضوری برای پسرتان و خودتان بهره ببرید .

💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
2024/09/29 21:36:52
Back to Top
HTML Embed Code: