Telegram Web Link
🗯ادامه پاسخ قبل:👇

🔻برای ناملايمات زندگی، بهترین کار، توکل و استعانت از خداوند متعال است. بعضی وقت ها بدی اطرافیان را پای خوبی آنها بگذارید یا به خاطر همسرتان که دوستش دارید، رفتار های مادرش را هم تحمل کنید. این صبر شما قطعا اجر دنیوی و اخروی خواهد داشت.

🔻در این موارد اگر سوال یا مسئله ای بود، فقط به مشاور خبره رجوع کنید و به هیچ وجه از دیگران یا افراد بدون تخصص مشورت نگیرید و از همه مهمتر، عجولانه تصمیم نگیرید.

🔻همواره توجه داشته باشید که نقدها و گلایه هایی که به خانواده همسرتان دارید، خودتان مستقیم بیان نکنید و اگر نیاز به انتقال شد، حتما از طریق همسر اقدام نمایید.

🔻پیشنهاد میکنیم کلاس هنر زن بودن یک و دو استاد پوراحمد را استفاده فرمایید.

موفق و پیروز باشید 🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#عصبانیت_شوهر
#ناراحتی_مادر_خانم
#ارتباط_سرد_مادر_خانم


من و همسرم خیلی همو دوست داریم ....مشکلی که دارم اینکه همسرم بعضی وقتا زود عصبی میشه اما من چون می‌دونم چیزی تو دلش نیست زود هم با هم آشتی میکنیم اما همیشه ازش خواستم اگه عصبی شدجلو خونواده ها عصبانیتشو نشون نده ...من خیلی باهاش حرف زدم که عصبانیت و دعوامون فقط باید بین خودمون باشه... متاسفانه دو بار جلو مادرم عصبی شد و با عصبانیت با من حرفایی به من زد و من چون میدونستم تو عصبانیت اگه من حرف بزنم بدتر میشه فقط سکوت کردم ..حالا به کل از چشم مادرم افتاده ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..هر چی هم من باهاش حرف میزنم که شوهرم اون روز خسته بود که اینجور حرف زد و حرفهای دیگه بازم فایده ای نداره....رفتارش با شوهرم خیلی فرق کرده و این موضوع خیلی منو ناراحت می‌کنه


🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇


🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹

سلام و وقت شما بخیر.

ممنون از اعتماد شما.

در ارتباط با اینکه فرمودید همسر شما گاها زود به زود عصبانی میشن، در ابتدا باید علت این زود عصبانی شدن مشخص شود و حل گردد.

در ادامه شما را به مطالعه و توجه به چند نکته ی زیر توصیه می کنم:

🟢 گاهی اوقات علت عصبانیت و پرخاشگری شوهر میتونه علت در این داشته باشه که خانم خانه یک سری مهارت های لازم را در برخورد با همسرش دارد.

🔹🔹🔹 یکی از دلایل مهم این میتونه باشه که شما به نیازهای زیستی و از جمله نیازهای جنسی همسرتون توجهی ندارید؛ لذا اگر این جور هست شما باید برای وی همیشه آراستگی داشته باشید و منظور از آراستگی مرتب و تمیز بودن است نه اینکه همیشه با آرایش باشید و به نیازهای زیستی و از جمله نیاز جنسی وی توجه بفرمایید و این نیاز را در وی ارضا نمایید.

🔹🔹🔹 یکی دیگر از دلایل عصبانیت آقایان این هست که توسط همسرشان حس احترام را دریافت نمی کنند؛ یکی از موارد خیلی مهم در مهارت های بین زوجین این هست که شما به عنوان یک خانم خیلی باید حواستان به حفظ ابهت و اقتدار همسرتان باشد و هرگز جوری رفتار ننمایید که احترام ایشان خدشه دار شود زیرا یکی از خروجی های آن می تواند پرخاشگری و عصبانیت باشد.


🔹🔹🔹 گاهی ممکن است که مرد شما مهارت لازم برای کنترل خشم و عصبانیت را نداشته باشد که در این راستا شما می توانید به عنوان هدیه کتاب های مرتبط با مهارت کنترل خشم و صوت های مرتبط با این موضوع را به هدیه دهید؛ البته در نظر گرفتن این نکته ضروری هست که شما باید با محبت و سیاست این پیشنهاد را به وی دهید جوری که عزت نفس ایشان تخریب نگردد. مجموعه صوت های کلاس مهارت کنترل خشم از جناب آقای محسن پور احمد خمینی در این زمینه راهگشاست.

🔹🔹🔹 گاهی اوقات ممکن است دلیل عصبانیت شوهر به این دلیل باشد که شما به خانواده ی ایشان احترام نمی گذارید و در پیش ایشان از خانواده شان عیب جویی می نمایید. این نکته را باید مد نظر داشته باشید که آقایان روی خانواده ی خود حساس هستند و شما باید با مهارت رفتار نمایید.

🟢🟢🟢 در این راستا توصیه می شود که مجموعه صوت های هنر زن بودن ۱ و ۲ از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید.

🔹🔹🔹 گاهی اوقات هم می‌تواند پرخاشگری و عصبانیت ریشه ی جسمی و یا روانی داشته باشد. مثلا فرد دارای اختلال افسردگی است و به این طریق خودش را نشان می دهد؛ لذا بهتر است در این زمینه با متخصص صحبت نمایید.


در ارتباط با اینکه فرمودید مادرتان چنین رفتاری را در پیش گرفته اند، ممکن است مدت زمانی را طول بکشد تا ایشان آرام آرام رفتار صمیمی تری با همسر شما داشته باشند.

🔹 در این مدت شما از خوبی ها و کارهای مثبتی که همسرتان انجام می دهد به مادرتان بگویید.

🔹 با درست شدن رفتار همسرتان به مرور این موضوع حل خواهد شد.

🔹 وقتی مادرتان از این موضوع صحبت به میان می آورد شما با حفظ احترام به مادر و خونسردی خود از خوبی های همسر بگویید و به صورت کلی جوری نباشد که زیاد دلیل کار همسرتان را در آن‌روز توضیح دهید؛ زیرا این باعث می شود که مادرتان بیشتر از حد روی این موضوع حساس گردد. حتی گاهی اوقات با صحبت کردن سر مسائل دیگر به این موضوع پر و بال ندهید.


ان شاءالله موفق باشید.



💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#وابستگی_فرزند_به_مادر
#تولد_نوزاد_جدید


سلام. مادرسه فرزند۱۲و۴ساله و۱ماهه.تروخدا کمکم کنید،تازه زایمان کردم،مشکلات زایمان و بچه نوزاد ازیه طرف کارای خونه مسولیت سه تا بچه واقعا خسته شدم. پسر ۴ساله ام خیلی بهم وابسته اس،از سه سالگی هرکار کردم نتونستم جای خوابش رو جداکنم،حالاکه خواهرش اومده هم جدا نمیشه،شبا میرم کنارش دراز میکشم خوابش که برد میام اتاق خودم،ولی بازم نصف شب صدام میزنه یا میاد رو تخت ما،هرکاری به ذهنم رسیده انجام دادم.خیلی مراقبم محبتم نسبت به قبل تغییر نکنه که روی خواهرش حساس نشه.اصلا خواب درستی ندارم یکسره سردردم،هم برای شیر بچه هم مدرسه دخترم هم چند بارپسرم بیدارم می‌کنه.خواهش میکنم من به راهنمایی تون واقعا نیاز دارم،ممنون


🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇


🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹

سلام و وقت شما بخیر.

ممنون از اعتماد شما.

در ابتدا ان‌ شاءالله که خداوند برای شما بچه تان نگه دارد و زیر سایه ی آقا امام زمان عج باشند.

🔹 به صورت کلی در نظر گرفتن این‌ نکته حائز اهمیت است که شما بدانید که با به دنیا آمدن فرزند کوچک تر یک سری تنش های زودگذر به دلیل شرایط موجود ممکن است پیش بیاید.

🔹 در ابتدا شما همان جور که خودتان هم فرمودید نباید کارهایی انجام دهید که فرزند بزرگ تر شما احساس کند که از مرکز توجه شما خارج شده است. خونسردی خودتان را حفظ نمایید و با فراگرفتن مهارت ها بهترین رفتار را از خودتان نشان دهید.


🔹یکی از کارهایی که می توانید برای افزایش ارتباط صمیمی میان فرزند چند ماهه و کودک ۴ ساله ی خودتان انجام دهید این هست که کودک بزرگ خودتان را در اموری که می تواند در ارتباط به بچه ی کوچک تر کمک نمایید دخیل نمایید.

مثلا پسرم میتونی بری یدونه پوشک برای خواهر جون بیاری و ....

البته در زمان تعویض پوشک کودک بزرگ تر در اتاق حضور نداشته باشد.


🔹 یکی از دلایل وابستگی کودک ۴ ساله به شما می تواند به این دلیل باشد که شما به شدت از او مراقبت افراطی داشته اید و تمامی کارهایش را انجام می دهید.

در این زمینه بهتر است که متناسب با سن وی به او مسئولیت بدهید.

مثلا پسرم بیا این قاشق ها رو بذار تو سفره و ....

🔹 در ارتباط با جای خواب وی، سعی کنید آرامش و خونسردی خودتان را حفظ نمایید و این‌نکته را مد نظر داشته باشید که ممکن است مدت زمانی طول بکشد و در این مدت از دعوا کردن و سرزنش کردن کودک بپرهیزید.

شما باید به عنوان والد دلیل این را بدانید که چرا کودک شما از خوابیدن در اتاق جداگانه امتناع می کند؟

آیا از چیزی می ترسد؟
آیا کسی او را ترسانده است؟
و...

سپس با ریشه یابی کردن این موضوع به مرور زمان و با صبر و حوصله، آرام‌آرام وی را از خود جدا نموده. در این راستا شما در اتاق باشید تا ایشان خوابش ببرد و اتاق برای او حالت امنی داشته باشد.

🔹در آخر شب ها می توانید برای او قصه های آرام و خواب آور خوانده تا او با آرامش بیشتری بخوابد؛ حتی موضوع جدا خوابیدن وی را می توانید در قالب داستان و بازی به وی آموزش دهید.


🔹اگر احیانا نیمه شب بلند شد و به دنبال شما به داخل اتاقتان آمد، شما یا همسرتان بلند شده و با وی به اتاق خودش برگردید تا دوباره در آن جا بخوابد.

🔹 در طول روز کودک ۴ ساله ی شما باید فعالیت داشته باشد و ترجیحا روزها نخوابد تا شب از شدت خستگی خوابش ببرد.

🔹 در استفاده از تلویزیون و سایر رسانه های جمعی نهایت دقت را داشته باشید و اینجور نباشد که تلویزیون در خانه ی شما یک سره روشن باشد چون عوارض سویی دارد.


🟢🟢🟢 در ارتباط با کارهای زیاد شما و انجام مرتبط با فرزندان، به صورت محترمانه و با لفظ محبت آمیز از همسرتان بخواهید که در کارهایی که وی می تواند انجام دهد به شما کمک نماید تا شما هم بتوانید در آن زمان ها کمی استراحت کرده و به کارهای شخصی خودتان برسید.

🔹🔹🔹جهت تقویت صبر و روحیه ی خودتان امور معنوی را افزایش دهید و سوره ی عصر را زیاد بخوانید.

ان شاءالله موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران‌ خوب💠
@hamsaranekhoob
#عدم_رعایت_بهداشت_فردی_همسر
سلام شبتون مهدوی🌷

ما ۱ ساله عقد هستیم
۱۹ سالم هست
شوهرم۲۳ ساله
مشکلم اینه که شوهرم مسواک دیر به دیر میزنه و من اذیتم و تو جمع بیشتر خجالت میکشم .
تابحالم اصلا بهش نگفتم، نمیدونم چطور بیان کنم که ناراحت نشه و انجام بده این کار رو.
پیشاپیش از پاسخگویی شما ممنونم.

🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکارخانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز
مسواک نزدن همسر تاثیراتی دارد که بسیاری از زنان از بابت آن ناراحت هستند اما خجالت میکشند که در این مورد با همسرشان صحبت کنند.
اما درست این است که صادقانه باهمسر صحبت و این موضوع مطرح شود شاید او واقعا نمیداند که این عمل برای شما ناراحت کننده است و زمانی که متوجه شود شرایط خیلی بهتر شود.
باید سعی کنید علت دیر به دیر مسواک زدن ایشان را شناسایی و کمکشان کنید که آن را برطرف کنند.
با لحن آرام و مناسب از خودشان بپرسید.
از تمسخر و غر زدن که موجب تخریب شخصیت میشود اجتناب کنید.
بدون نیش و کنایه درخواستتان را مطرح کنید و این را بدانید که اگر ناراحت هم بشوند برای مدتی کوتاه است و بعد از آن همه چیز بهتر خواهد شد.
سعی کنید خودتان بیشتر به بهداشت دهان رسیدگی کنید و به صورت الگو برای ایشان باشید.
بعد از هربار مسواک زدن ایشان را تشویق و از وی تعریف کنید مثلا بگویید از حرف زدن با او بیشتر لذت میبرید.

درصورت نیاز از مشاوران کانال به صورت تلفنی راهنمایی بیشتری بگیرید.

برای یادگیری شیوه ی بیان خواسته ها و...صوت های هنر زن بودن را پیشنهاد میکنم.

موفق و موید باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#اعتقادات
#خواستگار

سلام دختر مجرد۲۳ساله هستم خواستگاری داشتم ایشان دنبال همسرآرایش کرده ومانتویی امروزی بودوچادروحجابم رامسخره کردگفتم نه،بعدازآن پسرخاله اش می‌خواهد بیاید تحصیلاتش کمترازبنده است ویک ازدواج ناموفق داشته دوران نامزدی یا عقدبودن دخترخانم رفته خارج کشور وشغلش شهردیگریست انتقالی میگیردبعدا، میگن خانوادش خوب هستن وپسرازلحاظ قیافه بدنیست آیااجازه آشنایی بدهم یانه؟ممکنه بعدابهحجابم گیربدهند؟
پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما 🌺

✔️لزوما این طور نیست که چون پسر خاله هستند از نظر اعتقادی و خط فکری و ....یکی باشند .
✔️در کل اگر خواستگاری دارید که تا ۳۰ درصد و به صورت تقریبی و کلی شناختی دارید و قابل قبول است می‌توانید جهت آشنایی بیشتر اقدام کنید .هم تجربه می‌شود و .....
✔️برای خود ملاک‌های شخصی ، ملاکها و شاخصه هایی که از اولویت بیشتری برخوردار است را مشخص نمایید و به آنها پایبند باشید .
✔️در مورد اصول زندگی و اعتقادات حتما با خواستگاران خود صحبت و شفاف سازی کنید .

💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#بازی_با_گوشی
#فضای_مجازی

سلام خدمت استاد محترم
بنده ۲۵ سال و همسرم ۲۷ سال داریم.
الحمدلله دوتا سه ساله و یکسال ۸ ماهه داریم.هر دو طلبه هستیم. من وهمسرم سعی می کنیم نکات تربیتی رو رعایت کنیم و همراه باشیم.تا الان سعی کردم با بچه ها تو خونه بازی کنم و سرگرم شون کنم و به گوشی و تلویزیون عادتشون ندادم.گاهی ازم میخان فیلم های خودشون رو ببینن ،اما تقریبا در هفته یک بار با خانواده همسرم که رفت وآمد داریم،بچه های اونا خیلی گوشی به دست هستن و بچه های منم هی میگن گوشی بده به ما.من باید چیکار کنم در این موارد که بچه ها به خاطر بقیه ترغیب میشن به گوشی بازی؟
میترسم بزرگ تر بشن نتونم کنترل کنم.
ممنون از پاسخگویی شما
پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما مادر گرامی 🌺
✔️کنترل خوب هست اما سختگیری نداشته باشید .
✔️در برنامه ها و قوانین "انعطاف"داشته باشید.
✔️برنامه ها و کارتون ها و انیمیشنها،نرم افزارهای خوب،جالب و آموزنده ای در بازار موجود هست ،آنها را تهیه و جایگزین برنامه هایی کنید که نمی‌خواهید ببیننده آنها باشند .
✔️فضای مجازی و ابزار های رسانه ای دو لبه دارند ،سعی کنید جنبه مثبت و مفید آن را برای فرزندانتان هم آموزش دهید .
✔️صورت مسئله را پاک نکنیم بهتر است .
با نه می‌توانیم و نه درست است که این وسایل را به طور صد در صد حذف کنیم ،باید قانون و برنامه ویژه برای استفاده داشته باشیم .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#توجه_ به_کودک

سلام.دخترک ۱ سال و۴ماهه داریم که به خاطر شیرین کاریهایش بسیار به او توجه میکنیم.ترس ما این است که این توجه ها بی مورد وزیاده از حد باشد.لطفا بفرمایید کی وکجا باید به فرزندان توجه نمود ودر چه مواردی نباید اصلا به آنها توجه کرد ولطفا شرایط توجه مطلوب ودرست را بفرمایید.

🍃🌹 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی

🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
کودک در این سن به توجه نیاز دارد ولی باید در چارچوب مناسبی باشد مثلا زمانی که او کار خطرناک یا زشتی انجام می دهد یا حرف زشتی را می زند نه تنها نباید توجه کنیم و به او بخندیم بلکه نیاز به اصل تغافل در صورت خطرناک نبودن هستیم.
اگر خواهر و برادری ندارد و تنها هست سن فرزند شما مناسب هست که فکر فرزند دیگری باشید تا توجه‌ها به نسبت مساوی تقسیم گردد و همچنین این بازی کردن با خواهر و برادر او را از لوس شدن دور می کند.
فایل تربیت کودک را گوش دهید.
در پناه امام زمان(عج) زندگی موفقی داشته باشید .
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#شرایط_وجوب_غسل_جنابت

سلام
خانم ۲۸ساله هستم که با همسرم بخاطر موضوعی که مطرح میکنم به مشکل خوردیم . اینکه زمانی که رابطه داریم و غسل جنابت واجب میشه مشکلی نیست ولی زمانی که میخام ایشون رو از نظر دیداری تامین کنم ، من خیلی تحریک میشم و نمیدونم ایا غسل برام واجب میشه یا ن . این مسئله باعث شده کمی سرد بشم . لطفا راهنمایی بفرمایید

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
به جنابعالی توصیه می کنم به جای هرگونه بحث پیرامون احکام با همسرتان،بهتر است شما و همسرتان اطلاعات خود را افزایش دهید.
در سوال ذکر شده نظر مراجع مختلف تا حدودی متفاوت است و بهتر است برای بررسی دقیق تر با مراکز تخصصی پاسخ گویی سوالات شرعی تماس گیرید.
اما به طور کلی تا زمانی که یقین به خروج منی یا رسیدن به آن حالت نهایی نباشد حکم جنابت جاری نمی گردد،بنابراین به مجرد این که رطوبتی از بدن خارج شد یا هیجانی در بدن به وجود آمد جنابت نیست؛بنابراین غسل هم واجب نمی شود.
در ترشحات و رطوبت های زنانه ایی که غالباً هنگام برانگیختگی مختصر جنسی مانند دیدن برخی صحنه های محرک یا بازی و ملاعبه با همسر و...خارج می شود،پاک است و به آن اصطلاحا مذی می گویند.

ان‌شاءالله زندگی تان سرشار از آرامش و یاد خدا و نام اهل بیت علیهم السلام باشد.
موفق و مؤید باشید. 🌺

کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#عدم_علاقه_به_مدرسه
#وابستگی

سلام علیکم وقت شما بخیر
من یه دختر ۶ ساله و یه دختر۹ساله و یه پسر یکسال و نیمه دارم.
دختر ۶ساله ام میگه اصلا دوست ندارم مدرسه برم و حتی امسال هم مجبورش نکردم و پیش دبستانی نرفت.
می دونم که برای کلاس اولش قطعا به مشکل میخورم. میخواستم بپرسم باید من بعنوان یه مادر با گریه ها و مخالفت کردن هاش چکار کنم؟ ( با وجود اینکه من و خواهرش خیلی از فواید مدرسه رفتن براش میگیم).
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.خدا اجرتون بده انشاالله

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
در ابتدا باید علت این عدم علاقه ریشه یابی شد؛
دو علت کلی برای این بی میلی وجود دارد؛وابستگی فرزندتان،رفتار و یا گفتار خانواده و اطرافیان
برای پی بردن به علت این مشکل باید سوالات زیر بررسی شود و برای بهبود هرکدام از موارد برنامه ریزی کرد.
فرزند شما قادر به جدایی از شما می باشد؟
با همسالانش چه آشنا و غریبه قادر به برقراری ارتباط می باشد؟
رفتار او در میهمانی ها و گردش ها چگونه است؟
این رفتار فرزندتان از چه زمانی آغاز شده است؟از ابتدا چنین بوده یا بعد از پیشامدی چنین رفتارهایی را بروز داده است؟
ویژگی های شخصیتی فرزند شما چگونه است؟درون گرا و یا برون گرا،دارای اعتماد به نفس ،میزان استرس و اضطراب
چقدر اهل رفتن به محیط های بیرون از خانه هستید؟
روابط اجتماعی شما چگونه است؟
شما شاغل هستید یا خیر؟
رابطه ی شما با همسرتان چگونه است؟
فرزند شما در نبود شما خاطره ی بدی دارد؟
نوع رفتار شما با فرزندتان در خانه چگونه است؟
رفتار خواهرش برای رفتن به مدرسه و موقع برگشت چگونه است؟
رفتار شما در انجام تکالیف درخترتان چگونه است؟
تاکنون به صورت حضوری به مدرسه رفته است؟چه خاطره ایی از آن دارد؟
خواهرش خاطره ایی را برای او تعریف کرده است؟
در خانواده و یا اطرافیان در مورد سختی های مدرسه و یا نوع برخورد با بچه ها در حضور دخترتان گفتگویی صورت گرفته است؟

🍀اگر وابستگی فرزند شما بخاطر شاغل بودن شماست می توانید زمان شغل خود را کوتاه تر کنید.در مواقع تعطیلی با او بیشتر وقت بگذارید و تجربه های زیبایی مثل گردش،آشپزی و...برای او فراهم کنید.
⭐️با او راجع به شغل خود صحبت کنید،برایش قصه های مربوط به شغل خود را بگویید،او را با خود به محل کار ببرید و... .
⭐️زمان های رفت و برگشت خود را مشخص کرده و به او قول دهید که در زمان مشخص شده پیش او بر می گردید.
⭐️در زمان کار خود با او تماس بگیرید و احوالش را جویا شوید.

🍀اگر خاطره و یا اتفاق خاصی در نبود شما برای او افتاده است باید به دقت بررسی شود،برای این کار می توانید از یک مشاور امین کمک بگیرید.

🍀فضای خانواده ی خود را محبت آمیز کرده و مشکلات بین خود و همسرتان را در خفا و به دور از چشم فرزندتان حل کنید.

رابطه ی محبت آمیز خود را با فرزندتان از طریق بازی،قصه گویی شبانه،واگذار کردن مسؤلیت های در حد توان به او و تعریف و تحسین کردن کودک.

🍀اگر دلیل وابستگی هیچ کدام از موارد ذکر شده نبود، می توانید با انجام بازی هایی چون قایم باشک،بازی با عروسک ها همراه با شبیه سازی بازی به زندگی او و چگونگی برخورد کودک با مشکلش را به او یاد دهید.

🍀قصه گویی های شبانه و کتاب خوانی با موضوعاتی شبیه به آن برای کودک

🍀به حس وابستگی او مدام پاسخ گو نباشید و می توانید آرام آرام از او فاصله بگیرید مثلاً شما در اتاق دیگری مشغول کار هستید و او در اتاق دیگری مشغول بازی کردن باشد.

🍀تمرین های بیرون از منزل داشته باشید به عنوان نمونه خرید تا مغازه ی سر کوچه و ماندن در کنار پدر و برگشت سریع شما و یا رفتن به محیط های اجتماعی از جمله: پارک،هیئت و مسجد و نشستن مادر در جایی که کاملا قابل رویت او باشید و به او اطمینان دهید که آنجا می مانید و شما از دور و بطور نامحسوس نظارت بر او داشته باشید.
تمامی این مراحل باید آرام آرام و مرحله به مرحله باشد.

🍀عملکرد های موفقیت آمیز او را با تشویق های کلامی مثبت و دادن جایزه های گاه و بیگاه سرعت بخشید.

هیجانات خود را کنترل کنید و بدانید که اگر درست عمل کنید این مشکل نیز با کمک خداوند حل می شود.
به شما توصیه می شود که صوت های تربیت کودک و کنترل خشم استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.

بیان خود را با فرزند خود اصلاح کنید مثلاً هیچ گاه به او نگویید دوستت ندارم....بلکه بگویید کارت را دوست ندارم ولی خودت را همیشه حتی با انجام کار غلط هم دوست دارم.
🍀ایجاد احساس خوب درونی در شما و خواهرش و عدم نگرانی و استرس شما نسبت به مدرسه و رفتن به آن نیز می تواند راهگشا باشد.

🍀اگر محل خواب شما با فرزندتان هنوز جدا نشده آرام آرام محل خواب او را جدا کنید.
#خرجی_دادن_به_همسر


سلام من۱۰ساله ازدواج کردم وسه فرزند دارم مشکلی دارم ونتونستم تاالان حلش کنم اینکه شوهرم ب من اصلاپول توجیبی نداده ونمیده..اوایل میگفت نمیرسم پول کم میارم اماالان ک درآمدش بهترشده میگه میخای چکار...هرچی میخای بگو برات میارم..من بایدبراکوچیکترین چیز شخصی هم بهش بگم ک پول بده... اما دوست دارم مثل بقیه یه پولی از خودم داشته باشم... اصلا کوتاه نمیادو پول نمیده... توروخدا کمکم کنین... دیگه خسته شدم.... ممنونم



بسم الله الرحمن الرحیم .


پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی

سلام و ادب خدمت شما خواهر.


این موضوع باید برای همسر شما جا بیوفته که ایشان باید یک مبلغی رو به شما بدن تا بتونید خودتون به اختیار خود هزینه کنید و این جدا از بحث خرید ها و مایحتاج منزل هست.
برای توجیه ایشان بهتر است در یک موقعیت خوب و صمیمی از نیازهای خودتون و موقعیت هایی که دوست داشتید خودتون هزینه کنید اشاره کنید و این که چقدر در آن شرایط آسیب دیده اید .مدل انتقاد کردن به ایشان به اینگونه باشد که اول از خصوصیات مثبت ایشان بگید مثلا اینکه شما همیشه حواستون به نیازهای من و بچه ها هست اما در این موقعیت ها من اذیت شدم و سپس یک جمله با بار مثبت.

اول یک مبلغ خیلی کم تعیین کنید و بعد تدریجی به صورت معقول افزایش دهید .

فیلم ها ،صوت ها و کلیپ هایی که ددر این باره در اینترنت هست را برای ایشان ارسال کنید .

میتوانید ویس های مربوط به هنر مرد بودن را به عنوان هدیه برای ایشان تهیه کنید .

اگر مشکل حل نشد حتما با یکی از مشاورین مجموعه مشورت کنید .

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.

کانال تربیتی همسران خوب


@hamsaranekhoob
#نیازبه_بازی_کودکان

#دوستیابی


سلام دختر۸ساله ای دارم که شدیدا عاشق بازی کردن هست حتی مدرسه هم به خاطربازی میره دایم ازمن یابرادریاهرکس دیگه میخواد که باهاش بازی کنیم لطفا راهنمایی کنید چطور می تونم این میزان علاقه به بازی روکم کنم.همچنین درمورد دوست یابی مشکل داره چه تومدرسه چه دربین آشنایان هیچ دوستی نداره وازاین مساله خیلی ناراحته توی مدرسه همه بهش زورمیگن وقادربه دفاع ازخودش نیست ممنون میشم راهنمایی کنین.



بسم الله الرحمن الرحیم.

پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی



سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی.

نیاز به تفریح و بازی در کودکان با یکدیگر متفاوت است ‌یکی طرف نیازهایش کوچکتر و دیگری بزرگتر است.
دختر شما نیاز به تفریح درش بالاتر است اما کم کم باید یاد بگیرد که مدتی را هم تنهایی بازی کند و خودش توانایی سرگرم کردن خودش را داشته باشد .با در دسترس قرار دادن وسایلی که موجب خلاقیت کودک می‌شود مثل رنگ ،پاستل ،وسایل دور ریختنی ،چسب ،کاغذ و مقوا و ایده دادن اورا به این سمت ببرید که خودش بتواند زمانی خودش را سرگرم کند.

بیشتر در جمع هم سالانش قرارش دهید .
موقعیتی ایجاد کنید که با چندتن از هم سن و سال‌هایش دست به ابتکار و خلاقیت بزنند .

از کلاس های هدفمند برای سرگرمی اش استفاده کنید البته مطابق با میل،سلیقه و استعدادش.

در مورد دوستیابی و ارتباط با دیگران حتما از کلاس ها و کتاب مهارت های زندگی استفاده کنید که گونه دوست شدن ،چگونه ارتباط برقرار کردن را به کودک شما می‌آموزد استفاده کنید.
تحت نظر یک مدرس هوش هیجانی ،درمانگر کودک یا مربی مهارت های زندگی نیز می‌تواند چنین مهارتی را بیاموزد .
در اویل مسیر شما شروع کننده ی این آشنایی و دوستی با هم سالانش باشید سپس کم کم خودتون رو کنار بکشید.
از دوستی و ارتباط در محیط های کوچکتر شروع کنید و سپس این دایره ی را گسترش دهید .

برای راهنمایی بیشتر از مشاورین مجموعه کمک بگیرید .

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.

کانال تربیتی همسران خوب

@hamsaranekhoob
#خود_ارضایی

سلام،خسته نباشید،ببخشیدمن کلاس هنرزن بودن۱و۲استادروگوش کردم اکثرمواردرو توزندگیم رعایت میکنم وتنشی باهمسرم ندارم،تاحالاهرنیازی داشته روپاسخ دادم حتی قبلابخاطربچه کوچیک خودش میگفت خوابم بردصدام بزن واینکارومیکردم اما چندماهه متوجه شدم یوقتاخودارضایی میکنه وازاونموقع تاحالازیادنیازشوبه من نمیگه منم یوقتا خودم پیشقدم میشم ولی بازم چندشب بعدتکرارمیکنه انگاربه این کارعادت کرده یابراش خوشاینده امااین وضع خیلی منوناراحت کرده بنظرشمابهش بگم که متوجه این قضیه شدم؟چطوربگم که موضع نگیره وترکش کنه؟
پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی

عرض سلام خدمت شما 🌺

✔️بسیاری از عادات و ضعفها نشان از بحرانی در دوران کودکی دارد .
✔️وظیفه خود را به عنوان همسر انجام دهید و در ادامه توکلتان به خداوند باشد .
✔️خانه باید محل آرامش باشد ،سعی کنید همین طور باشید .
✔️بررسی نمایید چرا با وجود شما ایشان ترجیح می‌دهند سراغ این گناه بروند!!!!
آیا در شما نسبت به اعمال زناشویی عدم رقبتی وجود دارد؟
آیا شما بعد از رابطه ،شماتت و قضاوت و سرزنش میکنید؟
بررسی نمایید این شکاف و فاصله در رابطه در کجا و ناشی از چیست ؟
✔️عوامل معنوی را در زندگی خود تقویت کنید .
✔️سعی کنید از فضا و شخص سومی در این زمینه کمک بگیرید ،به طور مثال شرایط حضور در هیئت و جلسات معرفتی را برای خانواده خود فراهم کنید .
✔️به طریقی ایشان را از آثار منفی و مضراتی که در ایمان و جسم و به لحاظ بهداشتی و پزشکی موضوع مطلع بسازید .
✔️همیشه الگو عملی از کارساز ترین عوامل میباشد 😊.ان شاءالله با رعایت همه جانبه شما تاثیر گذاری بیشتری داشته باشید .

💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsranekhoob
#خود_ارضایی

سلام من یه پسر۱۱ساله دارم که میخواستم یه پسر خوب و حرف گوش کن باشه خیلی بهش سخت میگرفتم.حتی کتکش هم میزدم وقتایی که از حرفهام سرپیچی میکرد.از بس امر ونهی کردم دیگه ازحرفم حساب نمیبره.البته یه مدتی هست خیلی روی خودم کارکردم کمتر سربه سرش بذارم چون فهمیدم رفتارم چه اثر سوئی گذاشته
به تازگی متوجه شدم پسرم یه وقتایی تواتاقش به خودش ورمیره وحس میکنم میخواد آرامش بگیره😔
یه روز متوجه شد که من فهمیدم دیگه توی حموم کارشو میکنه😔
البته من به روی خودم نیاوردم که فهمیدم ولی اون زرنگ تر از این حرفهاست
من خیلی نگرانشم توروخدا راهکاری بمن بدین بتونم نجاتش بدم.
از طرفی نگران دخترمم.میترسم روی اون حساس بشه و کشیده بشه سمتش.من دوره تربیت جنسی شماروگوش کردم.

پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما مادر گرامی 🌺
✔️هر معلولی یک علتی دارد .
دلیل انجام دادن این کار را در پسرتان جستجو کنید .
✔️انرژی منفی باید به نحوی از بدن و رفتار انسانها خارج شود ،گاهی افراد برای این کار سراغ موارد غیر شرعی و خارج از عرف و چهار چوب کشیده می‌شوند.
✔️یکی از دلایل عمده این رفتار ،اضطراب و استرس میباشد .
✔️سعی کنید آرامش را بین خودتان بیشتر کنید .
✔️رابطه خود و فرزندتان را اصلاح کنید .
سعی کنید محبت را جایگزین قهر و غضب کنید.
✔️نقاط مثبت فرزندتان را ببینید ،پررنگ کنید و تشویق های مناسب داشته باشید .
✔️فعالیتهای مثبت مانند ورزش را جایگزین نمایید .در خاطر داشته باشید اگر زمان مفید و برنامه ریزی شده داشته باشید زمان بیکاری و ....نمی ماند.
✔️معنویت را در خود و خانواده و فرزندتان تقویت کنید .
✔️کمک کنید استعداد و علاقه اش را بشناسد و در همان راستا اهدافی را تعیین و دنبال کند .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#شب_ادراری
#ناخن_جویدن
سلام۳۲ ساله و همسرم ۳۴ تنها یک پسر ۳ سال و نیم داریم مدتی هست هرشب ادراری داره و ناخون هاشو میجوه و فحش میده و جیغ و گریه هم زیاد میکنه و خجالتی هم هست وابسته به من هست* بیشتر وقتا هم تلویزیون میبینه* چکار کنم که ارتباطش با تلویزیون کم بشه و شب ادراری نداشته باشه؟ ما همش تو خونه اپارتمانی هستیم سرگرمی دیگه ای نداره
🌸بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز شرایط شما خیلی سخته و واقعا به شما حق میدیم که انقدر اذیت شده باشید ...
دوست عزیز اول به یک متخصص مراجعه کنید که فرزند شما از لحاظ فیزیولوژی مشکلی مانند کمبود ویتامین یا ....نداشته باشد.
دوم اینکه مشکلات کودک شما ریشه در اضطراب داره و توصیه میشه اول خودتون بعد محیط خونتون رو آرام و بدون اضطراب کنید ...
همه ی ما در زندگی چالش داریم چیزی که مهمه سعی کنیم خودمون رو آرام نگه داریم و چالش ها حل کنیم. برای همین سعی کنید وقتی به مشکلی بر می‌خورید اول چند نفس عمیق بکشید و خودتون آرام کنید و به فکر حل باشید.
دوم اینکه محیط رو برای کودک آرام کنید چگونه ؟؟؟
با کودک خود بازی کنید ، قصه بخونید، او را در آغوش بگیرید و مرتب به او بگویید دوستش دارید با قصه او را بخوانید و تعامل زیادی با او داشته باشید،رعایت همین نکات ریز هم رابطه‌ی شما رو تقویت میکنه، اضطراب رو کم میکنه و نیازهای کودک شما رو هم تامین میکنه.
خدای مهربون قدرت فکر رو به ما عطا کرده که در هر محدودیت فکر کنیم و چاره ای پیدا کنیم شما فکر کنید که الان که در محیط آپارتمان قرار دارم و یه محدودیت دارم چگونه با بازی و روش های دیگر انرژی این کودک را آزاد کنم و نیاز کودکم رو تامین کنم کودکان نیاز به بازی و...دارند نمی‌شود به این آنگونه نیاز های کودکان که بر تمام ابعاد زندگیشون اثر گذار است بی تفاوت باشیم،نیاز تامین نشده از یه جای دیگه کودک سرباز میزنه پس حواسمون به همه ی نیازهای کودکان باشه.
شب ادراری کودکان در این سن نگران کننده نیست و طبیعی است و بعضی از کودکان این مشکل رو دارند، تا مدتی صبر کنید اگر سن کودک بالاتر رفت و این مشکل ادامه پیدا کرد آن وقت نیاز مراجعه به متخصص هست .
بعد که اضطراب را کم کردید و از طریق بازی،قصه خوانی و نوازش و بوس و......شرایط ایمنی برای کودک فراهم کردید آرام و به تدریج تلوزیون دیدن کودک را کم کنید مثلا اگه فرزند شما سه ساعت تلوزیون می بیند یک ربع با بازی و قصه موقعی که تلوزیون می بیند از زمان تلوزیون دیدن کم کنید و آرام و به تدریج یه ربع یه ربع کم کنید تا به حداکثر دوساعت تلوزیون وانواع برنامه های دیجتالی برسونید.
دوست عزیز این فرایند به صبر و حوصله ی فراوان نیاز دارد که با مدد از خدا واهل بیت برای پیمودن این راه کمک بگیرید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#فیلم_مستهجن
#ارتباط_با_همسر
سلام خسته نباشید 10ساله ازدواج کردم دارای 3فرزند تازگی ازسابقه گوشی شوهرم متوجه شدم فیلم سکسی می بینه بهش گفتم گفت بالا نمیاره در حالی که توگوشیش فیلتر شکن نصب داره من که دیدم همه رو بالا آورد از اون موقع حسم نسبت بهش تغییر کرده اصلا دوست ندارم با رابطه داشته باشه ذهنم درگیره طوری که نمازم رو نمی توانم دقیق بخونم درضمن بیرون هم به خانمهای بد حجاب نگاه می کنه لطفاً راهنمایی کنیدممنونم

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما
من نوع احساس شما را نسبت به این نوع رفتار درک می کنم اما مهم ترین مساله این است که ما رفتار و احساسمان را از هم جدا کنیم. تا درست رفتار کنیم.
مچ گیری و کنترل نتیجه ای جز پنهانکاری از سوی همسر شما ندارد.
پس به جای این رفتار سعی کنید اولا ریشه یابی این نوع رفتارها را داشته باشید ثانیا مهارت های خود را در برقراری ارتباط زناشویی و رسیدگی به ظاهر خود بالا ببرید.
ضمن اینکه این عادت ها از نبود تقوا نشأت می گیرد پس تا جای ممکن برای بالا بردن معنویت منزل در کنار جذابیت و نشاط محیط خانواده اقدام کنید

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#اشتباهات_سابق
#ارتباط_با_والدین

سلام من دختر ۱۸ ساله مجرد هستم که عکاسم که در خانواده مذهبی بزرگ شدم
بنده ۴ سال پیش با آقا پسری رابطه مجازی نامشروع داشتم، حضوری هم فقط در حد این بود که دست همو گرفتیم و فیلم هایی هم از اینکه دست همو داشتیم هم داشتم ، این عکس و فیلم ها و فیلم هایی که اون آقا پسر برام ارسال میکرد رو توی فلشم داشتم و فراموش کرده بودم پاک کنم، پدرم بعد از ۴ سال فلشم رو گرفت و اون فیلم های نامناسب رو دید، و بعد از اون به من گفت که تا شوهر نکنم حق ندارم پامو تنهایی از خونه بیرون بزارم و حق ندارم حتی عکاسی هم برم و کار کنم، در صورتی که بنده متوجه اشتباه اون زمانم شدم و توبه کردم راه چاره چیه برای اینکه پدرم اجازه بده بنده به زندگی و کارم ادامه بدم؟

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان 


♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام به شما
اولا بابت ترک این گناه به شما تبریک می گویم.
در مرحله بعد با توجه به اینکه پدر شما به تازگی متوجه این رابطه شده اند، تا حدی این نوع عکس العمل به خصوص روزهای اول طبیعی به نظر می رسد( البته دقت داشته باشید عکس العمل طبیعی با عکس العمل صحیح متفاوت است!!!!)
پیشنهاد می کنم اگر مادر شما با پدرتان رابطه صمیمی و خوبی دارند با ایشان صحبت کنند و البته خود شما با گذشت زمان می توانید با ایشان صحبت کنید و از در اینکه خدا هم پذیرنده توبه است وارد شوید.
با توجهدبه اینکه نوع خلقیات پدرتان و سطح ارتباط خود با پدر محترم را قید نکردید راهنمایی کلی بنده در این سطح است. توصیه می کنم با گرفتن وقت مشاوره تلفنی با همکاران در مجموعه راهنمایی دقیق تری بگیرید.

موفق باشید 💐


♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️


@hamsaranekhoob
#نحوه_برخورد_با_نوجوان

باسلام خدمت شمااستادگرامی
پسرم 9سالش امسال که کلاس سوم رفته تاحدودی حرفهایی میزنه و توعصبانیتهاش ناراحتیهاش سریع کلمه مثل مرگ درد میگه من دوست ندارم بگه وچندبارتذکردادم مخصوصا که میترسم خواهرکوچیکش هم یادبگیره کلا لجبازترشده واینکه جواب منو پدرش روهم خیلی میده وچندباردرگیری لفظی به وجوداومده دوست ندارم ازالان تو روی پدرمادرش بایسته طوری که میخواد حمله کنه بزنه و یااینکه میگف منو خب بیرون کنین ازخونه من پسر بدی ام و نکته دیگه اینکه اعتمادبه نفس پایینی داره میگه من خوب نیستم بی عرضه ام من تاییدنمیکنم قانعش میکنم فقط میترسم از جوابهایی ک میده بعداتوسن نوجوانی خدای نکرده بره بیرون ازخونه و اتفاقهای بدترنیفته ممنون ازراهنمایی شما🙏

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و خداقوت خدمت شما🌸
آفرین به شما مادر عزیز که دغدغه ی تربیت فرزندانتان را دارید .
رفتار با بچهای نوجوان قلق خاص خود را دارد .
شما با یادگیری یک سری مهارت های مفید و مختصر میتوانید یک ارتباط صمیمانه و نهایتا اطاعت و احترام ایشان نسبت به والدین را ناظر باشید .
راه نفوذ به دل های نوجوانان ، رفاقت و دوستی است .
سعی کنید با پسرتان رفیق شوید .
مرتب او را نصیحت نکنید .
سرزنش و مقایسه نکنید .امر و نهی های مدام و تذکر های دائمی او را لجباز و حس بدی از خودش را در وجودش ایجاد میکند .
به او بگویید که چقدر دوستش دارید .به او افتخار میکنید .
میتوانید در نبود پدر ، شما و خواهرش به او تکیه کنید .
حس اقتدار دهی را به او تزریق کنید .تا حس مفید بودن را بدست آورد .
اگر اشکال و ایرادی در رفتارش دیدید ، به هیچ وجه مستقیم و در لحظه تذکر ندهید .
بگذارید فضا تغییر کند .وقتی همه چیز و همه کس آرام هست ، حالا در کنارش بنشینید و پس از گفتن خوبی هاش به او بگویید که خواهرش از او الگو میگیرد .
و خداراشکر که اکثر رفتارهایش درست است و خواهرش شبیه برادر میشود .
در این لحظه خیلی نرم و ملایم توضیح دهید که حرف خوب میزنی خواهرت آن را تکرار میکند و اگر حرف بدی زده شود او هم یاد میگیرد .
در آخر کار بهش بگویید که به داشتن چنین پسری افتخار میکنید .
مطمئن باشید شاید بطور کل این خصلت از وجودش پاک نشود ، اما تلاش خود را انجام میدهد که قدم قدم خود را به خوبی های مدنظر شما نزدیک کند .
پیشنهاد میشود در این زمینه ، صوت های آقای پوراحمد خمینی را در رابطه با تربیت فرزند نوجوان و صوت اعتماد به نفس گوش فرا دهید .
ان شاءالله با توکل بر خداوند متعال و تلاش و صبوری شما مادر عزیز ، میتوانید این چالش زندگی تان را مدیریت بفرمایید .🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#مهارت_حل_مسئله
#دخالت_دادن_مادر_در_مسائل
#عدم_درک_مرد


سلام وقت بخیر.خانمی ۳۵ ساله هستم که با همسرم هم سن هستیم.۷ساله ازدواج کردیم و یک پسر دو ساله داریم. مشکل من برخورد همسرم هنگام بحث هست.دو سال اول وسط بحث همسرم به مادرشون زنگ میزد. الانم حرفهای خودش رو میزنه تا من بخوام دلیل بیارم و ... میره تو اتاق آهنگ میذاره یا با پسرم حرف میزنه. با این کارش من خیلی عصبی میشم. به نظرم بزرگترین توهین رو بهم میکنه. و بحثها رو ربط به خانواده میده
وقتی یک ایراد باشه تو خانواده وسط بحث سریع میگه مثل خواهرت در صورتی که همون ویژگی با شدت بیشتر در مادر خودش هست.تازه اگه بشه بهش گفت ایراد. اگه بحثی بینمون پیش بیاد حالا من مقصر باشم یا خودش همون رو بهانه میکنه که دعوتی خونه خواهر برادرم نیاد.میگم لطفا جلو دیگران با اسم تنها منو صدا نزنین خانم هم بگو میگه مگه خواهربرادرت خانم به اسمت اضافه میکنن؟لطفا راهنمایی کنین


🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇


🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹

سلام و وقت شما بخیر‌‌‌.

ممنونم از اعتمادتون به ما.

خواهر بزرگوار و عزیز دقت به این‌ نکته خالی از لطف نیست که زندگی مشترک نیاز به مهارت آموزی مرد و زن دارد.

گاهی اوقات یک همسر می تواند با نشان دادن رفتار درست، خودش الگوی مناسبی برای همسرش باشد.


درست است که شاید همسر شما در زمانی که بحثی پیش می آید حاضر به شنیدن حرف شما نبوده و آن را به طرز صحیحی رفتار نمی کند اما ریشه ی به وجود آمدن این رفتار بسیار مهم است.

🔹 گاهی اوقات مرد چون جایگاهی در خانواده ندارد و حس ابهت و اقتدار وی توسط خانم او شکسته شده، در مواقع بحث به جای اینکه مسئله را حل کند و گوش شنوا داشته باشد برای دوری از سرزنش شدن، ترجیح می دهد که خودش را به کارهای دیگری سرگرم سازد و این لزوما بدان معنی نیست که بخواهد بی توجهی نماید.

لذا در این زمینه و برای اصلاح رفتار همسرتان به نکاتی که در زیر می آیند، توجه بفرمایید و سعی کنید با به کار بستن آن ها، آرام آرام رفتار ایشان را اصلاح نمایید.


🟢 به عنوان یک خانم خانه همیشه حواستان به این باشد که خط قرمز آقایان احترام به آن هاست و همسری موفق است که همواره احترام شوهر خودش را حتی در زمانی که می داند تقصیر شوهرش هست نگه دارد.
حفظ احترام‌ شما به همسرتان باعث می شود که ایشان اقتدار و ابهت کافی داشته باشند و این باعث افزایش اعتماد به نفس ایشان و در نتیجه کاهش لجبازی ایشان می گردد.


🟢 همواره از همسرتان در هنگام ورود به منزل استقبال و زمانی که می خواهند منزل را ترک نمایند بدرقه بفرمایید. استقبال و بدرقه ی همسر یعنی به او نشان می دهید که به وی اهمیت نشان می دهید.

🟢 لحن کلام و بیان شما با ایشان باید از لطافت زنانگی برخوردار بوده و ایشان را به الفاظ خوبی صدا بزنید مثل عزیزم، فلانی جان و .....

و این‌ نکته ی بسیار مهمی است که خود شما برای اینکه همسرتان در جمع با شما محترمانه صحبت نموده و از لفظ خانم استفاده کند، خودتان به او نهایت احترام را گذاشته و با لفظ آقا فلانی ایشان را صدا بزنید.

🟢 از کنترل گری های افراطی بپرهیزید و این جور نباشد که به همسرتان بکن و نکن داشته باشید؛ زیرا این مسئله به مرور زمان باعث می شود که همسرتان از شما فاصله گرفته و حرف هایتان برای ایشان تاثیری نداشته باشد.

🟢 برای همسرتان آراسته باشید و با محبت با وی رفتار نمایید.

🟢 از هرگونه بدگویی کردن خانواده ی ایشان به خصوص مادرشان بپرهیزید؛ زیرا آقایان بر روی مادر و خانواده ی خود به شدت حساس هستند و زمانی که شما این کار را به صورت افراطی تکرار می کنید در واقع حساسیت ایشان را بر انگیخته می نمایید.

🟢 مجموعه صوت های آموزشی کلاس هنر زن بودن ۱ و ۲ از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید و حتی می توانید به عنوان هدیه کتاب یا مجموعه صوت های آموزشی کلاس هنر مرد بودن ایشان را به همسرتان بدهید؛ البته نحوه ی دادن این هدیه هم باید با محبت و جوری باشد که ایشان احساس نکند که شما بیشتر از وی می دانید.


با به کار گرفتن این مهارت ها و استمرار در انجام دادن آن ها، به مرور زمان ان شاءالله رفتارهای ایشان هم اصلاح می گردند‌.

ان شاءالله که موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#ثابت_قدم_بودن_فررند_در_مسیر_درست

سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما استاد پور خمینی. من مادر سه فرزند هستم پسر وسط من تقریبا ۳ سالی هست که در کلاس های حفظ قرآنه و به شکر خدا تا الان ۴ جز هست که قران حفظ کرده از شما استاد بزرگوار میخوام که راهنمایی ام کنید چکاری میتونم برای پسرم انجام بدم که تو این راه ثابت قدم بمونه چون پسرم الان ۱۲ سالشه و با توجه به اینکه به سن بلوغ نزدیک میشه امانش هست که مقداری دوری کنه لطفا منو راهنمایی کنید


🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇


🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹

سلام و وقت شما بخیر‌.

ان شاءالله که خداوند فرزندان شما را برایتان نگه دارد و همواره در مسیر درست باشند.

به صورت کلی در ارتباط با علاقه ی فرزندان به امور مذهبی، باید جوری رفتار شود که باعث دلزدگی ایشان نگردد.


🟢 در وهله ی اول خودتان برای فرزندتان الگوی مناسبی باشید و با انجام دادن واجبات و دوری از محرمات کار درست را انجام دهید.

🟢 در انجام امور دینی و مراسمات مذهبی، شرکت نمایید و با خوش سلیقگی و دوری از افراط سعی در جذب کودکان خود داشته باشید.

🟢 ارتباط با دوستان مناسب و معتقد و تقویت ارتباط فرزندانتان با ایشان کوشا باشید و بدانید که گروه دوستان در این سن و سال بسیار تاثیر مهمی دارند و الگو پذیری نوجوان از آنان بیشتر است.

🟢 شما فرزندتان را به ادامه ی حفظ قرآن تشویق بفرمایید اما اینجور نباشد که حالت افراطی به خود بگیرد؛ زیرا باعث دلزدگی ایشان می گردد.

🟢 به نوجوان پسرتان احترام گذاشته و حس استقلال وی را به رسمیت بشناسید.

🟢 هماهنگی شما با همسرتان و جو معنوی و آرام خانواده در سلامت روان همه ی اعضای خانواده و به خصوص فرزند نوجوانتان تاثیر بسزایی دارد.

🟢 ارتباط مناسب و همراه با محبت به فرزندتان باعث افزایش صمیمیت میان شما شده و این افزایش صمیمیت باعث نفوذ کلام و رفتار شما در ایشان می گردد.

ان شاءالله موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#زوج_درمانی


سلام استاد وقت بخیر
من همسرم اصلا دوست نداره تنهایی خانه مادر و پدرش بره مادرش از این موضوع ناراحته منم چند ساله دارم تلاش میکنم ایشون راضی کنم که این کار اشتباهه اما قبول نمیکنه آن ها هم فکر میکنند من نمی‌زارم بره در صورتی اصلا این جور نیست همسرم تک فرزند هستند و ما طبقه بالا مادرش اینا زندگی میکنیم.


بسم الله الرحمن الرحیم


پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی


عرض سلام واحترام خدمت شما خواهر گرامی.

اینکه همسر شما چه طور دوست داره رفتار کنه کاملا تحت اختیار و کنترل ایشان هست نه خواسته ی شما یا دیگری .پس شما یا هر کس دیگر نمیتوانید رفتار های ایشان را کنترل کنید .

این موضوع چندان مهم نیست فقط لازمدهست که خانواده ی همسر درک کنن که این موضوع انتخاب خود ایشان هست .از ایشان بخواهیددر یک محیط مناسب این موضوع را برای خانواده توضیح دهد ،دلیل ناراحتی و دلخوری مادر را جویا شوند و خودشون در جهت رفع مشکل بربیایند ،شما هم تلاش کنید روابطی سرشار از احترام با خانواده ی همسر داشته باشید.


برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.

کانال تربیتی همسران خوب

@hamsaranrkhoob
2024/09/23 19:26:50
Back to Top
HTML Embed Code: