Telegram Web Link
#مکتب_اسلامی
سلام خدا قوت
شوهر من یک سالی است که با مکتب اسلامی آشنا شدن و امسال هم به دخترم اجازه رفتن به مدرسه را نمی‌دهد میگوید تعلیم و تربیت باید در خانه و توسط مادر انجام شود، نگران آینده دخترم هستم
خیلی مدرسه را دوست دارد؟ خواهشاً راهنماییم کنید
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست گرامی ،ما از نحوه ی آموزش به شیوه مکتب اسلامی و مزایا و معایب اون آگاهی نداریم پس طبیعتا راهنمای خوبی در این زمینه نخواهیم بود ولی شما سعی کنید با همسرتون در این زمینه گفتگو کنید، یعنی مشکل رو بگذارید وسط و تمام مزایا و معایب اون رو با هم یادداشت کنید بعد با هم به جمع بندی مزایا و معایب بپردازید و تصمیم اصلی را بگیرید.
فقط این کار رو در شرایط مناسب خودتون و همسرتون انجام بدهید و به هم و نظرات هم بی احترامی نکنید فقط یادداشت کنید.
برای اینکه مسیر برای شما روشن شود با چند نفر که این راه رو رفته یا تجربه ای در این زمینه دارند مشورت کنید تا با چراغ این افراد مزایا و معایب روشن بشه.
در پایان سعی کنید با توسل و نور اهل بیت تصمیم بگیرید، که تصمیم محکم تری صورت بپذیرد.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#اختلاف_نظر
سلام و وقت بخیر
بنده ۲۱ سال و نامزدم ۲۲ سال داریم. یک سال و نیمی هست عقد کردیم. مشکلمون اینجاست که من دوست دارم بریم بیرون، بگردیم، پارکی جایی بریم ولی ایشون اصلا دوست ندارن. باید همش با زور و التماس راضیش کنم تا ببره بیرون. البته جمعی دوست داره بیرون بره ولی تنهایی اصلا راضی نمیشه. هرجاهم بریم میگه دوتایی نمیچسبه. دسته جمعی هم گاها میریم ولی خب نامزدیم نمیشه که همه جا با خانواده ها بریم. لازمه تنهایی هم بگردیم.
همیشه هم من باید بگم که بریم بیرون. تو این یه سال و نیم نشده یه بار بگه حاضر شو بریم فلان جا یا بیاد ببره. چطوری باید ایشونو راضی کنم؟
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز، تبریک میگم و اینکه
انشالله ازدواج پر خیر و برکت داشته باشید.
بانو جان زندگی خالی از مشکل نیست و از همین ابتدا خودتون رو برای اختلاف آماده کنید .
اختلاف داشتن مهم نیست برخورد ما با اختلاف مهم هست، سعی کنید بدون تنش و دعوا و با آرامش در شرایطی که هم خودتون حال خوبی دارید و هم طرف مقابل حال خوبی دارد، از خواسته تون صحبت کنید به این سبک شروع ‌کنید که (من احتیاج دارم )و با این کلمه که (تو چرا اینکار انجام نمی‌دهی و...) شروع نکنید ...
و آنقدر در رابطه با مشکلتون صحبت کنید که هر دو آرام بشید.
سعی کنید وقتی به اختلاف می‌خورید اگه همون لحظه عصبانی هستید خودتون آرام کنید و در اولین فرصت در رابطه با مشکل حرف بزنید ( دعوا نکنید)‌.
قهر نکنید.
بی احترامی نکنید
منتطر نباشید طرف مقابل خودش متوجه نیاز شما شود.
فقط با آرامش در مورد اینکه وقتی این اتفاق افتاد ،من این احساس پیدا کردم و این نیاز من نادیده گرفته شد،گفتگو کنید
مهارت حل اختلاف رو یاد بگیرید و بدانید زندگی بدون اختلاف نیست و با کوچکترین اختلاف ناامید نشوید و جا نزنید بلکه مهارت حل اون تعارض رو بدست بیارید.
در حل بحران های زندگی از توسل غافل نشید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#دیدن_جای_خصوصی
سلام خسته نباشید خدمت استاد یه سوال اورژانسی دارم
استاد پسری ۶نیم ساله دارم یه دوست داره اونم ۶نیم ساله هست و دختر
دیشب ک از هیئت اومدیم خونه بهم میگه مامان من جای خصوصی دوستم دیدم گفتم چرا کجا
گفت میخاستم بدونم چه فرقی داره رفتیم دستشویی مسجد دیدیم البته خیلی ناراحت بود و استرس داشت و منم مونده بودم چی بهش بگم فقط گفتم ک کار اشتباهی کردی دیگه تکرار نشه گفت باشه کلی عذر خواهی کرد و انگار عذاب وجدان داشته باشه همش میگفت مامان ببخش دیگ تکرار نمیشه
میخاستم بدونم چی باید بهش بگم چیکار کنم ک تکرار نشه
اخیرا همش راجب شکل و اندازه جای خصوصی ازم سوال میکرد ک من رد میکردم و نمیدونستم چه جوابی بدم اگ میشه راهنماییم کنید
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸

پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز ، نگران نباشید و در این مواقع خونسردی خودتون حفظ کنید و بدون هیچ خشونتی برخورد کنید که محرم اسرار فرزندتان باشید و در کنارش باعث ایجاد احساس گناه در فرزندتان نشید فقط بگید بهتر بود انجام ندی همین چون رفتار فعلی شما آینده جنسی فرزندتان رو تحت تاثیر قرار می‌دهد.
سعی کنید دوستان همجنس در معرض فرزندتان قرار دهید و همیشه نظارت داشته و اونها رو تنها نگذارید.
در رابطه به سوالات ایشون به صورت کلی جواب بدهید و وارد جزئیات نشوید .
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#همخانگی_با_خانواده_همسر
سلام علیکم ما همراه مادر شوهرم در یک حیاط زندگی می‌کنیم وخانه هایمان کاملا نزدیک وروبه روی همدیگه هست بخاطر مشکلات بینمون مثل رفت آمد بچه هاشون وکلا اینکه رفت آمد ما همیشه زیر نظر مادر شوهرم وبقیه هست من از همسرم خواستم که دیوار بینمون باشه ولی یک راهی برای مادرشان بگزارد ولی خانواده اش بسیار رفتار تند نشون دادن مادرشان گفت جرات این کارو نداری اگه این کارو کنی من دق میکنم وخواهراش میگن میخواین دقش بدین اینو هم بگم که خواهر ومادرشون خیلی با حرف وکنایه توی زندگیمون دخالت میکنن شوهرم رو تحت تاثیر قرار میدن ایا این کار درست نیست؟اگر نیست پس آسایش وراحتی که نداریم چی میشه؟
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز شرایطتتون و رنجی که می کشید رو کاملا درک میکنیم ،دعای خیر ما بدرقه شما باشه که بتونید این شرایط رو طی کنید.
این فرایند باید آرام وتدریج صورت بگیرد و در کنارش سعی کنید رابطه تون را با همسرتون بهبود بدهید و به نیازهای جسمی،جنسی و عاطفی ایشون توجه کنید و احترام و اقتدار ایشون رو به خصوص در مقابل دیگران افزایش بدهید. و در کنارش تعداد رفت و آمدتون آرام کم کنید به سبکی هنرمندانه که همسرتون متوجه نشند و بعد مدت رفت و آمد رو کم کنید،وقتی رابطه تون با همسرتون اصلاح شد آرام آرام زمزمه جدا شدن خونه ها رو با همسر گرامی مطرح کنید و با صحبت به دور از تنش از آسیب های این همجواری بگید که دلمون فاصله گرفته و محبتمون کم شده اگه یه مقدار فاصله بگیریم دوستی ها ،احترام و محبت بیشتر میشه و به تدریج ایشون رو آماده کنید. دوست عزیز تاکید می کنم مراحل فوق آرام و به دور تنش باشه تا کم کم پخته بشه.
شما هم در این مدت سعی کنید تنش ها رو با خانواده همسرتون کم کنید و به جای آن بیشتر محبت کنید و با زبان خوش اونها رو آماده جدا شدن کنید.
یادتون نره از اهل بیت کمک بگیرید🤲
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#سیگار_کشیدن_همسر

سلام وقتتون بخیر
همسر بنده بیشتر اوقات به بهانه اینکه حوصلم سر رفته بیرون میره و بعد از اینکه منزل میاد چشمانش قرمزه و احساس میکنم بوی سیگار می‌دهد .با خودش که درمیون گذاشتم میگه نه اصلا خوشم نمیاد.چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
❗️در پاسخ به سوال شما عرض می شود که تا پیش از اطمینان کامل نسبت به مصرف سیگار توسط همسرتان ، نباید مستقیماً با ایشان در این مورد صحبت کنید . شما می‌توانید در مواقعی که فضای کاملاً مناسب و توأم با آرامش و نشاط بین شما و همسرتان فراهم هست، به بهانه‌های مختلف در رابطه با آسیب‌های سیگار و یا مواد مخدر بر فرد و اطرافیان با هم به گفتگو بپردازید . عنوان مثال به ایشان بگویید که در صفحه حوادث روزنامه خواندم که خانواده‌ای به واسطه اعتیاد مرد منجر به جدایی زوجین شده است و دلیل اعتیاد شروع آن با سیگار بوده. در ادامه بیان کنید ، من تعجب می‌کنم از افرادی که با خودخواهی ،موجب آسیب به خانواده خود( همسر ،فرزندان و همچنین طرافیان ) می‌شوند. در نهایت به همسرتان بگویید من نسبت به تو اطمینان دارم با درک و شعور بالایی که داری هیچگاه سمت سیگار و یا مواد مخدر نخواهی رفت و از این بابت خوشحالم .
❗️در صورتی که سیگار کشیدن همسرتان برایتان محرز شد آرامش خود را حفظ کنید و منطقی با این رفتار برخورد کنید. برخورد منطقی این است که ابتدا علل گرایش به سیگار کشیدن مورد توجه قرار گیرد.
🔍 علل گرایش افراد به سمت دخانیات به قرار زیر است.
فشار کاری زیاد و دغدغه‌های اقتصادی از جمله موارد گرایش افراد به این رفتار است.
عزت نفس پایین و ضعف شخصیت به واسطه ناکامی‌هایی که در زندگی با آنها مواجه شده است.
محیط های نامناسب و رفت و آمد با افرادی که تشویق به مصرف دخانیات می نمایند.
با توجه به علل ذکر شده برای اصلاح رفتار همسرتان راهکارهای زیر دنبال نمایید.
1⃣همسرتان را ترغیب نمایید در کنار فعالیت شغلی خود ،بخشی از روز را با خانواده و فرزندان بگذراند. شما نیز در کنار وظایف همسری و مادری کمک کار همسرتان باشید.
2⃣اقتدار همسرتان را حفظ نمایید و از سرزنش و تحقیر او بپرهیزید. با الفاظ محبت آمیز از زحمات او تقدیر نمائید و به او نشان دهید که از کنار او بودن احساس رضایت دارید
3⃣با افرادی که از وجه و سلامت اجتماعی برخوردارند رفت و آمد نمایید و سعی کنید همسرتان را ترغیب نمایید که در صورت داشتن دوستان با رفتار نابهنجار، رابطه خود را با آنها قطع نماید
4⃣از دعا و توسل نیز غافل نباشید و معنویت را در زندگیتان ارتقاء بخشید . توسل به ائمه اطهار علیهم السلام در این زمینه راهگشا خواهد بود.
5⃣مطلب آخر اینکه به شما توصیه می‌کنم فایل‌های صوتی🔈 استاد پوراحمد در زمینه هنر زن بودن رو بشنوید که این هم کمک زیادی به بهبودی زندگی زناشویی شما خواهد داشت

در صورت رعایت موارد فوق عدم نتیجه‌گیری دلخواه، حتماً به اتفاق همسر خود حضورا به مراکز مشاوره معتبر که از مشاورین متخصص و متدین برخوردارند مراجعه نمایید.

موفق و پیروز باشید 🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#دیدن_تصاویر_نامناسب

سلام . وقت شما بخير
بنده ۲۴ و شوهرم ۳۰سال داره، شوهرم تو گوشیش عکس و ویدیو نامناسب زنان و شوخی های مسخره ای می بینه....چند بار مخفیانه گوشیش را چک کردم ، من شاغلم وقت زیادی باید در گوشیم و کتاب باشم، از طرفی رابطه محبت آمیزی با هم نداریم و روابط ما عادیه ، خودم مذهبی و مقیدم نمیدانم چطور با این موضوع برخورد کنم . خیلی میخوام سرزنشش کنم و ناراحتم...

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
❗️در پاسخ به سوال شما باید عرض شود که بروز چنین رفتارهایی از ناحیه مردان ناشی از عللی است که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد.
قبل از پرداختن به علل رفتار ، رعایت چند نکته از ناحیه شما ضروریست.
🔶در صورتی که همسرتان از توجه شما به این مسئله آگاهی ندارد ، نباید این مسئله را مستقیماً با او در میان بگذارید . شما می‌توانید در مواقع مناسب به بهانه‌های مختلف در رابطه با این موضوع با هم گفتگو کنید و نظر او را نیز در این باره جویا شوید و احساس نفرت خود را از چنین رفتارهایی توسط برخی مردان ابراز کنید و همچنین پیامدهای این رفتار را نیز بیان نمایید . در نهایت از همسر خود تمجید کنید که او دارای درک و شعور بالایی است و از رفتن به سمت چنین رفتارهایی خودداری می‌کند.
🔷نکته دیگر : در صورتی که همسرتان آگاهی شما از رفتارش را متوجه شد ، آرامش خود را حفظ نموده و از سرزنش و تحقیر او بپرهیزید زیرا موجب تشدید این رفتار خواهد شد. به جای چنین برخوردی با او دلیل این رفتار را جویا شوید.
با حفظ این دو نکته به علل مشکل پیش رو اشاره خواهد شد.
۱- عدم توجه زن به آراستگی ظاهر ، نبود دلربایی و عشوه گری زنانه نسبت به همسر در فضای منزل و همچنین عدم پاسخگویی مناسب به نیازهای جنسی مرد.
۲- عدم ابراز محبت (رفتاری و کلامی) از ناحیه زن .
۳-فاصله گرفتن زن و شوهر از یکدیگر به دلیل مشغله کاری، تحصیلی ، ارتباط افراطی با دوستان و اطرافیان و همچنین اختلافات بین زن و شوهر .
۴-وجود دوستان و اطرافیانی که دعوت به چنین رفتارهایی تشویق می نمایند.
۵-عدم پایبندی به موازین دینی و اخلاقی از ناحیه مرد.
موارد فوق دلایلی هستندکه سبب چنین رفتارهایی از ناحیه برخی مردان خواهند بود . عدم توجه به آنها موجب آسیب به بنیان خانواده و زندگی زناشویی خواهد شد.
‼️ خدمت شما خواهر گرامی باید عرض شود که دو مورد از دلایل فوق در سوال شما به چشم می‌خورد نخست اینکه وقت زیادی را به شغل و مطالعه اختصاص می‌دهید ثانیاً رابطه محبت آمیز بین شما وجود ندارد و تنها یک رابطه عادیست.
1⃣لذا در گام اول می‌بایست با یک برنامه‌ریزی مناسب بخشی از وقت خود را برای شغل خود و بخش دیگر را به خانواده خود اختصاص دهید. در صورتی که نمی‌توانید از وقت شغل خود بکاهید باید در شغل خود تجدید نظر نمایید زیرا مهم حفظ بنیان خانواده است و زمانی که شغل مانعی برای استحکام زندگی باشد چه بسا باید برای مدتی تا اصلاح روابط زناشویی، از آن چشم پوشید. نکته‌ای که در این رابطه باید رعایت کنید این است که اثرات ناشی از شغل خود ( خستگی، دغدغه‌های مربوط به شغل ، ناملایمات و غیره)را وارد محیط خانواده و زناشویی خود ننمایید. از آنجایی که فرمودید مقید به موازین دینی هستید. باید بدانید که یکی از وظایف مهم زن در خانه خوب همسرداری و مادری خوب برای فرزندان است.
2⃣در گام دوم شما باید برای ایجاد رابطه عاشقانه و محبت آمیز وقت ویژه‌ای را برای خود و همسرتان در ساعات روزانه اختصاص دهید وبه صحبت کردن( پیرامون مسائل مختلف مانند امورات مربوط به فرزندان ، خواسته‌های خود و همسرتان و...) ، تفریح ، تمجید و قدرانی از همسر اختصاص دهید.
3⃣مورد دیگر اینکه زمانی که در خلوت با همسرتان هستید با آراستگی‌ ظاهر و پوشش های تحریک کننده و مهیج به گونه‌ای که مورد علاقه همسرتان است نسبت به شوهرتان جلوه گری نماییدو به نیاز جنسی او پاسخ مناسب بدهید.
در گام بعدی می بایست برخی از روزهای هفته را به گردش ،تفریح و مسافرت اختصاص دهید و لحظات شادی را در کنار یکدیگر تجربه نمایید.
4⃣با افرادمتدین و مقید به مسائل شرعی که مورد توافق شما و همسرتان است رفت و آمد نمایید.
5⃣توسل و معنویت را در خانه خود افزایش دهید. گرفتن برخی مراسمات مذهبی در منزل ، شرکت در محافل و مناسک مذهبی ، مسافرت به اماکن مذهبی و....نیز کمک به حل مشکل شما خواهد داشت.

🗯ادامه پاسخ در پیام بعدی👇
🗯 ادامه پاسخ سوال قبل👇

6⃣با حفظ و رعایت این نکات در صورتی که همسر شما به رفتار خود ادامه داد شما در فرصتی مناسب احساس خود را به او بیان کنید. مثلاً بیان کنید که وقتی من می‌بینم که شما مشغول مشاهده تصاویر زنان نامحرم هستید از این رفتار بسیار ناراحت می‌شوم و این را برای زندگی مشترکمان خطری جدی می‌دانم که چنین رفتاری موجب آسیب به رابطه زناشویی و تربیت فرزندانمان خواهد داشت.

در صورت رعایت موارد فوق و عدم نتیجه‌گیری دلخواه، حتماً به اتفاق همسر خود حضورا به مراکز مشاوره معتبر که از مشاورین متخصص و متعهد برخوردارند مراجعه نمایید.

به امید زندگی سراسر آرام و خوشبختی برای شما

🔻پیشنهاد میکنیم کلاس هنر زن بودن یک و دو استاد پوراحمد را استفاده فرمایید.

موفق و پیروز باشید 🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#قصد_ازدواج
#ارتباط_دختر_و_پسر
سلام وقتتون بخیر
من یک دختر۲۲ هستم و دانشجو هستم در دوران دانشجویی با یک پسر که هم رشته خودم بود آشنا شدم و قرار شد ازدواج کنیم که متاسفانه خانواده ها بهم نخوردن و ازدواج بهم خورد
اما بین ما احساس شکل گرفت و نتونستیم جدا شیم
الان با اینکه میدونیم آینده ایم نداریم ولی این اقا همچنان اصرار دارن با هم باشیم و ارشد هم با هم بخونیم شاید دو سال دیگ تونستیم ازدواج کنیم
الان من نمی‌دونم چیکار باید کنم و از طرفی الان مدتی هست جدا شدم ازشون ولی همچنان تو فکرشون هستم
من موندم باید باهاشون ارتباط داشته باشم یا جدا بشم ؟
و اینکه اگ قراره جدا بشم چیکار باید بکنم؟
از طرفی احساس عذاب و وجدان و گناه دارم ، اگر قرار باشه در آینده با شخص دیگری ازدواج کنم چیکار باید کنم ؟ ایا همه چیز رو باید بگم؟
🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی
همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
ابتدا شروع این رابطه و آشنایی شما اشتباهی بوده که شما مرتکب شدین
در ضمن اگر قصد طرفین ازدواج هست این امر باید از سمت آقا پسر پیگیری شود
اگر ایشون نسبت به این امر مصمم هستن در هر شرایطی خانواده خودشون رو متقاعد و راضی میکنن و برای اینکار پیش قدم می‌شوند حالا با صحبت و پیش قدم شدن بزرگتری استاد و معلمی و ...

پس توصیه می‌شود قبل از این اقدام رابطه خودتون رو قطع کنید و فکر و ذهن خودتون رو مشغول نکنید

هر چه باشد شما یک خانم هستین و با ادامه رابطه آینده و حیثیت خودتون رو خدشه دار میکنید

اگر ایشان قصد ازدواج دارن بلاشک از طرف خانواده پیگیر می‌شوند

اگر هم شرایط رو ندارن شما نباید خودتون رو قربانی یک رابطه بی سر و ته کنید

باز هم تاکید می‌کنم شما دختر هستین و اگر هر اتفاقی بیافته شما متضرر خواهید شد پس قبل از رسیدن هر اسیبی به خودتون این مسئله رو مدیریت و تدبیر نمایید

صبور و خوددار باشید و از توکل و توسل غفلت نکنید ان شاالله خدا کمکتون میکنه تا احساساتتون رو کنترل و مدیریت نمایید.
و این نکته را هم بدانید که هیچ لزومی ندارد که گذشته ی خود را برای هیچ کسی حتی همسر آینده ی خود بگویید.شما از کرده ی خود پشیمان شده آید و درصدد جبران بر آمدید.

ان‌شاءالله زندگی تان سرشار از یاد خدا و نام اهلبیت علیهم السلام باشد.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠

@hamsaranekhoob
#وسواس
سلام وقتتون به خیر
۲۷ سالمه متاهلم، مدت پنج ساله وسواس دارم به شست و شو زیاد هر راهی رو درمان پیش گرفتم خوب نشدم چه شیمیایی چه سنتی... فکر و خیال زیاد دارم ویس ها مربوط به وسواس رو گوش دادم و می‌دونم این کارم گناهه ولی نمیتونم ترک کنم... لطفاً راهنمایی کنید چکار کنم

🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
در ابتدا باید علت این رفتارهای شما به طور کامل ریشه یابی و اینکه آیا این مشکل شما وسواس است یا خیر؟
درمان وسواس حتما باید زیر نظر درمانگر حاذق و امین انجام شود ب به صرف گوش دادن به ویس یا حتی درمان های سنتی و شیمیایی نمی توان امید بهبودی داشت.
ولی به طور کلی یکی از ریشه های وسواس اضطراب است و باید سعی در کنترل و درمان آن داشته باشید.
به شما خواهر عزیز توصیه می‌شود زمان را از دست ندهید و به یک درمانگر مراجعه فرمایید.

ان‌شاءالله خداوند شما را در مسیر بندگی خود یا ی دهد.
موفق و مؤید باشید. 🌺

کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#بازی_در_کوچه
باسلام خدمت شما .خانم ۳۱ساله هستم دارای دوفرزند پسر یکی ۱۱ساله ویکی هم ۵ساله بچه‌ها خیلی علاقه به حضور درکوچه دارند تقریبا همه بچه‌ها کوچمون هم سن وسالشون هستن ولی من وپدرشون دوست نداریم که تو کوچه بروند چون رفتارهای بد یاد می‌گیرند لطفا راهنمایی کنید

🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
☀️در ابتدا بدانید که محروم کردن فرزندانتان برای بازی با همسالان هم جنس در کوچه،بدون داشتن برنامه ی جایگزین مناسب ،ضرر است.

نگرانی اصلی شما در مورد حرف زشت زدن بچه ها است که در مورد فرزند اول باید به این رشد برسد که هر حرفی که یاد می گیرد را نباید بر زبان آورد و این با کمک و گفتگوی با شما ممکن می شود
ولی فرزند دوم شما در سن زیر ۶سال است که در برخورد با حرف زشت تغافل و حواس‌پرتی از مهم ترین راهکار ها می باشد.
و اما به طور کلی چند راهکار خدمت شما برای مدیریت در کوچه رفتن عرض می کنم:
☀️بچه ها را بیشتر به بازی های حرکتی سوق دهید تا هم هیجاناتشان کاهش یابد و هم سبب رشد بهنجار جسمی شود.
☀️لوازم بازی های حرکتی مثل توپ،طناب و... را فراهم کنید.
☀️برای زمان حضور در کوچه با کمک فرزندان برنامه ریزی کنید و دلایل نامناسب نبودن هر زمان را شرح دهید.مثلا ظهر ها بخاطر داغی هوا و زمان استراحت دیگران به کوچه نمی‌رویم و به جای آن کتاب می خوانیم.
☀️گاهی به بهانه ی دادن آب یا شربت بین بچه ها بروید و با آنها ارتباط صمیمی برقرار کنید.
☀️دادن کتاب یا هدیه های فرهنگی مناسب خود باعث ایجاد محبت شما و حرف شنوی بیشتر از شما می شود.
☀️اگر حرف نامناسبی در حضور شما زده شد با زبان نرم تذکر دهید.
☀️بچه ها را به سمت مسجد، هیئات ،امامزاده ها و مزار شهدا سوق دهید،مثلا بعد از بازی همه به مسجد بروند یا رفتن آخر هفته ها به مزار شهدا.
☀️کمک به برگزاری ایستگاه های صلواتی مناسبی در محل
☀️ تشویق بچه ها به برگزاری مسابقات ورزشی،کتابخوانی و...
به شما مادر عزیز توصیه میکنم که همان طور که دل‌نگران تربیت فرزندانتان هستید،این دغدغه را نسبت به هم بازی های فرزندانتان هم داشته باشید تا ان‌شاءالله خداوند اثر تربیتی را بر روی فرزندانتان بیشتر کند.
ان‌شاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.

کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_جوان
#کاهل_نماز
سلام خدمت آقای دکتر
من مادر دوتا فرزند هستم 39 ساله هستم دوتا سوال دارم یکی اینکه پسرم 19 سالشه در نماز کاهلی میکنه، باباش نماز میخونه اما اهل مسجد و هیئت و.. نیست (بخاطریکه میخوام کوتاه بشه خیلی توصیح نمیدم) چی کار کنیم که نمازش بخونه و سوال دوم اینکه همسرم تو خونه خیلی رابطه اش با پسرم خیلی صمیمی نیست، هر سوال میکنیم با عصبانیت جواب میده، بد بینه، خیلی خیلی کم باهامون میاد که بریم خونه اقوام، تنها هم کم میریم بیرون و... ممنون میشم راهنمایی کنید
اجرتون با سیدالشهدا

🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
دغدغه و نگرانی شما کاملا طبیعی است پس در ابتدا جنابعالی باید با توکل به خداوند آرامش خود را حفظ کنید.
⭐️در ارتباط با جوان باید به این نکته توجه کنید که تذکر مداوم بسیار آزار دهنده است،در تمام موضوعات حتی برای نماز دو بار بیشتر تذکر ندهید یک بار اول وقت و یک بار آخر وقت
فرزند شما دیگر در سن تذکر برای نماز و وضو نیست.
⭐️فرزندتان را به سمت برنامه ریزی برای اوقات فراغت اش سوق دهید،زمان های بیکاری شرایط را برای افکار منفی فراهم می کند.
یادگیری حرفه و حتی کسب درآمد
ورزش
کتاب خوانی

⭐️تمامی مسولیت های شخصی و تحصیلی و... را به خودش واگذار کنید.
⭐️ مسؤلیت هایی را در خانه به او محول کنید.
⭐️با سوال های جهت دار از او،ایشان را ترغیب به برنامه ریزی و اندیشیدن در مورد اهداف زندگی و آینده کنید.
⭐️ترغیب او برای شرکت در مساجد و هیأت ها و پیدا کردن دوستان مومن و متعهد.
⭐️خرید کتاب های محتوایی مانند زندگی نامه شهدا و هدیه دادن به ایشان.
⭐️توجه به حس تأیید و دیده شدن فرزندتان،زمانی که با شما صحبت می کنند شنونده ی خوبی باشید و به هیچ عنوان او را امر و نهی نکنید.
⭐️اعتماد به نفس فرزندتان را افزایش دهید.

انشاءالله خداوند شما را در تربیت فرزندانی صالح یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#دروغگویی_فرزند

با سلام خدمت شما پسری دارم ۶ساله خیلی دروغ می‌گوید مثلا هیئت رفته وقتی اومد ازش پرسیدم سینه زدی گفت نه من همش رو خو اب بودم بعد فهمیدم دروغ گفته براش کتاب چوپان دروغگو رو خوندم بهش هم گفتم آدم نباید حرف غیر واقع بگه ولی از سرش نمیفته نمیدونم باهاش چیکار کنم خودمون هم اهل دروغ نیستیم دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم تو رو خدا راهنماییم کنید

🌹🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی

🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
🔸برای کمک بهتر باید سوالاتی از شما پرسیده شود مثلا آیا کسی در اطرافیان اهل دروغ می باشد؟زمانی که او دروغ می‌گوید شما چه واکنشی نشان می دهید؟ و... به همین علت یک مشاور تلفنی خیلی موثرتر می باشد.
ولی با این وجود راهکارهای کلی خدمتتان عرض می گردد:
🔸 زمانی که او دروغ می‌گوید طوری رفتار کنید که اصلاً متوجه دروغ او نشده‌اید.
🔸هیچگاه اسم رفتارهای او را دروغ نگذارید و از واژه ی این که شما دروغگو هستید استفاده نکنید؛ تا او به این رفتار عادت نکند. بعضی از بچه‌ها این رفتار را دروغ نمی‌ دانند بلکه خیال پردازی هایی را در ذهن خود انجام می دهند.
🔸 سعی کنید خودتان و اطرافیان دروغ نگویید. و به صورت غیر مستقیم مثلا با دیدن کارتون های مرتبط، یادآوری کنیدکه دروغ گویی کار زشتی است.
🔸 به او توجه کنید چرا که ممکن است او نیاز به توجه داشته باشد و با این کار قصد جلب توجه دارد.
🔸 به جای داستان‌های منفی مثل دروغگو نبودن از کتاب داستان‌هایی با اثرات راستگویی را انتخاب کنید.
🔸 فایل تربیت کودک را گوش دهید.
در پناه آقا امام زمان(عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید‌.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#پوشک_گرفتن

سلام. پسری 2 سال و 8 ماه دارم. دو ماه می‌شود که که او را از پوشک گرفتیم. اما در این مدت یکبار هم خودش نگفته دستشویی دارم و همیشه باید مراقب او باشیم و هر یک ساعت باید او را به دستشویی ببریم وگرنه خودش رو خراب میکنه. اما بیرون از خونه خودش رو بهتر نگه میداره. نکته اصلی اینه که وقتی دستشویی داره میره یه گوشه و کارش رو انجام میده و دستش رو روی صورتش میگیره و خجالت میکشه. یعنی متوجه میشه دستشویی داره اما نمیگه. احساس می‌کنم یه جور لجبازی هست. باید چه کار کنیم؟ ناگفته نماند که خواهر دوقلوش رو خیلی خوب از پوشک گرفتیم. ممنون

🌹🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
مشکلاتی از این قبیل در کودکان ۲ تا ۴ سال شایع هست که برای برطرف کردن آن ریشه و دلیل این رفتار باید شناسایی شود.
برای کمک بیشتر باید یک سری سوالات از شما پرسیده شود مثلاً فرزند شما چه رفتار و واکنش‌هایی نسبت به خواهر دوقلو خود دارد ؟ آیا او را با خواهرش مقایسه می کنید؟و اینکه زمانی که او این کار را انجام دهد شما چه واکنشی نشان می‌دهید؟ ولی به طور کلی راهکارهایی را خدمتتان عرض خواهم کرد :
🔸شاید یکی از گزینه‌های فرزند شما در دریافت توجه بیشتر نسبت به خواهرش این کار باشد با توجه به اینکه فرزند دیگر شما دختر هست و ممکن هست کارهایی را انجام دهد که باعث جلب توجه بیشتر شما گردد و از طرف دیگر به علت هم سن بودن توجه ها نصف شده است پس شاید او برای گرفتن توجه این کار را انجام می‌دهد پس در نتیجه شما نسبت به قبل توجه بیشتری به او بکنید.
🔸 زمانی که او از این کار ناتوان است او را دعوا نکنیدیا کتک نزنید بلکه با مهربانی و گزاره های تشویق و تنبیه صحیح با او برخورد کنید.
🔸برای برطرف شدن این مشکل صبوری نیاز هست چراکه اجبار و اصرار نتیجه عکس به دنبال دارد.
🔸به دیوارسرویس بهداشتی یک سری اسباب بازی‌ها جذاب و اسباب بازی‌هایی که دوست دارد وصل کنید و زمانی که او در حال دستشویی کردن است توجه او را به اسباب بازی‌ها معطوف کنید.
🔸از بازی قطار قطار استفاده کنید که او راننده قطار است و تمام مسافرها از جمله شما و فرزند دیگرتان منتظر هستید تا او از سرویس بیرون بیاید پس او به خاطر ذوق راننده بودن زودتر کار خود را انجام می‌دهد و بیرون می‌آید.
🔸در طول روز شما و همسرتان حتماً با او بازی، مخصوصاً بازی‌های هیجانی انجام دهید.
🔸 از محبت دیداری و چشمی غافل نشوید.
🔸 او را در آغوش بگیرید و به او محبت کنید.
🔸او را نزد یک پزشک متخصص ببرید تا از سلامتی او اطمینان کامل داشته باشید .
🔸هشتک موجود را در کانال جستجو کرده و از مطالب مرتبط استفاده کنید.
🔸 فایل تربیت کودک را گوش دهید .
در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی داشته باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#رفتن_به_منزل_پدر

سلام وقتتون بخیر ببخشید همسر بنده به خاطر کار کشاورزی و...اغلب خسته است و با اینکه فاصله خانه ما تا خانه پدرم نیم ساعت بیشتر راه نیست ولی به خاطر خستگی نهایتاً ماهی یک بار به خانه پدرم میاد ببخشید موردی ندارد من هفته ای یکی یا دو شب پدرم بیاد دنبالم و من باهاش برم خانه پدرم ؟همسرم مشکلی با این قضیه نداره.و اینکه پدرم بیاد همسرم بد عادت نمیشه

🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
اگر منظور شما به خانه پدر رفتن و شب آنجا خوابیدن است پیشنهاد نمی‌شود ولی اگر به صورت چند ساعته ‌بروید و برمی‌گردید موردی ندارد.
در مورد اینکه همسر شما به این کار عادت نکند به طور کلی شما باید برای خودتان برنامه‌ریزی کنید مثلاً در هفته یک بار به همراه همسرتان بروید و یک مرتبه از پدرتان بخواهید به دنبال شما بیایند ولی اگر همسرتان خسته نیست و وقت آزاد دارد بهتر است این کار را دو مرتبه و پدرتان یک مرتبه انجام دهد ولی اینکه کلاً همسرتان نیاید کار صحیحی نیست؛ البته نیازی نیست که همسرتان از این برنامه ریزی شما اطلاعی داشته باشند تا در حد امکان، ایشان شما را همراهی کنند.
فایل هنر زن بودن را گوش دهید .
در پناه آقا امام زمان(عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید .
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#فرزند_بیمار

.دخترم ۹سالشه و بیماری بنام ادرنالین یا کم کاری غدد فوق کلیوی داره ک باید تا آخر عمر قرص مصرف کنه.حالا خواستم ببینم چطور بهش بگم این مسئله رو ک از لحاظ روحی اذیت نشه.واینکه مرتب میپرسه چرا من باید همیشه قرص بخورم نمیدونم چ جوابش بدم واقعا دارم ازار میبینم از این موضوع.ومرتب باید بگم کسی متوجه نشه پیش خونواده ها ک بچه ای ازش میپرسن چرا قرص میخوری.واینکه روحیه بسیار ضعیفی داره وزود رنجه...ممنونم از محبتتون وپاسخگوییتون🌹🌹🌹

🌹 🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزيز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
🔸 در ابتدا باید روابط بسیار خوبی با فرزندتان برقرار کنید در اصل باید مثل یک دوست با او رفتار کنید.
🔸تفریحات سالم را در برنامه هفتگی خود قرار دهید.
🔸 به همراه او عضو کتابخانه شوید و کتاب‌هایی را مطالعه کنید و کتاب هایی را به او پیشنهاد کنید با مهارت و به صورت غیر مستقيم گاهی اوقات کتاب‌هایی که در آن افرادی بیمار هستند ولی با امید در حال زندگی کردن هستند و به موفقیت‌هایی دست پیدا می‌کنند و به طور کلی زندگی عادی را دارند را به او پیشنهاد دهید بهتر است براساس واقعیت باشد.
🔸 اگر دختر شما دختر فهمیده ای هست بهتر است قبل از سن نوجوانی موضوع را بفهمد تا بتواند قبل از ورود به این مرحله آن را هضم کند. موضوع را به صورت بسته و خلاصه برای او مطرح کنید نیازی نیست به او بگویید که تا آخر عمر باید دارو مصرف کند بلکه به او بگویید که بعضی از بدن‌ها ضعیف هستند و برای بهتر شدن عملکرد نیاز به داروهایی دارند و فعلا در بدن شما این قسمت کم کار و ضعیف هست که پزشکان اسم این کم کاری را این بیماری می گذارند.
🔸 فایل تربیت کودک و نوجوان را گوش دهید.
در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#شکاکیت_در_نامزدی
سلام وقت بخیر.نامزدم رمزاینستامو داشته وارد پیجم شده بود ب ی مردمشاوره داخل اینستاپیام داده بودم ازش راهنمایی بگیرم بخاطر بحثامون نامزدم همشو خونده بود بحثمون شد میگف تو ب مرد غریبه پیام دادی خیانت کردی دوسع بار گوشی منو گرفته چک کرده وقتی بحثمونه ولی گوشیشو دس من نمیده میگم برو داخل تلگرامت نمیرع یا داخل پیاماش نمیره.ینی چیزی داخل گوشیش داره یا با کسی در ارتباطع ک نمیخاد من بفهمم؟خیلی حس بدی میگیرم بهم میگ بدم میاد از چک کردن نمیخام چکم کنی.داخل بحثامون فوش میده داد میزنه اول فوش مامانوخواهرش ومن میداد الان ب خانواده منم فوش میده من دوسش دارم نمیخام رابطمون تموم شه چیکار کنم😞😞

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
الان که در مرحله ی نامزدی هستید بهترین زمان است که یک سری مهارت های لازم برای همسرداری و زندگی مشترک را فرا بگیرید تا در آینده زندگی بهتری داشته باشید.کلاس هنر زن بودن استاد پوراحمد خمینی نکات مهمی را در این باره در بر دارد.بعنوان مثال زن و شوهر باید رمز گوشی هم را بدانند اما نباید گوشی هم را چک کنند چون این کار پیام بدی دارد و به این معناست که به هم اعتماد ندارند.در حالی که یکی از پایه های اصلی زندگی مشترک اعتماد زن و شوهر به هم است.
از طرفی دوران نامزدی دوران شناخت نیز هست که ببینند آیا مایل به زیر یک سقف رفتن با یکدیگر هستند یا خیر.
برای داشتن یک زندگی خوب و پراز آرامش دوست داشتن شرط لازم است اما کافی نیست،پس سایر شرایط را هم باید سنجید.
مثلا اینکه داشتن بعضی تفاوت ها و اختلافات طبیعی است اما اگر مدام بحث و دعوا و تنش پیش می آید و بی احترامی و فحش و ناسزا به طرفین و خانواده ها اتفاق می افتد نکته ی مهمی است که حتما جای تامل دارد.
بنظرم باید خوب باهم صحبت کنید و حساسیت های هم را بشناسید بعنوان مثال ایشان تا چه حد صحبت کردن با نامحرم را نمی پسندند و روی آن حساسیت دارند؟و آیا شما میتوانید شرایطی که ایشان میخواهند را اجرا کنید؟
در صورت نیاز میتوانید از مشاوران امین کانال همسران خوب بصورت تلفنی هم مشاوره بگیرید.

برای شما خواهر گرامی آرزوی موفقیت دارم.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#خیانت
خانمی هستم ۴۱ سال و همسرم ۴۴ و۲۰ سال از زندگیمون میگذره.سه فرزندداریم .
همسرم برای بار سوم به من خیانت کرده
وهر بار هم با کلی عذرخواهی و اشتباه کردن میخواد که من کاملا فراموش کنم
اون دوبار دیگه خیلی به سختی حالم خوب شد ولی ایندفعه نمیدونم چیکار کنم اصلا حال روحی خوبی ندارم وقتی هم که ازش میپرسم من چه عیبی دارم که اینکارو میکنی میگه تو اصلا هیچ مشکلی نداری و میگه که کار خیر بوده و برای حل مشکل طرف وارد رابطه شده
میشه کامل به من توضیح بدین اصلا خیانت به چه کاری میگن؟
چون خودشون معتقدن این کارشون خیانت نیست چون در چارچوب اسلام بوده.
من چه کار کنم حال روحیم دوباره برگرده
چون مشکلی برام پیش اومده که با هیچ کس نمیتونم درمیون بزارم.
و اینم بگم هر دفعه هین موضوع رو هیچ کس از اطرافیان حتی نزدیکانم نذاشتم متوجه بشن

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
سوال شما به صورت کلی مطرح شده و مشخص نیست که همسرشما در این ارتباطات دقیقا چقدر پیش رفته اند و چه رفتاری داشته اند؟شما بعد از متوجه شدن چه رفتاری داشتید و چگونه از ایشان خواستید که دیگر این رفتارها را تکرار نکنند؟رابطه تان باهم چگونه است؟
در واقع خیانت میتواند سطوح مختلفی داشته باشد که شاید بتوان نام سطوح پایین تر آن را غفلت و گمراهی گذاشت نه خیانت.این که همسر شما از کرده ی خود پشیمان هستند و از شما طلب بخشش میکنند و اشکالی در ارتباطشان با شما نمی بینند نکات خوب و مثبتی است بشرطی که بتوانید ایشان را از زمینه های اشتباه مجدد دور کنید.
مثلا اگر در محل کارشان با خانم ها زیاد در ارتباط هستند اگرامکان دارد محل کار را عوض کنند.
سعی کنید ریشه یابی کنید که چه میشود که وارد این ارتباطات غیرمجاز می شوند؟
آیا اقتدار لازم را از جانب شما دریافت میکنند؟
شاید هم مشکل بی تقوایی ایشان باشد.
در هر حال شما سعی کنید به تمام وظایف خود بخوبی عمل کنید و در عین حال از افزایش معنویت و سرمایه گذاری روی خودتان غافل نشوید.فراموش نکنید که همه ی رضایت شما از زندگی شامل رضایت زناشویی نیست بلکه جنبه های مهم دیگری هم هست که میتوانید روی آنها بیشتر تمرکز کنید.
میتوانید باهمسر خود به مشاور امین متعهد مراجعه کنید تا راهکارهای دقیق تری بگیرید یا مسئله را بصورت تلفنی با مشاوران امین کانال در میان بگذارید.
و در صورت نیاز میتوانید از مشاوره تلفنی کانال همسران خوب نیز بهره مند شوید.

برای شما خواهر گرامی آرزوی موفقیت دارم.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_همسر
#بی_مسولیتی
من حدودا چهل و سه سال دارم با ستا فرزند
شوهرم اصلا احساس مسولیت نداره اصلا فکر ارامش آسایش رزوق وروزی زن و بچه‌اش نیس کم پیش میاد واسه خونه خرج کنه آنقدر که فکر کار رفقاشه فکر زندگی خودش نیست فوق‌العاده بد دهنه دختر کوچیکم که تازه حرف زدن بلد شده حرفاشوتکرار می‌کنه جدیدا شیشه استفاده می‌کنه زبونش دراز تره اطرافیان میگن طلاق بگیر ولی من بخاطر بچهام می‌سازم لطفاً راهنمایی یم کنید نمیدونم موندن به نفع بچهامه یا جداشدن عاقبتتون بخیر

🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی
همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
داشتن افکار منفی مانند طلاق،بی مسولیتی همسر مشکل را حل نمی کند،تکرار مداوم این افکار تنها مانع حرکت شما می شود و شما را نسبت به شرایط تسلیم می کند.
پس در ابتدا با توکل به خداوند:
🔸افکار منفی خود را مدیریت کنید.
🔸حتما همسر شما ویژگی های مثبت زیادی دارد که شما ایشان را به عنوان همسر انتخاب نموده اید،پس ویژگی های مثبت همسرتان را مرور کنید.
🔸در گفتگو با همسر از زبان تحقیر،سرزنش و امر و نهی استفاده نکنید.
🔸زبان تشکر را در خود تقویت کنید و بابت کوچکترین موارد از او تشکر کنید.
🔸به حس اقتدار همسر خود اهمیت دهید و ایشان را تایید کنید.
🔸اگر نسبت به رفتارهای خاصی از همسر خود انتقاد دارید، انتقاد را به شرایط و مکان مناسب اختصاص دهید.
🔸می توانید انتقادهای تان را از طریق نامه به ایشان اطلاع دهید.
🔸با همسرتان روزانه گفتگوی محبت آمیز داشته باشید.
🔸معنویت را در خود و خانواده ی خود تقویت کنید.
🔸به نشاط خودتان در خانه توجه ویژه ایی داشته باشید.
🔸توجه به حس اقتدار و تایید مرد توسط شما
🔸یافتن گروه دوستان مناسب برای رفت و آمد خانوادگی
🔸توجه به رابطه ی زناشویی و جذاب کردن لحظات آن برای همسر

🌻به شما توصیه می شود صوت های هنر زن بودن استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.

ان‌شاءالله زندگی تان سرشار از یاد خدا و نام اهل بیت علیهم السلام باشد.
موفق و مؤید باشید. 🌺

کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#وسواس_فکری
سلام و ادب.
همسر بنده مرد خوبیه.منتهی دچار وسواس فکری‌اند و این مسئله جدیدا اینقدر اذیتشون کرده که قصد کردند نماز نخونن و وقتهایی که این‌فکرها میاد تو سرشون یکی دوروزی نماز نمیخونند،من با ملاطفت و دلیل و صحبتهایی که بهش بگم تو ارزشت بالاتر از این کار و فکرهاست ویا شیطان قصد دورکردنت از خدا رو داره و یا کمک کردن به بیخیال شدن، سعی می‌کنم کمکش کنم.یکی دوبارهست دیگرانو که بیرون میبینه میگه خوش بهحالشون سیگارشونو میکشن و هرکاربخوان میکنن...ولی من بهشون میگم خوش‌به حال‌تو که ورزشکاری،شغل و پرستیژاجتماعی خوب و زن و فرزند و زندگی داری...
اما این سری واقعا دیگه هیچ حرفی اثر نمیکنه..توان و تحملش تمام شده و به‌همین‌خاطر داره نمازشو ترک می‌کنه.
مشاوره هم رفتند،بعد از چند جلسه،نمیدونم همسرم چه‌چیزی رو مطرح کردند که مشاور هم یه گوشزد کردند که شاید نیاز باشه دارو مصرف کنند.

🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی
همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
در ابتدا باید علت این رفتارهای همسرتان به طور کامل ریشه یابی و اینکه آیا این مشکل ایشان وسواس است یا خیر؟
به طور کلی یکی از ریشه های وسواس اضطراب است و باید سعی در کنترل و درمان آن داشته باشید.
به شما خواهر عزیز توصیه می‌شود زمان را از دست ندهید و همسر خود را برای ادامه ی درمان به یک درمانگر امین راهنمایی فرمایید.

ان‌شاءالله خداوند شما را در مسیر بندگی یاری نماید.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠

@hamsaranekhoob
.
.
#تربیت_فرزند

با عرض سلام و خدا قوت خدمت اساتید محترم

خانمی هستم ۲۵ ساله که دو فرزند پسر دارم یکی ۳ ساله و یکی هم ۱ ماهه
ما به همراه پدر و مادر و برادرم در یک آپارتمان زندگی میکنیم و چون پسر من همیشه آزادانه رفت و آمد کرده و به خانه ی مادرم رفته، به همین روال عادت کرده و الان بدون اجازه از خانه بیرون میرود و گاهی اوقات نیز به خانه ی برادرم میرود و هرچقدر او را صدا میزنیم به خانه نمی آید.
سوال من این است که آیا ما میتوانیم اجازه گرفتن و یا موضوعاتی دیگر مانند تشکر کردن، سلام کردن و... را در این سن به او آموزش دهیم و قانون تشویق و تنبیه را برای آن اجرا کنیم یا نه؟
و اینکه اگر میتوانیم به چه صورت باید به او بیاموزیم؟

ممنون از کانال خوب شما🙏

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

خودتون رو درگیر این موضوع نکنید و بخاطر این موضوع اجازه ندهید رابطه بین شما و فرزندتان سخت و سنگین و همراه با غضب و عصبانیت شود.

تا زمانیکه با هم زندگی می کنید رفت و آمد او امری عادی و طبیعی است چون او به خانه پدر بزرگ و مادر بزرگ و دایی خود می رود . پس به او سخت نگیرید و هر زمانی که خواست برود مانع او نشوید.

سعی کنید او را نسبت به این موضوع حساس نکنید.

در عوض برای اینکه بتوانید رفت و آمد های او را کنترل ، سعی کنید محیط خانه را برای او محیطی جذاب ، با نشاط و دوست داشتنی کنید.
شما می توانید با وقت گذاشتن برای او و بازی کردن با او به راحتی از رفت و آمد های بیش از اندازه او جلوگیری کنید.

لازم به ذکر است که آنچه مهم است رابطه دوستانه و صمیمی بین شما و فرزندتان است که نباید هیچ چیزی آن را تحت شعاع خود قرار دهد.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
.
.
2024/09/25 11:14:46
Back to Top
HTML Embed Code: