Telegram Web Link
#مشاوره_پیش_از_ازدواج

سلام
آقایی به خواستگاری اومدن که در جلسات خواستگاری و بیرون متوجه حیا در رفتار و کنترل نگاهشون شدم. اما در فالورای پیج اینستاگرام ایشون خانم بی حجاب، بلاگر و بازیگر هم است. از طرفی نجابت و ارتباط با نامحرم برای من بسیار مهم است، لطفا راهنمایی کنید چطور این مسئله رو روشن کنم و متوجه علت دنبال کردن پیج خانم ها توسط ایشون بشم.


پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی



بسم الله الرحمن الرحیم


سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی


شما قبل از ازدواج باید در مورد مسائلی که خط قرمز های شما محسوب می‌شود با یکدیگر صحبت کنید و به یک توافق برسید و قطعا این بهتر از این است که بعد ها بخواهد مورد اختلاف شما واقع شود .

در این مورد هم توجه داشته باشید که اگردر رفت و آمد ها و محیط های خارج از منزل متوجه رعایت حیا و کنترل نگاهشون ایشان شده اید برای این مورد جزئی سخت گیری نکنید بلکه از ایشان فقط یک توضیح مختصر بخواهید .

دنبال کردن سلبریتی ها امروزه مرسوم شده گاهی برای کنجکاوی،گاهی برای پیگیری موضع گیری هایشان در مواقع خاص و ...

به همین دلیل سعی کنید در این باره با هم صحبت کنید ،نظر ایشان رو جویا شوید ،ببینید حساسیت ایشان برای اینکه شما یکسری سلبریتی هایی آقا رو دنبال کنید در چه حدی است و بعد برای این موضوع به یک توافق و تعهد برسید.

برای این موضوع میتونید با هم به یک مشاور زوجی مراجعه کنید تا فر آیند مشاوره پیش از ازدواج رو تحت نظر ایشان سپری کنید .

براي شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم

کانال تربیتی همسران خوب.

@hamsaranekhoob
#همسرداری

سلام وقتتون بخیر خانمی۳۰ ساله همسرم ۳۴نزدیکه ۱۰ساله ازدواج کردیم اوایل همسرم مذهبی بود رفته رفته ایمانش ضعیفتر شد البته منم کم مقصر نبودم بعضی کارهایی که خوب نبوده زیاد جدی نبودم میگم شاید مذهبی نمابوده من متوجه نشدم بعد همین کارهاش باعث شد پارسال با همکارخانمش صمیمی شد یکسره باهم تلفنی در ارتباط بودن حرفهاشون جنسی و عاطفی نبودالان مشکلم اینه توزندگی حس شکست میکنم و خیانتشم از یادم نمیره بهش اعتمادندارم بعضاسرکوفت میزنم توچطور تونستی تو که مومن بودی البته الان باز خیلی بهترازقبل هست.

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

🌻خود خوری و در گذشته ماندن جز ضرر و خسران چیز دیگری به ارمغان نمی آورد.

💐در خانه خود و بعنوان خانم خانه پرجاذبه و با نشاط و شاداب باشید ‌.

🌷از ورزش و تفریح و آنچه موجب فرح شما می شود دریغ نکنید.

🌻در مسائل جنسی و روابط زناشویی کوشا و فعال باشید تا بدین واسطه گرما و صمیمیت در زندگی شما حکمفرما شود.

از بهانه گیری و سرزنش و جر و بحث های بیهوده به شدت بپرهیزید.
بدانید هر دعوا بین شما زندگی را سرد و خسته کننده می کند.

موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#همسرداری

سلام۱۰ ساله ازدواج کردم و ۲دختردارم شوهرم خیلی سرد مزاجه ازهمون اول همینطوربودالان بدتر شده حدودیکساله هیچ رابطه ای نداره و این موضوع زمینه ی خیلی مشکلات مثل سیگارکشیدن و مشروب خوردن و رفیق بازی و احتمالا ارتباط با دخترا رو باز کرده و اهل بی احترامی و بی توجهی به من هست اعتقادی به هیچی نداره بی احترامی به اهل بیت میکنه و با خانواده من ارتباط نمیگیره و اعتقادی به دکتر و مشاوره ودرمان هم نداره

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

💐محل خانه و خانواده را برای او دلپذیر و جذاب و پر از نشاط و شادابی کنید.شما به اتفاق دو دخترتان یک تیم تشکیل دهید و با هم فضای خانه و خانواده را برای او دلنشین کنید.

🌷از طعنه،سرزنش و هر آنچه موجب جر و بحث و بگو مگو می شود به شدت بپرهیزید.

💐تا می توانید از او و توانمدی هایش تعریف و تمجید کنید.

💐از نظر روابط زناشویی خود را به اصطلاح وقف همسرتان کنید و به خواسته های مشروع همسرتان ولو اینکه خیلی باب میلتان نباشد توجه ویژه داشته باشید.

🌷برای او علاوه بر اینکه همسر خوبی هستید ، رفیق و همراه خوبی هم باشید تا بتوانید حس رفیق بازی او را هم اقناع کنید.


موفق باشید.

@hamsaranekhoob
#ازدواج

سلام ووقت بخیر میبخشید من دخترم یکسال هست طلاق گرفته ویه دختر ۱۰ ساله داری وهمسرشون پسر دایی دخترم بود بداز یکسال همسرش پشیمان شده و به ما گفتن اکه میشه برای روز مادر بیاد ببینه دخترم راضی به زندگی دوباره هست یا نه چون دخترم به هیچ صراطی مستقیم نیست وراضی به زندگی مجدد نیست به نظر شما باید چکار کنم که بلکه دوباره راضی به زندگی بشه ممنون از پاسخ گویی شما استاد عزیز.

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

تنها راه راضی شدن دختر خانم شمابه دست آوردن دل اوست . باید آقا پسر هر کاری می تواند انجام دهد تا دل او را بدست آورد.باید ناز او را بخرد .نیاز به اصرار و پافشاری مرد است .برای او هدیه بگیرد ، به او زنگ بزند ،پیام و استیکرهای عاشقانه ‌بفرستد،با او از در شوخی وارد شود؛ تا بتواند نشاط و شادابی را به او بازگرداند و امید به ادامه زندگی را در دل او ایجاد کند.
هم دختر شما نیاز به همسر دارد و هم دخترش نیاز به پدر .و از آنجا که شما عمه
آقا پسر هستید سعی کنید راه را برای وصال این دو هموار کنید.
با پسر برادرتان مثل پسر خودتان ارتباط بگیرید وصحبت کنید و به او کمک کنید تا بتواند دل دخترتان را بدست بیاورد.

با آرزوی موفقیت شما در همه عرصه ها مخصوصا در ایجاد این ارتباط خوب و مبارک.
@hamsaranekhoob
#نوجوان

سلام،دختر ۱۰ ساله ای دارم کخیلی باهوشه وزرنگه،درسش خیلی خوبه،نمازخون هست و پارسال روزه اولی بود کامل روزه گرفت،مشکلش عدم ارتباط با خواهر کلاس اولیش و داداش ۴ ساله ش هست،اصلا نمیذاره بیان پیشش ،اگه برن تو اتاقی ک اون هست میزنه بیرون از اتاق،پرخاشگری میکنه خیلی روشون،اصلا نمیذاره ب وسایلش دست بزنن،همیشه هم کارتون ماهواره نگاه میکنه،منم نمیتونم مانعش بشم چون با خونواده شوهرم زندگی میکنم،خیلی پرجمعیت،داداش مجرد دو تاداره با خواهرمجرد،جاری و بچه های جاری،نمیتونم ماهواره رو جمع کنم،اونا فیلم ماهواره نگاه میکنن،دلم ب حال بچه هام میسوزه،چون با این گرونی طول میکشه خونمون بسازیم نیمه ساخت هست،لطفا راهنمایی کنید.

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

💐تا زمانیکه پای ماهواره و فیلم های ماهواره ای در میان باشد ، هیچگاه تربیت و رشد صحیح و درست شکل نخواهد گرفت و محقق نخواهد شد.

شده از خواب شبتان بزنید و وقت خود را برای او بگذارید این کار را انجام دهید باندازه ای که دخترتان و حتی بقیه متوجه اهمیت این موضوع بشوند.

فعلاً تا زمان تکمیل خانه ، جز با وقت ویژه گذاشتن برای دخترتان هیچ راه دیگری وجود ندارد،زیرا تربیت درست او موجب الگوگیری دو فرزند دیگر شما می شود.

💐علاوه بر زیاد وقت گذاشتن برای او (حتی بیشتر از برادر و خواهر کوچکش)
تا می توانید بعنوان خواهر بزرگتر به او بها دهید و او را در مقابل خواهر و برادرش بالا ببرید باندازه ای که آنها متوجه شوند که فرزند بزرگتر جایگاه ویژه تری دارد،زیرا او از نظر سنی بزرگتر و فهمیده تر و قوی تر است ، پس باید نسبت به او احترام ویژه ای قائل شوند.
او باید باصطلاح دست راست شما باشد و کارها به او محول شود.

نکته آخر اینکه درجنگ و دعواهای آنها اصلاً وارد نشوید و اجازه بدهید دخترتان خودش و توانمندیهایش را به آنها ثابت کند،آن موقع است که روی خوش آرامش را خواهید دید.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#حجاب

سلام خدمت استاد گرامی
من یه دختر ۸ ساله دارم که تا چند ماه دیگه تکلیف میشه وما یه خانواده چادری هستیم که هیچ کس توش بی حجاب نیست ولی متاسفانه دخترم به شدت از چادر و حجاب بدش میاد و میگه من نمیخواهم چادری بشم در ضمن هنگام چادر پوشیدن هم حسابی مورد تشویق قرار میگیره هم از طرف ما وهم از در مادر بزرگ وخاله و... وهمینطور زبانی هر بار که میپوشه کلی ازش تعریف میکنیم ولی بازم زیر بار حجاب نمیره بعضی ها میگن که داری به زور چادر سرش می‌کنی نتیجه نمیگیری باید آزاد باشه و خودش انتخاب کنه واقعا درمونده شدم چکار کنم؟؟؟

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان 


♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام خدمت شما مادر گرامی
پیشنهاد می کنم علاوه بر تشویق زبانی در این زمینه حتما از زمینه سازی و انتخاب محیط مناسب هم بهره ببرید.
رفت و امد با گروه همسالان دختر شما که مقید به رعایت حجاب و احکام هستند می تواند نقش موثری داشته باشد. پس از انتخاب دوست خوب غافل نشوید که نه تنها در این سن بلکه در سن نوجوانی هم بسیار مهم و ارزشمند است.
ضمن اینکه ارزش های تعریف شده در خانواده بسیار تعيين کننده است.اگر مباحث و ارزش ها حول زیبایی های ظاهری باشد و ما مدام به این معیارها توجه کنیم قطعا در این نوع انتخاب اثربخش است. در حالیکه اگر مبنای تصمیم ها و قضاوت های ما حکم خدا باشد پس پذیرش حجاب هم بسیار آسان تر می شود.
علاوه بر این توصیه می کنم با توجه به اینکه هنوز به ین تکلیف نرسیده است سخت گیری نکنید و الزامی بر چادر نداشته باشید بلکه پوشش مناسب را مدنظر قرار دهید. در صورتیکه موارد فوق را رعایت کنید و محیط مناسب را انتخاب کنید خود به خود چادر رو انتخاب خواهد کرد.

موفق باشید 💐


♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️


@hamsaranekhoob
#ازدواج_سابق
#خواستگاری

سلام استاد
حدود دوسال پیش دخترم در سن۲۲سالگی بود که به خواستگارش جواب مثبت دادو نامزدشدن اما با رفت وامد ها ومشاوره رفتن ها فهمیدن که باید ادامه ندهند وتموم شد وحالا بعد دوسال یه خواستگار خوب وبا ایمان بعد ازکوهی از خواستگارها پیدا شده ونظرش هم مثبت هست اما سر دو راهی قرار دارد که نامزدی قبلی رو مطرح کند یا نه ؟!
اگر بگوید آینده رو خراب نمی کند واگر نگوید در آینده مشکلی برایش پیش نمی آیدحدود یک ماه نامزد بود فقط لطفا راهنمایی کنید ممنونم از صبوری شما استاد گرامی

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما
اگر منطور شما از نامزدی عقد رسمی است پیشنهاد می کنم حتما بیان شود .
البته نه در جلسه اول، بلکه در جلسه دوم آن هم توسط دختر شما به شخص خواستگار توضیح داده شود.
این روند هم حساسیت چندانی بر نخواهد انگیخت بلکه باعث پروسه اعتمادزایی می شود و از بروز مشکلات آتی احتمالی جلوگیری می کند.

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#ردکردن_خواستگار_ بدون_عذر
سلام علیکم
خواهری دارم ۲۲ساله،(سه تا خواهریم و بنده ازدواج کردم) که خیلی خواستگار داشته و داره. اوایل به خاطر سن کمش، خواستگارو رد میکردن. اما رفته رفته خودش سخت گیر تر شد و با ریزبینی رد میکردـ حالا نزدیک دو ساله که پدرم سخت میگیرن به طوری که اصلا احازه نمیدن خواستگار بیاد. بهانه میگیرن مثلا طرف دوره، دخترنمیدم. از قیافه و اخلاق طرف خوشم نمیاد پس نیان. از محله ی فلانی خوشم نمیاد پس نه و...
طرف رو نمیشناسیم غریبه هستن، نه
و... طرف فامیل نیست، شناخت نداریم
اصلا اجازه ندادن که خواستگار بیان خونه و دختر ببینه طرف رو. و تهدید میکنن که شما خودتون میبرید میدوزیداگر فلانی بیاد من میرم از خونه بیرون.اگر همینطور پیش بره، میترسم از اینده ی خواهرم
🌸بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز قابل افتخاره که شما انقدر نسبت به خواهرتون دلسوز هستید.
دوست عزیز آیا در فامیل کسی نیست که پدرش شما رابطه ی خوبی باهاش داشته باشه از اون طریق یا از طریق مادرتون عواقب این کار گوشزد بشه و بیان بشه که ممکنه این سختگیری ها در تصمیم گیری صحیح و منطقی خطر ساز باشه و آیات و روایات در این زمینه رو براش بگند ...
البته اصول رو رعایت کنند اول تاییدشون کنند و چندتا از خوبیهاش رو بگن بعد اقدام به انتقاد کنند.
البته در وهله‌ی اول کسانی با پدرتون صحبت کنند که با ایشون صمیمی تر هستند در مرحله‌ی بعد شخصی مثل شما ضمن حفظ احترام ایشون و رعایت ادب شروع به صحبت کنید و عواقب این تصمیمات رو براشون باز کنید ...
دوست عزیز ضمن توسل از ائمه از آن بزرگان بخواهید که به شما کمک کنند حرفی بر خلاف رضایت خدا نزنید‌...
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#آرایش_پسران
سلام وقت بخیر تشکر از استاد بزرگوار اقای پور احمد
پسر من ۱۴ساله است واز ما درخواست کرده که اجازه بدهیم وسط ابروهایش را بردارد ومن وپدرش مخالفت کردیم وباز اصرار بر این کار دارد و وقتی علتش را میپرسم میگوید میخواهم زیبا باشم ونظر من این است که ابروهایش بسیار هم زیباست وقیافه ی خوبی هم دارد و از ما خواسته که من چون مشاوره های شما را قبول دارم از شما بپرسم میخواستم شما در این مورد صحبت کنید ومیگوید هرچه شما بگویید گوش میکند
اگر پاسخگو باشید بسیار ممنونم
🌸بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز خیلی خوشحالیم که در خدمت دوست دغدغه مندی مثل شما هستیم .
دوست عزیز پیرایش ابرو به تنهایی مشکلی حائز اهمیت نیست ولی چیزی که مهم‌ هست فرزند شما به آرام و به تدریج به بقیه تابوها نزدیک بشه و بقیه رو بشکنه برای همین مخالفت شما باید پابرجا بمونه ولی نوجوان پسند....
تا بحث رو به این سمت کشوند با شوخی و خنده و گفتن خوبیهاش بحث رو جمع کنید،رابطه در سن نوجوانی مهمترین چیزی هست که باید مراقبش باشید ولی نه گفتن مکرر باعث ضربه به رابطه میشه پس در موارد حلال تا جا داره همراهی کنید، و در کوپن نه گفتن را فقط برای موارد ضروری به کار بگیرید. و وقت اختصاصی با نوجوانتان داشته باهاش حرف بزنید یا بیرون برید ...
دوست عزیز نوجوان مثل یک بانک هست هرچقدر وقت بیشتری براش سرمایه گذاری در آینده وام های بهتری حواهید گرفت، رابطه ی بهتری خواهد داشت اگه رابطه ای خوب شکل بگیره این قدرت رو داره ‌که ارزشهاش رو به نسل بعد انتقال بده.
در راه خطیر تربیت دست از دامن اهل بیت برندارید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#افراط_در_دیدن_تلویزیون

سلام وقتتون بخیر
من مادر دوفرزند دختریکساله و پسر ۵ساله هستم
پسرم چندماهیه که کلا اخلاقش عوض شده،خیلی نگرانشم.
بهش میگم بیا بازی کنیم نمیاد،میگم دوس داری بری مهد اونجا دوست پیداکنی میگه ن،میگم برو توکوچه بابچه ها بازی کن میگه ن در بسته میشه میمونم بیرون.حتی وقتی راجب مدرسه رفتن حرف میزنیم میگه من نمیخام برم مدرسه.هروقت بزرگ شدم میرم
خیلی خیلی لجبازشده.هرجوری خیالشو ازین بابت ک من همیشه کنارشم،مراقبشم راحت میکنم ولی فایده نداره.
فقط یکسره پویا میبینه،براش قانون میزارم ک فقط روزی یساعت نگاکن و بقیشو بیابازی کنیم فایده ای نداره
توروخدا کمکم کنید خیلی نگرانم ک نکنه همینجوری بمونه.

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و خداقوت خدمت شما🌸
مادر عزیز دقیقا باید بررسی شود که چرا چندمدتیه که اخلاق پسرتون عوض شده؟
آیا شما بدون اطلاعش جایی رفته بودید؟ آیا زیاد مورد امر و نهی شما و یا پدرش قرار می گیرد؟ و ...
در هرحال شما خودتان متوجه اید که غرق شدن کودکان در فضای مجازی برای جسم و روحش به شدت مضر هست .
باید تمام تلاشتان را بکنید که در حد همان نیم ساعت و نهایتا یک ساعت تلویزیون دیدن باشد .
سعی کنید بازی های جذاب و هیجانی به او پیشنهاد بدید . و اگر قرار شد با شما بازی کند حسابی بهش خوش بگذرد .
بازی با آب و خاک هم میتواند برای بچها جذاب باشد .
گاهی به او مسئولیت بدهید .
مثلا در کارهای آشپزی ، ظرف شستن ، چیدن ظرفها سرجای خودش و ...به او اجازه دهید که انجام دهد هرچند درست انجام نداد او را تحسین کنید .
در این رابطه برای جایگزین تلویزیون پیشنهاد میکنم کتاب بازی ، بازوی تربیت نویسنده آقای عباسی ولدی را تهیه کنید و بخوانید .ایده های زیادی در مورد بازی های جذاب مطرح میکند .
اگر میبینید پسرتان به هیچ وجه از تلویزیون جدا نمیشود مدتی با دستکاری کردن این وسیله وانمود کنید که خراب شده و حتما جایگزین داشته باشد . تا کم کم به نبود آن عادت کند و بعد که به حالت عادی برگشت به شرط اینکه قانون دیدن را رعایت کند به او بگویید تعمیرش میکنید .
ان شاءالله با تلاش و صبر شما مادر عزیز این مسئله حل خواهد شد .🌺


💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#دیدن_فیلم_پورن
#تربیت_نوجوان


با سلام
پسری 14ساله دارم که متوجه شدم چند ماهی فیلم های سوپر و پورن میبنه
این موضوع را باهاش در میان گذاشتم و گفت که توبه کرده و از امام حسین علیه السلام کمک خواسته و الان یک ماهی هست که دیگر نگاه نمی کند، الان وظیفه من چیست و باید چکار کنم

البته پسر من گوشی اختصاصی ندارد و متاسفانه به خاطر مدرسه ها مجبور شدم گوشی خودم را برای زمان کلاس های مجازی در اختیارش قرار بدم و الان هم وقتی اکانت خودم را چک کردم دیدم چند اکانت ساخته که من وقتی به سابقه جستجو رفتم متوجه شدم


پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی


بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی.

درمورد دیدن فیلم های مستهجن توسط فرزند ۱۴ ساله باید خدمت شما عرض کنم در وهله ی اول باید مسیر هایی که منجربه تکرار رفتار می‌شود را تا حد امکان مسدود کنید
برای این منظور سعی کنید گوشی در اختیارش قرار ندهید و اگر قرار است از گوشی استفاده کند باید از سیم کارت ها دانش آموزی که اینترنت امن دارد استفاده کنید نه اینکه اینترنت نامحدود در اختیار
فرزندتون قرار بدهیم.

اینکه فرزند شما توانسته فیلم های مستهجن تماشا کند احتمالا روی گوشی فیلتر شکن دارید .گوشی که قرار است دست فرزند شما باشد آن هم برای مدت کوتاه نباید فیلتر شکن و اینترنت آزاد داشته باشد و حتما باید مشترک باشد نه اینکه نسبت به آن گوشی احساس مالکیت داشته باشد.

سعی کنید زمان اورا پر کنید با قرار گرفتن در گروه های سالم دوستی ،کلاسهای متنوع و خصوصا تحرکی،گردش و تفریح کردن ،بودن و خوش گذرانی در کنار خانواده .

رابطه ی خود را با اوبهبود ببخشید ،دائم اتفاقات گذشته راتکرار نکنید و به او اطمینان دهید که برای رهایی از این مشکل اورا حمایت میکنید .برای ارتباط موثرتر با فرزند ویس های مربوط به تربیت کودک و نوجوان استاد پور احمد را گوش دهید .

در مورد عوارض دیدن این فیلم ها برای اوبه صورت اختصار توضیح دهید برای این منظور میتوانید از یک درمانگر کودک و نوجوان یا یک مربی متخصص و متعهد استفاده کنید .


برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.

کانال تربیتی همسران خوب

@hamsaranekhoob
#رفتار_با_کودک


سلام خدمت آقای پوراحمد
خیلی ممنون بابت کانال خوبتون
آقای پوراحمد من ۵ ساله ازدواج کردم و یه بچه پسر ۳ سال و ۱۰ ماهه دارم.شوهرم وقتی از سرکار میاد خونه همون وقت شروع میکنه به بچه امر و نهی کردن.هر چی هم بهش میگم کاری به بچه نداشته باش اون بچس فایده نداره.عین یه آدم ۳۰ ساله میخاد با بچه رفتار کنه.همه بحثای ما هم سر همین موضوعه.
بچم یه لحظه با باباش تنها نمیمونه. اصلا احساس امنیت نمیکنه.خیلی هم عصبی شده.
این رو هم بگم که رفتار مادرشون با ایشون به همین سبک بوده همش بکن نکن میکردن به شوهر من و بقیه بچهاشون و شوهرم داره عینا همین کار رو با بچه خودمون میکنه.من نمیدونم چه برخوردی با این رفتار شوهرم داشته باشم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.خدا خیرتون بده الاهی


پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی


بسم الله الرحمن الرحیم


سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی


برای حل این مشکل اول از همه بهبود رابطه ی شما و همسر .
فقط شما در صورتی که رابطه ی گرم ،صمیمی و دوستانه ای با همسر داشته باشید میتوانید روی ایشان تاثیر گذار باشید .
برای بهبود رابطه میتونید از ویس های مربوط به هنر زن بودن را گوش دهید .

بعد از بهبود رابطه و برقرار شدن یک رابطه ی مطلوب میتوانید در یک شرایط خوب با ایشان در مورد تربیت فرزند و نگرانی هاتون در مورد فرزندتون صحبت کنید و از ایشان درخواست کنید برای برطرف شدن نگرانی هاتون بایک مشاور متخصص مشورت کنید یا کتاب ها و کارگاه هایی که در مورد تربیت فرزند هست استفاده کنید .

گاهی از اینکه چقدر حضورشون و محبتشون برای شما و فرزندتون حائز اهمیت است صحبت کنید .

برای بررسی بیشتر و راهنمایی دقیق تر حتما از یکی از مشاورین امین مجموعه مشورت بگیرید .

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.

کانال تربیتی همسران خوب


@hamsaranekhoob
#تربیت_نوجوان
#دوست_ناباب
سلام و عرض ادب
دخترم۱4 سالشه کلاس دهم جدیدا با همکلاسی های بی حجاب و بدهن توی کلاس هست دوستی خیلی براش سخته.اصلا نمیتونه ارتباط برقرار کنه . تازگیا متوجه شدم که با یه دختر توی فضای مجازی آشنا شده گوشیش رو که چک میکردم دیدم اون دختر حرف های جنسی و فحش های بد می‌فرسته اللخصوص استیکر بد.خیلی نگرانم نمیدونم چطوری از این دختر دور بشه (خودش نمیدونه که من گوشیش رو چک میکنم)
کم کم داره حجابش هم می‌ره
خیلی هم کاهل نماز اکثر مواقع نماز نمی‌خونه . لطفاً لطفاً راهنماییم کنید😭

🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز.

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهرگرامی🌺

دخترخانم شما وارد دنیای نوجوانی شدند و در این دوران بیشترین اثرپذیری را از دوستان خود و محیط های اجتماعی و حتی فضای مجازی دارند.
🔹باید به او کمک کنید که دوستان مناسب تری پیداکند.
اگر برایتان مقدور است کلاس او را جابجا کنید.
اوراباخود به مسجد ببرید و سعی کنید با فضاهای معنوی بیشتر مانوس شود در این راه باید صبوری به خرج دهید تا کم کم دوستان مناسب تری پیدا کند.
🔹و اگر وقت زیادی دارد که سرگرم کارهای بیهوده میشود درکنارمدرسه اورابه یک کلاس مناسب که مورد علاقه اش باشد بفرستید تا هم یک مهارت یاد بگیرد و هم وقتش پرشود.
🔹سعی کنید بااو با مهرو محبت و احترام برخورد کنید و مثل یک دوست باشید تا کم کم اعتمادش را جلب کنید و حرفهایش را باشما درمیان بگذارد و بتوانید مستقیم راجع به مسائل مختلف صحبت کنید.پس در قالب یک مادر مکرر اورا سرزنش نکنید.
🔹از پدرش بخواهید رابطه ی صمیمانه تری با او داشته باشد و گاهی خانوادگی به دل طبیعت بروید تا کم کم از فضای مجازی فاصله بگیرد.
🔹اگر مقدوراست بهانه ای پیداکنید و گوشی را از او بگیرید.
🔹فایل های تربیت نوجوان استاد پوراحمد نکات مفیدی دارد که میتوانید استفاده کنید.برای این کار دوره را از کانال تهیه کنید.
🔹درصورت نیاز میتوانید از راهنمایی مشاوران امین کانال بصورت تلفنی هم بهره مند شوید.
موفق و موید باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#اعتیاد
سلام استادعزیزممنون ازمطالبای زیباتون که بهمون امیدزندگی میده 🙏ما۳۰سال هست ازدواج کردیم ودوفرزندم ازدواج کردن رفتن وتواین چندسال خیلی تلاش کردم همسرم اعتیادشون روکناربزارن وبخاطرهمین خیلی شکست خوردم جسمی وروحی وچندسالی هم هست ازلحاظجنسی بهم ریخته وازهم دورشدیم ومن خیلی خداروقبول دارم ولی حس بدی پیداکردم به همسرم وازخدامیخام اززندگیم حذفش کنه وهمین دعا باعث شده نمازوعبادتم قبول خودم نیاشه تابرسه به خدا ونفرت پیداکردم ازش لطفا راهنمایی کنیدکه من چکارکنم واردحرام وگناه نشم

🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز.

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شماخواهرگرامی🌺

این که برای ترک اعتیاد همسرخود تلاش زیادی انجام دادید خیلی خوب است اما نباید فراموش کنید که در وهله ی اول او خودش باید بخواهد که ترک کند و تا زمانی که خودش نخواهد از دست کسی کاری بر نمی آید.
🔹کاری که شما باید انجام بدهید این است که این انگیزه را در درون او به وجود بیاورید.
🔹برای ایجاد انگیزه ی ترک،باید به او عزت نفس بدهید و اقتدارش را حفظ کنید و کمک کنید تا قدر و ارزش خود را بداند و واقعا بخواهد از وضعیت اعتیاد خلاص شود.
🔹اگر با او با احساس تنفر یا ترحم یا تحقیر مواجه شوید معمولا جواب نمیدهد.
پس به هر سختی که شده به این احساس تنفر پیش آمده بها ندهید و برای بهبود زندگی با مرد خود و پدر فرزندانتان بار دیگر تلاش کنید اما نه بگونه ای که فشارزیادی به خودتان وارد شود و خسته شوید.
🔹صوت های هنرزن بودن۱و۲ وهنر رضایت از زندگی را از کانال همسران خوب تهیه و گوش کنید و تا جایی که مقدور است نکات را بکار ببندید و سعی کنید دلش را به زندگی گرم کنید.
🔹معنویات خود و خانواده را بالا ببرید و بیشتر به امور معنوی اهمیت بدهید.از خدا بخواهید و برایش دعا کنید که از این وضعیت نجات پیدا کند و ترک کند.
🔹برای اینکه شرایط برایتان قابل تحمل ترشود یک مهارت یا هنری که به آن علاقه دارید را یاد بگیرید و بخشی از روز را به آن سرگرم باشید و به کلاس ورزشی بروید.
🔹درصورت نیاز میتوانید از مشاوران کانال بصورت تلفنی کمک بگیرید.
موفق باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#تربیت_فرزند
#تفاوت_شخصیتی_بین_فرزندان
#لجبازی

سلام شبتون بخیر
من دو قلو پسر دارم ده ساله هستند
یکی از پسرای من خیلی خیلی لجباز هست اگه متوجه بشه که اشتباه کرده حتی اگه به ضرر خودش باشه اصلا کوتاه نمیاد ولی بعد یکجای دیگه تلافی میکنه
اول بی خیال بودم میگفتم یک دوره ای هست میگذره الان میبینم داداشش خیلی حساس شده و مدام میگه شما به این هیچی نمیگید.
چند روز پیش ازش قرآن پرسیدم بهش گفتم پسرم این آیه رو اشتباه خوندی میگه نه من درست خوندم شما متوجه نشدی دیگه هم نمیخونم 😔

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
در ابتدا لجبازی فرزند شما باید ریشه یابی شود؛از جمله دلایل:
⭐️امر و نهی زیاد فرزند یا به اصطلاح بکن،نکن های زیاد والدین
⭐️ عدم تامین نیاز به توجه و محبت از جانب شما و پدرش
⭐️مقایسه ی فرزندان با یکدیگر چه کلامی و چه رفتاری
⭐️کمال گرایی والدین و سخت گیری نسبت به فرزند در تمامی زمینه ها از جمله درس و انجام کارها
هریک از موارد فوق را بررسی کنید و برای رفع آن برنامه ریزی کنید.

و اما چند نکته ی کلی:
برای اوقات فراغت فرزندانتان برنامه ریزی کنید بخصوص در زمینه ی فعالیت های ورزشی
برای فرزندانتان مسؤلیت هایی براساس توانمندی هایشان (با مشورت خودشان) تعیین کنید و بعد از انجام مسؤلیت ها آنان را تشویق کنید.
از ابزار محبت های کلامی،رفتاری،لمسی غافل نشوید.
از قضاوت و ورود به بحث ها و حتی دعواهای برادرانه خودداری کنید.
با فرزندانتان گفتگو کنید و اجازه دهید احساسات خود را بیان کنند و با آنها همدلی کنید.
گروه دوستان مناسب برای فرزندانتان بیابید.
برای مشاهده ی تلویزیون و بازی با موبایل برنامه ی مشخصی داشته باشید.
مادر گرامی باید بدانید که بین فرزندان تفاوت های شخصیتی وجود دارد که باعث تفاوت های رفتاری آنان می شود پس شما با پی بردن به روحیات هریک از فرزندانتان براساس روحیاتشان با آنان رفتار کنید.

✔️به شما توصیه می شود صوت های تربیت کودک استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.

ان‌شاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری دهد.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_خانواده
#ایجاد_صمیمیت

سلام
من ۲۰و شوهرم ۲۴ سالشه
۱سال عقد و ۳ سال هست که ازدواج کردیم . یه بچه ۱۴ ماهه داریم و یه تو راهی .مشکل من اینه که شوهرم از خانواده ام زیاد خوشش نمیاد و بهشون احترام میزاره ولی رفت و امد زیاد نمیکنه منم یک بار بیشتر حق ندارم برم خونشون . خانواده ی منم اخلاق های بدی دارن که به شوهرم حق میدم ناراحت بشن . ولی من توقع دارم که درسته بعضی جاها خانواده ام بیفکری میکنن ولی نباید این کارا رو بکنن . مثلا مسافرت اصلا با خانوادم نمیاد. اگه من مریض یا حال ندار باشم مادرم باید بیاد نه من برم اونجا . مادرم میگه تو بیا اینجا که من تو و بابا تو باهم مواظب باشم .ولی نه شوهرم این توقع و داره که مادرم باید بیاد . زمینه ی تغییر خانواده ی خودم نیس و همسرمم غرور دارن و قبول نمیکنه من الان با دوتا بچه سختمه دست تنها زندگی رو مدیریت کنم البته خانواده شوهرم کمکم هستن ولی خوب ادم با مادر خودش راحت تره .چیکار کنم که ارتباط شوهرم و خانواده ام خوب بشه .

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
الحمدلله بابت زندگی خوب و همسر خوبی که دارید ولی بدانید که در زندگی سختی هایی وجود دارد که نمی توان به طور کامل آن را تغییر داد،اگر قصد دارید همسر خود را تغییر دهید تا غرورش را زیر پا بگذارد،روابط خوب بین شما و همسرتان آسیب می بیند،خانواده ی خود را هم که قادر به تغییر نیستید،پس بهتر است در ابتدا به یک پذیرش برسید که رابطه ی بین خانواده ی شما و همسرتان در یک چهارچوب مخصوصی باشد،تا هیچ کدام آسیب نبینند.این پذیرش به شما یک آرامش نسبی می دهد و اکنون می توانید روش هایی را که خدمتتان عرض می کنم را آرام آرام و با توکل به خداوند انجام دهید تا ان‌شاءالله تا حدود زیادی روابط بهبود یابد:
🍀 با همسر خود در شرایط مناسب در مورد احساساتتان صحبت کنید و با هم اندیشی با یکدیگر راهکار مناسب بیابید.(از نامه نگاری هم می توانید استفاده کنید.)
🍀رفت و آمد به خانواده ی خود را مدیریت کنید (دفعات زیاد،زمان کم)
🍀برای همسر خود ارزش و احترام زیادی قائل شوید,بخصوص در زمان حضور خانواده تان
🍀رازهای زندگی خود را به خانواده تان نگویید.
🍀 اتفاقات بین اعضای خانواده تان را به همسر نگویید.
🍀با مشورت همسر خود از جانب او برای خانواده ی خود هدیه تهیه کنید و بالعکس از جانب خانواده ی خود برای همسرتان هدیه تهیه کنید.
🍀از دادن پیامک های تبریکی،مناسبتی و محبت آمیز از جانب خانواده تان به همسر و بالعکس غافل نشوید.
🍀 همیشه حامی همسر خود باشید.
🍀از سرزنش دو طرف خودداری کنید.
🍀توکل و توسل به ائمه اطهار
🍀برای آخر هفته ها برنامه هایی با حضور خانواده ها داشته باشید.
🍀میهمانی دادن و دعوت از خانواده ها
🍀گفتگو با مادر یا پدر خانواده برای تسهیل ایجاد مودت بین خانواده و همسر


انشاالله زندگی تان در پناه حضرت حق مملو از آرامش باشد.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#بد_غذایی

سلام و وقت بخیر.
دختر ۶ساله ای دارم که بسیار بدغذاست و خیلی لاغر.این بدغذایی از ۲ونیم سالگی شروع شد و هردفعه یک چیز به آن اضافه شد.مثلا گوشت دوست نداره(بجز جوجه و تن ماهی)و اگر در غذا گوشت یا هویج یا لوبیا سبز و خیارشور و...ببیند یا باید کامل جدا شود یا اصلا نمی‌خورد.به خاطر این مسئله در خانه و مهمانیها خیلی اذیت میشوم،خیلی از اوقات ترجیح میده فقط نون یا برنج خالی بخوره.در ضمن دو فرزند دیگر دارم که اینطور نیستند.لطفا راهنماییم کنید.باتشکر از پاسخگویی🌹

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و احترام
🔻باعث افتخار هست که درخدمت شما خواهر بزرگوار هستم. شرایط واقعا نا مناسبی دارید و برای مادر بسیار دشوار هست
ولی آرامش خود را حفظ فرمایید و بدانید که مهمترین مسئله در بد غذایی فرزند، کم شدن حساسیت والدین و به ظاهر، بی تفاوت بودن آنان هست.
🔻در بحث بد غذایی فرزند از دو رویکرد باید استفاده کرد - رویکرد اول کمک گرفتن از آزمایش و رویکرد دوم کمک از روانشناس
در رویکرد اول به پزشک مربوطه مراجعه و آزمایش کامل انجام داده شود. گاهی اوقات به دلیل مشکل فیزیولوژی، کم خونی، کم بود آهن یا انگل و... هست.
🔻نسبت به رویکرد دوم اینطور هست که قانونی باید برای خودتون در بحث غذا خوردن داشته باشید که هر آنچه سر سفره آورده میشود غذا همان است و غذای دیگری نیست. به این معنا که چیزی تحت عنوان جداسازی غذا نداریم و کوتاه آمدن شما باعث بدتر شدن نسبت به غذا خوردن خواهد شد، همانطور که تا الان پیش آمده و اگر پایبند باشید به قانون خودتون، فرزند پس از گرسنه شدن مجبور به اجرای قانون خواهد بود .
گاهی والدین فکر میکنند اگر کودک غذا نخورد ضعف میکند و مشکلاتی برایش ایجاد میشود در صورتیکه این باوری اشتباه است
گاهی والدین باید اقتدار خودشون رو حفظ کنند جهت امنیت فرزندشان در برابر تمام اعمال

🔻در این سن فرزند یادگیری مشاهده ای قوی ای دارد. لذا بررسی فرمایید که از فردی این مسئله را یاد گرفته است یا خیر.

🔻 حدود دو ساعت قبل از وعده غذا، خوردن تنقلات را متوقف کنید.

🔻 میزان بازی با فرزند را افزایش دهید و در طول روز با ابراز علاقه و ارتباط کلامی و غیر کلامی، صمیمیت خود را بالا ببرید.

🔻 با توجه به بحث قانون گذاری که در دوره تربیت فرزند استاد پوراحمد بیان شده است، قانون گذاری و مسئولیت پذیری در منزل را شروع فرمایید.

🔻از اقتصاد ژتونی هم استفاده فرمایید. و هر بار غذا خورد، او را تشویق زیادی کنید.به این ترتیب که در قبال انجام کار خوب؛ امتیاز مثبت به آن اختصاص دهید و در ازای انجام نشدن امتیاز منفی لحاظ کنید؛ و در نهایت اگر مجموع امتیارات به حد نصابی که با توافق هم مشخص کردید رسید تشویق و جایزه به آن تعلق گیرد

🔻در برخی موارد با فرزند در نوع غذا تا جایی که امکان دارد همراهی فرمایید و از زور و اجبار و تنبیه نا مناسب استفاده نشود. مثلا شاید گوشت تیکه ای را نخورد ولی به صورت چرخ کرده یا در ماکارونی دوست داشته باشد. لذا گوشت را به این شکل بدهید.

🔻تزیینات غذا، گرفتن بوی زهم غذا، طعم و لعاب دادن به غذا، اضافه کردن چاشنی های مناسب هم می توان برای بهبود وضعیت استفاده کرد

🔻پیشنهاد می کنیم کلاس تربیت صحیح کودک استاد پوراحمد را استفاده فرمایید

موفق و پیروز باشید 🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#بهانه_گیری_فرزند

سلام وقتتون بخیر
یه پسر ۹ساله دارم،خیلی حرف گوش کن هست ولی هروقت بخواهد یه کاری انجام نده یا برعکس مستقیم نمیگه شروع می‌کنه به بهانه گیری تا من حرف دل اونو بزنم.
اکثرا با ملایمت باهاش حرف میزنم.
خیلی زود رنجه و زود قهر میکنه،اگه به یه حرف بامزش بخندیم سریع گریه می‌کنه. بعضی وقتا از خونه می‌ره بیرون،البته پشت در می ایسته،یکی دوبارم گفته خودمو می کشم،میره سراغ چاقو.
واقعا نمی دونم علت این رفتاراش چیه،لطفا راهنمایی کنید.

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و احترام
🔻باعث افتخار هست که درخدمت خواهر بزرگوار هستم
از اینکه برای تربیت فرزند دغدغه دارید بسیار خوشحال هستم،
🔻فرمودید برخی از حرف ها را مستقیم بیان نمی‌کند و بهانه میگیرند، مقداری از این رفتار در سن فرزند شما طبیعی هست و در طی زمان به آرامی حل می شود.
در این موارد ابتدای فضای همدلی باید ایجاد شود و سپس با حدسی که والدین می زنند، به صورت سوال انعکاسی صحبت کنند. مثلا گفته شود عزیزم میدونم ناراحتی، آیا دوستت ناراحتت کرده ؟ یا فلان چیز را نیاز داری؟
به این صورت در طی زمان همراهی می‌کند و برون ریزی صورت می‌گیرد‌
🔻ممکن هست عکس العمل های فرزند شما در واقع بخاطر بعضی از رفتارهای والدین باشه. خب این یعنی چی؟
یعنی اینکه وقتی فرزند شما کاری میکنه که شما خواسته اش رو مطرح کنین یعنی مدیریت شما توسط فرزند داره اتفاق میفته و این رفتار برگرفته از تکرار این عمل بوده لذا در اینگونه موارد بهترین راهکار میتونه استفاده از تکنیک گفتگوی سقراطی باشه یعنی برای انجام کارها یا بیان حرفهاشون که مکث میکنند یا میخواهند که شما مطرح کنید ذهنش رو به چالش بکشید مثلا میخواهد که شما برایش دفترش رو بیارید اینطور مطرح میکنین که چی شد که حس کردی من باید بیارم گلم؟ ببینید چه پاسخی خواهد داد و بر اساس پاسخش دوباره به همین نحو ادامه میدید تا جایی که متوجه بشه خودش میتونه اینکار رو انجام بده و هم اینکه راحت بیان داشته باشه. البته یادتون باشه این اتفاق زمانی باید رخ بده که حوصله صحبت کردن (گفتگوی سقراطی) همراه با محبت رو داشته باشید چرا که در ابتدا ممکنه مقاومت داشته باشه و شما باید با صبر و حوصله و با تکرار کردن در روزهای متعدد این مقاومت را بشکنید.
🔻اما نسبت به حرف و اقدام به خودکشی کردن هم باید ابتدا خلقیات فرزند مورد بررسی قرار بگیره تا مشخص بشه آیا خلق افسرده دارند یا نه؟ آیا ضعف اعتماد بنفس دارند یا خیر؟ آیا تخیل دارند یا خیر؟ آیا آموزش دیده یا خیر؟و..... که پیشنهاد میکنم برای این موضوع مهم یا با مشاور حضوری ارتباط بگیرید یا به صورت تلفنی
ولی به احتمال زیاد، علت اصلی واکنش فرزند شما، جلب توجه و نیازمند به دیده شدن هست.
با توجه به علائمی که نوشته شده است، به نظر می رسد فرزند شما تنها هست یا والدین توجه کافی را ندارند. حتی گاهی اوقات حرف گوش کنی فرزند هم به خاطر جلب توجه والدین می باشد.

🔻حتما به روش های بیان شده در دوره عزت نفس و اعتماد به نفس فرزندان، توجه ویژه ای داشته باشید و با دقت بالایی انجام دهید.

🔻میزان بازی با فرزند را افزایش دهید و در طول روز با ابراز علاقه و ارتباط کلامی و غیر کلامی، صمیمیت خود را بالا ببرید.

🔻به جهت افزایش ارتباط اجتماعی، ارتباط با پدر در محیط های مختلف و افزایش بازی با گروه همسالان را بیشتر کنید.

🔻بررسی فرمایید که افکار خودکشی از کجا گرفته شده است. فیلم ها، کارتون ها، بازی ها و دوستان را بررسی فرمایید و نظارت را بیشتر کنید.

🔻هوش کلامی فرزند خود را با بازی، داستان، کارتون و... افزایش دهید و در ضمن این مسئله راه های بیان درخواست به صورت صحیح آموزش داده شود.

🔻پیشنهاد می کنیم کلاس تربیت صحیح کودک و عزت نفس و اعتماد به نفس استاد پوراحمد را استفاده فرمایید

موفق و پیروز باشید 🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#ارتباط_قبل_از_خواستگاری

سلام خسته نباشید من ۱۷ سالمه
ببخشید به نظرتون دوستی قبل از ازدواج درسته یا نه؟
آخه الان مدتیه من از کسی خوشم اومده و ایشون ۲۲ سالش هس و البته از نزدیکان و دوس داشتن دو طرفه هس و پیام هم بهم می‌دادیم ولی من به خاطر اینکه این کارمون اشتباه بود گفتم اینا رو بسپریم به آینده و چون هنوز چیزی بینمون نیس این کار اشتباهه و ممکنه صدمات زیادی ببینیم این باعث شده از هم ناراحت باشیم و دیگ پیام ندیم و من از اون موقع که اینو گفتم از لحاظ روحی بهم ریختم الان بنظرتون چیکار باید کنم کدوم کار درسته کدوم کار غلط ممنون میشم راهنمایی کنید مچکر.

🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇


🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹

سلام و وقت شما بخیر.

ممنونم از اعتمادتون به ما.

ابتدا از کاری که شما انجام داده اید تشکر می کنم؛ شما کار بسیار درستی انجام داده اید؛ زیرا ارتباط قبل از خواستگاری و دوستی به منظور آشنایی به هیچ عنوان توصیه نمی گردد؛ زیرا علاوه بر اینکه این کار از نظر شرعی حرام است از لحاظ روان‌ شناختی هم فرد دچار آسیب هایی می گردد.


🔹 توصیه ی بنده به شما این هست که ابتدا شما به یک خود شناسی نسبی از خودتان برسید، ملاک ها و معیارهای خودتان را در بیاورید.‌

در این زمینه کتاب مطالعه نمایید.


صوت های آموزشی گوش کنید و از هر طریق درستی اطلاعات خودتان را افزایش دهید.

این‌‌ را هم بدانید که اگر طرف مقابل شما واقعا به شما علاقه مند باشد، با خانواده جهت خواستگاری رسمی اقدام می نماید.


🔹🔹🔹 به صورت کلی نه برای این فرد بلکه برای هر فرد دیگری هم به هیچ عنوان دوستی قبل از آشنایی پیشنهاد نمی شود. بهترین و مورد تاییدترین قالب در شکل خواستگاری به صورت رسمی می باشد که بعد از آن فرآیند خواستگاری که شامل صحبت کردن، تحقیق و مشاوره است آغاز می گردد.


🟢 در این راستا به شما پیشنهاد می شود که کتاب های نیمه دیگرم از جناب آقای محسن عباسی ولدی، کتاب مطلع مهر از جناب آقای امیرحسین بانکی پور فرد مطالعه نموده و مجموعه های صوت های انتخاب صحیح همسر از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید.


ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید و بتوانید با آگاهی خودتان بهترین تصمیم را بگیرید.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#قلیان_کشیدن_شوهر

با سلام و خدا قوت
ببخشید من عقد هستم همسرم خدا رو شکر اهل نماز و مذهبی هست ، یک شب که خانه نامزدم بودم برادرها و داماد ها بودند آنها دور هم قلیان کشیدند و همسر من هم رفت کمی کشید من خیلی ناراحت شدم و از آنجا آمدم خانه و ناراحتی ام را به همسرم گفتم ، گفتم که برو به قلیان برس او قول داد که دیگر نمی‌کشد ولی خودش گفت یک روز خانه داداشش باز کشیده نگرانم دور از چشم من این کار را انجام دهد ، و آیا ترک کردن محل کار درستی بوده ک انجام دادم حالا چکار کنم سراغ این کار نرود؟


🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇

🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹

سلام و وقت شما بخیر.

ممنونم از اعتمادتون به ما.

در ابتدا من نگرانی شما را متوجه می شوم و در این راستا نکاتی را خدمت شما عرض می نمایم.

مهم ترین‌ نکته این هست که دلیل و ریشه ی این رفتار همسر شما چیست؟!

آیا نمی تواند نه بگوید به جمع؟
آیا به صورت تفریحی می کشد؟
و.....

در ادامه به نکات زیر دقت بفرمایید.

🟢 قاعدتا همسر شما ویژگی های مثبت زیادی دارد، شما سعی کنید که آن ویژگی ها را برجسته نمایید و این جور نباشد که در ذهن ایشان جوری باشد که با خود بگوید که من که دیگر در ذهن همسرم خراب شده ام.


🟢 در این مسیر از خدا و اهل بیت سلام الله علیها کمک بخواهید و خودتان صبور باشید؛ البته منظور ما از صبر، صبر فعال است یعنی به موازاتی که صبر می کنید در کنار آن با مهارت هم رفتار کرده و تلاش می نمایید.


🟢 از هر گونه واکنش های هیجانی و اینکه به شخصیت همسرتان توهین نمایید خودداری نمایید؛ مثلا یه وی نگویید که از او خوشتان نمی آید بلکه آن رفتار نا مناسب را سرزنش نمایید. مثلا بگویید من این کار را دوست ندارم.


🟢 زمانی که همسرتان قول می دهد و آن کار ( قلیان کشیدن) را انجام نمی دهند بسیار خوشحال شده و از وی تشکر کنید تا وی اهمیت این موضوع برایش مشخص گردد.


🟢 اگر وی این کار را انجام داد شما حتی اگر خبردار شدید به روی او نیاورید و سرکوفت نزنید.

🟢 سعی کنید با افرادی رفت و آمد کنید که از لحاظ معنوی از شما بالاتر هستند و این کار باعث ارتقای معنویت در شما می شوند.

🟢 مجموعه صوت های هنر زن بودن ۱ و ۲ از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید.

🟢 اگر این موضوع ادامه دار شد و تشدید شد به صورت حضوری با یک مشاور امین صحبت نمایید.

ان شاءالله موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
2024/09/28 11:18:42
Back to Top
HTML Embed Code: