Telegram Web Link
#عفونت_گلو
#مرحله_دهانی_رشد_کودک

سلام من یه دختر ۲ ساله دارم که با اینکه دندوناش کامل شدن هر چیزی را داخل دهنش میکنه و می مکه، این کارش باعث شده مرتب گلوش عفونت کنه و بیمار بشه چطوری باید این عادت را از سرش بندازم ؟ ممنون از پاسخگویتون


🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

با سلام خدمت شما خواهر گرامی

🍁 یکی از مراحل رشد اولیه کودک مرحله دهانی میباشد و تقریبا تا ۱۸ ماهگی یا دو سالگی طول میکشد، که این نیاز کودک با مکیدن و شیر خوردن برطرف می‌شود.
طبق نظریات روانشناسی اگر این نیاز کودک در این دوره مرتفع نشود ممکن است تثبیت با توقف در مرحله ایجاد شود؛ یعنی با اینکه کودک بزرگتر شده اما همچنان به این کار ادامه می دهد.

اگر کودک زود از شیر گرفته شود و یا این دوره را تکمیل نکند ممکن است سالها این عادت را با خود به همراه داشته باشد.

🍁 برای حل مسئله به نکات زیر توجه کنید:
🍁 فضای خانه را امن و آرام نگهدارید، در صورت وجود تنش یا تعارض در حضور کودک مطرح نکنید.

🍁 حساسیتِ زیاد خود را در حضور کودک ابراز نکنید که در اینصورت ممکن است متوجه شده و از اینکار برای جلب توجه و کنترل شما استفاده کند، و چه بسا همین گیر دادن و تاکید شما بر ترک؛ بیشتر این رفتار را تقویت کند. پس گاهی نیاز هست خود را به تغافل بزنید و با صبوری و به مرور زمینه ترک این عادت را فراهم کنید، سعی کنید به جای تذکر مستقیم حواس اورا به بازی یا کار مورد علاقه اش پرت کنید تا کم کم این رفتار را فراموش کند.

🍁 بازی با کودک فوق العاده در آرامش فرزند شما موثر است. برای ایشان وقت بگذارید و روزانه به قدر نیازش با او بازی کنید. گاهی او را در قالب بازی با خود همراه کنید. درحالی که مشغول کارهای منزل هستید فرزندتان را با خود همراه کنید که هم او سرگرم باشد و هم شما به کارهایتان برسید.

🍁 گاه و بیگاه فرزندتان را در آغوش بگیرید و او را نوازش کنید و ببوسید و مهرورزی کلامی داشته باشید.

🍁 صبور باشید، ان شاالله با افزایش اطلاعات و آگاهی ها در زمینه فرزند پروری و همچنین شناخت نیازهای کودک و مرتفع کردن نیازهای اساسی او و انجام اقدامات ذکر شده نتیجه مطلوب حاصل خواهد شد.

📚 توصیه: مطالعه کتاب‌های منِ دیگر ما از استاد عباسی ولدی و گوش کردن به دوره‌های تربیت فرزند از جمله هنر تربیت صحیح فرزند تا ۹ سالگی از استاد پوراحمد.

موفق و موید باشید.🌹

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تربیت_جنسی
#تعویض_پوشک

من دو پسر ۶ و ۳ ساله دارم و قراره دخترم چند ماه دیگه به دنیا بیاد. سوالم اینه که در مورد اینکه جنسیت بچه ها با هم مختلف میشه و حساسیت هایی که ممکنه پیش بیاد برای بچه ها چه طور باید برخورد کنم. مثلا اگه به طور اتفاقی موقع عوض کردن پوشک دخترم، پسرها اندام خواهر رو ببینن و متفاوت بودنش باعث ایجاد سوال بشه براشون من چه برخوردی باید داشته باشم و چه جوابی به سوالشون باید بدم؟

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما مادر گرامی
وقت شما بخیر
در ابتدای امر سعی کنید نسبت به این موضوع از خود حساسیت نشان ندهید و فقط مراقبت های لازمه را انجام دهید:
🍀زمان تعویض کودک فرزندتان در جای مخصوص و مناسبی دور از چشم دیگران باشد.
🍀از امر و نهی و رفتار های تند در زمان تعویض کودکتان خودداری کنید.
🍀از طریق بازی یا آموزش غیر مستقیم حرمت تن را به فرزندانتان یاد دهید.(فرزندان بزرگتر جلوی والدین نباید لباس عوض کنند و در برخورد با فرزندان کوچک‌تر والدین رفتاری کنند که از لمس یا نگاهی که لازم نیست خودداری کنند.)

اگر با رعایت آداب فرزندان شما متوجه تفاوت ها شدند و از شما سوالی پرسیدم بدون هیچ استرس و واکنش خاصی به آن ها بگویید مثل بابایی که ریش داره و من ندارم
و سعی کنید توجه آن ها را به تفاوت های ظاهری جلب کنید و بعد از سوال آن ها از قانون حواس‌پرتی استفاده کرده و حواسشان را به یک چیز جذاب جلب کنید.

به شما توصیه می شود که صوت های تربیت جنسی استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.

ان‌شاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#بازی_رایانه_ای

سلام و خدا قوت
پسرم ۱۹سال داره مدت سه چهار سال هست که بی اندازه بازی های رایانه ای انجام میده و همین هم باعث شده از دوستانش در تحصیل عقب بیفته با اینکه خیلی با استعداد هست
شب تا صبح بازی رایانه‌ای و روز خواب کلا نظم زندگیش به هم ریخته من خیلی تلاش کردم چه با نصیحت و راهنمایی و خواهش و برخورد تند و قهر کردن و برداشتن وسایل سیستم و ...ولی با هیچکدام نتیجه ای نگرفتم فشارعصبی زیادی به من وارد میشه لطفاً راهنمایی بفرمایید ممنونم.

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

قدم اول ایجاد جایگزین برای فرزندتان هست.استعداد فرزندتان را بیابید و در زمینه توانمند کردنش همراهی کنید. مثلا به کار فنی علاقه دارد میتوانید معرفی به کلاسهای فنی کنید تا دوره‌های آموزشی لازم را ببیند وقتی خود را در کاری توانمند ببیند. باعث خودباوری و علاقه بیشتر به انجام آن کار می شود.

از گیر دادن زیاد و کنترل بیش از حد پرهیز کنید. بلکه سعی کنید نقاط مثبت او را بیابید و تایید و تشویق کنید.

ارتباط رفیقانه شما و مخصوصا پدرش به دور از فضای امرو نهی بسیار مهم است.

جهت استفاده از رسانه و بازی های کامپیوتری و... در منزل قانون داشته باشید. اینگونه نباشد که تایم طولانی وقت ایشان به بازی بگذرد.
در مورد آسیب های بازی زیاد کردن با اون صحبت کنید تا خورد تصمیم برای تغییر بگیرد.
نهایت ساعتی که بچه باید با موبایل یا تبلت و تلویزیون ارتباط بگیره دو ساعت هست و ما باید اینو مدیریت کنیم و به بچه هامون توضیح بدیم.میتونید از خودشم کمک بگیرید برای برنامه ریزی هاش

زمینه برقراری ارتباط با دوستان خوب را برایش فراهم کنید. مخصوصا دوستانی که اهل تحصیل هستند.

در مورد اهمیت درس، رشد علمی و مسائل مربوط به هدف با او صحبت بفرمائید یا از یک مشاور متخصص حیطه نوجوانی کمک بگیرید

🦋مجموعه تربیت فرزند از "ده سالگی تا 19 سالگی" را حتما از کانال تهیه و گوش کنید. لازم است مهارت ارتباط با نوجوان را فرا بگیرید تا بتوانید همراهی خوبی داشته باشید.

موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#زندگی_با_مادرشوهر
#وابستگی_همسر

سلام وقت بخیر.خانمی 33ساله هستم،13 سال هست که با همسرم ازدواج کردیم،دو‌ سالی هست که با خانواده ی همسرم در دو طبقه مجزا زندگی میکنیم،از اون زمان وابستگی همسرم به خانوادشون بیشتر شده،بیشتر اوقات میرن منزل پدرشون و من خونه تنها هستم،و منو بچه ها رو تفریح نمی‌برن درحالیکه دوتایی با مادرشون زیارت میرن یا بیرون و این باعث شده نسبت به مادر همسرم(با اینکه با من رفتار بدی ندارن)به چشم یک رقیب نگاه کنم البته نه در رفتار با ایشون بلکه درون فکر و‌ قلبم چنین احساسی دارم.

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی

به طور کلی نزدیک بودن محل زندگی زوجین به خانواده ها به علت برخورد های زیاد ،زمینه ی بروز اختلافات ودخالت ها را فراهم می‌کند وگاها باعث بالارفتن توقعات می‌شود

اگر موقعیتی دارید که در منزلی هرچند کوچکتر (با پس انداز کردن ،کم کردن خرج های جانبی و غیر ضروری ) حتما اقدام کنید .

در این بین تمام تلاش رو برای حفظ رابطه با خانواده ی همسر و خود همسرتون انجام دهید و راجع به این موضوع صحبت کنید که شما برای برجا ماندن حرمت ها این تصمیم رو اتخاذ کردید.

اگر شرایط این کار رو به هیچ وجه ندارید حتما راجع به مدل رفتاری ،مقدار رفت و آمد ها ،وقت گذاشتن ها،و کیفیت رفت و آمد ها مثل رعایت حدود شوخی و صمیمیت برای خانواده ی هر دوطرف یک حدو مرز تعیین کنید .سعی کنید صحبت کردن در این مورد رو در شرایط مطلوب به لحاظ عاطفی با همسرتون انجام دهید و همچنین از خود ایشان بخواهید پیشنهاد برای مدیریت این موضوع مهم داشته باشند .به این صورت که اول ایشان پیشنهاد دهنده باشند سپس شما و بعد به یک توافق میانه برسید

سعی کنید حتما موضوعی برای گذراندن اوقات فراغت داشته باشید مثل ادامه ی تحصیل در دانشگاه ،شرکت در کلاس های حرفه آموزی،شرکت در فعالیت های فرهنگی ،هنری و ...
این کار به شما کمک خواهد کرد توقع خانواده ی همسر برای رفت و آمد های زیاد کم شود و همچنین شما هم بی دلیل به این مسائل زیاد فکر نکنید .
به خاطر داشته باشید حتما زمان مناسب برای وقت گذراندن با خانواده ی همسر در نظر بگیرید .

خودِ شما از قبل برای اوقات فراغت و ایام تعطیل برنامه‌ریزی کنید و چند روز قبل به همسرتان پیشنهاد دهید و با هم تصمیم نهایی را بگیرید، به اینصورت هم تفریح مشترک داشتید و هم اوقاتی را در کنار هم.

با گوش دادن به کلاس هنر زن بودن ۱ و ۲ استاد پوراحمد، روابط خود با همسر را روز به روز تقویت کنید تا تمایل همسر برای بودن در کنار شما بیشتر شود.
به صورت نامه یا در یک فضای عاطفی و صمیمی دغدغه ها و خواسته های خود را بدون اینکه اقتدار همسرتان شکسته شود بیان نمایید

موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#ترک_تحصیل

سلام وقتتون بخیر
بنده فرزند پسری دارم که تحصیلاتش رو با رتبه ممتاز تا دبیرستان طی کردن و دبیرستان هم تیزهوشان بودن
دانشگاه هم یکی از دانشگاههای دولتی خوب کشورمون پذیرفته شدن رشته مکانیک بودن بعد از دو ترم تغییررشته دادن به رشته کامپیوتر الان بعد از دو ترم کلا از تحصیل منصرف شدن و میگن علاقه به ادامه دادن ندارن و میخوان به کار آزاد اشتغال داشته باشن البته ایده های خوبی دارن ولی خانواده دوست داریم ادامه تحصیل بدن با توجه به استعدادی که دارن ولی باوجود مشاوره های زیاد با افراد تحصیل کرده و مشاورهای مختلف باز اصرار دارن ترک تحصیل کنن و به هیچ عنوان حاضر نیستن ادامه بدن .. الان وظیفه ما به عنوان پدرو مادر چیه ؟
ممنون از شما استادبزرگوار

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی

🍀در رابطه با مسئله شما باید خدمتتان عرض شود اولا باید بررسی شود که علت تغییر رشته و ترک تحصیل چه بوده است
شاید به دلیل تاثیر اطرافیان و دوستان بوده است
یا شاید متاسفانه تاثیر شرایط کرونا و کلاس های آنلاین بوده است
یا شاید به خاطر تیپ شخصیتی فرزندتان بوده که برخی از عزیزان به ثبات شخصیتی نرسیده اند

اما نکته بسیار مهمی که شما مادر محترم باید توجه کنید این است که شما باید مهارت ارتباط با فرزند نوجوان را فرا بگیرید. بدانید که چگونه باید با نوجوان رفتار کرد. از نوجوانی به دوران بحران و دوران هیجانات و حتی آتش زیر خاکستر یاد می‌شود این تعبیرات حکایت از حساسیت این دوران دارد و باید با نهایت مهارت و آرامش و گاهی با تغافل با فرزند نوجوان برخورد داشت و اگر بنا به بحث و مدام تذکر دادن و امر و نهی و گیر دادن باشد زمینه پرخاشگری و عصبانیت نوجوان فراهم می‌شود و برخورد و رفتاری که نباید اتفاق میفتد.
شما مادر محترم باید این دوران را بشناسید و با آگاهی رفتار کنید.

🍀در زمینه ترک تحصیل باید دقت داشته باشید که اساس رابطه والدین و فرزندان باید بر حسب محبت باشد و هیچ چیز نباید باعث شود این محبت و احترام خدشه وارد شود.

🦋سعی کنید آگاهی لازم را در این زمینه کسب کنید پیشنهاد میکنم در اولین فرصت اقدام به تهیه مجموعه تربیتی "از 10 سالگی تا 19 سالگی" از کانال همسران خوب کنید. ویژگی ها و نیازهای دوره نوجوانی فرزند خود را بشناسید و من بعد با آرامش و با مهارت با فرزند خود رفتار کنید.

🍀اقتضای سنی که دارند بسیار تمایل به گروه دوستان و همسن و سالان دارند سعی کنید زمینه ارتباط و دوستی با دوستان خوب را برایشان فراهم کنید. مخصوصا دوستانی که اهل دانشگاه و علم هستند.
مادرانه و مهربان و با زبان لین با آنها صحبت کنید و یا اینکه در قالب نامه از محبت و نگرانی و دغدغه خود به آنها بگویید و خواسته تان را مطرح کنید.

🍀بهتر است یک واسطه امین که ارتباط خوبی با فرزند شما دارد مثل عمو یا دایی یا خاله و.... بخواهید با او حرف بزند و دلایل او را بشنود و بررسی کند؟

🍀فضای آرامش و معنویت را در منزل تقویت کنید و بنای رفتارتان را با اعضای خانواده بر حسب محبت و احترام به دور از تنش و بحث بگذارید. و با همسر محترم نیز در این زمینه هماهنگی لازم را داشته باشید و وقت بیشتر برای آنها بگذارید.

🍀 در مورد کار کردن هم گاهی اوقات نیاز هست فرزند در حیطه ای که علاقه دارد قدم بردارد. گاها پیش آمده است که با ایجاد سختی هایی، اهمیت تحصیل علم برای فرزند روشن می شود. بهر حال توجه داشته باشید که نوجوانان شما بزرگ شده است و کودک نیست که براحتی بپذیرند. سرنوشت زندگی خود را خودشان باید رقم بزنند.

اگر با چند نفر تحصیل کرده که تقریبا جایگاه اجتماعی خوبی دارند و مورد قبول خودشان هستند مثل اساتید دانشگاه، البته امین و معتمد، ملاقات و صحبت کنند بهتر است، تا درک کنند در عصر حاضر برای داشتن جایگاه اجتماعی خوب و مقبول ادامه تحصیل یکی از ملزومات امر هست ضمن اینکه شغل آزاد و ادامه تحصیل منافاتی با هم ندارند، و یک فرد تحصیل کرده که شغل خوبی هم دارد موفق تر هست تا ....
چون برای شروع کار باید حتما ایشون مدتی در آن زمینه کسب تجربه و مهارت داشته باشند، در این فرصت می‌توانند ادامه تحصیل دهند.
توصیه می‌شود بدون تحکم با پیشنهاد اینکه حالا فعلا فقط تا مقطع کارشناسی ادامه بده... و پله پله همینطور تا جاییکه به یک ثباتی و پختگی برسند تا بتوانند تصمیم معقول و منطقی تری بگیرند ان شاالله.

در آخر عرض میکنم که برای بررسی بیشتر نیاز به مشاوره هست و تست های استعداد یابی توصیه می شود

موفق و مؤید باشید. 🌺


💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#عصبی_بودن_همسر

سلام خانمی هستم دارای دوفرزندپسر وهمسریبسیارزحمتکش ولی همیشه خدا ازاول ازدواج زودرنج وعصبی بود همیشه اول استراحت خودش بعدمن اوایل خیلی بابچه ها بازی میکردم ولی با بی سیاستی ونادانی ووقت نگذاشتن برای خودم وخستگی های شدیدومسولیتهای زیاد وعصبانیت شدید وکمالگراشدنم باعث،شد اختلاف زیادی بین منو وهمسرم به وجودبیاد،اغتشاشات کشور تاثیر منفی وبی اعتقادشم کرده رابطه ام که بابچه ها خیلی خوب نیست همیشه میگن ما اون مامان مهربون رومیخوایم خیلی درمانده وگرفتار وناامیدم تو روخدا کمکم کنید خودمم هم دوست دارم نمازهام رو بخونم که بچه ها حداقل ازمن الگو بگیرن ولی نمیتونم برای اینده بجه هانگرانم خیلی خسته وناامیدم نمیدونم چیکارکنم کمکم کنید


🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

آفرین بر شما که به دنبال راه صحیح برای حل مشکلات و ساختن زندگی هستید،و به جای صبر منفعل صبر فعال داشته اید.
با توجه به داشتن دو فرزند، راه بهتر ساختن زندگی و تجربه راه های مختلف برای حل مشکلات است.
گام اول مرتب هر صبح به امام زمان سلام بدید و از ایشون کمک بخواید.
فضای معنوی و برنامه های معنوی خود را افزایش دهید
گام دوم نوشتن نعمت های زندگی این شکرگزاری باعث افزایش توان و طاقت شما می‌شود.
گام سوم به هیچ وجه گذشته رو یادآوری نکنید و خودتون رو بابت انتخاب و یا احیانا سهل انگاری سرزنش نکنید چون این کار توان شما رو برای مبارزه با مشکلات تحلیل می‌برد.
گام چهارم تحلیل موقعیت هاست شما در شرایط مختلف تحلیل کنید و تمام راه حل ها رو پیدا کنید و با ارزیابی همه راه ها بهترین راه رو انتخاب کنید.
با توجه به اینکه فرمودید همسرتان عصبی هستند، به هیچ وجه همسرتان را در مقابل دیگران مخصوصا فرزندان سرزنش نکنید و یک حامی بزرگ در هر شرایطی باشید حتی زمانی که کاری که انجام می‌دهد بر خلاف میل شما باشد.
به تمام نیازهای همسرتان جسمی، عاطفی و جنسی حساس باشید و تامین کنید. این دسته از افراد اگر اعتمادشان جلب شود و مورد حمایت قرار بگیرند،کم کم برای تغییر آماده می‌ شوند.
مرتب خودتون رو قوی کنید و از اهل بیت کمک بگیرید. ولی به این فکر کنید وقتی این مشکلات رو برطرف کردید لذت اصلی شامل حال شما معمار اصلی می‌شود. و شما با سختی زیاد خانواده تون رو حفظ کردید و فرزندتان رو از آسیب های بعدی در امان نگه داشتید،بعد که همسرتان آمادگی تغییر پیدا کرد به یک متخصص امین و کاربلد مراجعه کنید.

بدانید که رنج و سختی قاعده دنیای مادیست و هیچ راه فراری از آن نیست، پس تا جاییکه امکان دارد باید سعی در حل کردن مشکلات داشت و با نگاهی واقع بینانه بدون بزرگنمایی به مشکلات داشته باشید ضمن اینکه حالِ خوب از درون شماست و هیچ کس نمی‌تواند آن را برای شما ایجاد کند هیچ وقت به دنبال زمانی که همه مشکلات حل شده باشند یا آماده و مهیا برای آرامش و آسایش شما باشد نباشید چونکه هیچ وقت چنین چیزی امکان ندارد پس با وجود تمام سختی‌ها برای خوب کردنِ حال خود و خانواده تان تلاش کنید.
تمرکزتان را از منفی های زندگی خود بردارید و کمی روی ویژگی‌های مثبت زندگی خود مثل سلامتی، بچه‌های سالم، همسر زحمت کش و.... متمرکز شوید، کمی نیمه ی پرِ زندگی خود را ببینید
اگر مشکل جسمی مثل کم خونی یا مشکلی مثل تیروئید را برطرف کنید
مرتب ورزش کنید
سعی کنید حتما اوقاتی از روز را به فعالیت مورد علاقه خود بپردازید، مثل کسب مهارت در مورد هنر مورد علاقه خطاطی، نقاشی ، خیاطی و...
مطالعه در مورد موضوعات جذاب برای شما، فعالیت‌های فرهنگی و یا هر فعالیت مفید دیگر.
با دوستانتان که اعتماد به نفس بالایی دارند و شاداب هستند و اهل برنامه‌ریزی هستند ارتباط خود را بیشتر کنید.


اگر در صدد حل مشکلاتتان هستید، به کلی از سرزنش ، تحقیر و پند و اندرز دادن به همسرتان پرهیز کنید.

با نرمی و لطافت در کلام و رفتارتان او را به خود جذب کنید.
هیچگاه با غرور مردانه همسرتان بازی نکنید.

تایید و تعریف از همسرتان را سرلوحه رفتارهای خود قرار دهید.
سعی کنید در تمام امور پشتیبان و تکیه گاه او باشید.با او رفیق باشید نه رقیب.
نشاط و شادابی و جذابیت های خدادادی خود را به همسرتان عرضه کنید.
فضای خانه را مالامال از صمیمیت و آرامش کنید.
در مواقع عصبانیت خود و یا همسرتان به هیچ وجه با او به جر و بحث و مشاجره نپردازید و از شیوه های کنترل خشم استفاده نمایید.

در یک فضای آرام و منطقی خواسته و درخواست های خود را بیان کنید. سعی کنید در مورد کار راه حل هایی به ایشان ارائه دهید و هم فکری کنید

پیشنهاد میکنیم دوره های هنر زن بودن ۱ و ۲، دوره تربیت کودک و دوره کنترل خشم و هنر رضایت از زندگی استاد پوراحمد را استفاده نمایید
🌷ان‌شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#انتخاب_همسر
#نارضایتی_از_ظاهر

سلام وقت بخیر ببخشید من دختری حدود ۲۴ ساله هستم. از چهره خودم راضی نیستم فکر میکنم بینی م فرم خوبی نداره بین دندونام فاصله هست روی صورتم جای جوش هست با هر خواستگاری که صحبت میکنم و به جلسه دوم میکشه به خودم میگم حتما قیافه من رو خوب ندیده. اعتماد به نفس اینو که در آینده با همسرم جایی برم رو ندارم. همچنین روی کمرم جای جوش هست نمیدونم اینو چجوری باید به خواستگارم بگم و با خودم میگم اگه بهش نگم و بعد ازدواج بفهمه و سرخورده بشه چی؟
به خاطر این موضوع خواستگار هایی که میان رو رد میکنم

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
این نگاه شما ناشی از عدم شناخت شما از انسان و هدف آفرینش اوست.
🍂گاهی با خود خلوت کنید و در مورد هدف آفرینش انسان و دلایل ازدواج بیاندیشید.
🍂کمالات انسانی با چهره و ظاهر بی عیب و نقص به دست نمی آید.
چهره و ظاهر انسان هیچ گاه ثابت نمی ماند پس تکیه بر ظاهر در این امر مهم کاری بیهوده است.
🍂همه ی محاسن یک فرد در زیبایی و خوش قیافگی او خلاصه نمی شود بلکه باید همه‌ی ویژگی ها و خصوصیات یک فرد را با هم سنجید‌.
🍂زیبایی ظاهر کاملا نسبی است و زیباترین فرد هم بعد از چند ماه زندگی تکراری می شود ولی سایر خصوصیات فردی مانند اخلاق و رفتار و ایمان و...هیچ گاه تکراری نمی شوند.
پس شما به جای تمرکز بر روی ظاهر خود :
🍁به تفاوت ساختاری زن و مرد توجه داشته باشید که خانم مسائل را با جزئیات می‌بینند و برای همین گاهی مسئله را بزرگتر یا بیشتر از آنچه که هست ارزیابی می‌کنند ولی آقایان کلی نگرند و چهره با هر چیز دیگری را بصورت کلی ارزیابی می‌کنند.

ضمن اینکه با هنرها و مهارتهایی که هر خانمی میتواند یادبگیرد از جمله آرایش های ملایم اما جذاب، لباسهای زیبا و مهیج و....می‌توانند جذابیت های خود را چند برابر برای همسر خود به نمایش بگذارند.
🍁#اعتماد_به_نفس خود را افزایش دهید.
🍁ویژگی های مثبت خود را ببینید و بر روی آن ها تمرکز کنید.
🍁افرادی که مثبت اندیش هستند و اعتماد به نفس بالایی دارند نشست و برخاست داشته باشید.
🍁 مطالعات خود را نسبت به انسان و ازدواج بالا ببرید.
🍁برای اوقات فراغت خود برنامه‌ریزی مناسب داشته باشید.
فعالیتی متناسب با امکانات و علایق خود انتخاب و در آن زمینه تبحر و مهارت خود را بالا ببرید. با اینکار تمرکز خود را از این قضیه بردارید و روی فعالیت‌های دیگران متمرکز شوید.

در این موارد می توانید از صوت های انسان شناسی استاد شجاعی و صوت های انتخاب همسر استاد پوراحمد استفاده کنید.

ان‌شاءالله خداوند شما را در انتخاب همسری شایسته یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#ارضای_نیاز_با_محارم


باعرض سلام و ادب و ضمن تشکر از راهنمایی های ارزشمند جنابعالی
من خانمی ۴۰ ساله متاهل هستم خواهرزاده من پسر ۱۷ ساله ای هست که در حال حاضر بحران دوره بلوغ را سپری می کنه از حدود یکی دو سال قبل گاها در مورد مسائلی که از لحاظ احساسی با اون مواجه شده به صورت سربسته با من مشورت می کنه من هم علیرغم اینکه خیلی برام صحبت در این موضوعات سخت هست ولی تا حدی همراهی کردم و ازش خواستم که سراغ فضای مجازی نره اعتقاداتش را قوی کنه و... بعضا از من می خواد که در آغوش بگیرمش یا ببوسه در واقع به نوعی میخواد که نیاز به جنس مخالف را با محارم رفع کنه
من نمی دونم اصلا این کار درست هست یا نه
لطفا راهنمایی بفرمایید

🌹 پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇

🌱 بسم الله الرحمن الرحیم🌱

سلام و وقتتون بخیر.
ممنونم از اعتمادتون به ما.

اولا باید دید که آیا ارتباط این آقا پسر با مادر و پدر خود چگونه است؟

آیا آن ها اهل رعایت هستند و به این مسائل در سن بلوغ و نوجوانی اهمیت می دهند یا خیر؟

چند راهکار را خدمت شما عرض میکنم:

🔹 ابتدائا اینکه باید ارتباط ایشان با شما اصلاح گردد و جوری باشد که برای وی مشخص باشد که شما برای خودتان حریمی دارید؛ البته این کار باید با مهارت و ظرافت صورت بگیرد و به مرور زمان انجام شود.

🔹 حد و حریم خودتان را به عنوان خاله بشناسید و مراقب حدود رابطه تان با ایشان باشید، صمیمیت شما نباید جوری باشد که خواهر زاده تان احساس افراطی پیدا کند.

🔹 بحث محرم و نامحرم را برای ایشان توضیح داده و ارتباط با دوستان با تقوا را در راس کار ایشان قرار دهید.

🔹 ارتباط با والدین باید با محبت و سرشار از توجه باشد.

🔹 توانمندیهای نوجوان دیده شود و به نیازهای وی در دوران نوجوانی و دادن استقلال نسبی توجه گردد.

🔹 از تماشای فیلم ها و صحنه های تحریک کننده خودداری شود.

🔹 مادر و سایر محارم زن در خانه و جلوی چشمان او به گونه ای حاضر شوند که سبب جلب توجه وی نگردد.

🔹 در تغذیه ی نوجوان دقت شود و از خوردن غذاهایی با طبع گرم پرهیز شود.

🔹 در انتخاب لباس زیر فرد نوجوان دقت شود، لباس زیر نخی و با رنگ های غیر محرک توصیه می شود.

🔹 ارتباط با افراد مومن و درستکار و دوستانی که از نظز معنوی از وی بزرگ تر هستند می تواند به او کمک کند.

🔹در طول روز با فعالیت های مفرح و مفید سرگرم شود.

🔹 حتما فعالیت بدنی بالایی در طول روز داشته باشد.

🔹 توصیه می شود که کلاس تربیت صحیح نوجوان از سن ۹ تا ۱۸ سالگی جناب آقای پور احمد را گوش بفرمایید.

🔹 در این زمینه می توانید با مشاوری امین و با تجربه در زمینه ی نوجوانی صحبت بفرمایید و از ایشان مشورت بگیرید.

ان شاءالله که موفق باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#نامه_به_جوان
#گفتگو_با_جوان

سلام استاد پدری که میخواد از پسر جوانش انتقاد کنه و معمولا در گفتگو سنگاشونو وا نمی‌کنند در قالب نامه اگه صحبت کنه نامه باید چه بخش هایی داشته باشه آیا مثل نامه به همسر باید اون سه بخش رو داشته باشه؟

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما برادر گرامی
وقت شما بخیر
الگوی ما در نامه به جوان،نامه ی حضرت علی علیه السلام به فرزندشان امام حسن علیه السلام است.
به شما پدر گرامی توصیه می کنم حتما یکبار نامه ی ۳۱نهج البلاغه را به دقت بخوانید.
مواردی که در نامه ی به جوان
در این نامه به آن تاکید شده است ،شامل:
🍀توجه مهربانانه ی حضرت به جوانش در سرتاسر نامه کاملاً مشهود است.
🍀یاد آوری نعمات الهی از جمله جوانی و نشاط آن دوران و ویژگی های آن
🍀استفاده از جملات عاطفی همراه با دلسوزی حقیقی
🍀بیان خواسته و انتقاد خود
قبل از هر انتقاد و یا نامه نوشتن خودتان را جای او بگذارید و از زاویه ی دید او مسئله را بازبینی کنید و با دید بی‌طرفانه بررسی کنید و سپس درصورت نیاز با زبانی آرام و ملایم اول ویژگی‌های مثبت او را یادآوری کنید و به ایشان بگویید که مسائل پیرامون قضیه را درک میکنید اما... نظرتان و یا انتقادات را با حفظ احترام مطرح کنید.
و در آخر اعتماد به فرزند مبنی بر اینکه همچون یک فرد توانمند خودش قادر به برنامه ریزی و حل مشکلاتش و رفع دغدغه های والدین می باشد.
و تشکر از فرزند بابت وقت گذاری و خواندن نامه

🍃پدر گرامی این نکته را در نظر داشته باشید که فرزند شما در سن توبیخ و امر و نهی نیست، اجازه ی خطا کردن و درس گرفتن از اشتباهاتش را به او بدهید و از دعا کردن در حق او غافل نشوید.

ان‌شاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_همسر

سلام وقتتون به خیر
خانم ۲۷ ساله هستم. با همسرم همسن چهار ماه است که به خانه ی خود رفته ایم. مشکلاتی در دوران عقد داشتیم. ولی حالا هزار برابر شده اصلا حرف همدیگر را نمی‌فهمیم سر هر مسئله ای بحث می کنیم. دلم طلاق میخواد ولی شرایطش رو ندارم.مشکل ما عدم تفاهم و بچه بودن بیش از حد شوهرم است. با مشاورانی صحبت کردیم میگویند همسرت خیلی بچه است. ناامید و افسرده ام اصلا در خانه باهم حرف نمی‌زنیم‌.
همسرم اصلا ناز مرا نمی کشد و همه چیز را حق خود میداند بسیار بددهن و حق به جانب و بی ادب است.

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
در ابتدای زندگی زن و شوهر بخاطر نداشتن آگاهی و شناخت کامل از یکدیگر در مسائل مختلف دچار اختلاف می شوند،پس در نظر داشته باشید این اختلافات طبیعی است و شما باید ذهن خود را آرام کنید،داشتن افکار منفی مانند طلاق،عدم تفاهم و بچه بودن شوهرتان کاری را حل نمی کند،تکرار مداوم این افکار تنها مانع حرکت شما می شود و شما را نسبت به شرایط تسلیم می کند.
پس در ابتدا با توکل به خداوند:
🔸افکار منفی خود را مدیریت کنید.
🔸حتما همسر شما ویژگی های مثبت زیادی دارد که شما ایشان را به عنوان همسر انتخاب نموده اید،پس ویژگی های مثبت همسرتان را مرور کنید.
🔸در گفتگو با همسر از زبان تحقیر،سرزنش و امر و نهی استفاده نکنید.
🔸زبان تشکر را در خود تقویت کنید و بابت کوچکترین موارد از او تشکر کنید.
🔸به حس اقتدار همسر خود اهمیت دهید و ایشان را تایید کنید.
🔸اگر نسبت به رفتارهای خاصی از همسر خود انتقاد دارید، انتقاد را به شرایط و مکان مناسب اختصاص دهید.
🔸می توانید انتقادهای تان را از طریق نامه به ایشان اطلاع دهید.
🔸با همسرتان روزانه گفتگوی محبت آمیز داشته باشید.
🔸معنویت را در خود و خانواده ی خود تقویت کنید.
🔸نکته ی بسیار مهم افزایش اطلاعات در زمینه تفاوتهای ساختاری زن و مرد برای شما و همسرشان بسیار ضروری و راهگشاست.
مطمئنا قسمت عمده مشکلاتشان از این قضیه‌ نشات می‌گیرد.

✔️به شما پیشنهاد می شود که صوت های هنر زن بودن و هنر مرد بودن را تهیه کرده و با همسرتان گوش دهید.

ان‌شاءالله زندگی سرشار از آرامش و شادی و عشق داشته باشید.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#سرد_شدن_زندگی

سلام خسته نباشید خدمت استاد عزیز
خیلی ممنون بابت کانال خوبتون بنده 15سال با شوهرم زیر یه سقف زندگی میکنم اما به جای اینکه رفته رفته زندگی خوبی داشته باشیم متاسفانه انگار شوهرم از من بدش میاد تا میام حرف بزنم سرم داد میزنه.میریم یه جایی منو تنها می‌زاره ومیره تنهایی میگرده تا میاد ازش می‌پرسیم کجا بودی بدش میاد درحالی که من خیلی بهش توجه میکنم ولی شوهرم اصلا انگار من براش شدم بشورم وبپزم واونم بیاد بخوره وبره بخوابه هیچ حرفی هم نمیزنه خودم از این وضعیت خسته شدم هروقت هم گفتم میگه تو توقع زیاد داری آخه محبت کردن توقع زیادیه....دریغ از یک کلمه محبت حتی با پیامک هم محبت نمیکنه ....موندم چیکارکنم خسته شدم
پیش بچه ها هم بحث میکنیم اونا هم ذهنشون درگیر میشه چند سری هم گفتم میرم اصلا توجهی نکرده خیلی خونسرد رفتار می‌کنه ممنون میشم راهنماییم کنید.

🌹🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی

🌸 بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشاالله کمک کند:
🔸از همین امروز که تصمیم گرفته اید، شروع کنید و خودتان تغییراتی را در زندگی ایجاد کنید چرا منتظر هستید که معجزه ای از طرف همسرتان اتفاق بیفتد رفتار شما خود می تواند یک معجزه باشد. از طرفی ممکن است شما نیز کوتاهی‌هایی در زندگی کرده‌اید که موجب این سردی‌ها شده است.
🔸 گذشته را فراموش کنید و فکر کنید امروز روز اول زندگی مشترک شما هست.
🔸 شاد باشید و این شاد بودن را در خانه انتقال دهید. هنگام ورود او به منزل با نشاط از او استقبال کنید
🔸در خانه برای او جذابیت ایجاد کنید، یکی از این جذابیت ها را می توان زمان خواب برای او با مهارت بسازید.
🔸 یکی از روش‌های ابراز محبت و انتقاد از رفتار نوشتن نامه هست، برای او بنویسید که چقدر دوستش دارید و به چه چیزی نیاز دارید.
🔸 برای جلب توجه او از زحمات همسرتان تشکر کنید و اجازه دهید هنگام تشکر و قدردانی فرزندتان نیز حضور داشته باشند.
🔸 این موضوع که سیستم روانی و روحی مردها با زنان متفاوت هست را در نظر بگیرید. بدانید که او شما را دوست دارد ولی شاید نمی تواند ابراز کند یا در خانواده ای بزرگ شده که محبت کردن را آموزش ندیده هست.
🔸 در این دلخوری‌ها و سردی‌ها بهتر است که به نکات مثبت و خوبی‌های او توجه کنید تا راحتر بتوانید به او محبت کنید.
🔸 باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنید.
🔸 برنامه‌ریزی کنید و زمان‌هایی را به تفریحات ساده مثل یک پیاده‌روی اختصاص دهید و در این زمان با یکدیگر صحبت کنید.
🔸خوبی‌ها و توانمندی‌های او را پررنگ جلوه دهید.
🔸 شما شروع کننده ارتباط کلامی محبت‌آمیز با همسرتان باشید.
🔸 فایل هنر زن بودن را گوش دهید .

در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#آهنگ_گوش_دادن_کودک

سلام‌عاقبتتون بخیر
دخترم یک سالش
میخواستم ببینم از لحاظ روانشناسی مخصوصا دینی درمورد اعتیاد کودکان به اهنگ و گوشی باید چیکار کرد
مثلا میخوام الان براش بلز بخرم تا سرگرم بشه
گفتم نکنه چون موسیقی براش خوب نباشه
از طرفی هم اگه بخوام منع کنیم بزرگ بشن خواه ناخواه میرن سمتش
پس چیکارکنیم بخریم نخریم بذاریم گوش بدن ندن
چیکارکنیم
چه اهنگ هایی مناسب و خوب
چجوری اهنگ بد مثل ساسی مانکن رو بگیم بده و...
براش گیتار اینا بخریم یانه
من بیشتر چون اسلام اهنگ اینارو قبول نداره برام مهم تربیت اسلامی

🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
با سلام و ادب خدمت شما نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
🔸در ابتدا خوشحال هستم که با مادر دغدغه مندی در تربیت کودک صحبت خواهم کرد.
🔸 شما دوست عزیز می توانید از مولودی‌هایی که در وصف ائمه هستند استفاده کنید این آهنگ ها مناسب هستند.
🔸همچنین بعضی از آهنگ‌هایی که به صورت بچه گانه هستند و از طرفی سبک اسلامی دارند استفاده کنید.
🔸 آهنگ‌های غیر مجاز را پیشنهاد نمی‌دهم و مطمئن باشید همین مولودی‌ها جایگزین خوبی برای آهنگ‌های غیر مجاز است.
🔸 شما با توکل برخداوند و طبق روش‌های اسلامی او را تربیت کنید و در این راه تمام سعی و تلاش خود را کنید و نگران آینده نباشید.
🔸 فایل تربیت کودک را گوش دهید.

در پناه آقا امام زمان(عج) زندگی پایدار و موفقی داشته باشید.
💠 کانال تربيتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_عاطفی_کلامی

سلام خوبین
من و همسرم ۲۰ ساله ازدواج کردیم.
شاید سوالم خنده دار باشه،
ولی چکار کنیم ،نمیتونیم اسم همدیگر رو صدا بزنیم.
ابتدای ازدواج اسم همسرم رو صدا میزدم،ولی اون نه
کم کم من هم رها کردم،و حالا خیلی موذب هستیم.
به شوهرم چند بار گفتم صدا بزن،اما انگار نمیتونه.

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و عرض ادب خدمت خواهر گرامی

مسائل زناشویی و زندگی مشترک بسیار مهم و حساس هستند، لذا از اینکه به زندگی مشترک خودتان اهمیت می‌دهید، نشان فهم و خرد شما خواهر گرامی است

🔻مسئله ای که شما مطرح کردید،بیانگر نوع رفتار و رابطه ی شما و همسرتان می باشد.
در روانشناسی خانواده را به سه گروه تقسیم می کنند:
خانواده درهم تنیده
خانواده گسسته
خانواده منعطف
بهترين نوع رابطه، در خانواده ی منعطف می باشد که ویژگی اصلی آنها، داشتن روابط موثر و صمیمانه به همراه داشتن حد و مرز های مشخص است یعنی در کنار اینکه یک خانواده هستند و به یکدیگر محبت می کنند، در عین حال هر کدام از اعضاء، جایگاه خودش را دارد و برای کارها و علایق شخصی خودش نیز وقت می گذارد و ارزش قائل است...
اما خانواده های درهم تنیده یا گسسته این ویژگی مهم را ندارند به این صورت که یا حد و مرزی ندارند و به شدت به هم وابسته هستند و یا مرزهای قوی بینشان وجود دارد و از یکدیگر جدا می باشند و عواطف ناچیزی بین آنها وجود دارد.

شاید صدا کردن اسم کوچک همسر بیانگر عدم علاقه نباشد اما این احساس عدم راحتی بین شما و همسرتان، می تواند نشانه ی گسستگی بین زوجین را برساند...

🔻اما مسئله ای که می تواند راهگشای شما باشد، مهارت گفتگوی موثر و صمیمانه است.
به این صورت که بدون هیجان های منفی مثل خشم یا ناراحتی، در زمان مناسب، به صورت صریح و واضح و یا به صورت سوالی و بیان احساس، درخواست و نیاز خودتان را به شوهرتان بگویید.
باید بدانید که هدف اصلاح رفتار و بهبود رابطه ی شماست لذا از جدل و بحث پرهیز کنید و مراقب باشید زمان گفتگو طولانی نشود.
به طور کلی همیشه اقتدار همسر را حفظ بفرمایید.
برای مثال به همسرتان بگویید:
من شما را دوست دارم ولی از اینکه نمی توانیم همدیگر را با نام، صدا بزنیم، کمی ناراحت هستم... اگر ممکن هست من را با نام کوچکم صدا کنید.
اگر به این صورت هم مشکلی دارید، میتوانید به صورت نامه این مسئله را بیان نمایید.

🔻این اصل را بدانید، آقایان کلامی نیستند یعنی اگر کسی را دوست داشته باشند، به زبان نمی آورند، بلکه سعی می کنند با رفتار خودشان، آن شخص را خوشحال کنند.
شاید این مسئله هم در رابطه ی شما اثر گذاشته به این صورت که اسم شما را صدا نمی کند اما واقعا شما را دوست دارد و لذا با دانستن این مطلب، دیگر خیلی اهمیت ندارد که نام شما را به زبان بیاورد یا نه، چون به جای زبان در قلب ایشان جای دارید.

🔻امکان دارد این مسئله از روی غیرت ورزی و فرهنگ باشد.
در بعضی از شهرها، نام کوچک زن را اگر بیاورند، نشانه ی بی غیرتی است و یا خیلی این کار را زیبا نمی دانند.
مسئله ی فرهنگ در رابطه ی خانواده اهمیت و جایگاه بالایی دارد.

🔻یا شاید به خاطر یادگیری از والدین باشد.
شاید در خانواده ی همسرتان نیز مرسوم نبوده که از نام کوچک خانم استفاده شود و این امر را ایشان هم در ناخودآگاهش از والد خود، فراگرفته است.
با توجه به این مورد نباید ناراحت شوید یا احساس کنید که رابطه ی خوبی ندارید.
نکته:نحوه ی تربیت اینگونه بوده و ما قضاوتی به بد یا خوب بودن آن هم نمی کنیم.

🔻در زندگی به صورت کلی، تمرکز بر نکات مثبت خود داشته باشید تا به آرامش برسید و از زندگی و وجود خودتان و دیگران لذت ببرید.
بیست سال زندگی مشترک، نقطه ی قوت و مثبت بوده و حتما یک موفقیت بزرگ محسوب میشود. احتمالا نقایص و کم بودهایی هم در این زندگی، وجود دارد اما اگر باخوتان بیندیشید، متوجه خواهید شد که نکات مثبت بیشتر از جنبه های منفی زندگی شما بوده که تا این مدت ادامه داشته.
پس قدر این نقاط قوت را دانسته و روی همین مسائل هم تمرکز کنید، آنگاه خواهید دید که صدا کردن اسم کوچک در مقابل این همه خوبی اصلا به چشم نمی آید و ارزش ناراحتی را هم ندارد.

🔻اگر در زنگی مشترک احساس کم بود یا نقصان کردید، شما در آن مورد اصلا کوتاهی نکنید چرا که وضعیت خانواده و حال اعضای آن بدتر میشود.
اینکه شوهرتان به هر دلیلی شما را به اسم صدا نمیزند، مجوز رفتار متقابل شما نمی شود. همان طور که می بینید مشکل پیچیده تر شده و شما هم احساس ناراحتی و معذب شدن میکنید.

🔻در صورت جدی بودن این مشکل یا وجود موارد دیگر که اثر جدی و زیادی در زندگی مشترک شما می گذارد، حتما به مشاور رجوع کنید.

پیشنهاد میکنم کلاس هنر زن بودن یک و دو استاد پوراحمد را استفاده فرمایید.

موفق و پیروز باشید 🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
#تربیت_جنسی

سلام دختری ۸ ساله دارم که دیروز بصورت اتفاقی دیدم یه سری چیزای غیر اخلاقی سرچ کرده و همراه خواهر ۵ ساله اش نگاه کرده ،مثلا اینکه زن و شوهر شب ها چیکار می‌کنند؟ ازدواج ، زایمان و جای خصوصی خانما ، خیلی واسم سخت بود دیدنشون ولی واکنشی نشون ندادم و سکوت کردم بعد باهاش صحبت کردم گفتم سوالی داری از خودم بپرس نه از اینترنت ، و بردمش حرم حضرت معصومه و گفتم به حضرت معصومه بگو دیگه کارای اشتباه نمیکنم . دقیقا نمیدونم چیکار باید بکنم ، یک سال پیش دخترعمه اش که تو سن بلوغ بود باهاش صحبت کرده بود و بهش چیزایی راجبه ازدواج گفته بود که اونموقع اومد و ازم پرسید واقعا راسته یانه گفتم همش درست نیس ، و از تغافل استفاده کردم ، تربیت جنسی استاد پوراحمدو گوش کردم و رعایت میکنم ، استفاده از اینترنتش و هم مدام چک میکنم . کاش زودتر جواب بدید تا دیر نشده ممنون میشم.

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و عرض ادب خدمت خواهر گرامی

اهمیت به تربیت کودکان بسیار مهم و اساسی است و شخصیت آینده ی آنها را شکل می دهد، لذا از توجه شما خواهر گرامی بسیار سپاسگزارم

🔻اولین و مهمترین بحث در تربیت کودکان، به خصوص در تربیت جنسی، حفظ خونسردی و آرامش والدین است.
نگرانی بیش از حد، باعث عجله در تصمیم گیری و در نتیجه عمل اشتباه می‌گردد.

🔻مسائل جنسی و کنجکاوی در رابطه با این موضوع، یک نیاز اساسی است که خداوند در وجود همه ی انسان ها جهت بقای نسل، قرار داده.
لذا این امر یک مسئله ی کاملا عادی و طبیعی است پس در مواجه با آن نیز باید عادی برخورد نمود و از برخوردهای هیجانی و قهری، پرهیز نمود.

🔻دوره اول تربیت(کودکی) بسیار مهم هست و مراقبت ها باید از همان اوائل کودکی مد نظر قرار گیرد.
برای مثال والدین باید در نحوه و نوع بازی و یا همسالان و هم بازی های همجنس و غیر همجنس و مسائل دیگر، آموزش کافی دیده و مراقبت نمایند.
عدم آموزش والدین، می تواند آسیب های جدی به کودکان وارد کند.

🔻در رابطه با موبایل و فضای مجازی، نظر کارشناسان این است که تا 18 سالگی موبایل جداگانه و دارای امکاناتی مثل اینترنت، پخش و ضبط فیلم و...، را به فرزندان ندهید.
اگر نیاز به موبایل و یا اینترنت دارند، از موبایل والدين به صورت مشارکتی و با محدودیت زمانی برخوردار باشند و والدین نیز بر کار فرزندان نیز نظارت مستقیم داشته باشند.
از نرم افزارهای محدود کننده ی جستجو هم می توان استفاده نمود.

🔻در بحث تربیت اصل تغافل بسیار مهم است و باعث حفظ حرمت و عزت نفس در آنها می گردد.
عکس العمل شما در دفعات اول به گونه ای باشد که کودک متوجه با خبر شدن شما نشود.
همین امر، باعث می‌شود تا کودک، شما را سدی قوی برای جلوگیری از اشتباه بداند و از تکرار موارد مشابه، خودداری کند.
نکته: اصل تغافل به معنای کم اهمیت بودن موضوع نیست بلکه برای حفظ ارزش ها و حرمت هاست.

🔻به شدت از تجسس کردن در این موضوع و کارآگاه بازی کردن، پرهیز کنید چون این حس عدم اعتماد به وجود می آید که ضرر بیشتری دارد.

🔻اگر در موارد مشابه عمل اشتباه تکرار شد، از تکنیک جا به جایی استفاده کنید.
مثلا اگر دیدید سراغ موبایل رفته و احتمال اشتباه کردن در او هست، همان لحظه در کارهای خانه از او کمک بگیرید یا مثلا برای بازی یا خرید کردن، یا تفریح رفتن از کودک بخواهید تا مشارکت کند( البته با اختیار و تشویق کودک نه با اجبار و تنبیه)

🔻فرزندان را از همنشین های مطمئن، مقید و با ادب، با نظارت کامل بهرمند کنید.
رفتار و افکار همنشین در ناخودآگاه فرزندتان اثر گذاشته و بعضا می توانند مسیر زندگی آنها را تغییر دهند.
لذا در انتخاب دوست و هم بازی، دقت لازم را داشته باشید.

🔻حتما به کودکان آموزش های جنسی مناسب بدهید، برای این کار، نیازمند آموزش دیدن خود والدین می باشد.
برای مطالعه ی بیشتر می توانید به کتب ذیل هم مراجعه کنید:
تربیت جنسی کودکان مولف بانکی پور فر
حرف های یواشکی مولف مهکام
کنترل غرایز مولف زارعی توپخانه

🔻وقت های فرزند را با برنامه های متنوع و جذاب پر کنید تا وقت برای فکر کردن در این موضوعات نداشته باشد

🔻صمیمیت و ارتباط خود را با او بیشتر کنید. از بازی های متنوع و هیجانی و تفریحات کمک بگیرید‌.

🔻اگر از شما در این مورد سوالی کرد، به او دروغ نگویید. با حفظ آرامش، یک جواب کلی به او بدهید.
اگر پاسخ سوالی یا چگونگی پاسخ را نمی‌دانید، برای یافتن پاسخ از او زمان بخواهید.
پس از جواب دادن هم از قاعده حواس پرتی استفاده کنید.

🔻در صورت نیاز به مشاوره بیشتر، به مشاوران مجموعه مراجعه بفرمایید.

🔻فضای معنوی خانواده را با برنامه های متنوع و جذاب افزایش دهید.

پیشنهاد میکنم کلاس تربیت فرزند استاد پوراحمد هم استفاده فرمایید.

موفق و پیروز باشید 🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
#مشکلات_زوجی

باسلام وخدا قوت ممنون وتشکر ازکانال خوبتون وهمچنین ازاستاد
من وهمسرم ۱۰ سال هست ک باهم ازدواج کردیم مشکل ما این هست ک همسرم زود عصبی می شود اصلا اهل صحبت کردن نیستن واینکه تا هر بحثی که بین ما وخانواده همسرم پیش می آید مادر همسرم ب خانواده پدرم می گوید و می رود بحث راب خانه پدرم می کشاند من ازاین موضوع ناراحت هستم دوست ندارم خانواده ام ناراحت بشوند همسرم هم دررابطه با مسائلی ک پیش می آید چیزی نمی گویند کلا سکوت می کنند خودم هم نمی تونم ازخودم دفاع وحرفی بزنم اگرهم حرف بزنم تا مدت ها فکر می کنم ای کاش این حرف نزده بودم چرا این کار را انجام دادم .ازاستاد می خواهم راهنماییم کنند چطوری فکرم آزاد کنم وبا این مشکل مقابله کنم.باتشکر


پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی

بسم الله الرحمن الرحیم 🌷

عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر


در وهله ی اول باید سراغ ریشه یابی این موضوع رفت و دلیل عصبانیت ایشان رو پیدا کنیم.آیا ایشان خلقی عصبی دارد‌ و یا خیر فقط در مواجهه ی باشما این رفتار را بروز می‌دهد. اگر مشکل خلق و خو هست که کمی سخت قابل تغییر است ولی به هر حال با شرکت در جلسات مشاوره ،شرکت در کلاس های کنترل خشم ،گوش دادن ویس های کنترل خشم آقای پور احمد به ایشان کمک خواهد کرد.
اما اگر عصبی شدن فقط در مواجهه ی با شما ست رابطه ی شما نیاز به اصلاح دارد.چه نیازهایی از ایشان برآورده نمیشد ،کجا و در چه موردی رابطه ی بین شما دونفر دچار اختلال شده است .شما در پاسخ به عصبی شدن ایشان چه می‌کنید و...

سعی کنید هر موضوعی که می‌بینید همسر شما روی آن حساسیت دارد رو تحت کنترل و مدیریت قرار بدهید ‌.

برای بهبود رابطه اقدام کنید .کلاس های هنر زن بودن به شما کمک خواهد کرد.

در زمانی که همسر شما عصبی هستند جرو بحث نکنید محیط رو برای چند دقیقه ترک کنید و اجازه بدهید عصبانیت ایشان که فرو کس کرد مجدد سمت هم بروید و باهم صحبت کنید .

به هیچ وجه اجازه ندهید مشکلات زندگی شما به خارج از چهارچوب خانواده راه پیدا کند و سعی کنید داخل منزل حل کنید تا خانواده ها از آن مطلع نشوند و شما بابت حرفی که زدید خودتون رو سرزنش کنید .

قبل از زدن هر حرفی چند ثانیه فکر کنید که این حرف چه سود و ضرری برای شما دارد و اگر واقعا ضرر بیشتر بود منصرف شوید.


برای حل شدن ریشه ای مشکلات زندگی حتما از یک مشاور زوجی کمک بگیرید.

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم

کانال تربیتی همسران خوب

@hamsaranekhoob
#خودارضایی

با‌سلام‌وخسته‌نباشید‌خدمت‌‌شما‌
من‌۳۱‌سالمه‌ومتاهل‌هستم‌بایه‌فرزند۱۱ساله.مشکل‌خودم‌هستم‌که‌‌از‌بچگی‌با
دیدن‌صحنه‌بد‌از طرف‌پدر‌ومادرم‌دچار
خود‌ارضایی‌‌شدم‌وتا‌الان‌هم‌ادامه‌میدم
وفقط‌بادیدن‌خانم‌های‌بد‌حجاب‌وفکر‌کردن‌به‌اونها‌اینجوری‌میشم‌وهر‌روز‌این‌کار‌رو‌انجام‌میدم‌ولی‌‌نمیدونستم‌گناه‌هست
واین‌که‌دیگه‌چیزی‌در‌ذهنم‌نمیمونه‌‌وکلا‌مریض‌شدم‌.میخواستم‌ببینم‌راهی‌‌‌‌ هست‌که‌من‌این‌کارو‌ترک کنم‌چندین‌بار‌خواستم‌ولی‌نتو‌ نستم؟واینکه‌اگه‌توبه کنم‌‌‌‌ خدا‌قبول‌‌‌میکنه یانه؟من‌درحاملگیم‌هم‌این‌کارو‌می‌کردم‌ میخوام‌بدونم‌در‌بچم‌هم‌اثر‌میزاره‌یا‌نه؟


پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی


در مورد خود ارضایی همانگونه که خودتون فرمودید ریشه ای داره که برای برخی دیدن فیلم ها ی مستهجن، در برخی دیدن رابطه ی زوجی پدر و مادر و در برخی خیال بافی های جنسی و ....می‌تواند باشد .
اما این دلیل نمی‌شود که ادامه دار باشد و حتما به خاطر آثار سوء ی که داره باید ترک بشه.
برای ترک حتما استغفار کنید و با خودتون متعهد شوید که این موضوع را حل کنید .

سعی کنید در معرض تصاویرو افکاری که برای شما تحریک کننده است قرار نگیرید .

اگر قرار گرفتید سریع حواس خودتون رو پرت کنید هم فضا رو عوض و خودتون رو مشغول به یک کاری که درش تحرک باشه مثل آشپزی ،نظافت منزل ،پیاده روی داشته باشید.

سعی کنید حتما روزانه ورزش داشته باشید.یک ورزش ساده مثا پیاده روی .

خودتون رو به مطالعه و انجامدفعالیت های هنری مشغول کنید .
در جمع های دوستی سالم حتما قرار بگیرید و فعالیت های گروهی و اجتماعی با افراد معتقد که به لحاظ روحی و روانی در سلامت هستند داشته باشید.

نگران دوران بارداری تون نباشید و استغفار کنید که خداوند بخشنده هستند .

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم

کانال تربیتی همسران خوب

@hamsaranekhoob
#خواستگاری

سلام وقتتون بخیر
من خانم 23 ساله هستم
که در دوران یک سال و نیم عقد جدا شدم.( به دلیل اعتیاد آقا به سایت های شرط‌بندی)
تا به حال چند مورد خواستگار تماس گرفتن که اونها هم جدا شده بودن
خانوادم خیلی اصرار دارن که حتما شماره ای از همسر سابق اون آقا بگیرن و علت جدایی رو تحقیق کنن
و خودشون هم اگر آقا از خانواده همسر سابقم شماره ای بخوان میدن.
یک مورد بود که آقا مقاومت داشتن و میگفتن درست نیست و مطمئنا همسرسابقم بد من رو میگه.
میخواستم بدونم آیا این کار درست هست و چطور باید علت واقعی جدایی رو متوجه بشیم.

🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

💐قبل از ازدواج هر چه بررسی ها و تحقیقات بیشتر باشد و دو طرف با شناخت و آشنایی بیشتری نسبت به یکدیگر اقدام کنند،مطمئنا در زندگی مشترک موفق تر خواهند بود.

🌷نه تنها منعی برای پرسیدن از زندگی سابق افراد وجود ندارد بلکه لازم و ضروری می باشد .

البته یکی از راه های آن پرسیدن از خود خواستگار است.
شما و خانواده شما لازم است از همسر سابق و خانواده او در این مورد تحقیق کنید.شاید واقعا مقصر طرف مقابل بوده.
از تحقیق و بررسی و سوال پرسیدن نترسید و این کا را به جد انجام دهید.
از هر چه برایتان مهم است و بعنوان معیار قبول دارید مطلع شوید و به روشنی از آن با خبر شوید.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
2024/09/24 17:24:18
Back to Top
HTML Embed Code: